Elvis -fanit apukoulutasoa

fwklogtr

Elvis Presleytä ihailevat ihmiset ovat samaa roskasakkia kuin rockabillyfanit. Näistä sairaista sekasikiöistä pitäisi päästä eroon lopullisesti.

19

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1-11

      Ihan mukavaa, että älymystökin osallistuu keskusteluun. Missä yliopistossa ajattelusi on saavuttanut nykyisen ihailtavan tasonsa?

    • sokoda

      Ryve vaan itsesäälissä, mutta Elvis on ja tulee olemaan KING

    • anniemestariampuja

      Jos eivät nyt ihan apukoulutasoa Elviksen ihailijat, mutta ei meikäläisenkään makuun Elvis ole koskaan kolahtanut, kuten ei myöskään Katri-Helena...

      Lennonissa oli sitä jotakin....
      https://www.youtube.com/watch?v=yN4Uu0OlmTg

      • America1

        Elvis oli aito amerikkalainen. Britit kuten Lennon on paskaa. Beatlesit ihaili amerikkalaisia kuten Elvistä ja Buddy Holly & The Cricketsiä . Cricketsin innoittamana ottivat nimekseenkin Beatles.


    • Elvistuleeviimeisenjälke

      Mossen ja Jasson ero. Cape fear. Elokuvat, ovat pella marinoituja. Pelko on Elvis Presley. Karate Kid- tarilla jynssätään avaruuskaupungin lattioita, kunnon menolla. Kukapa ei haluaisi avaruus asemien ja sateliittien sekaan. Joe Pesci ja Nick Nolte. Kunnon nilkki tarinaa. Notredamuksen kirjassa kauhu asteli kaupunkiin. Jos joku on kolmessa vuorossa kiertoradalla ja pelaa työkseen keilailua. Niin. Keilailu voi käydä työstä. Lomalaiset nostetaan maasta ylös alas kuumailma pallo säädöllä. Keilahallissa he saavat heitella keilaajalle vanhoja vitosia. Joku, voi, olla sairaana. Lomailijat käyvät kaupassa ja heittävät banaaneja työssä olevalle keilaajalle. Niin. Se oli perheelliset. Viimenen vaihtoehto on Billy Idol- fanit, jotka lahjotaan avaruus kaupunkiin pitämään järjestystä. Joe Pesci on kapteeni ja hän ohjaa kannella koko kaupunkia. Nick Nolte on kannella ja hän, vain, on.

    • Huimapäidenjuttuja

      Hienosti säädetty on varma voitto. Hievatha tyyli. Grand old san. It is your time now. Kuumis, joka keväällä oli ylös alaisin, pitää nousta ylös taivaan kannelle ylös alaisin. Materiaali pitää sitoa kuumiksen pohjaan. bois in the hood... Ilmapallon sisään, jos, laittaa kuution. Kuution sisällä ilman painetta voi säädellä ja ilmapallon sisällä painetta, voi, säädellä. Bambunlehti jengille tiedoksi. Ontot putket menee, todennäköisesti, ylös suuntaan. Kuumis taivaan kannelle. Koodi on punkit lavalle. Pieni pallo, pieni materia. Suuri toive, vanhat välineet. Eli sillan ali lentää skootteri. Aikuisten juttuja. Laitetaan ratakiskotyyliin ilma pallo menemään neliön sisään. Minulle liian vaikeaa. Joku, voi, heittää päivän bingon ja kieltää Benny Hill- Shown, koska. Kukaan ei lähde happi pullojen kanssa taiteilemaan yläilmoihin, että saa ongittua jonkin osan. Esimerkiksi niitin... Old tarantella, vanha konna...

    • HyväElvissoitatango

      Yoshimuran miehet. Band old man... Kielen sisään piip. Salasana. Ananasakäämä. Bond miehet tietävät. Kolmen suunnan agentit kieltävät. Niin. Kun kaikki on valmista. Täytyy olla kaikki ongelmat langottu yhteen. Penniäkään säästämättä otetaan. Viidakko veitsellä, vain, heilumaan. Ollaan korkealla, mutta, kukaan ei näe. Kolikkoa vaan putkeen, tai, jotain. Siis, miten mennään eteenpäin. Ollaan ylhäällä. Alas ei ole asiaa. Ei voi soittaa. Henki haisee. Kuumailma pallo saattaa mennä ylös asti. Mutta, vaikea, hallita. Voi, kääntyä oikein päin. Jotain päinoo pitää lisätä pikkuhiljaa ylhäällä pohjaan. Siis pallon pohjaan. Kaiken tosin, voi, levittää. Mutta, miten? Keksin, vain, vanhan Hendrix- alotuksen 80- luvulta. Pestään pyykit... Maalaa kontit maalilla. Jotain pitäis tapahtua.

    • Iglussanähdään

      Vanhaa eskimolaatikkoa päiväntasaajalle. Otetaan norsu.

    • Elviselää

      Clapton- fani Joensuusta, päivää. Miksi, ette ole haukkunut vielä ketään Zairen eteläpuolelta. Heillä on päivän tapa. Harbata. Kiitos. Olen uskollinen. Aikomus. Kahden iglun Hendrix- joku biisi hidastus. Niin. Kaksi iglua. Ovat pallo. Neliön kerta laakilla. Monta iglua saa sommiteltua, ehkä, kuutioon. Jos vettä on, niin, kuutio, täynnä. Vettä, vain, taivaalle. Siellä on aina helle. Kukaan ei haluu töihin jääpalaziin. Reinon jatziin.

    • HulkHougan

      Benny Hill. Hänen saluuna oppinsa sisälsivät taianomaisen tuokion ihmiselämän ihmeellisyyksistä. Aikansa elänyt ihminen. Menossa, joka, suuntaan. Harja vallan- terästä. Kuulemme, nyt, jakson ihmisen ja uudenlaisen musiikkielämän edustajan. Niin. Kuuluisa. Voi olla. Mutta koomikon uraa kukaan ei lähde takomaan taivaan kannelle. Voi, kuullostaa, tutulta. Mutta. Kiertokanki teorioiden joukossa. Poimittujen ansioiden listassa. Mitä hän nyt siellä tekisi? Vesi virtaa ylös. Pallo pysyy paikallaan. Joskus liika on liikaa. Ahtaan paikan kammo. Vettä ei kuljeteta ylös, jotta se voitaisiin laskea alas. Ystävä. Oothan sie, ennenkin ollut korkeasaaressa. Linnut häkissä. Purjeet satamassa. Voitto kotiin.

    • Elvisaloittikonsertin

      Apinat liikkuvat vikkelästi viidakossa puista toiseen. Hieman säätäen, kaikki kääntyy ikäänkuin vedoksi hormissa. Pallot menee omanlaisessa, ehkä, kokonaisuudessa, ehkä, patruuna kammio, niin. Ei ole minun juttujani. Jonkun on jokatapauksessa ylhäällä tehtävä niitti ongintaa. Ei ole happea. Upeat maisemat. Mitä siellä ylhäällä tekemään? Betonia siellä tarvitaan. Kelluu itestään. Yksi keksi aikoinaan. Lampun sisällä sähkövirta. Happea putkeen. Roonaldin kellurat. Kaikki, vain, levälleen pöydälle. Ei ole pöytää? Betonii, vain pohjiks. Hollannin ihme. Varkaat. Ottakaa kaikki. Levälleen pöydälle. Pöydälle levälleen pöytä.

    • PescipolvillaanNoltejuoÖ

      Yleisradioon musiikkia. Joensuuta mainostetaan liikaa. Olen Joensuulainen. Asun korvessa.

    • ElvishotellinsviittiDean

      Kasikuus, kasikuus, seloselo. Eli, huumorilla, työaikana saa tupakoida. Taivaan kannella. Ei happea. Mutta. Mitä hapella, kun kääriin sätkään vanhan Elisabeth Taylor- takin ja muuttaa Japaniin. Siis, en muista mies näyttelijän nimeä. Ei ole Travolta. Mutta. Öljyporarin aamu. Aurinko päistaa. Olen pahoillani. Minä, vain, sekoilen. Enää pieni hetki. Poimin, vain, yhden hiuksen maasta. Poltan kaiken ja muutan kuuhun. En muista. Kotona Öljykentällä. Hommat hoidossa. Tokio- tilanne. Painukaa hornaan, kauniisti sanottuna. Pomo, hei, pomo. Pomo. Tzäänzi sä? Helo viitonen. Karhun palvelus. Venäläinen noita. Pyydetään apua. Oletko hullu. Pelasin rahani. Palvelus auttaa. Kiipeä torniin. Pyöri siellä vähänaikaa ja olet päässyt kotiin. Kevyttä herjaa.

    • Elvispalaailmankitaraa

      Kuumaa laavaa. Kaikki tuhoutuu. Pesci ohjas ojaan. Älkää kysykö. Kansi palaa. Nick nyt auta. Pesci. Nick nyt auta. Ei me olla allas. Minä olen poliisi. Riisipiiras. Rallitähti. Nyt mennään. Soita Suomeen vedetään päijänteeseen. Ootsä hullu? Tästä laivasta ei rotan hyppää...

    • Elvisselvis

      Uusi alku. Ylös. Maalatut kontit. Ylhäällä ilma ohuempaa. Alhaalla paksumpaa. Maalipinna paksuus, voisi, olla yksi vaihtoehto. En tiedä miten, mutta Taivaan kannella, voi, olla imu valmiina, jos jotakuta kiinnostaa. Minua ei kiinnosta. Olen työtön. James Dean olisi hoitanut homman soittamalla Yhdysvaltain presidentille. Kiitos

    • Valensin

      Aloittajalla vippaa päässä pahasti...hoitoooooon...

    • OvatkoTosiaan

      Minkäs lajin taitaja ketjun aloittaja on?
      Kunnon metallimättäjä mallia lampaanpäitä lavalla jne, mistä tämä yksi, muistaakseni Norjasta lähtöisin oleva idioottipoppoo on tullut tunnetuksi. Laulaja on joku Varg jotakin.
      Samanlainen saunan taakse ammuttava vissiin aloittajakin tosiaan...

    • kälättäjä

      Mikäs siinä nyt niin ärsyttää, että osa(joukko) on tyytynyt vähän simppelimpään poljentoon a'la Elvis. Vastakohta ei toki ole simppeli Beatles, vaikka edistystä Elviksen aikakauteen voidaankin havaita.

      Elvis säilytti oman intuitionsa esityksissään loppuun saakka ja pystyi tulkitsemaan koko lailla uniikisti aika erityyppisiä lauluja. Tämä kaikki on arvostettavaa, vaikka niistä ei tyylillisesti pitäisikään (joukossahan on aika paljon myös turhan(kin) viihteellistä materiaalia - ja ne 1960 -luvun elokuvavuodet).

      Varmasti Elviksen orientaatiosta puuttuu kaikki se viileä älyllisyys, jota me kehittyneemmän ilmaisun suosijat niin peräänkuulutamme. Toisaalta läsnä on usein harmiton ja yksinkertainen maanläheisyys, joka sekin on arvo sinänsä.

      Kuunnelkaamme me älyköt haluamaamme tekstuuria ja antakaamme samalla perustavisten saada oma nautintonsa Elviksen tuotannosta. Se tuotanto ei varmasti ole parasta tai kehittyneintä, mitä koskaan on aikaansaatu, mutta sillä on merkitystä monille tavallisille tallaajille. Lopulta vain omalla subjektiivisellla kokemuksella on todellista merkitystä, hyvät kanssasisaret!

    • Veijo_Elvari

      Älä viitti. Mun ``Harum scarum``- albumi oli uunissa piilossa eikä EXÄ löytänyt sitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe