Naista.....miestä....naista....miestä

hornylady

Salsaklubilla oli niin kova tungos että emme olleet yrittäneet puoleen tuntiin tehdä muuta kuin liikkua väkijoukon mukana. Olin vienyt kaverini Vanessan viettämään tyttöjen iltaa ja sitä todellakin olimme viettäneet, emme edes tanssineet muiden kuin toistemme kanssa. Kikattelimme, joimme rommia ja olimme lantiot tiukasti kiinni vain toisissamme, ympärillä pyörivän väen unohtaneina. Oli ihana tanssia, loistavan lattaribändin soittaessa lavalla. Ilman kaksilahkeisia.
Eipä silti, tunsimme kyllä miesten nälkäiset katseet. Meillä kummallakin oli vain lyhyet salsahameet ja narutopit. Vanessa näytti fantastiselta; tummasilmäinen, hento, luonnonkaunis tyttö ei käyttänyt meikkiä, pitkät vaaleanruskeat hiukset heilahtelivat hänen kuulailla kasvoillaan valuen alas harteilta selkään ja paperinohuen vihreän topin etupuolelle, täydellisiä pieniä pystyrintoja vasten. Kauniit sääret liikkuivat sulavasti, Vanessa oli niitä naisia joka oli syntynyt liikkumaan korkeilla koroilla. Minä pidempänä ja muodokkaampana olin se joka enimmäkseen vei, mutta rommin rohkaisemana muuten niin sovinnainen Vanessa oli ottanut yhä enemmän otetta ja piteli kroppaani suorastaan flirttailevasti. Lantiomme, reitemme, rintamme kiinni toisissaan, hiestä märkinä. Tunsin katsomattakin miten paljon himoa olemuksemme herättivät miehissä. Klubin ilma oli sakeana seksinnälästä ja huumasta.
Ja minunkin teki mieli. Vanessan siro vartalo sylissäni tuntui liian seksikkäältä. Vaikka yleensä olinkin miesten kanssa ja Vanessa umpihetero, minä olin kuitenkin ollut naisten kanssa ja nauttinut siitä valtavasti. Päätin ottaa riskin. Uhkeita rintojani ja jalkoväliä pakotti; halusin naida, halusin ottaa tämän höyhenenkeveän seireenin ja saada sen huutamaan mielihyvästä.
Pyöräytin Vanessaa muutaman piruetin ja vetäisin hänet kevyellä liikkeellä takaisin itseäni vasten. Musiikin rytmi oli sopivan hidas, aloin tehdä pyörivää, hierovaa liikettä lantiollani ja Vanessa teki perässä. Vielä yksi vilkaisu pystyrintoihin ja himon kouraisu vatsassa teki päätöksen puolestani. Vein käteni pehmeästi minua vasten pyörivältä lantiolta takapuolelle. Mutta tällä kertaa hameen alle. Pidin katseeni salin tungoksessa ja tein hidasta, hivelevää liikettä Vanessan kiinteällä, tiukalla pakaralla. Vanessa jähmettyi hetkeksi mutta jatkoi tanssimista. Hieroin pakaroita vähän kovemmin. Vanessan käsi karkasi hartialtani ja käväisi rinnallani, hipaisten kovaa, tykyttävää nänniäni.
Katsoimme toisiamme silmiin. Taivutin päätäni ja suutelin Vanessan pehmeitä huulia. Vanessa hyväili kielellään ylähuultani; käteni liukui pakaroiden väliin. Ynähdin tuntiessani ihanan kosteuden. Vanessa siirsi vaivihkaa reittään kutsuvasti. Pitelin toisella kädellä tiukasti Vanessan pakaroita hameen päältä kiinni ja ujutin samalla toisen käden etupuolelle. Painoin sormeni kosteaa pitsiä vasten ja hieraisin. Vanessa puri alahuultaan ja työnsi lantiotaan nopeammin minua vasten. Tunsin kuinka pieni käsi alkoi hyväillä vasenta rintaani. Ihana, pehmeä naisen kosketus. Minua huimasi; livautin yhden sormen pitsin alle ja löysin mahlaa valuvan, paisuneen klitoriksen. Aloin sormettaa sitä hitaasti. Vanessan kieli työntyi syvemmälle suuhuni.
Tajusin kyllä että meitä katseltiin. Ja niin tajusi Vanessakin, sillä yhtäkkiä rintojani hivelevä käsi katosi, sormeani vasten valuva jalkoväli samaten. Vanessa alkoi rynniä väkijoukon läpi. Minä ryysin perässä.
Ulkona annoin Vanessan olla ihan hiljaa. Ymmärsin kyllä miten hämmentävää se oli, ensimmäinen kerta kiihottua naisista. Katselin siinä kesäisenä kuuman hohkaavana iltana hämärtyvällä kadulla kuinka vierelläni seisova hermostunut nainen katseli muualle ja hengitti kiivaasti. Sitten se soperteli jotakin pahoittelevasti ja epämääräisesti.
Odotin hetken ja annoin Vanessan polttaa savukkeensa rauhassa. Sitten astuin hänen eteensä ja hymyilin mahdollisimman lempeästi. –Kuules, mennään nyt vaan sun kämpille ottamaan lasilliset ihan rauhassa ja jutellaan. Ei mitään hätää.
Vanessa oli vaiti mutta hymyili sitten urheasti takaisin. –Joo, mennään vaan.
Olimme istuneet vain pari minuuttia taksissa kun Vanessa nojautui olkapäätäni vasten ja kuiskasi: -Mä en tajua.
Olin hiljaa ja annoin sen hakea sanoja. Hetken päästä se jatkoikin: -Mä en tajua…koskaan en oo kokeillut mutta…tiedätsä, se tuntui hyvältä. Tosi hyvältä. Mä melkein laukesin. Ihan oikeasti.
Hymyilin ja silitin Vanessan hiuksia. –Niin se tuntui mustakin hyvältä. Sun kosketus tuntuu ihanalta.
-Mua jännittää tosi paljon, mutta haluaisitko sä…vieläkö sä haluaisit….jos kokeilisi…tai no ei mitään. Vanessa vaikeni nolostuneen näköisenä. Minä käänsin sen kasvot itseeni päin ja suutelin kevyesti niitä suloisia seireenihuulia. Vanessa suuteli takaisin.
Suutelimme hitaasti ja nautiskellen. Vanessa hipelöi mustia hiussuortuviani. Minä vain pidin sen kasvoja käsissäni. Suutelimme yhä kun Vanessa yhtäkkiä siirsi kätensä kaulalleni ja siitä toppini alle.
Sydämeni hakkasi kun hoikat sormet löysivät paljaan rinnan.

6

1350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hornylady

      Vanessa alkoi hieroa hellästi nänniäni. Minä voihkaisin. – Ihanat nää sun isot rinnat, Vanessa mumisi huuliani vasten ja hyväili tissejäni antaumuksella, - aivan ihanat….
      Annoin toisen käteni vaeltaa Vanessan niskan kautta vatsalle ja siitä tutkiskelemaan niitä upeita pieniä pystytisuja. Sojottavat nännit kutsuivat kosketustani; nipistin tahallani niitä lujaa.
      -Oi helvetti miten ihanaa, Vanessa kuiskasi kiivaasti hengittäen, - mä haluan sua, mä haluan panna sua…
      Sivelin nöpöttäviä himottavia tissejä pitkään ja hartaasti, suutelimme nälkäisesti ja mielihyvän äännähdykset olivat muuttuneet kuiskauksista ja henkäisyistä ääneen vaikertamiseksi. Tunsin kuinka jalkoväliäni poltteli vaativasti; ajatus Vanessasta nuolemassa minua sai minut puristamaan kauniita tissejä yhä lujemmin.
      Näin sivusilmällä kuinka taksinkuljettaja pysähtyi valoihin, katseli meitä taustapeilistä ja hieraisi vaivihkaa jalkoväliään.
      Olin kovemmassa kiimassa kuin koskaan naisen kanssa; nyt jos koskaan saisin vihdoinkin ottaa tuon seireenin ja nussia sitä. Vetäisin käteni pois topin alta ja vein sen Vanessan jalkoväliin. Vanessa imi vaativasti huuliani. Olin seota kun työnsin käteni pikkupitsien alle ja työnsin sormeni suoraan tiukkaan, litimärkään pilluun. Tiukka, märkä, kaunis pieni pillu avautui minulle ja Vanessa voihkaisi.
      Työntelin kahta sormea syvälle samalla kun peukaloni tutkiskeli kovaa klitorista. Vanessa toi kostean suunsa korvani juurelle ja ynähti: -Nuole mua. Nuole mua…..
      -Nyt voisivat tytöt vähän rauhoittua.
      Taksinkuljettajan ääni kuulosti hermostuneelta.
      Ällistyksekseni Vanessa painoi lantiotaan yhä hanakammin kättäni vasten ja huohotti:
      - Kyllä herra saa edelleen katsella jos huvittaa. Jollei huvita niin ihan sama, mun pillu tarttee nuolemista.
      Vanessa veti käteni pois, vapautti itsensä pitseistään ja levitti kiimaa kiiltelevän jalkovälinsä. Ja minun teki mieli nuolla. Olin haaveillut tästä jo pidempään, ja siinä se oli, tuo kaunis tiukka pillu. Kumarruin ja painoin kasvoni Vanessan reisien väliin. Yksi pitkä, syvä nuolaisu ja Vanessa kiemurteli kuumeisesti. – Voi jumalauta miten ihanaa, se voihkaisi. Aloin imeä sykähtelevää klitorista hitaasti.
      Vilkaisin kuljettajaa; se oli avannut housujensa vetoketjun ja puristi kovana seisovaa kaluaan.
      Tunsin miten märkä ja auki olin itsekin, teki mieli hieroa samalla omaa vakoa, mutta keskityin tuon makeansuolaisen seireeniaarteen imeskelyyn. Oi miten upea märkä aarre. Täydellinen, himoa sykkivä pillu. Tein hitaita, kiusoittelevia lipaisuja ja sitten näykin yhä kovemmin sykähtelevää nipukkaa. Vanessa puristi takaraivoani lujaa. – Oi mä tulen kohta, ime nyt, ime ole kiltti ime mua….
      Otin klitoriksen huulieni väliin ja hieroin kielelläni sitä yhä nopeammin kunnes otin sen kokonaan suuhuni ja aloin imeä. Vanessa vaikeroi ja repi tukkaani.
      -Aaaaaahhhhh Noora miten hyvin sä nuolet, jatka jatka voi mitä sä teetkään, imet niin hyvin mun pillua….oi nyt mä tulen, jatka jatka nyt mä tulen, ime ime….
      Muutama raivokas imaisu ja seireenipillu alkoi sykkiä yhä kiivaammin kunnes neste lainehti suuhuni ja Vanessan koko keho tärisi, orgasmi nousi yhä uudestaan, oli upeaa antaa sille sellainen sarjatuli, pillu supisteli suussani, mahla valui kasvoilleni. – Oi jatka jatka Noora älä vielä lopeta….
      Vanessan superorgasmi kesti minuuttitolkulla. Olin ylpeä ja niin suuressa kiimassa kun katselin sen hikisiä, raukeita kasvoja, pikkutisut kohoilivat ja lantio nytkähteli. Sen hengitys alkoi tasaantua pikkuhiljaa. – Kohta mä teen sulle kaiken, Vanessa henkäisi. Pilluani poltteli niin kovaa että kestäisi ehkä kaksi sormen hipaisua ja tulisin – ja kovaa. Oi kohta saisin suuhoitoa minäkin…kärsimättömästi kaivelin käsilaukkuani ja pyysin Vanessaa laittamaan pikkupitsit takaisin. Olimme olleet sen talon edessä jo vaikka kuinka kauan.
      Vanessa tönäisi pankkikorttia pitelevän käteni syrjään. –Ei tämä kyyti maksa mitään. Sitten seireenini hyppäsi keveästi ulos ovesta. Seurasin hämmentyneenä perässä mutten pystynyt miettimään sen enempää, päästyämme ovesta eteiseen Vanessa tönäisi minut seinää vasten ja polvistui. Yhdellä kevyellä kädenliikkeellä se vetäisi helmani ylös ja repi pikkuhousuni riekaleena pois. Levitin jalkani ja ummistin silmäni; nyt se tapahtuu, saan suuta seireeniltä, uskomatonta.

    • hornylady

      Vanessan pienet sormet levittivät kiimaisia turvonneita häpyhuuliani. Sitten tunsin vikkelän kieleni lipovan tulvivaa pilluani. Kielen koskettaessa klitorista huusin nautinnosta.
      Naisellisen käsi nousi reittäni pitkin sormettamaan minua syvältä, ihana pieni kieli nuoleskeli pilluani, kuin Vanessa olisi suudellut suutani, lipoi jokaista sopukkaa, tunnusteli ja hyväili, tuntui niin taivaalliselta, tuo utelias, taitava ja nopea seireeninkieli. –Ohhhh rakas ihana Vanessa…..
      Vanessa imeskeli häpyhuuliani, kapeat sormet työntyivät syvälle pilluun, yksi tunnusteli persettä ja kun kieli hieroutui klitorikseen ja teki pientä nopeaa liikettä sain tainnuttavan orgasmin; se aaltoili kaikkialla, valuin ja sätkin, pilluni oli valtavassa orgasmikrampissa, polveni notkahtivat, tunsin pyörtyväni.
      Seireenini nuoli mahlaa reisiltäni hellästi ja siveli täriseviä jalkojani. Sitten se nousi seisomaan ja hymyili tyytyväisenä. –Ei hassumpaa ensikertalaiselta sitten, vai?
      -Omahyväinen ihana Vanessa, minä vingahdin, -tajuttomin tyttöorgasmi ikinä mitä olen saanut…
      Vanessa virnuili, mustat silmät palaen. Hädintuskin ehdimme juoda lasilliset viiniä janoon kun minut revittiin makuuhuoneeseen.
      Siellä näin seireenini ilkosillaan, antautuneena vuoteella. Tuo ihana taskuvenus, pitkät sekaiset hiukset, ne upeat rinnat joihin kävin heti käsiksi. En saanut tarpeekseni niistä täydellisistä, kämmeneensopivista pikkutisuista jotka rakastivat imeviä huuliani. Näykin nännejä hellästi, Vanessa ynisi kiihottuneesti. Alastomina toisiimme kietoutuneena suutelimme nälkäisesti. Sitten Vanessa kiepautti minut selälleni. Tuo upea seireeni istui päälläni, hyväilin sen hiuksia, puristelin täydellistä persettä, suutelin ihoa, olin jo aikeissa sormettaa sitä taas kun seireenini hypähti ylös ja painoi sen suloisen, täydellisen piukean pillunsa huulilleni. Oli ihanaa kun Vanessa ratsasti suullani. Työnsin kieleni syvälle siihen upeaan pilluun ja nuolin syvältä, niin syvältä siitä suolaisesta sokeriherkusta, sormetin samalla ja hieroin persettä, ihana kiimaseireeni ansaitsi vain parasta. Suuni imaisi klitorista ja Vanessa vapisi.
      -Ooooohhhh Noora ei koskaan…aahhh kukaan koskaan tehnyt noin mun pillulle, ihanaa just siitä vähän kovempaa…tulee tulee….aijaijai nyt tulee oi Noora nuole nuole nuole voi luoja mun pillu räjähtää….
      Taas sanoinkuvaamaton seireeniorgasmi tulvi huulilleni; imin kiihkeästi ihania naisnesteitä, pillunmaku oli niin herkullinen pitkästä aikaa, ja Vanessan pillu maistui niin hyvältä. Hädintuskin ehdin hoidella seireenini kun sain taas vikkelää kieltä nänneilleni ja notkeat sormet tavoittelivat vakoani. Kiepautin pikkuseireenin ympäri ja ohhh sain taas suuta, ihana nopsakka kieli nuoli jokaista poimuani…

    • hornylady

      Heräsin aamulla paleluun. Minua heikotti; miten hitossa oli niin viileää vaikka oli kuuma kesäpäivä?
      Olin yksin. Koko kroppaani heikotti ja päässä pyöri. Olin ehkä jokseenkin krapulassa – mutta missä oli minun seireenini? Mihin Vanessa oli kadonnut? Niin upean yön jälkeen….joko sitä kadutti?
      Harmistuneena nousin istumaan, vedin vaatteet päälle ja lähdin makuuhuoneesta. Menin keittiöön hakemaan kenkiäni. Hämmennykseni kasvoi entisestään kun näin täysin vieraan miehen kahvinkeittimen kimpussa. Tämä mies kuuli askeleeni, katsahti olkansa yli ja hymyili.
      -Huomenta Noora.
      -Tunnetaanko me?
      Mies virnisti. – Ei virallisesti vielä. Hauska tutustua. Mä olen Lari. Otatko kahvia?
      Kasvot hieman punastuen istahdin alas sohvalle sillä minua heikotti, muuten olisin jo häipynyt.
      -Okei, mutisin.
      Syötyäni croissantin ja juotuani kahvia olin hieman vahvempi. Juttelin Larin kanssa niitä näitä ja rentouduin. Kävi ilmi että Lari oli Vanessan kämppis. En edes tiennyt että seireenilläni oli kämppis. Hämmennykseni oli aikamoinen. En tainnut paljoa tietää siitä naisesta….
      -Teillä oli aikamoiset bileet yöllä, Lari sanoi yhtäkkiä.
      -No niin oli, minä sanoin hieman vaisusti.
      Lari katsoi minua tarkkaan. Vilkaisin sitä tarkemmin. Tutun näköinen kaveri; komea mutta ei minun makuuni, mutta jostakin tunsimme. En vain keksinyt mistä. Pitkänhuiskea, tumma kuten minäkin, paitsi pistävänsiniset silmät. Joiden tunsin yhtäkkiä tuijottavan minua.
      -Mä näin teidät yöllä. Eteisessä.
      Minua nolotti ja kiihotti samanaikaisesti. Vastasin Larin katseeseen mahdollisimman rennosti. –Niin?
      Larin katse vaelsi kropallani ennen kuin palasi silmiini.
      -Harvoin näkee mitään yhtä seksikästä….oletko sä lesbo?
      Minä vetäydyin hieman kauemmas.
      -Ei niin että sulle kuuluu mutta en ole. Tykkään molemmista. Mitä sitten?
      Lari nojautui lähemmäs. Sen silmissä paloi.
      - Mä katselin kun Vanessa nuoli sua. Ja mä mietin miten onnekas se on…tuollaiset rinnat, tuollainen nainen….ai hitto mä tulin kovaksi kun katselin teitä.
      Hengitykseni kiihtyi. Olisi ollut luontevaa vaan häipyä mutta jotenkin olin vain kuin naulittuna siinä sohvalla, tuon selvästikin kuumana käyvän miehen vierellä.
      -Näin sun upean perseen, Lari jatkoi ääni käheänä, - sä olet niin seksikäs….ai saatana kun mäkin saisin panna tuollaista naista.
      Larin käsi hamusi rintojani. Järkytyksekseni huomasin että vahva miehen koura puristamassa poveani tuntui hyvältä. Lari työnsi kätensä topin alle ja alkoi hieroa tissejäni.
      -Oi taivas mitkä tissit….taidat tykätä….taidat olla aikamoinen himopillu.
      Larin kädet repivät toppini pois ja puristelivat rintojani. Näin kuinka sen housuissa pullotti. Lari kumartui ja alkoi näykkiä hampaillaan nännejäni. Samalla se työnsi kättä hameeni alle. Olin aivan shokissa mutta niin kiihottunut tuosta arvaamattomasta tilanteesta että annoin sen tapahtua. Pitkä, vaativa miehen käsi veti pikkuhousuni nilkkoihin ja alkoi sormeilla minua.
      -Ohhoh miten liukas, Lari huohotti, - taitaa himopillun tehdä mieli miestä.
      Levitin reisiäni; miehen koura sormetti kovakouraisesti litisevän märkää vakoani. Annoin käteni vaeltaa Larin jalkoväliin ja hieraisin. Minä todellakin halusin kyrpää.
      Lari urahti nautinnollisesti ja jatkoi sormettamista; minä huudahdin kun sojottavat nännini ja kiimasta jomottava klitorikseni sai hierontaa. – No niin herkkunainen……oijoi mitkä tissit…..ja niin märkänä sun upea pillusi, kohta saat kyrpää…..
      Oli uskomattoman ihanaa tuntea miehen kädet kehollani. Lari pureskeli armottomasti tissejäni. Sitten se liukui alemmas ja nuolaisi pilluani. Sävähdin himosta. Muutama härnäävä, syvä nuolaisu, tuntui niin hyvältä. –Oooh maistuupas sun pillu hyvältä..mmmmm ihana märkä vittu….
      Lari imaisi kovaa klitoristani ja palasi sitten julmasti takaisin ylemmäs ja tarttui rintoihini, puraisten nänniä niin kovaa että sattui mutta tuntui niin ihanalta.
      -Ei helvetti että voi olla upeat tisut, se huohotti, - mä panen sua ai helvetti mä panen sua niin kovaa….

    • hornylady

      Napitin Larin farkut auki. Tunsin kuinka vaossani sykki nähdessäni sen ison ja kovan kyrvän. Otin sen käteeni ja aloin hitaasti hieroa. Lari voihki kovaäänisesti. Vetäydyin alemmas ja varmistaen että sormet olivat yhä tulvivan pilluni sisällä otin Larin kalun suuhuni. Hieroin vartta kielelläni ja aloin sitten imeä.
      -Ohhhhh himopillu sä imet niin hyvin, Lari henkäisi, - ime kovempaa….
      Tein työtä käskettyä, otin koko valtavan kyrvän suuhuni ja imaisin kovaa, Larin sormi survoutui sisääni. Aloin olla valmis mutta annoin Larin nauttia, tykkäsin ottaa suihin, oli ihana katsoa miten mies nauttii. Imeskelin sitä ihanaa kalua ja hieroin samalla välilihasta ja työnsin sormenpäätä alempaa sisään. Lari alkoi vapista. – Nyt himopillu lopetat, se huohotti, - ai helvetti nyt lopetat mä tuun muuten kohta….aaaaahhhhh imet niin taitavasti….oi sun ihana märkä suu, mikä imu….oi tekis mieli laueta suuhun…..
      Lari sai vaivoin vetäydyttyä ja heitti minut raivolla selälleni, vetäisi minut lanteista ylös ja työntyi pilluuni.
      Iso ,kova, kiimainen kyrpä työntyi sisääni, olin taas niin märkä ja auki, sykin ja imin kalua sisääni.
      -Oi taivas mikä himopillu, Lari voihkaisi, - ihanan tiukka…taitaa olla Vanessan pillunesteet vielä huulilla aahhhh te ihanat pikkulutkat….
      Iso kyrpä tuntui niin hyvältä sisälläni, laukeaisin hetkenä minä hyvänsä. Oli vaikeaa vetäytyä pois. Härnäävästi vetäydyin taemmas ja aloin hipelöidä itseäni.
      -Äläs kuule kiimapillu nyt lopeta, Lari henkäisi, - mä panen sua nyt…
      Minä tönäisin sen selälleen ja kiipesin ratsaille. Tuntui niin helvetin hyvältä saada taas se kyrpä sisään. Lari otti rintani käsiinsä. – Ei jumalauta näitä sun tissejä, ohhhhh sun kauniit tissit ja sun pillu-ei helvetti sun pillu tuntuu liian hyvältä mä tuun kohta…
      Ratsastin nopeammin, Larin ihana kalu syvällä litisevässä vaossa, Larin peukalo alkoi hieroa klitoristani, tunsin kuinka tuplaorgasmi lähestyi, kyrpä hieroi g-pistettä ja sormi kivikova klittaani…. –Oooohh pane mua pane mua mä tulen mä tulen….oi sun ihana kalu…..Lari laukeaisi ihan kohta…..olin juuri laukeamassa kun Lari vetäytyi sisältäni ja kiepautti minut alleen, työnsi kalunsa muhkeiden tissieni väliin. Oi, tuntui niin kiihottavalta saada tissipanoa…kun Lari oli hetken hieronut kaluaan rintojen väliin tunsin kuinka se alkoi täristä joten otin sen kalun äkkiä suuhun ja sperma räjähti suuhuni, herkullinen, valtava suolainen lasti…
      Nussittuani Larin kanssa koko iltapäivän lähdin jalat heikkona ja reidet märkänä, tissit purtuna kotiin, odottaen seuraavaa kyläilyä…..

      • panettaaaaaa

        orkku tuli jo puolvälissä tosi kiihottava stooori


    • toivomusminulta

      Toivottavasti kirjoitat lisää tarinaa, kaikin tavoin ilo lukea ihanasti kirjoitettua tarinaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe