Noi helvetin brojo jutut?

Minttu_19

Ihmettelen suuresti noita rekkakuskien brojo ja kakka juttuja. Työskentelen ns rahtarien suosimalla huoltoasemalla kahviossa ja sielläkin noita kakka juttuja viljelevät. Käyn usein myös noiden kuskien hytissä saamassa seksiä ja kyllä rekkamiehet ovat todellisia panomiehiä. Ihmetys oli aluksi suuri, kun likimain jokainen rahtimies halusi, että myös minä lasken kakat alleni laukeamiseni jälkeen, kuten hekin tekevät??. En ole kuullut muissa ammateissa olevan samaa tapaa, vaikka kiva tapahan se on. Usein kuskin haluavat myös, että puhun aktin aikana brojosta ja likaisista kolitseista, heh mukavaahan sekin on:=)

10

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kurse_ja_Pelli

      Maailma on ihmeitä täynnä, pikku Minttuseni! Ei se mitään että huoltikoilla jauhetaan brojosta, Lervosta ja nussimisesta mutta kun sitä samaa juttua kuulee ktk:lla, terminaaleissa ja krilleilläkin. Sinä olet hyvä tyttö kun olet ymmärtänyt että rekkamiehiltä saa kovimmat kyydit, toki moni muukin nuori tyttönen hankkii kivoja kokemuksia rekkojen hyteissä. Annatko rahtisonnin lasketella mällin sisään aina? Entä lentääkös se "peräöljy" eli broikka hytän kattoon saakka kun rahtibiisoni astuu sinua lähetyssaarnaajassa?

    • Tuulia_K

      Myös minun on useasti pyydetty päästämään kakat aktin aikana ja pyytäjä on aina ollut rekkamies. Haluavat aina sen kakan sinne hytin sängylle. Itse sitten se rahtimies ampuu hytin kattoon sellaista löysää keittoa.

    • trukmän

      Rahtimiehet tekee kaikki asiat aina kovalla paineella: puhuvat mylvien ja karjahdellen, ajotulppa lähtee arrmottomalla broikka-paineella, nussitaan mylvien ja lasti lähtee kuin tykin ammus ja ajua ajetaan lappu lattiasa nilkka oikosena. Eli kaikki tehdään tosi kovalla asenteella, ehkä siinä syy miksi naiset ihannoi ja ovat ihan kiimassa rekkamiehiin.

    • Hulda_mummi

      Hulda-mummi täällä hei! Kyllä vanha Hulda tietää nämä jutut, niin paljon on vuosikymmenien aikana kokemusta kertynyt hyttimuijana. Mikään muu ei ole muuttunut mutta hytit ovat tulleet tilavammiksi. Muistelin juuri tuossa kuinka oli ahdasta puuhastella esim -48 GMC:n hytissä ja tosi ahdasta oli vielä Titaani-volvonkin kajuutassa mutta aina Hulda sai sitä mitä eniten halusi eli kovaa parrua ja pitkän kaavan mukaan! Jo nuorena tyttönä oli ihanaa saada rahtimiesten riittoisat lastit ja katsoa vielä aktin jälkeenkin kuinka iso rekkamulli sylkee broikkaa patanokka-kaanian takalasille! Oi niitä aikoja! Huoooooh..... aika kultaa muistot. Monesti unohtui pikkuhousut rekan hyttiin ja kuskin vaimon ne löytäessä yleensä tuli meteliä. Mutta ääntähän maailmaan mahtuu, kuten jo Lervo sanoi kesällä 1968 pirkon krillillä kun rykäisi raakasti ajutulpan pihalle ja puoli pesofatillista kiisseliä perästä.

      • nuori_pissis_tytzäkkä

        Mites Hulda-mummi, kairaskos ne ajusonnit silloin kuuskytluvulla persereikää myös, vaiko pelkkää pimppaa? Nää nyky kuskit haluu aina myös tunkee sen meisselinsä persesilmään ja se tekee kipiää. Mulla isävainaa oli ajumies myös ja aina humalassa ollessaan puhui brojosta kun leivästä. Kuivia ajutulppia se isävainaa keräs myöskin, niitä oli pannuhuoneessa nätissä rivissä satoja.


      • Hulda_mummi

        Tarkoitit varmaan 40-luvulla? Silloin ei sellaisia jumalattomuuksia tehty kuin perseen kairaaminen, ei kuuna päivänä. Jso nyt kuitenkin joku linjakuljetuksen, lumiahon, pynnösen tai nyyholmin kuskeista peppuun niittasi niin siitä ei puhuttu kuin kuiskutellen sompan krillillä ja ykköstien essolla. Vasta silloin vapaan rakkauden aikakautena 60-luvulla sai kairata minne huvitti. Kyllä, ah, kuinka hyvää se tekikään kun isomeisseliset rahtarit antoivat Huldalle sitä mitä eniten aina halusin, ja pitkään. Siinä tuli monesti käytyä koko rekkarivi läpi kertaalleen. Paras hyttihän oli silloin se niittihytti-Sisua edeltänyt koppi, miinuspuolena se että siinä oli ikkunat joka suuntaan ja kaikki näki mitä puuhasteltiin eli suoraansanoen nussittiin ja kunnolla! 70-luvulla Huldaa ei enää muualle kairattukaan kun dullaholeen koska pimpsa oli niin hävyttömän väljä ja häppäri- huuletkin lerpattivat jo vallan kamalasti. Kuivakin se tavara rupes oleen ja sittenhän ne karvatkin lähti joten annoin pojille aina peppua, siitä ne tykkäs.


      • ktk11

        Tunsiko Hulda Lervon isäpappaa?Siinä aju ja ambattimies isolla,,enpä kehtaa ees sanoa :)Mutta,hyviä eläkepäiviä vaan Huldalle. T. Iso-Larssi Purmosbölestä.


      • Hulda_mummi

        Purmossa ja Bölessä Hulda on myös käynyt, rahtimulleja viihdyttämässä! Oi niitä aikoja, huoooohh..... Aivan alapäätä kutisee kun muistelee kun koko ktk:n ajurinki astui vanhaa Huldaa (olin toki silloin vielä rippikoulutyttönen) ja sain sitä mitä olin aina halunnut! Aisaan peruuttelut opetettiin minulle perusteellisesti ja tavarani oli niin täpötäynnä lastia silloin että sain nauttia siitä monta päivää vielä. Oi niitä aikoja.... Lervon Hulda toki muistaa, sannan aju miesten kunkku, krillimpirkkojen halutuin ajukonna ja huoltiksen typyjen salainen päiväuni. Ajoi aina talon uusimmalla 111, muistaakseni LBS mallin kaanialla jossa perässä vaanon 4-akselinen kasetti ja fyllerin laatikko, isolohko kasi, kuten kyrpäkosken kalevi aina sanoi. Tosi raaka panomies hänkin toki. Päivähytässä nussimisessa oli omat hyvä ja huonot puolensa ja monesti se Lervo astui ihan parlokkia tahi kärrinaisaa vasten. Siitä vanha Hulda tykkäsi! Nam nam, ja broikka lensi lastien nakkaamisen jälkeen mahtavasti!

        Kaikille täältä huolzin rekkaparkista terkkuja toivottaapi Hulda-mummi!!!


    • Levardos

      Mylväänkosken seompaarimmäellä krillimhuoltikalla LERVo nojaili kanjan karjarautoihin ja mylväisi "vekselinku sais vielä ja pääsis kelkkoon kuormia" ja siltä samalta istumalta se paviaanimulli lähti kiilakeikalle.

    • Anonyymi

      Ku sais lisää näitä mahtavia juttuja!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1827
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1707
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      819
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      767
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      707
    Aihe