Ei riittänyt Aaltoon...

voihelvetinperse

Kattelin tuolta opintopolusta, että olisin varasijalla Aaltoon. Pisteet 36.25... En todellakaan aio lähtä mihinkään Ouluun jos sinne satun pääsemään. Mitä työnantajakin ajattelisi kun hakee töihin Oulusta valmistuneena :/
Joka tapauksessa... Kannattaisiko mennä avoimeen? Vai kannattaako aloittaa aikasemmin lukemaan? Ajattelin mennä syksyllä käymään kielikurssilla, vai kannattaisiko sekin sulkea pois ja keskittyä pelkästään seuraaviin pääsekokeisiin... Jotenkin turha olo, luin kuitenkin kaksi kuukautta ihan täysillä, eli tuhlasin elämästäni 2 kuukautta!

No jokatapauksessa, onnea Aaltoon päässeille.

9

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huiskaahuiskaa

      No joo, jos alalle haluaa niin asenne vaatii nyt hieman päivitystä. Jos et pääse ensisijaiseen tavoitteeseen, on sinun turha uskotella pääseväsi siihen seuraavalla kerrallakaan. Ensi kerralla hakee ne, jotka hylättiin nyt ja taas uusi satsi ylioppilaita sekä muita alalle haluavia eli hakijamäärä kasvaa.
      Tuskin avoimen yliopiston junnaaminenkaan on järkevää, jos Oulusta sattuisi paikka tulemaan. Odota nyt kuitenkin lopulliset tulokset. Eikö Oulusta vielä tulokset tulleetkaan ? Tuo ilmoittamasi pistemäärä on ilmeisesti oma oletuksesi ? Vai oliko sekin merkitty opintopolkuun ? Mitä Oulun kohdalla luki ?

      Jos kävisi niin, että pääset Ouluun niin mene. En usko sen vähentävän sinun uskottavuuttasi työmarkkinoilla, sillä itsehän olet henkisesti siihen Ouluun menoon valmistautunut kun sen varavaihtoehdoksi hakemukseen laitoit. Opiskelet ja selvittele siirtomahdollisuutta. Jos pisteet ei riitä Aaltoon, voi olla parempi opiskella Oulussa matalapisteisten eli tasoistesi kanssa samalla viivalla.

      Älä ole typerä, vaan rakenne tulevaisuuttasi. Suhtaudu asiaan tietyllä vakavuudella, mutta muista opiskelupaikkoja on vain harvalle.

      • aallostaeituloksia

        ei opintopolkuun ole edes tullut tuloksia aallosta.


    • fukintrollit

      joo tää on taas yksi trolli lisää, ei opintopolussa mitään aaltotuloksia ole vielä blaaah

    • odfsfkfdskf

      Ei välttämättä ole "trolli", eikä välttämättä myöskään tarkoita ettetkö olisi päässyt sisään... Nimittäin mulla näkyy että 8. varasijalla kolmannen hakukohteen kohdalla, mutta neljännen lukee, että "peruuntunut, hyväksytty ylemmälle hakutoivelle". Tämähän siis tarkoittaa, että olen päässyt joko 1. tai 2. kohteeseeni tai tuo 8.varasija joka on kolmosena on käytännössä sama kuin hyväksytty, koska ainakin kahdeksan (tai enemmän) on hakenut ensisijaisesti johonkin ylempään johon ovat päässeet.

      Joten no hätä, jos lukee että varasijalla, saattaa tarkoittaa että olet silti päässyt, jos muilla hakeneilla ylempiä hakutoiveita joihin ovat päässeet.

      • aaltonvaikoei

        kyse olikin siitä, että aallon valintatuloksia ei ole vielä tullut. ja todennäköisesti 36,25 pistettä kyllä riittää aaltoon. mutta olet myös oikeassa. olipas sekava viesti :D


      • gfgfd

        Jos Turussa tulee vasta perjantaina ja missään kaupungissa ei ole edes saatu lähetettyä pistetietoja, jotenkin epäilen ettei mitään tuloksia ole tullut minnekään.


      • kylterimies

        36,25 ei kyllä välttämättä riitä tänä vuonna, oli nimittäin aivan älyttömän helppo koe (JOPA 2014 verrattuna). Pisteraja saattaa sivaltaa jopa 37.


      • radiosuomipoppi

        Helppo niille jotka osaavat. Sama laulu oli viime vuonnakin. Palstan perusteella rajan piti olla 36 viime vuonnakin. Ja lisäksi pisterajojen nousu on hitaampaa mitä lähemmäs täysiä pisteitä mennään. Max 2p nousu joten 36,25 riittänee.


      • dsdssdds
        radiosuomipoppi kirjoitti:

        Helppo niille jotka osaavat. Sama laulu oli viime vuonnakin. Palstan perusteella rajan piti olla 36 viime vuonnakin. Ja lisäksi pisterajojen nousu on hitaampaa mitä lähemmäs täysiä pisteitä mennään. Max 2p nousu joten 36,25 riittänee.

        No ei voi laittaa ku kädet ristiin 36 pisteellä. Tosin jos raja on siinä saatan olla vahvoilla, koska oikeita vastauksia 37,5p edestä! Jännäks menee, veikkaan tasan 36 rajaa. Osa jää ulos osa ei.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe