Minkälaisia kokemuksia Suomen laatuasunnot oy:stä?

Uusiasukas

Minkälaisia kokemuksia Suomen Laatuasunnot Oy:n toiminnasta?Toimiiko huolto,kunnostavatko rikkoutuneet kohdat?Remontoivatko asuntoja?Ottaako isännöitsijä asiakseen epäkohdat?Entä oletteko saaneet takaisin vuokravakuudet?

22

6978

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyrpiintynyt

      Piha-alueiden hoito ei todellakaan toimi. Kesällä ruoho rehottaa ja rikkaruohot saavat kasvaa... Talvella saa pelätä liukkaalla kelillä koska lentää taas perseelleen portaissa/pihassa koska eivät hiekota tarpeeksi.

    • Kyrpiintynyt_myös

      Kyseisellä yrityksellä ei ole minkäänlaista mielenkiintoa edes parantaa isännöintiään. Vaikka kyseiselle firmalle ilmoittaa asiallisesti että piha on liukas tms. eivät ota asiaa kuuleviin korviinsa. Ehkä yhden kerran käyvät lisäämässä hiekkaa ja olettavat tämän riittävän.
      Muutenkin palvelu ollut huonoa: vastasivat tylysti konttorista kun soitin pihan liukkaudesta että "ei me sitä pihaa hiekoteta, soita isännöitsijälle". Ihme touhua.

    • eilaatualainkaan

      Huoltofirmalta ei ole tilattu pihan siivousta,joten eivät siivoa.Isännöitsijä ei tee loppu eikä muitakaan tarkastuksia vaikka väittää tehdyn.Ei kiinnosta korjata epäkohtia.Talossa on hometta,kieltävät koko asian.Syvältä koko firma.

    • miukku82

      Yhtiön asunto jossa asuin ei tosiaan ainakaan materiaalien puolesta ollut "laadukas"... Halvalla tehty.

    • eilaatuaälämuuta

      Älkää missään nimessä muuttako Suomen laatuasuntojen vuokraamiin asioihin. Olemme muuttaneet joku aika sitten ja yhdyn aikaisempiin kommenteihin, isännöinti edelleenkin surkeaa.. epäkohtiin ei puututa ja asiat kierretään/selitellään. Asunto ei todellakaan laadukkaista materiaaleista ja olisi remontin/päivityksen tarpeessa. Naapureilta kuulin että täältä muuttaa ihmiset vuoden välein pois ja myös terveystarkastajalle oli tuttu tämä taloyhtiö.

      • eilaatuaälämuuta

        *asuntoihin piti kirjoittaa eikä asioihin


    • Susamusa

      Asutteko Sorsapuiston asunnoissa? Olemme muuttamassa 1.8 ja alkoi hiukan ahdistaa tuo että terveystarkastalle tuttu paikka sillä mieheni on herkkä homeelle...

    • vanha.asukas

      Sorsapuiston asunnot ovat ilmeisesti uusia? Ongelmia on ainakin Naantalissa ja samat ongelmat ovat olleet jo vuosia. Terveystarkastajan lausuntoja epäillään ja vuokralaisia syytetään/vaaditaan olemaan hiljaa asioista. Vuokrauspäälikkö sanoo ettei tiedä asunnoista muka mitään.

    • terveppäterve

      Mielenkiintoista lukea tälläisiä kokemuksia. Itse ollaan nyt asuttu täällä Sorsapuistossa kuukauden verran ja ainakin täällä hommat toimii. 2 kertaa olen ottanut yhteyttä huoltoon ja samana päivänä ovat tulleet tarkastamaan ja hoitamaan hommat. Sähköpostiin vastatataan n. tunnin kuluessa. Asunnoissa ei ainakaan vielä huomattavia vikoja. Vähän toki ahdistaa tämä uutuus ja pelkäänkin vähän sitten pois muuttoa., että tuleeko jälkiä ja jos tulee niin pitääkö niistä maksaa Mutta se on sen ajan murhe. Mutta itsellä ei valittamistä isönnöinnin suhteen. Asuntokin saatiin helposti soittamalla ja nimet oli paperissa n. 2h kuluttua puhelusta.

    • Ex-sla-vuokralainen

      Sähkölaskut saman verran kuin vuokra. Ikkunoista ja ovista vetää kuin olisivat auki. Hometta nurkissa eikä isännöinti tee mitään. Portaat maalattiin vanhan lakan ja stoppareiden päälle niin että irtosi normaali kävelystä. Isännöinti "hukkasi" vikalista, joka oli tehty asuntoon muutettaessa. Ilmalämpöpumppu jäi pyyhkimättä mistä veloitus 40€!!!! Huolto ei tule paikalle useista soitoista huolimatta eikä isännöitsijä suostu korjaamaan mitään. Parvekkeen puulaudoitus täynnä tikkuja ja törröttäviä nauloja, ei korjata. Vuokravakuustilin sopimus "hävisi" postissa ja vakuusrahat sain 1,5vko kuluttua kun hain kopion toimistolta henk.koht!!! Väittävät että pankki ohjeistanut lähettämään sopimuksen postissa vaikka pankissa kauhistelivat että se on annettava aina käteen vuokralaiselle ettei katoa!!!

    • Entinenasukas

      Tottakai ne nyt uusista kohteista pitää huolta.. mut mitäpä noista vanhoista, antaa vaan vaikka homehtua kuhan pinta on sen näköistä että saadaan uudet asukkaat tilalle. Meilläkin aluksi hoitui kaikki isännöinnin/huollon puolelta mutta kun homman suurus alkoi laajenemaan muuttui ääni kellossa.. alettiin epäilemään jopa terveystarkastajaa ja asuntoja vaan vuokrataan edelleen eteenpäin vaikka korjauskehoitukset päällä.

    • EntinenAsukas

      Voin allekirjoittaa kaiken mitä aiemmat ovat kommentoineet. Asunnot myös uudet ovat erittäin vetoisia ja kylmiä. Rakennettu juuri niin halvalla kuin mahdollista, paikat hajoilee. Näyttää uudelta ja hienolta, mutta laatuasunnoksi en kutsuisi. Toimiston työntekijät ovat todella epäystävällisiä ja haluttoimia asiakaspalveluun, jos yrittää soittaa niin vastaamista saa odottaa usean soittoyrityksen verran. Vuokraa nostavat, joka vuosi kun se on mahdollista. Yritysteki 2016 127 miljoonaa voittoa ja 2017 2,4 miljoonaa eli ei heille välttämätöntä olisi joka vuosi vuokraa nostaa. En muuta enää koskaan Suomen Laatuasuntojen asuntoihin, kun kerran olen pois päässyt enkä sitä todellakaan kenellekkään voi suositella. Tehkää itsellenne palvelus ja muuttakaa johonkin muualle, pieni vaiva ja maksaa itsensä takaisin.

    • Ammattisiivooja

      Viimosen päälle loppusiivotusta asunnostastakin kyllä keksivät jotain aivan uskomattoman olemattomia siivouspuutteita jotta voivat takuuvuokrasta pidättää rahaa, aivan mielipuolista toimintaa ! !

      • Anonyymi

        Näin ikävästi tosiaan tekevät, koskaan en ole vastaavaa kokenut, että siivotusta asunnosta pilkuntarkasti haetaan jostain epäkohtia jotta voidaan rokottaa takuuvuokrasta korvaus.
        Eli ei auta vaikka kuinka puunaisit sen loppusiivouksen, aina ropsahtaa penaltii !!!!


    • Minuaeikoijata

      Meillä on muutto edessä kesäkuussa ja kuvaan lopputarkastuksen pyydän allekirjoittamaan lapum jossa todetaan miten asiat ovat.

    • Anonyymi

      Onko kukaan asunut sorsapuistossa? Kuinka paljon vuokra on noussut vuodessa, jos on noussut?

      • Anonyymi

        Muutettiin 8/18 ja 8/19 muutettiin ulos. Nousi n. 30€ tona aikana ja tulee nousemaan vielä monta vuotta koska uusi kohde.


    • Anonyymi

      Ei ole kokemuksia

    • Anonyymi

      Mulla myös kokemus, että rokottavat takuuvuokrasta siisteyteen vedoten, vaikka asunto on huolella siivottu. Vuokra nousi joka vuosi maksimimäärän. Huono varustelutaso, kiinteät kaapit tosi heikossa kunnossa. Niin huono hengitysilma, että joutui vähän väliä tuulettamaan. En muuttaisi toiste näiden asuntoon.

    • Anonyymi

      En voi suositella.. keplottelevat omia velvollisuuksiaan, mutta vuokralaisen tulee täyttää omat velvollisuudet. Sopimuksen sisältö ympäripyörää, jonka kääntävät omaksi edukseen. Pihahuolto surkeaa: kesällä nurmikkoa ei ajeta, rikkaruohot rehottaa ja talvella pihaa ei hiekoiteta kuin rappujen edustalta. Asiakaspalvelu myös tiuskivaa ja keksivät tekosyitä toiminnalleen. Hyvää Suomen laatuasunnossa on sentää toimiva huoltoyhtiö joka heillä ostopalveluna.

    • Anonyymi

      0/5. Vuokraa nostetaan joka vuosi maksimimäärä, mutta asuntojen taso ei todellakaan ole laatua. Takuuvuokrasta yrittävät nipistää mitä pienimmistäkin syistä. Saanut sieltä tökeröitä ja hitaita vastauksia asiakaspalvelusta, ja jos jostakin asiasta mainitsee, niin asialle ei kuitenkaan tehdä mitään. Asunnot kylmiä, listat vinksallaan, halvalla rakennettuja. Uusissa asunnoissa vedestä laskutetaan isoja summia tasausta verrattuna muihin missä olen asunut.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe