HEO vai Työväen Akatemia?

Kumpi

Onko kenelläkään kokemusta näistä kansanopistoista? Onko opetus tasokasta ja millainen pääsykoevalmennus on? Olisin erityisesti kiinnostunut oikeustieteellisen linjasta.

2

238

Vastaukset

 • Olin Työväen akatemialla ja opiskelin oikeustieteen kursseja. Kurssit oli kivoja, mutta avoimen yliopiston kursseja oli vähän kurssimaksuun nähden. Paljon oli koulun omia kursseja, mitkä jotkin vähän pintaraapaisuja. Vuosimaksu oli vähän hintava, kun siihen ei kuulunut edes lounas. Opintotukea saa, mutta osan joutuu maksamaan itse. Osa kurssilaisista oli itsekeskeisiä ja halusivat päästä open suosikeiksi. Loppujen lopuksi sanoisin, että kannattaa kokeilla, jos muuten välivuosi menisi hukkaan.

 • HEOsta kokemusta liikunta-ja terveystieteen linjasta joka on ainakin kovin suosittu. Opetus on todella hyvää ja opettajat tuntuvat panostavan opetukseen. Ainakin meidän linjalla avoimia opintoja oli niin paljon että hyvä kun ehto suorittamaan. HEOlla ainakin lukuvuosi hintaan kuuluu myös lounas.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1257
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  90
  941
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  23
  492
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  430
 5. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  37
  378