Purenatural

Kisutin

Eli kysymys kuuluu, onko kellään kokemuksia uudesta kissanraksumerkistä Purenatural? Kokonaislihapitoisuudeksi ilmoitetaan 64 % ja vaikuttaa ihan hyvältä ruualta. Itse en ole vielä päässyt testaamaan kisulle, kun edellistä ruokaa on niin paljon jäljellä.

12

617

  Vastaukset

  • kuivaruaat eivät ole hyväksi kissalle, vaihda kuiva ruuat tuoreiseiin broilerin koipiin ja siipiin

   • Nuo broilerin siivet ja koivet ei sitten ole sinusta aivan liian yksipuolista ruokaa? Aloittaja ei kysynyt vaihtoehtoisia ruokintamenetelmiä ja haluaa syöttää kissalleen kuivaruokaa. Piste. Yritä siis elää sen asian kanssa.


  • Paras ratkaisu on se, että kissa saa itse saalistaa pääosan ravinnostaan. Keväästä syysmyöhään se onnistuu kissalta erinomaisesti. Toki tämä edellyttää kissanomistajalta vastuullisuutta, eli kissa on otettu olosuhteisiin, jossa sillä on hyvät edellytykset nauttia vapaudesta. Jos taas kissaparka elää vankeudessa, niin kannattaa ravinnon miettimisen sijaan etsiä kissalle parempi koti maaseudulta.

   • Tämä ei ole totta, älkää uskoko tätä!! Kissaa voi pitää kerrostaloasunnossa ihan hyvin, kunhan saa tarpeeksi aktiviteettia. Sitäpaitsi rotukissoja ei edes saa pitää vapaana. Jos pelkäät että kissa tylsistyy niin opettele temppuja tai agilityä, vie valjaissa ulos ja leikitä runsaasti.
    P.s kuivamuonasta tulee virtsakiviä, ja kissa on tottunut saamaan vedentarpeensa ruoastaan, joten märkäruokaa ja tuoretta ruokaa. Eli muuten märkäruokaa, mutta päiväruoan voi tarjota juurikin sen kanan, katkarapujen, kalan jne muodossa mutta ei se kissa pelkällä kanalla elä!! T. Kokemusta on tullut kuuden vanhaksi eläneen kissan myötä


   • Niin no olen kyllä muuten aikalailla samaa mieltä kanssasi, mutta mikään laki ei kyllä kiellä rotukissan päästämistä ulos kun maatiaiskissoihin verrataan.. Toki sitten jokaisella kasvattajalla on omat sääntönsä myyntisopimuksessa kirjattuna.


   • Kissa on ulkona peto, joka tappaa hiirien ym. lisäksi valtavan määrän lintuja ja linnunpoikasia. Kissaansa ulkona vapaasti pitävä on henkilökohtaisesti vastuussa tästä.
    Vapaasti ulkona liikkuva kissa voi myös koska tahansa jäädä auton alle, loukkuun, ketun tai ilveksen nappaamaksi, naapurin tappamaksi tms.
    Itse en ottaisi sitä riskiä, vaan ulkoilutan kissaani mieluummin flexissä.


  • Kissani saa myös märkäruokaa päivittäin sekä kurnauskis merkkisiä kanamakupaloja. Raakaruuista ainakaan sika-nautakuutioita ei syö, sika-nautajauheliha kelpaa ja saakin aina kun itse siitä ruokaa tekee. Siis ihmisille tarkoitettu.
   Sinä vapausparasta: kissani on minulle ja miehelleni kuin perheenjäsen ja erittäin rakas, joten viepä itse perheenjäsenesi metsään elämään ja hankkimaan ravintonsa sieltä.

  • JAuheliha on hygienia ongelma. Murskaussa lihasmassassa bakterrit leviävät nopeasti. Myöskin kissan hampaat kaipaavat purtavaa, broilerin luut ovat sopivan pehmoista tavaraa.

   • Siksi jauhelihoissakin on viimeinen myyntipäivä, johon asti bakteerimäärä on turvallinen. Bakteereita menee ja kuuluukin mennä jonkin verran kissankin suusta alas. Et varmaan ajatellut, että esim. hiiret ja myyrätkään bakteerittomia ole? Ei pidä olla bakteerien suhteen vainoharhainen.


  • En kauheasti uskaltaisi suositella, juuri tämän uuden raksun tarjoilun aloittamiseen jälkeen kissalla vakava ummetus, tänään 5. kerta eläinlääkäriin ja kohta 1000 euroa mennyt, ulkomaanmatka peruutettava, kissalla haima-arvot pilvissä eikä tietoa paraneeko enää!! Kyseessä siis Pure Natural chicken Mustista ja Mirristä!! Voi johtua muustakin mutta aiemmin kissa kakannut kerran päivässä ja ollut täysin terve!

   • Sama täällä. Hyvin maistui täälläkin mutta todella aiheutti pahat ummetukset!!!


  • Ostin nyt tuota Pure naturalia kun tarjouksessa on. Erittäin hyvin maistunut. Meillä ei ainakaan tullut kissalle ummetusta tästä merkistä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   95
   3069
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   106
   2620
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   24
   2263
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   183
   2085
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1418