Oon kolmannella varasijalla Aaltoon..

varasija3

Siis mitä helvettiä. Nyt tässä siis tulee ylimäärästä jännitettävää, eli muihin hakijoihin verrattuna aivan kohtuuton määrä! Tossahan on vielä teoriassa mahdollista päästä sisään! Tietysti toi on kuitenkin aika epätodennäköistä.. Voi vittu. Pisteitä muuten oli se 37.25.

http://i.imgur.com/eGAF6s8.png?1

24

2461

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hohhoijaaaa

      Saat todennäköisesti jännittää elokuun puoliväliin asti, jolloin varasijoilta otto loppuu. Joten ala nyt nauttia kesästä! Käy niin kuin käy, et voi sille mitään enää.

    • 2vaihtoehtoa

      Nyt meet joko junan alle tai sitten lähdet junalla turkuun.

    • 83j3j33j

      Mitä ihmettä tossa on jännitettävää? Et päässyt Aaltoon ja paikka Turussa odottaa. Ei Aallosta varasijoilta paikkaa saa. Ei muuta kuin asuntoa etsimään jne Turusta. Mä tipuin nipin napin kanssa Turkuun.

    • AaltoHaaveeksi37p

      Mua vituttaa aivan satanasti kun elättelin viimeiseen asti toiveita että 37p riittää Aaltoon, saakelin kokeentekijät kun teki noin helpon kokeen että erottelu tehtiin sillä kuinka tarkka olet ja kuinka paljon olet valmis ottamaan riskiä melkein-varmojen kysymysten kohdalla.

      • tulevamiljonääri

        siitäs sait senkin yleisluontoisten vastausten tekijä. Tarkkuus se on mikä palkitaan. Tarkkuus erottaa oikeussalissakin tekijät harjoittelijoista. Tarkkuudella ja huomiokyvyllä ceissit voitetaan, ei millään yleisluontoisten asioiden kertaamisella. Älyä pitää olla, ensi vuonna yritä uudestaan. Tuskin auttaa, sillä äly ei lukemisella kasva.


    • AaltoKylteri

      Kyllä todennäköisesti vielä tuolta varasijalta pääset sisään! Aallon paikan feidaa n. 5-10 vuosittain.

      • vococo

        Aaltoon ei peru kukaan, ei ikinä


      • ehkäperun
        vococo kirjoitti:

        Aaltoon ei peru kukaan, ei ikinä

        Minä taidan perua paikkani, sillä viime päivät tuota Aaltoilua tällä palstalla seurattuani tuntuu siltä, etten halua kuulua siihen joukkoon. Haen ensi vuonna oikeaan yliopistoon.


      • eiooperujii

        no eisinne kyl oo perujii.


    • aallossa4v

      Älä itke. Aalto on täynnä ylimielisiä räkänokkia. Tulet olemaan tyytyväinen myöhemmin ettei sinusta tullut yksi tässä maineessa rypevä!

    • josf

      Onneks ei ollu ainoo hakukohde sulla :)

      Turku on hyvä paikka.

    • hermoraunio

      Olen Aaltoon varasijalla 1. Onko kellään oikeeta tietoa onko sinne viimevuosina päässyt varasijoilta ketään?

      • jdnf

        Olin viime vuonna tokalla varasijalla mutta ei tullu yhtään peruutusta Soittelin sillon asiasta ni sain ainakin sellasen kuvan että harvoin niitä kukaan peruu. Jos et nyt pääse niin suosittelen käymään ekan vuoden opinnot avoimessa ni voit hakea suoraan keskiarvon perusteella sisään avoimen kautta ja alotat ens vuonna käytännössä toiselta vuodelta.


      • Näinsenytvaanon

        Ei ole. Itselläkin tilanne se, että varasijalla ollaan. Ja turkuunhan se on mentävä ei aaltoon vaan varasijalta pääse. Kylmä fakta, sääli.


      • Väylä15
        jdnf kirjoitti:

        Olin viime vuonna tokalla varasijalla mutta ei tullu yhtään peruutusta Soittelin sillon asiasta ni sain ainakin sellasen kuvan että harvoin niitä kukaan peruu. Jos et nyt pääse niin suosittelen käymään ekan vuoden opinnot avoimessa ni voit hakea suoraan keskiarvon perusteella sisään avoimen kautta ja alotat ens vuonna käytännössä toiselta vuodelta.

        Tämä. Ei tarvitse stressata pääsykoepaskaa.

        3,6 keskiarvolla ainakin pääsi sisään.


      • ehdotus.-

        Tai sitten voit yrittää lahjoa jonkun luopumaan paikastaan. Itse voisin jostain 5000 € lähteä, vastaa ehkä sitä työtä mikä meni lukemiseen.


    • Kfkfkdkxbd

      Varasija 60 Aaltoon ja 0,75p päässä. Siis yhden vastauksen.. Ei helvetti

      • Meneehermolopullisesti

        Varasija 2 ja pisteitä 37.25 eli ilmeisesti aallon raja. Vitutuskärä niin korkealla kun voi olla. Että näin sitten


      • pääräjähtää
        Meneehermolopullisesti kirjoitti:

        Varasija 2 ja pisteitä 37.25 eli ilmeisesti aallon raja. Vitutuskärä niin korkealla kun voi olla. Että näin sitten

        mulla 37p, sekin vituttaa enemmän kuin laki salli, mä tulen ikuisesti kiroamaan sitä kun muutin viime hetkellä oikean vastauksen vääräksi, olin jo lähtemässä kun sittenkin päätin vielä korjata, se tässä vituttaa nyt kun palaan siihen hetkeen jatkuvasti että miksi menin korjaamaan vääräksi:((((


      • realisti4life
        pääräjähtää kirjoitti:

        mulla 37p, sekin vituttaa enemmän kuin laki salli, mä tulen ikuisesti kiroamaan sitä kun muutin viime hetkellä oikean vastauksen vääräksi, olin jo lähtemässä kun sittenkin päätin vielä korjata, se tässä vituttaa nyt kun palaan siihen hetkeen jatkuvasti että miksi menin korjaamaan vääräksi:((((

        Hajoa siihen mielikuvaan koko vuosi. Kumin ottamisesta käteesi, oikean vastauksen pyyhkimisestä, täten väärän vastauksen antamisesta koko seuraava vuosi kevääseen asti. Kunnes taas harjoittelet pääsykokeita varten. Vain munataksesi koko homman viime minuuteilla. Jälleen kerran. Sitten kiroat taas, mutta vuoden vanhempana. Ehkä huomaat olevasi liian vanha tähän kaikkeen, oikein tekijöiden tehden tulosta ihan muualla. Muista että omaishoitajista ja putkimiehistä on aina pulaa.


    • PaxVobiscum

      jaahas täällä on näköjään näitä kivoja trolleja liikkeellä kuten nimimerkit "tulevamiljonääri" ja "realisti4life", jengi on juuri saanut tietää jäävänsä nippa nappa rannalle ison lukurupeaman jälkeen ja tämmöiset kusipäät täällä pistämässä vielä suolaa haavoihin, hajotkaa pahvit

      • realistic4life

        Kyllä jengi on tehnyt kovan työn valmistautuessaan pääsykokeisiin. Kaikki kunnia heille siitä. Se on sellainen duuni, mitä moni ei osaa edes kuvitella tekevänsä. He tietävät aivan saman verran kuin opinnot aloittavat hakijatoverinsa, olivat vain vastanneet eri tavalla. Ei perusihminen, siis tavallinen tallaaja voi edes kuvitella sitä työmäärää. Trollaaminen on todellakin vain huono vitsi, eikä sitä sovi viljellä silloin kun porukka putoaa valinnoista. Kaikkea hyvää heille jatkoon toivottaen. Todennäköisesti ja toivottavasti opinnot aukeavat ensi vuonna, sillä silloin he tietävät mitä odottaa.


    • vaasastajahyväuranalku

      Siis ne 37 ja siinä olevat tyypit on tosi kovia osaajia! Nut oli joku ihme vuosi. Te ootte ihan ok. Älä mieti että joku yksi kyssäri ratkas. Mieti sitä nyt tunti ja pistä pois. Ja ei ole enää kyse noilla pisteillä kuin tuurista. Uskomattomat rajat. Muualla on ihan hyvii paikkoja ja pääsee hyvin töihin.

    • egginthebasket

      Ymmärrän että ottaa päähän jos tavoitteena on ollut Aalto ja sinne ei päässytkään mutta ei se maailma nyt siihen kaadu. Nyt varmasti harmittaa mut jos lähdette esimerkiksi Turkuun niin aivan yhtä hyvät mahdollisuudet sieltä on menestyä kuin Aallosta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe