Häkinkokogallup

Kaustis

Moi taas!

Ollaan ostamassa siis toista marsua, ja samalla pitäis ostaa uus, isompi häkki. Minkä kokosia häkkejä teillä on kahdelle marsulle? Onko teillä sitte kuljetushäkki erikseen?

14

461

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • salla

      mulla on ihan tavallinen häkki ja mulla on 2 marsua ja mulla ei ole kuljetushäkkiä ,kun marsut eivät tarvitse sellaista.

    • texel

      Meillä on kahdella pojalla n. 110 x 110 cm kokoinen häkki. Kuljetushäkkinä toimii kissankuljetusboxi.

    • za-za

      Meillä on 120cm x 60cm kokoinen häkki, missä nassikat saavat temmeltää päivisin, sitten kun tulen töistä, avautuu ovet vapaaseen juoksenteluun.

      Molemmilla on oma pikkuruinen kuljetusboksi, jyrsijäkäyttöön tarkkoitettu. Tähän käyttöön soveltuu mainiosti myös kissojen kuljetuskori. :)

      • Kaustis

        Za-Za: Mietin vaan ku kerroit, että marsut pääsee illaks vapaaks, että onkos teillä asunto täynnä pieniä mustia papanoita ja pissalätäköitä? Vai osaako marsulit mennä häkkiin asioille? Entä sähköjohdot? Eikö ne teillä kiinnosta? Meidän poika ainaski on ihan vauhkona niiden kimpussa... :)


      • texel
        Kaustis kirjoitti:

        Za-Za: Mietin vaan ku kerroit, että marsut pääsee illaks vapaaks, että onkos teillä asunto täynnä pieniä mustia papanoita ja pissalätäköitä? Vai osaako marsulit mennä häkkiin asioille? Entä sähköjohdot? Eikö ne teillä kiinnosta? Meidän poika ainaski on ihan vauhkona niiden kimpussa... :)

        Meillä marsut saavat olla vapaana aina halutessaan ja osaavat kyllä aika hyvin tehdä tarpeensa häkkiin. Sähköjohdot on piilotettu pois marsujen ulottuvilta.


      • za-za
        Kaustis kirjoitti:

        Za-Za: Mietin vaan ku kerroit, että marsut pääsee illaks vapaaks, että onkos teillä asunto täynnä pieniä mustia papanoita ja pissalätäköitä? Vai osaako marsulit mennä häkkiin asioille? Entä sähköjohdot? Eikö ne teillä kiinnosta? Meidän poika ainaski on ihan vauhkona niiden kimpussa... :)

        Olen aina sanonut että marsuihmiset ymmärtävät siivoamisen päälle paljon enemmän kuin muut, sattuneesta syystä ;)

        Olen pyrkinyt rajaamaan marsujen ulkoilun siten, että olohuoneen sähköjohdot saisivat jäädä kokonaan rauhaan, koska jokin niissä muovisissa naruissa kiinnostaa aivan suunnattomasti!! :) Ja eräänkin kerran olen tavannut Tuiskun nuuhkimassa pistorasiaa hyvin intensiivisesti! Siitä tulee isona varmasti sähköteknikko ;) Ja ne sähköjohdot mitkä jää ulkoilureitille, on pakko nostaa ylös. Kämppä ei ehkä ole visuaalisesti kauneimmillaan marsujen ulkoilun aikana kun pöydillä roikkuu sähköjohtoja ;) Mutta turvallisuus ennenkaikkea!

        Papanat ja lätäköt on marsuperheessä arkipäivää, jotkut marsut oppivat sisäsiistimmäksi kuin toiset, meillä ollaan siinä puolivälimaastossa.

        Olen huomannut, että marsut pissaavat ulkoillessaan mieluusti pariin tiettyyn paikkaan ja silloin kun marsut pääsevät karauttamaan vapauteen, vuoraan ko. paikat sitä hommaa varten hankituilla pyyhkeillä. Sanoisin että 95% papanoista ja läjistä on aina siellä pyyhkeiden päällä :)

        Ja sen olen huomannut, että kun meillä tarjoillaan pääruoka aamulla ennenkuin lähden töihin ja yleensä iltapäivällä olen antanut niille vähän lisää tuoreruokaa, niin jos iltapäivävälipalan antaa ENNEN ulkoilua, papanoiden määrä on aikamoinen :> Jos välipalan tarjoileekin vasta ulkoilun jälkeen, papanoita tulee vähempi :)

        Olisi kyllä mukava kuulla muiden onnistumistarinoita siitä miten marsun saa opetettua tekemään tarpeet häkkiin :)


    • Kaustis

      Uus häkki on nyt tilauksessa. Kahdelle marsulille 120x60cm on varmaanki ihan sopiva?! Saavat sen lisäks tepastella ainaski tunnin päivässä vapaana. Riittävästi? Jätetään vanha häkki kuljetuksia varten. Kiitos galluppiin vastanneille! Ja iloista joulunodotusta! :)

      • za-za

        Uusi häkkisi on sopivan kokoinen ja kannattaa muistaa että koskaan marsuja ei voi pitää liikaa vapaana, joten tunti riittää arkipäivisin mutta viikonloppuna kannattaa tarjota pidempiäkin pätkiä, tosin meilläkin yli tunnin ulkoilussa tytteli alkaa kaipailemaan häkkiin kovasti takaisin, kiertää häkkiä ja puree kaltereita :D

        Ihanaa joulua sinne teillekin :)


    • crachie.

      Meidän kuikujen häkki on noin 120x60

    • Kertomus

      Sain ilmaiseksi pojat ja häkin sun muut tarvikkeet ja häkki on 96x50cm ja korkeutta 45cm.

      • 11vuottamyöhässä

        Pojat kai jo kuolleet , mutta häkki on liian pieni .


    • tabita

      Meillä kahden marsun häkin koko on myös 120x60 ja siinä on myös taso jota kuikuni rakastaa yli kaiken!
      Aluksi olin huolissani marsujen tason käytöstä kun ne tuppasi aina hypäämään sieltä alas vaikka korkea se ei ole mutta silti.
      Aluksi laitoin aidat ympärille mutta se ei heille sopinut ollenkaan, silloin sitten kiivettiin roikuttiin ja hypättiin.
      Nykyään otetaan alhaalla juoksulla pari kiekkaa, siitä sitten ylökertaan ja pitkä loikka ylhäältä alas ja taas mennää :). Tyttö marsuni tekee myös sitä että se hyppää alhaalta tasolle jolle se pääsee juuri ja juuri kun hetken roikkuu. Onko tällaine teille havaittua??? ;)

      Meillä marsut ei oikein viihdy vapaana, ne jaksaa touhottaa noi 10minuuttia ja sitten haluaa häkkiin väkisin. Häkissä heistä on paljon kivempaa juosta ja touhuta. Outoja???
      Meillä ei tiedetä todellakaan mitä on sisäsiisteys kun ollaan vapaana. Pissaa ja papanoita on jokapaikassa!
      Onnea uudelle häkille ja marsuille.

      P.S. kantokoppana meillä kissankoppa.

    • Tiinu

      Meidän kahdella karkeakarvaisella 4 kk:n ikäisellä tytyllä on häkki 120cm x 45cm ja korkeus 37cm.
      Annamme niiden olla useamman tunnin päivässä vapaana.

      • Iida

        Meiän tytöillä on tällä hetkellä sellanen 100*50, mutta lähiaikoina olis tarkotus hankkia sellanen 140*71,5 kokonen :D
        jeejee.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4955
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3134
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1217
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe