Ihmissudet... Meitä on!

Bad_Wolf

Ihmissusistahan minä tulen taas teille puhumaan. En ole ollut täälä vähään aikaan, mutta tänä aikana on moni ihminen netissä tullut väittämää, ettei ihmissusia ole. Kuulin kerran, kun eräs ihminen väitti samaa ihan kaupassa. Niin tiedättekö te oikein, miltä tuntuu kuulla, ettei ihmissusia ole, sillä muutenhan minua ei ole olemassa! Kaiken lisäksi olen aikalailla varma siitä, että olen minä enkä ketään muu, joten on kamalaa, kun ihmiset väittävät olemattomaksi.
Tiedän kyllä, että teidän on vaikea uskoa, että on erilaisia ihmisiä, jotka varjelevat salaisuuttaan niin, että ette näe ikinä heidän erilaisuuttaan. Tiedän, ettei pieniin päihiinne mahdu sitä kaikkea, että maailmassanne on olentoja, joiden voimat ja tavat eroavat paljonkin ihmisistä. Yrittäkää kuitenkin mahduttaa se päähänne, emme halua sotaa teitä vastaan, haluamme elää elämäämme kuten tekin haluatte. Meissä on ihmistäkin, emme ole pelkkiä verenhimoisia petoja, jotka tappavat kaikki.
Joten... olkaa kilttejä ja antakaa meidän elää rauhassa. Teidän ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin vain uskoa meihin, se ei ole iso urakka, joten ainakin yrittäkää.
------------

~The moon was rising up, in the cloudless sky. A lonely wolf was howling. It didn't wan't to be in there, in wanted to be a human, it wanted to be normal again.~

222

3199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdffdsafsa

      Meinaakko, että ihmissudet on vähän niinku keijuja, että jos niihin ei usko niin kuolevat pois?

      • En tarkoita mitään sellaista, sillä olisihan se outoa jos lopettaisitte uskomisen ja kaduilta löytyisi kuolleita... Tarkoitan sitä, että haluan teidän uskovan meihin, ihmissusiin, koska ainakin minusta on kurjaa lukea ja kuulla tälläistä: "Ette ole ihmissusia, vaan vain tavallisia ihmisiä!", "Ihmissusia ei ole olemassa!" tai "Olette vain huomiota hakevia ihmisiä, ihmissudet ovat satua!" Ymmärsitkö mitä tarkoitan?


    • Wolflove

      Olen nähnyt sinua kovasti näillä palstoilla:) En todellakaan vihaa teitä tai kiellä olemassa oloanne, vaikka en koskaan ole tavannut kaltaistanne niin, että todella olisin tietoinen. Jokuteidän laisenne olisi ihan kiva tavata. Minussa itsessäni on kovasti niin vampyyrin kuin ihmissuden ominaisuuksia, vaikka en olekaan( kai)kumpaakaan. Vampyyrin tapaaminen olisi tosin niin riski altista, etten olisi siitä niin varma. Haluaisin vähän haastatella sinua, jos sopii:
      Milloin ihmissudet alkavat yleensä herätä?(muuttuminen)
      Mitä ulkoisia ja yleisiä piirteitä heillä on?
      Onko teidän ihmistietoisuus valveilla, kun olette muuttuneet susiksi?
      Muuttavatko kaikki lajin edustajat?
      Onko ihmissusi perimän kautta tuleva ominaisuus vai miten itse sen mieltäisit?
      Muuttuuko ihmissuden puremasta?
      Ummm..no siinä ne olivat tältä erää. Rakastan susia kovasti ja ne aina ovat sydämessäni, vaikken ihmissusi olekaan. Haluaisin kokeilla tuota upeaa kiertolais elämää sutena:D

      • Sopiihan se, yritän ymmärtää nuo kysymykset jotenkin. Sano jos ymmärsin jonkun kysymyksen väärin. (Järkeni ei oikein pelaa täyttäkuuta edeltävinä päivinä)

        Tarkoitatko milloin muutumme vai milloin muutumme ensimmäisen kerran? Muutumme aina täydenkuun noustessa susiksi. Esimmäisen kerran muutumme "susiksi" ensimmäisenä täytenä kuuna syntymämme jälkeen, mutta muuttuminen on vähäistä, emmekä muutu kokonaan. Pureman saannin jälkeen, muutumme heti ensimmäisellä kerralla susiksi. (Puremisen jälkeen oleva ensimmäinen muutos on kivuliaampi, kuin syntymän jälkeinen.)

        Yleisiä piirteitä on välillä esiin tuleva koiramainen käytös ja joillakin ihmissusilla on ulkoisena piirteenä esim. yhteen kasvaneet kulmakarvat tai muilla tavoilla liiallinen karvoitus.

        Riippuu hiukan henkilöstä. Joidenkin henkilöiden ihmispuoli on vahvempi, kuin suden vaistot ja he pysyvät aikalailla valveilla koko ajan, tietenkin heidän sudenvaistonsa ovat silloin vahvempia ja he eivät täysin pysty hallitsemaan tekojaan. Heikoimmilla yksilöillä ihmistietoisuus häipyy, jolloin he eivät pysty hallitsemaan tekojaan eivätkä seuraavana päivänä muista mitä ovat täydenkuun aikana tehneet.

        Siis tarkoitatko sitä, että muuttuvatko kaikki ihmissudet..? Kyllä, kaikki ihmissudet muuttavat, mutta muuttuminen nuorella iällä on vähäisempää, ja siksi vain harvat nuorista ihmissusista muuttuvat kokonaan susiksi ennen, kuin ovat täysi-ikäisiä. Aikuiset ihmissudet muuttuvat täysin susiksi.

        Ihmissusiuuden voi periä, jos kaksi ihmissutta saa lapsen. Jos toinen vanhemmista on ihmissusi ja toinen ihminen on todella pieni mahdollisuus tulla ihmissudeksi.

        Ihmissudeksi voi tulla puremalla. Välillä kuitenkaan ei selviä ihmissuden hyökkäyksesta, mutta yleensä siitä selviää vain "muutamalla" haavalla ja väsyneillä jaloilla. Pahimmassa tapauksessa voit kuitenkin murtaa luitasi, jos jäät henkiin siis.

        Voin selittää jotain hiukan tarkemmin jos haluat, mutta vasta täydenkuun jälkeen.


      • Anonyymi

        Minusta olisi upeaa olla ihmissusi tai vampyyri. Jos tuo on totta niin pystyykö ihmisen muuttaa ihmis sudeksi tai vampyyriksi


      • Oikeasti.... *pyöräyttää silmiään* Saisivat kaikki jotka pitävät minua pilkkanaan häipyä täältä niin nopeasti, kuin jaloista lähtee.


    • kiinnostaakovasti

      Oliko siis äitisi ihminen ja isäsi susi, vaiko päinvastoin?

      Oletko kysellyt, miten he tapasivat? Entä miten tapahtui yhtyminen?

      • Kumpikaan heistä ei ole ihmissusi. Sain pureman olkapäähäni, joka muutti minut ihmissudeksi.


      • Nergal
        Bad_Wolf kirjoitti:

        Kumpikaan heistä ei ole ihmissusi. Sain pureman olkapäähäni, joka muutti minut ihmissudeksi.

        Eläin puree kurkkuun koska saalis menettää tajuntansa muutamassa kymmenessä sekunnissa kun veren virtaus aivoihin estetään. Tiikeri puree niskaan koska vaikutus on välitön. Hai repii kappaleiksi koska sen ei tarvitse välittää. Se on aidosti ravintontoketjun huipulla. Teinipoika imee fritsun olkapäähän.


      • Nergal kirjoitti:

        Eläin puree kurkkuun koska saalis menettää tajuntansa muutamassa kymmenessä sekunnissa kun veren virtaus aivoihin estetään. Tiikeri puree niskaan koska vaikutus on välitön. Hai repii kappaleiksi koska sen ei tarvitse välittää. Se on aidosti ravintontoketjun huipulla. Teinipoika imee fritsun olkapäähän.

        Ja teinipojistako minä olen kiinnostunut? Paskat teinipojille. Kertoisitko, onko teinipojilla teräviä kynsiä ja hampaita, jotka tekevät ikuiset arvet ihoon. Kerro, pystyykö jonkun teinipojan "fritsu" tekemään syvät puremisesta tulleet haavat?


      • BloodtypeA
        Bad_Wolf kirjoitti:

        Ja teinipojistako minä olen kiinnostunut? Paskat teinipojille. Kertoisitko, onko teinipojilla teräviä kynsiä ja hampaita, jotka tekevät ikuiset arvet ihoon. Kerro, pystyykö jonkun teinipojan "fritsu" tekemään syvät puremisesta tulleet haavat?

        Aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh...no tuota en varsinaisesti kommentoi kommenttiisi,(anteeksi) mutta tuo Nergal on älyttömän kiinnostava tapaus. Osaa kirjoittaa todella hienosti->>tarkoitan omaa palstandeerustani. En tiedä, mutta hän tuntuu vastaavan aina melko ohi mennen tai jotain sinne päin. Älä suutu hänelle..hän vastaa usein melko suoraan ja kaunistelematta. Olen aika tuore kirjoittelija täällä päin, joten olen vähän höpsö. Hän ömmmm..en minä tiedä: hän on kai vampyyri tai jotain. Itse olen ihan vain peto ihmisen nahkoissa, enkä harrasta veri juttuja tai mitään sellaista. En edes erityisemmin tiedä vampyyreistä tai ihmissusista. Rakastan kyllä susia..ne ovat niin kauniita. Ethän pistä pahaksi, vaikka tällainen kummajainen kirjoittelee tänne turhaa höpötystä.
        Etsin vain kovasti tietoa teistä, jotta voin todistaa itselleni, etten etsi vain tarinoita. Niin ja olisi se kiva itseänsäkin alkaa ymmärtää, ettei minusta joku kamala päivä kuoriudu hirviö. No jos sitten semmoinen on tulevaksi.
        Niin ja tuotaaaah: Mistä huomasit olevasi ihmissusi?
        Onko ihmissusilla läheinen suhde susiin ihmismuodossakin?
        Minkälainen suhde sinulla/ ihmissusilla ylipäätään on vampyyreihin ja mitä mieltä olet/te heistä? Oletko tavannut vampyyriä? Millaisia he ovat sinun silmääsi?
        Olisi kiva tietää myös ihmissusi näkökulmaa.
        Joo ja pahottelut, jos joku noista kysymyksistä oli typerä.
        Hjuuppss siinä sitten olikin kaikki:)


      • Nergal on vai vampyyri tai joku muu sellainen..? Kai lännen vampyyreille sukua, käytöksensä takia. *tuhahdus* Enkä minä sinulle suutu, vaikka kirjoittaisitkin tänne, tuo alku on vain hiukan outo. "Aaaaaaahhh" vain itsellesikin.

        Noihin kysymyksiin sitten. Ihmiset kyselevät kaikkea... Kohtaavat jossain asioita, joita eivät omilla pienillä päillään osaa ratkaista, mutta kai kysely vain tekee ihmisestä ihmisen.
        Mitenkö huomasin olevani ihmissusi? Mieti. Täydelläkuulla, sen jälkeen kun sain pureman. (Selitän nyt hiukan Nergalille: Ihmissudeksi muuttuu puremasta [jos jää henkiin], riippumatta mihin on pureman saanut, sillä kun ihmissusi puree, kulkeutuu haavan kautta elimistöön ihmissuden sylkeä, joka ns. "sairastuttaa" ihmisen. Sylki aiheuttaa ihmissudeksi muuttumisen, joten pureman paikalla ei ole väliä, sillä verisuonet virtaavat vähän kaikkialla ihmisen kehossa.)
        On. Yleensä suhde susiin kasvaa ihmissudeksi tulon tai syntymän jälkeen huomattavasti ja, vaikka se ihmisen muodossa on heikompi kuin suden muodossa, niin on se silti aika läheinen suhde. (Jostain kumman syystä minusta tuntuu, että asettelin nuo sanat väärään järjestykseen.)
        Suhde vampyyreihin vaihtelee paljon. Jotkut ihmissusista eivät kauheasti kunnioita ns. perinteitä ja vihaavat lännen ja idän vampyyreitä. Jotkut taas, kuten minä, ovat paremmin perinteistä tietoisia ja ovat hyvissä väleissä idän vampyyrien kanssa. Lännen vampyyrien kanssa sen sijaan on vieläkin katkeruuksia, vaikka vain harva tietää enää miksi. Johtajamme sopi rauhan idän vampyyrien johtajan kanssa, mutta lännen vampyyrit eivät ikinä lähteneet edes ajattelemaan rauhaa. Omasta kokemuksestani vampyyrin kanssa en ala kertomaan... *puistatuksia*
        Ihmissusi näkökulma? Mistä? Toisista ihmissusista? Vampyyreistä? (Selvennä hiukan.)

        Tuo kirjoitustyylisi muistuttaa minua eräästä henkilöstä, en vain saa päähäni kenestä.


      • BloodtypeA
        Bad_Wolf kirjoitti:

        Nergal on vai vampyyri tai joku muu sellainen..? Kai lännen vampyyreille sukua, käytöksensä takia. *tuhahdus* Enkä minä sinulle suutu, vaikka kirjoittaisitkin tänne, tuo alku on vain hiukan outo. "Aaaaaaahhh" vain itsellesikin.

        Noihin kysymyksiin sitten. Ihmiset kyselevät kaikkea... Kohtaavat jossain asioita, joita eivät omilla pienillä päillään osaa ratkaista, mutta kai kysely vain tekee ihmisestä ihmisen.
        Mitenkö huomasin olevani ihmissusi? Mieti. Täydelläkuulla, sen jälkeen kun sain pureman. (Selitän nyt hiukan Nergalille: Ihmissudeksi muuttuu puremasta [jos jää henkiin], riippumatta mihin on pureman saanut, sillä kun ihmissusi puree, kulkeutuu haavan kautta elimistöön ihmissuden sylkeä, joka ns. "sairastuttaa" ihmisen. Sylki aiheuttaa ihmissudeksi muuttumisen, joten pureman paikalla ei ole väliä, sillä verisuonet virtaavat vähän kaikkialla ihmisen kehossa.)
        On. Yleensä suhde susiin kasvaa ihmissudeksi tulon tai syntymän jälkeen huomattavasti ja, vaikka se ihmisen muodossa on heikompi kuin suden muodossa, niin on se silti aika läheinen suhde. (Jostain kumman syystä minusta tuntuu, että asettelin nuo sanat väärään järjestykseen.)
        Suhde vampyyreihin vaihtelee paljon. Jotkut ihmissusista eivät kauheasti kunnioita ns. perinteitä ja vihaavat lännen ja idän vampyyreitä. Jotkut taas, kuten minä, ovat paremmin perinteistä tietoisia ja ovat hyvissä väleissä idän vampyyrien kanssa. Lännen vampyyrien kanssa sen sijaan on vieläkin katkeruuksia, vaikka vain harva tietää enää miksi. Johtajamme sopi rauhan idän vampyyrien johtajan kanssa, mutta lännen vampyyrit eivät ikinä lähteneet edes ajattelemaan rauhaa. Omasta kokemuksestani vampyyrin kanssa en ala kertomaan... *puistatuksia*
        Ihmissusi näkökulma? Mistä? Toisista ihmissusista? Vampyyreistä? (Selvennä hiukan.)

        Tuo kirjoitustyylisi muistuttaa minua eräästä henkilöstä, en vain saa päähäni kenestä.

        Yleensäkin vähän näkökulmaa kaikesta; tarkoitin esittämiäni kysymyksiä. Anteeksi, etten selventänyt sitä jo alussa. Muotoilin sen jutun vähän huonosti. Olen jonkin kaltainen ihminen, mutta parempi voisi olla sanoa hmmmm.. No enpä tiedä. Kai ihminen saa kelvata tähän hätään. Niin tiedän: kyselen melkolailla itsestään selviä juttuja, mutta niin asioihin tulee varmempi selvyys kuin omilla teorioillani.
        Kirjoitus tyylini...niinkö? Heh, No miten vain. Ketähän tarkoitat???


      • BloodtypeA kirjoitti:

        Yleensäkin vähän näkökulmaa kaikesta; tarkoitin esittämiäni kysymyksiä. Anteeksi, etten selventänyt sitä jo alussa. Muotoilin sen jutun vähän huonosti. Olen jonkin kaltainen ihminen, mutta parempi voisi olla sanoa hmmmm.. No enpä tiedä. Kai ihminen saa kelvata tähän hätään. Niin tiedän: kyselen melkolailla itsestään selviä juttuja, mutta niin asioihin tulee varmempi selvyys kuin omilla teorioillani.
        Kirjoitus tyylini...niinkö? Heh, No miten vain. Ketähän tarkoitat???

        Että minä vihaan uuttakuuta, aivot käyvät hitaalla eikä oikein mistään saa tolkkua... Siihen kysymykseen jätän lopullisesti vastaamatta.

        Kirjoitus tyylisi... Mutta luulen, että et olisi kysynyt ketä tarkoitan, jos olisit ollut Hän. No, unohda koko tuo juttu.


      • Anonyymi
        Bad_Wolf kirjoitti:

        Ja teinipojistako minä olen kiinnostunut? Paskat teinipojille. Kertoisitko, onko teinipojilla teräviä kynsiä ja hampaita, jotka tekevät ikuiset arvet ihoon. Kerro, pystyykö jonkun teinipojan "fritsu" tekemään syvät puremisesta tulleet haavat?

        Kuoletko sä jos ammun sua hopealuodilla
        päähän


    • ängysjäng

      Kuvittele ihminen ilman mielikuvitusta. Mielessäsi olisi vain se mitä näet. Olisipa tylsää. Onneksi meillä on mielikuvitusta rikastamassa elämäämme. Mielikuvituksessamme voimme olla mitä vain... vampryyri, ihmissusi, merenneito, isokaluinen naisenkaataja tai isotissinen miehennielijä, tai miss maailma, tai amejikan presidentti, tai king kong tai... tai... iha mitä vaan. Eikö olekin hyvä. Minä ainakin olen maailman paras sähkökitaransoittaja, jolla on sarvet päässä jota pelätään ja rakastetaan joka tekee taikatemppuja.

      • *murahdus* Ettekö te valittajat voisi oikeasti häipyä täältä huitsin kuuseen? Tämä taikausko palsta ei kaipaa heitä, jotka kutsuvat muita valehtelijoiksi. Ja muutenkin "sarvipäinen, rakastettu sähkökitaran soittaja" voisit häipyä 'treffit' osioon vikittelemään niitä isotissisiä miehennielijöitä ja miss maailmoita.


      • o-o-

        Toi oli must niin lystikäs toi *murahdus*


      • BloodtypeA
        Bad_Wolf kirjoitti:

        *murahdus* Ettekö te valittajat voisi oikeasti häipyä täältä huitsin kuuseen? Tämä taikausko palsta ei kaipaa heitä, jotka kutsuvat muita valehtelijoiksi. Ja muutenkin "sarvipäinen, rakastettu sähkökitaran soittaja" voisit häipyä 'treffit' osioon vikittelemään niitä isotissisiä miehennielijöitä ja miss maailmoita.

        Kiitos, tuon olen myös minäkin halunnut sanoa *nyökkäys* Menköön muualle olemaan "hauskoja".


    • Nergal

      Susi-ihmiset... Mistä aloittaa?

      Susi-ihmiseksi "tullaan" kun viisas ihminen on heikko ja tyhmä elukka on vahva.

      Nämä eläimet, jotka selittelevät hallitsemattomat väkivaltaiset impulssinsa "vaistoillaan". Kun tälläinen puree kaveriaan tai kumppaniaan niin se säälittävä ja heikko ihmisyys mitä se sisällään vaalii itkee suuria katumuksen kyyneleitä ja pyytelee anteeksi. Sitten se tekee sen uudelleen ja on taas niin pahoillaan. Lopulta se ei sitten enää edes ole pahoillaan koska se väkivaltahan syntyy lopulta kuitenkin siitä, että sutta on provosoitu.

      Urbaanit sudet ovat aina onnettomia tai tärähtäneitä tai molempia elleivät ne saa palvella jotain minkä voivat mieltää laumaksi. Tästä syystä yksinäisestä tapauksesta saa helposti itselleen tottelevaisen koiran jos sitä osaa rapsuttaa oikeasta kohtaa.

      Alkoholi ja muut päihteet ovat perinnöllinen heikkous kaupunkien yksilöille. Mitään puistoissa ylevästi kuuta ulvovia laumoja ei ole vaan se teknometsien ulvonta on viinan tai pirin sotkema tuskanhuuto kohti valosaasteen peittämää harmaata taivasta
      .

      Vapaan suden aika on ohi suurimmalta osaltaan läntisessä maailmassa. Mukana on vain kevyesti sarkasmia kun kehotan susi-ihmisiä liittymään armeijaan tai alkamaan poliiseiksi. Olisitte hyödyksi.

      • Katsos vain... Et taida ollakkaan hirveän sarkastinen tälläkertaa. Sanotaanko näin tuohon viimeiseen. Eli siis tavallaan ehdotat, että liittyisimme armeijaan tai ryhtyisimme poliseiksi. Oikeasti..? Vaikka olenkin 'onneton' sen takia, etten omista laumaa, ja yritän sitä epätoivoisesti etsiä, niin en silti mihinkään armeijaan liity. Luuletko siis, että ryhtyisimme jonkun ihmisen lemmikiksi? Vaikka kuulostaa täydelläkuulla niin houkuttelevalta, saada joku, jota voi seurata, 'palvella' ja tuntea lähellään, niin oikeasti..?
        ~
        Nyt tuo lause "Tästä syystä yksinäisestä tapauksesta saa helposti itselleen tottelevaisen koiran..." jäi kummittelmaan päähäni. *Huokaus.* Haluan itselleni lauman...


    • Nergal

      Ei kukaan ryhdy sotilaaksi palvellakseen ihmistä vaan tappaakseen ja kuollakseen jonkin itseään suuremman puolesta. Idean tai lauman. Tämä on susi-ihmisten veressä. Lauma.

      Sarkasmini juontaa siitä, että poliisin tai sotilaan uran suositteleminen on minulta korkeimman tason ystävällisyyttä olennoille, joiden eksistentialistinen tuska ja olemus ovat minusta huvittavia. Voin tappaa ja kuolla ainoastaan asioiden puolesta, jotka ovat minulle tärkeitä omien halujeni takia ja kaikki muu on illuusiota. Myönnän jollain määrittelemättömällä tavalla arvostavani olentoja, jotka akuutisti kokevat että on elämää suurempia arvoja. Minä en kuulu niihin, mutta susi kuuluu.

      Laumoja on monenlaisia eikä niiden ole pakko koostua pelkästään susi-ihmisistä. Myös Homo Sapiens Sapiens on laumaeläin ja siksi susi onkin kaksinkertaisesti kirottu.

      Koiran uskollisuutta en edes minä aliarvioi tai halveksi. Se on aina suurempaa kuin ihmisen uskollisuus. Yksinäiset vain antavat omansa niin kovin helposti. Kuin arvottoman korun ja siksi saatan puhua siitä alentuvasti. Toisaalta en ole varma olenko oikea auktoriteetti puhumaan siitä mikä on arvokasta. Susi-ihminen ilman laumaa palaa halusta taistella jonkin puolesta ja kuulumisesta johonkin se on hänen suurin heikkoutensa.

      • Joku ryhtyy palvelakseen. Palvellakseen ja auttaaksen ihmisiä, samalla suojaten ihmisiä, siltä mikä heitä uhkaa. Jotkut vain tappaakseen ja kuollakseen, mutta kaikki eivät halua vain tappaa, vaan myös auttaa, palvella ihmisiä.
        .
        .
        .
        Mutta on se totta, haluan lauman. 'Haluan lauman, tarvitsen lauman", ne sanat kaikuvat päässäni päivästä toiseen, raastavat sisintäni joka minuutti enemmän. Täydelläkuulla lauman halu käy sanoinkuvaamattoman suureksi niin suureksi, että on vaikea sitä kestää. Nyt, kun kirjoitankin siitä, lauman halusta , edes ajattelen siitä himpun verran enemmän, käy se niin suureksi, etteivät ihmiset kykenisi sitä kunnolla käsittämään. Olen kiintynytkin erääseen ystävääni, mieltänyt hänet osaksi laumaani, mutta ihmispuoleni ssnoo etten voi... Etten voi. Silti tarvitsen lauman, vaikken toisia ihmissusia löytäisi, niin ainakin pari ihmistä. Jotka voisivat hyväksyä minut laumaansa, vaikkei sanaa lauma, yleensä ihmisten yhteydessä käytetä. Mutta silti, haluan lauman, pienen tai suuren sillä ei ole väliä, kunhan vain kuulun laumaan.


      • ridfard
        Bad_Wolf kirjoitti:

        Joku ryhtyy palvelakseen. Palvellakseen ja auttaaksen ihmisiä, samalla suojaten ihmisiä, siltä mikä heitä uhkaa. Jotkut vain tappaakseen ja kuollakseen, mutta kaikki eivät halua vain tappaa, vaan myös auttaa, palvella ihmisiä.
        .
        .
        .
        Mutta on se totta, haluan lauman. 'Haluan lauman, tarvitsen lauman", ne sanat kaikuvat päässäni päivästä toiseen, raastavat sisintäni joka minuutti enemmän. Täydelläkuulla lauman halu käy sanoinkuvaamattoman suureksi niin suureksi, että on vaikea sitä kestää. Nyt, kun kirjoitankin siitä, lauman halusta , edes ajattelen siitä himpun verran enemmän, käy se niin suureksi, etteivät ihmiset kykenisi sitä kunnolla käsittämään. Olen kiintynytkin erääseen ystävääni, mieltänyt hänet osaksi laumaani, mutta ihmispuoleni ssnoo etten voi... Etten voi. Silti tarvitsen lauman, vaikken toisia ihmissusia löytäisi, niin ainakin pari ihmistä. Jotka voisivat hyväksyä minut laumaansa, vaikkei sanaa lauma, yleensä ihmisten yhteydessä käytetä. Mutta silti, haluan lauman, pienen tai suuren sillä ei ole väliä, kunhan vain kuulun laumaan.

        Mää haluisin ihmissudeksi. Ja jos oisin sellane mäki haluisin lauman. Mä voin liittyy sun laumaan, jos saan pureman. Ja muutenkin voin liittyä laumaasi. Mä niin toivoisin et saisin pureman. Mä uskon ihmissusiin. Ne ei oo taruu...ne on ihan eläviä olentoja vaiks onki puoliks susi ja puoliks ihminen. Mä pidän luonnosta iha niinkuin kodistani ja liha...nami...Voisko joku ihmissusi antaa mulle pureman? Ottan sen vastaan, voin maksaa siitä jos ei muuten saa...mut onks jotain loitsuu muten muuttuu ihmissudeksi? Vai toimiiko ne ees? Oon sit 15v tyttö vaiks mun nimi o täs poika☺


      • mannepoikasuomesta
        Bad_Wolf kirjoitti:

        Joku ryhtyy palvelakseen. Palvellakseen ja auttaaksen ihmisiä, samalla suojaten ihmisiä, siltä mikä heitä uhkaa. Jotkut vain tappaakseen ja kuollakseen, mutta kaikki eivät halua vain tappaa, vaan myös auttaa, palvella ihmisiä.
        .
        .
        .
        Mutta on se totta, haluan lauman. 'Haluan lauman, tarvitsen lauman", ne sanat kaikuvat päässäni päivästä toiseen, raastavat sisintäni joka minuutti enemmän. Täydelläkuulla lauman halu käy sanoinkuvaamattoman suureksi niin suureksi, että on vaikea sitä kestää. Nyt, kun kirjoitankin siitä, lauman halusta , edes ajattelen siitä himpun verran enemmän, käy se niin suureksi, etteivät ihmiset kykenisi sitä kunnolla käsittämään. Olen kiintynytkin erääseen ystävääni, mieltänyt hänet osaksi laumaani, mutta ihmispuoleni ssnoo etten voi... Etten voi. Silti tarvitsen lauman, vaikken toisia ihmissusia löytäisi, niin ainakin pari ihmistä. Jotka voisivat hyväksyä minut laumaansa, vaikkei sanaa lauma, yleensä ihmisten yhteydessä käytetä. Mutta silti, haluan lauman, pienen tai suuren sillä ei ole väliä, kunhan vain kuulun laumaan.

        jos haluat lauman ota minuun yhteyttä halu pureman ja haluan laumaasi!


    • BloodtypeA

      Tuo tarve etsiä jotain omaa, jotain, mihin kuulua on ollut minulle tuttua pennusta asti. Se on kiduttavaa ja syö minua päivä päivältä. En tiedä, miksi en voi olla, kuten muut ihmiset, jotka tuntevat yhteyttä toisiinsa. Olen aina ollut sosiaalinen, mutta silti oloni on tyhjä, vaikka ystäväni istuvat vierelläni. Miksikö? En tiedä. Rakastan heitä kovasti, mutta en ole osa heitä. En ymmärrä heitä, sillä tasolla, kun kaksi ihmistä ymmärtävät. Olen voinut lyöttäytyä kenen tahansa seuraan, mutta etsin silti sitä, joka kykenisi jollain tasolla tarjoamaan minulle vastauksen, miksi olen niin tyhjä. Ihan kuin joku olisi riistänyt palan minuudestani ja pakottaisi minua metsästämään häntä ikuisuuden läpi. Siis niin kauan kuin ikuisuuteni kestää. Tämä hän oli elämässäni niin kauan kuin muistan. Jos häntä nyt voi konkretisoida. En tiedä itsekkään. Hän vei minulta jotain kauan sitten tai sitten se osa oli aina hänen. Hän ei ollut varjo, hän on jotain sitovampaa. Hän oli kuin elämän rakkaus tai riistetty sydän. Osaisin kuvailla hänen kasvonsa, mutta vannon etten ikänä ole tavannut häntä niin, että muistaisin. Hän on julma, niin kamalan julma. Toisinaan ole melko huvittunut, että selitän hänet niin. Miksi uskoa, kun se ei voisi olla mahdollista. Mutta silti aina päädyn samaan ratkaisuun. Hän ei hallitse mieltäni, mutta etsin häntä aina. Olen herkkä ihminen ja tämä hän syö minua sisältä. Pidän usein ikkunani auki ja naiivisti toivon, että hän joku päivä tulisi luokseni. Silloin tällöin ajattelen ettei häntä ole ja se ajaa minut syvään suruun. En halua uskoa. En todellakaan.Mutta jos hän olisi todella olemassa ja hän tulisi luokseni...minä kuolisin. Hän on hirviö, ei jalo. Tai sitten hän laittaisi minut kärsimään. Hän oikku joka on muttei ole. En tiedä, mistä on kyse. En ole sen tarpeellisempi maailmalle kuin muutkaan. Hän on kuvitelma ja mahdoton utopia, mutta en pysty uskottelemaan itseäni siitä. *huoh* hemmetti.

      • Oletko koskaan ajatellut, että se 'hän' olisit sinä. Jokaisella ihmisellä on kaksi puolta, yksi valoisa toinen pimeä. Piilotamme toisen puolen, kun toinen on esillä. Jotkut vain piilottavat toisen puolensa niin syvälle sisimpäänsä, etteivät tunne sitä osaksi itseään. Yleensä piilotamme itsestämme pimeän puolen, armottoman kiduttajan, joka ei muiden tarpeista välitä. Jotkut, joilla tälläinen pahemman asteen sadistisuus on jo hyvässä puolessa, on pimeä puoli vielä pahempi ja on jo hiukan tappajamainen. Tai sitten 'hän' on oikeasti joku toinen ihminen, sillä maailmassahan on monta ihmistä ja oliota. Onnea etsintöihin.


      • BloodtypeA
        Bad_Wolf kirjoitti:

        Oletko koskaan ajatellut, että se 'hän' olisit sinä. Jokaisella ihmisellä on kaksi puolta, yksi valoisa toinen pimeä. Piilotamme toisen puolen, kun toinen on esillä. Jotkut vain piilottavat toisen puolensa niin syvälle sisimpäänsä, etteivät tunne sitä osaksi itseään. Yleensä piilotamme itsestämme pimeän puolen, armottoman kiduttajan, joka ei muiden tarpeista välitä. Jotkut, joilla tälläinen pahemman asteen sadistisuus on jo hyvässä puolessa, on pimeä puoli vielä pahempi ja on jo hiukan tappajamainen. Tai sitten 'hän' on oikeasti joku toinen ihminen, sillä maailmassahan on monta ihmistä ja oliota. Onnea etsintöihin.

        En ole varma. Sen tiedän, että hän suojelee minua joltain, mitä en ymmärrä. Tästäkin huolimatta hän yrittää lietsoa minussa jotain kamalaa puolta. . Hän rakastaa vihaten ja minä voisin luonnehtia rakastavani häntä siitä huolimatta. Minä etsin häntä jokaisesta vastaan kulkijasta, mutta häntä ei koskaan ole näkynyt. Hänellä on vaaleat hiukset ja tunteettoman harmaat silmät. Tiedäthän sen sanonnan" silmät ovat sielun peili"? Hänen silmiensä läpi ei pääse. Ne ovat kuin kallio, joka ei heijasta mitään. Kaikesta huolimatta hän on hyvin viehättävän näköinen mies. En voi kuvata sitä onnea, jota tunnen, kun saan edes unenmailla katsella häntä. Kaikesta huolimatta hän on usein etäinen ja näyttää tappelevan itsensä kanssa siitä, ettei koskaan jäisi luokseni liian kauaksi aikaa. Hän syö minua, kuten sanoin. En tiedä, miten vampyyriksi tullaan, mutta se veren kauneus saa minut joskus pelkäämään itseäni tai se yhteys vampyyreiden olemusta kohtaan -huolimatta siitä, että vihaan heidän hataraa moraaliaan ja julmuuttaan-.En edes tiedä, mihin uskoa, kun tuntuu, että totuuksia heitellään kuin nuolia. Mutta, mikä on totuus? Entä jos tämä hän on jotain pahempaa kuin oletan? Minulle tämä hän on kuin koiralle omistaja. Minä tekisin temppuja -mitä vain-hänen vuokseen kuin innokas koiran pentu. Olkoon harhakuva-mikä lie. Hän on minulle kuin vesi ja aurinko kasveille. Entä, jos kaikki vinksahtaa joku päivä jollain pahaa tapaa, kun tuntuu, että osat alkavat jo repeillä. Minä näen sen tai ei:tunnen. Pelkään toisinani uskovani vain satuihin ja toivon vain unohtavani kaiken. Mutta silti mikään ei muutu. Ei mikään. Jos suljen silmäni voin kuvitella hänen ihonsa värin tai niiden hiuksien kiillon. Minä todella etsin vampyyriä, koska uskon silloin ymmärtäväni jotain. Oli hinta, kuinka paha hyvänsä. En minä itseni puolesta pelkää. Hän tuntuu eriävältä olennolta, koska tiedän, että itseäni en kykenisi koskaan niin rakastamaan. Oli miten oli. Jos joskus saisinkin tietää. Mikä hän nyt sattuukin olemaan.


      • BloodtypeA kirjoitti:

        En ole varma. Sen tiedän, että hän suojelee minua joltain, mitä en ymmärrä. Tästäkin huolimatta hän yrittää lietsoa minussa jotain kamalaa puolta. . Hän rakastaa vihaten ja minä voisin luonnehtia rakastavani häntä siitä huolimatta. Minä etsin häntä jokaisesta vastaan kulkijasta, mutta häntä ei koskaan ole näkynyt. Hänellä on vaaleat hiukset ja tunteettoman harmaat silmät. Tiedäthän sen sanonnan" silmät ovat sielun peili"? Hänen silmiensä läpi ei pääse. Ne ovat kuin kallio, joka ei heijasta mitään. Kaikesta huolimatta hän on hyvin viehättävän näköinen mies. En voi kuvata sitä onnea, jota tunnen, kun saan edes unenmailla katsella häntä. Kaikesta huolimatta hän on usein etäinen ja näyttää tappelevan itsensä kanssa siitä, ettei koskaan jäisi luokseni liian kauaksi aikaa. Hän syö minua, kuten sanoin. En tiedä, miten vampyyriksi tullaan, mutta se veren kauneus saa minut joskus pelkäämään itseäni tai se yhteys vampyyreiden olemusta kohtaan -huolimatta siitä, että vihaan heidän hataraa moraaliaan ja julmuuttaan-.En edes tiedä, mihin uskoa, kun tuntuu, että totuuksia heitellään kuin nuolia. Mutta, mikä on totuus? Entä jos tämä hän on jotain pahempaa kuin oletan? Minulle tämä hän on kuin koiralle omistaja. Minä tekisin temppuja -mitä vain-hänen vuokseen kuin innokas koiran pentu. Olkoon harhakuva-mikä lie. Hän on minulle kuin vesi ja aurinko kasveille. Entä, jos kaikki vinksahtaa joku päivä jollain pahaa tapaa, kun tuntuu, että osat alkavat jo repeillä. Minä näen sen tai ei:tunnen. Pelkään toisinani uskovani vain satuihin ja toivon vain unohtavani kaiken. Mutta silti mikään ei muutu. Ei mikään. Jos suljen silmäni voin kuvitella hänen ihonsa värin tai niiden hiuksien kiillon. Minä todella etsin vampyyriä, koska uskon silloin ymmärtäväni jotain. Oli hinta, kuinka paha hyvänsä. En minä itseni puolesta pelkää. Hän tuntuu eriävältä olennolta, koska tiedän, että itseäni en kykenisi koskaan niin rakastamaan. Oli miten oli. Jos joskus saisinkin tietää. Mikä hän nyt sattuukin olemaan.

        Miksi tuo kuulosti minusta rakastuneen tytön rakkaudentunnustuksesta vampyyri pojalle..?
        No... vampyyri asioissa en minä kunnolla osaa auttaa. Tuo kuulosti siltä, kuin etsisit tummanpunaista pistettä, viininpunaisten pisteiden keskeltä...
        Mutta jos jatkat tuon miehen etsimistä, niin minun on pakko sanoa, että sinun kannattaa pitää varasi. Pieni harha-askel, niin sinua aletaan kutsua mielisairaaksi. Pieni harha-askel, etkä tule ikinä häntä löytämään. Yksikin harha-askel ja murrut. Ihmisten on pysyttävä näkymättömien rajojen sisällä, eivätkä he ikinä saa horjahtaa, sillä silloin kaikki on mennyttä.


      • Nergal
        Bad_Wolf kirjoitti:

        Miksi tuo kuulosti minusta rakastuneen tytön rakkaudentunnustuksesta vampyyri pojalle..?
        No... vampyyri asioissa en minä kunnolla osaa auttaa. Tuo kuulosti siltä, kuin etsisit tummanpunaista pistettä, viininpunaisten pisteiden keskeltä...
        Mutta jos jatkat tuon miehen etsimistä, niin minun on pakko sanoa, että sinun kannattaa pitää varasi. Pieni harha-askel, niin sinua aletaan kutsua mielisairaaksi. Pieni harha-askel, etkä tule ikinä häntä löytämään. Yksikin harha-askel ja murrut. Ihmisten on pysyttävä näkymättömien rajojen sisällä, eivätkä he ikinä saa horjahtaa, sillä silloin kaikki on mennyttä.

        Kun puhut hänelle rajoista kuljet itse täällä lampaana suden vaatteissa.

        Hän haluaa murtua vaikka ei vielä tiedä mitä se tarkoittaa. Toive on kutenkin puhdas ja vailla vilppiä. Siinä on kauneutta. Ihmiset kutsuvat mielellään mielisairaiksi kaikkia muita paitsi mielisairaita.

        Ei pieniä harha-askelia pidä pelätä ellei kaipaa laskukoneen elämää. Mikä on pieni harha-askel ja mikä suuri? Se on se todellinen kysymys, johon on mahdotonta tietää vastausta etukäteen. Hänen harha-askeleensa on toisaalla kuin sinä luulet tai hän luulee. Se on yhdessä lauseessa niiden nähdä, jotka näkevät.


      • BloodtypeA

        Noh, mitähän tuohon pitäisi sanoa. Kuljen rajojen sisäpuolella, ellen sitten ole ollut niiden ulkopuolella aina. En usko häneen 100%, sillä se vaatisi unentilan ulkoisia aistimuksia ja sen, että näen hänet hereillä mie , jolloin diagnoosina olisi selväjärkinen tila. Kaikki, mitä olen sanonut ovat kokemuksia, joita en itsekkään osaa järkevästi selittää. Ne ovat unta tai niin ainakin luulen. Murtuminen on suhteellista ja se, mikä murtaa on asia erikseen. Sanotaanko vaikka niin etten usko ennen kuin näen. Niin on helppo pysyä järjissään, ellei kyseessä olekin aito olento( mikä lie). Silloin suurin mahdollisuus on, että hän murtaa minut tai sitten on jo murtanut. En kutsuisi häntä rakastetuksi. Olen hänelle enemmän kuin lemmikki, johon hän on kiintynyt turhan paljon. Tai siis no minä kyllä rakastan, mutta se on asia erikseen. Rakastan uskollisesti, mutta toki minulla on oikeakin elämä. Tosin lemmikiltä ei vaadita sellaista kuin.... No ei se ole niin tärkeää. Kai olen melko säälittävä, kun olen kuin epätoivoinen palvelija, joka on valmis, vaikka rypemään omassa veressään, jos se toisi hänet luokseni. *Ironinen naurahdus*. Tosin se on hänen syytään, että olen tällainen. Tai sitten minun. Ken tietää...


      • BloodtypeA

        Ehkä olet oikeassa Nergal. Ehkä murrun tietämättä, mitä se on. Silti en tiedä jaksanko välittää, jos murrun asian vuoksi, joka on konkreettinen, eikä pelkkä harhakuva. Siinä tapauksessa tuskin uhraan ajatustakaan koko asialle, jos kyseessä onkin harhakuva. Enkä välitä, vaikka hän käyttäisi minua hyväkseen, koska kyllä koirakin omistajan lyönnin jo pian unohtaa. Jos kyseessä voisi olla vampyyri olen kai narri, mutta ehkä se rooli painettiin kouraani tarkoituksella.


      • Nergal, puhuin hänelle rajoista, koska olen nähnyt kuinka perheeni astui rajojen ulkopuolelle, se on vaikuttanut elämääni paljon... Enkä liiku täällä lampaana suden vaatteissa, liikun täällä sutena. Ja tuosta sai käsityksen, ettet edelleenkään usko, että olen ihmissusi *huokaus*.
        Pieni harha-askel suistaa elämän hiukan raiteiltaan, mutta kun on horjahtanut on helppo kaatua. Jokaisella oliolla tässä maailmankaikkeudessa on jonkinmoiset rajat, joillakin suuremmat joillakin pienemmät... Olen itse ns. eksynyt rajan toiselle puolelle ja tuntuu mahdottomalta enää löytää rajojen sisään. Tämä eksyminen rajojen toiselle puolelle on vaikuttanut elämääni suuresti, en enää ole sama iloinen henkilö kuin ennen.

        BloodtypeA, lemmikki vailla omistajaa... Tuo tekstisi on ihastuttavaa!(Arvostelen erilaisia tekstejä.) Toivoton palvelija ilman mestaria jota palvella. Tuo tuo mieleeni erään tuttuni, ehkä sinä olet hän, ehkä et. Hänkin on vampyyrin perään, mutta sanaa lemmikki ei itsestään ole käyttänyt, no enhän ole minäkään. Minustakin tuntuu kuin olisin lemmikki, erään tietyn henkilön lemmikki, jota en kuitenkaan tunne, kuin tuo henkilö olisi kesyttänyt minut. Kesyttänyt sudesta tottelevaisen koiran....
        Mutta onnea, onnea Hänen etsimisessään, jos hän on olemassa. Onnea... *lause häipyy kuulumattomiin ennen alkuaan*


    • Nergal

      Itsesääli on nostalgiaakin kammottavampi rikos Itseä kohtaan jopa niille, joilla olisi ikuisuus aikaa tuhlattavaksi. Jokainen katselee välillä virtaan yksinään, mutta nuo kaksi tunnetta ovat siihen sylkemistä. Yksinäisyys ja kaipuu ovat samojen kolikoiden jalommat puolet.

      Ei ole paha kaivata rakastajaa vaikka helvetistä. Ei ole paha olla yksinäinen susi. Sellaiset asiat tuovat voimaa ja viisautta. Miksi tuhlata todellinen elämys itsensä alentamiseen kun sen voisi käyttää itsen ymmärtämiseen? Jokainen on yksin ellei tietoisesti valitse toisin ja silläkin valinnalla on aina hinta joka kammottaa minuakin.

      Vaikeimmin ylitettävät rajat asetat itse etkä edes näe niitä. Pahiten astut harhaan huomaamattasi.

    • Nergal

      Ainoastaan yksi kuolevainen on koskaan tavoittanut mitään totuudesta ja häneltä te ette enää voi kysyä https://www.youtube.com/watch?v=E3NGrG6UEaM Jos tällä ei osta VIP-lippua piireihin niin ei millään. Parempi kuin aito. Jätän teille hyvästit. Olette suloisia. Ehkä tapaamme. Kun joki virtaa.

      • BloodtypeA

        Riceä, mmnmm..rakastan näitä teoksia, eniten ensimmäistä osaa, sillä Louis on kaikilla tavoin sielullisesti kaunis toisin kuin Lestat, joka herättää minussa inhon sekaista ihailua. Ricen kirjat ovat täynnä kaunista melankoliaa, joka kykenee koskettamaan ihmistäkin. Minä vielä etsin sitä jotain ja vastaukset ovat antaneet kaiken, mitä uskoin löytäväni. Toiset syntyvät taiteiljoiksi, toiset lääkereiksi ja toiset joksikin muuksi. Olemme vain maailman osia, jotka eivät vaikuta kuin omaan olemassaolon orjallisuuteensa. Jokainen on tiedon tai tietämättömyyden palvelija. Sääli ei ole synti, sillä kaikki tunteet ovat loputtoman itsekkäitä. Minä päätin valita vaaran ja se käy. Virta kulkee ja minä sen mukana. Ei ole minussa niin tärkeää osaa, ettei se voisi jonkun kauniin vuoksi uhrata. Toivon, että tiemme kohtaavat- olivat sitten merkit, kuinka toivottomat hyvänsä-.
        Tutkimattomat ovat pimeyden tiet.
        Kun katoaa jano, katoaa janoajain.
        Kuljen minne tuuli työntää. Naiivius on lahja ja siitä pidän kiinni, kuten suuresti ihailemani fiktiivinen henkilö Louiskin.
        No se siitä sitten- nimeni on melkein kuin elävä latinaksi. Leigh viitoittaa tietä lähemmäksi. Nimeni on hyvin harvinainen. Bye, bye. Kunnes teekutsut koittavat murut;)


      • BloodtypeA

        Noh, okei tuo Akasha on turhan raaka mieleeni. Turha tappaminen mieleettömyyksineen on väärin minun moraalini mukaan. Siinä ei ole kaunetta, kuten vamppyrin ja ihmisen veri suhteessa olisi. Tosin ihminenkin turtuu ajan myötä yhä moraalittomaksi. On siinäkin maailman vaikutus. Itse en sitä menetä. Haluan tuntea aina.vaikka menettäisin henkeni se takia. Kuolema on pikku juttu tunteettomuuteen nähden. Totuus on suhteellinen. Se on mantra, jonka jokainen lausuu huoletta; kuin huolimatonta veitsen heittoa. Jumala on olemassa, eikä sen lausuminen ole vitsi. Se luo pohjan kaikelle. Vampyyrit eivät ole sen pahempia kuin ihmiset. Kaikki sen itse määrittelevät ja ovat vastuussa. Ehkä heidän eronsa on niin hatara, että sen myöntäminen sattuu. Minä olen silti minä. Hirviökin on vain symboli. Tulkaa ulos jo arkusta. Tämä on demokratiaa. Mahdollisuus hirviölle olla vähemmän hirviö. Tekin oppisitte paljon ihmisiltä. Tämä oli vielä pakko sanoa...muuten sydän rinnassa olisi haljennut säälistä vampyyrejä kohtaan. Säälin heidän pohjatonta melankoliaansa, jota melkein ymmärrän. Kaipasitte sääliäni tai ette. Siinä teille on nuolia.


    • Kirjoitustyylinne muuttui nopeasti, ehkä minunkin on muutettava omaani... ehkä ei. No ajatusmaailmanikin muuttui eilen, että pitäisi kai tekstiäkin muunnella.

      BloodtypeA, "Kunnes teekutsut koittavat"..? Mitä tarkoitat tuolla, mieleeni hiipii jotain tuosta, mutta mitä? Ehkä minun pitäisi järjestää teekutsut! *hullu kiilto ilmestyy silmiin ja suu vääntyy luonnottomaan hymyyn.* Mutten tykkää teestä... No teettömät teekutsut, pelkät kutsut! No kyllä teetäkin voi juoda. Teelliset teekutsut mikä ihastuttava ajatus!... Mutta oikeasti..? Mitä tarkoitat sillä?

    • BloodtypeA

      Joku päivä toivottavasti päällystän sievän pienen puu tai voihan se muovipöytäkin olla tai vaikka marmoripöytä olisi ihastuttava kauniilla ruusuin koristetulla liinalla päällystettynä.Punaisin huuleni ja asettelisin teekupit pöytään. Juokoon kukin, mitä tahtoo minä pyytäisin ja puoliksi käskisin, mutta minun pöydässäsi vain minun juomiani. Laittaisin päälleni jonkin kauniin leningin, ehkä punaisen. Punainen on kaunis väri. Toivon joku kaunis päivä -vai onko yö kuitenkin enemmän mieleen- heidän astelevan pöytäni luokse hymyillen tai irvistyskin käy. Istuisimme yhdessä pöytään ja juokoon, mitä ken haluaa, mutta vasta myöhemmin, kun ääneni on käheä eikä kysymystulva enää jatku. Vastaukset voivat olla, mitä lie, mutta uskon vain totuuksia, sillä minulla on taito nähdä valheet tavuissa. Jos kauneus ympärilläni on, miksi taantua pelkoon tai murehtia kohtaloa. Demokratia on kaikille oma, ei pelkkä rajoitettu erä. Mikä on paholaisen omaa kuuluu Jumalalle, sillä niin kuuluu paholainenkin. Jos yhdessä juomme ,yhdessä elämme ja se kai on totuuden taakka, mutta minulle se olisi lahja. Mikään ei kuitenkaan ole ilmaista tässä maailmassa, joten kun teen maku pinttyy ja vieraiden jano ei ehdy, minä maksan. Se on ihmisyyden hinta ja se on lahja, mutta se lahja on tietämättömyyden ja surun lahja. Ohi mennen minä pidän teestä, suosikkini on Tiikerinpäiväuni. On varmasti kahviakin tarjolla ja ehkä jotain muuta. Se jokin voi olla minun tarjoustanikin hinta.Ken tietää. Se on kuitenkin vain toive ja kirous, joka on tai on olematta. Se ken istuu öisin katsellen taivasta näkee paljon, jos kurottaa syvemmälle. Jos siihen kykenee kaltaiseni kokematon naiivi nuori tyttö, miksei satoja vuosia nähnyt yönlapsi tai eläimen sielun omaava ihminen. Olkaa olemassa, jos siellä olette. Mutta muistakaa :ei salaisuutta uskota, ellei sitä koskaan kerrota. Se on piilottelun hinta- olemattomuus-. Ei uskoa, jos ei tietoa.
      Se joka unohtaa tarjota kättä tarvitsevalle on häpeän sielu. Korkein asia, mitä olen lyhyen taipaleeni kulkiessa nähnyt on raskastaa jotain niin syntistä olentoa, että sen rakastaminen on synti tai nähdä jonkin turmeltuneen itkevän rakkaansa puolesta.
      Silloin minäkin itken, koska se on kaunista.
      Mitäkö tarkoitan. Lue se sanojeni välistä, jotka juuri kerroin. En ole vielä viisas, sillä siihen vaaditaan pitkä elämä.
      Toivon todella sydämeni pohjasta, että tapaamme, vaikka sen mahdollisuuteen on vaikea uskoa. Muista pitää kiinni lempeydestä, vaikka se onkin taakka.
      Ehkä he jo seuraavat minua jossakin maailmassa tai sitten kääntävät katseensa pois, mutta olen varma, että he eivät minua vitsinä pitäisi, sillä vain pelkuri pelkää. Minä kuljen suoraan nuolia kohti, jos joku niitä on laukaisemassa.
      Usko on eri asia kuin tieto.
      Siksi minä vain uskon ja jos joskus tiedän, ehkäpä sitten ymmärrämme toisiamme paremmin.

      • Kaunista tekstiä! Kannattaa harkita kirjailijan uraa, ellet sitä ole jo harkinnut! Hurmaavaa tekstiä kaikki, niin valloittavaa ja ilmavaa, mutta silti haikeaa...


      • BloodtypeA

        Kiitos. Se voisi olla ihan hyvä idea. Kuitenkin sanoilla on vahvin voima heti katse kontaktin jälkeen. Se voi muuttua myrkyksi, jos sanoja käyttää väärin ja siksi tosiaan harkitsen. Tuntuu etteivät kaikki kirjailijat ymmärrä sitä, siksi harkinta on tärkeää. Olet mukavan oloinen tapaus ja aidosti hyvä. Pidä siitä kiinni.


      • BloodtypeA kirjoitti:

        Kiitos. Se voisi olla ihan hyvä idea. Kuitenkin sanoilla on vahvin voima heti katse kontaktin jälkeen. Se voi muuttua myrkyksi, jos sanoja käyttää väärin ja siksi tosiaan harkitsen. Tuntuu etteivät kaikki kirjailijat ymmärrä sitä, siksi harkinta on tärkeää. Olet mukavan oloinen tapaus ja aidosti hyvä. Pidä siitä kiinni.

        Kirjoitan itse tarinoita, mutta ne eivät ole niin haikeita ja herkkiä kuten sinun tekstisi täällä. Eivät ollenkaan. Ne ovat täynnä tuskaa, kuolemaa, verta ja petoja. Petoja, jotka repivät ihmisten kurkut auki vain huvitellakseen. Puran kaiken vihani ja suruni tekstiini, niin täydestäkuustakin tulee helpommin käsiteltävä, kun viha jota piilottelen purkautuu pienenpämä.
        Mutta silti, ei haittaa vaikka teksi olisi välillä myrkkyä, sillä joihinkin myrkkyihin on vasta-aineita...


      • BloodtypeA

        Huoh, miksi en voi vain lähteä?Koska olen ihminen? Jätin hänelle hyvästit, mutta nyt tuntuu kuin olisin menettänyt sen, jota kykenin ymmärtämään tai niin tunnen ymmärtäväni. Tarinani on täynnä piilottelevaa raakuutta. Sanani eivät sano julmuuksia suoralta kädeltä vaan ne piiloutuvat herkkyyteen.
        Usko pois, vaihtaisin mieluusti eläimen elämään, jotta voisin antaa anteeksi sen kaiken itsekkyyden ja julmuuden, jota janoinen sieluni tarjoaa.
        Kuten sanoin on harva asia, jota pelkään. Kuolema on niin luonnollinen asia, etten ymmärrä sen pelkääjiä täysin. Minä vain pelkään sitä, joka on kuin veitsellä painaen kirjoitettu aikaani: Minä taistelen sen kanssa päivittäin. Se on kohtalo, joka odottaa edessäni kuin hampainen kita. Enkä siltikään ymmärrä, mikä se on. Arvailla saatan, mutten tiedä. Jokaisella on kohtalo, jotkut pakenevat, toiset kieltävät ja kolmannet hyväksyvät. Minä kiellän ja pakenen.
        En ymmärrä, mitä hän tarkoitti sanoessaan ne viimeiset virkkeet ja hän ilmeisemmin haluaa minun ymmärtävän itse, mutta kysyn sinun mielipidettäsi. Mitä hän mahtaa tarkoittaa?---
        Vastaustasi odotellen.


      • Striga
        BloodtypeA kirjoitti:

        Huoh, miksi en voi vain lähteä?Koska olen ihminen? Jätin hänelle hyvästit, mutta nyt tuntuu kuin olisin menettänyt sen, jota kykenin ymmärtämään tai niin tunnen ymmärtäväni. Tarinani on täynnä piilottelevaa raakuutta. Sanani eivät sano julmuuksia suoralta kädeltä vaan ne piiloutuvat herkkyyteen.
        Usko pois, vaihtaisin mieluusti eläimen elämään, jotta voisin antaa anteeksi sen kaiken itsekkyyden ja julmuuden, jota janoinen sieluni tarjoaa.
        Kuten sanoin on harva asia, jota pelkään. Kuolema on niin luonnollinen asia, etten ymmärrä sen pelkääjiä täysin. Minä vain pelkään sitä, joka on kuin veitsellä painaen kirjoitettu aikaani: Minä taistelen sen kanssa päivittäin. Se on kohtalo, joka odottaa edessäni kuin hampainen kita. Enkä siltikään ymmärrä, mikä se on. Arvailla saatan, mutten tiedä. Jokaisella on kohtalo, jotkut pakenevat, toiset kieltävät ja kolmannet hyväksyvät. Minä kiellän ja pakenen.
        En ymmärrä, mitä hän tarkoitti sanoessaan ne viimeiset virkkeet ja hän ilmeisemmin haluaa minun ymmärtävän itse, mutta kysyn sinun mielipidettäsi. Mitä hän mahtaa tarkoittaa?---
        Vastaustasi odotellen.

        Nergal taisi vähän sekoittaa pääsi muuttuneesta kirjoitustyylistäsi päätellen? Heikko.


      • OLDBLOODWITHAMODE

        ;p muru, sekopää on sekaisin alusta loppuun saakka, en tarvitse analyysejasi, osaan sen itsekkin, tämä on kuitenkin vain peliä, jossa lauotaan unia totuuksina ja puhutaan oikeista asioista illuusion nimillä...eihän nyt mikään tästä koko puheketjusta voi olla todenmukaista faktaa. Viihdytystä löytääkseen tulee löytää valhe toisensa perään, jotta valehtelija saadaan kiinni valheesta, jotta totuus voidaan painaa valehtelijan silmille ja nauraa loppuun sanoen, että tämä oli vain leikkiä...
        ja miten määrittelet pään sekoituksen, ja eikö heikkous olekin määritelmä? Kumpi onkaan Heikompi; joka ottaa luodista vai se joka laukaisee? Mietipä sitä.

        äh. Okei. No joo se meni kyllä vähän yli. -pahoittelut- (*~*)myönnän että oli tylsää ja alkoi runosuoni vähän lentää. En mä ihan helposta sekoa, tarvitaan vähän enemmän, oon kokenut vähän pahempaakin, ei muutama runollinen sana fiktiosta hetkauta, vaikka pakko myöntää, että hyvähän hän siinä oli mitä yritti:manipuloinnissa. Piti tosin vähän maustaa vähän omaa juttua sekopäisillä mausteilla niin metsästäjä löytyy jo pian haavista.. etsin nimittäin sellaista kuinka hån toimii, annoin uskoa "uskovani" ja siihen tarvittiin tarpeeksi sekavaa maustetta, syy ja motiivi.

        Olen ihan okei, enkä tietenkään usko mitä tällä höpistään, uskon kyllä enkeleihin ja Jumalaan, mutta taitaa kuitenkin olla jo tåmä muu liian paksua..Kaikki nimittäin kuolevat;se on fakta. Ihmisestä on hirviö tekoihin, totta. Eikä olemassa ole mitään maagisia olentoja, on tämä maailma, jossa elää olentoja. Siinäpä se. Kannattaa uskoa siihen, mitä näkee ja mitä tuntee. Ja rakastaa. Ja hänenlaisiaan kannattaa välttää viimeiseen saakka, mutta häntä pitäisi auttaa löytämään rakkautta, jota hänellä ei ole..siksi hän tekee mitä tekee, etsii uhreja ja yrittää sekoittaa heidän pääkoppansa. Mutta jaa-a, osaan minäkin pelata tuollaisten ihmisten pelejä, kokemusta kun on heidänlaisistaan jo ennestään. Ensin väitetään totuutta valheeksi ja sitten kerrotaan valheet totuuksina. Ja sitten heitetään mausteita sekaan ja hämmennetään. Mutta ideana on viedä heiltä jalat alta tuhansilla oletuksilla, jotka vaatetaan viattomiksi kysymyksiksi. Niin saadaan heidät sanoistaan sekaisin.

        No niin siis älkää uskoko tästä koko keskustelusta sanaakaan..pelkkää Hölynpölyä XD

        Ja muuten ihan vain oheis informaatiota Nergal on Babylonialaisessa mytologiassa manalan jumala...uskonnot ovat varsin kiehtova aihe. Njaa.Ärsyttää jo koko keskustelu tästä asiasta. Noniin hehehehehhe.;)))))))))
        Ja loppuun voisin mainita, että vaikka Nergal ei ehkä oke kovinkaan kaunismotiivinen tapaus on hänellä kiehtivan paljon tietoa kirjallisuudesta ja kulttuurista, vaikka hänenhenkistä tasapainoaan en uskalla uumoilla. Kunhaei yritä sekoittaa kenenkään päätä hän on on kestättävä tapaus.

        Näin loppuun kiitos ja hei. Huoh, kylläpä otti aikaa tuonkin kirjoittaminen. Ja järjissään vielä ollaan joten "ikuso!".Mietipä sitä!

        Taasko huonot kortit.
        Hän nauroi.
        Seuraavaksi hön löisi upean rivistön kuninkaita.
        Mutta minä lyönkin Ässiä, Ässiä. Hihoista satoja Ässiä pakoissa hänen pöydälleen kaadan.
        Lopussa kuningaskin kumartaa huijaria.

        Tuossa on sulle kuule "muuttunut kirjoitustyyli". Kiitos ja kumarrus, poistun lavalta.

        Taisi tulla ikävä? Kun noin huutelet?
        Heikko heikkoa ikävöi. Voi voi.
        Sajounara! Sano vähän pidemmin ei pari riviä riitä.

        Trv. OldbloodA with pokerface


    • Nergal

      Tämän takia sinulle hunajaveriA: "tai nähdä jonkin turmeltuneen itkevän rakkaansa puolesta". En usko, että olet koskaan nähnyt sitä, mutta se että voit kuvitella niin tapahtuvan.

      You that, like a dagger’s thrust,
      Have entered my complaining heart,
      You that, stronger than a host
      Of demons, came, wild yet prepared;

      Within my mind’s humility
      You made your bed and your domain;
      - Infamous one who’s bound to me
      Like any felon by his chain,

      Like a gambler by his games,
      Like the bottle and the sot,
      Like the worms in one’s remains,
      - Damm you! Damnation be your lot!

      I’ve begged the merciful, swift sword
      To overcome my liberty -
      To poison I have said the word:
      Save me from poltroonery.

      Alas the sword! Alas the poison!
      Contemptuous, they spoke to me:
      "You never can deserve remission
      Of your accursed slavery,

      "Imbecile! - If our deadly empire
      Freed you from your present fate,
      Your kiss would soon resuscitate
      The cold cadaver of your vampire!

      • BloodtypeA

        Miten sen muotoilisin, etteivät sanani murtuisi ja särkyisi kuin viinilasi juopuneen käsissä. Miten sen sanoisin? Mikä äänen sävyni olisi? Mikä katse silmistäni paistaisi. Ehkä suru, ehkä nöyryys, ehkä jano tai sitten ne kaikki. Entä jos lasitalo sortuu, entä jos sitä ei koskaan ollutkaan? Seuraavatko hänen katseensa, kun kuljen pimeällä polulla, jota metsä reunustaa ja kutsuu houkuttelevana kulkijaa. Kun tuuli paiskoo avonaista ikkunaa, nauraako hän sittekin. Jos kuu pimeyden nykyään enemmän houkuttaa kuin lämpö auringon? Jos valitsen shakissa mustan valkoisen sijaan, kaivanto jo omaa hautaa? Vastatkoon ken tietää, sillä tietäjä on kaikkeuden mahti. Siihen en minä kykene.
        Sanasi kauniina kuin ruusut kukkii ja sen piikein pistää. Saa veren valumaan. Vaan ei se haittaa, onhan varmasti joku, joka on sen valmis pois nuolemaan. Veri on väriä punaisen, kauniin syvän ja elämän kaltaisen. Sen maku karvas suolainen ja makea, ehkä hunajaa sinulle on. En ole valmis, mutta aina olin uhraukseen sopiva musta lammas.Haavat pienet, kysymykset suuret. Milloin jano ehtyy?
        Se niin vain on.
        Mitä oikein tarkoitat viimeisellä :
        ""Imbecile! - If our deadly empire

        Freed you from your present fate,

        Your kiss would soon resuscitate

        The cold cadaver of your vampire!"

        Tiedän kyllä, mitä siinä lukee. Mutta mitä sillä tarkalleen ottaen tarkoitat? "Imbesilli! - jos meidän kuolettava imperiumina vapauttaisi sinut lahjoitetusta kohtalosta, sinun suudelmasi herättäisi/saisi virkoamaan pian sinun vampyyriksi kylmän ruumiin!" kaunista kyllä, mutta pienet älynlahjani eivät kykene pilkkomaan sitä tarkoitusperää sanoistasi? Tarkoitatko itseäsi sanoessani tuon vai tarkoitatko sen minulle? Kirottu on kohtaloni. Niin kai sitten? En tiedä. Kuolema ei niinkään pelottaisi tai en mieltäisi sitä kiroukseksi. Joten tuskin kirous on se kuitenkaan? Kirous aina jokin vahva pelon täydellistyminen,joka on kuin kohtaloon kirjoitettu sana. Miksi kirous kohtaa minut?Siksikö, että etsin heitä vai siksikö, että he jo tietävät minut? Tuskinpa vain, en ole niin erityinen, vain pelkkä ihminen tai jotain sinne päin. Keitä he ovat, yritän vain löytää sopivaa sanaa.

        Pidän sinusta, pitäisin varmasti. Koska viha on turha tunne. Vaikka näyttäisit jokaisen pahan teon silmilleni, minä katsoisin vain tyhjin silmin ja sanoisin, etten ole tarpeeksi hyvä tuomitsemaan yhtäkään verta käsissä.
        Todentotta kuvittelinkin Ricen sanoissa olevan jotain järkeä. Kummaa. Niin ja näin. Mutta usko pois, en tuomitse edes vampyyriä. miten voisin, kun ymmärrän heitä. Silloin olisin tekopyhä.En ymmärrä ehkä raakuutta, mutta sitä särkevää sielua ja jotenkin veren syvyyttä. Onhan se kaunista. En voi kieltää.

        Tai niin ja näin.
        Aina toivon, mutta sydän särkyy. Se on sydämen raakuus.


      • BloodtypeA

        Tiedän kyllä ettet tahdo vastata. Mutta tee se vielä tämän kerran,en anele, enkä pyydä tai rukoile. Minä toivon. Se on viimeinen asia, jonka esitän.
        Rakastaa, ei rakastaa..
        On verein sun, jos aika koittaa. Koska luulen, että minulla ei ole siihen sanaa tai arpaa, miten käy. Maailma ei anna anteeksi.
        "This is a gift. It came with a price.
        Who is the lovest, who is hatest one? If time comes, I can't choose.
        I won't be asked if they could. It is the price. And I am who pays with tiers or without.


    • prrrkl

      Susi tai koira, mutta voisitteko olla räkyttämättä öisin, että saa nukkua.

      • Koirat ne haukkuvat öisin, ellei kyseessä ole täysikuu. Muutenkin on epätodennäköistä, että susi tulee "haukkumaan" ikkunasi juureen.


    • BloodtypeA

      Inhoan jäähyväisiä ja aina, kun jatkaa aijon matkaa käännyn takaisin. Nyt kuitenkin on pakko lähteä, vaikka se on vaikeaa. Piikit sattuu yhä ruusupensaiden, mutta kestään sen kyllä vaikeroiden.

      Jätit sydämeeni aukon syvän. Kaikella rakkaudella Armas pirulainen. Veren juoda kulta lanteiden.
      En osaa sanoja enää kunnolla käyttää, joten kuule ne näin.
      https://m.youtube.com/watch?v=mWUxsUxMZ0E
      Piikit pistää, sydän repeää. Kysymykset kurkkua kuivaa kaivertaa. Hirviökö minusta tarkoitus olikin syntyä, vaikka se kohtalo kavala olisi, jota sentään pelätä osaan. Sanoja siinä kauniista suusta.
      En voi kuin itkeä ja sulkea silmät.

      Kiitos myös sudelle lempeyden, kun ymmärrys kiiltää silmissäsi laupeuden. Metsissä juokse, niin tekisin minäkin, jos voisin. Kosketa lehtiä ruusunterälehtien.

      • BloodtypeA

        Tiedoksi vain minä olisin vastannut kyllä vastaavassa tilanteessa, kun Louis kieltäytyi. Minua olisi houkuttanut liikaa. En halua tekopyhä. Se on totuus.
        Olisin tehnyt se nmyös Lestatin tapauksessa. Miten voisinkhan kieltää, kun jokin niin kaunis...


    • Nergal

      En minä poissa ole. Odotan vain jotain sanottavaa.

      • BloodtypeA

        Mmnmmm? Huh...taidan olla kuolettavan pitkästyttävä tapaus. Puhut niin arvoituksellisia, etten aina käsitä vastaatko vai toteatko. Niin no. Äh.
        Olisi vain suunnastaan perin mielenkiintoista tietää, mitä tarkoitat, että olen kirottu. Huomioni on ettei kysymyksessäni ole lainkaan ironiaa. Esitän sen tietääkseni, onko minulla edes syytä pelätä, jos tarkoitatkin kuvajaista etkä kohtaloa, joka on melko kivulias asia. Näin henk.kohtaisesti uskon vain kohtalohin, jotka ovat joidenkin ihmisten kohdalla kirouksia. Uskon, että kohtalo on asia, joka ei riipu ihmisen hyvyydestä tai karmasta. Toiset ovat vain epäonnekkaampia. Saattaa kuulostaa hieman kyyniseltä, mutta niin sen näen.


        Pelkään vain kovasti, että katoat yht'äkkiä. Se varmaan olisi sinustakin järkevintä, että osoittaisin jonkinlaista tervettä itsesuojelu vaistoa. No kai sitten olenkin hieman vajaa. Se kai selittää paljon.
        Se vain tuntuisi kuin jättäisin Se elämyksen jälkeeni ja niin edes päin.
        En tiedä, mitä haluat minun sanovan, joten taidan puhua yli suuni kaiken aikaa. Se saa minut tuntemaan itseni hieman huvittavaksi. No niin jos sinulla on kysyttävää niin kysy vain. Vastaan kyllä, vaikka järkeni ei ole siitä loistavimmasta päästä. Tai ei minulla ole paljon tietoa ja taitoa, mutta jos jotain on mielessäsi niin anna vain tulla.
        Olen kyllä kiintynyt sinuun jollain tasolla, sen myönnän kyllä.

        Ihmettelen vain kovasti miksei joku "heistä" ole jo 'syönyt' minua, olenhan, mitä mainioin kohde; naiivi, lähes itsetuhoisen utelias, en kovin älykäs, eikä itse hillinnässänikään ole paljon kehumisen varaa..
        No helvettiinhän mennään, eikä meinata. Upea sanonta monessakin tilanteessa. Tällä kertaa tekstini on melkoisen sävytöntä, mutta se vaihtelee melkoisesti mielentilani mukaan...


      • Nergal
        BloodtypeA kirjoitti:

        Mmnmmm? Huh...taidan olla kuolettavan pitkästyttävä tapaus. Puhut niin arvoituksellisia, etten aina käsitä vastaatko vai toteatko. Niin no. Äh.
        Olisi vain suunnastaan perin mielenkiintoista tietää, mitä tarkoitat, että olen kirottu. Huomioni on ettei kysymyksessäni ole lainkaan ironiaa. Esitän sen tietääkseni, onko minulla edes syytä pelätä, jos tarkoitatkin kuvajaista etkä kohtaloa, joka on melko kivulias asia. Näin henk.kohtaisesti uskon vain kohtalohin, jotka ovat joidenkin ihmisten kohdalla kirouksia. Uskon, että kohtalo on asia, joka ei riipu ihmisen hyvyydestä tai karmasta. Toiset ovat vain epäonnekkaampia. Saattaa kuulostaa hieman kyyniseltä, mutta niin sen näen.


        Pelkään vain kovasti, että katoat yht'äkkiä. Se varmaan olisi sinustakin järkevintä, että osoittaisin jonkinlaista tervettä itsesuojelu vaistoa. No kai sitten olenkin hieman vajaa. Se kai selittää paljon.
        Se vain tuntuisi kuin jättäisin Se elämyksen jälkeeni ja niin edes päin.
        En tiedä, mitä haluat minun sanovan, joten taidan puhua yli suuni kaiken aikaa. Se saa minut tuntemaan itseni hieman huvittavaksi. No niin jos sinulla on kysyttävää niin kysy vain. Vastaan kyllä, vaikka järkeni ei ole siitä loistavimmasta päästä. Tai ei minulla ole paljon tietoa ja taitoa, mutta jos jotain on mielessäsi niin anna vain tulla.
        Olen kyllä kiintynyt sinuun jollain tasolla, sen myönnän kyllä.

        Ihmettelen vain kovasti miksei joku "heistä" ole jo 'syönyt' minua, olenhan, mitä mainioin kohde; naiivi, lähes itsetuhoisen utelias, en kovin älykäs, eikä itse hillinnässänikään ole paljon kehumisen varaa..
        No helvettiinhän mennään, eikä meinata. Upea sanonta monessakin tilanteessa. Tällä kertaa tekstini on melkoisen sävytöntä, mutta se vaihtelee melkoisesti mielentilani mukaan...

        Kuvittelit pahan olennon surevan rakastaan. Siinä on enemmän viisautta kuin moni hankkii koko kiertonsa aikana. Lopeta itsesi halveksiminen. Jumalille olet kultaa.


      • BloodtypeA
        Nergal kirjoitti:

        Kuvittelit pahan olennon surevan rakastaan. Siinä on enemmän viisautta kuin moni hankkii koko kiertonsa aikana. Lopeta itsesi halveksiminen. Jumalille olet kultaa.

        Nah, enpä tiedä.
        Vähän inhottava olo...jotenkin.
        No jaa.
        Hemmetti.
        Kauhea jano.

        Mikä teissä pirulaisissa on? Kerro? Miksi minä tai miksi en? Jos en usko satuun niin silti; miksi minä? En ymmärrä? Enkä tiedä, mitä en ymmärrä? Oletteko te tosiaan niin kauniita ja lumoavia kuin kuvittelen vai olenko vain jonkin mielihalun orja. Mutta silti miksi Minä. Miksi?Miksi? Täytyykö minun hakea teitä kaikkeudesta kuin lammas leijonaa tai sutta? Eihän tässä ole mitää logiikkaa. Miksi?


    • Hmm... Tämä ei anna minun vastata teidän viesteihinne, näyttää vain virhettä.
      BloodtypeA, sanoit tuossa pari päivää sitten "Usko pois, vaihtaisin mieluusti eläimen elämään, jotta voisin antaa anteeksi sen kaiken itsekkyyden ja julmuuden, jota janoinen sieluni tarjoaa." Vaihda sitten eläimen elämään. Alistu voimaeläimesi tahtoon, silloin elämäsi eläimenä ei ole pysyvää ja saat sen palautettua ennalleen, jos voimaeläimesi vain antaa periksi. Vaikkakaan se ei toimi kaikilla, joidenkin voimaeläin on niin heikko, etteivät he pysty alistua tämän tahtoon yli päiväksi.
      Sitä en tiedä mitä hän tarkoitti, kai hän itse joskus tulevaisuudessa sen tulee kertomaan.

      Huomenna on täysikuu *huokaisee raskaasti*.

      • BloodtypeA

        Oh, otan osaa, vaikka olen tavallaan vähän kateellinen, sillä olen aina haaveillut saaliin metsästyksestä ja juosta suden lailla metsissä. Tietysti otan huomioon, että sellainen saattaa kaupungissa oli vähän haastavaa.
        Miltä oikein muutos tuntuu? Itse en koskaan saa ole keksinyt millaiselta muutos näyttäisi.

        Enpä tiedä. Miten voimaeläin määritellään? Tarkoitan, mistä tiedän, mikä voima eläimeni olisi? Sitä paitsi en ole varma, onko sen herättäminen viisasta, jos se omkin verenhimoinen peto.
        Uskoakseni voimaeläin (jos se on eläin *säpsähdys*) on itselläni melkein osa ajatteluani.


      • BloodtypeA kirjoitti:

        Oh, otan osaa, vaikka olen tavallaan vähän kateellinen, sillä olen aina haaveillut saaliin metsästyksestä ja juosta suden lailla metsissä. Tietysti otan huomioon, että sellainen saattaa kaupungissa oli vähän haastavaa.
        Miltä oikein muutos tuntuu? Itse en koskaan saa ole keksinyt millaiselta muutos näyttäisi.

        Enpä tiedä. Miten voimaeläin määritellään? Tarkoitan, mistä tiedän, mikä voima eläimeni olisi? Sitä paitsi en ole varma, onko sen herättäminen viisasta, jos se omkin verenhimoinen peto.
        Uskoakseni voimaeläin (jos se on eläin *säpsähdys*) on itselläni melkein osa ajatteluani.

        No ei oikeastaan ole ihme, että olet kateellinen, jotkut ihmiset haluavat kokea sen, mutta kun pääsee kokemaan sen kaiken alkaakin toivomaan, että olisi taas tavallinen ihminen. Siis se suden muodossa oleminen tai saaliin metsästäminen ei haittaa, mutta se muutos...

        Muutos tuntuu jokaisella hiukan erillaiselta, jotkut kestävät hyvin sitä kipua jotkut eivät. Itselläni se on täyttä tuskaa. En oikein osaa sanoin kuvailla miltä se tuntuu, mutta luulen, että jotenkin pystyt kuvittelemaan miltä tuntuu, kun luut muuttavat muotoa ja lihakset vaihtavat paikkaa johon kiinnittyvät. Hännän kasvu on todella oudon tuntuista, kun uusia luita kasvaa *kylmiä väreitä*. Ja sitä miltä se näyttää, on minun vaikea sinulle selittää, kun ei ole tullut katsottua peiliin.
        Nämä pari päivää tässä täydenkuun jälkeen ovat hirveitä, kun susimainen puoleni on voimakkaana ja meinaan kokoajan - lauman halun ja omegan roolin omauksen takia - alistua muiden tahtoon...

        Saat voimaeläimesi selville, kun otat siihen yhteyttä. Ole rauhallisessa paikassa ja ala puhumaan sille. Sulje silmäsi ja puhu sille, keskity ja pyri saamaan voimaeläimesi kuva näkyviin. Ja se on tavallaan jo hereillä, et vain tiedä missä se on. Minunkin voimaeläimeni on peto, mutta piilotan sen syvälle sieluuni, jolloin se pääsee valtaan vain suuttuessani ja täydelläkuulla.


      • BloodtypeA
        Bad_Wolf kirjoitti:

        No ei oikeastaan ole ihme, että olet kateellinen, jotkut ihmiset haluavat kokea sen, mutta kun pääsee kokemaan sen kaiken alkaakin toivomaan, että olisi taas tavallinen ihminen. Siis se suden muodossa oleminen tai saaliin metsästäminen ei haittaa, mutta se muutos...

        Muutos tuntuu jokaisella hiukan erillaiselta, jotkut kestävät hyvin sitä kipua jotkut eivät. Itselläni se on täyttä tuskaa. En oikein osaa sanoin kuvailla miltä se tuntuu, mutta luulen, että jotenkin pystyt kuvittelemaan miltä tuntuu, kun luut muuttavat muotoa ja lihakset vaihtavat paikkaa johon kiinnittyvät. Hännän kasvu on todella oudon tuntuista, kun uusia luita kasvaa *kylmiä väreitä*. Ja sitä miltä se näyttää, on minun vaikea sinulle selittää, kun ei ole tullut katsottua peiliin.
        Nämä pari päivää tässä täydenkuun jälkeen ovat hirveitä, kun susimainen puoleni on voimakkaana ja meinaan kokoajan - lauman halun ja omegan roolin omauksen takia - alistua muiden tahtoon...

        Saat voimaeläimesi selville, kun otat siihen yhteyttä. Ole rauhallisessa paikassa ja ala puhumaan sille. Sulje silmäsi ja puhu sille, keskity ja pyri saamaan voimaeläimesi kuva näkyviin. Ja se on tavallaan jo hereillä, et vain tiedä missä se on. Minunkin voimaeläimeni on peto, mutta piilotan sen syvälle sieluuni, jolloin se pääsee valtaan vain suuttuessani ja täydelläkuulla.

        Kiitos neuvoista, pistän harkintaan, en kuitenkaan Aijo antaa sille ohjia, koska välitän kanssa eläjistäni sen verran.
        Miltä metsästäminen tuntuu? Mitä metsästät? Ethän ihmisiä kuitenkaan, muuten lukemani myytit olisivat liiankin tosia. No sinusta en tosin uskoisi, vaikutat kunnon tapaukselta:)
        Se kiehtoo minua kovasti, näin ihmisenä pystyn vain kuvittelemaan, sillä aseistautunutta metsästystä en ymmärrä ja se tuntuu minusta kovin luonnottomalta, joten tuskin koskaan tulen sitä kokeilemaan. Ihmiset kun saavat ruokansa kauppojen hyllyiltä. *huoh*kai eläin puoleni siitä vain haaveksuu.

        Harmi, muutos ei taida olla paras juttu. Auts.


      • BloodtypeA kirjoitti:

        Kiitos neuvoista, pistän harkintaan, en kuitenkaan Aijo antaa sille ohjia, koska välitän kanssa eläjistäni sen verran.
        Miltä metsästäminen tuntuu? Mitä metsästät? Ethän ihmisiä kuitenkaan, muuten lukemani myytit olisivat liiankin tosia. No sinusta en tosin uskoisi, vaikutat kunnon tapaukselta:)
        Se kiehtoo minua kovasti, näin ihmisenä pystyn vain kuvittelemaan, sillä aseistautunutta metsästystä en ymmärrä ja se tuntuu minusta kovin luonnottomalta, joten tuskin koskaan tulen sitä kokeilemaan. Ihmiset kun saavat ruokansa kauppojen hyllyiltä. *huoh*kai eläin puoleni siitä vain haaveksuu.

        Harmi, muutos ei taida olla paras juttu. Auts.

        Metsästäminen... Se tuntuu ihanalta vaikkakin näin ihmisen muodossa se, että metsästän eläimiä neljällä raajalla ja tapan ne hampaillani kuullostaa hiukan oudolta. Metsästän yleensä joitan jäniksiä tai rusakoita, mutta yleensä hiukan syksymmällä tulee kauriitakin pyydystettyä. Joudun yleensä ennen muutosta menemään kauas talostani keskelle metsää, sillä täällä lähelläni on paljon lehmiä, lampaita, kanoja, hevosia ja vuohia ja vaikka sellainen lehmä tai lammas kuulostaakin houkuttelevalta, niin siitä saattaisi tulla pieniä ongelmia. En siis tarkoita, että he tietävät minun olevan ihmissusi, vaan kun tällä lähelläni liikuskelee eräs susilauma niin kaikki alkaisivat panikoimaan, että susi on hyökännyt eläinten kimpuun... Ihmisiä en "metsästä", kerran tuli purtua yhtä miestä nilkkaan, mutta se oli vain itsesuojelusta.

        Eräs tuttavani on metsästäjä, mitäköhän hän tekisi jos saisi tietoonsa sen mikä minä olen.... Hän metsästää, että ihmiset saavat ruokaa. Saattaa olla, että sinä tulet joskus syömään juuri hänen ampumaansa hirveä tai peuraa.


      • BloodtypeA

        Niinkö? No minusta se on hienoa, että maailmassa on monenlaisia elämän muotoja. En ymmärrä, miksi vihata jotain syyttä. Ymmärtäisin kyllä siinä tapauksessa, jos kyseessä olisi mieletön tappaja, mutta pelkän nimen takia, ei voi ketään tuomita.

        Siitä huolimatta, joskus tämä maailma ja siinä tapahtuvat kauheudet saavat minut sekaisin. En vain kestä sitä, kun tämä maailma vain muuttuu yhä vain julmemmaksi. Sydäntäni kiristää joka hetki ja mieleni täyttyy sekavuudella. Joskus sitä on vaikea kestää, mutta yritän parhaani. Jotkut tappavat elääksen, mutta nykyään revitään elämää pelkän mieliteon takia. Vampyyreillä voin antaa anteeksi, joltai osin, sillä heillä on joltain osin siihen taipumuksia, mutta ei se heidän teostaan hyväksyttävämpää tee.

        Minkä näköisiä vampyyrit ovat, en ole koskaan tavannut heistä yhtäkään. Kai....

        Millaisia ihmissusi laumat ovat? Miten toimivat ihmismuodossa olevien keskuudessa? Nokkimisjärjestys? Tunnetko yhtään laumoja Suomessa tai Euroopassa?


      • BloodtypeA kirjoitti:

        Niinkö? No minusta se on hienoa, että maailmassa on monenlaisia elämän muotoja. En ymmärrä, miksi vihata jotain syyttä. Ymmärtäisin kyllä siinä tapauksessa, jos kyseessä olisi mieletön tappaja, mutta pelkän nimen takia, ei voi ketään tuomita.

        Siitä huolimatta, joskus tämä maailma ja siinä tapahtuvat kauheudet saavat minut sekaisin. En vain kestä sitä, kun tämä maailma vain muuttuu yhä vain julmemmaksi. Sydäntäni kiristää joka hetki ja mieleni täyttyy sekavuudella. Joskus sitä on vaikea kestää, mutta yritän parhaani. Jotkut tappavat elääksen, mutta nykyään revitään elämää pelkän mieliteon takia. Vampyyreillä voin antaa anteeksi, joltai osin, sillä heillä on joltain osin siihen taipumuksia, mutta ei se heidän teostaan hyväksyttävämpää tee.

        Minkä näköisiä vampyyrit ovat, en ole koskaan tavannut heistä yhtäkään. Kai....

        Millaisia ihmissusi laumat ovat? Miten toimivat ihmismuodossa olevien keskuudessa? Nokkimisjärjestys? Tunnetko yhtään laumoja Suomessa tai Euroopassa?

        Kyllä tämän maailman julmuudet saavat muutkin - ainakin kerran elämässä - sekaisin... Kun kirjoitit tuon: "Jotkut tappavat elääkseen, mutta nykyään revitään elämää pelkän mieliteon takia." niin tuntui kuin sieluni olisi roihahtanut liekkeihin. En ole kai sitä ennen kunnolla ymmärtänyt, luullut vain, että se sielu joka irrotettiin ruumiista, irrotettiin hyvästä syystä. En kestä sellaista murhausta, en minäkään eläintä murhaa ja jätä luontoon mätääntymään, kun voisin yhtä hyvin syödä sen. Elämällä on arvo ja vaikka joidenkin on tarkoitus kuolla, että toinen pysyy hengissä, niin se että toisen kuolema ei mitenkään vaikuta jonkun toisen elämään on... en oikeastaan edes keksi oikeaa sanaa tähän tarkoitukseen.

        Vampyyreistä en tiedä paljoa vaikka näinkin kerran yhden kalpea iho, todella punertavat huulet, pistävä katse... Taisi se vampyyri olla lännestä.

        Ihmissusien laumoistakaan en tiedä paljoa, kun en itse sellaista omista *huokaus*. Mutta kai siellä on aika paljon voimassa susien hierakia...


      • BloodtypeA

        Petoeläintenhän kauneus perustuu juuri niiden syihin toimia osana luontoa. Minusta kuoleman kohtaa jokainen ilman sitä onko kyse pahasta vai hyvästä ihmisestä. Kuolemahan itsenään ei ole paha asia, sen pelon aiheuttaa useimmissa tuska, tuntematon, kanssa eläjien taakseen jättö. Siksi kuolema on vain yhdistetty pahuuteen. Se ei pointti kuitenkaan tee taposta samantekevää. Eläimillä tämä sääntö useimmiten toimii. Ihmisten ei tarvitsisi taas useimmin tehdä niin toisilleen. Nykyisin yksinkertaisesti ummehtuneet ja tekopyhät periaatteet tuntuvat tekevän siitä "oikeutetumman". Tähän taas voisin todeta, että ihmisiä aina kammottaa jokin heitä uhkaava. Oli sitten kyseessä vampyyri tai ihmissusi. Mikä loppuen lopuksi nostaa ihmiset muiden lajien yläpuolelle? Moraali vai äly? En menisi sanomaan kaiken jälkeen, mitä ihmiset ovat saaneet aikaan, että ihminen on miillään tapaa yläpuolella; sodat, orja kaupat, rasismi, murhat jne. Olemassa on hyviäkin ihmisiä, onneksi.

        Vai että punaiset huulet. Punaan usein huuleni, koska punainen on kaunis väri, ilmeisesti sama maku...
        Ikävää, auttaisin mielelläni, jos tietäisin, miten auttaa. Tai edes tietäisin näistä asiosta.


    • Nergal

      Sator
      Arepo
      tenet
      opera
      rotas

      • Nergal

        In girum imus nocte, et consumimur igni.


      • Nergal

        Vanhoja arvoituksia ja huumoria. Onko teillä huumoria?


      • BloodtypeA

        Totta kai on...
        Vai, että latinaa, en ole perehtynyt kyseiseen kieleen juurikaan, vaikka se kaunis onkin.
        Ensimmäinen oli melko huvittava ottaen huomioon,että tietämättömän silmissä tuo näyttää ihan kauniilta sanan parrelta, kunnes selvittää, mitä se tarkoittaa. Kyseessähän on kai sanaleikki. Heh...
        Toinen on tosiaan melkoinen sokkelo kuulemma jopa niille, jotka hallitsevat latinan. Sitä kutsutaan "devil's serve". Teksti on kai käänteisestikin sama ja eri sanoille on useita tarkoituksia..kääntäminen on siis järjettömän haastavaa. Sen aihe on kai aikalailla, mitä nimikin...
        Tuon verran sain selville.


      • BloodtypeA

        Päättelen sinun tai ainakin toivon, että vähintäänkin luet, mitä kirjoitan, Nergal.

        Tosiaan, kurkkuani kaivertaa useakin asia, mutta tuntuisi kai ihan hyvältä selvittää motiivini.

        En puhu täällä huvitellakseni tai sellaista, minä etsin tosissani tietoa. Minulla on muitakin asoita mieleni päällä. Miksikö sitten? Siksikö että olen populaari kulttuurin kasvatti, kuten suurin osa ikäisistäni?Pentuna uskoinkin tai vähintään fantasioin kiiltävistä enkeleistä, mutta kukapa ei?

        Saattaa kuulostaa tekopyhältä, mutta omalla tavallaan heidän olemassa olonsa julmuus rikkoo monellakin tapaa minun käsitystäni hyvästä. Tarkoitan siis, että he sotivat minun sisäisiä sääntöjä vastaan hyvin prutaalisti ja siitä huolimatta janoan heitä sanan kaikki kohtaisesta merkityksessä. Melko ristiriitaista, eikö?Onko kyse hulluudesta, itsetuhoisuudesta vai mielikuvituksesta, ken tietää. Vai olenko manipuloinnin uhri?

        Jokainen ihminen kuolee joskus, joten en näe syytä pelätä heitä, olivat osa heistä, kuinka julmia hyvänsä. Miksi en siis ottaisi riskiä elämyksen tähden. En usko prinsseihin tai prinsessoihin ylipäätään, joten tiedän olla odottamatta lempeyttä, armoa tai myötätuntoa. Ja jos totta puhutaan en halua olla yksi heistä. En koskaan. Kuolema olisi parempi vaihtoehto. En nyt varmasti ymmärrä vielä kirouksen merkitystä täysin, mutta tiedän, että minunlaiseni ihminen viettäisi ikuisuutensa tuskan värjäämänä. Se on pahin pelkoni ja koska se on turha pelko. Vampyyrit tuskin eivät muuta minunlaisiani tai miten vampyyriksi tullaankin. Ellei kyseessä ole täysin sadisti yksilö.Tietysti toinen kysymys: mistä löydän heidät? En tiedä. Tällä menolla varmasti saan maistaa miekkaa ennen pitkää, mutta ainakin tiedän sen. Miksi etsin? - koska hän on kuin he.

        Tiedän, että se loppuu kuolemaan. Eikö se ole pieni hinta mielen rauhasta.

        En edes tiennyt, mistä aloittaa. Aloitin täältä. Se oli turvallisinta. Ei niin, että turvasta välittäisin, se tuntui järkevältä.

        Olen miettinyt jo kauan, mikä minua jäytää. Enkä tiedä, miksi olen, mikä olen. Mikä olen. ?

        Nimeni on tosiaan harvinainen...kaimojani on ehkä koko maailmassa päälle kaksituhatta, jos sitäkään. Taitaa silti olla arvoitus? Keksitkö jo? Heh. Ei sillä , että minut löytäisit- siihen tarvittaisiin aika paljon. Mutta nimi. Kertooko Rogel mitään?Olen hänelle kaukaista sukua, kyseessähän oli melkoinen jumalan kasvatti.

        Tiedätkö tämän brittiläis-helleenisen tarun?Järven neito? Kertooko mitään?Heh. Satuin törmäämään hänen nimeensä tuurilla. Ja siinä luki nimeni.

        Siinä on melkoisen helppo arvoitus. Eikä edes mahdoton selvittää.Nyt on minun vuoroni kysyä, pystytkö siihen?

        Anteeksi. En minä muutu.
        Tuntuupa typerältä. Huoh.


      • Nergal
        BloodtypeA kirjoitti:

        Päättelen sinun tai ainakin toivon, että vähintäänkin luet, mitä kirjoitan, Nergal.

        Tosiaan, kurkkuani kaivertaa useakin asia, mutta tuntuisi kai ihan hyvältä selvittää motiivini.

        En puhu täällä huvitellakseni tai sellaista, minä etsin tosissani tietoa. Minulla on muitakin asoita mieleni päällä. Miksikö sitten? Siksikö että olen populaari kulttuurin kasvatti, kuten suurin osa ikäisistäni?Pentuna uskoinkin tai vähintään fantasioin kiiltävistä enkeleistä, mutta kukapa ei?

        Saattaa kuulostaa tekopyhältä, mutta omalla tavallaan heidän olemassa olonsa julmuus rikkoo monellakin tapaa minun käsitystäni hyvästä. Tarkoitan siis, että he sotivat minun sisäisiä sääntöjä vastaan hyvin prutaalisti ja siitä huolimatta janoan heitä sanan kaikki kohtaisesta merkityksessä. Melko ristiriitaista, eikö?Onko kyse hulluudesta, itsetuhoisuudesta vai mielikuvituksesta, ken tietää. Vai olenko manipuloinnin uhri?

        Jokainen ihminen kuolee joskus, joten en näe syytä pelätä heitä, olivat osa heistä, kuinka julmia hyvänsä. Miksi en siis ottaisi riskiä elämyksen tähden. En usko prinsseihin tai prinsessoihin ylipäätään, joten tiedän olla odottamatta lempeyttä, armoa tai myötätuntoa. Ja jos totta puhutaan en halua olla yksi heistä. En koskaan. Kuolema olisi parempi vaihtoehto. En nyt varmasti ymmärrä vielä kirouksen merkitystä täysin, mutta tiedän, että minunlaiseni ihminen viettäisi ikuisuutensa tuskan värjäämänä. Se on pahin pelkoni ja koska se on turha pelko. Vampyyrit tuskin eivät muuta minunlaisiani tai miten vampyyriksi tullaankin. Ellei kyseessä ole täysin sadisti yksilö.Tietysti toinen kysymys: mistä löydän heidät? En tiedä. Tällä menolla varmasti saan maistaa miekkaa ennen pitkää, mutta ainakin tiedän sen. Miksi etsin? - koska hän on kuin he.

        Tiedän, että se loppuu kuolemaan. Eikö se ole pieni hinta mielen rauhasta.

        En edes tiennyt, mistä aloittaa. Aloitin täältä. Se oli turvallisinta. Ei niin, että turvasta välittäisin, se tuntui järkevältä.

        Olen miettinyt jo kauan, mikä minua jäytää. Enkä tiedä, miksi olen, mikä olen. Mikä olen. ?

        Nimeni on tosiaan harvinainen...kaimojani on ehkä koko maailmassa päälle kaksituhatta, jos sitäkään. Taitaa silti olla arvoitus? Keksitkö jo? Heh. Ei sillä , että minut löytäisit- siihen tarvittaisiin aika paljon. Mutta nimi. Kertooko Rogel mitään?Olen hänelle kaukaista sukua, kyseessähän oli melkoinen jumalan kasvatti.

        Tiedätkö tämän brittiläis-helleenisen tarun?Järven neito? Kertooko mitään?Heh. Satuin törmäämään hänen nimeensä tuurilla. Ja siinä luki nimeni.

        Siinä on melkoisen helppo arvoitus. Eikä edes mahdoton selvittää.Nyt on minun vuoroni kysyä, pystytkö siihen?

        Anteeksi. En minä muutu.
        Tuntuupa typerältä. Huoh.

        Lady of The Lake. Käytät suuria nimiä. Me olemme tavanneet ennenkin ohimennen. Pyysit minulta jotain vaikka et tiennyt minusta mitään.

        Elämä loppuu joka tapauksessa kuolemaan, joten se ei ole vaihtoehto millekään.


      • Nergal

        I met a lady in the meads,
        Full beautiful—a faery’s child,
        Her hair was long, her foot was light,
        And her eyes were wild.

        I made a garland for her head,
        And bracelets too, and fragrant zone;
        She looked at me as she did love,
        And made sweet moan

        I set her on my pacing steed,
        And nothing else saw all day long,
        For sidelong would she bend, and sing
        A faery’s song.

        She found me roots of relish sweet,
        And honey wild, and manna-dew,
        And sure in language strange she said—
        ‘I love thee true’.

        She took me to her Elfin grot,
        And there she wept and sighed full sore,
        And there I shut her wild wild eyes
        With kisses four.

        -------

        I saw pale kings and princes too,
        Pale warriors, death-pale were they all;
        They cried—‘La Belle Dame sans Merci
        Hath thee in thrall!’


      • BloodtypeA

        Olen tässä hieman miettinyt...
        Olemme TAVANNEET? Milloin ja miten? Oletko varma? En toisiaan tiedä sinusta mitään tai jos niin on: silloinkaan. En tiedä teikäläisistä juurikaan, mutta jos teillä on kyky "päästä pään sisään", niin...
        Mitä pyysin? *painan pääni käsiini häveten* Toivottavasti en mitään typerää. Olen pyytänyt useita asioita lyhyen elämäni aikana, joten siksi en osaa sanoa. Taisit vastata kieltävästi, eikö?... Vai kyllä.. Hemmetti, olen siis jo tökännyt lusikkani soppaan, edes tajuamatta sitä, (ironisesti) - mahtavaa-. Oletko silti varma, että se olin juuri minä?

        Jos todella tiedät Järven neidon nimen, tiedät nimeni. Etunimen.

        Hassua. Et sinä voi olla niin paha, jos vielä hengitän, huomioon ottaen, että jos todella olemme tavanneet...
        En tiedä, olenko kenties aivipesty, muttei siitä vielä vaaraksi asti ole ollut.

        Kuolema. Jaa-a. Kenties se ei ole vaihtoehto, mutta eikö sen kohtaa suurin osa teikäläisiin sekaantuneista ihmisistä lopulta, ennen aikaisesti( ihmiskielellä).
        Mitkä sitten ovat vaihtoehtoni? Olen aina kaivannut häntä, mutta kun kylmä logiikka sanoo, ettei mitään sellaista olekaan...minä....ei..minä... Mutta silti ajattelen, että on pakko kasvaa aikuseksi ja unohtaa. En pysty. En osaa. En pysty selittämään järjellä, miksi kaipaan jotain, mitä ei pitäisi olla. Uskonhan Jumalaankin, vaikken häntä näe.
        Siksi on pakko kulkea pimessä ja etsiä jotain kiiltävää. Edes jotain. Vaikka käteni koskevat vain kylmää terästä, joka ei vastaa.
        Otan henkeä.
        päästä ilman ulos.
        En tiedä.
        En osaa.
        A - an-teeksi
        En osaa selittää sitä, mutta herätät mielenkiintoni jo yhdellä lauseella. En ole koskaan tuntenut sellaista. Pelkät sanat ja minä uppoan.
        Tuo katkelma on ihana. Voin kuvitella auringon, niityt, kukat, Tuoksun, tuulessa lempeästi elävät hiukset. kaunista.

        Nyt ehdottaisin tapaamista, mutta jotenkin pelkäisin, että vastaisit kieltävästi. Enkä halua enää pelätä, sillä pelko on turha tunne. Siksi en kysy. Haluttaa kyllä vietävästi. Tuskinpa edes löytäisit minua, vaikka olen löydettävissä tai tuskin edes haluat. Olen tarpeeton.
        Pimeys houkuttelee, mutta olen valolle liikaa velkaa.Siitäkään huolimatta valo ei huoli minua, enkä voi silti hypätä houkutukseen. Lojaalius Olen sille velkaa. Ruokkivaa kättä ei purra. Olen rajalla ja kävelen polkua, jota ei olekaan. Totuus harvoin on mukava.

        Vaikka olet niin erillainen kuin minä. Silti. Kunniotan sinua, olet viisas ja...en tiedä voinko sanoa sitä. Se on jotain, mitä ei saisi viljellä, tietämättä, mihin. Saattaisin tehdä itsepetoksen käyttäessäni sellaista sanaa.
        https://www.youtube.com/watch?v=N-jgzVHyZd4


    • BloodtypeA

      En tiedä, jos et sinäkään.
      Oikeasti en ole sen enemmän lahja kuin heikko lasi. Kivet rikkovat ja särkevät minut hetkessä. Sitten lahja on jo tarpeeton.
      Sanat olivat kauniita, mutta tiedän, että ne eivät koske minua. En ole niin uniikki, etteikö minua voisi vaihtaa uteen.
      En ole kuin vesi. En virtaa kalliiden läpi, minä särähdän sirpaleiksi.
      Vaikka Järven neidon nimi kulkee aina mukanani ja toiset sitä käyttävät, en ole sen enempää vesi kuin kivi tuulta.
      Kiitos, mutta minä en ole niin vahva, en niin kaunis, että lahja voisin olla. Kauniiksi on kutsuttu, mutta en silti riko kalliota. Mieleni on turta, vaikka lausun sanoja. Nälkäinen ja janoinen- itseään ymmärtämättömästi tutkiva houkka.
      Jos jotain haluat, ei ole mitään, mitä tämä mieli ei antaisi periksi. Peli nappulana olo on minulle lahja, kun tiedän saavani oman osuuden, vaikka se lopulta löisi minut kumoon, shakkimatti. En koskaan mahdottomia pyydä vain totuuksia. Pelaa, kultasielu. En minä kavahda. Se on vain kerran ja sitten ohi. En minä oikeasti pysty siihen mihin oikea kauneus kykenee.

    • DatWolf

      Itse haluaisin ihmissudeksi ja pidän erityisesti koirista ja susista, mutta olen nyt lähi aikoina miettinyt muututteko kokonaan susiksi vai sudelta muistuttaviksi (tai väliltä) olennoiksi? Itse aina lumoudun täysikuusta ja saan koiran katumaan pelkällä katseellakin... #nohate #werewolf

    • BloodOfAWolf

      Kyllä ihmissusia on, mutta luultavasti sinä et sellainen ole.

      • pitkäkyntinenpunahilkka

        oletko sinä ihmis susi


      • BoodOfAWolf

        Missä mä niin väitin??


      • pitkäkyntinenpunahilkka

        niin kysyin oletko sinä ihmissusi en sanonut että väitätkö olevasi ihmissusi..


      • BloodOfAWolf

        No en väitä olevani ihmissusi


      • Miksi ikinä tulin tänne..? Kun on päivänselvää, että vain kymmenen tuhannesta uskoo minua. Ehkä tulin, koska halusin jonkun tietävän.... jonkun hyväksyvän erilaisuuteni. Mutta eivät ihmiset usko, elleivät ole kokeneet jotain mikä panee uskomaan. "Satua, satua, satua...!", kuulen ja luen kaikkialta ympäriltäni. Pidän täältä taukoja, koska en halua nähdä loukkauksia, mutta loukkaukset on pakko kestää jos haluaa kehuja. Elämäni on muutenkin täynnä tuskaa, enkä aina jaksa kestää sitä, kun joku väittää minua valehteliaksi, mutta kukaan ei huolestu niin pitkään, kun kasvojani koristaa tekohymy.
        Ehkä minun pitäisi lähteä kokonaan, jättää kehut ja loukkaukset muiden luettaviksi. Kertoa vain niille henkilöille, jotka oikeasti uskovat sen mikä minä olen. Mutta katsotaan mitä tulevaisuudessa tapahtuu...


      • BloodtypeA

        Tärkeintä on, että tiedät olevasi sinä. Älä välitä veitsistä, joita muut heittävät satuttaakseen. Muista tämä.
        :)


    • wolf_in_the_city

      No....
      mä oon ihmissusi myös.
      mun kaa voi jutella kikissä
      _ emmi_1D

      • NoErection

        Jos väität olevasi ihmissusi suosittelen tekemään uuden kikin jollekkin hieman vakuuttavammalle nimelle kun 1D


      • wolf_in_city

        One direction ♥♥♥
        mitä vikaa siinä on??


      • BloodtypeA

        It was just well acted play with bad actors. I tried to understand people and they tried tried to care. I was just a big messy thing.
        I don't need your pity. Never did. It is simply truth. I loved god, I does anyway. When some one tell something including word "blood". I start to feel stange and asked them to talking about something other thing. They wonder why? I though I am afraid of blood but It is not like that... I love its beauty...and maybe I found it romantic... Like a bond between two persons. So am I brainwashed by him? Who knows.
        I wonder why you don't say things like: Live your life and forget us or stay away or you will be killed.
        I cursed myself when I ask someone to save me from everything. When I said I will be his very own doll. If it was you who was one of them- who answered my call... I can say: There is no hate in this rotten hard of mine. I can't hate. Even if you hate me. It feeling was taken from me when I fell in his feeless eyes. I have said many times that if some one: Then vampire. They can understand. Only by them I can be full, cause I am fucking grazy.


      • BloodtypeA

        Tiedän tuon olevan täynnä kirjoitusvirheitä johtuen mielenpurkauksestani, mutta uskon sinun ymmärtävän kuitenkin pointin.
        Vihjailet asioita, mutten ole varma johtopäätöksistäni?

        Niin kuin sisar
        Niin kuin rakastettu
        Niin kuin Luoja
        Niin kuin lapsi

        ---
        Se yhdistää, aina yhtä
        Loppuun saakka

        Mutta tunnetko minut, kuin vihaaja vihattunsa ja rakastaja rakastavansa.
        Viha ja rakkaus, kun ovat niin lähellä toisiaan.

        Sinäkö?


    • BloodtypeA

      Itkisin ja kaatumisin jalkoihisi, jos voisin. Ja en tiedä, mitä sanoisin. Jos metsästäisit joskus samoilla maailman tuulilla olisi ilo tulla syödyksi sinun toimestasi. Usko pois, en sano tätä jokaiselle. Pakko myöntää, että uhmaisin ensin ja tappelisin hengestäni, mutta se onkin ihmisluonto.

    • BloodtypeA

      Ei. Minä olen jo osa sitä. En voi vetää enää lusikkaani pois. Jos pimeys haluaa minut, minut ottakoon. Silti minä kunnioittan arvojani hamaan loppuuni saakka. Elämä ja lempeys, ne ovat arvoni, vaikka se tarkoittaisi tuskaa. Tiedän, ettei mikään lopu kuin saduissa. Kauneus on elämäni tarkoitus. Olen elämäni Ylemmälleni velkaa ikuisesti.
      En vain voi luopua kauneudesta, jota teissä on. Se on syvää ja koskettaa. Se on kuin yö taivas tai kyynel poskella tai, tai kuin sade..

      Olen myös sinulle velkaa.


      Ihan oikeasti, jos todella teikäläisiä on, en tiedä, mutta haluaisin vain koskettaa kasvojanne ja maalata kuvanne vesiväreillä, ne tuovat hempeyttä ja oikein käytettynä hyvin syviä tunteita teokseen. Ihan oikeasti, minä itkisin. Enkä tiedä, mutta jotenkin voisin kuvitella, että se olisi täydellistä, vaikka olisinkin vain narri.
      Jos teitä oikeasti on.
      Ihan oikeasti..........
      -kamalan kaunista-

    • omalääkärisi

      Tietenkin on ihmissusia. Onhan vampyyreitäkin. Ja monta Napoleonia. Ja jotkut jopa uskoo olevansa itse Jumala. Harhaisuudella on monia asteita lievästä vakavaan. Lievimmässä päässä esintyy satunnaisia epäilyjä tai lieviä pelkoja, kun taas vakamimmat tapaukset näkevät itsensä muuttuvan esim. ihmissudeksi.

      • BloodtypeA

        Nojaa....Ei kukaan tällaisessa maailmassa elävä ole Jumala (Jumala on erikseen), mutta on olemassa narsismia: olen kuullut tämän piirteen olevan ominainen näille pirulaisille; miksi ne eivät kutsuisi itseään jumaliksi?; he elävät ikuisesti ja voivat käyttää vapaasti ravintonaan meitä ihmisiä, joita nimitetään Jumalan kuviksi. Eikö useat vuodet tässä kieroutuneesta maailmassa kierouduta kenentahansa mielen? Tapoja, kun on monia; kieltäminen ,turtuminen ja syiden etsiminen ympäristöstä...

        En sano tietävänä kaikkea, mutta kun näen viisaan olennon, joka kykenee kertomaan maailmasta jotain, mitä minä en koskaan voisi ymmärtää, arvostan tätä persoonaa. On totta, että on olemassa kieroutuneita mieliä, mutta (jos näitä olentoja on..) se on heille jo perustavan laatuinen ominaisuus, jonka he usein itsekin tiedostavat. Minä myönnän olevani sekaisin jollain asteilla, olenhan taiteija tapaus...he kuulemma ovat usein sekaisin. Arvostan sitä, että yrität painaa järkeä päähäni, mutta hölmöys on ihan hauskaa siihen asti, kun pystyy uskomaan asiaansa. Minä en vain halua missata, jos jotain on olemassa, mitä tiede ei paina silmieni eteen. Se on perin kiehtovaa. Tosin usko hälvenee, kun silmät eivät näe, vaikka mieli huutaa. Se ärsyttävää, tiedäthän. Joskus haluaa uskoa, mutta se alkaa turhauttaa.
        Olen kyllä lukenut psykologiaa,se on intohimoni, vaikka tiedettä onkin. Joskus vain tiettyjen henkilöiden intohimo asiaansa saa minuun suuren vaikutuksen. Minullakin on taipumusta haaveiluun.Se saa uskon aikaan. En kiellä minkään olemassa oloa, jonka olemassa ololle on tarina variaatioita ympäri maailmaa. En myös tiedä sitä, ellen näe. Missä vaiheessa harhaisuus alkaa?- tieteen ulkopuolisesta asiasta, diagnoosista, luuloista, uskosta vai toiveista?
        Minä olen vain ihminen, joka tietää vain oman maailmansa osaset.
        Nergal saattaa puhua liian suurilla sanoilla, mutta hänellä on silti viisautta, jota minunlaiseni kakara voisi vain toivoa. En tiedä hänestä mitään, totta, mutta hän on kertakaikkisen upea sanojen lyöjä. Sellaista en ole nähnyt kuin kirjoissa ja omien tarinoideni henkilöissä. Se on ainutlaatuista. Harvemmin viisaus on laskuton lahja. Aina jotain menettää.
        Käsittääkseni pirulaiset kutsuvat itseään jumaliksi, vaikka näin universaalina uskovaisena se hieman loukkaa arvojani.
        Missään vaiheessa hän ei kuitenkaan alistanut ihmisiä alempina ylimielisesti, joka on mielestäni jo yksi aito piirre. Hän myös selkeästi tiedostaa pahuutensa ja kieron puolensa, mikä on ihailtavaa. Kehuni saattavat vaikuttaa mielistelyltä, mutta etsin mieluummin hyvät kuin huonot puolet. Silloin voin kutsua itseäni edes pienen palan Luojani arvoiseksi. Viisaus tulee, kun tiedostaa oman tietämättömyytensä.


    • BloodtypeA

      Miksi työnnät minut luotasi, vaikka yritän todella. Se saa minut surulliseksi. Ymmärrän kyllä, ettei mikään ole ikuista, mutta kun heittelet asioita noin ilman hedelmää, se saa aikaan turhautumisen. En tiedä pitäisikö uskoa vai antaa olla.
      Tappelen itseni kanssa. Miten sinä voisit minut tuntea tuhansista ihmisistä, vaikka kieltämättä montaa kaimaa ei minulla tässä maassa ole? Se vain tuntuu turhauttavalta. Anna merkki tai jotain. Muuten tämä oma mielikuvitukseni saa jäädä arvoonsa.

    • Nergal

      En ole täällä pelaamassa älypelejä. En ole täällä sanomassa olevani jotain mitä en ole sanomassa tai sanonut. Vastaan jos kysymys on vastausta vailla tai minulla on jotain sanottava muuallekin kuin yötaivaalle.

      Mutta. Olin pitkään poissa. Hyvä on. 2. toukokuuta. Ei tuo sinulle kuitenkaan anna vastausta kysymykseesi, johon en ole vastaamassa.

      • BloodtypeA

        Ei oikeastaan minua kiinnostakaan yrittää väkisin repiä irti koko asiaa, jos en saa siihen vastausta. Tai kiinnostaa, mutta pidän pääni kiinni...nyt, Heh. Älypeli...hmmm..no enpä tiedä, ei älyni riitä edes sellaisiin, joten niiden esittäminen on jo osaltani mahdoton. Mutta vain kokeilin josko nimi on tuttu. Je suis V*~ Ranska on niin upea maa. Pakko vähän käyttää ja opetella.
        No jaa olen oikukas ihminen, joten älä luota kaikkeen runouteen, mitä suollan mielelläni, vaikka en sanaakaan ole valehdellutkaan.Tuosta ei tarvitse päätellä mitään tai sitten voi yrittää, jos huvittaa.
        Mikä minä olen? Vastaa siihen. Ihminen, minä sanoisin, mutta tätä kysymystä kysyn usein, vaikka vastaus onkin umpi selvä. Vai onko hullu sittenkin kuvaavampi vastaus? En tiedä. Jokainen kuulemma etsii itseään. Minä etsin jotain syvempää. Miksi etsin asiota, joita ei ole? En tiedä ja siksi kysyn. Miksi antaa itsensä jollekin, joka ei kuitenkaan välitä? En tiedä. Miksi tuntea jotain, mitä ei kuulu tuntea? En tiedä. Miksi pyytelen anteeksi?- koska olen sen suuremmalleni velkaa. Siihen osaan vastata. Minä olen menettänyt paljon ja menetän lisää. Se on vain fakta. Ei mikään suruttelu hetki, vain totuus. Joskus itken silmät päästäni, kun tajuan vilkaista vahingossa taakse. Pakko katsoa eteen päin. Mutta jos ei näekään mitään? Tai jos näkeekin sumussa jotain, mikä saa toivomaan, että katoaa ennen kuin se saa kiinni? Minä olen surullinen, koska en kuulu mihinkään tai kuulun fyysisesti, mutta mieleni kulkee muualle.
        En tiedä mitään mistään, mutta on se silti minun helppo sanoja käyttää. En tiedä kuka olet tai mitkä motiivisi ovat, mutta tuskin minua valaisetkaanö
        En tiedä, mihin asti Rice on oikeassa, mutta kai minun on tyydyttävä omiin päätelmiini. Sinä tuskin haluat antaa kovinkaan yksityiskohtaista informaatiota tai kyllähän sellainen kelpaa, jos sinua kiinnostaa. Olen tässä aina, jos se on toiveesi.

        Tuo ei kerro minulle mitään, myönnän. Pyyntöni ei uskoakseni ollut järkevää laatua ja se huolestuttaa ehkä eniten, mutta saan ainakin, mitä tilaan tai sitten en.

        Mikä minä olen heikäläisille/teikäläisille?

        Kerran pisti katse keskellä katua. Jäin katsomaan. Onpa siinäkin kumma. Kävellessäni jäin toljottamaan. Miellyttävät kasvot kerrassaan. Hymyilin vähän, vahingossa kai. Hän katsoi kuin muka olisi joskus minut tuntenut. Se sai minut kummastumaan. Ilme yllättynyt, mutta kuin olisi nähnyt vanhan ystävän, tuo mies välitti kasvoillaan. Siinä kävelin ja ystäväni juoksivat vierelleni. Mies aistikkaasti oli kulkenut rinnallani, mutta yht'äkkiä sivulle käänsi. Jäi seinustalle seisomaan, ilman mitään syytä järkevää. Tuijotti silmillään kuin yrittäisi niillä silmiini kaivertaa. Se jäi mieleeni pistämään. Oliko tässä jotain väärää?Kummallinen käytös kerrassaan.
        Tuo on vain yksi kokemus kuukausien takaa, yhdestä muukalaisesta. Ei sillä, että se jotain tarkoittaisi, mutta voihan se tarkoittaakin. Arvelin olisiko se heikäläisiä ajatellen sitä, kuinka heidän katsettaan yleensä painotetaan kaikissa kertomuksissa.
        Tuli vain mieleen.
        Kysy, jos haluat kysyä minulta jotain. Tai jos haluat jotain; pyydä pois. Ei se minua rasita tai mitään sellaista. Mietin kysymyksiä lisää vielä , joten niitä on kyllä tulossa.


    • Nergal

      Kukaan ei ole velkaa kenellekään muutoin kuin oman valintansa kautta. Toisaalta sellaiset valinnat pitävät kiinni maailmassa. Jopa ihminen katoaa ilman kompassia, joka kiinnittää ajan henkeen. Yksinäisten käsitys maailmasta vääristyy ajan kuluessa. Dostojevskikin ymmärsi sen kirjoittaessaan kellarista. Siinä olisi helppo alku ymmärrykseen elämästä.

      Sinä etsit jotain suurempaa kuin elämä. Ellen olisi näin vanha sellainen saisi minut raivon valtaan. Tyhjyys on sinun ongelmasi, mutta vääristä syistä. Elämäsi on täynnä valoa ja riemua ja ihmeitä. Et ole koskea tehnyt mitään tappavaa pahaa. Sielusi laulaa yhä. Pääskyt lentävät ihmeellisen odottamattomasti.

      Miksi tahdot todelliseen pimeyteen?

      Viattomuus on jotain, jonka tiedostaa aidosti vasta juuri kun sen on menettänyt.

      Kysy ja minä vastaan. Minä varoitin sinua.

      • BloodtypeA

        Minä olen paha. Usko pois. Mieleni on loukku, jossa petoeläimet kiertävät julma kiilto silmissään ja ne ovat näkäisiä. Ne haluavat pahaa. Minä en halua satuttaa mitään tai ketään, mutta jos jokin päivä murrun en anna sitä itselleni anteeksi. Silloin oma elämäni halveeraisi muita sieluja, siinä ei ole mitään hyvää.
        Ymmärrän suuttumuksesi,minäkin halveksin itseäni sen takia. Todella paljon. En vain jaksaisi aina tapella. Nälkäisillä tiikereillä on terävät hampaat ja nälkä saa ne tekemään, mitä vain. Se on vaikeaa ja kivuliasta työn tekoa pysyä omissa nahkoissaan.Ymmärräthän? Näen kauhukuvia silmissäni, se pelottaa minua. En halua nähdä niitä enää.Psykologi sanoisi sen olevan eräänlainen ajatusmyrsky, jonka aiheuttaa pelko omasta luonnosta. Minua pelottaa ihmisen perimmäinen luonto. Paljon. Ainoa, mitä pelkään todella olen minä itse. Minä.
        Miksikö haluan pimeyteen, jotta pelko häviäisi, jotta en enää olisi susilampaan asussa lampaiden seassa, jotta murtuisin edes jonkin edessä, joka ymmärtäisi edes palan kärsimykseni laadusta. Edes palan. Jos murtuisin, haluaisin jonkin tekevän minusta olemattoman. Haluan ymmärtää perimmäisen pimeyden olemassa olon ja miksi etsin sitä niin kipeästi, vaikka haluan pitää itsestäni kiinni. Etsin sitä, jotta kaikki ei menisi ohi ilman ymmärrystä. Minä haluan päästä niin syvälle sieluuni, että voin sanoa kuoleman edessä: "Kiitos, sain kaiken. Ota minut kuin rakas rakkaansa. Kuin keuhkot happensa". Kerrankin voisin olla onnellinen. Haluan nähdä jotain, mikä tuhoaa luulot ja uskon, jotta ymmärrän mitä minulla oli. Jotta voisin rakastaa sitä, mitä minulla oli. Onnellisuus on minulle ohi menevä valo, jota seuraa uusi hampaiden isku. Minä olen niitä ihmisiä joiden on otettava hampaita, jotta voin nähdä iloa. Ja minä olen heikko, liian tunteellinen, mutta mainio näyttelijä.Särkyvä mieli. Tämä maailma on liian julma heikoille. Se on totuus. Se ei ole sääliä varten sanottu, se on totuus. Minä rakastan teitä, mitä se kertoo minusta- että olen kamala, kiittämätön elukka, joka ei ymmärrä ihmisyyden arvoa. Eikö vain? Se on niin? ...? He ovat eläneet kauan ja tajuavat muutakin kuin tämän ajan tekopyhää maallisuutta. Se on rikkaus, vaikka kaikella on varjopuoli. Itse olen kiinnostunut historiasta suuresti.
        Haluan olla vapaa. Louis on ainoa persoonan taide teos, joka ymmärtää minua. Hän on fiktiivinen, mutta minä rakastin häntä heti. Itkien.
        Rice on nero.
        Millaisia te\he ovat\olette?
        Mitä he tekisivät minulle? Ei sillä, että se muuttaisi mieltäni, mutta olisihan se kieltämättä kiehtovaa tietää.
        Miksi sanot noin viattomuudesta? En minä...tai en tiedä. En ole viaton. Minulla ei ole menetettävää. En aijo kajota elämään, mutta olen liian julma suustani ja mieleltäni.
        Mikä on syy tyhjyyteeni? Nyt en kysy psykologialta, sillä se ei tarjoa tarpeeksi syvää syytä. Se ei kykene avaamaan solmua.

        Miltä näytin silmissäsi. Mitä ajattelit minusta, kun näit minut? En kysy pinnallisesti ulkonäöstäni, kysyn syvällisempää. Ymmärrät varmasti, mitä tarkoitan.
        Olenko leikkinyt jo tulella?
        Uskotko Jumalaan, suurempaan olemukseen?
        Mikä hän on?

        Kiitos. Pelkkä sana, mutta tiedät, mitä se tarkoittaa.


      • BloodtypeA

        Lisää~
        Miltä näytät?Kysymys on kiinnostuksen takia. Olen taiteilija luonne, joten mielen lisäsi ulkonäkösi kiehtoo minua kovasti. Tai jos ei muuten niin, minkä väriset silmäsi ovat?- siniset, vihreät, ruskeat?-Silmät ovat yksi kauneimmista osista olennoissa. Solisluut ja kaula ovat myös suosikkejani. No, kuulostanpa hullulta. Joka tapauksessa? (Huom. En epäile sinua keneksikään,jonka tuntisin tai olisin nähnyt-kysymys on vain puhtaasti pelkkä pinnallisen kiinnostukseni osanen.)
        Mikä on sinusta kaunista? Kerro minulle?
        Millaista sinun elämäsi on?
        Millaista heille/teille rakkaus on? Puhuit sen aijemmin sen olevan rakkauden kohteelle tuskaista, miksi?
        Miksi olette yksin? Miksi ette etsi kaltaisianne ja perusta kumppanuus suhteita? Minusta se olisi rikastuttavaa, vaikka kieltämättä en näistä asiosta kauheasti tiedä.
        Kysyn tämän, siksi koska en itsekkään tiedä; kertovatko Ferroni tai Nessia mitään? Ne ovat kai nimiä? Kyse oli unesta, ei muuta.


      • BloodtypeA

        Hemmetti...en ollut varma ovatko nuo edes oikeita nimiä, kunnes Kokeilin juuri etsiä niitä...
        Ne ovatkin oikeita nimiä.... Enkä ole koskaan kuullut niitä aijemmin missään. Luulin niiden olevan uneni mielikuvitus väkerryksiä.Oikeasti, miksi näen tällaisia unia, hieman kammottavaa. Kertovatko ne sinulle mitään?


    • BloodtypeA

      Älä leiki kanssani. Sano sanottavasi. Kohtalo on mikä on. Kaikille ei onni ole avoin. Jos hän kuolisi, minä vannoin kuolevani mukana. Sitten hän kuoli. Vielä elän. Jokin halusi minun hajoavan. Ainoa, mitä silloin pelkäsin oli, että hän kuolisi, vaikka hän juurikaan minusta välittänyt. Minä rakastin häntä ja kun hän kuoli tyhjenin kuin viinipullo. Minä muutuin. Kaikki muuttuvat.
      Sitten se sopimus. Minä lupasin jotain, mikä tekisi jostain merkityksellistä. Tein niin enkä ottaisi sanojani takaisin. Luoja kyllä tiesi mihin minut laittoi. Minä luotan häneen. Ymmärrätkö? Se minkä näet onnena on se, mitä sinulla ei ole. Ihminen vaatii aina ikuisesti. Kirous on eri asia. Jos olisit musta kissa, ymmärtäisit minua. Minä vaadin vain rauhan, vaikka se maksaisi mitä vain, kunhan sen maksan minä yksin. En halua ikuisuutta, sillä sekin loppuu aikanaan. Älä leiki asioilla, joita ymmärrät. En vaadi lahjaa vaan lyöntiä. Haluan nähdä mestari teoksen. Pimeys on kaunista, vaikka kamalaa. Pahakin rakastaa. Hirviökin haluaa lempeyttä. Ei se häviä.
      Mitä todella haluat minulta?, siinä on kysymys, joka tiivistää suuremman kysymyksen.
      Kun varoitat minua, tarkoitat mahdollisuutta. Se millainen mahdollisuus on eri asia.
      Olen tosissani, vannon kautta sieluni. Riittääkö? En leiki. En koskaan tehnyt niin. En etsi lämpöä vaan kylmää viiltävää terästä. Kenenkään muun ei tarvitse ymmärtää sanaakaan kuin sinun. Lupaus on lupaus. Se kiiltää pimeydessäkin; joten vastaa, mitä tahdot, mitä ajat takaa ja miksi haluat tietää, miksi haluan pimeyteen. Sinun vuorosi.
      Minä voin viedä pois yksinäisyytesi.

    • BloodtypeA

      Myönnän, että ehkä minulla on menetettävää, mutta. Jos lähden johonkin en enää käänny. Olen harkinnut tätä. En tee mitään ilman harkintaa tai pohtimista, vaikka tiedän ehkä saavani päälleni tiikerin nälästä kiehuvan vihan. Myönnän harkinneeni peruvani sanani, mutta tiedän, että se olisi liian korrektia toimintaa, jota en harrasta. Haluan nähdä sen kaiken. Se riittää. Sitten voin olla mennyttä. Saisin rauhan tai jotain muuta. Ole kiltti, äläkä kyseenalaista sanojani. Olen heikko, mutta osaan pitää puoleni, kun on kyse elämästä. Haluan todistaa, etten riistä toista sielua koskaan, edes pimeimmässä syöverissä, vankina kiven sisässä. En harrasta sellaista, sillä se on niin itsekästä, että saisi minut oksentamaan, jos edes joutuisin katsomaan peiliä. Niin paljon itseäni vihaisin, ehkä enemmänkin. En ole tekopyhä, se on fakta.
      On myös parempi, etten aiheuta enää lisää huonoa onnea kaikille, joista välitän,sillä niin on jatkunut koko ikäni. En jaksa katsoa sitä. Kaiken järjen mukaan sellaista ei olekaan, mutta kaikki näkemäni riittää kertomaan tarpeeksi.
      Ajattelin. Että jos heikäläiset ovat viisaita ja kauniita ja aitoa pimeyttä, ajattelin, että siellä en enää olisi kellekään haitaksi. Siellä voisin nukkua tähtien valossa ja antaa petojen tehdä tästä pelistä lopun. Haluan oppia teistä, teidän sielustanne. Aijon todistaa, ettei teidän sananne murra minua. Hän uskoisi minuun. Niin hän sanoisi, vaikka kasvoilla olisi pelkoa. Hän ei halua minun näkevän sitä. Hän haluaa minun näkevän auringon, mutta jos en kuulu sinne? Jos kysynkin ikuisesti, miksi?
      Miksi; koska en uskaltanut ottaa harha-askelta? Voit yrittää käännyttää minut pois, mutta tiedän, etten enää edes osaisi.Jos istuisit vierelleni ;sanoisit todennäköisesti minun näyttävän viattomalta, niin on minulle sanottu ennenkin, johtunee suurista huulista ja lapsenomaisista kasvoista, mutta se saa minut tuntemaan häpeää. Miten viaton olento voisi aiheuttaa pahaa onnea niin paljon rakkailleen? Tiedätkö?
      Asioita ymmärtää aina vähitellen. Kun uskoo johonkin, pystyy hahmottamaan itsensäkin. Minä en käy teikäläisistä. En näe samoin, mutta ymmärrän silti. Se tulee sielusta, ei mielestä.Ei sitä päältä päin näe. En ole kuin teikäläiset.
      Rakastan taidetta, etenkin renessanssin ja rokokoon aikaista. Niissä on jotain syvää, niin kuin teissä. Ei pinnallista mainosta tai hutaistua viivaa paperilla. Viimeistelty työ jokaista piirtoa myöten. Ne vievät aikojen taa. Voin haistaa parfyymit, omena puut, kuulla hienostuneet naurahdukset, kenkien kolskeen ja nähdä pimeässä loistavat tähdet ja keltaiset silmät. Voin nähdä teennäiset, mutta niin kiehtovat hymyt miesten huulilla. Koskettaa heidän viileitä käsiään samalla, kun tanssin kömpelösti, mutta miesten tanssien täydellisyys korjaa minunkin surkeuteni. He eivät tosi asiassa ajattele mitään hyvää, mutta ainakin heillä on käytöstavat. Naisten upeat kerroshameet leijailevat parketeilla.
      Varoita minua, jos haluat, mutta älä syytä itseäsi, vaikka joutuisin ongelmiin. Et ole syyllinen minun typeryyteeni. Olen sitä paitsi kiitollinen siitä, että sanot asiat kriittisestä näkökulmasta. Minä tiedän mihin lähden. Olen nyt varmempi kuin koskaan. Se rauhoittaa. Se antaa tähdille nimet. En tiedä, mitä haluat minun tekevän , mutta lupaan, etten petä odotuksiasi. Minä näytän vielä, miten minut on rakennettu. Osaan pitää puoleni, vaikka helvetissä.
      Älä ole huolissasi, minä vannon, ettei minun sieluni hajoa kenenkään toimesta, vaikka lopulta jokin sitä yrittäisi. Sen estämiseen tarvitaan vain tippa uskoa ja alemmuutta. Velkani pitää minut ruodussa. Sitä paitsi mieluummin kuolisin kuin antaisin jonkun muun maksaa velkani.

    • BloodtypeA

      Voisin loruilla ikuisesti, mutta nyt jään odottamaan päätöstäsi tai sanojasi. Voit harkita rauhassa, jos aikaa tarvitset, mutta kuule tämä:
      " if you gave me a chance I would take it---"
      https://m.youtube.com/watch?v=cUC_rzsiua8
      Oli sitten vastauksesi, mikä hyvänsä, minä pysyn siinä, minkä päätinkin. Olen tosissani ja varma. Haluan oppia maailmasta muutakin kuin tilastoja. En etsi pakotietä vaan itseäni. Usko tämä. Kysy, mitä ikinä haluat ja minä vastaan jatkossakin. Vastaustasi odotellessa. Dorian Gray myi sielunsa, minä en;) Luota siihen.

    • Nerg

      Kukaan ei tee kenestäkään kaltaistani paitsi pahuuttaan. Vastaan lisää kohta.

      • BloodtypeA

        I am listening..


      • BloodtypeA

        So just go on...


      • BloodtypeA
        BloodtypeA kirjoitti:

        So just go on...

        Älä halvenna itseäsi. Sinussa on timantin kiilto, minä kutsuisin sinua löydöksi. Ei tuollaista viisautta näe joka päivä.
        Kaikki ovat puoliksi pahoja, ei maailma kykene luomaan täysin viatonta olentoa.
        Haluan vain löytää teidät/sinut.Se on ,mitä haluan. En etsi ikuisuutta. Haluan ulos linnun häkistäni. Katsoa kuuta. Haluan ymmärtää teitä, vaikka se maksaisi minulle kalliisti. Haluan nähdä kauneutta. Anna minulle vapaus. Se on hyvyyttä. Sinä pelastaisit minut siltä, mikä minut aikoo repiä. Jos ikinä sinua syyttäisin, sinä saisit repiä minut kuin paperiarkin. Haluan nähdä maailman. En halua olla onnellisesti tietämätön. Elämä on kaunis, mutta minulle ei suotu sitä. Olen pahoillani. Moni sanoo: älä ole, miksi pyytelet anteeksi. Vastaus on, koska he antsaitsevat pahoitteluni. Ymmärrätkö, mitä yritän sanoa?


      • BloodtypeA

      • BloodtypeA
        BloodtypeA kirjoitti:

        https://m.youtube.com/watch?v=HU4fBxlnTQc
        Tämä on ihana. Rakastan tätä.

        Tiedän olevani vielä todella nuori, mutta tarpeeksi varma, tarpeeksi elänyt tietääkseni olevani varma. Usko minua. Minä vannon kautta kuolemattoman sieluni.


      • BloodtypeA

        Haluan yrittää, jos kelpaan seisomaan vierellesi, otan paikan mielelläni. Haluan vapauteen, näytä minulle maailma. En halua enää olla häkkilintu vailla tietoa maailmasta. Minua on puoli elämääni yritetty pitää häkissä, turvassa kaikelta. Näytä minulle kauneus. Vilpittömin sanoin. Jos haluat minusta kaltaisesi, minulla ei ole siihen sanan varaa. En kieltäydy, mutten sellaista myöskään pyydä.


      • BloodtypeA

        https://m.youtube.com/watch?v=Dqej_tIjrI0
        Miksikö tämä? En tiedä. Se on tunkkainen ja tavallaan inhottava, mutta samaan aikaan mukaansa tempaiseva. Kai sillä voi olla tarkoituskin, mutta sitä en rohkene sanoa, kunhan hyvä ranskalainen toteutus.


      • BloodtypeA

        Kylläkylläkylläkylläkyllä. Ole varma siitä. Kunhan uskot sen. Jos sinä kärsisit, minä kärsisin kanssasi. Minä voin vielä täyttää sinun janosi. Minä toivon kykeneväni siihen.


      • BloodtypeA

        Let me fall. Just once.
        Once I fell. Get loved by beast.
        He Let me see his curse. I taked it my own. Get shamed by my Light.
        I was just a girl. Yet feeling same. Nothing won't change. The beast won't love without the cost. He wanted me to pay. I gave myself. He wanted more. 'Go and give it to me', he shouted. I won't run. I won't fight. Yet knowing; I don't have the future of light. I see too much dark, painted on my eyes. There is no hope to shake him off.cause I can't. Cause I don't want. Get loved by snow angel with eyes made of ice. When I close my eyes I can dream that he give me the most beautiful smile.


    • Aku Ankan Sepe Susi taitaa olla ihmissusi kun se käyttää housuja, kävelee kahdella jalalla ja puhuukin.

    • Täällä taas kahdenkymmenen päivän jälkeen... Olen näinä kahtenakymmenenä päivänä vajonnut vain alemmaksi omegan rooliin. Olen muuttunut sudesta koiraksi, joka etsii epätoivoisesti herraa jota palvella...

      Eilen/tänään oli täysikuu, halu saada lauma ja herra oli kasvanut suureksi. Tunsin räjähtäväni, halusin lauman. Halusin herran. Hauan edelleen... Jos olisin tavallinen ihminen, kaikki olisi hyvin. Jos olisin tavallinen susi, kaikki olisi hyvin. Mutta olen niiden kahden sekoitus, kummajainen...
      Pitäisi kai mennä nukkumaan, kulutin voimani aivan loppuun yöllä. Ihmiset valvovat yömyöhään, ja hakkaavat metsiä maahan niin ettei suojaa paljoa löydy *huokaus*.

      • wolf_in_city

        onko sulla kikiä?
        Tai what's upia?
        Kikissä voin jutella mielelläni ja voimme lisätä sinut ryhmään jossa on muitakin. Voimme keskustella yhdessä asioista. Jos sulla ei ole kikiä voit varmaan ladata sen. Mun kik nimi on _emmi_1D. tuuppa juttelee :)


      • Ei ole kumpaakaan, enkä aio ikinä tulla hankkimaan. En vain löydä tarpeelliseksi hankkia niitä, juttelisin sinulle yhden päivän ja unohtaisin koko asian. Pidän enemmän paikoista, joissa ihmiset eivät saa selville minusta paljoakaan.


    • susikoirafani

      Hei! Haluaisin kokea millaista on olla ihmissusi. Tiedän että se ei ole mukavaa olla ihmissusi monen mielestä. Mutta miten pystyy muuttua ihmissudeksi? Voitko kertoo mahollisimman monta tapaa muuttua.

      • wolf_in_city

        Sä synnyt joko sutena tai sua purraan ei ole muita vaihtoehtoja


      • Mää tiiän Susikoirafani. Tuu juttelee.


    • Ihmissudet ja muut yliluonnoliset olennot voisi luokitella samaan gategoriaan jumalan kanssa. Kukaan ei voi varmasti tietää. Näitä olentoja ei helposti erota valtaväestöstä. Aina kun luen tällaisia palstoja mieleeni juolahtaa yksi asia. Yksikään susi ei oikeasti paljastaisi edes netissä olevansa susi. Täten en usko paskaakaan mitä yksikään "susi" täälä on kirjoittanut. Ja jos joku nyt oikeasti on susi. Kannattaa varoa mitä netissä huutelee, koska ei ole vaikeaa selvittää missä te olette.

      • wolfy

        Sehän on just vaikeaa selvittää mis me ollaa ;) LOL KATARIINA


      • Aika helppoa jos sitä internetissä kuuluttaisitte


      • BloodtypeA

        Totta, viisaita sanoja, mutta osa saattaa haluta kertoa siitä edes anonyyminä, se on vain inhimillistä. En sano minkään olevan tott, mutten kielläkään sitä.


      • Inhimillistä? Sudelta vai..


      • BloodtypeA

        Huoh, ihmisusi. Se tuntee ihmisten tunteita, koska on sellainen suurimman osan aikaansa.


      • Se että on ihmsien muodossa ei tarkoita sitä että tuntee niinkuin ihminen. Se on silti susi.


    • tarpeeksi kun viinaa juo, muuttuu eläimeksi.

    • Nergal

      Vastauksia kysymyksiisi kuten lupasin.

      Rice tietää mistä puhuu. Olet kaunis kuin öinen hautausmaa. Tottakai Jumala on olemassa, kukaan ei tiedä mikä hän on. Minä en ymmärrä ihmisyyden arvoa. Minä olen yksin. Sanon mitä sanon viattomuudesta koska olet viaton. Olet tyhjä koska olet niin täysi, mutta maailma on tyhjä. Kyllä leikit tulella ilman Vaaraa.

      Silmäni ovat vihreät ja siniset ja harmaat. Hiukseni ovat vaaleat. Olen pitkä, mutta en poikkeuksellisen. Kissat ovat kauniita, katanat ovat kauneinta mitä ihminen on tehnyt ja meri on kaunis aina. Elämäni on täyttä vaikka yksinäistä ja aina ainutkertaista. Rakkaus on kammottava kaikkeus, joka ei ole valinta. Yksinäisyys ei ole valinta. Älä kysy minulta nimistä, kukaan veli ei koskaan sano muiden veljien nimiä.

      Kukaan ei tee uutta kaltaistani muuten kuin pahuuttaan.

      Mitäkö haluan sinulta? Se oli ainoa todellinen kysymyksesi. En tiedä. Olin lopettanut tämän. Minulle kasvoi omatunto tahtomattani. Se vaati yhden todellisen kuoleman ja silti leikin kanssasi kuin kissa hiirellä. Se tuntuu hyvältä.

    • Nergal

      Kissoista.

      Ihminen jalosti sutta tuhansia ja tuhansia vuosia saadakseen itselleen uskollisista uskollisimman palvelijan ja se onnistui. Syntyi koira tuo kiitollinen orja, joka nuolee lyövää kättä.

      Samaan aikaan kissaakin jalostettiin. AINOA määräävä tekijä oli kissan kyky tappaa. Hyvän tappajan mahdollisuuksia jatkaa sukuaan autettiin. Hyvä "hiirestäjä" paritettiin. Muinaisessa Egyptissä näitä jumalia palvottiin niiden ainutlaatuisen kyvyn takia. Syntyi olento, joka yksinään on hävittänyt kokonaisia lajeja. Syntyi täydellisen kaunis pikkupeto, joka tappaa vaikka sillä ei olisi nälkä. Syntyi olento, joka kesyyntyneenäkin pärjää luonnossa liiankin hyvin. Ylivoimainen saalistaja, jonka hyökkäys/onnistuminen suhdeluku on samaa luokkaa rukoilijasirkan ja valkohain kanssa. "Jalostamaton" Felis domestiticus on Homo Sapiensin mestariteos.

    • Nergal

      Susipoika.. sehän on vain kuka olet. Hymyilen kuin Lucifer. Rimpuile eläimesi kanssa tai syleile sitä. Kaikki tuskasi on turhaa.

    • Nergal

      Tetragrammatron.

      Sitähän te kaikki jahtaatte. Olemmeko ystäviä hämärän jälkeen vaiko jumalia, joita öisin peloissanne rukoilette? Mukava selitys eksistentiaaliselle tyhjyydelle. Ratkaisu jatkuville painajaisille. Kiva demoni, joka poistaa syyllisyyden taakan ja antaa psykopaatin viileyden maailman tarkasteluun.

      Te tarvitsette uuden maailmansodan.

      • BloodtypeA

        Minä rukoilen vain Jumalaani. Kiriä rakastan ja himoan. Ihmisiäni rakastan. Vihamiehiäni ymmärrän. Sinua minä; Je t'aime. Olen otettu, jos pidät minua kauniina. Näet pääni sisään, mikä on outoa. En halua psykopaatiksi. Haluan kumota teidän tuhonne. Ja omani.Kai minä tavallaan rakastan teitä. sinä olet erityinen.USKO pois, tiedän, mistä puhun. En etsi pako pääsyä moraalista vaan kuoresta. Olen elänyt tässä tilanteessa liian kauan. On ihmiset, jotka kituuttavat minua, pitävät vankinaan. Haluan vapaaksi. Jos jätät minut jälkeesi, et koskaan ymmärtänyt tai tiennyt 'minua'. Jos olisit nahkoissani.
        Hän on harvinaisen kiva 'demoni', sen myönnän. Ainoa, Joka tarjosi kätensä, kun anelin. Tai niin luulin. Ei tainut olla ainoa. Mutta mikään ei tule ilmaiseksi. En myynyt sieluani vaan lihani. He kai pitävät ihmisistä sillä tavoin. En usko demoneihin. Uskon johonkin muuhun. Rakastettu on helppo löytää, kun tarpeeksi itkee. Ei Jumalani minua hylännyt, koska hän on.
        Kir on taas kuka on.
        J t'aime, J t'aime, J t'aime
        Älä viitsi. Tekisit edes myötätunnosta elämästäni helvettiä. Ei se niin iso uhraus ole.Raahaa minut veljiesi luo ja tehkää, mitä lystäätte. Minähän suorastaan anelen. Minä olen jo addictoitunut ja ilman riippuvuuden kohdetta katoan. Siinä faktoja.


    • Nergal

      Vanhin kaikista olen minä
      Tuomittuna ikuiseen nauruun
      Kykenemättä edes hymyyn

    • BloodtypeA

      on?
      Päästä pois.
      Päästä irti.
      Tule.
      Vie.
      Älä rakasta.
      Vie.
      Vie.
      Revi mukanasi.
      Säälimättä revi.
      Itse en pysty.
      En osaa.
      Janoon uuvun.
      Haluan vain sen.
      Sinua vaan.
      Hypotermiaa.
      Sydän talven aikaan.
      En sai lunta yhä odotan.
      Vie minut mukanaan.
      Rakasta vihaten.
      Älä minua rakasta.
      Vihaa minua niin paljon.
      Vie minulta kunnia.
      Saa ikuisesti itseäni häpeämään.
      Ensilumen aikaan.

      • BloodtypeA

        Hän saapui kuin kitsuni Jumalan
        Sinua rakastan hän suudellen silmät palvoen Lauloi
        Valehteli
        Valehteli
        Ei rakasta herra yön
        Lihaa himoaa
        Verta janoaa
        LIHAA
        Ei lihanhimo ole rakkautta.
        Silti häntä lisää haluan
        Lisää janoan
        Hän maistuu jumalille
        Edes viini ei tee niin
        Lisää janoan
        Hän minut itsellään juovuttaa
        Hän minut tavoillenne pesee
        Kerran maistaa
        Aina haluaa
        Joskus hasveilen siitä hereillä
        Punaisesta hänen
        Parempaa kuin viini
        Ei ihminen sellaista halua
        Mutta minä haluan
        Maistuu lumienkelini paremmalle
        Kuin juomat ihmisten


    • BloodtypeA

      Muistan sen.
      Vieläkin. Ei sellaista unohda. Miksi sen piti olla hän? Minä kysymystä toistin silmät kyynelissä. Ei vastausta. Ei mitään. Olinko edes oikeasti surullinen? En. EN osannut enää. Ei sellaista olekaan huusin yksinäisinä öinä ja nauroin itkien. Hulluksi itseni nimesin. Silti. Minä näin hänet seuraavana yönä. Kun uneen putosin. Hän oli kaunis. Uskoin kauniisiin satuihin. Hän painoi huulensa korvalleni ja kuiskasi: Odotan sinua. Kun kysyin, kuka hän on, hän katosi. Leikkii kuin kissa hiirellään. Kuin sadisti uhrillaan. Valheita, valheita vaan. Minua taas naurattaa. "hah,ha,haa". Makua et löydä parempaa. Et osaa. Kateellinenko? niin,niin.
      Jumalaa rukoilin. Vastasi tuo. Ei kai muuten hän mielessäni juoksisi. Valheitaan vannoisi. Käsi vatsallani hampaat silmissäni. Siihen ei pysty luficer. Ei pysty. Ei minua vie. Lumienkelini minut omistaa. Ensilumen aikaan. Ei vaaraa? Minä itseni revin, jos ei hän.
      En riko. En ylpeäksi kartu. En Jumalaa etsi. Minä tunnen jo hänet. Hän joskus tuulen antaa suudella poskeani.
      Minä olen huono rakastaja. Rakkaani mustalla maalaan. Itken. Itken.
      En Jumalaksi muutu. Ei siihen kykene. En häpäise. Haluan vain sinut. En omistaa. En halua en. Haluan antaa. Antaa. Antaa. Venetsiassa tanssia kuolemaan. Rakastaa Kuolemaa. Anna, anna,anna. Let me fall. En voi näyttää. ei,en voi. Jumalalle vannoin, voi en. En voi. Neitsyet joella tanssii, minä hänen olen jään. Anna minun lähteä käsissäsi. Anna minun kadota. Anna minun itseni häpäistä. Se on hyvää. Pardon, Pardon. Ei ei. Marraskuun yönä. Anna lähteä. Rastan niin huonosti. Haluan Italiaan, Intiaan ,öiseen Egyptiin. Ei sanoo. ei,ei. haluan lähteä, lähteä. Leiki miulaa kunnes vuodan, vuodan, kaadun. Valkoinen vatsa, valkoiset kasvot, valkoiset sääret, punaiset huulet. Kissoja katselen. Kateellinen niille olen.
      Rakasta. Vihaa.
      Miten vain.
      VIe minut Luojalta, jos siihen pystyt. Jos, jos, jos vain.
      Mutta minä varoitan sinua. Vaikeaa tuo on.
      En vie henkeä en toisen sielun, et minua niin saa. et saa- sinun on pakko pakottaa huuleni kaulallesi kuljetettava. En muuten. en. Sinä olisit liian kaunis. Liian paljon unelma. Haluan, haluan. Liikaa. Liika. Kuin kentaurit tanssia. Lasi viiniä. Ei. Ei. Tiedän jo parempaa. Haluan käsiisi kadota. Huulisi hampaani upottaa. Ei.Ei. En saisi, en. Haluan silti.

      Ota luuta ja lihaa.

    • BloodtypeA

      Tiedän. En sano, että tarvitsemme sellaista kuin maailmansota. Ihmiset ovat usein jumalattomia, mutta en toivo sellaista kohtaloa edes rotalle. En silti ala sättiä sinua, en pysty, enkä osaa. En edes halua. Tiedän jo luonteesi olevan, mitä se on, joten en tiedä sanotko noin vain piruillaksesi. Miten vain. Muistut erästä persoonaa suuresti. Se tavallaan tekee asiasta kiinnostavampaa, mutta hieman kammottavan.Osaat ilmeisesti ärsyttävänkin puolen. Ei se mitään.
      Tiedän, etteivät sinunlaisesi tee mitään hyötymättä siitä. Tiedät, mitä haluat minulta, mutta jätät sen tarkoituksella sanomatta. Sinä olet kylmäjärkinen, vaikka selkeästi romantikko. Ihailen sellaisen yhdistelmää, vaikka se yhdistelmä muodostaa usein niin oikukkaan persoonan, ettei henkeä saa. Jos tämä on sinulle vain leikkiä, niin leiki leikkisi kunnolla tai muuten vielä häviät pelin. Et kai tahdo jäädä luu kädessä istumaan? Minä en ole järkevä ihminen, mutta osaan oikkuilla. Asioita kannattaa pyytää, niin niitä saa. Siinä pieni vinkki ihmiseltä. Marraskuu yö on oiva aika. Eikö? Pimeää ja silloin saattaa nähdä luntakin.
      Minulla oli joskus kissa. Kaunis ja iso maatiainen. Se oli minua kymmenen vuotta vanhempi. Kuin isoveli. Viisas se oli. Meidän suhteemme oli kuin sisaruksilla. Se suojeli ja huolehti minusta, yllättävää kissan kohdalta. Nehän ovat saalistajia.
      Jos nukkuisin joskus kanssani laulaisin koko yön omia laulujani. Ääneni ei ole mahtava, mutta aivan kestettävä. Aavistuksen heikko, mutta heleä.

    • BloodtypeA

      Minä palan loppuun. En voi enää kauan miettiä tätä. Sano suoraan, mitä haluat minun tekevän, mitä minun tulisi tehdä. Muuten sinäkin häviät, minä saatan voittaa, mutta minun voittoni olisi vain turha. Älä anna minun voittaa, minä pyydän. Muuten tämä kaikki oli turhaa. Kaikki. Jatka pelisi loppuun ja minä jatkan. Olet lähellä shakkimattia, voitat minut parilla siirrolla, kunhan teet ne harkiten. Olen villisielu ja inhoan vankeutta, jossa ole ollut kauan. Ainoat, jotka minut koskaan omistivat ovat Luoja ja hän. Muiden ihmisten ei sitä oman parhaansa vuoksi kannata edes yrittää. Minä myrkytän haluamattani kaiken, mihin kosken.
      Aika sykkii. Ja tunnen sen.
      Minä myös tiesin sen asian, joka oli liian julma.Vaikka minä yritin estää sen. Minä lupasin:" Jos haluat niin, näytä minulle." Niinpä hän näytti minulle. En uskonut. En.
      Sitten sinä kirjoitit. Ajattelin, että tämä olisi vain sama kaikkien niiden joukossa. Ei ollut. Ei. Sinä leikit, joten pitäisi olla varuillaan. En halua.
      Peiliä katsoessani näen sen katseen silmissäni. Haluaisin lyödä sen rikki, saada veren valumaan käsistäni. Hakata ne rikki. Kieltää koko typerä asia. Hyppiä sen päällä nauraen. Silti vain itken sitä vasten ja kuiskaan kuvajaiselle, miksi, oi, miksi? Miksi minun piti syntyä tuhoamaan, vaikka yritin olla valkoinen ,Luojani, oi Ave Mariani?
      Silti haluan häntä. Hän maistuu jumalille. Ei parhain viinikään vetäisi vertaa sen maulle. Teettekö sen aina uhreillennne?Luovuttatte sitä? Miksi haaveilen sellaisesta? Vannon, ettei minulla ole edes muistikuvia. Ei mitään. Ja silti. Hulluus on ihan okei siihen saakka, kun sitä ei ymmärrä.
      Kuvailisitko kasvon piirteitäsi, haluaisin piirtää sinut. Silmien muoto olisi ihan hyvä tietää ja huulet. Sitten vielä hiukset kiharat, laineet, suorat.. Ja tarkka väri: kupari, kulta, hopea,pronssi jne.?
      Muista silti olla viekas kuin kettu, minulla on kuitenkin vaistoni. Älä pelaa itseäsi pussiin oh my love.
      Olen hyvin nuori, todella nuori. Muista se.Se ehkä on heikkouteni. Romantikot aina puhuvat Romeosta ja Juliasta. Minä uskon tragedioihin, mutta en tiedä uskonko rakkauteen ensisilmäyksellä. Hieman vaikea juttu.

      Lithium.
      https://m.youtube.com/watch?v=6RiRtqFde_8
      https://m.youtube.com/watch?v=RNz83-yK8KY
      Tosin minä en kostaisi edes helvetissä. Koska minä olisin se, joka itseni sinne ajoi.

      Niin.niin.

      • BloodtypeA

        Koska rakkaus on kammottava tauti. Se vie järjen. Minä sairastuin.


    • BloodtypeA

      Mikä minä olen SINULLE? Vastaa siihen. Sano suoraan. Älä kiertele. Sylje se ulos. Haluan sen totuuden.
      Miten voit sanoa minun olevan onnekas, vertaa omaa elämääsi minun elämääni ja näet kyllä. Minun elämäni tarkoitus on toinen, valitettavasti. En minä päättänyt siitä. Halusin olla onnellinen. Jos sinä et tee shakkimattia, minä teen sen. Päätä haluatko voiton.
      De Lincourt ei suostuisi häviämään missään, jos yhtään hänen luontoaan omaat. De Lincourt on täydellinen stereotypia ärsyttävän kiehtovasta persoonasta, jota puoliksi inhoan ja rakastan. Sellaisia ihmisiä, kun ei voi muuta kun rakastaa. Inhottava fakta. Tosin, jos ikinä tapaisin hänenlaisensa tuntisin pakonomaista tarvetta lyödä häntä naamaan. No jaa, tuskinpa vain; vastustan väkivaltaa. Ja haluaisin ehkä antaa poskisuudelman. Upea persoona..

    • BloodtypeA

      Sitä paitsi vanhempani hylkäsivät minut. Vaikka eivät he sitä suoraan myönnäkään. En syytä heitä, sillä tajuan, ettei se vain oli minun syytäni. Minähän sanoin, että kaikki ,mihin kosken mätänee.Olin silloin kovin nuori. Se kaikki alkoi jo silloin, kutsu sitä sitten 'onnellisen elämänperustaksi'. Yritä vain. Siinähän kokeilet.
      Olen ollut aina lahjakas opinnoissani ja hyvä ihmisten kanssa ja niin edes päin. Uusi perhe, mutta kun se ei muuttanut alas syöksyä,lisäsi sitä.
      Olen ehkä helvetin onnekas, mutta sana helvetti kertoo jo laadun. Olen kuulemma viehättävä, mutta enpä usko. Ja mitä hyötyä siitä on? Ei mitään. Olen kirottu. Nätti naama ja mätäsydän. Onpa kivaa. Minähän suorastaan olen jo ihmisraunio. Ja sinusta sen on niin hauskaa? Naura pois vain, minä voin nauraa mukana. Voin vaikka julistaa sen inside läpäksi.Oletko edes koskaan kärsinyt? Oletko?hmm? Olet miljoonia kertoja onnekkaampi ja onnellisempi kuin minä, lyödäänkö vetoa? Sinä olet edes kiitollinen, minä en ole kiitollinen elämästäni. Ainoastaan Jumala ja hän ja se, etteivät kaikki läheiseni kärsi takiani ovat syyni kiitollisuuteen. Elämä on sivuseikka.

      Kokeile pois. Sano, että kärsimykseni on turhaa. Sano vain, mutta parempi perustelu ensin. Sellainen vakuuttavan laatuinen. Muuten pidän sitä pelkkänä herjana päin kasvojani. Se on loukkaavaa. Luultavasti moni köyhempi ja huonommissa oloissa elävä ihminen antsaitsisi elämän, koska he osaavat arvostaa sitä. Minä en elämää ansaitse. Olen kiittämätön.En koskaan tule ansaitsemaankaan. Käytä viisauttasi vähän ja ajattele sitä minun perspektiivistäni. Yritä edes. Ei maailma ole niin mustavalkoinen, ihan niin kuin luokittelisit minut niihin katolisen kirkon Maria kultin puhtaisiin birgittalais nunniin. En minä ole mikään pyhimys,jota täytyy varjella maailman tunkkaisuudelta.Ymmärrä nyt, että olen kamala ihminen, en ehkä ole tehnyt kuolettavaa pahaa, mutta olemassa oloni on jo paha asia.
      Tajuatko? Rakastuin Pointe du Lacin hahmoon,koska hän näki asiat minun perspektiivistäni ja oli kuin enkeli. Pyhempi kuin yksikään veisu, jonka olen laulanut. Dorian Gray taas kuvasi tätä maailmaa, kuinka se menettää kaiken maallisuudelle.
      Sano, mitä kärsimys on, jos tiedät paremmin. Luulisi niin, jos olet todella niinkin vanha.
      Tai rakkaus.
      Antaa tulla, jos uskallat. Lyö kovempaa, jos pystyt.

    • BloodtypeA

      https://m.youtube.com/watch?v=hhSA9H9Iaqw
      https://m.youtube.com/watch?v=t0imaSCnSuA
      https://m.youtube.com/watch?v=UwxatzcYf9Q Eräs kerran sanoi minun olevan kuin Hauru\ Howlin, Siksi tämä elokuva jäi syvälle mieleeni, kuten myös tämä kaunis kappale.
      https://m.youtube.com/watch?v=XWE7boPU6kI
      https://m.youtube.com/watch?v=29XGlYUlqfA
      https://m.youtube.com/watch?v=3SZ0p05bAl
      Älä pyydä minulta mitään, minkä hinnan joutuisi joku toinen maksamaan. Sanoinhan jo. Pyydä asiota, joilla tarkoitin, mitä vain. Kissat ovat upeita, totta. Minä en rakastunut valinnasta vaan, koska se oli silloin rakkauden arvoista. Enkä ole varma, onko se rakkautta vai jotain muuta. Kirjoitin koko palstalle tietämättä, että löytäisin jotain. Eikö teikäläisiä ole muitakin. En usko, että olet paha.Se on mielipiteeni.
      Ei vaaraa? Älä yllytä.

    • Nergal

      Minä olen ja minun olemiseni pintaan voi murskautua. Läsnäoloni riittää siihen. Ajatukseni riittää siihen.

      Minulla ei ole mitään tarjottavaa kenellekään ja viisautenikin on vain lohikäärmeen viisautta.

      Sinä pyydät asioita minulta, jotka kaikki jo omistat ja joita minä en omaa yhtäkään.

    • BloodtypeA

      Olet kateellinen? Älä helvetissä ole.

    • Taas täällä.... Keskustelunne luovat kylmiä väreitä minulle. Minun piti tulla jo aikaisemmin takaisin, mutta joku päätti heittää elämäni - ja minut sen mukana - Helvettiin...
      BloodtypeA, sanon taas kerran, tekstisi on lumoavan kaunista, täynnä tunteita...

      Onhan täällä taas näitä minua loukkaavia kommentteja. Ja kyllä (osoitan tämän enimmäkseen Katarina_:lle, kyllä minä tunnen kuin ihminen vaikka susi olenkin kerran kuussa. Jotenkin se tuntuu loukkaavalta, kun ajatellaan, että tuntisin ja ajattelisin kuin susi joka ainoa päivä.

      • BloodtypeA

        Kiitos. Tuota olen pahoillani, lyhyestä vastauksestani. Yritän vain hieman miettiä asioita. Tiedän, ettei se, minkä joskus herätin enää nukahda.
        Ikävä tilanteesi. Elämä ei itsessään ole helvetti.
        Tai en tiedä.


    • BloodtypeA

      Argumenttini.
      Pyydän vapautta, sillä en ole vapaa.
      Pyydän häpäisyä, jotta elämäni saa merkityksen. En arvosta elämääni tai näe siinä arvoa.
      Haluan tulla kadotetuksi, koska olen haitaksi kaikelle, mistä välitän.
      Pyydän iskua, jotta voin kääntää toisenkin posken nauraen.
      Haluan olla sinun kanssasi, sillä sinulla paljon sitä, mitä olen etsinyt.
      Koska, koska, koska.
      Paha? Minusta vaikuttaa siltä, että yrität vakuuttaa itsesi minun sijaani. Et halua haluta, mitä alun perin halusit? Tappelet vastaan. Et halua turmella minua, mutta entä, jos olen jo myrkky, joka on jo valmis juotavaksi? Entä, jos olen musta kissa, joka tuo pahan onnen mukanaan paratiisiin. En ole susi. Olen tiikeri. Olen tiikeri ihmisen vaatteissa. Miekka tulessa. Epätoivo kuolevan silmissä. Kirous surun. Mätä omena taideteoksessa.
      Pahuus pyrkii turmelemaan kaiken viattoman. Se on todellista pahuutta. Etkä sinä ole totaalisen paha. Et pysty tuhoamaan minua. Minä lupaan. Olen etsinyt sinun kaltaistasi monestakin syystä, en ikuisuuden tai glamourin. Sinua minä en voi tuhota. Sinua en voi myrkyttää. Sinä olet taidetta. Sinä juuri. Sulava ja sorja. Olisi ilo ja kunnia kaatua takiasi. Minä lupaan, etten kaadu ennen kuin vedän viimeisen henkäyksen.Taitelijan pitää olla hieman hullu. Muuten taidetta ei synny. Kauneus syntyy sielusta ja sielu hulluudesta. Hulluus rakkaudesta ja rakkaus onnellisuudesta. Minä uskon siihen. Anna minun ymmärtää.
      Sinulla on mainio musiikki maku. En ennen ole kuunnellut Danzigia tai sen lajin musiikkia ylipäätään monestakin syystä, myönnän kuitenkin sen olleen upea ja kaunis kappale, kylläkin melko vanha minuun verrattuna. Rakastuin siihen, minun mieleni musiikkia, mutta se syntyikin epätoivosta ja vihasta.

      Haluan sitä, en sitä, mitä yleensä pyydetään. Minulle on aivan sama kuolenko vai elänkö, mutta haluan kuolla syystä, jonka itsekin kykenen merkitsemään nimellä. Elämäni on melkolailla teennäisiä nimiä luettelossa. Minulla on ystäviä ja rakastan heitä, mutta minä aiheutan heille tuskaa vielä, tiedän sen. Ma mère hajoaa silmissäni ja isäni muutti ulkomaille jo aikoja sitten. Se on jo lisä minun myrkylliseen auraani. Olen kuin olento, joka syö valoa, joka elää tuskalla.
      Olen joskus, montakin kertaa luullut saavani vihdoin koskettaa onnellisuutta.
      Minä luulin ansaitsevani sen, ihan totta, mutta. -sitä seurasi lyönti, joka palautti minut todellisuuteen.
      Et sinä minua ole tuhonnut tai tuhoa. Minä olen itse tuho, haluamatta sitä. En minä pyytänyt olla tämä. Miksi väität olevasi paha samaan aikaan, kun vannot olevasi paha?Se antaa käsityksen siitä, että varoitat omasta itsestäsi. Se osoittaa sinun välittävän ympäristöstäsi. Ellet sitten tee, sitä hyötyäksesi. Toisaalta tiedät sen vetoavan minuun, mutta saman tekevää, minä lumoudun aina tarinan paholaiseen. Ei sillä ole väliä. Teoillasi on, mutta se ei tee sinusta kuin vain subjektin. Predikaatti on verbi, jolla on väliä. Toisaalta predikaatti leimaa subjektinsa, mutta ne ovat silti erillisiä. Voit olla erillinen ja uniikki. 'He' ja 'hurt' ovat erillisiä.Kaikilla, jotka ymmärtävät tekonsa vääryyden on mahdollisuus rakkauteen ja erillisyyteen teostaan.

      Haluaisin kuulla enemmän sinusta, kuin siitä, mikä olet.

      En osaa halventaa sinua, koska olet tuollainen. Sinä vain kiedot minut tiukemmin vankilaani, mutta et päästä irti. Kuiskauksia unista, jotka ovat ulkopuolella. Se sekoittaa kaiken. Mahdatko edes tietää, että vedestä puhuminen janoisella on melko huono tapa tyrehdyttää jano. Yritätkö ajaa minut pois vai vetää mukaasi helvettiin. Mitä oikein yrität, mihin pyrit?

      Toivottavasti pienet lapset eivät sekaannu näihin asioihin. Pelkään heidän puolestaan.

      Minä yritin päästä irti, kunnes tajusin että olin jo sidottu kiinni. Kahleet hiersivät verille.
      https://m.youtube.com/watch?v=Ek0SgwWmF9w
      Päätitkö siitä, mikä sinusta tuli?
      Yritätkö päästä minusta eroon?

    • BloodtypeA

      Nergal.
      Ihan totta.
      Älä viitsi.
      Heh.
      Heh.
      Saanko kertoa, miten tämä menee, jos sinä et vakuuta minua pahuudestanne?
      Minä vanhenen etsien heitä. Jos heitä on heidät löydän. Se on täysin loogista. Elämäni kuuluu, saan hyvän ammatin .Kiellän uskoni heihin, vaikka he painavat mieleni peruilla. Tutustun ihmisiin. Käyn uusissa paikoissa ja sitten kuin yllättäen törmään häneen. Häneen, jep. Toden näköisesti istun jossain hämärässä pöydässä kasvot käsissäni ja niin epätoivoinen ilme. Minä kun usein murrun paineiden alla. Hän saapuu kuin "vahingossa" luokseni ja kysyy, josko paikka olisi liukenevat vierestäni. Hän on tietysti komea, kuuluu kuvaan. Minä tietysti suostuisin, kun niin kaunista olentoa ei näe joka päivä. Keskustelu kulkee kuin puro. Tutustumme ja sitten joku kiva päivä hän sanoo, että piti minusta ensi silmäyksellä. Voi kuinka kiva. Sitten alan huomata asioita. Hänen katseensa on aivan kuin eläimellä. Tunteeton ja sävytön. Katse on tukahduttava. Hän katsoo minua kuin juoppo viimeistä viini pulloaan. Kuin esinettä, jonka voi omistaa.Mutta kiellän ajatukset, sillä hän on niin täydellinen. Upea. Sitten yhtenä päivänä hän tekee sen. Aluksi se sattuu, tietysti, olen hieman kauhuissani, mutta koska hänen kasvoillaan on sen jälkeen niin itsetuhoinen ilme annan sen anteeksi. Sitten hän tekee sen uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja...
      Minä annan aina anteeksi. Sitten hän alkaa tehdä kamalampia asioita. Ajattelen, että pitäisi lopettaa tämä, lähteä pois. En voi enää. Se vain jatkuu ja lopulta minä kiellän häntä. Hän nauraa. Sitten tajuan, mikä hän on. Se kerta olisi pahempi. Hakisin lähestymiskieltoa. Hän ei jättäisi minua rauhaan vaan tekisi sen minulle vielä viisi kertaa. Sitten hän näyttää unohtaneen minut. Kuluu kuukausi ja tunnen, kuinka minä haluan hänet takaisin. En pysty olemaan ilman häntä. Kuin huume riippuvuus, narkkari.Etsin häntä. Näen hänet pari kertaa. Hän katsoo minua halveksien. Sitten joku päivä laahustan hänen ovelleen ja rukoilen häntä tekemään minulle sen. Olen niin säälittävä. Hän hymyilee voittoisasti ja repii minut luokseen. Tällä kertaa se astuu enemmän kuin koskaan, mutta hän käskee minun rukoilla lisää. Minä teen niin.Minä en enää sano ei. En koskaan. Hän on iloinen ja minä en sano ei, minä rukoilen.
      Siinäpä vasta kiehtova tulevaisuus.

    • BloodtypeA
    • BloodtypeA

      Tulit tästä mieleen.
      https://m.youtube.com/watch?v=7KzkCvQZK-U
      Et kai luule, että voit väittää asiota ilman perusteluja, niin että vakuuttuisin. En minä niin tyhmä ole.
      Kaato.
      Taisit juuri menettää tornisi. Tarkempaa silmää. En siedä kiertelyä. Perusteluja väitteillesi, kiitos.
      Älä aliarvioi minua. Tai voithan juosta pakoonkin, jos sinua pelottaa?
      Älä viitsi, aivotkin tosiaan pelästyä tytön hupakkoa?

    • BloodtypeA

      Hän on todella komea. Taidan tutustua häneen. En tiedä. Itse päätän tietysti teenkö sen. Pääsisin pakoon. Hänen silmänsä ovat kauniit ja hän lempeä. Hän on kaunis.En tiedä . En vain usko onnellisin loppuihin osaltani. Se ei ole minun juttuni. En tiedä, mitä onni tarkoittaa.

      Älä viitsi.
      Olen silti täällä jossain. Istun täällä. Katson ikkunasta pimeyteen. Kaunista. Niin joo. En ikuisesti.
      Itse päätät haluatko lyödä ojentamani käden pois. Itse. Minä ojennan käteni sitten muuhun puoleen. On pakko. Pakko etsiä sitä. Ei minulla ole vaihtoehtoja. Minä en tiedä. Mutta jos sinäkin lähdet, minunkin on pakko. Sitten Lähden pakoon, vaikka tiedän voittaneeni. Sinä saat maistaa tällä kertaa karvasta tappion makua, jos niin teet. Siinäpä se. Totuus. Et voi käännyttää minua, mutta voit ajaa toisen luo. Minä löydän, jos on löydettävissä. Jos en koskaan löydä, ei sitä ollut koskaan olemassakaan .
      Hän on kuitenkin aito. Silmät ovat kauniit. Siniset, kuten ....niin tiedät kyllä. Lempeä.
      No etsi minut, jos haluat jotain. Muuten jäät ilman piruiseni.

    • BloodtypeA
    • BloodtypeA

      Minä luulin pääseväni pakoon. Naivia. Kun yö tuli, minä tajusin sen. Eivät faaraot luovu orjistaan. Eivät koskaan
      Se kai oli mitä minulla oli sanottavana.

    • BloodtypeA

      Tänään se varmistui. Ei minulla ole onnellista loppua, taas juoksen itkien lumienkelin luokse. Haluan hänen syövän minut. En jaksa enää. En jaksa enää tapella. Hän aina voittaa. Ei se sinisilmä ollut minua varten. Minähän vain särkisin kaiken, niin kuin teinkin. Kylmä huurteinen jää sinen sijaan on parempi. Se ei säry. Se särkee. se tappaa. Se on hyvä lääke toivottomuuteen. Minun tekemiseni olemattomaksi auttaa. Haluan hänet. Minä lupasin. Ja niin kävi. Hän tappaa minut kuitenkin siinä se. Minä kuolen. Ei se haittaa, koska haluan lähteä. Ei tässä ole enää järkeä.

    • BloodtypeA

      On niin helppo sanoa niin, mutta minä en yritä. Taakka kevenee ja ääni muuttuu lauluksi. Kädet koskevat kun sulkee silmät. Ne ottavat vastaan ilosta.

      NYT SANON BYE,BYE, jos silmäsi minut jättävät. Hänen tarjouksessaan on mahtia.

    • BloodtypeA

      David Icke. Jaa-a.

    • Bad_Wolf sanoit että olisit onnellinen pelkkänä ihmisenä tai pelkkänä sutena. Miksi et ole ihmissutena?

      • Oon kuulu et ihmissutena on hirveetä ku muuttuminen. Mut...siihen pitää vaa tottuu. Se on lahja ei kirous. Jotenki vaa ihmissustena on kivaa. Oon kuullu.


      • Elämästä-Nauttivalle: ihmissutena eläminen on vaikeaa. jos varsinkin on elänyt sen kanssa ilman apua. niin kuin Bad_Wolf, laumaton, yksinäinen.
        suden elämä on erilaista kun ihmissuden. se elää aina samassa ruumiissa. ei muutu täytenäkuuna ihmiseksi, eikä sudeksi. koska se on susi. ihmissusi taas, muuttaa muotaan joka täytenäkuuna. jaa jos oppii muuttumaan koska vaan, niin voi muttua sudeksi koska vaan :) joo, kaikki varmaa ties ton jo xD


      • ritu1600 kirjoitti:

        Oon kuulu et ihmissutena on hirveetä ku muuttuminen. Mut...siihen pitää vaa tottuu. Se on lahja ei kirous. Jotenki vaa ihmissustena on kivaa. Oon kuullu.

        Ihmissutena on vaan yksi haitta puoli se on ensimmäinen muuttuminen. Se voi kestää tunteja ja se sattuu ihan sikana oon just vuos sitte käyny läpi mun ekan muuttumisen


    • BloodtypeA

      Minä tavallaan sain asioita selville.
      David Icke: salaliittoteoria:
      -Hallintoon soluttautuminen(ilmenee myös esim. Da vinci koodissa, Elders ja Great family (Rice)jne, Enkeli oppi)
      -teoriassa on paljon ainesta, mutta teoria liskoihmisistä on epäuskottava


      (liskoihmiset ovat enemmänkin vain vertaus; Lucifer~>Käärme~> liskoihmiset(johdannaiset)
      "liskoihmiset"=Nefilit=ihmisrodun sukulainen<~kissa vertaus = hallitsijoiden suvussa ilmennyt sisäsiittoisuus- suku puhtaana
      Lucifer-langenneet enkelit-nefilit(=kuolemattomat/vampyyrit jne.) lähes jokaisessa uskonnossa ja mytologiassa esiintyy kuolematon olento ja jumaluus eri nimellä.
      Nefileillä on monia ihmiseltä puuttuvia ominaisuuksia; kenties kyky psyykkiseen valtiuteen;meediot, telepaatikot jne, fyysiset kyvyt (unknown), karismaattisuus, joka osittain johtuu tyhjästä alustasta, johon voi rakentaa= Nefilit lähes kyvyttömiä empatiaan; narsismi, sadismi. Maksu kaikesta muusta ylivoimaisuudesta. Kyky tunteisiin vaihtelee yksilöittäin; usein kieroutuneita: rakkaus->pakkomielle
      -Rakennettuja yhteisö verkostoja:
      keskushallinto:nefilit= ajaa koko verkoston toimia
      -Sivuhallinto: veljestöt, kultit, jotkin lahkot,mysteerikultit jne.= pelkästään ihmisistä rakentuva yhteisö, joka on vain työkalu->
      Vapaamuurarit
      Tavoitteet: epäselvät
      Tiedän jo mistä etsiä,etkö tajua, että puhuit yli suusi. Minulle riitti pari vinkkiä. EN tosin etsi mitään porvarillisia pohattoja vaan keskushallintonnon väkeä, niitä, joita kuuluisi pelätä.Tiedän, että jos sellainen on, se on löydettävissä.Teoriat ovat kuitenkin loppuen lopuksi perusteettomia teorioita, jotka saattavat olla pelkkää pötyä, mutta minulla on jo johtolanka.

      Minä tavallaan...
      Olen uneksinut paljon. Osa unista on ahdistavia osa kauniita. Niin kuin kaikilla. Kerran uneksin miehestä mustine hiuksineen. Hän väitti olevansa isoisoisoisoiso isäni (totta puhuen en muista kuinka pitkältä.sehän oli uni) ja yritti ottaa minut kiinni. Minä juoksin Pakoon.Onneksi, en muista jääneni kiinni. Joskus esiintyy myös henkilö, kuka ei näytä kasvojaan. Joskus hän auttaa joskus päinvastoin. Tavallaan olen pelännyt jonkin olevan vinossa. Ne ovat vain unia.
      Mutta.
      ÄLÄ vain sano meidän olevan samaa Verta. Sillä minä pelkään niin. Se selittäsi jotain ;sama liha, sama veri. Ei hemmetti. Se selittäsi sen mikä laahaa kintereilläni, miksi olen kuka olen. Sen selittäisi suvun taustassa olevat asiat. Jos näin on. Minä petän teikäläiset, sillä aijon etsiä totuuden ja yritän auttaa pelastaan sen, mikä maailmasta on vielä jäljellä, jos todella kyseiben uhka on olemassa, jos on. En todellakaan aijo ruveta teikäläisten toveriksi, vaikka suonissani virtaisi sama myrkky. Viime yö oli hyvä yö. Muuten olisin luovutta. Tiedän ikuisesti rakastavani teitä, enkä voi koskaan satuttaa teitä, mutta en voi olla osa teitä.Vaikka rakastan yhtä teikäläisistä erityisesti . Tiedät kyllä ketä. Nyt minun on kai loppuen loppuen loppuen lopuksi sanottava:The End. Ellet halua kysyä jotain.siinä se.
      En voi kuitekaan katsoa sormieni läpi pahoja tekoja.
      Teen se lempeydestä.

    • Nergal

      Kaikki tuo "salaseuratietous" on roskaa. Parhaimmillaankin vanhat miehet leikkimässä poika-aikojensa leikkejä. Älä sotke päätäsi roskalla. Lucifer on pellen varjo.

      Olen ollut ja olen tällä hetkellä estynyt kommunikaatiossani. En ole tässä maassa ja olen... vähemmän. Vähän aikaa. Sain siipeeni. Minä. Opettavaista.

      • BloodtypeA

        Jaa-a sanoiko joku sinulle ei? Missä sitten olet? Miksi edes sekaannuit Luciferin toihuihin, oman käsitykseni mukaan on enemmän kuin järkevää pysyä sen olennon ystävyydestä kaukana. Mitä oikein toivot saavuttavasi tällä. Minä olen haistatellut pitkät niilletouhuille, jota teikäkäiset ajavat eteenpäin,vaikka veri olisi vettä sakeampaa. En ole kiinnostunut magiikasta,ikuisesta elämästä tai vallasta. Olen kiinnostunut totuudesta, mutta ei minua kiinnosta sanat, joita luonnehditaan totuudeksi. Totuuden ympärille tarvitaan näyttöä ja todisteita. Ja kyllä teen sen itseni takia. Itsekkyyttäni. Sanoinhan, etten usko teoriaan itsessään vaan uskon siinä piilevän osa totuudesta. Ja sait siipeesi,sinäkö muka? Hah. Enpä usko. Etkö sinä kuulu kuitenkin niihin, jotka savat kaiken, mitä uskaltavat toivoa? Ja se sama veri. Kuule ei se nyt ihan mieltä kohottava oivallus ollut. Miten niin eksynyt kommunikaatiossasi?


    • BloodtypeA

      Kuten toistan nyt jälleen, minä autan sinua, jos pyydät minua, vaikka olen lojaali Luojalle, enkä sille, mitä sinä kunnioitat. Minä kasvoin hänen huomassaan, ei sinun herrasi minua koskaan rakastanut. Hän aina haluaa ja aina ylittää vietellä. Teikäläiset ovat kai hänen laisiaan. Tai mistä tietäisin. Koska olen heille ilmeisesti sukua tai jotain. Huh.

      • Nergal

        Viettelin? Minä varoitin ennenkuin sanoin mitään. Aloitin varoituksella.
        Se oli suurta kohteliaisuutta, joka normaalisti on varattu vertaisile. Vaikka verhoatkin itsesi fantasiaan olet paljas toiveissasi. Niissä on puhtautta, joka vetosi minuun. Älä syytä minua niistä vaan kohtaa oma tahtosi. Siinä on voimaa, joka ylittää tyhjyyteni.


      • Nergal

        Kaltaiseni kanssa kommunikointiin sisältyy riski. Joskus harvoin kun katsot pimeyteen niin pimeys katsoo sinuun. Puhe on taikuutta ja jokainen sana on loitsu. Sinä kutsuit minut pimeydestä. Minä en koskaan pyytänyt sinulta mitään.
        Jos tarvitsen jotain niin otan sen. Olet kaunis :ja toivon sinulle hyvää niinkuin minä hyvän käsitän. Jos tapaisimme söisin sinut. Olen tehnyt niin sellaisellikin, jotka eivät sitä halua.


      • BloodtypeA
        Nergal kirjoitti:

        Kaltaiseni kanssa kommunikointiin sisältyy riski. Joskus harvoin kun katsot pimeyteen niin pimeys katsoo sinuun. Puhe on taikuutta ja jokainen sana on loitsu. Sinä kutsuit minut pimeydestä. Minä en koskaan pyytänyt sinulta mitään.
        Jos tarvitsen jotain niin otan sen. Olet kaunis :ja toivon sinulle hyvää niinkuin minä hyvän käsitän. Jos tapaisimme söisin sinut. Olen tehnyt niin sellaisellikin, jotka eivät sitä halua.

        Hmmm...aluksi en tiennyt oikein,mitä sanoa. Onhan siitä hieman about vuosi, kun puhuimme viimeksi.
        Olen muuttunut aavistuksen ainakin ulkonäöllisesti. Olenhan melko nuori, joten se on melko luonnollista. Ulkonäkömuutokseni oli minulle shokki, vaikka olihan se odotettavissa. Äitini oli kaunotar, joten luonnollisesti minustakin odotettiin jotain sinne suuntaan. Sinäänsä en itse huomannut muutosta. Aloin kuitenkin hitaasti tajuta sen katseista. Etenkin miesten. Minua enää katsottu kuin suloista pientä alaluokkalaista. Ystäväni sanoivat, että minua katsottiin salaa. Aloin nähdä myös eleissä ja reaktioissa samaa. Ulkonäkö kompleksini tietysti heitti lisää vettä myllyyn.Kuitenkin olen vain äitini himmeä kopio, harmaa huono kopio. En kuvailisi itseäni kauniiksi. Olen vain amatöörin jäljennös jostain kauniista. Sanotaanko niin, että kyse on vartalostani, joka herättää huomiota.Toisinaan minua pelottaa jotkut niistä katseista. Silloin toivon, että olisin vielä ruma ankanpoikanen. Se on kuin ihmiset näkisivät vain kuoresi. Oletkin vain objekti. Silti halusin aina olla näyttävä, joten reaktioni on vain typerä. Tällä yritän selittää jotain minusta. Mitä edes näet minussa? En ymmärrä. Olemassa paljon kauniimpiakin.

        Nään hänestä yhä unia. Ja muistan hänen silmänsä. Eräässä unessa minut oli sidottu kiinni tuoliin. Hän teki jotain hyvin kammottavaa. Ja itkin unesta herätessäni, mutta uskotko? Jälkeenpäin halusin masokististen taipumusteni takia vain lisää.

        Söisit? En minä niin helppo ole. Osaisin ainakin tapella ensin ja sitten tietysti suututtaisin sinut. Niin,että tekisit sen tuskallisimman kautta. Tietysti alkaisin vasta suututtuasi anomaan armoa, mutta se olisikin liian myöhäistä.Se on hyvinkin tapaistani. Rakastan väittelyä niin kauan kuin olen voitolla.Olen toisinaan ärsyttävän oikukas.

        Mmmm rakastan fantasiaa ja tragedioita alã Shakespeare.
        Sans mercy
        Sans tiers
        Sans lies
        Thee are the liar of ma eyes

        Oma tahtoni. Jaa-a ehkä joskus saa, mitä pyytää. Minä tahdon nähdä hänet lihassa. Haluan hänen silmiensä ilkeän katseen hakeutuvan puoleeni. Haluan hänen ottavan, mitä hän haluaa. Minä olen avoin kaikelle. Voin vaikka opetella kävelemään käsilläni kuumilla kivillä, jos se häntä haluttaisi. En tosin usko, että hän sitä haluaisi. Ja niin sitä minä haluan. Onhan maailma täynnä miehiä, mutta hän on erityinen.

        Voih on hän kaunihin
        Sorja kuin yötaivaan lauhkea ori
        Vaalea on silkki tukka
        Silmät kuulat kuin kevään ensihmäinehkö nuppu
        Voih mutta onhan sydän puhdahasta hopeaa
        Ja nuorehkoja mustan kultaamia ruusuhkoja
        Eivät ne paljohkoa anna tuo kylmyys
        Lämpöä etsii muista sydämehköistä
        Onhan hän kaunihin Mikael nefilien pesässä
        Da vinci halajaisi tuota kylmää näkyä
        Siispähän ottanen ristin valkoisihi kähtösiini
        Tuletkos luokseni yöinen peto
        Ja niinköhän susi tuleekos
        "Ottahaisittekohan vettä harmaaturkki "
        Kysynen
        "Kyllähän mä jos neiti tarjoo" sanoihi susi
        Ja niih ottikin susi janohonsa lämpöä
        Eikö vettä
        "Eih kiitos hupsu"
        Ja niih tulihi minusta suden kihlattu.
        "Viehlä joskus kutsuu hän minuakin nimeltähni:
        "Ancillae suae"

        https://m.youtube.com/watch?v=e1u1zkbVfJ8

        Rakastan kyseistä tarinaa suuresti. Löysin kyseisen laulun vuosia sitten, kun olin vielä niin nuori, etten ymmärtänyt laulun sisältämää symbolismia ja vihjauksia. On todella nostalgista katsoa nyt se uudelleen vanhempa. Ja tietystihän minä samaistun, miksi en.


      • Nergal

        Olen mitä olen mitä olen. Vain yksi rikos,jota en ole tehnyt. Tuhota viattomuutta. Paroni Sunnuntai on minun jumalani. Minä olen puhdas, oletko sinä? Olen vapaa. Miksi asetat ansoja, joilla pyydystetään apinoita?


      • BloodtypeA

        Olen puhdas, jos haluan sanoa niin tai jos uskon sen olevan totuus. Mutta ja vaikka näänkin kaiken suhteellisena, en suhtaudu itseeni samoin. Itse olen vain objekti vailla predikaatteja. Minut nimettiin joksikin ja minä vartuin nimeni kanssa. Minä olin jokin, mutten kukaan. Minä olen musta valkoisessa. Viinitahra valkoisessa pellavamekossa. Minä olen, jos minut nähdään. Mutta mieli on paha paikka. Siellä kauneimmatkin hirviöt ottavat lemmityn roolin. Voiko jokin toinen maalata valkoisen mustaksi. Tietysti! Mutta ovatko musta ja valkoinen merkityksellisiä vai annettiinko niille merkitys? En tiedä. Mutta minä en ole itselleni puhdas. Tarvitsenko puhtautta. Mitä puhtaus on? Nihilismiäkö? Vai vapautta, en tiedä. Kun näen itseni likaisena, minun ei tarvitse pelätä. Hänkin pitää minusta likaisena. Miksi siis yrittää nähdä musta valkoisena tai merkityksettömänä, jos kuitenkin kykenee yksilöimään sen omaan kastiinsa? Mutta musta on vaarallinen väri. Jos sille ei osaa mairitella, joutuu maksamaan velkansa ajallaan. Minä olen Taitava mielistelijä. Vähän niin kuin kettu.

        Ehkä kyseessä oli solvaus, mutta apinatkin vertauksena ovat kulttuuri sitoutuvia. Itämainen kulttuuri pitää apinoita samoina kuin me kettuja. En tietoisesti Ole ajamasssa ketään ansaan. Jokainen katsokoon, mihin astuu. Minua voi vihata tai rakastaa, mutta vihaaminen hyödyttää enemmän. Oman sievän kieroutuneen pääni sisässä ei ole tilaa. Sen masokistinen jano karttaa aitoa lempeyttä. Masokisti haluaa hirviön, ei prinssiä. Joten suo Anteeksi ja anna minun tanssia Inarin Kitsunejen kanssa. Fantasiatkin muuttuvat todeksi, kun katsoo tarpeeksi kauan suden kasvoihin.

        Jumalasta. Minun Jumalani on Jumalani. Hän on. Siinä se. En tarvise siihen pyhiä tai kirjottuja kirjoituksia. Tai uskontoa. Olemassa on metsä.


      • Nergal
        BloodtypeA kirjoitti:

        Olen puhdas, jos haluan sanoa niin tai jos uskon sen olevan totuus. Mutta ja vaikka näänkin kaiken suhteellisena, en suhtaudu itseeni samoin. Itse olen vain objekti vailla predikaatteja. Minut nimettiin joksikin ja minä vartuin nimeni kanssa. Minä olin jokin, mutten kukaan. Minä olen musta valkoisessa. Viinitahra valkoisessa pellavamekossa. Minä olen, jos minut nähdään. Mutta mieli on paha paikka. Siellä kauneimmatkin hirviöt ottavat lemmityn roolin. Voiko jokin toinen maalata valkoisen mustaksi. Tietysti! Mutta ovatko musta ja valkoinen merkityksellisiä vai annettiinko niille merkitys? En tiedä. Mutta minä en ole itselleni puhdas. Tarvitsenko puhtautta. Mitä puhtaus on? Nihilismiäkö? Vai vapautta, en tiedä. Kun näen itseni likaisena, minun ei tarvitse pelätä. Hänkin pitää minusta likaisena. Miksi siis yrittää nähdä musta valkoisena tai merkityksettömänä, jos kuitenkin kykenee yksilöimään sen omaan kastiinsa? Mutta musta on vaarallinen väri. Jos sille ei osaa mairitella, joutuu maksamaan velkansa ajallaan. Minä olen Taitava mielistelijä. Vähän niin kuin kettu.

        Ehkä kyseessä oli solvaus, mutta apinatkin vertauksena ovat kulttuuri sitoutuvia. Itämainen kulttuuri pitää apinoita samoina kuin me kettuja. En tietoisesti Ole ajamasssa ketään ansaan. Jokainen katsokoon, mihin astuu. Minua voi vihata tai rakastaa, mutta vihaaminen hyödyttää enemmän. Oman sievän kieroutuneen pääni sisässä ei ole tilaa. Sen masokistinen jano karttaa aitoa lempeyttä. Masokisti haluaa hirviön, ei prinssiä. Joten suo Anteeksi ja anna minun tanssia Inarin Kitsunejen kanssa. Fantasiatkin muuttuvat todeksi, kun katsoo tarpeeksi kauan suden kasvoihin.

        Jumalasta. Minun Jumalani on Jumalani. Hän on. Siinä se. En tarvise siihen pyhiä tai kirjottuja kirjoituksia. Tai uskontoa. Olemassa on metsä.

        Kaunis olet. En koskaaan pyydä sinulta mitään. Jos joku pyytää hän on vihollinen. Susimieli. Ghostin "He is" on enemmän kuin koskaan olen sanonut kenellekään. Minä olen sielujen insinööri. Sinä satutit minua. Ihmeellistä.


    • teenwolf

      Katso 1 jakso vaikka youtuvbesta "teen wolf" muututteko samanlailla?

      • Ei. En muutu tuolla tavalla. Eikä ketään muukaan muutu.


      • WereWolf

        Monet katsovat elokuvia jonka jälkeen kuvittelevat, että ihmissusien elämä olisi mukavaa ja helppoa. Siinä erehtyvät kunnolla.


    • Sain oman lauman. Olen omega. Olen iloinen. Löysin itseni. Kuinka ihanaa onkaan olla laumassa. Vihdoin.

      • kanukki32

        Jos uskot oikeasti olevasi ihmisusi, olet henkisesti sairas ihminen ja tarvitset hoitoa. Onko sinulla jo todetti mitä mielenterveys ongelmia?.
        Olet naurettava ja säälittävä tapaus..toivottavasti saat apua.


      • se tunne kun on laumas :) <3 ymmärrän että Bad_wolf on kivaa olla laumas. saa perheen, lauman.


    • RickIsRollinHardAndHeavy

      Urbaanit legendat ja trollaus ei suinkaan ole nykyaikana syntynyt ilmiö. Sellaista tapahtui jo muinaisina aikoina, tuhansia vuosia sitten. Silloin ihmisten parissa liikkui urbaaneja legendoja eri eläinten ja ihmisten sekoituksista sekä kahden eläimen sekoituksista, jotka mm. väijyy pusikoissa nuoria tyttöjä. Nykyään Rick rollaa ja Donald Trump on antikristus, mutta vielä löytyy niitäkin, joita tänäkin päivänä vedätetään muinaisilla kepposilla :)

    • semnevaa

      Hei miten pystyt olla muuttumatta täyden kuun aikaan??

      • En voi olla muuttumatta täydenkuun aikaan. Ehkä siihen joskus keksitään joku keino, ken tietää. Todennäköisesti ei.


      • täytenäkuuna, muutos on pakollinen. siihen ei oo mitään keinoo olla muuttumatta. se alus, se muuttumine ei oo kiva vaan se sattuu. se on unohtumaton. :/


    • Riisinen

      Kukas sä siis oot bad wolf? En oo tajunnu

    • Ufoilia

      Luulis että sinun on helpompi elää jos kukaan ei tiedä, että olet ihmissusi, eikä kukaan usko edes onko ihmis susia olemassakaan.

    • Nergal

      Kaunis yö. Puolikuu. Hautausmaan tuoksu.

      • BloodtypeA

        Minullakin on joskus ikävä yötä. Tarkoitan aitoa yötä. Yötä, missä hirviöt pukeutuvat silkkiin ja pitsiin. Haluan laskea ruumiini oikeille käsivarsille. Haluaisin maistaa yöllisen sateen. Se on rakkautta tai vihaa. Niissä on jotain samaa.
        Synonyymi


      • Anonyymi
        BloodtypeA kirjoitti:

        Minullakin on joskus ikävä yötä. Tarkoitan aitoa yötä. Yötä, missä hirviöt pukeutuvat silkkiin ja pitsiin. Haluan laskea ruumiini oikeille käsivarsille. Haluaisin maistaa yöllisen sateen. Se on rakkautta tai vihaa. Niissä on jotain samaa.
        Synonyymi

        Vastasin sinulle. Vuodet kuin vesi. Vaikea ymmärtää.

        Nergal


    • uteliiaas

      Pystyykö ihmissuden kouluttamaan kuten koiran? esim teollisuusvartijaksi?

      • Mitä luulet? Ei tietenkään.
        Oikealla koulutuksella kuka tahansa ihminen voi alkaa vartijaksi.


    • IhmisapinaVain

      Ei ole olemassa, olet vain pelkkä apina

    • Tylsää

      Woi ei tää keskustelu on kuollut! Tosi tysää, Bad wolf oli kiinnostava.

      • Bad_Wolf

        Aw. Suloista. En ole saanutkaan kehuja vähään aikaan. (Lukuunottamatta muutamaa "hyvä poika!" kommenttia)


    • Von_Helsinki

      Olen tutkinut ihmissusia yli 20 vuotta. Olen käynyt Romaniassa, Bulgariassa, Tsekeissä jne., joissa on kerrottu mielenkiintoisia tarinoita kohtaamisista ihmissusien kanssa. Pitkän tutkimuksen johdosta sain vihdoin tietää, että ne kaikki tarinat oli keksittyjä. Minut valtasi epäusko, että ihmissusia ei olekaan olemassa. En kuitenkaan luovuttanut, vaan jatkoin etsimistä. Aluksi etsin ihan väärästä paikasta. Nyt reilun vuoden ajan olen keskittänyt etsintäni Internetiin ja vihdoinkin löysin niitä. Ihmissudet ovat varsin ujoja olentoja ja elävät yksinomaan hyvin rajatulla alueella. Ne alueet löytyivät somen pimeistä nurkista, joissa ne vaanivat hyväuskoisia.

    • Auroraw

      Eräs kaverini on vähän outo kun hänellä oli tänään eli täysikuuna muistutus että on täysikuu ja hänellä on yhdistyneet kulmakarvat ja muutenkin suden näköä ja nimi on susimainen.Voisiko hän olla ihmissusi?

      • jkhkjjhkjh

        Ei voisi, mutta kuvauksesi perusteella hän on susiruma ihminen.


    • MitäNääVetää

      VMP!

    • Ihmissusi

      Munkin lähi kaupassa oki joku saman kaltanen tyyppi menin sanomaan että mene vittuun mä olen ihmis-susi sit se vastas että saatana on tuonut minua vastustavan ihmishirviön sit mulla naksahti hyökkäsin sen päälle jä äräsin sitten se rupes ulisemaan "saatanan peto" sitten nousin siitä ja sanoin painu vittuun sitten se vaan lähti

    • Ihmissusi

      Olen kertonut sulle jo tarinan mutta kerronpaa toisen kun mun kaverin pikkuveljeä ja sen kaveria kiusattiin yhessä metikössä ne kiusaajat oli kaatanu ne ja ruvennu potkii niin mä jq mun kaveri (jolla on se pikku veli) mentiin sinne niin mun kaveri (Aaro huus mitä vittuua ne huomas meidät sanoin Aarolle tasan näin anna mä hoidan oksa Aaron pikkuveli on melkein kun mullekkin veli harjasin yhelle ja heitin sen maahan seuraavan päälle hyppäsin purin sitä sit loput lähti pakoon

    • Anonyymi

      Mää pidän vampyyreista ja ihmissusista. Bad_Wolf on tosi kiva, ei PARAS! Oon outo ku laitan tänne kommentti vaikka tää on vähän vanha keskustelu. Oon vampyyri niin hyväksyykö ihmissudet vampyyreita kaveriksi?

      • Anonyymi

        en tiiä koska en ole itse mut miten tulit vämppyyriksi hauluisisin olla ihmissusi tai vamppyyri mielummin ihmmissusi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        en tiiä koska en ole itse mut miten tulit vämppyyriksi hauluisisin olla ihmissusi tai vamppyyri mielummin ihmmissusi

        Bad_wolf on paras!!! Haluaisin niin kovasti ihmissudeksi oon se äskenen kirjoittaja joka kysyy miten tulee vamppyyriksi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Bad_wolf on paras!!! Haluaisin niin kovasti ihmissudeksi oon se äskenen kirjoittaja joka kysyy miten tulee vamppyyriksi

        Sry en osaa sit kirjottaa ilman tota et ylhäällä on toi juttu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Bad_wolf on paras!!! Haluaisin niin kovasti ihmissudeksi oon se äskenen kirjoittaja joka kysyy miten tulee vamppyyriksi

        Jos haluu olla vampyyri sulla täytyy olla vampyyrin verta elimistössä ja sit sun täytyy kuolla
        Jos haluu olla ihmissusi nii eiku metsää täydenkuun aikana nii kyllä sieltä joku puree


      • Olen ihmissusi ja mulla on monta vampyyri kaveria


    • Mä kyllä uskon ihmissusiin haluaisin ittekin olla ihmissusi

      • Voisiko joku tulla muuttamaan mut ihmissudeksi


    • Anonyymi

      Luen Yleen vanhoja juttuu täält mut mun on vaan vaikee uskoo et teit on olemassa tai sii et miltä näytätte kun on täysi kuu ja muututte tai pystyttekö hallitsemaan itseänne kun muututte. Kyl mustakin se ois kamalaa jos joku sanoo et mua ei oo olemas mut haluisin tietää teistä ja pystyttekö olemaan hopean lähellä ja kuoletteko joskus vai elättekö kauemmin kuin muut ja pystyisitkö tekemään esim musta ihmissuden raapaisemalla tai puremalla mua ja voiko olla et oon ihmissusi vaikken tiedä sitä sil mä rakasta liikkuu metsässä ja syödä raakaa punasta lihaa leivän päällä mut sori jos kysyn liikaa

      • Anonyymi

        Joskus pystyy hallitsemaan täysikuun aikana
        Pystytään olla hopean lähellä
        Me eletään suunnilleen yhtä kauan ku ihminenki kuolemattomuus on vämpyyrejä varten
        Pystyttäisiin muuttamaan ihminen puremasta
        Ei pysty olla tietämättä olevansa ihmissusi


    • Anonyymi

      Minä olen puolihmisusi karvainen aggersiivinen ja raakaa voimaa nopea ja ketterä hyvä hajuaisti liha maistuu

    • Anonyymi

      > Teidän ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin vain uskoa meihin

      Miksi pitäisi uskoa?

      > Meissä on ihmistäkin, emme ole pelkkiä verenhimoisia petoja

      Ihmiset ovat verenhimoisia petoja, miksi muuten meillä olisi "demokraattien" haluamat ikisodat, yli 50 miljoonaa aborttia vuodessa ja muutenkin totalitaristiset fasistipoliitikot, joille kaikki vääryys näyttää olevan intohimo.

    • Anonyymi

      Lähestyn sitä mitä olin. Yritin oĺla parempi kuin mitä olen. Miksi? Olen ja olin mitä olen. Jälleen kerran. Pahuuteni on rehellisyyttä. Nälkäni on himoa. Pimeyteni on valoa. Miksi te ette suostu elämään edes lyhyttä hetkeänne? Tämä ikuisuus tappaa minua. Vuodet vierivät, mikään ei muutu.

      Nergal

    • Anonyymi

      Yritin olla ihminen 15 vuotta. Nyt mietin miksi. Uudestaan ja uudestaan lankean samaan ansaan. Joko käsitykseni ihmisistä on vääristynyt tai ihmiset eivät ole sitä mitä toivoin. Palaan takaisin siihen mitä olen aina ollut.

      Nergal

    • Anonyymi

      Hyvästi. Pidän ainoastaan sen mitä minun on pakko rakastaa.

      Nergal

    • Anonyymi

      LOL

      • Anonyymi

        LOL=Laughing out loud

        Aina kannattaa nauraa. Muuta ei ole.


    • Anonyymi

      BloodtypeA pyysinkö sinulta koskaan mitään? Hyvää yötä.

      Nergal

    • Anonyymi

      Moi. Mikä sinun ongelma on. Sinä vaarannat kaikki ihmissudet kertomalla täällä että me olemme olemassa.

      • Anonyymi

        Mitä tahansa on mahdollista sanoa. None of it makes any difference anymore. Voin kulkea kadulla ja surmata avoimesti ja kukaan ei usko näkemäänsä. Luulin ensin menettäneeni järkeni. SItten tajusin, että te olette menettäneet käsityksenne todellisuudesta. Tasolla, jossa ette enää tunnista edes pahuutta. Teiillä ei edes ole sille nimeä.
        Nergal


    • Anonyymi

      Jotkut miehet murisevat yöllä mennessään kadulla, onko se skinwalker vai alkoholi, vai kumpikin.

    • Anonyymi

      Uskon sinua, sillä olen, tai ainakin luulen olevani itsekin ihmissusi. Olen 12.v ja minulla on terävät hampaat. Täysikuun aikaan tulee kummallinen olo, vähän aggressiivinen ja tekee mieli ulvoa. Menetän helposti hermot ja välillä on vaikea hallita itseä. Pidän kovasti susista ja tunnen, kuin ne olisivat perhettäni. Tiedättekö olenko ihmissusi tai muuttumassa sellaiseksi.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe