Aihe

Aallon avoimen peruskurssit

CNBC

Jäin hItusen sisäänpääsystä joten avoimen kurssit kutsuvat. Mitä suoritusjärjestystä kursseja tehneet suosittelevat? Kannattaako joitakin kursseja tehdä mielummin päivä- kuin iltaopetuksessa.

13

68

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • avoin2015

   Ole ajoissa liikenteessä, tee itsellesi valmis lukujärjestys jossa kokeilet eri kurssien menemistä päällekkäin toistensa kanssa.

   Jos käyt Aallossa, niin tuotantotalouden perusteet on työläin kurssi kaikista. Suosittelen käymään syksyllä esim. 1. rahoitus 2. laskentatoimi 3. taloustiede 4. tuotantotalous (?) 5. mahdollisesti joku etänä suoritettava markkinointi ja keväälle jää 5 kurssia. Markkinoinnin kurssille kannattaa ilmoittautua ensimmäisenä, paikat menee heti. Joissain tapauksissa luennot menee päällekkäin mutta suosittelen näissä tapauksissa valitsemaan matemaattisemman ja haastavamman luennon.

   On varmaan myös mahdollista suoritta jo syksyllä 6-7 kurssia eli 42 opintopistettä mutta et tule näistä kaikista saamaan 4/5

  • huigij

   Jos meinaat siis avoimen väylän kautta hakea kouluun niin suosittelen ottamaan syksyksi melkeenpä niin paljon kursseja kuin vain mahdollista. Itellä tais tulla 42 opintopistettä suoritetuksi syksyllä. Kevään kurssien aikataulut tulee vasta aika myöhään, joten jos suoritat syksyllä vain 30op, tulee kevään kurssien aikatauluttamisesta todella hankalaa. Osa kursseista on oikeasti niin suosittuja että ilmottautuminen pitää tehdä samalla sekunnilla kuin ilmottautuminen aukeaa. Edellisessä viestissä sanottiin että 42 ei voisi käydä syksyn aikana 4/5 arvosanoilla mutta jos olet ollut lähellä pääsyä kokeen kautta niin pääsykoekirjojen hallitseminen auttaa peruskursseilla todella paljon. Esimerkiksi laskentatoimi ja taloustiede pääosin samoja asioita, joten nelosen tai vitosen saaminen ei kaikilla kursseilla ole läheskään niin työlästä kuin toisilla.

  • CNBC

   Kiitos näkemyksistä. Löytyykö joltain vielä jotain muuta apua?

  • vinkkivaa

   Tilastotieteen perusteita ei kannata käydä avoimessa.

   • Täh123

    Mihin perustat mielipiteesi?


   • vinkkivaa
    Täh123 kirjoitti:

    Mihin perustat mielipiteesi?

    Kokemukseen. Kokeilin edellisenä kesänä tilastotieteen perusteita avoimen puolella. Puhuin asiasta opiskelukaverini kanssa joka oli suorittanut kyseisen kurssin keväällä tutkintopuolella. Kuultuaan kurssin työmäärästä, kaverini sanoi, että työmäärä on paljon suurempi kuin tutkintopuolella. Jätin kurssin suorittamatta kesällä ja suoritin sen syksyllä. Pääsin todellakin siten helpommalla.


  • aaltoav

   Oliko korkea raja tänä vuonna?

   • avoimenkautta3piste8

    Alle 3,5


   • pikkomment
    avoimenkautta3piste8 kirjoitti:

    Alle 3,5

    No eipä ole kovin kummoinen, vain hyvinkin keskinkertainen keskiarvo.


   • 21351
    pikkomment kirjoitti:

    No eipä ole kovin kummoinen, vain hyvinkin keskinkertainen keskiarvo.

    Probleema avoimessa onkin se kurssien päällekkäisyys, ei ole läheskään sama yrittää saada keskiarvoksi 5 avoimen puolelta koska kurssit menee päällekkäin etkä saa käydä uusimassa välttämättä haluamiasi kursseja tai joudut uusimaan 2 tenttiä samalla kerralla.


   • sfafasa
    avoimenkautta3piste8 kirjoitti:

    Alle 3,5

    misto noi keskiarvot näkee? luulin että 3,5 on minimi


   • Yjgg

  • Bggjg

   Hankalinta taitaa olla ilmottautuminen kursseille. Joillekin kursseille otetaan vain 20 oppilasta, joten niille pitää ilmottautua heti, jos aikoo osallistua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   11656
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   174
   2703
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2075