4 smile katsoisitko

tähdetär79

Miten minun ja suuren rakkauteni käy. Hän on 25-vuotta minua vanhempi, olemme ristiverisiä.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      Mennyt
      Ristiverinen aikuinen mies, jokin iso muutos tässä on käynyt, muttei laisinkaan huonossa mielessä. Tyytyväisyyttä ollut, mutta sitten jotakin on pölähtänyt puskista ja on vaatinut sinulta paljon sisua ja olet joutunut jopa, täysin muuttamaan käsityskykyjäsi. Tosi kova kortti :(

      Nyt
      Tosiasiat on tosiasioita ja ne on työstettävä ja nyt on parasta pitää jalat maassa. Maailmalta kiirii uutisia, joita sun on aika vaikea sulattaa. Koskee valeahkoa naista ja sitä, että hänellä tässä on kotiasiat kondiksessa

      Tulee
      Vaikka tää tilanne nyt sinusta näyttää hankalalta, on se kuitenkin menossa ihan hyvään suuntaan ja valokin alkaa pilkahdella - silti tunnet itsesi hylätyksi/ulkopuoliseksi/yksinäiseksi ja tähän liittyy harvemmin tavattu ystäväsi, jonka suhteen haluaisit niin onnistua. Sua ahistaa kilpailutilanne tässä.
      Saat viestin, joka rauhoittaa tilannetta, mutta sun pitää miettiä arvojas uudelleen. Jokin asia nimittäin tulee päivän valoon. Tässä on jotain eroon liittyvää ilmassa tai sit täs on 1 kaveri liikaa. Kuitenkin.., luottamuiksesi alkaa palailla ja olet onnellinen.
      Joku asia sun pitää osata ratkaista, että saat sielun rauhan. Ole ylpeä siitä, mitä sinulla jo on/olet saavuttanut, olkoonkin vaikka jotakin on tulossa vääjäämättä ja se aiheuttaa lisää liikehdintää ja alkaa jäytää ajatuksiasi.
      Työ/opiskeluasioissa uusi tilaisuus ja mietit sitä itekses ja haalit hartioilles turhan paljon taakkaa. Jopa niin paljon, että lopulta se alkaa suututtaa sua kunnolla ja vaikka sulla on kaikki onnistumisen mahdollisuudet, valintojakin pitää tehä.
      Balanssia tulevaisuuden suunnitelmien suhteen. Tässä on joko virkamies tai sit asioihisi suuresti vaikuttav henkilö, vaalea aikuinen mies ja joku juttu, jonka tulolle et mitään mahda. Hilpein mielit vipellät polullasi ja oot voittaja fiiliksissä.
      Jotenkin tää nyt pyörii jonkun vaalean miehen ympärillä tää juttu ja pikkusen oot niissä fiiliksissä, ettet ihastumiselta/rakastumiselta kyllä välty ja ootkin sitä mieltä, että sulla on oikeuskin noihin fiiliksiin ja se entisestään luo sopusointua ja hyvää mieltä ja taitaa tuo tunne molemminpuolistakin olla.
      Sit tääl on joku nainen ja rahasopimusasioita (vaalea) tulee joku viesti tähän liittyen. ja lisää viestejä ja se luo taas toiveikkuutta, tässä on nyt joko eri paikkakunnalla oleva juttu tais sit joku juttu, kun tapahtuu hetken päästä. Oli se kumpi tahansa, siihen kannattaa tarttua, sillä se tuo sinulle todella paljon onnellisuutta.
      Sit saat tietää jotain, jonka takia 'vaivut ajatuskiisi.' Varo jämähtämästä liiaksi kuitenkaan aatoksiisi, sillä kohtalonpyörä raksuttaa kaikelle omaa aikaansa ja nyt on se aika, kun kotisi on kuosissaan ja siinä sulle ehdotellaan ties mitä - saattaa jopa haasteellisiakin ehdotelmia olla ja se tulee sulle pikkusen yllätyksenä TAI tää on kutsu jonnekin sosiaaliseen tapahtumaan.
      Stressaannut TAI tää on merimatka/meren takaa tuleva juttu - muuton/muutoksen kortti ja sitä että mietit onko aika tällaiselle kypsä. Tästä saattaa muodostua sinulle erittäinkin vaikeasti käsiteltävä juttu ja se vaatii sulta lujaa tahtoa. Tässä on joku nainen, kun puuhailee selkäs takana jotain. Liittyy aineellisiin asioihin???

      • kysyjä

        Kiitos 4smile. Nyt vasta löysin tämän...

        Kyllä sinä näet asioita.. hyvää syksyä sinulle.


    • tämäkysyjä

      4smile. Millä aikavälillä nämä asiat suunnilleen tapahtuvat?

    • kysyvä

      Kwhtaanko vielä pyytää vastausta ed. Kysymykseen -aikaväliin

      • 4Smile

        juu ku ehtis..


      • kysyvä

        Kiitos ihana -odottelen


    • kysyjäap

      • kysyjäap

        Oho :d kunhan nostan :)


      • 4Smile

        Kurkkaan sul uudestaan ja sit on pakko lähtee hakeen tota kulkinetta tuolta ja lähtee hommiin. Kun joskus ois.., vapaa viikonloppu, mut ku ain on jotain..

        Mennyt
        Täällä on nyt ollut jonkun ristiverisen aikuisen miehen työasioihin liittyviä asioita, jonkunlaisia ehdotelmia ja sen myötä on ollut aika kääntää uusi sivu elämässä. Kohtalonpyörä raksuttaa siis kaikelle omaa aikaansa. Jokin tieto tullut, jonka myötä on tullut hetken hengähdystauko, ehkä jopa kaivattukin sellainen.

        NytTäällä on menestymistä ja sitä, että sitä kohden mennään vakain aikein, vaikka kuinka ympärillä kuohuisi. Jokin yllättävä tieto roikkuu ilmassa ja se voi pikkusen aiheuttaa liikehdintää. Keskellä kaikkein suurimman rakkauden/onnen, jokin sinulle täysin puskista tuleva juttu, saa sinut tuntemaan 'voittaja fiiliksiä,' eli olet ainakin jossain asiassa onnistunut ja sen tähden saat olla ylpeä saavutuksistasi

        Tulee
        Eroon pääseminen jostakin/ero/kolmas pyörä.., ja tässä on harmoniaa, vaikkakin mukanaan myös omat haasteensa. Jokin on tulossa auttamatta ja sinulla tässä, jossa tunnet syvää kiintymystä - on elämän osa-alueilla hommelit balanssissa.
        Rahasopimusasioita ja jollain tapaa tää liittyy sun ystävääsi, jonka kanssa tunne on molemminpuolista - tässä kumminkin pitää nyt panna hösseliks, vaikka itekses mokomaa paljon pohditkin - ehkä ihan hyväkin niin on - täällä edelleen on tää vaaleahko nainen. Ehkä siksikin paljon asioita pohdit? Ja vaikka aurinko porottaa täydeltä taivaaltaan - koet ittes jotenkin ulkopuoliseks. TAI sitten tuon vaaleahkon naisen kortti voi kuvastaa sinua itseäsi, sillä ristiverikön kortti meni jo.
        Jokin tieto, liittyen vaaleaan aikuiseen mieheen - saa oikeuden tajusi heräämään. Joku juttu nimittäin paljastuu ja se saattaa olla sinulle kova pala purtavaksi ja sun pitää ratkasta miten asian handlaat. Ahistukselta et välty.
        Edelleen jaksat toivoa sitä, että asiat suttaantuu, nyt kannattaa pitää matalaa profiilia - ainakin mitä tulee tunne asioihin. Jokin perheasioihin liittyvä juttu kysyy sinulta aikalailla voimia - jopa rohkeutta ja se saattaa kantautua korviisi eri paikkakunnalta.
        Joku kuitenkin suututtaa sua kunnolla ja alat sen takia stressata, mutta muutosten tuulet ovat jo alkaneet puhaltaa ja kunhan osaat tehä oikeat valinnat, alkaa luottamuksesikin palailla. Aineellisissa asioissa saattaa tulla jotakin perustuksiasi ravistelevaa.
        Kaikenlaisia voittoja ja liittyy johonkin harvemmin tapaamaasi henkilöön. Uusi alu - uudet kujeet. Saat kuulla uutisia, jotka tuovat mukanaan ison muutoksen. Kuoleman kortti siis kehottaa jättämään taakseen vanhat, kannattamattomat asiat niin, että uusi voi alkaa. Täällä on jotakin sun selkäs takana puuhastelijoita, muttet jaksa hirveemmin painoa niille enää laskea.
        Kaikki syy iloon ja juhlaan, olkoonkin vaikket kilpilu tilanteeltakaan voi välttyä. Ajatuksiasi alkaa hallita tulevaisuuteesi liittyvät asiat ja oot niiiin retkussa, ettei tosika. Tyytyväisyyttä ja balanssia.
        Kuun valossa elävät unet ja intuitiot. Vaikka haaveilu on paikoin ihanaa, varo liiaksi jämähtämästä aatoksiisi, vaikket tosin taida sille mitään mahtaa, että alat unelmoida.. Jokin viesti kantautuu, ehkä joltain naiselta - naiseen liittyen ja sinä pitelet onnistumisen avaimia hyppysissäsi ja kannat toisaalta hirveetä taakkaa hartioillasi, kun joku juttu tässä on, jota sun on pikkusen vaikea sulattaa/uskoa todeksi.
        Vaaleahko aikuinen mies TAI sitten tää sun ristiverinen mies, kun se ristiverisen kortti meni jo.., tää juttu on kestänyt jo jonkun aikaa ja täällä tarjotaan virkamiestä (pappi, poliisi, lääkäri...) ja se, että tosiasiat pitää hyväksyä ja pikkusen sun on mietittäväkin arvojas uusiksi ja se vaatii päättäväisyyttä, ehkä jopa terävää älyä! Jostakin petollisesta naisesta nimittäin saat kuulla..

        Elä kysy millon alkavat tapahtua - toivottavasti ees jotakin männöö sinnepäin..


      • tuokysyjä

        Kyllä menee -kiitos hirveästi sinulle 4 smile ja voi hyvin :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1937
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1629
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1569
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1507
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1455
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1347
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1256
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1187
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1128
    Aihe