020202 numeropalvelu ryöstöä!

Ryöstöäkö

Olen järkyttynyt Fonectan toiminnasta.
Itse jouduin käyttämään ko. palvelua kesäkuussa 2015, koska muutakaan numeroa ei kiireessä tullut mieleen.
Eräs tyttö oli pudottanut lompakkonsa puiston penkille ja löysin ko. lompakon. Tytön pankkikortti ja muu henkilökohtainen omaisuus olivat lompakon sisällä ja soitin 020202 palveluun tiedustellakseni tytön puhelinnumeroa, että voisin ilmoittaa lompakon löytyneen. Numeropalvelussa vastattiin ja esitin asiani. Numeropalvelun työntekijä etsi varmaankin numeroa, koska hiljaisuus langan päässä oli pitkä. Ajoittain ”langan” toisesta päästä tuli kysymyksiä, että asuiko henkilö kenties Helsingissä vai millä paikkakunnalla? Kerroin, että en tiennyt tytön asuinpaikkaa, koska olin juuri löytänyt hänen lompakkonsa, enkä tunne ko. henkilöä lainkaan. Pitkän odottelun ja turhan "rupattelun" jälkeen numeropalvelun työntekijä ilmoitti, että hän ei löydä tytön nimellä puhelinnumeroa lainkaan. Työntekijä kysyi, että tiedänkö mahdollisesti tytön äidin puhelinnumeron ja voisiko liittymä olla jonkun muun nimellä. Mielestäni tarpeeton kysymys, koska olin aikaisemmin ilmoittanut, että kyseessä on henkilö, jonka lompakon olin löytänyt, enkä tunne henkilöä. En siis saanut palvelun kautta minkäänlaista apua asiassa ja tytön numero jäi saamatta!
Selvästi havaitsin, kuinka numeropalvelun työntekijää on ilmeisen tarkkaan yrityksen toimesta ohjeistettu, että puhelua tulee venyttää, koska taksaa kerääntyy lisää joka kymmenen sekunnin välein.
Järkytykseni oli suuri kun sain puhelinlaskun, johon oli eritelty kyseinen yksi puhelu. Puhelun kesto oli ollut 2,54 minuuttia ja puhelun hinta 13,31 eur!
Jouduin siis hyväsydämisyydestäni maksamaan 13,31 €.
Vihdoin löysin lompakosta käyntikortin, josta selvisi tytön opiskelupaikan opettajan puhelinnumero. Soitin opettajalle, joka oli kesälomallaan ja kerroin hänelle, että olin ilmeisesti löytänyt hänen oppilaansa lompakon, enkä tiedä tytön puhelinnumeroa ja siksi soitin teille. Opettaja oli hivenen epäluuloinen ja kertoi, ettei hänellä ole tytön puhelinnumeroa juuri nyt. Pian puhelun jälkeen sain kuitenkin puhelun, jossa lompakon kadottanut tyttö itse soitti ja kysyi, että olinko löytänyt hänen lompakkonsa ja kerroin hänelle mistä hän voisi kadottamansa lompakon hakea. Mitään korvausta en tietenkään lompakon löytämisestä halunnut, vaan kehotin tyttöä olemaan jatkossa tarkempi tärkeiden tavaroidensa suhteen.
Maksoin siis mielestäni kohtuuttoman summan palvelusta, jota en lainkaan saanut.

12

2239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyhmästäpäästäkärsii

      Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka ostaa kuuluu vanha sanonta.

      Numeronhaun voi tehdä ilmaiseksikin Fonectan palvelusta ja jopa voi asentaa sen sovelluksen kännykkään, joka näyttää automaattisesti kuka soittaa jos numero on sinne tallennettu, joten turha heitä syyttää omasta tyhmyydestään:D

      • turhaan

        Turhakkeita, yleensä kaikki puhelimet näyttää kuka soittaa jos on tallentanut nron, uudet androidit näyttää firman nimen vaikka ei oo tallentanut sitä.


      • freesofta

    • Kdwjhqhakksbs

      Älkää käyttäkö tätä ryöstöpalvelua!! Minun oli aivan pakko soittaa tänne tiedustellakseni erästä numeroa. Käytössä saunalahti prepaid. Kerkesin puhua 30sec ja puhelu katkesi. Näyttöön tuli saunalahden ilmoitus puhelun hinta jotain 8€ ja saldo tyhjänä. Huhhuh. Älkää käyttäkö 020202 palvelua mistään hinnasta. Saatavilla on muita ja reilusti halvempia vaihtoehtoja. Olisi silloin pitänyt tutkia enemmän.

      • vaihtoehtona

        Totta. Kovat hinnat!

        https://www.020202.fi/palvelut/puhelinpalvelu/
        Arkisin ma-pe klo 8–18: 2,84 €/puhelu 0,90 € / 10 sekuntia.
        Muina aikoina: 3,42 €/puhelu 1,11 € / 10 sekuntia.

        Esim. illalla 30 sekuntia 3,42€ 3*1,11€ = 6,75 euroa. Jos meni 31 sekuntia, niin 7,86 euroa?

        Itse käytän Fonectan palvelua (kännykkäsovellus), johon rekisteröidyin yhden kerran tekstiviestillä ja jonka jälkeen se ei maksa mitään. Sai muistaakseni tehdä 100 hakua kuukaudessa eli riittävästi.


      • vainhädässä

        Yhdistetyt puhelut eivät kuulu operaattorin puhelupakettiin, vaan laskutetaan listahinnallla. Hätätilanteessa otin numeron 020202:sta ja annoin yhdistää ---> hintaa 21,20.


    • Anonyymi

      Onhan tuo aivan järkyttävää ryöväystä. Yritin paria numeroa etsiskellä (kumpaakaan ei löytynyt): puhelun kesto oli tasan kuusi minuuttia ja hinnaksi sille tuli 24,74 € eli 4 € 13 snt per minuutti.

      Aivan himmeä hinnoittelu noilla. En aio enää IKINÄ käyttää tuollaisia palveluita.

      Joo, olisi pitänyt selvittää ensin että mitä maksaa, mutta kuitenkin — onhan tuo on aivan sikahintaista ryöstöä: yli neljä euroa/minuutti!

      • Anonyymi

        Ilmainenhan se on:D


    • Anonyymi

      No mun puhelinlaskussa oli 020202 palvelun käytöstä, 3 puhelua, joita en ole tehnyt. Operaattorilta tieto puheluiden klon ajasta. Aamulla 3 perättäistä aikaa. Omituista. Mitä tehdä, pakkoko maksaa?

      • Anonyymi

        Aloitetaan siitä asutko yksin? Jos yksin operaattorin vika.


    • Anonyymi

      Huijausnumero, ei tule txt viestiin vastausta.

    • Anonyymi

      Kuvitteletteko saavanne ilmaista palvelua yritykseltä joka on auki 247 vuorokaudessa ja vastailee ties mihin sekopäiden kyselyihin. Kyllä yrityksen pitää voittoa tehdä, maksaa verot, palkat ja kaikki, joten turha köyhien ulista täällä että joutuvat maksamaan palvelusta jonka pakeille ovat itse hakeutuneet

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe