Kokemuksia transtukipisteen kahvi-illoista?

Eräs_nuori_tiitti

Allekirjoittanut on pitkään tyttömäisyyttään pohtinut nuorehko transvestiitti, joka sattuneista syistä on vielä kaapissa. Ulos en uskalla tyttönä mennä ja vanhemmille tai kavereille en transvestismistäni kehtaa kertoa, mutta olen alkanut miettiä noita transtukipisteen kahvi-iltoja.

Minkälaista porukkaa ja minkälainen ilmapiiri siellä on? Otetaanko ensikertalainen hyvin vastaan, mitä siellä tapahtuu? Voiko iltaan mennä kuinka anonyyminä - siis tuleeko kukaan tivaamaan nimeä ja muuta? Onko tunnelma ahdistava, painostava, hyväksyvä vai jotain muuta?

9

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dhasjkdhak

      Nimeä ei tivata eli voit mennä täysin anonyymisti tai käyttää sitä nimeä jota haluat joka siis voi olla muukin, kuin oikea nimesi. Sukupuoltasi tai muutakaan henkilökohtaista ei kysellä joten sekin on oma valintasi kuinka paljon itsestäsi kerrot, jos haluat kertoa mitään. Pääasiassa kahvi-illoissa käy transsukupuolisia ja muunsukupuolisia mutta varmaan jokunen transvestiittikin. Illoissa on leppoisa ilmapiiri ja ensikertalaiset otetaan hyvin ja suvaitsevaisesti mukaan. Itselleni on kahvi-illoista ollut paljon iloa ja hyötyä. Samoissa tiloissa kokoontuu eri iltoina myös transvestiittiklubi dreamwearclub jossa kaikki ovat transvestiitteja mutta siitä toiminnasta en tiedä mitään. Heillä on jotkin nettisivut.

      • lkjljkjl

        Vastaavasti Dreamwearclubin jäseninä ja kahvi-illoissakin on joitakin transsukupuolisia. Heidän jäsenistönsä keski-ikä on melko korkea ja kahvi-illoissakin osallistujat ovat iäkkäämmästä päästä. Torstain kahvi-ilta voi siltä osin olla nuorelle transvestiitille kiinnostavampi.


      • Eräs_nuori_tiitti

        DWC:n jäsenistöstä olen saanut tuollaisen käsityksen itsekin. Myönnän että ikäjakauma on osittainen kynnys, olisi kiva että paikalla olisi muitakin suunnilleen omanikäisiä (joo, tiedän että nuorillekin on omia ryhmiä mutta niitä on niin harvoin että en yleensä pääse/jaksa/viitsi/muista mennä). Lisäksi ikää alkaa olla jo sen verran, että parin vuoden sisällä nuorten ryhmän ikäraja tulee vastaan.


      • fjyehjcd

        Mene torstain kahvi-iltaan. Jos ei ole sun juttu niin älä mene toisen kerran. Jos on OK niin mene uudestaan. Muiden kokemukset on niiden kokemuksia ja ainoastaan itse voit tietää onko paikka sinulle oikea.


    • DWC:n kahvi-illoissa pääosa porukasta on tosiaan aikuisen naisen iässä, mutta siellä on lähes joka kerta myös nuorempaa väkeä.

    • trml

      Vaihtoehdoksi uskaltaisin ehdottaa vielä transforcesin tapaamisia jokatoinen keskiviikko kaapelitehtaalla hesetan tiloissa. Kaikille sukupuolen moninaisuudesta kiinnostuneille ihmisille avoin tapahtuma. Hyvin leppoisa meininki ja ihanasti otettu kaikki vastaan.

    • kiinnostunut76567

      Saako joku ei-transihminen tulla silloin tällöin transtukipisteen kahvi-iltoihin? Minua kiinnostaa transihmisyys. Minua kiinnostaa myös esim. ravitsemus ja syömishäiriöt, juutalaisuus, tietyt yhteiskunnalliset ilmiöt, moraali- ja uskontofilosofia jne.

      Ei sinne varmaan pääse..

      • kjkljl

        Kahvi-iltaan voinee tulla asioista kiinnostuneetkin, mutta yleensä tällaisia lurkkijoita vieroksutaan. Transtukipisteen muissa ryhmissä on tiukempi rajoitus.
        Kahvi-illassa käynti ei avaa ilmiötä sivulliselle kovinkaan hyvin. Vaikka osallistujat ovat transihmisiä ja heidän läheisiään, niin keskusteluissa käsitellään aivan samoja asioita kuin missä tahansa ihmisten kokoontumisessa. Transasioiden käsittely on hyvin vähäistä. Näinollen ulkopuolisen vierailu pelkästään uteliaisuudesta koetaan kiusallisena (halutaan vain nähdä "niitä").


      • vkfdhj

        Transtukipisteen nettisivun mukaan kahvi-ilta on tarkoitettu omaa sukupuoltaan pohtineille ja heidän läheisilleen joten pieni rajoitus on. Tarvitaan henkilökohtaisempi suhde transihmisyyteen, kuin vain pelkkä kiinnostus. Tämä on monille niin arka aihe, että kunnioitat transihmisyyttä parhaiten antamalla heidän elää rauhassa omaa elämäänsä ja jätät kahvi-illat niille joille se on tarkoitettu eli transihmisille, sukupuolestaan epävarmoille, muunsukupuolisille sekä heidän läheisilleen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      4
      1983
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      254
      1687
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      248
      1610
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      54
      1574
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1428
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      28
      1341
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1197
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      282
      1182
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1173
    10. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      39
      1061
    Aihe