Aihe

Joensuuhun opiskelemaan päässeet

joensuuuu

Moi, mulla oli ensisijaisena vaihtoehtona Joensuu. No pisteet olisivat riittäneet muuallekkin, mutta ainakaan vielä ei kaduta. Olisi kiva kuulla muilta sisäänpäässeiltä että millä fiiliksillä lähdette opiskelemaan ja ootteko tulossa jo syksyllä vai mahdollisesti vasta myöhemmin?

19

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kyminmamma

   Joensuuhun tulossa. Tuo oli itselläni kolmantena vaihtoehtona ja alussa hieman harmitti. Asun etelä-suomessa ja matkaa kertyy, mutta kun pääsee hommaan sisään ne eiköhän se siitä ala sujumaan. Avoimin mielin ollaan tulossa ja oppimaan kauppatieteitä.

  • moimoimoimoi22234

   Itellä ehottoman ykkösenvaihtoehdon jälkee Joensuu kakkosena, mut olin henkisesti valmistautunu isompaaki maisemanvaihdoksee. Semi vähä jengii tulee sisää ja ymmärtääkseni aika hyvä meininki ku tiivis porukka. Tietenki jos ei ihmiskemiat nappaa nii sit vähä ikävää, mut faktahan on se, että opetuksen taso ei vaihtele noitten yliopistojen välillä suuremmin ( muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ) vaan se miten verkostoituu yms.

   Siellä nähää :))

  • eitodddd

   Joensuuhun opiskelemaan joutuneet*

   • mahotonta

    xdddd hauska äiä


  • nopeintiekylillle

   Moro! Laitoin tänä vuonna Joensuun ykkös vaihtoehdoksi! Viime vuonna hain aaltoon ja turkuun ja jäi harmillisen pienestä kiinni. Opiskelupaikka olisi irronnut näistä "huonommista" yliopistoista. Päätin että nyt tänä keväänä on vain saatava opiskelu paikka, muulla ei väliä! Maiseman vaihdos tekee varmasti vain hyvää! Sain jo kämpänkin siitä keskustasta (torin laidalta) ja nyt vaan odottelemaan koulun alkamista sekä muuttoa!

   T: 33 pojoa kokeesta
   Ps. Nähää sitseil!

  • Joensuuuu2015

   Moi! Ite kans nyt suuntaamassa Joensuuta kohti pistein 34.5p ja 57.5p. Nyt laitoin Joensuun ykköseks, viime vuon oli 3 vaihtoehto mut khyl hyvält tuntuu kun koulun ovet nyt auvautuivat :) Ite kans kehän sisäpuolelt tulos ;)

  • kouluuun2015

   Hei! Sain paikan Joensuusta se oli 2 vaihtoehtona Tampereen jälkeen. Ite sain pisteit 33.5p ja 55.5p. Nyt asuntohakemus laitettu sisään ja ihan hyvät fiilikset kouluun pääsystä ite asun stadissa joten tuleee ujohko matka Joensuuhun mutta toivottavasti tutustuu uusiin ihmisiin ja saa homman pelaamaan heti alusts lähtien :)

   Joensuussa tavataan !

  • etelänpojjke

   Heippa!

   Ite pääsin myös Joensuuhun kouluun pistein 35.5p. Ikävää ettei Itä-Suomen yliopisto julkaise valittujen nimiä enää missään edellisvuosista poiketen. Onko fb:s tai jossain muualla jotain ryhmää Joensuuhun päässeille tuleville kauppatieteilijöille ?

   Vaikka pisterajat Joensuuhun olivat jälleen pienimmät kaikista kouluista luulen, että nyt sisään päässeistä todella moni on päässyt Joensuuhun 2 tai huonommilta hakukohteilta kuten viime vuonna. Ite kans etelästä kotosin ,joten en varmaan oo ainut täältä päin saapuva :)

   Koulussa nähdään !

  • dhdhdjdjdjd

   Ite pääsin joensuuhun 4 vaihtoehtona innolla odotan kuitenkin opintojen alkua ja toivottavasti on samanhenkistä porukkaa eikä mitään landepaukkui

  • tyttöhelsinki

   Joensuuhun tulossa itsellä 3 vaihtoehto Turun ja Tampereen jälkeen. Toivottavasti hyvää jengiä tulossa kouluun, mainehan on vähä jämäporukasta joka ei ole muualle päässyt mutta laitetaan se uusiksi ;)

   Joensuussa tavataan!

  • Aaltoainutoikeapaikka

   Ite en menis Joensuuhun vaikka maksettais, pieni tuppukylä ja opiskelijaianes ala-arvoista. Valmistutte suoraan kortistoon kun taas me Aaltoon päässeet meistä tulee johtajia ;)

  • tulevaktm

   Moi! Onko Facebookissa jokin ryhmä Joensuuhun päässeille ? Itse tulossa Hollolasta Joensuuhun. Olisi kiva kuulla mistä päin te muut tulette? :)

  • juupajoensuu

   Joensuussa opiskelin puolitoista vuotta kunnes tuli mitta täyteen ja lähdin enkä päivääkään ole lähtöäni katunut. Mutta onnea vaan teille tulokkaille...

  • Aaltorahissonni2014

   Joensuun kauppatieteet on sama kun amk liiketalouteen menis. Onnea teille jotka ette muualle päässeet vaan Joensuuhun JOUDUITTE, sinne ei päästä vaan joudutaan. Voin kertoa teille, että ette tule saamaan hyviä työpaikkoja, vaan valmistutte suoraan kortistoon, jos nyt joskus valmistutte...

   • Aaltosonniostaanaisetki

    Kovin usein ei rikastumisella ole mitää tekemistä koulutuksen kanssa. Voit keksii jonkun liikeidean tai muuta ihan yhtä hyvin vaikka oisit merkonomi :) kun joskus 15 vuoden päästö jotain ylennystä yms mietitään nii tuskin ne työnantajat miettii et joo tuo on valmistunu joensuusta harmi se ois ollu parempi tähä hommaan ku tuo ylimielinen aaltopaska :/ henkilöjohtamiseen etitään myös humanistisia ihmisiä, muullakki on siinä hommassa väliä ku rationaalisuudella ellet sitte tayloristisin tavoitten pääse jotai tehdasta johtamaan. Onnee vaan tulevalle uralles sinne lähiöihin istuskele siellä puku päällä seuraavat 5 vuotta! Ps joenduu koska asun tääklä ja nii ei ois pisteet muualle riittäny mut enpä aaltoon ois tullu vaikka maksettasxdelämässä muutaki ku raha ja ura


   • Publo

    Juu siis ihan täyttä höpöhöpöä tällaiset kommentit tyyliin Aaltorahissonni2014. Kyllä se on se tutkinto ja suuntautuminen, mitkä ratkaisevat eniten koulutuksen suhteen. Ylivoimaisesti suurimmalle osalle työnantajista on aivan sama, mistä koulusta olet valmistunut. Verkostoitumisen mahdollisuudet ovat ne suurin apu aaltolaisille.


   • Publo

    Suurin osa näistä aalto-trolleista lienee vain katkeria, jotka eivät todellakaan ole päässeet aaltoon tai mihinkään muuhun yliopistoon. Tsemppiä heille. Parempi onni ensi kerralla. :)


  • turkujoensuu

   Joensuu 1 hakukohde kokeest 33,5p ja sisään heittämällä. Itse Turusta päin tulossa sinne.

  • keskustaaan

   Joensuu oli mul 2 hakukohde Kuopion jälkeen, odottavilla fiiliksillä tulossa kouluun toivottavasti samanhenkistä porukkaa tulossa sinne kuitenkin vain 60 opiskelijaa niin varmaan aika tiivis porukka

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29520
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20732
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14054
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10831
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7971