Kappadokian kiertomatka

matkaansiis

Detur kauppaa kyseistä reissua naurettavaan hintaan lokakuussa viikoksi, mutta onko nuo reissut sellaisia, että ollaan joka yö eri hotellissa?

Lähinnä ajattelin, että meikä makaa biitsillä ja muut menee katsomaan kultaketjuja, mattoja ja nahkatuotteita, minua kiinnostaa vain aurinko ja meri, mutta jos joka yö ollaan eri hotlassa, niin sittenhän se ei onnistu..

Tuo naurettava hinta on luokkaa 220€/viikko..

14

358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkaansiis

      - Ostamalla kiertomatkan sitoudut osallistumaan ohjelmaan. Matkustaja ei voi erota ryhmästä kesken matkan tai käyttää paketista vain osaa, esimerkiksi lentokenttäkuljetusta ja hotellimajoitusta. Matkustaja ei voi käyttää ohjelmasta myöskään pelkkää lentopaikkaa. Ryhmästä eronneen matkustajan pitää maksaa lisämaksu, ennenkuin hän voi käyttää paluulentonsa. Lisämaksun suuruus määräytyy voimassaolevan pelkät lennot -paketin hinnan mukaan.

      heh, vastasin itselleni, eli kotimatka voi maksaa 1000€..

      koominen kioski tuo detur, kun lienee aina laatuaan, johon ei ole sp-osoitetta..

    • älälähde

      Voi raukkaa, etsi sivistyssanakirjasta *kiertomatka*. Mitäköhän mahtaa tarkoittaa? Kappadokian kierros on kulttuurikierros, eikä siellä sisämaassa ole biitsejä mailla halmeilla. Tehtiin tuo reissu maaliskuussa ja Kappadokia oli upea! Kiertomatkalle pitää ottaa oikea asenne mukaan, ei auta itkeä iltaunisen aikaisia aamuherätyksiä jne. Aikataulu oli tiukka, mutta oppaat ja matkatoverit huikeita. Onneksi meidän monenkirjavassa joukossamme ei ollut yhtään kaltaistasi pöljää! Otapa vaan rantaloma itsellesi, kun et ymmärrä luetustakaan mitään.

      • enlähdekää

        Joo. Mutta tuo on lain vastaista, jos kaupataan tuohon hintaan ja sitten pakkorahastetaan lisää. Olisi aikuismaista kertoa matkan kokonaiskustannukset eikä saalistaa asiakkaita naurettavan edullisella alk. hinnalla. Turha siinä viisastella ja nimitellä pöljäksi ketään!!Eipä tuonne montaa "pöljää" saataisikaan narrattua, ellei myytäisi noin "edullisesti"! Enemmän kuitenkin on ollut niitä negatiivisia kokemuksia. Kun rantaloman maineessa oleva matkanjärjestäjä kauppaa parilla sadalla Turkinmatkaa, niin kyllähän siinä pakostakin ensin tulee mieleen aurinkoinen loma.


      • tutkaresss

        perussuomalainen Junti :-)


      • Junti

        Junti??


      • älälähde
        enlähdekää kirjoitti:

        Joo. Mutta tuo on lain vastaista, jos kaupataan tuohon hintaan ja sitten pakkorahastetaan lisää. Olisi aikuismaista kertoa matkan kokonaiskustannukset eikä saalistaa asiakkaita naurettavan edullisella alk. hinnalla. Turha siinä viisastella ja nimitellä pöljäksi ketään!!Eipä tuonne montaa "pöljää" saataisikaan narrattua, ellei myytäisi noin "edullisesti"! Enemmän kuitenkin on ollut niitä negatiivisia kokemuksia. Kun rantaloman maineessa oleva matkanjärjestäjä kauppaa parilla sadalla Turkinmatkaa, niin kyllähän siinä pakostakin ensin tulee mieleen aurinkoinen loma.

        Minkä lain vastaista? Kyllä meillä luki tasan tarkkaan mitä sillä saa ja mikä maksaa lisää (esim. syömiset). Niinpä näkyy lukevan selkeästi nytkin. Oli eka kerta kiertomatkalla, muttei vika. Kenenkään ei ole pakko ottaa lisämaksusta mitään. Puhut nyt jostain näistä muista diilimatkoista, joista on valituksia netti tulvillaan. Edelleenkään nämä valittajat eivät olleet lukeneet muutamaa ensimmäistä sanaa pitemmälle. Kiertomatka ei siis ole rantaloma. Olisi selvinnyt ihan lukemalla tekstiä eikä mielikuvilla auringosta.

        Meillä ei ollut valittamista matkamme suhteen (kevät 2015). Ylitti itse asiassa odotukset. Tosin matto- ja kultakaupat eivät kiinnostaneet, senkin ajan olisi voinut viettää paremmin. Mutta nämäkin tiesimme etukäteen, kun vaivauduimme lukemaan (!) ja ottamaan selvää. SE on aikuismaista eikä palstalla rutista miksei mene jonnekin. Sitten vain jättää menemättä, kuinka vaikeaa voi olla? Kuten sanottu: älä mene pilaamaan minkään porukan reissua! Ei löydy asennetta muuta kuin baariin ja rannalle kalja kädessä.


      • ENTOKILÄHTISI

        Relax! Se vaan ei ole kaikkien juttu. Miksi mainostaa jotain parin sadan euron matkaa, kun loppuhinnaksi tulee pakko-ostoina tonni.Haloo!!


      • vieläkinmenen
        ENTOKILÄHTISI kirjoitti:

        Relax! Se vaan ei ole kaikkien juttu. Miksi mainostaa jotain parin sadan euron matkaa, kun loppuhinnaksi tulee pakko-ostoina tonni.Haloo!!

        Miksi kommentoida jotain reissua, jota ei ole tehnyt ja josta ei siis tiedä faktoja? Mistähän tuo tonni tulee? Nyt haluaisin tietää, mitä meidän olisi tullut pakko-ostaa? Enkä mainosta mitään, reissu on oikeasti tehty ja tosiasiat ovat vain ihan eri kuin luulot. Mutta eivät faktat tällä palstalla ketään kiinnosta, turhan provoaminen enemmänkin. Rahaa ei mennyt kuin matkaan 189 e plus syömiset. Mutta toki se tietää paremmin, joka ei ole missään käynytkään :D Älkääkä menkökään, tässä sitä mainosta teille. Ensin pitää opetella luetun ymmärtämisen taito ja hoitaa asennevammat kuntoon.


    • Jean-Peeter

      Itse osallistuin matkaan 2017 syksyllä. Matka maksoi 129 ja lisäpaketit (mitkä aika hintavia myös paitsi vesipullot 5 oli myös kalliita). Yhteensä matkanjärjestäjälle 234 euroa ja muuten meni kolmisensattaa joten ei järin kallis reissu. En saanut aurinkoa ottaa altailla, kaikki ohjelma kun oli päivällä. Ne kivikasat oli likimain samanlaisia, kaikki joihin olisi päivä riittänyt. Kaksi päivää meni bussikyydissä istuen suuntaan ja toiseen(bussissa istuttiin myös perillä kaikki valoisa aika). Maa oli liki Suomen hintatasoinen turistille ja epäilen tässä(kin) suurta huijausta. Eikä ne siellä erityisesti tykkää känniääliö turisteista joten sitä kaljaa ei kaikista kaupoista saa. Jos haluat kaljaa ja aurinkoa, niin älä osallistu vaikkei matka maksaisi mitään. Jos haluat avartaa mailman katsomustasi ja reissata, niin majoitus oli aina hyvä ja reissuhan on halpa.

      • Extrapaketti

        Esitteistä selviää, ettei kyse ole aurinkolomasta vaan juurikin kiertomatkasta. Turkin valtio sponsoroi näitä matkoja eli auttaa sen alueen matkailuyrittäjiä sesongin ulkopuolisena aikana, siksi hinta on halpa. Tämä on jo monivuotinen juttu. Ne extrapaketit kannattaa ottaa, muuten voi jäädä ilman ruokaa. Usein lähistöllä ei ole muita ruokapaikkoja.


    • Diktatuurimaa

      Hinnasta ei väliä, sillä kukaan tervepäinen ei Turkkiin matkusta nykyisen hallinnon aikaan.

    • MatkamiesMaanPäällä

      Nuo kiertomatkat ovat täysin naurettavia.
      Nuoret eivät niihin osallistu ja vanhoille on tosi rasittavaa istua kaiket päivät bussissa. Noiden kiertojen tarkoitus on ainoastaan viedä karja kulta- nahka- ja mattokauppiaiden huijattaviksi.

      Suosittelen että ostatte vain tavallisen pakettimatkan kiinteään kohteeseen.
      Silloin saatte viettää ranta- ja allaspäiviä sekä tehdä retkiä omien halujenne mukaisesti.

    • MaaretH

      Me ostettiin Kappadokiaan miehen kanssa retki Nasa Tourilta. Heillä suomenkieliset nettisivut, niin ei tartte kadulle jäädä tinkimään ja huutamaan. Eipä ollut kalliskaa retki todellakaan, kun siihen hintaan kuulu hotellit ja ruuat ja kaikki menot. Suosittelen kyseistä yritystä muutenki, tosi hyvä ja nopea palvelu ja soittamalla saa suomenkielistä palvelua. Pasha, paikan omistaja on tosi ystävällinen ja jos sopivaa retkee ei löytyskään niin hän räätälöi jokaiselle sopivan :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      70
      6850
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4440
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2883
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2121
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1475
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1111
    Aihe