Aihe

Miksei ylempää paikkaa ei saa vaihtaa alemmaksi?

MielumminTurkkuseen

Mä olen varmaan ainoa Aaltoon päässyt joka ei haluakkaan sinne ensisijaisesti. Ensijaista paikkaa valitessani kävin läpi kaikki Suomen kauppikset ja raapustin paperille plussat ja miinukset, kunnes loppuvaiheessa oli jäljellä enää Aalto ja Turku.

Päädyin lopulta niukasti Aaltoon (prosentein ilmaistuna 50.01-49.99% Aallon hyväksi). Mutta...nyt olen ymmärtänyt että joudunkin Otanniemeen koko kandivaiheeksi, johonkin hikiseen Espoon lähiöön hmpf. Jos olisin tästä tiennyt valintavaiheessa (tai ottanut edes asiasta selvää) niin olisin todellakin valinnut mielummin Turun koska olen asunut Turussa useita vuosia ja viihdyn täällä hyvin, täällä on myös varmasti paljon parempi ilmapirii ku Otikses.

Epäreilua tämä että näitä paikkoja ei saa keskenään vaihtaa, keneltä se on pois jos joku Aallosta Turkuun tippunut vaihtaisi paikkaa? Sehän olisi molempia osapuolia hyödyntävä asia, hitoaako siinä on muilla mitään sanomista.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Slatan69

   Idiootti. On niin kauheeta kulkea metrolla muutama pysäkinväli keskustasta? kestää max. 5min. Ja nyt jos vielä pilkkua viilataan niin elokuusta 2016 etenpäin pääset metrolla keskustasta Otaniemeen.

  • Aallonkylteri15

   Hyvin otit asioista selvää

  • novoip

   voi elämä. Olisit selvittäny asioita ennen kuin haet. Ei ole enää mahdollista vaihtaa paikkaa kenenkään kanssa saati muuttaa ensisijaisuusjärjestystä.

   • väärävalinta

    Sama homma täällä. Eri koulusta kyse kylläkin mut elämäntilanne ehti tässä välissä muuttua ja 2. Vaihtoehto sopis paljon paremmin :|


  • Aurajoenrannoilla

   hahahahah! Tuo oli syy numero yksi miksi en hakenut aaltoon. Otaniemi on niin vitun hikinen paikka :DD kyllä monella suu loksahtaa auki kun tajuaa missä joutuu opiskelemaan xD t: 37,75 poinkkii ja Turku huudettu!

   • niemellänähdään

    höpönhöpö. Otaniemi is the best.


  • saflklaöfs

   ei se otaniemi niin huono paikka ole eikä mitenkään kaukana keskustasta. Menee bussilla keskustasta ehkä max 20 min

  • onsetylsää

   38.25 ja sain kanssa eilen tietää, että joutuu Espooseen hikisien nörttien seuraan. Olisihan tää pitänyt ite käydä ottamassa selvää, mutta kyllä tässä mielummin ois ollu Turun yliopistolla.

  • ToimiNyt

   Soita Puttoselle tai Korkmanille ja pyydä niiltä siirtoa Turkuun.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   113
   5423
  2. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   2145
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   371
   1964