olen 23v ja elämä menetetty

jenni_äiti

Lainaus Vauva-lehden forumilta:

"Mä tapasin n. vuos sitten muslimimieheni. Virallisesti me ei olla naimisissa, mutta muslimien kirjoissa ollaan. Tämä siksi että meillä on 3kk poika. Ollaan puhuttu että lapsi ei kuulu mihinkään uskoon vaan päättää isona mihin haluaa kuulua. Nyt on kumminki sanonut että se on Jumalan laki että lapsi kuuluu siihen uskoon missä isä on eli meidän poika ois toisin sanoen muslimi. No mä en pidä poikaa kumminkaa muslimina ja poika viettää Joulun jne. siinä missä minäkin. (Pojalla on sekä kristitty että muslimi nimi.) Tämänhän takia musliminaiset ei saa mennä naimisiin muussa uskonnossa olevan miehen kanssa koska jos niille tulee lapsia ni ne kuuluu sit siihen isänsä uskoon. Mun mies ei missään nimessä VAADI että mun ois käännyttävä muslimiks, mut on yrittänyt käännyttää. Ja yrittää yhä, mutta ei enään niin vahvasti ku ennen. Suurin keskustelun aihe meillä on just uskonto. Mies sano että ei hänelle oo väliä oonko muslimi vai en, mutta hän vaan ajattelee että mitä mä sanon sit Jumalalle. Muslimi uskontoon ei saa vaatia eikä pakottaa, se on väärin, se on syntiä. Tämä sun tyyppi saa kertoa uskonnostaan ja pyytää sua lukemaan Koraania ja harkitsemaan uskontoon kääntymistä, mutta ei pakottaa. Se pitää sit tulla sun omasta tahdosta. Mä en oo muslimi, mutta en yhtään ihmettele vaikka joskus oisin. Mun pitää lukea eka sekä raamattu että koraani läpi ja sit kuunella sydäntä ja päättää. Jos sun tyyppi haluaa että lapset on muslimeja ni ei siinä mun mielestä oo mitään väärää tai huonoa, mutta hänen on sit hyväksyttävä se jos lapset haluaa isona kääntyä kristinuskoon. Jos sulla on jotain kysyttävää islam uskonnosta ni kysy, mut tiedän siitä uskonnosta paljon. Ja onhan mulla täällä komee mies jolta sit kysyä jos en ite tiiä. =) Sen sanon jos yhteen muutatte että sulle kuuluu sit kotityöt, muuten et kunnioita häntä. Mutta jos hän ei käy töissä ni hänen on autettava sua kotitöissä."

10

3792

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jenni_äiti

      "Ku aloimme seurustelee ni kysyttii tietty exät läpi. Kysyin että kuin monta tyttöystävää hänellä on ollut. Sano että 3. Kysyin et kuin moni niistä täällä Ruotsissa. Sano että niin niin nimenomaa täällä Ruotsissa 3."

      • kysyn vaan

        Ja pointti on?


      • aalem
        kysyn vaan kirjoitti:

        Ja pointti on?

        veikkaisin pointin olevan se, että osa teistä suomalaisista naisista on ihan vitun yksinkertaisia :)


    • ajattelitko sitä

      Kun lapsesi on tarpeeksi vanha alkaa hänen sukupuolielintensä silpominen muslimikulttuurin mukaisesti. Jätä se turkkilainen, sillä hakkaaminen ja alistaminen alkaa väistämättä.

      • homo rudim kirjoitellut

        Homo Rudim on täälläkin (tottakai) kommentoimassa! Oletteko naiset huomanneet Rudimin pakkomielteen turkkilaisiin ja yleensä muslimeihin? Rudim on kaappihomo ja haluais itse päästä panemaan Ahmettia!
        Siksi se vihaa ja haukkuu täällä naisia.

        Rudim ei itse uskalla ryömiä kaapistaan esiin ja tunnustaa palavaa intohimoaan muslimimiehiin. Eihän oikeesti KUKAAN mies jaksa täällä olla JOKA päivä kirjoittelemassa noita juttujaan ja haukkumassa naisia.

        Viha ja rakkaus on niin läheisiä tunteita, senhän Rudim varmaan jo tietääkin? Niinkuin pedofiili hakeutuu lapsien läheisyyteen, niin myös Rudim hakeutuu tänne jossa keskustellaan ulkomaalaisista miehistä. Miksiköhän? Sillä varmaan ottaa päähän kun naiset saa muslimilta ja se ei!

        Älä välitä Rudim, kyllä sullekin joku piilohomo muslimi jostain löytyy. Jatka vaan sitä Turkin matkailua. Sähän oot jo niin usein käynyt siellä, kun sä tiedät sieltä kaiken. Kummastuttaa että mitä sä sinne meet lomaileen, jos sä niin vihaat niitä? Taidat mennä iskemään Ahmettia?


      • hagrid2

        En tuosta ympärileikkaamisesta tiedä, mutta
        hakkaaminen ja alistaminen on melko todennäköistä jossakin vaiheessa ja se ei lopu ennenkuin ollaan tosi nöyrää ja tehdään kaikki hommat kotona.

        Jättäminen ei auta, kun häiskä kerää koko sukunsa mukaan ja ettii valkoisen naisensa vaikka kuusta.

        Liian moni nuori tyttö haksahtaa muslimien "samettisilmiin" ja sitten ei enää paluuta ole. En voi kuin olla pahoillani naisen puolesta, joka on vielä mennyt muksun tekaisemaan muslimin kanssa. Vielä pahempaa on, kun se muksu on poika. Isukki kääntää sen muslimiksi 110% varmuudella ja millään et estä. Turpiin tulee ja voipi mennä jopa henkikin jossain vaiheessa.


      • ...
        hagrid2 kirjoitti:

        En tuosta ympärileikkaamisesta tiedä, mutta
        hakkaaminen ja alistaminen on melko todennäköistä jossakin vaiheessa ja se ei lopu ennenkuin ollaan tosi nöyrää ja tehdään kaikki hommat kotona.

        Jättäminen ei auta, kun häiskä kerää koko sukunsa mukaan ja ettii valkoisen naisensa vaikka kuusta.

        Liian moni nuori tyttö haksahtaa muslimien "samettisilmiin" ja sitten ei enää paluuta ole. En voi kuin olla pahoillani naisen puolesta, joka on vielä mennyt muksun tekaisemaan muslimin kanssa. Vielä pahempaa on, kun se muksu on poika. Isukki kääntää sen muslimiksi 110% varmuudella ja millään et estä. Turpiin tulee ja voipi mennä jopa henkikin jossain vaiheessa.

        ...saa huara. Mitäs meni naimaan muslimineekeriä


      • opo
        ... kirjoitti:

        ...saa huara. Mitäs meni naimaan muslimineekeriä

        johan lentää taas älyttömiä juttuja, ette taida tietää islamista oikein mitään kun puhutte tollasia, tiedätte että jutuissanne ei ole mitään järkeä, miettikää vähäsen.


    • mohhaamedin ex

      Voisit olla hiukan ovela. Ala keräämään ympäristöstäsi kristittyjä ihmisiä tuttavapiiriinne. Välttele muslimiyhteisöjä, ja ole tekemisissä vain välttämätön. Tutustuta poikasi kristittyjen lapsiin, ja anna hänen leikkiä heidän kanssaan. Lapsi oppii heidän kanssaan suomenkielen, ja kiinnittyy kristittyjen yhteisöön. Samalla mieskin alkaa tutustua kristittyihin, ja ehkäpä vähitellen myös hän erkanee islamista. Pidä kodissasi esillä kristittyjä tapoja, ja vaadi miehesi kunnioittamaan niitä. Älä alistu tässä asiassa.
      Jos miehelle ei tämä järjestys kelpaa, niin menköön sukunsa luokse sinne mistä on tullutkin.
      Sinulla ei tule olemaan helppoa lapsen kanssa, joten yritähän saada se mihesi uskonnon suhteen ainakin neutraaliksi. Uskoisin, että parin vuoden kuluttua äijä löytää toisen naisen, ja sen jälkeen saatkin kasvattaa lapsesi ihan yksin. Ei olisi ensimmäinen tällainen tapaus..eikä varmaankaan viimeinen. äijä saattaa vaan yhtenä päivänä kadota, ja onkin sitten vähän vaikeampi jäljittää.

    • SKROLL

      SUOMI ON KRISTITTY MAA JA NÄIN PYSYKÖÖN

      EMME TARVITSE MINAREETTEJA TÄNNE

      JOS ET PYSTY SANOMAAN MIEHELLESI EI, NIIN MUUTA TURKKIIN

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      275
      2911
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1880
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1552
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1320
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      259
      1148
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      983
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      941
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      804
    Aihe