spiritismi

angelmother

hakuaisin tietää ns.spiritismistä. Ja haluasi oikeita vastauksia muummuassa voiko spiritismissä seota.Ja olen sitten jo 30vuotias eli EN missään nimessä kokeilisi! 5lastani:10,12,13,15,17 vuotiaat kyseli siitä että sekoaako siitä. Ja en osaa antaa neuvoja.

7

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Janne_______

      älä ikinä kokeile sellaisia okkultistisia puuhia, niissä ollaan tekemisissä demonisten voimien kanssa, monet ovat seonneet ja sen jälkeen se onkin pahimmassa tapatuksessa loppu elämä mielisairaalassa ja sen jälkeen kadotuksessa jos ei riivaajia ulos ajeta ja tehdä uskonratkaisua jne, kanattaa liittyä voittajan puolelle ja antaa elämä Herralle Jeesukselle Kristukselle ja alkaa tutkimaan Jumalan sanaa ja rukoilemaan, siinä on todellinen vapaus

      uskokaa Evankeliumia ja tehkää parannus

    • olinpimeydessä

      Pelasin spiritismiä ennen uskoontuloa. Jumala armahti koska tein sitä tietämättömyydessä, kun vanhempani eivät olleet uskovaisia. Kyllä siitä seurasi pitkään pelkotiloja.
      Kannattaa kääntyä elävän Jumalan puoleen Jeesuksen Kristuksen kautta.

    • Lauvi

      Hei! Oletan että oikeastaan kyselet ouija-laudasta, siitä missä on numeroita ja kirjaimia, jolla kommunikoidaan henkiolentojen kanssa. Ouija-lauta on saanut hieman huonon ja vääristyneen maineen siitä syystä että sitä aikoinaan käytettiin paljon ihan seurapelinä. Eli ei tiedetty mitä tehtiin. Ouija-lauta ei oikeasti työkaluna eroa millään lailla muistakaan magiassa tai divinaatiossa käytettävitä työkaluista, kuten esim. tarot-kortit tai heiluri.
      Voiko siitä sitten seota? No eipä oikeastaan. Tietysti voi psyykkaamalla saada itselleen aikaan pelkotiloja ja vainoharhaisuutta, mitta se ei ole itse tökalun tai edes henkien aikaansaannosta. Aina, AINA, pitää ottaa selvää näistä asioista ennenkuin alkaa leikkimään! Tietää miten ja ketä kutsutaa, ei niinkuin elokuvissa "huhuu, onko täällä joku?"Tietää miten luoda suojattu tila ja miten lopuksi tila puretaan. Pitää olla selkeä alku ja loppu tilanteella, jos ei muusta syystä niin siitä että alitajunta(kin) ymmärtää että kyse on muusta kuin arkipäivän tilanteesa josta sitten erkaannutaan kun tilanne on loppuu. Muuten mieleen voi asettua mörköjä.
      Ja kyse ei ole mistään demoneista, ellei niitä sitten nimenomaan halua kutsua. (Demoni tulee sanasta daemon joka tarkoitta henkiolentoa, ihan kaikenlaisia)

    • haluan pelata spiritismiä,jotta sekoasin oikeasti

    • Älä_leiki_elämälläsi

      En suosittele spiritismin tai muunkaan vastaavan (noituuden ja okkultismin)
      harrastamista. Ennen kuin tulin uskoon harrastin spiritismiä ja voin sanoa, että ei kannata. Jos haluaa jännitystä elämäänsä kannattaa mieluummin tarttua Raamattuun, kuin okkultistisiin juttuihin.
      Onneksi Jeesus pelasti minut lopulta siitä syöveristä, johon olin vähällä joutua. Olin vähällä upota suohon, mutta viime hetkellä minut nostettiin takaisin elämään. Spiritismin harrastaminen on helppoa ja Saatana saa sinut pian koukkuunsa, mutta pinteestä pääseminen pois onkin jo vaikeampi juttu.

      • Suurivaara

        Hyvä kun kirjoitit tuon joka on täyttä totta. Spiritismissä ollaan itse perk...eleen kanssa tekemisissä jonka tarkoituksena on viedä ihmisiä helvettiin. Voin sanoa niin omien(onneksi olin tosi nuori ja ymmärtämätön) kuin monien muidenkin kokemuksien puolesta että se on HIRVEÄÄ! Piru sanoi ottaneensa jonkun omakseen josta ei ole paluuta. Mutta apu löytyi Jeesukselta Kristukselta.


    • Hei!

      Varmin tapa mahdollisimman suureen henkiseen, hengelliseen ja usein myös muuhunkin vahinkoon on spiritistiset harrastukset. Saatana pahoinenlangenneine enkeleineen ei koskaan rakasta, -ei tee tässä ainokaistakaan poikkeusta, vaan tavoitteena on aina ihmisen tuho.

      Moni ihminen alkaa leikkiä uteliaisuudesta pahojen henkien kanssa. Nähdessään voiman osoituksia hän tulee houkutelluksi yhä pidemmälle, kunnes lopulta ihmistä hallitsee tahto joka on ihmisen omaa tahtoa voimakkaampi ja ihminen joutuu käymään todella kovan taistelun päästäkseen irti. Kun ihminen hylkää Jumalan, Henki vetäytyy kokonaan pois ja ihminen voi vajota järkyttävän syvään alennustilaan jossa voi tapahtua mitä tahansa.


      Pettäjinä demonihenget toimivat lausuen kauniita sanoja ja moni ihminen on liikuttunut ajatellessaan että on saanut kuolleelta omaiseltaan viestin. Tulee kuitenkin aina muistaa, että paholaisen perimäinen tarkoitus on aina petos ja ihmisen tuhoaminen. Tämä toteutuu viimeistään kun ihminen on kadotettu.

      Ennustelu liittyykin Jumalasta luopumiseen. (Jes 2:6) Spiritismin harrastajia kohtaa tuho. (Jes 47:9-15) Jumalan kansa Israel joskus lankesi spiritismin syntiin. (2 Kun 17:16-17, 21:6) Raamatussa spiritismi on jyrkästi kielletty. (Apt 19:19-20, 13:8, Gal 5:20, 1 Kor 10:20, 1 Kor 10:20, 2 Tim 3:8) Lopun aikana demonihenget tekevät suuria ihmeitä! (Ilm 13: 12-14, 2 Tess 2:9, Matt 24:24)

      Vainajahenkiä ei ole olemassakaan, (Saarn 9:5,6,10, Ps 146:4, 115:17) mutta spiritismin petos on ollut siinä, että se uskottelee olevansa yhteydessä kuolleisiin. Monet viehättyvät (petoksesta) kun luulevat saavansa viestejä kuolleilta omaisiltaan. Todellisuudessa viestien lähettäjiä ovat demonit, eli langenneet enkelit, paholaisen apulaiset. Oppi sielun luontaisesta kuolemattomuudesta on tullut pakanallisesta filosofiasta, erityisesti Platonilta. Raamattu ei sielun kuolemattomuusoppia puolusta, mutta ajattelu on pesiytynyt uskonnolliseen ajatteluunkin. (Ilm 12:4,9) Spiritismiin liittyykin aina vääriä uskonnollisia ajatuksia, henkien manaamista, hurmokseen pyrkimistä, taikauskoa ja kuvittelua.

      Paholaisen eksytykset valkeuden vaatteissa Kristuksen nimissä; (2 Kor 11:14, Matt 24:24, 7:15-23, Ilm 16:13-14, 13:13-14) Ne tekevät suuria ihmeitä. Tällainen hurmos ja kiihkomielisyys haittaa Jumalan työtä. Eksytykset ovat pettäviä, koska ne tapahtuvat uskonelämän kautta, ja niitä on vaikea erottaa ja arvostella. Ainoa tapa arvostella oikeata ja väärää on Jeesuksen usko, ja Jumalan sana Raamattu, sekä Jumalan käskyillä koettelu. (Jaak 1:25, 2:10-12, Jes 8:20, 1 Joh 2:3-4, Luuk 16:17)

      Raamatun Kristus mission evankeliumin uskonnon tunnusmerkkejä on;
      1.) Jeesus Kristus; Joh 3:16, Joh 14 luku. mm.
      2.) Pyhitys; Hebr 12:14 (Ihminen huomioi Jumalan tahdon ensisijaisesti kaikessa arjessakin ratkaisuissaan)
      3.) Jumalan laki ns. 10-käskyn lain arvot synnin opettajana; Room 3:20,31, Hebr 10:12-18, Ilm 14:12, 12:17, Luuk 16:16-17, 1 Joh 2:1-6, 5:3, Jaak 2:8-13, mm.

      Ystävällisin terveisin
      Jari Laurila
      keskustelija

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe