Vinkkejä kaivataan Dubliniin

yksinmatkassa

Mitä Dublinissa on nähtävää? Minne kannattaa mennä? Aikaa olisi pain viikonlopun verran ja yksin olen matkassa.

7

153

  Vastaukset

  • No nyt ei ihan selvinnyt että oletko mies vai nainen:) Mutta itse olen käynyt siellä muutaman kerran ja miehenä ehdottomiin must juttuihin kuuluu käydä Guinnessin tehdasmuseossa ja joka sijaitsee aivan keskustassa, Old Jemesonin viskitehdas museoineen on jäänyt jostain syystä väliin, mutta kuulema käymisen arvoinen. Halvin olut on Trinity yliopiston kampuksen baarissa mistä saa juoda tölkistä olutta ja seurata kentän vieressä kuinka yliopistojoukkue tai jokin muu pelaa viereisellä krikettikentällä irkuissa suosittua peliä. Temble Barin alue keskustassa on koko Dublinin musiikin keskus ja jos siellä et käy, elä kerro kellekkään edes käyneesi Dublinissa:) Jos taas kyse on naisihmisestä, niin shoppailumahdollisuudet ovat rajattomat. Dublin on hieno paikka ja kannattaa ottaa selvää paikasta kattavammin ennekuin menee sinne niin saa enemmän irti lomastaan.

  • Ainiin, ja Penney´s tavaratalo keskustassa on shoppailijan paratiisi, edullisempaa merkki ym vaatetta ei muualta löydy.

  • Hava, kiitos vinkeistä. Olen nainen.

  • Jos olet vähänkään patikoijatyyppiä niin ota Taran asemalta paikallisjunakyyti Howthiin, kävele niemen ympäri ja ihastele ja kauhistele suoraa pudotusta mereen ja upeita maisemia. Ole varovainen, ne hullut pyöräilee siellä. Tää vetää kyllä vertoja kaikenlaisen halpisvaatteen metsästyksen Penneysillä. Satamassa myös myynnissä kaikenlaista merenelävää. Entivanhaan Howthin asemalla oli hyvä ravintola. Sitten pubeista, aika komee on kirkosta tehty pub, kysymällä löytää, keskustan liepeillä.

   • Hurja kiitos! Tää on mun juttu! Menen ehdottomasti tonne. Kiinnostaa "suora pudotus mereen". Näitä "cliffejä" juuri olin metsästämässä ... niitä on siellä länsi-costalla, mutta sinne ei taida ny ehtiä. :)

    Ja se National gallery kiinnostaa .. ainakin mainoksissa näyttää olevan Vermeer heillä siellä. No sen näkee sitten. Perjantaina Dubliniin. :)


  • Naisena arvostat takuulla laadukasta suklaata, vai mitä? Sellaista löytyy mahan töydeltä Butlerin suklaatehtaalta, jossa pääsee sinuiksi suklaanvalmistuksen kanssa ja tietysti samalla herkuttelemaan. Toisaalta Dublinissa on loistavia vanhoja rakennuksia ja niissä olevia museoita, kuten Dublinin linna, Pyhän Patrickin katedraali tai Yeates-museo ja Trinity College ikivanhoine käsikirjoituksineen.

   Lisää Dublinin nähtävyyksiä pääsee katsastamaan sivulla:

   http://irlanti.org/nahtavyydet

   Ne ovat siellä sivun puolivälissä erikseen!!

  • -baarit, erityisesti temple bar alue
   -guinnes panimo
   -trinity college
   -suosittelen myös ilmaisia kävelykierroksia oppaan kanssa, ainakin abigails hostellin luota lähtee monesti viikossa. Ihan päviäkävelyjä missä katsotaan keskustan nähtävyydet ja iltaisin on pub crawl, molemmat tosi hyviä. Opas oli tosi hauska ja mielnkiintoisesti kertoi irlannista yleisesti ja esitteli keskustan päänähtävyydet.
   -paikallisjunalla pääsee pieneen kalastajakylään missä näkee irlanninmerta ja on kalaruokaa ravintoloissa tarjolla

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   36
   3273
  2. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   47
   2394
  3. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   34
   1467
  4. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   46
   755