Aihe

Valmennuskurssin käyneet: ovatko hinnan arvoisia?

kauppikseen2016

Teen jo nyt suunnitelmia ensi vuoden pääsykokeita ajatellen vaikka abivuosi on vielä edessä, syystä että haluan varmistaa että pääsen kauppikseen ekalla yrittämällä. Yhteispisteillä ei ole mitään jakoa koska yo-kirjoitukset ovat kielivoittoisia ja minulla on huono kielipää.

Mietin nyt että tuhlaanko tänä kesänä säästetyt kesätyörahat uuten telkkuun ja läppäriin vai pistänko ne rahat (mahdolliseen) tulevaan valmennuskurssin? Ilmeisesti on selvää, että niistä on jotain hyötyä mutta onko niistä niin paljon hyötyä kuin mitä hintalappu antaa ymmärtää? Eli maksavatko valmennuskurssit enemmän kuin maistuvat vai onko ne jokaisen maksetun euron arvoisia?

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Forgetaboutit

   Kyllä noissa valmennuskurssien hinnoissa on aika paljon ilmaa, eiväthän he sitä hyväntekeväisyytenä tee. Jos omaat hyvän lukutekniikan, olet motivoitunut ja luet FIKSUSTI, on valmennuskurssi tässä tapauksessa aika turha. Luennoilla istuminen vie lähinnä tehokasta lukuaikaa.

   Mutta joku laadukas harjoitustehtäväaketti kannattaa ostaa. Niistä on oikeasti todella paljon apua. Ja jos kuitenkin tuntuu, ettet halua opiskella kaikkia asioita itsenäisesti, suosittelen ennemmin avoimen yliopiston kursseja kuin valmennuskurssia. Tulee paljon halvemmaksi ja voit todennäköisesti hyväksilukea siellä käydyt kurssit tulevissa opinnoissasi.

  • sacccce

   Mä maksoin v-kurssista (lue:vitutuskurssista) pari vuotta sitten yli 2 tonttua ja se oli yhtä tyhjän kanssa. Paitsi että maksoin itsen kipeäksi se oli myös pois lukuajasta. Ajan haaskausta ainakin tämä kurssi, pelkkää rahastusta.

  • Ekallasisäääään

   Itse pääsin suoraan abivuoden jälkeen kauppikseen ja olin valmennuskurssilla. Suosittelen kurssia ehdottomasti koska kurssista sai paljon lisämotivaatiota ja kokonaisuus aukeutui paremmin verrattuna siihen jos olisin ilman kurssia opiskellut(luultavasti olisin luovuttanut heti :D) kurssilla oli myös vähän kilpailu meininki joka innosti panostamaan enemmän ;) lukuviikoissa oli myös tarvittavaa vaihtelua kun kävi kurssin luennoilla! jos et halua valmennuskurssille joka tapauksessa suosittelen edes jonkun valmennuskurssin materiaalien ostoa, niistä on apua!

  • 23rtweggwe

   OTA VERKKOKURSSI ekonomivalmennukselta. Lupaan ettet kadu. Näin et joudu ravaamaan turhaan kursseilla joista ei ole kuitenkaan mitään hyötyä koska joskus käsitellään niitä helpoimpia asioita se 5 tuntia päivässä matkat. Verkkokurssilla pystyt opiskelemaan milloin haluat, mitä haluat, missä haluat.

   40 pisteellä Aaltoon

  • tsekylters15

   Itellä oli Ekonomivalmennuksen nettikurssi ja koin kyllä että siitä oli aika merkittävä hyöty lukuarakassa. Sain paljon korvaamattomia vinkkejä luokkaa "tämä asia tulee 50% mahdollisuudella kokeeseen", vaikea olisi ollut ilman kurssia lähteä hahmottamaan sitä kokonaisuutta ja poimimaan tärppejä itse. Lisäksi harjoituskokeista oli paljon apua osaamisen tason seuraamisessa, mulla niitä oli kerran viikossa 2kk ajan ennen koetta.

   Sanoisin että jos oikeasti haluat 1. yrittämällä kauppikseen (ainakin HSE/Turku/Tre) nii ota kurssi, ei ne niin paljoa maksa siihen hyötyyn verrattuna. Ite pääsin nipin napin Turkuun ekalla yrittämällä aika lailla kurssin ansiosta.
   Kannataa harkita noita nettikursseja joissa luennot voi kattoo netistä, käytännössä sama ku lähiopetus mutta puoleen hintaan.

  • Aaltoonmyös

   Minä liputan myös ekonomivalmennuksen puolesta. Aidosti olen tyytyväinen erityisesti juuri verkkovalmennuspuoleen, älyttömän iso apu itseopiskelussa. Sitten fyysinen kurssi oman harkinnan mukaan, itselläni sieltä mukaan tarttui ehkä lähinnä motivaatiokannustetta. Itse opiskelun kannalta siitä ei niin valtavaa hyötyä ollut, vaikkakin toi mukavaa vaihtelua pelkkään pänttäämiseen.

  • lilliputti44

   Kouluun päästessäsi sä kuitenkin mahdollisesti tarvitset läppäriä tms koulutehtävien tekoon. Eli mieti sekin puoli. Sun täytyy sisäistää, että jokainen sana pääsykoekoirjoissa tulee lukea huolella. Jos sulla on hyvä lukutekniikka, et välttämättä tarvitse kurssia. Suurimmalla osalla ei kuitenkaan ole, sillä isojen kokonaisuuksien sisäistäminen on vaikeaa, joten esimerkiksi Hentusen Supermaster auttaa tässä todella paljon. Kaikki kaverit käyneet sen kurssin myös. Loppupeleissä kaikki on kiinni omasta lukemisesta. Täytyy painaa se koko kevät pitkää päivää kirjojen kanssa ja osata matikkaa. Kurssi auttaa myös pitämään motivaation yllä, eli ei tule pidettyä turhia vapaapäiviä lukemisesta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   255
   19703
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   379
   7352
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   2473