Tulostinvirhe Canon MG6250 tulostimessa

tulostinvirhe

Käytin yhtä mustepatruunaa irti ja panin sen takaisin. Sen jälkeen printteri meni mykäksi ja ilmoittaa tulostinvirheestä.
Mikä neuvoksi?

9

54

  Vastaukset

  • Laita kasetti kunnolla paikalleen, vaikka käyttöohjeen avulla.

  • Minulla on tuo sama tulostin eikä mitään ongelmia.

   Tee kuten tuo aakkossekamelska ehdottaa ja jos se ei auta ota kaikki irti ja aseta uudelleen sillä poistaessasi yhden olet voinut hiplata viereisiäkin jotka eivät olekaan hyvin paikallaan.

   Jokaisessa kasetissahan on varsin kunnioitettava liitin rivistö, niissäkin voi olla "töhnää" eikä puhtaalla paperilla tai kankaalla pyyhkäisy ehkä haittaa mutta saattaa auttaa jos muu ei auta, kokeile!

   Jos muu ei auta niin vaihta kaikki kasetit!

   Noin minä toimisin sinun tapauksessasi.

   PS: onko sinulla alkuperäiset Canon mustekasetit? Kokeilin kerran muita ja yksi alkoi kiukutella vaikka siinä oli vielä puolet musteesta jäljellä. Vaikka Canon musteet ovat 2 - 3 kertaa hinnakkaampia niin ne ovat ainakin minulla toimineet moitteetta.

   • ne on Ink-clubin halpiskasetteja. Ovat kuitenkin toimineet tähän mennessä.


   • tulostinvirhe kirjoitti:

    ne on Ink-clubin halpiskasetteja. Ovat kuitenkin toimineet tähän mennessä.

    Toimihan se minullakin kunnes alkoi tökkimään ja puolet säiliön sisällöstä meni haaskuun kun en onnistunut ilmoittamaan sille jotta onhan siellä, katso vaikka itse.

    En tuon jälkeen ole moisiin sortunut. Onhan ne Canonin omat hinnakkaampia mutta onko hinta/laatu suhde pahasti pielessä on toinen juttu.


  • Sökö sökö söö.
   Tavallinen tarina. Jos otat kirjoittimesta kasetin irti sen mustelaskuri menee sekaisin, eikä kasetti enää toimi uudelleen asennettuna, vaan kone väittää kasettia tyhjäksi.
   Minulla on ollut noita ongelmia Epsonin kanssa, kunnes opin, ettei kasetteja saa kesken kaiken irroitella.
   Osta uusi mustekastti, niin alkaa toimimaan.

   • ei toimi uudellakaan kasetilla.


  • Voi hyvät ystävät. Älkää tuhlatko rahojanne alkuperäisiin tai Suomesta hankittuihin mustekasetteihin. Ovat törkeissä hinnoissa. Englannista ja Saksasta saa tilattua noita mustekasetteja noin 1 (yksi) euron hinnalla kappale tähänkin tulostimeen (Ebay). Vuosia olen käyttänyt ja tosi paljon tulostanut. Tulostuslaatu ollut moitteetonta. Vain noin 2 prosentissa kaseteista on ollut jotain ongelmaa. Ei tule kalliiksi kun nakkaa sen euron kasetin roskiin.

  • Jos ei uusikaan toimi, kantsii hakea kaupasta väri-laseri, ne toimii niin kauan kun tomua kasetis piisaa, hinta alk. 99€

  • Itse kannoin HPn halvemmanpään värilaaserin kierrätykseen, olipahan kallista tulostamista. Aina joku väri oli lopussa ja maksoivat uudelleentäytettynäkin hunajaa.
   Nyt on mustavalkolaaseri, Canonin pikkumustesuihku ja Epsonin suurkuvatulostin käytössä. Canon MG 7150 on tosin paljon huonompinku7n sitä edeltänyt Canon.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   262
   8085
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   108
   5454
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   4796
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   103
   2718