Nunna lentokentällä

vitsimestari

Katolinen nunna oli matkalla New Yorkista Bostoniin. Aikaa koneen nousuun oli vielä joten nunna kiinnitti huomiota terminaalin nurkassa olevaan kummalliseen koneeseen joka näytti silloin tällöin maksusta työntävän jonkun lappusen uumenistaan.

Kun koneen luona ei hetkeen sattunut olemaan, ketään nunna käveli sen viereen ja näki koneen kyljessä lapun: "Tämä kone kertoo tulevaisuutesi!".

Nunna työnsi kolikon koneeseen ja jäi odottamaan. Hetken aikaa raksutettuaan kone sylkäisi lapun: "Olette aikeissa matkustaa Bostoniin..."

- Tämäpä on hauska kone, ajatteli nunna ja työnsi toisen kolikon sisään. Kone raksutti aikansa ja sylkäisi taas lapun ulos: "Teiltä pääsee kohta paukku..."

Nunna hämmästyi entistä enemmän, vilkaisi ympärilleen ja kun ketään ei sattunut olemaan lähettyvillä hän pisti kolmannen kolikon koneeseen. Aikansa raksutettuaan kone sylkäisi lapun: "Kohta rakastelette mustan miehen kanssa..."

Nunna pelästyi moista ennustusta niin että häneltä pääsi mojova pieru.

Häpeän puna poskillaan nunna siirtyi koneen vierestä pois, jolloin siivouskomeron ovi aukesi, sieltä tuli valtava musta mies joka raahasi nunnan komeroon, repi vaatteet päältä ja raiskasi nunnan.

Jonkin ajan kuluttua saaneen näköinen nunna hoiperteli ulos siivouskomerosta, pysähtyi koneen luo, vilkaisi sitä ja samalla kone rupesi raksuttamaan omia aikojaan ja sylkäisi kohta lapun jossa luki: "Täällä sitä vaan piereskellään ja paneskellaan vaikka Bostonin kone nousi jo ilmaan."

0

<50

  Vastaukset

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   SEISKA.FI

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Uusimaa eristykseen - mentiinkö liian pitkälle?

    Muut Pohjoismaat eivät ole tällaista tehneet, vaikka niisstä tilanne on vakavampi. Tutkija ihmettelee THL:n uusia lukuja: ”Miten Uudenmaan sulkeminen
    Maailman menoa
    612
    4155
   2. Sanna Marin kovassa paikassa. Sääliksi käy.

    Ei tainnut Sanna tietää millaiseen myrskyyn joutuu. Hän on joutunut tilanteeseen jossa kansalaisten henki ja talous on vaarassa. Aivan kammottava til
    Maailman menoa
    341
    1144