Itäkeskus on ruma

920902

Miten nykyään ei osata rakentaa kauniita rakennuksia. Itäkeskus on aivan tavattoman ruma. Ihan ahdistaa vierailla siellä. Se on kuin valtava epäsymmetrinen rotisko olisi pudonnut avaruudesta. Mitä mieltä te olette?
Sitten vielä Myllypuron ostoskeskus. Pelkkää suoraa kulmaa ei mitään yllätystä.

2

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Artling

      Siksi täällä kylillä on kiva asua että vaikka paikka ei ole kauneimmasta päästä niin on edes pikkukaupungin tuntua. Arkkitehtuuri kautta maamme on kohdannut saman kuin vaateteollisuus - kuoleman. Suoraa pintaa ei mitään ylimääräistä ettei vaan kuollut silmä rasitu. Maailmassa yhä eläville tietenkin vähän tylsää tämmöinen. Sitä voi aikansa kuluksi leikkiä elävänsä kenkälaatikkopinossa. Laittaa miettimään että sisäinen kauneus on arvokkaampaa kuin ulkoinen, koska ulkoista ei ole.

    • knepilaamaiseman

      Ei mitään tapoja, sivistystaso erilainen - ei siis mitään eikä minkäänlaista sivistystä eikä yleistietoa mistään. Huutavat, tönivät, tuijottavat, koskettelevat, raiskaavat, ovat laiskoja, eivät halua oppia muita kieliä, kulttuureja, historiaa ... Uskonto sanelee ja on syy kiinnostuksen puutteeseen !

      Naiset eivät osaa lukea, kirjoittaa, eivät ole työelämässä, vaan raskaana koko elämänsä ajan. Raskauksia naista kohden saattaa olla elämän aikana jopa 12, osa menee kesken, osa jää elämään. Tarkoitus naisilla ei olekaan opetella Suomen kansalaiseksi ja tavoille, vaan säilyttää alkuasukastapansa reteesti ja olla pää ylpeenä ylhäällä, huutaa mamupuhetta puhelimessa ja kiertää Itiksessä, KELA:ssa ja sossussa naisjoukoin huutavien ja kasvattamatta jääneiden (koska aika ei riitä rakastaa niitä) lapsien kera. Lapsiin käytetään väkivaltaa, huutamista ja lyömistä kasvatuksena, koska pinna ei kestä - tunteita, rakkautta ei, ehtiikö tunnesidettä syntyä, kun jo uusi lapsi putkahtaa syliin ?

      Mamumiehet eivät juurikaan suomalaisia kumarra, eivät tiedä sivistystavoista mitään, etuilevat, kävelevät viisi rinnakkain, kukaan ei vastaantulevaa ota huomioon - varsinkaan naista. Miehet etuilevat bussissa, kauppajonossa, kioskilla, eivät huomioi lainkaan muita ihmisiä, antavat esimerkiksi painavan ulko-oven läiskähtää takanatulevan sormille tai kasvoille jne.

      Mamumiehet saattavat olla suhteissa usean naisen kanssa, ja näitä perheidyllejä on eri osoitteissa. Sossu maksaa asunnon, toimeentulon joka perheidyllille. Juridisestihan monet suhteet ovat Suomessa siis yksinhuoltajaperheitä, koska avioliittoja ei maassamme ainakaan vielä sallita yhtä enempää kerralla.

      Ehkäisyä ei yleisesti käytetä, koska tarkoitus todellakin on valloittaa ja täyttää maat ja koko maailma kokonaan muslimikansoiksi. Naisen tehtävä on antaa lasten syntyä, mitä enemmän, sitä parempi.

      Miksi Suomen vuonna 2015 piti mediassa kansainvälisesti kuuluttaa ja kutsua heidät Suomeen ?

      Rajat avattiin kaikille, ihan kaikille, halukkaille tulla matkailemaan ja makoilemaan patjoillemme.

      Suomen kansa ei ole valinnut itsevaltiashallitusta tekemään tällaista - maanpetturuudeksikin tuota toimintaa voi luonnehtia.

      Suomi on tulevaisuudessa lastemme ja lastenlastemme aikana sitten jo erilainen. Suomen oma itsenäinen kulttuuri katoaa nopeasti - Suomessa keskimäärin lapsia syntyy perheeseen tilastollisesti 1.5 lasta, vertaa ja laske mamujen sikiävyys.

      Muutaman sukupolven jälkeen Suomi on siis muslimivaltio.

      Suvun vanhoista valokuvista on mahdollisuus muistella ja kertoa kuin satua ihanasta Suomen maasta ja kansasta, kansanluonteesta, yritteliäisyydestä, rehellisyydestä, sitkeydestä, osaamisesta ja varsinkin hyvinvoinnista, jota riitti kaikille (ennen vuotta 2015).

      Kevennykseksi:

      Mutta kuka selväjärkinen suomalainen (!) nainen voisi mamumiehen ottaa ? Ei kukaan selväjärkinen ! En koskisi tikullakaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      414
      4460
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      243
      2218
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1630
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      159
      1427
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      285
      1292
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1127
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1084
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1065
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      55
      980
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      118
      957
    Aihe