Elisankura

hermokesii

Onko elisalla taas jotaa ongelmia puhelinliittymissä, vai onko puhelimesta loppunut äly, ei toimi netti eikä voi soittaa.

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaihda-ongelma

      Sitä saa mitä on ostanut, jos ei älyä vaihtaa operaattoria.

      • hermokesii

        Ei paremmin voi sanoa, olet niin oikeassa kuin vain voi olla.


    • Tällä hetkellä Kotkan verkossa ei ole tiedossa olevaa laajempaa vikaa. Voidaan kuitenkin selvittää vikaa tarkemmin, jos kirjaudut Elisan Palstalle ja laitat yksityisviestillä (http://elisa.to/henko_nen) yhteystietosi :) Elisan verkossa olevista häiriötilanteista löytyy lisätietoa myös täältä: http://elisa.to/1syMEMR

      Henri/Palstatiimi
      http://palsta.elisa.fi

      • huhsentään

        Aika hyvin sanottu, "Tällä hetkellä Kotkan verkossa ei ole tiedossa olevaa laajempaa vikaa". eikö elisan mielestä pienemmät ongelmat ole ongelmia verkossa, ainoastaan laajemmat ongelmat on tiedottamisen arvoisia.


    • karhuvuorenkarju1

      Elisa vois lopettaa noi palstapellet ja laittaa nekin rahat yhteyksien ylläpitoon. 100mb kaapeli kun on käytännössä 30/5

    • ElisanOmistaja

      Soita OmaGuruun, eikä maksa paljon.
      Kyllä on Elisa toimimattomuudellaan munannut itsensä ainakin Kotkan seudulla. Katso häiriö karttaa, katselin ja ei vaan ollut häiriöitä alueellani. Soitin vika ilmoituksen ja expertti kertoi, että alueella on ollut häiriöitä viikon verran, asiaa tutkitaan.
      Älkää nyt vaan menkö lankaan ja ostamaan ElisaViihdettä ennenkuin saavat perusasiat kuntoon. Kyseessä kylläkin perus modeemi, itse päivittyvä, 9€ / kk. Myyvät modeemia joka ei toimi ja eivät vaivaudu ilmoittamaan asiakkailleen viallisesta modeemista. Katso häiriökarttaa, vetele naruja seinästä, resetoi modeemia.
      Esim auton valmistajat kutsuvat tuotteensa huoltoon jos havaitsevat tai tietävät perustavaa laatua olevan vian.
      Mitä tekee Elisa, on kuin kusi sukassa viallisine laitteineen, tämä on sitä jälkimarkkinointia. Elisan jälkimarkkinointia on jatkuva ElisaViihteen agressiivinen markkinointi.

      • Hei ElisanOmistaja. On erittäin valitettavaa, että Kotkan seudulla on ollut Elisan laajakaistoissa ongelmia. :( Mikäli vika on rajattu tai rajataan Elisan verkkoon, toki tulemme vastaan liittymäsi kk-maksussa. Jos ongelmat laajakaistaliittymässäsi vielä jatkuvat, pyydän kirjautumaan Elisan Palstalle ja laittamaan minulle yksityisviestillä (http://elisa.to/henko_nen) yhteystietosi, niin tutkitaan vielä tarkemmin mistä vika johtuu :)

        Henri/Palstatiimi
        http://palsta.elisa.fi


    • Kymp_takas

      Onneksi on kympin aikainen ciscon modeemi, joka toiminut moitteetta ja ainoastaa wlan lakkas pelittämästä mutta siihe löyty ratkaisu vaihtamalla modeemin asetuksista wlan kanavan numeroa. Minulkekin yritettii väkisin kaupata Elisa viihdettä, 100/10 yhteyttä ja uutta modeemia. Sanoin että ei kiitos, kun vaihdoin 100/10 yhteydestä 50/10 yhteyteen, elisa viihteellä en tee yhtikäs mitään ja ei kiitos elisan purkka viritys modeemeille. Olen vaan kuullut että niistä on poistettu modeemista toimintoja jottei itse voi säädellä.

    • Hei huhsentään. Otamme jokaisen vikatilanteen vakavasti ja korjataan mahdollisimman pian. Edellisessä viestissäni viittasin siihen, että tiedotamme laajemmista vikatilanteista mm. Elisan Palstalla. Mikäli esim. laajakaista ei toimi, voi oman osoitteen ilmoittaa meille Palstan yksityisviestin lisäksi myös esim. Twitterissä, niin päästään selvittämään tilannetta tarkemmin :)

      Henri/Palstatiimi
      http://palsta.elisa.fi

      • hyvintoimiiitäällävielä

        Mitens ilmoitan kun vitturiin tai naamakirjaan (ei ole tiliä mokomissa eikä tule) varsinkaan jos perus nettiyhteys ei toimi???? laitantanko witturin adminille kirjeen että laittaa teidän ylläpitoon vistiä että jokin ei toimi?? vai kytkenkö vanhan puhelin modeemin (ai niin kymp ei jaa enää lankaliittymiä) koneeseen, jotta toimisi edes jotenkin. Kyllä homma on ruvennut kusemaan sitten kymp.netin jälkeen sitten kunnolla. Se on vain sitä "tietoyhteiskuntaa" jossa ei ole ylläpitäjillä tietoa mistään.


      • hyvintoimiiitäällävielä kirjoitti:

        Mitens ilmoitan kun vitturiin tai naamakirjaan (ei ole tiliä mokomissa eikä tule) varsinkaan jos perus nettiyhteys ei toimi???? laitantanko witturin adminille kirjeen että laittaa teidän ylläpitoon vistiä että jokin ei toimi?? vai kytkenkö vanhan puhelin modeemin (ai niin kymp ei jaa enää lankaliittymiä) koneeseen, jotta toimisi edes jotenkin. Kyllä homma on ruvennut kusemaan sitten kymp.netin jälkeen sitten kunnolla. Se on vain sitä "tietoyhteiskuntaa" jossa ei ole ylläpitäjillä tietoa mistään.

        Toki häiriötilanteissa sinulla on mahdollisuus ottaa yhteyttä vikapalveluumme myös puhelimitse numeroon: 01019 0240, joka palvelee joka päivä 24 h vuorokaudessa. Ruuhkatilanteissa sinulla on mahdollisuus jättää myös takaisinsoitto -pyyntö :)

        Henri/Palstatiimi
        http://palsta.elisa.fi


      • RyhtiliikettäElisa

        Kerroppa Henri niille tekniikan pojille, että tarkkailevat omia laitteitaan, ettei asiakkaiden tarvise soittaa ja maksaa Teidän laitteittenne häiriöistä. Vai onko hinnat laadittu niin alakanttiin että asiakkaiden kuuluukin vahtia laitteitanne ja ilmoittaa häiriöistä ja niitähän riittää kun ihmisiä kuuntelee.

        Olen surullinen työtekijöiden puolesta, jotka joutuvat ottamaan kaiken kuran vastaan.

        T. Elisan omistaja


      • Ainaoikeassa

        Oletteko törmänneetElisaShopiteissa tilanteeseen, missä neuvoja saatuanne as.palvelija ilmoittaa tämä maksaa sitten 64 euroa.
        Olette saaneet opastusta mutta kukaan ei ole sanonut,että palvelu on maksullista ja että vähimmäislasutus on 60€ ???????????


      • Jaskaspas

        Missäs myymälässä tälläistä? Tuohan vie asiakaspalvelukokemuksen uudelle tasolle, kun loppuu se turha lässytys asiakkaalta ja saa muut palvelua ja ostokset nopeammin. Lisää tälläistä!


    • toimiikin

      Mitä te valitatte ja haikailette Kymppiä takaisin? Itsepähän me (asiakkaat/omistajat) myimme kymen puhelimen osakkeet Elisalle ja firmat yhdistyivät.

      Mulla ainakin viihde toimii hyvin, 80-100M nopeutta joka mittauksella. Kympin viihdettä ei voinut käyttää mobiilisti, nyt pystyy.

      • ehkäsinämyit

        Minä en ole myynyt yhtään mitään, miten voit sanoa että me asiakkaat myimme osakkeet.


    • 6634

      Ostappa kuule vanhanajan höyrykone joka ei tarttee älyä soitellakseen. Pelaa operaattorilla millä tahansa.

    • hyiiii

      ja mikä hienointa.....kävelet Elisa liikkeeseen kertomaan netin ongelmista.....saat lapun käteen jossa on numero alleviivattuna ja sanotaan . soita tuohon numeroon. se siitä palvelusta.

      • Liittymärotta

        Kuulin tuossa veljenkumminkaimalta, että m_y_y_j_i_l_l_ä on taikanappi tiskissä millä yhteys saadaan aina toimimaan vaikka vika olisi missä. Mutta he eivät käytä sitä vaan ohjaavat asiakkaat soittamaan ja tekemään vikailmoituksen koska niin se kuuluu kuulema tehdä eikä korjata samantien. Onneksi en ole tehnyt mitään kuluttajapuolen töitä vuosiin..ei tarvitse turhaan voivotella asiakkaan kanssa maailman pahuutta.


    • dna1

      Elisa on Elisa niin kauan kuin on.Valitin eduskuntavaali-illasta aikoinaan kun ei koko iltana päässyt nettiin.Soitin Palvelunumeroon (maksulliseen),puhelinvastaaja sanoi,että Elisalla paikoitellen yhteyshäiriöitä,tarkemmat tiedot nettisivuiltamme.Huom! nettiin ei päässyt.
      Seuraavana päivänä kun sain ihmisen kiinni,hän lohdutteli,että älä välitä ei kukaan muukaan Kotkassa päässyt vaali-iltana nettiin.
      Että sillälailla

    • kjhlkjhöp

      Joo..surkeata on palaute...ja ihaaaan jatkuvaa häikkää Elisalla. Ja kukaan ei todellisuudessa saa välttis tietää, missä viat aina ovat-- vaan ELisa toki heittää normi-kevyet selitykset.

    • olipas-lelu

      Elisa keskustelupalsta täynä vikaa vikaa, murhetta. Taitaa on surkeessa kunnossa.
      Onneksi vielä on vaihtoehtoja.

    • parhaat-palvelimet

      Elisan ryhmä räplää uudistusta ET-netissä. Niiden palvelimet on niin sekaisin että Elisan sähköposti menee täysin tolaltaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      253
      8557
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      14
      2724
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      55
      2032
    4. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1788
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      336
      1772
    6. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1724
    7. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1719
    8. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1691
    9. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      159
      1660
    10. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      37
      1422
    Aihe