Pitääkö tapella nyrkein idiootti lakia vastaan?

Kyrvänloukku

Sosiaalitoimisto on käläkälä juttu. Ei mitään järkeä. Toisen lasta ei voi viedä. Kuka on oikeuttu päättää toisen lapsen kohtalosta? Onko nykyihminen täysi plösö idiootti, joka ei osaa hoitaa lapsiaan ja tehdä paljon muuta?

Valtion logiikassa ei ole mitään järkeä. Ensin laitetaan vanhukset laitoksiin, sitten laitetaan lapset laitoksiin ja lopuksi erotetaan pariskunnat.

Mies saa tehdä mitä lystää, mutta naiselle riittä vibraattori. Miehelle ehkä viinaa. Naiselle lisäksi sen äiti, toimistotyö ja yksiö.

Suomella menee paremmin kuin koskaan.

Onko Suomi hullu?

Pitää muuttaa sitten pois.

Kehitysmaan maahanmuuttaja tulee Suomeen ja järkyttyy, että miksi teidän lapsenne eivät tunne vanhempiaan, jotka eivät edes vietä aikaa lastensa kanssa! Naiset eivät osaa tai/ja haluaa synnyttää ja virkavalta on kuin isä, joka pitää kaikista huoltaa.

Siksi minä olen työtön, koska työt tekee aina joku muu. Esimerkiksi nainen, joka ei rintaruokkinut lastaan ja jätti huostaan.

Työt tekevätt keski-ikäiset yksinäiset anopit ja apit.

Mitä työtön voi tehdä. Istua kirjastossa ja lukea sanomalehdet. Kävellä puistossa ja kokata yksiössä pataa. Entä maailma? Se menee omaa menoaan.
Varsinkin kun Suomessa työt tekevät vain suomalaiset. Ulmomaalaiset saavat rauhassa olla.

Kuitenkin satuttaa, että oma lapsi ei ole oma lapsi. Haluaa huutaa, että mitä vittua 2000 lukua vaivaa. Valtio tekee rikoksen varastamalla toisen lasta ja vielä sen pitää olla oikeutettua! Pitääkö vanhemman tapella nyrkein?! Ei ole muuta enää kun joskus suututtaa. Valtiota ei haittaa aviorikos, jota ei rangaista, valtiota ei haittaa työttömyys kun maksavat työttömyysrahaa, mutta valtiota haittaa se, että vanhempi haluaa kasvattaa lastaan aivan perkele itse. Mitä vikaa siinä on? Kohdallani militaryt supoista poliisiin ja sossuun tulivat väliin ja rikkoivat. Jos käytän miehen sanavaltaa - ja se on aina on ollut auktoriteetti, niin minua heitetään tyrmään väkivaltaisena tapauksena. Eikös ole jännää? Vaimo saa riehua ja lapset unohtaa vanhempiaan. Laki syö itsensä. Se on moraaliton ja rikollinen.

Mitä vittua Suomea vaivaa?

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pillulukko

      Virkavalta on rakennettu niin, että yksilö ei koskaan vastaa mistään. Siksi oikeutta ei ole. 2000 luvun sosialismi suosii yhteishyvää ja tasapäistää kaiken. Joten henkilökohtaisuudelle on annettu keskiverto ja kun olet matalammalla kuin keskiverto, mitä Suomen maahanmuuttopolitiikan ansiosta, on mahdotonta kellua pinnalla, ellei ole aktiivinen järki ihminen horoskooppi mentaliteetiltään, niin voit ruveta jo rukoilla, että jokin muumio sossu ei veisi sinun perhettäis, työtäsi, terveyttäsi tai muu virkamies tekisi niin.

      Sosialismi antaa sinulle perusturvan, mutta et saa olla alittavaa sorttia. Sosialismi vie penskasi, mutta ei sinulla kuuluu olla tunteita, jotka alittavat EU:n ja Suomen standardeja. Toisin sanoen, sinulla ei kuulu olla liian syviä tunteita, muuten olen hullu ja marginaali. Tiede sanelee ehtoja ja sinulla ei vain voi olla tieteitä vastustavia tunteita sattui mitä sattui - äiti kuoli, lapsi hävisi, avioero tuli, terveys tuhoutui. Älä tunteile vaan odota rauhassa kunnes vapaana oleva terveyskeskus lääkäri tulee luokseesi, kuuntelee ja sanoo, että tulee uudestaan viikon päästä.

      Eikö ole jännää. Kun epäilys sinua kohtaan syntyy, niin pääset tutkimusralliin. Älä missaa kuolemasi vaan tulee viikon päästä. Äläkä hölmö tunteilee. Tunteet kun ovat katoamassa tieteen mukaan, varsinkin kun vapaa tahto on kielletty jo.

      Odota sinä sinkku, kun Ishiguro Nagapano teknoguru lähettää sinulle panorobottia ja aviovaimorobottia. Peukut pystyyn. Kaupan päälle saatte koirapentun.

      (Vihjeeksi, että tosi ihmiset, ovat jo alkaneet nussia eläimiä, koska robotti on aistiton ja ihminen tyhmä)

      • Angr.B.B.B

        Sosialismissa yhden centin hinnaksi tulee sata euroa. Kaikenlaiset kokeilut eivät kannata. Suomi saa tukea EU:lta ja peruslähteestä, joita on 3-4 kpl. Muut lähteet ovat silkkaa leivän muruja. Onneksi monipäinen Ph.D joukko osaa laskea. Eihän tässä maailmassa muuta vaadita kuin laskemista. Kyseiset laksijat ovat viivoittaneet kaiken pitkäksi eteenpäin. Älä siis kasvaa keskivertoa suuremmaksi, homo. (Homot ne vasta kasvaa suurmittoihin. Lesbous ja homous ovat kun homogeenista ylikasvua, joka tukee erilaisuutta ja kasvua, jotta tasapäistäminen olisi mahdotonta. Onneksi. Olen homojen puolesta puhuja. Elämä on kasvamista ja homolesbot kasvattavat meitä ihmisiksi).


    • AngryBirdStandardi

      kuka välittää mitä lapsi tuntee. Tahtooko hän tavata vanhempiaan. Jokin vierasko välittää siitä?! Valtion työntekijälle Tavis Tavallinen on syyllinen. Valtiolle ei ole oikeutta, vaan valtio määrää.

      Jos kansalainen odottaa oikeutta, niin saa ensin tehdä sata rikosta, että joku antaa sinulle tulitikun, jotta polttaisit savukkeen. Oletko tyytyväinen?

      Joten jos olet nuori ja tyhmä, niin älä soita poliisit, älä soita ambulanssit, äläkä menee oikeusaputoimistoon tai muuhun paikkaan, jossa pöydän takana istuu siisti virkamies ja käyttäytyy etikettivoimaisesti. Oikea tilanne olisi sellainen, että sinä ja opponenttisi istutte puiston penkillä tai metsässä tai olette alasti saunassa vierekkäin ja puhutte ja puhutte ja selvitätte väliänne jo tästä päivästä alkaen.
      Vaara alkaa siitä kun sinulle annetaan paperia allekirjoitettavakseen. Näin sinulta viedään sielua.

      Kenellä on järki tallella, niin hän taluaa, että yhteisinhimmillisesti yksi valkoinen paperi ei ole lastesi veroinen hinta. Eli vielä kerran, lapsi ei ole samaa kuin yksi paperi. Ok?

      Siksi varsinkin kun olet nuori, niin selviää vitun saatana itse! Älä soita viranomaisiin. Sen paremmin kun selviät itse tai vanhempien ja suvun avulla.

      Sinulla on vaikeaa, koska sinulle (eikä sinun vanhemmillesi) kukaan ole opettanut, mitä on Rakkaus. Nykyvaltiossa on perusturvaa, on joukkoliikenne, on keskuslämmitys, mutta ei ole rakkautta.

      Jos haluat olla edellä muita, niin jätä koulut sikseen ja opiskele sitä, mitä on Rakkaus. Matematiikan dosentti ei tiedä mitä on rakkaus, eikä Sauli Niinistö, mutta sinä takapajujen kuningatar ja -gas voit oppia.

      Tässä vielä pieni vinkki - älä käytä päihteitä, liiku, tavoittelee Jumalaa, usko itseesi ja himoitse Rakkautta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe