Hääparille lahjaksi?

Mitäsviedävoisin

Moikka.
Elikkäs mitäs voisi viedä tulevalle hääparille lahjaksi? En ole kovinkaan läheinen heille, mutta olen toiminut heillä lastenhoitajana. Olen vielä menossa hoitamaan heidän 1v lastaan koko päiväksi, heille tärkeänä päivänä eli kun menevät naimisiin. En kehtaa mennä tyhjin käsin vaan haluan jotakin viedä mennessäni kun tapaan heidät :)

Lahjan ei tarvitse olla mikään hirveän kallis kun tosiaan en ole sen läheisempi, sanotaan niin, että sellainen keskihintainen. Ehdotuksia? Joku ehdotti että skumppapullo ja kukkia.

Kiitos kovasti etukäteen :)

4

117

  Vastaukset

  • Lemmenlukko. Netistä voi tilata

  • Voit viedä melkein mitä vaan lahjaksi.Vanha sanonta, että lahjahevosen suuhun ei katsota, eli lahja on lahja.
   Mistä tuttavasi pitävät, harrastavat jne. sieltä se löytyy lahjan aihekin. Skumppapullo ei ehkä ole sieltä parhaimmasta päästä, mutta menettelee, se on sinun lahjasi heille ja siihen on tyytyminen.
   Itselläni oli ennen näissä lahjoissa, että vein aina jonkun kattilan häälahjaksi, yleensä 3 litran kattilan, jollaista tarvitaan aina jokaisessa taloudessa. Kunnollinen rosterikattila ei ole vielä kohtuuttoman kallis, mutta on käytännöllinen.

  • lapsi 1v jota hoitanut???
   luulis tietävän jo mitä perhe tarvi ja sen perusteella tietävänsä mitä antaa lahjaksi

   Noo tyhmä on tyhmä

  • Jos sieltä taloudesta näyttää puuttuvan jotain: kulho, valkosipulipuristin, pyyheliina, kylpyhuoneen matto, keittokirja, talousvaaka, termospullo, kylmälaukku tms., niin se on hyvä lahja. Heidän värimaailmansa ja makunsa tunnet kohtuudella, kun olet hoitanut heidän lastaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   31
   1701
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   22
   836