Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Poikapojat Notskilla

Vittumainen_Liisa

Ja näin olivatten taas kerran hjupseerit ja poikapojat kokoontuneet erään hienosto huvilan pihapiiriin. Nuotion liekkiä valvomaan ja vanhoja hurjia reservin sotareissuja muistelemaan. Siinä porukalla nuotiota pienissä konjamiini sikunoissa ihmeteltiin ja tulta hämmennettiin. Jo hieman väsyneet ja päärynäistyneet vartalot hytkyivät naurusta. Kauheita vyörytys ja juoksuhautojen valtaus tarinoita veistellessä.
Luotia oli ilma sakeana, tykin-ja kranaatin ammusten ulistessa taivaalla. Vihulainen oli verevä. Mutta pojat olivat vieläkin hurjempia, verevämpiä ja ovelampia sotakettuja. Ei ( olisi ) naapurilla mitään mahdollisuutta ollut, saati annettu. Niin hurjan sotakoulutuksen on paikallinen hjupseeristo viikonloppujen sotareisuillansa itselleen hankkineet. Nyt sitä kelpasi kaltaistensa kanssa esitellä ja kerrata.

Mutta vaan. Niin kuin aina. Oli kokoontumisella suurempikin tarkoitus. Ehkäpä juuri se päätarkoitus.

Hieman hiljaisen kärsimättömän arvokkaaksi muuttui tunnelma kellon lyödessä kymmentä ja tutun auton äänimerkin huvilan takaa kuuluessa. Jälleen kerran kaartoi musta iso katumaasturi pihaan. Sisältä nousi pitkän salskea luottomies ison jääkiekko- varustekassin kera. Huusi möreällä äänellä. Terveisiä Tukkiholmasta ! Rojautti kassin maahan ja avasi vetoketjun. Siinä sitä taas oli. Tukkiholmasta asti trokattua.
Eriväristä, silmäistä, sukkahousua, pitsihepenettä, huivia, kureliiviä, rintaliiviä monen väristä ja kokoista. Rautatuella ja ilman. Jokaiselle jotakin, tilauksen mukaan. Nahkasaapasta, housua ja nahkaisen motoristi mallisen lippalakinkin oli joku hjupseereista tilannut ?

Näin muuttui tunnelma kuin taikaiskusta. Pehmein, naisellisin äänensävyin alettiin saalista jakamaan. Ja päälle sovittamaan. Taustalle laitettiin getto blasteriin soimaan suositun laulajan Paulan rikkisoitettu kappale: Aikuinen nainen mä oon.
Kynttilöitä laitettiin palamaan ja porukalla illanviettoa keekoilun ja konjamiinin siemailun parissa porukalla jatkettiin.

Niin kuin monesti. Aina ennenkin.

LOL !!!

1

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gyjgöoioiyt

      Tuo on jo taidetta!! Ja mikä hienointa on se myös osoitus paikallistuntemuksesta...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe