Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Eksoten mielenterveyspalvelut

Myllyhoito

Tätä palveluahan on, ainakin Kemppisen ja Salmisaaren suulla, kehuttu tämän valtakunnan ihan kärkipalveluksi mielenterveyskuntoutujille.
Onkohan todella näin, usean paikallisen mielenterveyskuntoutujan omat kokemukset ovat tästä tehokkuudesta hieman ristiriitaisia, mennään sittenkin organisaatiokeskeisesti jatkuvasti organisaatiota muuttaen jolloin kustannustehokkuus ajaa kuntoutujaa entistä enemmän koko touhun reuna-aluelle. Säästöjä todella saadaan ja niistä jaetaan tunnustusta päättäjille, mutta asiakkaan pahaolo jatkuu, jopa pahenee.
Onko tällaisesta kokemuksia?

9

236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kemppisen maine päihdelääkärinä ym. perustuu tasan kahteen asiaan, ne ovat itsepäisyys ja jyrkkä päihdevastaisuus. Kemppisen ura alkoi Sammonlahdessa siitä syystä, että hän ei suostunut kirjoittamaan krapulaisen ihmisen sairauslomatodistukseen mitään muuta syytä kuin alkoholismi. Olen usein miettinyt, että onko Kemppisellä edes minkäänlaista kosketuspintaa niihin asioihin joissa hän leikkii rautaista ammattilaista. Todella yliarvostettu heppu!

      • miro1

        Mitä siihen sairauslomatodistukseen sitten olisi pitänyt kirjoittaa? Nuhakuume vai? Tiedän kyllä Kemppisen olevan aika tyly tapaus päihteidenkäyttäjille, mutta toisaalta hän ainakin puhuu asioista ainakin niiden oikeilla nimillä.


      • miro1 kirjoitti:

        Mitä siihen sairauslomatodistukseen sitten olisi pitänyt kirjoittaa? Nuhakuume vai? Tiedän kyllä Kemppisen olevan aika tyly tapaus päihteidenkäyttäjille, mutta toisaalta hän ainakin puhuu asioista ainakin niiden oikeilla nimillä.

        Kumpi siihen todistukseen pitää kirjoittaa, aiheuttaja vai oire? Jos ihminen on vilustunut, niin ei kai siihen silloin kirjoiteta, että pakkanen?


    • SosiaalinenAsperger

      Kemppinen (narsisti) on kova tuomitsemaan päihteiden käyttäjiä. En tiedä onko hänellä minkäänlaisia auttamishaluja keitään muita kohtaan, kuin sellaisia jotka työntää kielen syvälle hänen ahteriinsa.

      Päihteiden käyttäjä voi toipua ainoastaan Kemppisen ja Jeesuksen avulla, muu toipuminen on valetta ja väärin, ajattelee Kemppinen.

      Pysykää kaukana ko. Jumalan tuuraajasta.

      • ammattilainenKK

        Täysin samaa mieltä. Jos ei Kemppisen kanssa ole samaa mieltä narsisti käyttää kaikki keinonsa tämän ihmisen tuhoamiseksi. Mies on täysin sekaisin ja seikkailee pitkin Suomea milloin missäkin pestiä vaihdellen, tuhoamassa toimivia hoitosysteemejä.


    • Y.liinoja

      joo ei toi ihan ykköspaikka oo hoidattaa itseään. onneks saa muualta jotain tukea.
      pakkopaidasta Kemppinen meikäläiselle kävi horisemaan. kilipää akan kanssa asuin vissii sosiopaattinen akka mutta meikäläiselle sitä paitaa näemmä meinas. ei ois ikinä pitäny kertoa rehellisesti käyttäneensä huumeita koska Kemppisen mukaan huumeidenkäyttäjät yleensä valehtelevat.
      muistakaa ostaa se naamion takaa kirja. sitä yks hoitaja mainosti ihan pokkana.

      • Heheee

        Kemppisellä on pahoja stereotypioita. Se on tiivistänyt psykiatrian, neuropsykologian, ja erilasiset syndroomat sen naamarikirjan paksujen kansien väliin :)


    • Arivlav

      hmm... oletko siis valehdellut käyttäneesi huumeita? vittu mitä meininkiä. yhel tyypil oli porukkaa perässä ni hoitaja heitti päin naamaa että jätkä valehtelee. paskat valehellu. tappeli jo monta kertaa. monta oikeutee menevää juttua samaa aikaa mut nää päätti sitte nähtävästi heittää lisää kapuloita rattaisiin.

    • stanasika

      tosi huonosti toimii kun 3 mielenterveys vajakkia liikkuu yhä vapaana. yks vissiin jopa eksotella töissä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1847
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1575
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 63
      1415
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      93
      1336
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe