Taas Räyskälässä toimari erotettu??

isoltaSaunalta

Mitä siellä oikein tapahtuu?? Saiko se Ville kenkää? Miksi siellä ei ole noissa pysyvyyttä, kemiat Vesan kanssako?? Mikä mahtaa olla taloudellinen tila Säätiöllä???

10

142

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiuutta

      Ville ei ymmärtäny r-mafiaa. Päästi hyppääjiäkin alueelle, kuulemma muutama moottorikonekkin käyny. Se ei vetele se. Kerättiin valitusrinki, kukin valitti tahollaan. Basisti halus taas terassilautoja, Imudorffi olla valtias. Piiri-pieni-pyörii uskonlahkon lailla, järkeä vailla.

    • r-mafia

      Jannen kisat....

      • donryskälä

        Hanski tykkäs kyttyrää pikkusaunassa?


      • kem_vessa

        Miten kisat? Mikä vikana?


    • purkJan

      Ihmeellistä touhua... päättäjäisiin G4TE 1:n tarjosi hienoa possun ulkofilettä kermakastikkeella ja yrttiperunoilla sekä hunajakasviksilla plus 3 salaatilla, hinta oli n. kympin - hienoa ja kiitos!

      • PikkuSaunalta

        Pohjoismaista purjelentopäivää juhlistetaan myös Räyskälässä!
        Koko viikonlopuksi 22.-23.8. on suunniteltu kaikenlaista kivaa ilmailutohinaa sekä harrastajien että yleisön riemuksi. Kyseessä on purjelentäjien juhlapäivä, joten tapahtumassa mennään purjelento edellä, muita ilmailun lajeja kuitenkaan unohtamatta. Viikonlopusta tiedotetaan kaikin käytettävissä olevin keinoin, siispä oletettavaa on että paikalle saapuu purjelennosta ja ilmailusta kiinnostunutta yleisöä. Toivottavasti oikein runsain mitoin.
        Meillä on nyt loistava tilaisuus näyttää kuinka kivaa ja innostavaa ilmailu onkaan, kuinka kertakaikkisen mahtava paikka on Räyskälä ja miten mukavia ilmailunharrastajat ovat! Käytetään tilaisuus hyväksi ja tehdään porukalla tästä tapahtumasta iloinen, rennon asiallinen ja jätetään ihmisten mieleen kuva mukavasta Ilmailukeskuksesta helposti lähestyttävine ilmailun harrastajineen.
        Nyt on sovittuna jo komea rivi kaksikoita esittelylentoja varten. Esittelylennoille pääsee juhlan kunniaksi hyvin edullisesti: 90€/500m, joten odotettavissa lienee hyvä määrä innokkaita tutustumislentäjiä. Tarvetta on ryhmien ja esittelylentäjien opastajista kuppilalta starttipaikalle ja tietysti takaisinpäin. Kaikki Räyskäläläiset hanskaavat tämän, joten ilmoittautukaa rohkeasti!
        Purjekoneita ja innokkaita maaesittelijöitä mahtuu vielä mukaan, tässä on oiva tilaisuus kerhoilla innostaa uusia harrastajia lajien pariin, kurssille ja lentäviksi jäseniksi. Maaesittelyn lisäksi ohjelmassa on ainakin kerran/päivä purjekoneen kasaus- ja purkunäytös.
        I-halli on valjastettu purjelennon luentoja ja simulaattorilentämistä palvelemaan. Luentojen väleissä tykitetään kankaalle purjelentovideoita. Jos hallinnoit hyviä lentopätkiä, niin tarjoa ihmeessä niitä tähän käyttöön. Hallissa on tarkoitus myös järjestää ilmainen lennokkipaja, jossa lapset pääsevät kokoamaan lennokkeja joko alusta asti tai puolivalmisteista. Saimme Opistolta tarkoitusta varten ison kasan helppoja ensikertalaisille sopivia lennokkipaketteja. Lennokkipajaan mahtuu varmasti vielä liimausavustajia ohjaamaan lasten työskentelyä.
        Parolan lennokkikerho on tulossa esittelemään oikeaa lennokkikalustoa, lennättämään ja esittelemään muutenkin toimintaansa.
        HIK:n pallojaosto saapuu paikalle Hämeenlinna-pallon kera. Palloa saatetaan jopa leijuttaa, mikäli keli sallii. Paikalla on innokkaita lajin harrastajia esittelemässä palloilun monimuotoisia harrastusmahdollisuuksia.
        Että tilaisuus toimisi joustavasti ja turvallisesti, tarvitaan muutama keltaliivinen pitämään silmällä ihmisten kulkemista moottorilentämisen alueilla. Ainakin kuppilan edessä ja tankkipaikalla on oltava huolehtimassa turvallisuudesta.
        Moottoripyöräpoliisi esittelee pyöriään ja saamme ehkä nauttia myös pienestä ajonäytöksestä.
        Lapsille on luvassa islanninhevostelua ja vuohia, makkarakoju pingotetaan pystyyn ja Efry-tuotteita kaupataan.
        Lauantaina kuppilan pihalla esiintyy livebändi, hyvää coverrokkia tiedossa siis.
        Palatakseni vielä siihen että kyseessä on purjelentäjien juhlapäivä, niin Räyskälä-Säätiö tarjoaa koko viikonlopuksi normihinauksen puoleen hintaan! Hinnanpuolitus tehdään puolittamalla hinauslippu. Purjelennetään siis porukalla vaikka vähän heikommassakin kelissä! Tapahtumaan osallistumisen vuoksi tästä herkusta vaillejääneet pääsevät seuraavana viikonloppuna hyödyntämään saman edun.
        Kaikki mukaan! Puuhataan porukalla ja hyvällä meiningillä hauska, mieliinpainuva ilmailutapahtuma, jookosta?

        t mari ja Ville


    • hinurinperässä

      Eli koko homman syistä ei ole vissiin tietoa? Outo juttu, kestääkö seuraajakin tuota touhua alle vuoden kunnes joku saa hepulin pikkusaunalla...?

      • zarkazmi

        "Uus" TJ on vanha TJ joka on jo kerran eronnut tai saanu potkut. Oli säätiön TJ siihen aikaan kun SUIO:ssa suhmuroitiin kopiokoneilla, ei huomannu muka mitään. Eiköhän hän siellä kestä kauemmin kuin vuoden. Sopii porukkaan, ei kuse omiin muroihin. Huippumenestyneet insinööritoimiston ja optikkoliikeen yrittäjägurut konsultoi taloudenpidossa.


      • purjelentäjä123
        zarkazmi kirjoitti:

        "Uus" TJ on vanha TJ joka on jo kerran eronnut tai saanu potkut. Oli säätiön TJ siihen aikaan kun SUIO:ssa suhmuroitiin kopiokoneilla, ei huomannu muka mitään. Eiköhän hän siellä kestä kauemmin kuin vuoden. Sopii porukkaan, ei kuse omiin muroihin. Huippumenestyneet insinööritoimiston ja optikkoliikeen yrittäjägurut konsultoi taloudenpidossa.

        Hei,

        Tämä menee vähän vedättämiseksi jo. Uusi TJ ei kyllä varmastikaan ole tiennyt SUIO:n sotkuista. Räyskälä Säätiö on eri asia kuin opisto.


    • purjelentäjä123

      Hei!

      Räyskälä säätiön puheenjohtaja on minusta käyttäytynyt toimelleen asiattomasti, kun julkisesti sanoi laskuvarjohyppääjiä "eri roduksi". Toki olen tietoinen tästä ilmaisusta jo entuudestaan, mutta ilmailukeskuksen luottamustoimessa pitäisi osata käyttäytyä eritavalla. Eikä tämä ole ainoa ongelma ollut.bb

      T. Purjelentäjä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4903
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe