Duracell 9-paristo räjähti

Pelppi

Haluaisin ottaa yhteyttä maahantuojaan asian tiimoilta mutta Duracell on ovelasti usean maahantuojan suojissa ikäänkuin piilossa. Laitoin netistä löytämääni osoitteeseen postia ja sieltä tuli vastaus, että eivät vastaa muista kuin ko. nettikaupasta ostetuista tuotteista. Tuote on kuitenkin huono koska räjähti, vaikka parasta ennen päiväys oli 11/2015. Tästä lähtien en osta Duracell-merkkisiä paristoja.

12

50

  Vastaukset

  • On ne muunkinmerkkiset paristot poksahdelleet

  • Etkö sitten tiedä mistä sen patterin ostit.

   • Tulivat uuden asunnon mukana palovaroittimessa.


   • Pelppi kirjoitti:

    Tulivat uuden asunnon mukana palovaroittimessa.

    Paloiko kämppä ennen räjähdystä?


   • Pelppi kirjoitti:

    Tulivat uuden asunnon mukana palovaroittimessa.

    Ottanut yhteyttä isännöitsijään tai rakennuttajaan?


  • On kai vielä myynnissä niitä perinteisiä levykkeistä kasattuja 9 V:n paristoja, eivät varmaan räjähdä.

  • Liekö paristojen valmistukseen tullut jotain muutoksia kun mullakin muutama kuukausi sitten räjähti yksi nappiparisto, NL -merkkinen. Laite jossa paristot olivat lakkasi yhtä-äkkiä pelaamasta ollenkaan ja paristotilasta löytyi kaikki kolme patteria pullistuneina ja melko lujasti toisiaan vasten puristuneina. Rupesin poistamaan keskimmäistä ensin niin hetken päästä saatana räjähti yllättäen kun sain sen irti.
   Onneksi älysin laittaa suojalasit päähän heti kun näin huonossa kunnossa olleet paristot. En ole ennen nähnyt niin huonokuntoisia nappiparistoja.

   Olisikohan näistä pitänyt tehdä joku ilmoitus tukesille... vein patterit ongelmajätekeräykseen ja mainitsin siellä että yksi on jo räjähtänyt ja kaksi on epäluotettavassa kunnossa, mahdollisesti räjähtäviä nekin.

  • Lapsena tuli 6V muuntajalla noita Li-pattereita ladattua. Lämpenivät mukavasti sormissa siinä sivussa. Lopetin homman, kun yksi kuumeni liikaa ja pääs räjähtämään. Mukavasti pääsi aina rannekellolla pari kuuta eteenpäin tuolla kikalla. Oisinko ollut siinä 9-vuotias, mistään suojalaseista tuolloin ollut tietoakaan - rälläkälläkin ajettiin ilman suojaa ja laseja!

   • Täytin itse 9v vuonna 1983 ja ranteessa oli niihin aikoihin digitaalikelloja joihin vaihdettiin uudet paristot kun entiset hyytyivät. Kulmahiomakonetta en käyttänyt 9 vuotiaana, joskus isä rälläköi jotain mutta katsoi ettei pennut ole kipinäsuihkun tiellä ja käytti suojalaseja.
    Tuo, että nyt tajusin laittaa suojalasit päähän ennen viallisten paristojen käsittelyä on työpaikan turvallisuuskulttuurin ansiota. Tiedossa oli pieni mahdollisuus että niin huonokuntoiset paristot saattaisivat räjähtää mutta en uskonut että niin tosiaan kävisi, onneksi kuitenkin laitoin ne suojalasit päähän, muuten olisi saattanut tulla silmille. Pariston osia lensi metrien päähän lattialle.


  • Mä kerran vaihdoin muistipatteria koneeseen. Vanhassa oli sellaiset juotoskorvakkeet, jotka uudesta puuttui. Kun lämmitin uutta patteria kolvilla juottaakseni siihen johdonpätkät se piru räjähti jo ennen kuin tinakaan tarttui ja puolet lensi kattoon.

   • joo ei pitäsi pirua lämmittää enempää !


   • Anonyymi kirjoitti:

    joo ei pitäsi pirua lämmittää enempää !

    Joo, piru varmaan räjähti, sai siis raivokohtauksen, lie karjaissut myös että "Perkele!" :D


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   373
   9012
  2. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   109
   867
  3. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   108
   783