Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pyrhotelli

Pyrpyr

Millainen on hotelli Pyr laadultaan ja hinnaltaan. Varasin talveksi kuukaudeksi.

14

551

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koettuon

      Pyr hotelli Fuengirolassa on normi kolmentähden hotelli. Paras mahdollinen sijainti, koska talvella lähes kaikki ravintolat on suljettu.Pyrin läheltä niitä kyllä löytyy. Miinusta on meren läheisyys, mikäli ikkunat on merelle päin. Kylmä viima tunkeutuu sisälle yksinkertaisista ikkunoista. Huoneistot ovat kyllä melko isoja ja siistejä. Hyvää matkaa toivottelen.

    • hintatietoinen

      Eivätkö kertoneet hintaa kun sitä kysyt?

    • Jouluvaari

      Hinta on 2500 pienimmässä huoneistossa, isommassa on kalliimpi.
      Kiitos tuosta ikkuna jutusta, en itse ymmärtänyt. Lähden jouluksi ja palaan tammikuun 20 päivän aikoihin tai ihan lopussa tammikuuta.

    • johannes12

      Maksatko kuukaudessa 2500 euroa?? Onpa kallis. Kysypä välittäjätoimistolta, saisit edullisemmin. Fuengirolassa ainakin kolme suomalaista välittäjää välittää huoneistoja Pyr:stä.

    • Joulumummu

      Mitähän kautta, osoitteita, kannattaa vastaisuudessa varata?
      Entäpä jos kevääksi huoneiston vuokraisin. Mikä välittäjä olisi luotettava. Ehkä myöhemmin, jos viihdyn siellä, voisin omankin hankkia.
      Nyt on koematka eläköitymisen kunniaksi.

      • Eteläänjo

        Suomalaisia välittäjiä on useita. Huoneistohotelleihin keskittynyt www.lomaasunto.net on oma suosikkini. Heillä varmaa laajin huoneistohotelli valikoima. Normaali asuntoja voit kysellä esim. tupasi.net , mutta veikkaan että huoneistohotelli on kätevämpi 1-4 kk. asumiseen.


    • Minäme

      Me olemme vuokranneet Rantakylän kautta useamman kerran ja kaikki on toiminut erinomaisesti

      • Johannes12

        Minäkin olen parina syksynä vuokrannut huoneistohotellin usean kk:n ajaksi Rantakylän kautta ja kaikki toiminut todella hyvin. Heiltä saa tarvittaessa apuakin, jos jokin mättää hotellilla.


    • Kukkamaaria59

      Älä nyt ihmeessä maksa noin paljoa. Bogart baarin vieressä rantakadulla on saksalainen Marina joka välittää vuokra-asuntoja. Katsopa sieltä eli immopiliariana las palmas. Olen itse vuokrannut häneltä ja kaikki toimii hienosti. Pyr hotelli on hyvällä paikalla,mutta kaipaa remonttia ja monessa huoneessa haisee viermärit

      • jo-neljä-kertaa

        PYR-hotellin sijainti on paras mahdollinen, fiksu ala-aula, lounge ja alakerrassa on myös on kahvio, josta saa syötävääkin.
        Pari huonoa puoltakin on. PYR-hotellin ylimmissä kerroksissa on luteita. Naapurimaan asukkaat ovat alkaneet viihtyä siellä, ja haluavat aina ylimpien kerrosten huoneistot, koska sinne aurinko paistaa vuorten yli pisimpään talvella. Torakoitten suhteen PYRissä on taisteltu pitkään, joten viikottain näkyy enää vain ehkä yksi yrittäjä keittiönurkkauksessa.
        Jos ikkuna ja parveke on etelään tai länteen, viikonloppuisin alempiin kerroksiin kuuluu brittiläisestä lähipubista musiikin pauhu aamuneljään ja meluisaa porukkaa parveilee PYRin ja pubin välisellä alueella sen jälkeenkin. Sama kuuluu Las Palmerasin itähuoneisiin, joka on vastapuolella PYRiä länteen. Pubi on näiden hotellien välisellä alueella. Jos itse valvoo aamuun, niin eihän se silloin häiritse. Tai sitten yrittää ottaa univajeen arkipäivinä takaisin.
        Kannattaa pyytää huone/huoneisto kerroksista 5-7. Kerroksia on muistaakseni 10.


    • Kukkamaaria59

      Sori se on inmopiliariana las palmas. Todella luotettava ja jos lupaa hoitaa jotain niin myös tekee sen. Meidän vieraat vuokrasi Las Palmerkasesta hänen kauttaan kivan kaksion.

    • hintatietoinen

      Tänään tulleessa Ole-lehdessä esim. Loma-asunnot.net iso mainos. Nuriasol alk 790€/kk. Aurinkopuolelta ehkä 100 € kalliimpi ja ehdottomasti otettava sieltä. Uutena heillä Torremolinos huoneistohotelli Stella Polaris alk. 790 €/kk ja siivous 1xvkossa sisältyy. Näistä ei takuumaksuja. Sähköt ja vedet sisältyvät.
      Rantakylältä löytyy myös Fuengirolan rantakadulta tasokas kohde, nimi ei nyt muistissa suurin piirtein 900-1000 € hintaluokassa.

      • Maramattilainen

        Alkaa olla toi Nuriasol täynnä jo ensi talveksi..


    • Viltteja

      Minuakin kiinnostaisi huoneiden laatu vaiikka menen vain joulun pyhiksi. Onko kunnon vuodevaatteet ja pyyhkeet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe