Aihe

Allopatia häviää!!!!!!

Allopatiahäviää

Allopaattinen lääketiede (koululääketiede) on Kuhnin kuvaamaa normaalitiedettä parhaimmillaan. Olemme kuitenkin lähestymässä hetkeä jolloin lääketieteessä tapahtuu paradigman vaihto ja sekavat teoriat saavat antaa tilaa uusille, todellisuutta paremmin kuvaaville malleille.

Murrosta pidättelee vielä hetken se tosiasia, että allopaattisen lääkebisneksen kannalta sen perustana olevan teorian heikkoudet ovat paremminkin siunaus kuin kirous. Mikäli allopaattinen lääketiede korjaisi perusteorioidensa heikkoudet, tuhoaisi se samalla oman tuottoisan liiketoimintansa.

Väitänkin, että allopaattinen lääketiede on tätä nykyä lähinnä tieteelliseksi hiottu menetelmä jonka avulla yksilö kyetään oireita peittelemällä saattelemaan pois homeostaasista.

Tämän jälkeen voidaankin siirtyä core-bisnekseen eli kontrolloimaan ja säätelemään saavutettua epätasapinotilaa kemikaalien ja kirurgian avulla. Kyseessä on siis nerokas bisnesmalli joka takoo rahaa sitä enemmän mitä suurempi osa kansasta saadaan ajautumaan pois homeostaasista.

Tämän pohjalta käy ymmärrettäväksi myös se, miksi allopaattinen lääketiede jatkuvasti vähättelee ruokavalion ja elämäntapojen merkitystä terveyden ylläpidossa sekä tukee ruokavaliosuosituksia joita noudattamalla homeostaasin ylläpitäminen on pidemmällä tähtäimellä lähes mahdotonta.

Allopaattinen lääketieteemme on liiketoiminnan ala joka takoo suuria voittoja homeostaasista sivuun ajautuneiden massojen tietämättömyyden kustannuksella.

Näillä voitoilla voidaan huoletta synnyttää tusinoittain parhaaseen katseluaikaan näytettäviä lääkärisarjoja sekä ”dokumentteja” joiden tarkoituksena on myydä allopaattinen inkvisitio massoille edistyksellisenä tieteenä.

Ikävä tosiasia kuitenkin on, että käynti allopaattisen lääkärin vastaanotolla jättää ongelmien alkusyyn lähes poikkeuksetta hoitamatta samalla kun niistä kertovat oireet pyritään piilottamaan jollain puoli-ilmaisella öljypohjaisella kemikaalilla jonka patenttitodistus, pseudotieteelliset tilastotutkimukset sekä ennen kaikkea massiivinen markkinointikoneisto on muuttanut ihmelääkkeeksi. "

53

227

  Vastaukset

  • Vaihtoehtoisten hoidot voittavat menneen tullen!

  • Niin häviää!

  • Se on jo hävinnyt kisan.
   Vaihtoehtoiset hoidot ovat aivan selkeästi voitolla, kun katsotaan hoitojen koknaistilannetta ja kasketaan parantuneet.

  • Liika on liikaa. Pillereissäkin!

   • Allopaattiset skeposet kuolee jo hyvin nuorena pilsuihinsa.


   • Pillerit vaan sairastuttaa!
    Aivan karmeita sivuvaikutuksia, jos jaksatte lukee noi käyttöohjeet!!!


  • Aivan oikein, sillä tulemme kaikki hukkumaan SOTESOPPAAN!

  • Allopaatit ei osaa kayttaa soodaa eika vetyperoksiidii.

  • Tosi on. Allopaattinen lähestyminen on sairausteollisuutta. Sairauksien aiheuttamista väärällä tiedolla, ja niiden hyödyntämistä synteettisillä patenttikärmesöljyillä.

   Itse olen ravitsemusneuvoja, ja minun hoidollani esim. masennus, ahdistuneisuus, paniikkihäiriö tms katoaa 24 tunnissa hyvin vähällä vaivalla ja rahalla. qmies.blogspot.fi

   • Oot aivan oikees! SOTE tarttis heittää suonsilmäkkeeseen!


  • Niin häviääkin!

  • Suuri terveydenhoidollinen murros on jo meneillään. THL:ssa pelätään menetyksiä kuten muuallakin. Niinpä rokotemainoksia satelee ja virallinen pelottelukampanja jauhaa jo päivittäin kammottavista uhista. Mielenkiintoista tämä terveydellinen hoito ja aina vaan käy yhä mielenkiintoisemmaksi.

   TV:n tohtori Martin tekee hänkin parhaansa auttaakseen THL:n tohtoreita. Martinhan sen kertoo, että idiootteja kaikki, jotka eivät suostu uskomaan siten kuin määrätään.

   • Suomi on kehittymässä hyvää vauhtia LÄÄKÄRIPOLIISIVALTIOKSI, jossa kaikki oma ajattelu on kielletty THL:n rangaistuksen uhalla.
    Lääkäri ajattelee kaiken puolestasi ja muuta totuutta ei ole.


   • TotalitarismiVoittaa kirjoitti:

    Suomi on kehittymässä hyvää vauhtia LÄÄKÄRIPOLIISIVALTIOKSI, jossa kaikki oma ajattelu on kielletty THL:n rangaistuksen uhalla.
    Lääkäri ajattelee kaiken puolestasi ja muuta totuutta ei ole.

    Meni syteen tai saveen, niin hoidot ovat kaikki hyviä. Valitusoikeutta ei ole.


   • Itse käytän intuitiivista parannusta, hoomeopatiaa, soodaa, enkeliterapiaa sekä mielenhallintalamppuja.


   • Korkeampitietoisuus kirjoitti:

    Itse käytän intuitiivista parannusta, hoomeopatiaa, soodaa, enkeliterapiaa sekä mielenhallintalamppuja.

    Mieltä tässä kaivataankin. Auttaisivatkohan nuo hallintalamput valitsemaan oikein. THL:ssa kenties kiinnostusta, oikeaoppisuus kun on siellä niin lähellä sydäntä.


   • Korkeampitietoisuus kirjoitti:

    Itse käytän intuitiivista parannusta, hoomeopatiaa, soodaa, enkeliterapiaa sekä mielenhallintalamppuja.

    Mikä näistä käyttämistäsi hoidoista toimii parhaiten?


   • UteliasEero kirjoitti:

    Mikä näistä käyttämistäsi hoidoista toimii parhaiten?

    höhlä. kaikki ne toimii täydellisesti. <3


  • Virallisen terveydenhoitomme suurin ongelma on röyhkeys. Tähän siellä kompastutaan alinomaa. Potilaat joko pelkäävät tai närkästyvät tai pelkäävät ja närkästyvät.

   Tästä järjestelmästä yksinkertaisesti puuttuu kunnioitus. Ajan saatossa on päässyt unohtumaan. Annetaanko sairaan ihmisen ylipäänsä päättää mistään vai manipuloidaanko hänet määrätietoisesti ruotuun. Sitä paitsi ihmisellä on oltava oikeus myös erehtyä ilman, että jotkut ottavat tuosta nokkiinsa. Siispä lääkäriltäkin enemmän hienotunteisuutta ja hienovaraisuutta kuin röyhkeyttä ja uppiniskaisuutta.

   Tieteellistä toimintaa voisi hyvinkin kutsua uususkonnoksi. Halu uskoa kattaa jo kaiken. Skeptikot ovat nostaneet tietyt uskovat arvoon arvaamattomaan ja julistavat nyt oppiaan ainoana oikeana ihmiskeksintönä. Tieteellisistä julkaisuista sitten haetaan kutakin miellyttävät opinkappaleet ja kerrotaan, että on niin ihmistä nämä julkaisut, eikä nimeksikään Jumalaa. Kaiketi lienevät oikeassa tuossakin.

  • >Tieteellisistä julkaisuista sitten haetaan kutakin miellyttävät opinkappaleet ja kerrotaan, että on niin ihmistä nämä julkaisut, eikä nimeksikään Jumalaa. Kaiketi lienevät oikeassa tuossakin.

   Ja niitä tieteellisiä tutkimuksiakin löytyy puolesta ja vastaan. Aina löytyy sopiva kulloisenkin tarpeen mukaan! Ns. asiantuntijan tarpeisiin.
   Sen sijaan, jos potilas vetoaa samaisiin tutkimuksiin, eipä taida paljon apua asiaansa saada?

   • Sinäpä sen sanoit, a s i a n t u n t i j a a etsiskellään kertomaan, miltä potilaasta saa tuntua, kun hänen sanomaansa ei ole luottamista. Voiko tältä pohjalta enää enempää metsään mennä. Korjausliike väistämättä tulee, mutta voi ihmistä, joka niin lahjakkaasti osaa asiansa sotkea. Se, että jokin ryhmittymä ottaa oikeudekseen erehtymättömyyden on murheellista, ja seurauksetkin ovat nyt jo kaikkien nähtävillä.

    Mitä THL julistaa lähes päivittäin. Kunnioitetaanko siellä kollegoja yhtään sen enempää kuin potilaitakaan. Lääkärit on helppoa vaientaa ja ura katkeaa lyhyeen, jos omatunto alkaa kalvamaan.


   • Koko THL on pullollaan vain a-SIANTUNTIJOITA !


   • ihmisparka kirjoitti:

    Sinäpä sen sanoit, a s i a n t u n t i j a a etsiskellään kertomaan, miltä potilaasta saa tuntua, kun hänen sanomaansa ei ole luottamista. Voiko tältä pohjalta enää enempää metsään mennä. Korjausliike väistämättä tulee, mutta voi ihmistä, joka niin lahjakkaasti osaa asiansa sotkea. Se, että jokin ryhmittymä ottaa oikeudekseen erehtymättömyyden on murheellista, ja seurauksetkin ovat nyt jo kaikkien nähtävillä.

    Mitä THL julistaa lähes päivittäin. Kunnioitetaanko siellä kollegoja yhtään sen enempää kuin potilaitakaan. Lääkärit on helppoa vaientaa ja ura katkeaa lyhyeen, jos omatunto alkaa kalvamaan.

    Potilaan sanomaan ei todellakaan luoteta. Pitää olla kaikenlaiset dokumentit, kuvat ja mitatut tulokset ennenkö ns. asiantuntija voi "kallistaa edes korvaansa" potilaan puoleen! Siihen asti potilalla ei ole mitään vikaa, tai jos valittaa, niin vikahan on siellä "korvien välissä"!


   • Luottamustako kirjoitti:

    Potilaan sanomaan ei todellakaan luoteta. Pitää olla kaikenlaiset dokumentit, kuvat ja mitatut tulokset ennenkö ns. asiantuntija voi "kallistaa edes korvaansa" potilaan puoleen! Siihen asti potilalla ei ole mitään vikaa, tai jos valittaa, niin vikahan on siellä "korvien välissä"!

    Juuri näin. Potilas ei elä lääkäriä varten, mutta lääkärin jo ammattinsa puolesta tulee elää myös potilasta varten. Nyt kun ihmislapsen arvoksi on keskimäärin todettu noin 20 000 euroa (narkolepsia), asiantuntijakin voi relata rauhassa. Tuon summan tähden ei todellakaan tarvitse "kallistaa edes korvaa", vaan saa huseerata mielensä mukaan. Asiantuntijalääkärin ei ole tarvinnut paneutua omaan "korvien väliin", koska vastuu on aina potilaan, kävi miten kävi. Kaikista maailman lääkeaineista rokotteilla tehty tili on se painavin. Koska huomattava osa rokoterahoituksesta tulee hyväntekeväisyyden kautta, hyväntekijät joutuvat myös kysymään, mikä osuus tässä katastrofissa on heidän. Aika pitkälle itseään voi pettää totutulla mantralla "hyödyt ylittävät haitat", kunnes tulee se päivä, jolloin petos ei enää maistu, eikä maineellakaan ole niin väliä.

    Terveydenhoidossamme ei lasten ja perheiden kärsimys ole saanut aikaan minkäänlaista muutosta parempaan. Pikemminkin päinvastoin. Pelottelukampanjat ovat aina vain lisääntyneet. Näin käy, kun mitkään tahot eivät joudu vastuuseen. Vanha toimintamalli saa jatkua, ja ne lääkärit ja toimittajat, joilla vielä jotensakin leikkaa ja joita epäkohdat painavat, heitä vainotaan.

    Skeptikot korostavat, "ettei keidenkään tarvitse ottaa hoitoa vastaan", mutta jos painostettuna ja väärin informoituna ottavat, saavat kärsiä itse nahoissaan, sillä länsimaisessa lääketieteessä taloudelliset seikat ohittavat aina terveydelliset ja oikeudelliset. Vahvempi voittaa. Aika paljon kertoo tämän yhteiskunnan tilasta ja moraalista.


   • Todella hyvä ja asiallinen kirjoitus terveydenhoitomme nykytilanteesta, joka on lähellä katastrofia.


  • Suomessa ei ole täysikaisen pakko ottaa hoitoa vastaan. Potilas voi kieltäytyä kaikesta ns. koululääketieteen hoidoista. Tehkää niin. Vaihtoehtohoitoja riittää, käyttäkää niitä ja olkaa tyytyväisiä. Aniskuismalla ja enkeliterapiallahan voidaan korvata dialyysihoidot?

  • Ei allopatia mihinkään häviä, sillä me skeposet tarvitsemme allopatiaa ja meitä skeposia on kohta puolet maapallon asukkaista, suuri osa tosin vinosilmäisiä, muttei se haittaa.

   • > Lääkärit hoitivat suurimmaksi osaksi potilaan oireita, mutta oireiden aiheuttajalle ei osattu tehdä mitään....

    Skeposet tarvitsevat allopatiaa. Kuten ylläkin kerrotaan!


   • Allopatiaa kirjoitti:

    > Lääkärit hoitivat suurimmaksi osaksi potilaan oireita, mutta oireiden aiheuttajalle ei osattu tehdä mitään....

    Skeposet tarvitsevat allopatiaa. Kuten ylläkin kerrotaan!

    Skeposet tarvitsee pillereitä. Monenvärisiä pillereitä. Muuten ei voi tulla toimeen!


  • Mikä muu toiminta perustuu näyttöön, jonka vankka näyttö on 13%?

   • Allopatian näyttö on uskomattomat 13 PROSENTTII!

    allopatian uhri


   • Pikavipit ja niiden korot, jotka lienevät 13%:n luokkaa ja hyvin kannattavat pikavippiyrityksille. Ylittäisitkö kadun, jos todennäköisyys jäädä auton alle olisi 13%? Eli useammin kuin yksi kymmenestä? Jos viinissä on 13% etyylialkoholia niin päihtyykö siitä?

    Prosentti on teille vähemmän koulutetuille korkeampaa tiedettä, ja prosentteja te vetelette esiin, yleensä väärissä paikoissa, kuulostaaksenne asiantuntevilta. Kuinka monta prosenttia vaihtoehtoisen hoidon saaneista paranee, ja miten todistatte sen?


  • > miksi allopaattinen lääketiede jatkuvasti vähättelee ruokavalion ja elämäntapojen merkitystä terveyden ylläpidossa

   Anna lähde väittämäsi tueksi, eli missä tällaista vähättelyä "allopaattisen" lääketieteen taholta on luettavissa.

   • Tässä haluamasi viite; THL


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tässä haluamasi viite; THL

    Eipä ole.


   • "Anna lähde väittämäsi tueksi"
    Guuglasin ja löysin hyvin tunnetun lähteen sinulle:
    Tunnetun runoilijamme RUNEBERGIN LÄHDE SIJAITSEE RUOVEDELLÄ.

    Nauti nyt tuon lähteen vedestä täysin siemauksin ja parane!


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Anna lähde väittämäsi tueksi"
    Guuglasin ja löysin hyvin tunnetun lähteen sinulle:
    Tunnetun runoilijamme RUNEBERGIN LÄHDE SIJAITSEE RUOVEDELLÄ.

    Nauti nyt tuon lähteen vedestä täysin siemauksin ja parane!

    Anna lähde väittämäsi tueksi äläkä pelleile enää enempää. Ja vastaa niihin muihin kysymyksiin, hendeen.


   • Olet täydellinen torvi!
    Etkö osaa lukea?
    Oletko analfabeetti?


  • Allergioiden käsittely on nyt muodissa. Siedätyshoitoihin panostetaan toden teolla ja samalla taivastellaan nykymaailman hygienian paljoutta. Sen kun satuillaan mahdollistaneen tämän jo vuosikymmeniä kestäneen nousujohteisen sairastamisen.

   Nykylääketieteelle tuskin mikään olisi pelottavampaa kuin allergioiden syiden tosiasiallisen lähteen paljastuminen. Länsimaisen lääketieteen asiantuntija-armeija on tehnyt kaikkensa, jotta se syiden esilletulon sijaan saisi keskittyä ainoastaan oireiden hoitoon.

   Eniten immuunivasteen tilaan kuitenkin vaikutetaan rokotteilla. Kovinkaan vaikeaa ei ole havaita, että puolustusjärjestelmämme on sekoamistilassa, eikä tuo eläintenkään kohdalla ole yhtään paremmin. Mutta mitäpä tuosta, jos lapsemme eivät kestä ruokaa, ympäristöä, itseään tai muitakaan. Kaikesta tästä kun on tullut niin normaalia. Normaaliin ei ole tapana puuttua.

   Totuus rokotteista romahduttaisi koko vaivoin kyhätyn järjestelmämme. Mitä asiantuntijuudelle tapahtuisi, THL:lle, Lääkäriliitolle, jokavuotisille rokotekampanjoille ja kaikille niille, joiden usko ei sittenkään kantanut. Entä rahoille, jotka rokotteiden myötä kannattelivat niin monia urallaan. Kaiken kukkuraksi vielä se puoskarilaki, jonka piti juuri ne tietämättömät asettaa vastuuseen. Sotku olisi sanoinkuvaamaton ja maailmanlaajuinen. Jotta näin ei pääsisi tapahtumaan, allergioiden on parasta antaa vain kasvaa. Kaikissa ilmenemismuodoissaan ja laajuudessaan. Pieni murhe siihen nähden, että joidenkin kunnia ja maine kärsisivät. Nimetään vain hygienia syyksi. Syyllisen korjaamisen voisi aloittaa vaikkapa leikkaussaleista.

   Miten sitä sanottiinkaan. ”Sillä maailma hukkuu paskaan, me vain luemme lehtiä”, ja nyt siis lehdistä, että paska se vasta parantaakin, eritoten niistä allergioista.

  • Millanen se allopaatti on? en oo kullu moisesta paatista!
   Mulla on vaan ihan tavallinen vene eli puatti.

  • Tuollaista hörhöjen "allopatia"-sanaa käyttävät vain hörhöt. Lääketiede on lääketiede, ei siitä ole mitään variaatioita.

   • Et osaa näköjään sivistyssanoja. Taidat olla hörhö, koska allopatia on latinasta johdettu hyväksytty nimitys ja tarkoittaa:
    Allopatia tarkoittaa koululääketiedettä, jolla 13% teho potilaiden hoidossa.

    Sivistynyt palstan seuraaja.

    P.S. Jos sinulla on muitakin henkisiä ongelmia, niin kerro ja autan sinua ratkaisemaan ne.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Et osaa näköjään sivistyssanoja. Taidat olla hörhö, koska allopatia on latinasta johdettu hyväksytty nimitys ja tarkoittaa:
    Allopatia tarkoittaa koululääketiedettä, jolla 13% teho potilaiden hoidossa.

    Sivistynyt palstan seuraaja.

    P.S. Jos sinulla on muitakin henkisiä ongelmia, niin kerro ja autan sinua ratkaisemaan ne.

    Sinä yksin vetelet esiin tuota 13%:n lukemaa ilman perusteluja. Kukaan palstalaisista ei pysty ratkaisemaan tuota sinun ongelmaasi.

    https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/09/10/nakokulma-allergiat-ja-muut-sairaudet-paranevat-aivotreenilla-vaite-huuhaata


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sinä yksin vetelet esiin tuota 13%:n lukemaa ilman perusteluja. Kukaan palstalaisista ei pysty ratkaisemaan tuota sinun ongelmaasi.

    https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/09/10/nakokulma-allergiat-ja-muut-sairaudet-paranevat-aivotreenilla-vaite-huuhaata

    No paranitko tuolla uudella psykologisella itselleen juttelulla?
    Kerro tuloksesi!


   • Anonyymi kirjoitti:

    No paranitko tuolla uudella psykologisella itselleen juttelulla?
    Kerro tuloksesi!

    Kenelle yritit vastata ja mitä yritit sanoa?


  • British Medical Journalin (BMJ) Clinical Evidence verkkojulkaisussa lehden asettama tutkijaryhmä arvioi kaikkiaan 2500 erilaista lääketieteellistä hoitoa ja niistä olemassaolevaa tutkimusnäyttöä. RCT-tason (satunnaistettu kaksoissokkotutkimus) vankka näyttö katsottiin selkeäksi osoitukseksi siitä, että hoidolla on muutakin kuin lumevaikutus.
   BMJ:n tutkijaryhmän mukaan vain 13%:lla hoidoista on vankka tieteellinen näyttö niiden toimivuudesta, 23 % :lla hoidoista on todennäköisesti hyödyllisiä vaikutuksia, 8 %:lla hoidoista haitan ja hyödyn suhde on epävarma, 6 % hoidoista ei ole todennäköisesti hyödyllisiä, 4 % hoidoista on todennäköisesti tehottomia ja jopa haitallisia, mutta suurimman ryhmän 46 % muodostivat hoidot, joiden tehokkuudesta ei ole mitään varmaa tietoa.

   Tutkijaryhmän myöntää, että hoitojen jaotteleminen eri kategorioihin on erittäin vaikeaa vaikka käytettävissä on eri alojen asiantuntijoita, vertaisarvioitsijoita ja huippututkijoita. Hoitojen ryhmittely eri kategorioihin sisältää aina jossain määrin subjektiivista arviointia ja kiistanalaisia tulkintoja. Joka tapauksessa oheinen jaottelu kertoo tiedeyhteisölle sen, että paljon on vielä tutkittavaa ja useimmat päätökset hoidoista tehdään lääkärin henkilökohtaisten tietojen, taitojen ja asenteiden perusteella, myös potilaan ja lääkärin onnistunut vuorovaikutus on tärkeää.

   Kirjallisuusviitteet
   http://clinicalevidence.bmj.com/ceweb/about/knowledge.jsp"

   P.S. Kannattaa tutustua magneettimedian sivuihin! Sieltä saa kunnolliset ilmaiset ohjeet kaikkien tautien hoitoihin ja paranee varmasti.

  • HYVVEEE ITTTEPÄISYYS PÄEVÖÖÖ !

   toivotteleep Jotlaava Skepponen

  • Jotta suojan voisi väittää johtuneen rokotteesta, ajassa tulisi mennä taaksepäin ja vertailun vuoksi läpikäydä sama ajanjakso ilman rokotetta ja katsoa, kuinka todisteiden silloin kävisi. Välttyisivätkö rokotteilla väitetyksi pelastuneet myös tuolloin influenssasta ja kuinka mittavilta rokotteen tuomilta haittavaikutuksilta joko heti tai myöhemmin ilmeneviltä.

   Aina kun lääkkeillä väitetään muutettavan ihmisen tulevaisuutta, pitäisi kyetä todistamaan myös lääkkeettömän elämän vaihtoehto, ja mihin tuo olisi johtanut. Jokaisen kohdalla yksilöllisesti tietenkin. Koska menneisyyden todistaminen toisinpäin ei enää käy, siitä voidaan väittää ja arvuutella vapaasti omien mielihalujen mukaan, ja koska myös lääkkeiden yhteisvaikutukset, rokotteilla samoin kuin lukuisilla muillakin lääkkeillä eivät ”pelastajien” mielessä valitettavasti koskaan ole käyneet, tulevan varalta lääkitseminen on helpoin rikastumisen keino. Massojen liikuttelu käy käden käänteessä ja toivotun mukaisesti pelon lietsominenkin terveydenhoidossa toimii. TV:ssa toimittaja kyselee, voiko Suomessakin esiintyä korruptiota, johon korkea oikeusviranomainen valtakunnansyyttäjä vastaa, että kyllä se mahdollista Suomessakin on.

   Länsimaisessa lääketieteessä on tarkoituksellisesti päädytty lääkitsemään massoja, eikä suinkaan ihmisiä, joilla on yksilöllisiä tarpeita. Taloudellisesta näkökulmasta tämä on keksinnöistä parhain ja ihmekö tuo, että maailmanlaajuisestikin tästä oivalluksesta niin kovin on haluttu pitää kiinni. Poliitikotkin ovat valmiita viemään ihmisiltä jopa perusoikeudet, elleivät nämä suostu jatkuvasti lääkittäviksi ja massaan sulautettaviksi.

   Mitä alituinen tulevan pelko ja sen lääkintä on saanut kansassamme aikaan. Tätäkin on joskus pakko pohtia ja mukavuus on silloin kaukana. Kuinka me olisimmekaan voineet muusta tietää, kun media tiedetoimittajineen on kertonut vain yhden tavan pelastua ja silloinkin ainoastaan, jos kaikki tähän tapaan suostuvat uskomaan. Tieteessä liikutellaan massoja ja ahneuden kasvaessa pakkolääkinnästäkin on kyetty muotoilemaan hyve. Yksilöllisyydellä ivataan jo yleisesti. Joko kanssamme yhtä mieltä tai meitä vastaan. Pakkoon vapaaehtoisesti suostuen tai väkivallalla alistaen. Tieteellinen omistusoikeus murtaa sen etuoikeuden, jonka mukaan sait ravita ja lääkitä kehoasi niin kuin parhaaksi katsoit. Tiedeyhteisö omistaa nyt kehosi, lapsesi, vanhempasi, kaiken. Siellä päätetään, mikä tälle massalle on sopivaa.

   • Lopeta tuo harhaanjohtaminen ja paasaaminen tällä palstalla ja koko S24:ssä ja tee se vielä tämän vuoden puolella. Yksikin rokotekielteisyydestä johtuvasta rokottamattomuudesta sairastunut lapsi tulee vastedes olemaan sinun kontollasi. Vie paskanjauhantasi jonnekin neljän, esimerkiksi pehmustetun, seinän sisäpuolelle. Sanon tämän vain kerran. Sillä jatkossa tulet kuulumaan neljän tukevasti raudoitetun seinän sisäpuolelle.


  • Unohdetaan allopatia , sillä nyt alkoi vuosi 2020 eli kaksi kertaa tiu ja tiu on kananmuna yksikkö eli tänä vuonna pitää syödä kananmunia niin paljon kuin jaksaa, niin pysyy terveenä!

   Söin juuri yhden tiun!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   13395
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6251
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   98
   5046
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   98
   3396
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   2633