Vaasan tulevat rahishärät

Vaasanparhaatpisteet

Millä mielellä Aalto -rejectit menossa Vaasaan? Vai onko täällä ylipäätään ketään menossa Vaasaan? ":D" Paljonko sait pisteitä? AP haki ensisijaisesti Vaasaan ja sai pisteitä 41. Taisi olla virhe hakea suoraan Vaasaan, mutta raivotan siellä ainakin kandin hyvin arvosanoin.

Vaasan rahoitus kiinnostaa, ja eipä se paljoa taida jäädäkään Aallon vastaavalle opetuksen suhteen? Tutkimustoiminta ainakin kovatasoista vrt. muihin pöndekyliin tai vaikka Turkuun.

Kaikki keskustelu tänne Vaasaan menijöille niin asunnoista, hyvännäköisistä mimmeistä tai mistä tahansa Vaasaan liittyvästä!

22

1503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tulevaaaltolainen

      Ei helvetti, "hyvännäköisistä mimmeistä". Viesti kertoo Vaasan opiskelijoiden tasosta aika paljon. Varmasti mukava opiskella kaikkien Seinäjokelaisten maalatilallisten kanssa sekä muiden, jotka eivät päässeet edes Tampereelle/Turkuun :D

      t: yhteispisteillä 70 menossa Aaltoon, kokeesta 35p.

      • Tuuthäviämään

        Häpeä! Tuun saamaan paremmat arvosanat jokaikisessä aineessa ja teen henkilökohtaisesti kaikkeni, ettet pääsisi rahikseen.

        T: Yhteispisteillä 74 menossa Aaltoon, kokeesta 38p.


      • tulevaaaltolainen

        Sinullapa on mukava elämä tiedossa jos kerran teet kaikkesi etten pääse rahoitukseen? Entäpä jos haluankin lukea esim. kansantaloustiedettä tai jotai muuta? Kaikki eivät katsos halua pyöritellä Exceliä 50h viikossa.


      • Vasastad

        Hyvää huomenta, oi te tulevat Aallon kylteri-ylijumalat!
        Olette nähtävästi aloittaneet paskan ilmapiirinne levittämisen jo hyvissä ajoin, ottaen huomioon että tulokset tulivat vasta eilen, ettekä ole edes ensimmäistä päivää Koulussanne olleet. Just tän takia ei meikäläist kiinnostanu paskan vertaa edes hakee sinne, vaikka koulussa sinänsä tuskin mitään vikaa on :) Tää keskustelu on suunnattu Vaasassa aloittaville - olette ilmeisesti eksyneet. Kiitos kommenteistanne, mutta nyt on koittanut Teidän aika poistua.

        Vaasaan hain ykkösenä ja sinne myös 38 pisteellä pääsin. "Tulevaaaltolainen", oletko ottanut huomioon, ettei kaikkia kiinnosta hakea Tre/Tku/Hki ? Ilmeisesti et. Kuitenkin näistä kohteista jokaiseen olisin päässyt, mikäli olisin halunnut näihin hakea. En halunnut. Vaasaan halusin.

        Huomauttaisin myös, oi Tulevaaaltolainen, että ilman hyviä papereitasi et Aaltoon olisi päässyt, et edes Turkuseen. :) Eli sinuna olisin ihan hissukseen, koska pisteesi ovat kokeen tasoon nähden suoraan sanottuna melko paskat.

        Joka tapauksessa, onneksi olkoon opiskelupaikasta!


      • turunkylteri

        Miten paska sinä oikein olit lukiossa kun joudut hakemaan keskinkertaisuuksien kanssa koepisteillä? Vai kuulutko näihin "oli parempaa tekemistä, en kadu yhtään". Lukiosta saa eximiaa käytännössä lukemalla kertauskirjat läpi ellei ole aivan täysi idiootti. Täytyy siis puolustaa vähän tätä yhteispisteillä hakijaa. Tiedättekö että tyhmyydestä kärsii? Ko. henkilö on aallon paikkansa täysin ansainnut.


      • Vasastad

        Moi turunkylteri,

        En tiedä noista yhteispisterajoista yhtään, kirjoitin jokatapauksessa LLEEM eli ihan tyytyväinen oon niihinkin :) Voi hyvin olla, että itsekin virallisesti yhteispojokiintiössä sisään pääsin, mutta jokatapauksessa enemmän arvostan niitä, jotka itse kokeesta ovat kovimmat pisteet saaneet. Se kertoo pääsykoekirjojen asioiden osaamisesta. Ei siitä, että kirjoitit uskonnosta ja pitkästä ranskasta L ja näiden aineiden osaamisen perusteella pääset vähemmillä pisteillä yliopistoon lukemaan ainetta, joka ei oikeastaan millään lailla liity edellä mainittuihin ylppäreissä kirjoitettuihin aineisiin.

        Järjestelmä on mitä on, ja hän on paikkansa Aallosta todellakin ansainnut, jälleen kerran onnittelut hänelle siitä ;).


      • jupjupe

        On kyllä varsin kunnioitettavaa kirjoittaa pitkästä ranskasta L. Ranskan osaaminen voi olla etu myös aaltolaiselle. Joten eipäs nyt halveksita pitkän ranskan L:ää.


      • Neropatti1001

        Toki, mutta esimerkiksi kansantalouden tai matematiikan osaamiseen se ei oikeastaan vaikuta millään lailla. Kielten osaamisen hyödyt varmaan konkretisoituu vasta työelämässä.


      • Aalto100miljoonaakk

        Ymmärtäkää nyt että teitä ei arvosteta enää koskaan tyä elämässä jos ette ole valmistuneet Aallosta! Tajuutteko, että siihen 4000e/kk nettona ei pysty muuta kuin Aallosta valmistuneet!! He ovat motivaatiollaan (autistisuudellaan) lukeneet pääsykokeeseen ja näin osoittaneet, että heistä tulee Nordean pääekonomisteja, jotka tienaavat ainakin 10.000e/kk!!! Työnantajat ovat kiinnostuneita vain ja ainoastaan Aallosta valmistuneista! Persoonat vittuun, paperit Aallosta niin pääsette! Se, että olette opiselleet muualla kuin Aallosa kertoo, että olette vätyksiä ja aikaansaamattomia!! TEISTÄ EI TULE YHTÄÄN MITÄÄN! HÄVETKÄÄ PÖNDET,JUNTIT!

        Ps. Turku on yrittäjien perseenreikä. En kauheesti rehvastelisi jos opiskelisi Turussa. Tampere/Helsinki jos haluatte kontakteja.


      • Aallonaktiivi

        Huh. Aikamoisia itseään täynnä olevia kypsymättömiä ihmisperseitä tulossa Aaltoon tänä vuonna. Kertokaa toki, miten ajattelitte pärjätä työelämässä, kun kaikki työpaikalla eivät ole valmistuneet Aallosta eikä edes yliopistosta? Ylennyksiä vaikea saada, jos kukaan ei teistä pidä. Ja ylimielisyyden haistaa kauas. Toivon, että yliopisto-opiskelu ja ikä tuo teille lisää aitoa itsevarmuutta, ehkä tällöin osaatte joskus olla onnellisia lyttäämättä muita ihmisiä. Lämpimät onnittelut kaikille sisäänpäässeille kaupungista riippumatta, opiskeluaika on ihan huikeeta!


    • hahhaherää

      pöndekyliin vai? Vaasa se vasta pöndekylä onkin. 65k sisäsiittoisia rantaruotsalaisia ja yksi yökerho.

      • Aaltojaeiosaalukea

        Opettele lukemaan. Verrattiin muihin pöndekyliin, ja Suomessa PKS on ainut mitä ei sellaiseksi voi laskea.


      • pöndestpöndee
        Aaltojaeiosaalukea kirjoitti:

        Opettele lukemaan. Verrattiin muihin pöndekyliin, ja Suomessa PKS on ainut mitä ei sellaiseksi voi laskea.

        Mitä helvettiä nyt kylse stadikin aika pönde loppupeleissä on. Ja sitäpaitti joku Tampere tai turku ni eisiin nyt nii paljoo eroo ole. Toki keskusta pienempi mut pystyy sentää pyöräileen himaa ei tarvii hikoilla dösässä 25min espoo, vantaa suuntaan. Toisin kuin vaasa jossa kilometrin kävelyllä olet läpäissyt koko keskustan.


    • Vvaasaaan

      Jep. Asunto pitäs alkaa hommata. Siitäpä seuraava stressin aihe siis :D

      Ja hei tasapuolisuuden nimes onhan myös komeita miehii tulos vaasaan :D

      • Vaasaanmenevääijä

        Rumii ku rupukonnat


    • Misäsääootmäoonvaasas

      Ootteko jo VOASin asuntojonossa? Kauanko ootte jonottaneet/onks teille tarjottu vielä mitään? :)

      Vvaasaaan, toivotaan ainaki et myös niitä komeita miehiiki ois tulossa..:D

      • vaasaaaan

        Eilen pistin hakemusta ja tunti meni et ekan solun tarjosivat :D


      • Solusolueiniinjees

        Otitki vastaan?


      • vaasaaaan

        En vielä, ne tarjoukset on ilmeisesti ain viikon voimassa, mut eipä niillä yksiöitä ollu yhtään niin ei tässä paljon vaihtoehtoja ole


    • Toucheee

      Itselläni on kavereita päässyt melkeinpä kaikkiin kaupunkeihin opiskelemaan missä kauppatieteitä voi opiskella. Ainoasta paikasta, josta kaverit ovat sanoneet, että niitä ns. "Spedejä" löytyy on juuri aalto... Kaikista kaupungeista olen kuullut vain hyvää eikä tällaisessa kinastelussa ole mitään järkeä. Kukaan täällä ei ole sellainen merlin, että pystyy nyt sanomaan ennen kuin edes opiskelut ovat alkaneet "minustapa tulee nyt pääekonomsti päläpäläpälä" (spede?). Pakko kyllä myöntää, että kun opiskelisi Helsingissä niin olisihan se niin mukavaa, jos joskus pahoittaisi mielen nii pääsisi äidin tykööö.

    • aaltovaasaoulu

      Olen tyytyväinen siihen, että pääsin Vaasaan ja enkä joutunut Ouluun

    • huutistarahishäröilylle

      Voi vittu mitä egoilu sisäänpääsypisteillä, onko noin alas vajonnut itsetunto jengillä? Kersat menkään eka kotiin kasvamaan ennenkuin tuutte yliopistoon. :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      13
      1305
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe