Aihe

Kaisa ja Traian

Käenpesä

Kaisa on 28-vuotias juristi. Hän on menestynyt ja kaunis nainen. Hänen hiuksensa ovat ruskeat, melko pitkät. Kaisa harrastaa kuntosalilla käyntiä, joten hänen kroppansa on hyvässä kunnossa. Hänellä on melko vaatimattoman kokoiset, mutta todella kiinteät ja terhakat rinnat. Perse on kiinteä, treenin muokkaama. Kaikinpuolin Kaisa on seksikäs.

Hän asuu miehensä kanssa kommuunissa, jossa asuu myös serbialainen, sittemmin suomalaistunut lääkäri, Traian. Kaisa on viimeaikoina tuntenut vetoa Traianiin, mutta miehensä Jussin takia on pakoillut tunteitaan.

Kaisa kävelee Traianin huoneen ohi. Mies makoilee sängyllä ilman paitaa ja lukee kirjaa. Kaisa pysähtyy tuijottamaan. Hänen himonsa heräävät, mutta hän jatkaa päättäväisesti kohti omaa huonettaan. Jussi ei ole kotona. Kaisa alkaa lukea kirjaa mutta hänen ajatuksensa harhailevat Traianissa. Lopulta hän antaa periksi ja lähtee Traianin huoneeseen. Hän katselee miestä ovelta ja astuu sitten lähemmäksi. Hän selittää, että tuli lainaamaan jotain iltalukemista ja alkaa katsella hyllyssä olevia kirjoja. Traian nousee ja kertoo, että ne ovat Serbialaisia satukirjoja, joita hän joskus lukee itselleen "iltasaduksi". He jäävät tuijottamaan toisiaan.

"Ei tästä tule mitään" -Kaisa huokaisee.
"Mistä?" -Traian kysyy. Samassa Kaisa hyökkää miehen kimppuun ja hukuttaa tämän kiihkeään suudelmaan. Kaisa riisuu satiiniyöasunsa. Hänellä on päällään enää mustat rintaliivit ja mustat, sporttiset alushousut. Kaisa ja Traian kaatuvat sängylle ja suutelevat toisiaan. Mies hyväilee Kaisan kiinteää takapuolta. Tunnelma on sähköinen. Kaisa laskee alushousunsa nilkkoihin ja levittää haaransa. Traianin kalu lipuu pilluun ja nainen liikuttaa lantiotaan. Kuuluu litinää kyrvän pumpatessa pillussa. Kaisa huokailee kiimaisena. Huokailu voimistuu ja muuttuu voihkinnaksi. Traian puristelee Kaisan rintoja. Molemmat ovat tietoisia petoksesta, mutta eivät voi himoilleen mitään. Kaisa tuntee kyrvän lipuvan pillunsa perukoille kerta toisensa jälkeen ja voihkii nautinnosta. Yhtäkkiä ovi avautuu ja parin kämppis Pete astuu sisään. Kaisa saa kietaistua yöasun ylleen ja molemmat ovat, kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Petellä on omat huolensa, eikä tämä aavista mitään. Peten lähdettyä Kaisa on murtunut.
"Entä jos se ois ollu Jussi?!" -hän sähisee Traianille. Kaisa ryntää parvekkeelle ja polttaa ensimmäisen tupakkansa yli kymmeneen vuoteen. Hän vetää pitkiä savuja hermostuneena ja miettii, pitäisikö hänen kertoa petoksesta miehelleen.

2

11137

  Vastaukset

  • Voitko jatkaa? toi oli hyvä. kertoisit vaikka kaisasta naimassa peteä..

   • ei toisten tarinoita saa matkii=)))


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11588
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   7689