Aihe

Ei riittänyt Aaltoon...

voihelvetinperse

Kattelin tuolta opintopolusta, että olisin varasijalla Aaltoon. Pisteet 36.25... En todellakaan aio lähtä mihinkään Ouluun jos sinne satun pääsemään. Mitä työnantajakin ajattelisi kun hakee töihin Oulusta valmistuneena :/
Joka tapauksessa... Kannattaisiko mennä avoimeen? Vai kannattaako aloittaa aikasemmin lukemaan? Ajattelin mennä syksyllä käymään kielikurssilla, vai kannattaisiko sekin sulkea pois ja keskittyä pelkästään seuraaviin pääsekokeisiin... Jotenkin turha olo, luin kuitenkin kaksi kuukautta ihan täysillä, eli tuhlasin elämästäni 2 kuukautta!

No jokatapauksessa, onnea Aaltoon päässeille.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • huiskaahuiskaa

   No joo, jos alalle haluaa niin asenne vaatii nyt hieman päivitystä. Jos et pääse ensisijaiseen tavoitteeseen, on sinun turha uskotella pääseväsi siihen seuraavalla kerrallakaan. Ensi kerralla hakee ne, jotka hylättiin nyt ja taas uusi satsi ylioppilaita sekä muita alalle haluavia eli hakijamäärä kasvaa.
   Tuskin avoimen yliopiston junnaaminenkaan on järkevää, jos Oulusta sattuisi paikka tulemaan. Odota nyt kuitenkin lopulliset tulokset. Eikö Oulusta vielä tulokset tulleetkaan ? Tuo ilmoittamasi pistemäärä on ilmeisesti oma oletuksesi ? Vai oliko sekin merkitty opintopolkuun ? Mitä Oulun kohdalla luki ?

   Jos kävisi niin, että pääset Ouluun niin mene. En usko sen vähentävän sinun uskottavuuttasi työmarkkinoilla, sillä itsehän olet henkisesti siihen Ouluun menoon valmistautunut kun sen varavaihtoehdoksi hakemukseen laitoit. Opiskelet ja selvittele siirtomahdollisuutta. Jos pisteet ei riitä Aaltoon, voi olla parempi opiskella Oulussa matalapisteisten eli tasoistesi kanssa samalla viivalla.

   Älä ole typerä, vaan rakenne tulevaisuuttasi. Suhtaudu asiaan tietyllä vakavuudella, mutta muista opiskelupaikkoja on vain harvalle.

   • aallostaeituloksia

    ei opintopolkuun ole edes tullut tuloksia aallosta.


  • fukintrollit

   joo tää on taas yksi trolli lisää, ei opintopolussa mitään aaltotuloksia ole vielä blaaah

  • odfsfkfdskf

   Ei välttämättä ole "trolli", eikä välttämättä myöskään tarkoita ettetkö olisi päässyt sisään... Nimittäin mulla näkyy että 8. varasijalla kolmannen hakukohteen kohdalla, mutta neljännen lukee, että "peruuntunut, hyväksytty ylemmälle hakutoivelle". Tämähän siis tarkoittaa, että olen päässyt joko 1. tai 2. kohteeseeni tai tuo 8.varasija joka on kolmosena on käytännössä sama kuin hyväksytty, koska ainakin kahdeksan (tai enemmän) on hakenut ensisijaisesti johonkin ylempään johon ovat päässeet.

   Joten no hätä, jos lukee että varasijalla, saattaa tarkoittaa että olet silti päässyt, jos muilla hakeneilla ylempiä hakutoiveita joihin ovat päässeet.

   • aaltonvaikoei

    kyse olikin siitä, että aallon valintatuloksia ei ole vielä tullut. ja todennäköisesti 36,25 pistettä kyllä riittää aaltoon. mutta olet myös oikeassa. olipas sekava viesti :D


   • gfgfd

    Jos Turussa tulee vasta perjantaina ja missään kaupungissa ei ole edes saatu lähetettyä pistetietoja, jotenkin epäilen ettei mitään tuloksia ole tullut minnekään.


   • kylterimies

    36,25 ei kyllä välttämättä riitä tänä vuonna, oli nimittäin aivan älyttömän helppo koe (JOPA 2014 verrattuna). Pisteraja saattaa sivaltaa jopa 37.


   • radiosuomipoppi

    Helppo niille jotka osaavat. Sama laulu oli viime vuonnakin. Palstan perusteella rajan piti olla 36 viime vuonnakin. Ja lisäksi pisterajojen nousu on hitaampaa mitä lähemmäs täysiä pisteitä mennään. Max 2p nousu joten 36,25 riittänee.


   • dsdssdds
    radiosuomipoppi kirjoitti:

    Helppo niille jotka osaavat. Sama laulu oli viime vuonnakin. Palstan perusteella rajan piti olla 36 viime vuonnakin. Ja lisäksi pisterajojen nousu on hitaampaa mitä lähemmäs täysiä pisteitä mennään. Max 2p nousu joten 36,25 riittänee.

    No ei voi laittaa ku kädet ristiin 36 pisteellä. Tosin jos raja on siinä saatan olla vahvoilla, koska oikeita vastauksia 37,5p edestä! Jännäks menee, veikkaan tasan 36 rajaa. Osa jää ulos osa ei.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   250
   19325
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   375
   7120
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   2241