Kaisa ja Traian

Käenpesä

Kaisa on 28-vuotias juristi. Hän on menestynyt ja kaunis nainen. Hänen hiuksensa ovat ruskeat, melko pitkät. Kaisa harrastaa kuntosalilla käyntiä, joten hänen kroppansa on hyvässä kunnossa. Hänellä on melko vaatimattoman kokoiset, mutta todella kiinteät ja terhakat rinnat. Perse on kiinteä, treenin muokkaama. Kaikinpuolin Kaisa on seksikäs.

Hän asuu miehensä kanssa kommuunissa, jossa asuu myös serbialainen, sittemmin suomalaistunut lääkäri, Traian. Kaisa on viimeaikoina tuntenut vetoa Traianiin, mutta miehensä Jussin takia on pakoillut tunteitaan.

Kaisa kävelee Traianin huoneen ohi. Mies makoilee sängyllä ilman paitaa ja lukee kirjaa. Kaisa pysähtyy tuijottamaan. Hänen himonsa heräävät, mutta hän jatkaa päättäväisesti kohti omaa huonettaan. Jussi ei ole kotona. Kaisa alkaa lukea kirjaa mutta hänen ajatuksensa harhailevat Traianissa. Lopulta hän antaa periksi ja lähtee Traianin huoneeseen. Hän katselee miestä ovelta ja astuu sitten lähemmäksi. Hän selittää, että tuli lainaamaan jotain iltalukemista ja alkaa katsella hyllyssä olevia kirjoja. Traian nousee ja kertoo, että ne ovat Serbialaisia satukirjoja, joita hän joskus lukee itselleen "iltasaduksi". He jäävät tuijottamaan toisiaan.

"Ei tästä tule mitään" -Kaisa huokaisee.
"Mistä?" -Traian kysyy. Samassa Kaisa hyökkää miehen kimppuun ja hukuttaa tämän kiihkeään suudelmaan. Kaisa riisuu satiiniyöasunsa. Hänellä on päällään enää mustat rintaliivit ja mustat, sporttiset alushousut. Kaisa ja Traian kaatuvat sängylle ja suutelevat toisiaan. Mies hyväilee Kaisan kiinteää takapuolta. Tunnelma on sähköinen. Kaisa laskee alushousunsa nilkkoihin ja levittää haaransa. Traianin kalu lipuu pilluun ja nainen liikuttaa lantiotaan. Kuuluu litinää kyrvän pumpatessa pillussa. Kaisa huokailee kiimaisena. Huokailu voimistuu ja muuttuu voihkinnaksi. Traian puristelee Kaisan rintoja. Molemmat ovat tietoisia petoksesta, mutta eivät voi himoilleen mitään. Kaisa tuntee kyrvän lipuvan pillunsa perukoille kerta toisensa jälkeen ja voihkii nautinnosta. Yhtäkkiä ovi avautuu ja parin kämppis Pete astuu sisään. Kaisa saa kietaistua yöasun ylleen ja molemmat ovat, kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Petellä on omat huolensa, eikä tämä aavista mitään. Peten lähdettyä Kaisa on murtunut.
"Entä jos se ois ollu Jussi?!" -hän sähisee Traianille. Kaisa ryntää parvekkeelle ja polttaa ensimmäisen tupakkansa yli kymmeneen vuoteen. Hän vetää pitkiä savuja hermostuneena ja miettii, pitäisikö hänen kertoa petoksesta miehelleen.

2

13173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mie vaa...

      Voitko jatkaa? toi oli hyvä. kertoisit vaikka kaisasta naimassa peteä..

      • jumpelis

        ei toisten tarinoita saa matkii=)))


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      11
      3516
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      119
      2277
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      44
      1669
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      78
      1163
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      48
      976
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      914
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      910
    9. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      11
      905
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      835
    Aihe