Aihe

Fuksiviikot

Fuksibileet

Mitä ootatte olilta fuksiviikoilta? Tai onko kokemusta fuksiviikoista aiemmilta kouutusaloilta?

14

214

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sfskfsgdfdfd

   >fuksisuunnistus
   >nakuna Oulun keskustassa
   >tuutoritytyt silmäilee

  • Fuksi93

   Todennäköisesti ankaraa biletystä koko viikko.

  • aikavanha

   21v(?) muka viel bilettäis?

   • hahasahaaaaaaaaa

    siellä bilettää 25v


   • oisty

    Mikä jonne siellä ulisee, onhan siellä yli 30-vuotiaitakin mukana. Ole hyvä ja poistu yliopistosta, et ole sinne sopiva.


  • Metistummapirtissä

   Mitä ihmeen biletystä te Oulusta odotatte. Rotuaarilla hernaria, vulcanalia, ja fuksi-info. Siitä viikko tai kolme ehkä Ekat sitsit ja fuksibileet (ehkä)
   Ei siellä mitään biletetä kuin vappuna. Aika pliisua on bilepuoli.
   Ainoastaan vappuna vedetään viikko putkeen , muut on sellaista pientä vaatimatonta .... Johon ei osallistu juuri kukaan. Mäkin istuin koko illan odottamassa bileiden alkua, ja tuli jo uni ennen kuin ehti alkaa. Ennen yhtä tai kahta ei porukka liiku mihinkään.

  • Vaihtopelaaja

   Rotuaarilla tarjotaan hernekeittoa ja bandanan saa päähänsä . Sitte kuletaan ympäri yliopistoa ja yhdesti teekkaritalolla reissu. Siellä vanhat kurpat istuu omassa piirissä ja fuksit istuu ihan hiljaa. Sitseillä näytetään sulle sun paikka, ja se paikka ei todellakaan ole jalustalla.
   Kukaan ei ota sinua mukaan, yksin saat kulkea jononjatkona jos jonon kadotat olet ulkona porukasta. Vanhemmat mölisee omiaan, fuksit itkee illalla itsensä uneen.

   Ei se fuksijuttu mikään sellainen ole, jota kannattaa odottaa. Verkostoidu mieluummin samaan aikaan aloittavien kanssa, sillä fuksia et kelpaa mihinkään.

   • nyyyhkiiiz

    Ilonpilaaja


  • OulunMursu2015

   Rehellisesti sanottuna odotan saavani pimpsaa ku en ole vielä kertakaan saanut:(

  • Oppissskeelija

   Oulunmursu 2015.... Toiveesi toteutuu.
   Onhan sulla kuitenkin aikaa 5-7 vuotta aikaa toteuttaa unelmasi.

   • OulunMursu2015

    löytyykö Oulun kauppiksesta tarpeeksi rumaa ja lihavaa naista joka suostu antamaan näin saastaisen rumalle mursulle? Sitä tässä pähkäilen...


   • Fuksikilot

    Voit olla huoletta...


   • nojustjoo
    Fuksikilot kirjoitti:

    Voit olla huoletta...

    lol


  • Luotaitseesmies

   Käy mursu pesulla, paa axee kainaloon ja kule hyvälle tuoksuen sekä siistinä nii jo nappaa... jos ei kauppispuoli onnaa niin kokeile toista tiedekuntaa. Kaikille kivaa riittää, kaikilla kivaa on... kukaan ei ole onneton. Sun vaan pitää luottaa itsees ja olla rohkee. Juliniassa tsiikaat pimuja niin kyllä se siitä ja teekkaritalolle, apolloon jne suuntaan niin onnesta on puolet sinun. Tärkeintä on, ettet haise.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   112
   5366
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   368
   1911
  3. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   1789