Aihe

HEO vai Työväen Akatemia?

Kumpi

Onko kenelläkään kokemusta näistä kansanopistoista? Onko opetus tasokasta ja millainen pääsykoevalmennus on? Olisin erityisesti kiinnostunut oikeustieteellisen linjasta.

2

277

  Vastaukset

  • Olin Työväen akatemialla ja opiskelin oikeustieteen kursseja. Kurssit oli kivoja, mutta avoimen yliopiston kursseja oli vähän kurssimaksuun nähden. Paljon oli koulun omia kursseja, mitkä jotkin vähän pintaraapaisuja. Vuosimaksu oli vähän hintava, kun siihen ei kuulunut edes lounas. Opintotukea saa, mutta osan joutuu maksamaan itse. Osa kurssilaisista oli itsekeskeisiä ja halusivat päästä open suosikeiksi. Loppujen lopuksi sanoisin, että kannattaa kokeilla, jos muuten välivuosi menisi hukkaan.

  • HEOsta kokemusta liikunta-ja terveystieteen linjasta joka on ainakin kovin suosittu. Opetus on todella hyvää ja opettajat tuntuvat panostavan opetukseen. Ainakin meidän linjalla avoimia opintoja oli niin paljon että hyvä kun ehto suorittamaan. HEOlla ainakin lukuvuosi hintaan kuuluu myös lounas.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1726