Aihe

Nolot Anjoviiksikaaharit

vaparimopot

Tulipa taas heittyä vähän pitempi ajolenkki ympäri suomenmaata. Ja tuli nähtyä useampaan kertaan tämän kaltainen suoritus:

Autoletka ajelee 80/100 rajoitusaluella hitusen ( 2... 5 km/h) sallittua suurempaa nopeutta. Tie on useampikaistainen, mutta mitäpä sitä lähteä repimään ohi, kun matka taittuu mukavaan ja, ennen kaikkea, tasaiseen tahtiin (mistä bensamittarikin tykkää).

Mutta pitäähän siitä letkasta sitten muutaman soheltajan lähteä reilulla ylinopeudella ohi punnertamaan ennen kuin tie vaihtuu normi 1 1 kaistaiseksi (siis yksi kaista suuntaansa). Luonnollisesti tässä "urheilullisesten" ohittajien joukossa on aina jokin anjovispappakin.

Noo, ajellaan tämän jälkeen jokunen kilometri sitä kapeampaa tietä satasen rajoitusalueella. Sitten vastaan tulee "ajoneuvoyhdistelmä", joka koostuu kahdeksaakymppiä (todellinen nopeus seilaa 75-85) ajavasta asuntoautosta tai -vaunun vetäjästä muutamaa minuuttia aiemmin surutta 20 km/h ylinopeudella lasketelleesta anjoviiksestä, joka ei nyt, 100 -rajoitusalueella kertakaikkiaan vaan kykene ohitukseen!

Vaikka tarjolla olleet ohituspaikat olivat niin "huonoja", että tämä asuntoauto/vaunu siihen vauhtia "työntänyt" anjovis oli helppo ohittaa kertaheitolla!

Kuten sanottu, ei mitenkään ainutkertainen suoritus, vaan variaatioita samasta teemasta tuli nähtyä monta.

12

<50

  Vastaukset

  • Tuli myös ajettua pitkäpätkä tätä synnyinmaata ja panin merkille tutun kuvion, johon liittyy nämä köröttelijät ja reunaviivan pelkääjät.

   Mäkisellä seudulla nämä sunnuntaiajelulla olevat kulutusmittarin seuraajat eivät sitä oikeanpuloleista pedaalia tietenkään paina, joten ylämäessä nopeus tippuu helposti 10km/h alemmas ja jono takana kasvaa...

   Mielenkiintoinen osuus ajella on myös tuo leveäkaistatie, sillä kansa ei uskalla ajaa siellä laidassa ja siten menetetään sen liikennettä sujuvoittava ominaisuus. Hurjimpia esityksiä ovat sitten siitä johtuvat seuraukset: jengi ohittelee näitä reunaviivakammoisia ylittämällä keskiviivan vastaantulijoiden kohdalla - karseen näköistä peliä.

   Todennäköisesti poistavat ne pian käytöstä kun ei niitä osata käyttää - niin hyviä kuin ne olisivatkin oikein käytettynä.

  • Tojot ajavat harvemmin yli 80 km/h.

  • Taitaa olla tämä palstan vakio aivopiereksiä jotenkin älyllisesti rajoittunut. Sen verran sekavaa älyvapaata tekstiä kyhäillyt. Kaikenlaisia leivän mutustelijoita sitä Suomen niemelläkin laahustaa. Oikein piti tekstiä yrittää kyhätä joutavan päiväisestä ties mistä.

   • Sen verran heikko on kirjoitustaitosi, että olet itse älyllisesti erittäin rajoittunut. Taasko porsi D4D-susimoottori?


  • Minulla on Avensis 2013, ja voin sanoa että vallan hyvä auto. Vilkun palautus kääntymisen jälkeen ja valojen vaihto kätevästi vivusta kruunaa kokonaisuuden, siinä on muille merkeille miettimistä varustetasoissa.

   • Ei oikein auennut aloittajan ongelma. Itse asuntoautolla liikkuessani pitkin Suomea ei voinut olla huomioimatta Avensisten suurta lukumäärää ainakin keski ja itäsuomen teillä. Mitään ärsyttävää käyttäytymistä en näillä havainnut toisin kuin muutamalla Audilla ja BMW:llä jotka ohittelivat huomattavalla ylinopeudella aivan käsittämättömissä paikoissa sulkuviivojen yli. En ymmärrä,miksi koko ajan pitäisi ajaa pientä ylinopeutta,5-10 km/t. Mitä sillä saavutetaan? Peltipoliisien kohdalla taas hidastetaan ja tolppien välit ajetaan hullun kiilto silmissä ja aivot narikassa. Enemmän pitäisi saada poliiseja tutkan kanssa tielle kaahareita paimentamaan. Ylinopeussakot voitaisiin ainakin tuplata ja samoin kaaharien vakuutusmaksut. Täysin vastuutonta vakuutusyhtiöiltä,että bonus ei putoa ensimmäisestä törttöilystä. Joku senkin maksaa,eli kolareita ajamattomat!


   • Leasing-peleissä ei kuski maksa vakuutuksia, eikä bonarien menetyksiä, eikä muutenkaan tarvitse miettiä teknisiä epävarmuuksia.
    (2014 ensirek.firmoille Audeista 51% ja BMWsta 60,5%).


   • Virmanpiikkiin kirjoitti:

    Leasing-peleissä ei kuski maksa vakuutuksia, eikä bonarien menetyksiä, eikä muutenkaan tarvitse miettiä teknisiä epävarmuuksia.
    (2014 ensirek.firmoille Audeista 51% ja BMWsta 60,5%).

    Ja aivotkin voi pitää narikassa "virmanpiikkiin". Joku kaiken maksaa, vaikka
    idioottit luistelee vastuusta.


   • mielenipahoitin kirjoitti:

    Ei oikein auennut aloittajan ongelma. Itse asuntoautolla liikkuessani pitkin Suomea ei voinut olla huomioimatta Avensisten suurta lukumäärää ainakin keski ja itäsuomen teillä. Mitään ärsyttävää käyttäytymistä en näillä havainnut toisin kuin muutamalla Audilla ja BMW:llä jotka ohittelivat huomattavalla ylinopeudella aivan käsittämättömissä paikoissa sulkuviivojen yli. En ymmärrä,miksi koko ajan pitäisi ajaa pientä ylinopeutta,5-10 km/t. Mitä sillä saavutetaan? Peltipoliisien kohdalla taas hidastetaan ja tolppien välit ajetaan hullun kiilto silmissä ja aivot narikassa. Enemmän pitäisi saada poliiseja tutkan kanssa tielle kaahareita paimentamaan. Ylinopeussakot voitaisiin ainakin tuplata ja samoin kaaharien vakuutusmaksut. Täysin vastuutonta vakuutusyhtiöiltä,että bonus ei putoa ensimmäisestä törttöilystä. Joku senkin maksaa,eli kolareita ajamattomat!

    Ongelma on anjovispapoilla. Useampikaistaisella ajotiellä lähdetään esittelemään "ajotaitoa" ohittamalla esim. maltillista ylinopeutta (85, rajoitus 80) ajavaa autoletkaa. Tai kun 2 kaistaa suuntaansa on vaihtumassa normi 1 1 ajotieksi, niin sitten lappu lattiaan ja hirveällä kiirellä ohi reilua satasta ajavasta autosta...

    Molemmat hitusen kusipäisiä ratkaisuja, mitä on perinteisesti yhdistetty bemareihin. Vaan eihän tämä enää paikkaansa pidä, nykyään bemarit ajaa paljon keksimääräistä fiksummin ja koheltamisesta vastaa juurikin kaikki perhekipot ja "järkiautot", halvat katumaasturit etunenässä!

    OK, nuo rajoitus 20 kaahaukset olisi vielä voinut ymmärtää, jos anjovispapalla olisi ollut kiire. Mutta eihän sillä ollut! Tai ajotaito (tai auton suorituskyky, tohjostahan nyt puhutaan) loppui kesken, kun olisi pitänyt ohittaa selvästi hitaampi auto, mutta tällä kertaa vastaantulijan kaistan kautta. Ei riittänyt taito anjovispapalla moiseen -> kiire loppui.

    Ylipäätään tämä kiire tulee ja menee on just näiden ankean harmailla perhe/"järkiautoilla" koheltajien tuntomerkki. 40 rajoitusalueella ajetaan kuutta kymppiä, satasen alueella riittää 75 km/h. Eli kaupunkialueella leikitään vatasta, mutta maantiellä on pissa housussa.

    Tosin näillä anjovispapoilla taitaa ikää olla niin, että vaipat onkin, taas, käytössä ;-D


   • Virmanpiikkiin kirjoitti:

    Leasing-peleissä ei kuski maksa vakuutuksia, eikä bonarien menetyksiä, eikä muutenkaan tarvitse miettiä teknisiä epävarmuuksia.
    (2014 ensirek.firmoille Audeista 51% ja BMWsta 60,5%).

    Kuka ajaa leasing-tojolla?


  • Hahah. Täälläkin taas. Sama jannu kirjoittaa negatiivisti vaihtaen nimimerkkiä. Sama kirjoitusasuu ja muutenkin teksti samaa oksennusta.

   Viikon väleinkö pitää tosian käydä joku aihe aloittaa ja viikon välein on uusi toyota kuitenkin? :D Sinua ei tänne kaivata, jos todellisuudessa omistat kyseisen merkin niin häivy pois täältä. Kukaan sinua kaipaa täällä, vaikka uskonkin että olet pelkkä trolli ja omistat jonkun saksanpähkinän.

   Älkää kirjoittako tälle spedelle mitään täällä, niin sa loppuu tämä P-jauhanta.

   • Tälle aloittaja pellelle ei kannata vastata. Monta kertaa taas vaihdellu nimimerkkiä tässäkin ja vastailee itselleen. Näkee ihan selvästi kirjoitusasusta.

    Aloitelee uusia keskusteluja negatiivisessä mielessä. Älkää vastatko niihinkään.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   17013
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   14174
  3. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   136
   8729
  4. Helsinkiläiset köyhtyvät vauhdilla, syy vuokralla asuminen

   Helsingissä on erikoinen muutos, nuoret aikuiset tulevat olemaan "varattomampia" kuin aikaisempi sukupolvi. Syy on asuntojen erittäin korkea ostohinta
   Helsinki
   241
   7679
  5. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1829