Pello Camping kamala paikka

Pello-sucks

Pellon leirintäalue kannattaa kiertää kaukaa. Kalamiehet juopottelevat ja pitävät niin hirveää mekkalaa, että nukkuminen on mahdotonta. Suihku- ja wc-tila on homeisen oloinen. Leirintämökit on ylihintaisia, epäsiistejä ja varustukseltaan kamalia. Mökit on täynnä verijälkiä itikoista. Tornion leirintäalueelta saa moninverroin paremman mökin 15 euroa halvemmalla eikä tarvitse pelätä HIV-tartuntaa veren tahrimista pinnoista.

15

5885

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JesterKK

      Kamalinta niissä mökeissä ei ole epäsiisteys, vaan lattia. Aikamies menisi varmasti mökin pohjan läpi, jos tekisi kunnon tömäytyshypyn. Jos yön hinta olisi 20-30 euroa, en valittaisi, mutta 50-60 euroa on ryöstöhinta.

    • hoitohenkilöstöä

      Mitenkään vähättelemättä huoltasi HIV-tartunnan riskistä haluan antaa siitä asiallista tietoa. Eli HIV ei voi tarttua ihmiseen veren välityksellä ilman että joudut sen kanssa limakalvokontaktiin tai sitä joutuu ihon vaurioituneelle alueelle. Tässäkin tapauksessa tartunta on epätodennäköistä. On myös epätodennäköistä että tuollaisessa paikassa olisi HIV-positiivisen verta. Tietysti selkeästi veristä kohtaa tulee välttää.

      • 1Ap-

        Minä olen biokemisti ja tiedän HIV:n tarttumistavat, mutta ne mökit on oikeasti todella verisiä niin seinistä kuin huonekaluista. Puhutaan tuhansista veritahroista. Lisäksi kalamiehet pitivät mökkien ovia auki (kuivattivat varmaan varusteita tms.), jonka vuoksi mökki vilisi hyttysiä. Tapoin muutaman ja eikös vain yhdessä ollut edellisen vieraan veret sisällä. Siinä paikassa ei voinut mitenkään välttää verikontaktia.


    • Esmi24

      Pellon toinen leirintäalue (uusi?) Arctic camping on siisti ja palvelu ystävällistä. Suosittelen! Mökeistä ei tosin kokemusta mutta leirintäalueella viihdyttiin ja huoltotilat olivat priimaa.

      • Pellolainen

        Missä Pellossa on toinen alue Arctic camping ?


    • matkailijaviimekesältä

      Kalamiehiä oli tosiaan jonkun verran, mutta eivät pitäneet meteliä. Suihkutilat huonoimmat, mitä olen koskaan leirintäalueella nähnyt. Outoa, etteivät viitsi kunnostaa.

    • Anonyymi

      Elokuu 2021 Paikallisella ilm. kalaseuralla (kymmeniä hlöitä) oli jotkut pippalot kyseisellä alueella saunan vieressä ja ryyppäsivät, mölysivät koko yön, joku sammui jo ennen kahdeksaa piha-alueelle, virtsasivat pitkin rantoja, riehuivat pelkät pyyhkeet päällä ja jotkut ilman, musiikki pauhasi. Mukana heillä oli myös lapsia.Tämä siis YLEISELLÄ LEIRINTÄALUEELLA kaikkien turistien harmina. Aluetta ei näköjään mitenkään valvota, eikä mihinkään puututa. Huoltorakennus ihan purkukuntoinen. Ei enää koskaan tulla tänne!!!

      • Anonyymi

        Samoja kokemuksia. Paikka on ollut aivan hirveä juopottelevien kalamiesten rellestyspaikka jo vuosia. Pihalla makaa sammuneita illasta aamuun. Oltiin itse lähdössä jatkamaan matkaa kahdeksan jälkeen aamulla, niin yksi makasi sammuneena mökin portailla ja toinen kodan ja rannan välissä. Mökä läpi yön oli JÄRKYTTÄVÄ. Pesutilatkin olivat hirveimmät mitä olen koskaan kokenut. Ainakin lapsiperheiden kannattaa kiertää paikka kaukaa.


    • Anonyymi

      Ohhoh.Ollaan oltu monesti asuntoautolla vuosina 2014-2017 ja tosi kiva paikka sillon.Ei kertaakaan mitään kalaporukkaa tms.Ei mitään rauhatonta toimintaa.Pubi,jonka olivat tehneet oli kiva ja terassilla hyvät keskustelut muiden vieraiden kanssa.Onko omistaja vaihtunu vai miten voi olla noin muuttunut.Nyt asutaan niin kaukana,ettei enää sinne asti lähdetä.

      • Anonyymi

        Nyt eletään -21 vuotta, joten tilanne saattaa olla muuttunut. Miten se Arctic caravan ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt eletään -21 vuotta, joten tilanne saattaa olla muuttunut. Miten se Arctic caravan ?

        Nimenomaan taas tänä kesänä 2021 törmätiin tähän SIKAILUUUN.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimenomaan taas tänä kesänä 2021 törmätiin tähän SIKAILUUUN.

        Samma här.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samma här.

        Heinäkuu 2022. Ruoka laitettiin nuotiopaikalla, suihkutilat/wc suht siistit ei priimaa mutta ok. Alueella reilu pari kymmentä asuntoautoa/vaunua, pari motoristia teltalla, rauhallista oli, ei mökää tai sikailua, ainoastaan lasten ääniä. Hiljaisuus klo 23-07 ja se myös piti. Palvelu ystävällistä. Jos haluat luksusta ja väen paljoutta niin eti toinen paikka, mutta jos riittää että tulee perustarpeet täytettyä etkä ole vaativa niin tämä paikka on vaunuilevalle/telttailevalle ok.


    • Anonyymi

      Höpö, höpö. Oltiin omalla asuntoautolla. Poppikone kyllä soi jollakin, mutta hiljeni illalla. Nukuttiin oikein hyvin, eikä kukaan häirinnyt unia. Paikkahan on ilmeisesti vanha joten ei voi odottaa mitään hotellin tasoa. Kaikki toimii moitteettomasti. Mene seuraavan kerran hotelliin, niin ei tarvi valittaa. Pilaat vain paikan maineen paskapuheillasi. Ääliö.

    • Anonyymi

      Hienoa. Hyvä meininki.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6450
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2190
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      72
      1870
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe