Virtsaputken pään kirvely/polttelu/kutina

nuorimieskysyy

Noin viikko sitten itsetyydyttämisen ja sitä seuranneen virtsaamisen jälkeen virtsaputken päätä poltteli ja kirveli perkuleesti. Tätä on tapahtunut ennenkin ja lienee seurausta liian aktiivisesta masturboinnista. Eli virtsaputki on joutunut koville. Aina on selvitty tästä nukutun yön jälkeen. Huuhtelin vehkeen, menin nukkumaan ja aamulla kaikki oli hyvin.

Sunnuntaina teki mieli taas ja jälleen jäi siemensyöksyn ja virtsaamisen jälkeen sellainen kirvelevä tunne. Mannantai-aamulla ei ollut mitään tuntemuksia, mutta päivärunkun jälkeen taas ja nyt terskan päätä, tarkemmin ottaen virtsaputken suuta, onkin kutissut liki joka päivä.

Virtsaputken suu on hieman turvonnut ja punoittaa, mutta kuseminen ei kirvellä, oikeastaan se vaan helpottaa. Bepantteenia kokeiltu, ei auta, ja suihkuteltu joka päivä. Ei oikein auta sekään. Aamuisin on parempi, iltaisin huonompi. Välillä tunne on hieman kirvelevää/polttelevaa, mutta useimmiten kutinaa.

Mistä moinen ongelma voisi johtua, onko muut kokeneet samanlaista ja mikä siihen voisi auttaa? Onko kyse vaan rasitusärsytyksestä tai paikkojen liiallisesta pesusta? Tiistaina pesin hepin suihkugeelillä, kun ajattelin sen auttavan. Yleensä se ei ole ainakaan aiheuttanut mitään oireita, mutta nyt tuntui kuiventavan terskan aluetta entisestään. Keskiviikkona pesin aamulla ja illalla alapään.

Sukupuolitauti ei voi olla, koska en ole ollut sukupuoli- tai limakalvoyhteydessä kenenkään kanssa pitkään aikaan. Sp-tauteja ei ole muutenkaan koskaan minulla ollut. Virtsaamistarve on normaali eikä ole jatkuvaa kusihädän tunnetta. Tämä ja kirvelyn tunteen puuttumisen kusemisen aikana eivät viittaisi virtsatietulehdukseenkaan. Eturauhasvaivoja oli talvella, mutta kelien lämmetessä häipyivät. Alusvaatteet tuntuvat ärsyttävän peniksen kärkeä, voisiko käytetty pesuaine olla syypää? Tämä olisi tosin outoa, sillä samaa olen käyttänyt nyt kolmisen kuukautta eikä aiemmin ole ilmennyt oireita. Hiivakin kävi mielessä, mutta eikös siinä pitäisi näkyä limakalvossa hilseilyä tms? Voiko hiivan hoitamiseen tarkoitetun voiteen käytöstä olla jotakin haittaa, jos sellaista kokeilisi?

Pikkuasioissa ei viitsisi heppiä käydä lekurille näyttämässä, kun aikojakin saa niin huonosti näin kesällä, kun terveyskeskuksia on laitettu kiinni.

6

21665

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alottaja_

      Kutina loppui, mutta nyt on välillä kusemisen jälkeen sellainen tunne virtsaputken suulla kuinka putkessa olisi vielä virtsaa tai että jotakin valuisi putkesta. Mitään ei kuitenkaan valu eikä virtsaputken pääkään punoita enää juuri lainkaan. Mistäköhän voisi johtua? Vai onko vaan psykosomaattista tai limakalvojen parantumiseen liittyvää (tuntohäiriö), jos tuo kutina johtuikin ärsytyksestä eli liiaallisesta masturbaatiosta?

    • oireet viittavat siihen että olisi alkava vitsateiden tulehdus. Jos kirvely jatkuu kannattaa olla yhteydessä terveysasemalle ja käydä virtsakokeissa (aamun ensimmäisestä virtsasta saa luotettavimman näytteen). Toinen kirvelyä aiheuttava ongelman syy voi olla liian "vahva" virtsa eli et juo tarpeeksi jolloin virtsasta tulee vahvaa (myös virtsan tumma väri kertoo samaa).
      Jos et ole kovin innokas menemään terkkarille, kokeile omahoitona juoda karpalomehua muutama päivä aamuisin tyhjään vatsaan. Karpalon sisältämä happo puhdistaa munuaisia ja virtsateitä eikä välttämättä aina siis tarvitse aloittaa antibioottihoitoa.

      • alottaja_

        Eipä ole kirvellyt tai kutissut vähään aikaan.

        Itse veikkaan syyksi siemennestettä/eturauhasta. Sperman jämät kannattaa näemmä heti huuhdella esinahan alta pois ärsyttämästä. Eturauhanen on myös hieman vaivaillut, ehkä siemenneste on sen takia limakalvoja ärsyttävämpää ja ehkä eturauhasen takia virtsaputkikaan ei tyhjene ihan täysin - tuntuu tosiaan kuin virtsaamisen jälkeen sinne hieman jäisi tavaraa.


    • Bolderdash

      Harmi, että näin 'polttava' aihe ketjussa katkennut (lukeekohan tätä enää kukaan). Itselläni juuri kuvatun kaltaiset vaivat ja osittain samoista syistä. Olen jopa ajatellut että kuluttaisin päiväni juomalla karpalomehua ja istumalla vessassa. virtsatessa kun olo on helpompi, se paineellaan huuhtelee ydinkipukohtaa, terskan ja virtsaputken loppupään yhtymäkohtaa. Liian rajua itsetyydytystä epäilen, tai hiertymäkipua vaatesaumoista tai hysteeristä peseytymistä, jolloin ihon korjaava rasvakerros kuoriutunut ja altistunut infektioille. Mulla toki esim papilloomavirus vois ollakin tarttunut, vaivakin ilmestyi 'likaisen' työn tekijän kontaktin jälkeen. mutta sille kun ei ole mitään tehtävissä, odottaa vaan että aika hoitaa tai ilmestyy kukkia ja haavoja. virtsanäytteistä katsottiin jonkinlainen yleisviljely, mutta negaa näyttää virusten & Bakujen osalta, ilmeisesti pienten pitoisuuksien takia tai sitten liian varhainen näyte . pitäs jatkaa kuulemma elämää normaalisti mutta kun on nykyään lähes toimintakyvytön bepanthenin ja keittosuolan kanssa vessassa itkijä niin toivoishan sitä että apuja tulis jostain. pieni puristelu ja hieronta auttaa ja lämpö, myös rentoutuminen - töissä ilmeisesti stressi villiinnyttää oireita - ja kaikki mekaaninen rasitus. mulla ei noi mangaanit ja toksiiniliukset taida ihan iskeä, kun on niin herkät limakalvot ja ohjeissa varoitellaan virtsaputken ahtautumisesta ja kirvelyn lisääntymisestä..

    • Kojoott1

      Täällä samoja oireita,"jänne" on kipeä sekä virtsaputken päätä kutittaa.. kun vaivat alkoivat kuseminen oli kipua mutta ei enään. Muuten kaikki on ok. Testit otettu ei tipp,eikä klämyä. Eikä virtsaputken tulehdustakaan.

    • Anonyymi

      Pieneen määrään oliivi- tai kookosöljyä pari tippaa niaoulia, pari tippaa teepuuta ja pari tippaa bergamottia. Sillä voitelu aamuin illoin pesemisen jälkeen. Normalisoi bakteerit ja tappaa mahdolliset trikominiaasit, mykoplasmat ja muut kummat, jotka ei näy sukupuolitautitesteissä mut voi aiheuttaa vakaviakin juttuja ikävän olon lisäksi.
      Itse olen tiputtanut tipan bergamottia ja kaksi tippaa niaoulia myös sokeriin ja ottanut sisäisesti useita viikkoja, kun on ollut oudon hajuinen virtsa myös.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1907
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1539
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1499
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1477
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      150
      1415
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1350
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1307
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1239
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1147
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1108
    Aihe