Aihe

Miten ilmottaudun läsnäolevaksi?

JunttiJii

Siis, eikö opiskelupaikan hyväksymisen lisäksi pidä ilmottautua läsnäolevaksi lukukaudelle? Pääsin Ouluun ja niiden nettisivuilta löysin, että vanhat opiskelijat voivat ilmottautua WebOodissa. Opiskelijakeskuksessa voivat puolestaan ilmottautua kaikki, joko käymällä siellä tai postittamalla lomakkeen. Mutta mä ymmärsin että me uudetkin voidaan tehä toi homma ihan netin kautta? Ei huvittais mitään posteja alkaa väkertämään ja haluisin hoitaa homman alta pois ennen kuin sinne Ouluun muutan.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • JunttiJii

   Hehheh vähän tarkemmin kun lukasi niin toisen alaotsikon alta löyty, että OILI-palvelussa. Missään ei kuitenkaan oo linkkiä tähän enkä jostain syystä googlellakaan löytänyt oikeaa mestaa (tai sitten koko palvelu kusee mun koneella)... Opintopolustakaan en mitään inffoa tähän löytänyt.

  • Oiliski

   Metropoliaan pääsin ja mulla ainakin aukesi Opintopolusta muistaakseni just tuo Oili automaattisesti kun vastaanotin paikkani. Tosin ilmoittautuminen piti tehdä 17.7. mennessä joten en tiedä enää. Soita koululle ja kysy, varmaan voi kirjallisestikin ilmoittautua.

   • hömöppä

    Opiskelupaikan vastaanottominen piti tehdä 17.7. mennessä, mutta ilmoittautua voi vielä elokuulle asti (ainakin Turun yliopistossa tais olla 20.8. mennessä). Oili tosiaan aukesi minullakin opintopolussa. Ota AP yhteyttä Oulun yliopiston hakijapalveluihin, lähetä vaikka ensin ihan vaan mailia ja soittele sitten perään, jos vastausta ei kuulu.


  • ihmehommaa

   "Ei huvittais mitään posteja alkaa väkertämään"

   Mutta täällä huvittaa kysellä ja netissä väkertää vaikka kuinka!?!? Postitettavan lomakkeen olisit täyttänyt alta aikayksikön ja ohimennen heittänyt postilaatikkoon.

  • Singed

   Opintopolussa pystyy ton tekemään. Kirjaudu sisään vaa eka.

  • Banskusaari

   Valitettavasti aikaraja meni jo umpeen 17.7, joten et voi enää ilmoittautua läsnäolevaksi syksyn 2015 ja kevään 2016. Seuraavan kerran voit ilmoittautua vasta ensi kesänä, kun pääsykoetulokset on julkaistu. Nää opiskeluhommat kannattaa ensi kerralla tsempata kunnolla ja ottaa asioista selvää etukäteen ja olemalla itse aktiivinen, kyse on kuitenkin omasta tulevaisuudestasi. Olisit voinut muutamassa minuutissa hoitanut tuon ilmoittautumisen ja asia olisi ollut silloin kunnossa uusien opintojen kannalta. Mutta virheistä oppii aina, ensi kerralla asia tuskin jää hoitamatta. Suosittelen sillä väliin tekemään duunia omia tuloja varten, tai kenties pyrkimään toiseen pailkaan kevään 2016 yhteishaussa?

   • Kaaris

    HÖPÖHÖPÖ. Läsnäolevaksi ilmottautuminen ja opiskelupaikan vastaanottaminen ovat kaksi aivan eri asiaa. Hyvä vitsi. :) Ei siinä..

    Itse olin yhteydessä yliopistoon, mihin olen menossa ja läsnäoloilmottautumisen voi tehdä 31.8 asti. Itse asiassa sitä ei edes voi tehdä opintopolun kautta ennen 12.8, kun ehdollisesti vastaanotetut paikat muuttuvat automaattisesti sitoviksi.


  • kissakavelee

   tääkin oli niin epäselvästi ilmoitettu asia kouluilta et ei ehdollisena vastaanottaneet tiedä enää mitä tehdä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   11713
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   2717
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2082