Nyt tuli halpa loma! :)

LomilleLomps

Luojan kiitos että sattui tuo Kreikan sähläys kun Suomen lomakelit on ihan syvältä ja poikittain. Just varattiin ensviikolle lähtö Kreetalle 580€/hlö 2 viikkoa. Viime kesänä tilanne oli vähän toinen ja ei meinannut päästä mihinkään järkevään hintaan.
Sopuleiden panikoinnista pääsee aina joskus hyötymään! :)
Marmattajille ja paniikinlietsojille toivotamme hyvää lomaa lähiöidensä kippoloissa!

22

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dfggt

      Olen iloinen puolestasi, kun kommunistitkin pääsevät nyt Kreetalle.

      • StalingradCommunism

        Kyllä sinne pääsee ihan jokainen vakaumuksista/mielipiteistä riippumatta.
        Mistä päättelit aloituspostaajan olevan kommunisti?


      • LomilleLomps

        Kunpa olisinkin kommunisti. Olen aina ollut kade kommunisteille ja ääri-uskovaisille. Ne vaan uskoo onnellisena johonkin suurempaan voimaan ja palastajaan. Tällänen kapitalisti-yrittäjä murehtii ihan liikaa asioita.


    • IkusetVeronkiertäjät

      No suomen veromaksajat ovat taanneet kreikan lainoja 7miljardia joiden arvo nyt noin 1,3miljardia eli ollaan hävitty nyt vasta 5,7 miljardia. Halvalla saatte lomanne todella. Muistakaa matkoillanne että vain tyhmä maksaa veroja.

      • JuutalainenPankkiiri

        Tuliko nyt hyvä mieli kun maksoit pankkiirien bonukset?


      • SitäSaaMitäTilaaVaiMitä

        Ei todellakaan tullut, mutta maa joka ei selviäisi omillaan edes ilman velkoja ja pyytää nyt kommunistien johdolla vielä lisää ei kuulu idoleihini. Siitä että saksalaiset ja ranskalaiset pankit pelastettiin kaikkien euromaiden kansalaisten rahoilla on tottakai todella väärin. Mutta sen päätti suomessa edukunnan enemmistö hallitus eli siis suurin osa suomalaisista.


    • kusettaja

      pyytäkää ravintolassa kuitti ja maksakaa kortilla siksi et ravintoloitsija joutuis maksaa verot !!

    • konkanovatansainneet

      Veroja kreikassa, ravintolassa :-D joskus olen koittanut kortilla maksaa ja moni ystävistäni, ei onnistu vaikka ulko-ovessa kaikkien korttien mainokset.Tahtovat tulla silmille ja alkavat agressiiviseksi kun pyydät käyttämään maksupäätettä mikä on pöydällä mutta ei koskaan "toimi"Toisinaan kiusallamme kysyimme heti baariin mennessä käykö kortti niinkuin ovessa luvataan, juurikaan koskaan ei.Nälkä olisi tullut ilman käteistä. Pari hauskaa tappelua kun saapuessamme on kerrottu kortin olevan nou problem ja laskun saatuamme ei heillä mitään kortteja hyväksytä:-) Erääseen mukavaan ravinteliin laitakylällä vietiinkin sitten tonni-pari kuukauden aikana kun yllättäen kelpasi mielellään visa. Helppoa ei kortillista paikkaa ollut todellakaan löytää.Aivan sama paljonko rupuravintoloiden alvia nostavat kun sitä kuitenkaan ei makseta.

      • LomilleLomps

        Ei toi kortilla maksaminen tahdo onnistua edes Saksassa. Italiasta puhumattakaan. Kyllähän noi meidänkin kebabin vääntäjät semisti masentuu kun maksaa kortilla ja marmattaa veroista ja sitten kun antaa käteistä niin naama on kuin naantalin aurinko. Kuitin antaminen ei todellakaan tarkoita sitä että se tapahtuma menisi kirjanpitoon. Ei Kreikassa, eikä Suomessa. Ravintola on lähes joka maassa enemmän tai vähemmän koijausta.


      • Numero66

        Saksasta en tiedä, mutta Italiassa kortilla maksaminen on yhden ainoan kerran tökkinyt. Silloinkin kesätyttö näpytteli jotain omiaan maksupäätteeseen, ja tarvittiin omistaja resetoimaan laitteen.
        Ja joo, olen viimeisen kymmenen vuoden aikana käynyt Italiassa parikymmentä kertaa, yhteensä suunnilleen 4 viikkoa vuodessa.


    • paljonmatkaava

      No joo eihän se kortti saksassa kelpaa lähellekään pohjoismaiseen tapaan ja ei italiassakaan. Kokemukseni mukaan tämä kuitenkin reilusti kerrotaan kysyttäessä ja todella harvan baarin ovessa mainostetaan kortteja jos niitä ei huolita. Pohjoisitaliassa kortti käy mielestäni yllättävänkin hyvin, ainakin visa. Etelärupuitaliasta ei kokemusta eikä tulekaan.

    • luuserilandia

      Raijaako tuonne joku vielä omatkin rahansa ihan vapaaehtoisesti..? Tumput suorina siellä odottavat maksajia..

      • rukkaskäsi

        Raijjaako tumputtamaan? Ilimatteeks?


    • kreetalleeurolla

      No, kun kerran olet sinne Kreetalle menossa, niin muista ainkain katsella saaren nähtävyyksiä koko rahan edestä. Siellä on lisäksi uskomattomat ulkoilumahdolisuudet niin rotkoissa vaeltelijoille kuin veispedoillekin.

      Parhaat Kreetan tiedot löydät suomalaisen Kreikassa asuvan suomalaisille kirjoittamalta sivustolta:

      http://kreikkaan.net/ (kaikkea hyödyllistä Kreikka-tietoa)

      http://kreikkaan.net/matkakohteet/kreeta

    • AdiosNikoslavios

      Eihän sitä matkoilla kuitteja ja muuta turhaa mietitä. Siellä lomaillaan, syödään ja juodaan hyvin, uidaan ja otetaan rennosti. Ei taida olla tänne kirjoittavilla kokemuksia ulkomaanmatkoista.

    • JotainRotia

      Joo, ei ole kokemusta Kreikasta. Euroopassa on näkemättä Serbia, Albania ja Kreikka. Mihinkään näistä ei ole ollut hinkua päästä..

      • moraalipätijät

        Varmaan ihania maita sitten nämä: esim. Bulgaria, Romania, Moldova, Valko-Venäjä jne..sitten oma lukunsa rikollisten ja muiden rahanpesijöiden luvatut maat kuten Itävalta, Sveitsi, Luxemburg jne..Huvittavia nämä jeesusmaiset moralistit, jotka ilmestyvät muka pätemään aina kun jossain on asiat huonommin.


      • HavaNagilaa

        Moraalinpätijät voisi joskus ottaa vapaata suomi24:sta ja lähteä vaikka ulkoilmaan, ja jos oikein löytyy rohkeutta niin vaikka matkustamaan Romaniaan joka on todella hieno paikka käydä. Romania on oikeasti ihan jotain muuta kuin kauppakeskuksen edessä rahaa anova Romanianmustalainen. Huvittavia on just nämä Hesusmaiset moralistit jotka leimaa koko maan sen kansoineen jonkun poliittisen tai taloudellisen toiminnan takia ja jotka ilmestyvät pätemään aina kun jossain joku kirjoittaa asiaa:D


    • taatusti_luksusta

      Ei ilmastointia, ei uima-allasta, ei näköalaa, tervemenoa.

      • Luulosairas

        395€/henkilö 2 viikkoa hotellin kanssa. Ei tuohon hintaan mitään kovin luxusta edes odoteta... Pääasia että pääsee täältä sateen ja kylmyyden keskeltä edes hetkeksi pois:) Suosittelen sinullekin!


      • LomilleLomps

        Just tultiin takaisin. Ilmastointi, allas ja merinäköala oli hotellissamme Agia Marinassa. Kaikki toimi moitteetta. Joka paikasta kuitit ja kaikki oli todella ystävällisiä. Kahdessa viikossa nähtiin kaikki meille tarpeellinen, varsinkin kun oli auto alla. Vuokrauksessa ei ollut mitään ongelmia. 200€/vko Hyundai i10.


    • Rethymnon

      Halpa se kai on köyhälle! Rikkailla rikkaiden huvit! Jos sun tarvitsee satasia mainita ei sulla paljon voi rahaa olla!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      75
      2270
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1771
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      162
      1629
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1392
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1388
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1251
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1119
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1063
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1062
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      948
    Aihe