Aihe

Tampereen tulokset

apuaaaaass

Onko kukaan kysellyt Tampereeltat tuloksista? Millon pisteistä/rajoista ilmoitetaan?

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pettynythakija

   Soitin äsken Tampereen yliopistoon. He kertoivat, että palvelussa on vikaa ja asiaa yritetään korjata. Sain kuitenkin tietää (piti kertoa sotu), että ikävä kyllä en tullut valituksi kouluun, vaikka sain kokeesta 29 3 = 32 pistettä. Voitte varmasti arvata, että harmittaa... Mitenköhän korkeat nuo pisterajat oikein tulevatkaan olemaan :o

   • 25353

    Rölli


   • jepjepp

    ja he ovat jo jotenkin muka laskeskelleet nämä rajat muiden koulujen kanssa vai? jepjep


   • sgsdgg
    jepjepp kirjoitti:

    ja he ovat jo jotenkin muka laskeskelleet nämä rajat muiden koulujen kanssa vai? jepjep

    Ei kukaan niitä rajoja laske, vaan ne muodostuu sähköisen järjestelmän kautta joka automaattisesti laittaa hakijat järjestykseen.. Ei sillä, sekään ei oo mahdollista että sieltä sanottais että arvoisa "pettynythakija" ei ois päässyt, koska sitä ei voi tietää vielä, koska mitään ei ole järjestelmässä. Pääsyn voi ilmoittaa, hylkyä ei.


  • hohohi

   Ai että mua syö noi trollit. Jotenkin ärsyttää miten jollain ei ole mitään muuta elämää kun tulla selittämään suomi24 jotain alusta loppuun keksittyä tarinaa??
   Niin paljon mukavampaa kaikkien puolesta, kun puhallettaisiin yhteen hiileen eikä tarvisi kokoajan miettiä kuka kusettaa ja kuka ei. Hohhoi..

   • Kukaminäolen

    Tätä samaa itsekin toivoisin. Onko täällä niin paljon ihmisiä jotka nauttivat epäuskon luomisesta ja oman egonsa kohottamisesta, vai onko se vain ihmisen oma epävarmuus joka oireilee tämän kaltaisena toimintana? Onhan osa täällä palstalla heidän todellisia kilpailijoitaan ja kuka vain voi sanoa olevansa se 40 pisteen Aaltoon pääsevä huippunero. Vaikea uskoa että kovin moni näistä "aaltoon15 ootko kateellinen mulle luuseri" henkilöistä on todella menossa aaltoon. Jos näin todella on, en välttämättä haluaisi opiskella heidän kanssaan, enkä myöskään tule opiskelemaan.


  • eimittää

   Tänne ainakaan ei ole tullut mitään tietoa mistään. Olisi tämänkin aurinkoisen päivän voinut viettää jossain muualla kuin koneen ääressä odotellen. Voisi vain odottaa sitä tavallista postia.

  • sesiitäsitten

   Tampereen yliopisto, Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikkö - Sosiaalitieteiden tutkinto-ohjelma ET SAANUT OPISKELUPAIKKAA.

  • gadsgas

   Nyt tuli tulokset. 34,25 Tampereelle. Huhhuh... Voisikohan sitä ottaa jo rennosti?

  • Nfkwisnxndlslksj

   Miksei aalto tuu??? Tai hki ensisijasesti hakeneet???? Ei jumalauta nyt en kyllä kestä tätä enää

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   255
   19627
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   377
   7306
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   2442