Sasi katsootko

Onneton54

Mitä näkyy rahaasiat ja rakkaus, onko voittoja tulossa?

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Sasi

   Raha-asiat- Rahaasioissa kärsivällisyyttä. Vaivannäkö pitkällä aikavälillä saavutetaan. Käytä rahasi järkevästi. Saat apua taloudelliseen tilanteeseen joltakulta toiselta. Älä epäröi ottaa apua vastaan. Mahdolliset velkasi tulevat maksettua pois.
   Rakkaus - Tässä näkyy mies, joka on nuorekas, vaaleahkot- tai vaaleatukkainen, siniset tai pähkinänruskeat silmät. Hän on reipas ja uutera. Herkästi innostuva, mutta myös kyllästyvä. Hyväksy kohdallesi tuleva/ tullut rakkaus. miehellä on paljon annettavaa, hellyyttä, huolenpitoa ja saat tuntea itsesi rakastetuksi jne. Tällä miehellä rahaasiat kunnossa eikä ole taloudellisia vaikeuksia. ( voi auttaa sinua mahdollisesti rahaasioissa?).
   Mahdolliset voitot- En näe mitään lottovoittoja. Mutta muut voitot tulevaan - hyvä perheonni (sehän sinulle tärkeä?) Toiveesi toteutuu ja kaikki kääntyy parhain päin. Matka tulossa ( mahdollisesti ulkomaihin). Kaken kaikkiaan Hyviä uutisia tulossa.
   Muista: Sinusta pidetään huota laajemmassa merkityksessä. Ei huolta tulevaisuudesta.

   • Onneton54

    Paljon kiitoksia Sasi kun katsoit. 2 miestä pyöri mun elämässä poikamies ja varattu mies joka oli sinkku kun taavattin yksi on nallekarhu roteva toinen norm. vartalo, näetkö onko joku näistä vai ihan uusi mies?


   • Onneton54
    Onneton54 kirjoitti:

    Paljon kiitoksia Sasi kun katsoit. 2 miestä pyöri mun elämässä poikamies ja varattu mies joka oli sinkku kun taavattin yksi on nallekarhu roteva toinen norm. vartalo, näetkö onko joku näistä vai ihan uusi mies?

    todella paha olo nallekarhu kävi ja lähti pitäis olla iloinen mutta vaan paha olo, miksi näin itkettää.


  • Sasi

   Arvaamattomasti mies lähtenyt. Sun mielestä suuri henkilökohtainen menetys. Miksi? Yritä kuitenkin toipua vastoinkäymisestä. Kaikki tuntuu varmasti sekavalta ja epätoivoiselta. Tällä hetkellä elämässäsi on pimeyttä ja valoa. Varo nyt epävarmuutta ja alemuudentunnetta. Sopeudut kyllä tilanteeseen. Loppukesästä loppuvuoteen katsottuna asiat alkavat mennä parempaan suuntaan, hitaasti ja varmasti. Voimahali. Ei elämä yhteen mieheen kaadu.

   • Onneton54

    Kiitos taas Sasi. Totta ei elämä yhteen mieheen kadu. Ihan ihme juttu menin nettin ja juttelin yhden vaalean miehen miehen kanssa 2 lapsen isä nuorekas sanoi olevansa niinkuin sinä kirjoitit sinkku aikuinen mies. Ilalla taas jutellaan netissä. Miten näet sen.


   • Sasi

    Niinkuin aiemmin kirjoitin. Tutustu ihmeessä
    Hyvää ja antoisaa kesää.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   233
   4013
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   100
   2033
  3. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1989
  4. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1727
  5. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   53
   1627
  6. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1539
  7. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1467
  8. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   85
   1268
  9. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1224
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   1022
  Aihe