Aihe

Tampereen johtamiskorkeakoulu

sisällä2015

Onko minkälainen koulu opiskella kauppatieteitä? Kaikenlainen kommentti otetaan vastaan!

Kiitos!

5

410

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kandivm2015

   Kaupunkina todella kiva, erityisesti kesällä! Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät keskustasta, joten Helsingin valoista muuttavallakaan ei heti ala koti-ikävä vaivata. Yliopisto sijaistee hyvällä paikalla; kävelyetäisyys ydinkeskustasta, juna- sekä bussiasemalta. Myös asuntoja löytyy yliopiston läheisyydeltä paljon.

   Ainejärjestö on melko aktiivinen ja tapahtumia riittää mukavasti. Myös muille paikkakunnille suuntaaville reissuille saa monesti kaverin jos toisen mukaan. Ne muutamat aktiivit näkee aina olit sitten VVV-risteilyllä tai Jyväskylässä Rinneriehassa. Kannattaa lähtä mukaan! Huikea asia on ainejärjestön omat tilat, jotka sijaitsevat aivan yliopiston kyljessä. Luennolta voi tauolla kipaista kupille kahvia vaikka sukkasiltaan. Tiloissa järjestetään suurin osa iltatapahtumista, joten vaikka luennot jatkuisivat myöhään ei kirvestä kannata kaivoon samantien heittää.

   Pääainevaihtoehtoja löytyy runsaasti. Miinuksena toki rahoituksen puuttuminen, mutta sekin on tarvittaessa sovellettavissa ainakin kandivaiheessa. Plussana vero-oikeuden löytyminen. Luennoitsijoita on laidasta laitaan ja nopeasti huomaa kenen luennoilla kannattaa oikeasti käydä istumassa. Yliopiston palvelut ovat melko kattavat ja hyvin toimivat. Vapaa sivuaineoikeus antaa loistavan mahdollisuuden räätälöidä itselleen uniikin opintokokonaisuuden, jolla erottu työmarkkinoilla. Muille kursseille ei siis tarvitse anoa lupia ja niille on suhteellisen helppo päästä. Tämä on ehdottomasti Tampereen suurimpia vahvuuksia!

   Suosittelen Tamperetta ehdottomasti! Mainettaan parempi, eikä häviä Turulle piiruakaan.

   • myöstampereellemenossa

    Kiitos asiallisesta ja kattavasta kommentista!!


  • KMT.2011

   Sivuaineilla ei ole mitään merkitystä nykypäivänä työllistymisen kannalta. Nykyään ekonomitkin voivat joutua suoraan kortistoon. Vain työkokemus ratkaiseen työhaastattelussa!

   • assburger

    Totta, kauppatieteellisissä aloituspaikkoja on liikaa ja pääsykokeet ovat sisällöltään sellaisia, että ne suosivat "kunhan vain motivaatiota riittää" -asennetta. Tulos on se, että kauppiksen käytävillä ramppaa sitten kaikenlaisia tyhjäpäitä, joista osa luonnollisesti päätyy kortistoon suoraan valmistuttuaan "ekonomeiksi".


  • Työtvieväteteenpäin

   Tänä päivänä työkokemus on monta kertaa arvokkaampaa kuin se, mitä olet lukenut pää- tai sivuaineena kauppiksessa. Hyvän duunin saaminen opiskeluaikana on jo vaikeampaa, kuin päästä itse kouluun sisään. Sen takia suosittelenkin jo koulun alusta ahkerasti hakemaan töitä joilla sitten oikeasti erottuu, kun valmistut ekonomiksi. Tsemppiä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29537
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20807
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14057
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10847
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7984