Raiskaajalle kostaminen?

ödfjafa

Hyvä ystäväni joutui vasta ikään tuntemansa miehen raiskauksen uhriksi. Ystäväni nukkuessa yksin tämä mies tunkeutui huoneistoon ja raiskasi hänet. Ystäväni tuntee tilanteesta häpeää eikä suostu menemään poliisin juttusille vaikka olen yrittänyt taivutella ja suostutella.
Raiskaaja on hyvin isokokoinen kaveri. Lähemmäs kaksi metriä pitkä. Muuten menisin hakkaamaan itse mutta olemme ystäväni kanssa pieni kokoisia.
Miten jonkun moottoripyöräjengin tai vastaavan voisi saada hakkaamaan tämä kusipään? Paljonko tälläisestä pitäisi maksaa?
Tietenkin voisi viikonloppuisin seurata kun äijä käy kaupungilla ryyppäämässä ja baari-illan jälkeen jollain kujalla yllättää pesäpallomailan kanssa?

14

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 8-9

      Sen sijaan että hankit lisää ongelmia teille niin mene itse tekemään rikosilmoitus raiskauksesta.

      Miksi et ole itse jo mennyt tekemään rikosilmoitusta? Mikä on huono tekosyysi? Olethan valmis väkivaltaan, joten miksi pelkäät rikosilmoituksen tekemistä?

      Raiskaus ei ole asianomistajarikos, siitä voi kuka tahansa ilmoittaa poliisille.

      Tällä vältyt myös siltä riskiltä että kyse ei olekaan ollut raiskauksesta.

      • dfadf

        Eikös tavallinen raiskaus ole asianomistaja rikos?


      • jytgh
        dfadf kirjoitti:

        Eikös tavallinen raiskaus ole asianomistaja rikos?

        Ei ole.


    • adfasdf
      • 8-9

        Älä valehtele. Raiskaus on ollut virallisen syytteen alainen rikos vuodesta 1999!


      • jytgh

        Voisitko vielä valaista meille mikä ihmeen kohta tuossa linkittämässäsi dokumentissa sai sinut siihen johtopäätökseen, että raiskaus olisi asianomistajarikos?

        Koko dokumentissa ei esiinny sana "raiskaus" tai mikään sen taivutusmuoto kertaakaan.

        Melkoisia kotilakimiehiä... Takaisin perusopintojen pariin mars.


    • Korpilaki

      Toimii tarvittaessa.

    • 9033333

      Kostaa voi laillisillakin tavoilla, jos käyttää vähän mielikuvitusta. Ei kannata rikkoa lakia ja hankkia itselleen vaikeuksia jonkun raiskaajan takia.

    • goodby.dont.come.back

      emme elä somaliassa vaan oikeusvaltiossa. muuta somaliaan jos suomen oikeuskäytäntö ei miellytä, mieluusti otan sieltä vaihdossa lainkuulijaisen somalin tilallesi

    • And_Juustoa_For_All

      Suomen laki ei oikeuta kostoon, tässäkään ymmärrettävässä mutta ilmeisen motiivin tarjoavassa tapauksessa. Kannattaa lukea edellinen lause uudelleen. Sitten: yhtä oikeutettua olisi kyseisen miehen veljen tekemä vastakosto, joka kohtuuttomana olisi kostettava jne.

      Käytettävissä on jatkuvaa uutisointia, ihan kadunmiehenkin valistuneita arvoita ja muutama tuhat vuotta historian aineistoa Lähi-Idästä esimerkkinä siitä kuinka samansukuinen Hammurabin laki palvelee. No, kyllä sama saadaan tännekin koska niin paljon me sitä haluamme (ja ollaan sitouduttukin ym.). En nakertaisi omaani ja sinunkin jo heiveröistä oikeusturvaa ja jouduttaisi tuota tullaamatonta tuontitavaraa jos haluamiseni tässä maassa ketään kiinnostaa.

      Macchiavelli, Rousseau, olikos Thomas Moore ja muutama muu tulivat muualta kuin Lähi-Idän järkeä korventavan auringon alta. Tottakai heti rasisteja joka iikka? Westfalenin rauhansopimus syntyikin varmaan etelän malliin vaalien mitätöinnillä kun tulos ei miellyttänytkään, melskaamalla, sinne tänne hoseltamalla ja pommeja nakkaamalla.

      Älä promotoi kivitystuomita ettet saa samaa uhkaa omalle kohdallesi. Toki kukaan ei ole millään ehtinyt kiireeltään miettiä parempiakaan ratkaisuja oikeustoimen ilmiselviin ristiriitoihin; parintuhannen vuoden ongelmien täydellisen, kaikkia tyydyttävän ratkaisun pyytäminen asettaa minutkin aika suuriin saappaisiin :)

    • pahat_tuhoutuvat

      Lähi-Idästä vielä: siellä kun kostonkierteeltä alkaa porukka vähetä pitää samaa verenhimoa jatkaa kai muualla? Ai niin, kuka yhä muistaa Brysselin? WTC:n? Lontoon, Nairobin, Munchenin? Olkoonkin että yksityiskohdista voidaan kinastella mutta eurooppalaiset eivät vissiin Syyriassa tai paljon muuallakaan lentele päin pilvenpiirtäjiä millään motiivilla vaikka sitä ikäänkuin jo kerjätään. Italian mafian vendettakin lienee pyörivän jonkun romantisoidun, kohtuullisen mutta yhtäkaikki rikollisen logiikan pohjalta.

      Rinnastan pesäpallomailan autolla (tai lentokoneella) rakennukseen menoon kun ovet on keksitty ja vahtimestarin saa vielä pokkuroimaan ja muuta tyylikästä.

      Tämä ei varmaan paljoa auta suuttumuksessasi mutta eikö ole messevä mielikuva sellainen tilanne, jossa kyseinen tyyppi hymyilee, oikein kiittää ja on hyvillään hetki ennen ITSE itselleen vuosikaudet rakentamaansa ja kerjäämäänsä tuhoutumistaan? Siis tilanne jossa samassa ilme vähän tuppaa vaihtua kun tyyppi tajuaa ettei voi vierittää syytä välittömästä, väistämättömästä tuhostaan kellekään, sille ammatikseen ymmärtäjällekään vaan ainoastaan itselleen? Mielestäni tällainen loppu on paitsi oikeus myös eeppinen.

    • Ljkkjmjmkuoul

      Mutamalla satkulla saa oikeuden puolelleen. Pitää potkia munat siihen kuntoon että kusi tulee vasemmasta lonkasta eikä piliä voi edes näyttää enää kenellekään.

    • TiedätKyllä

      Happoa saa kaupasta ja sitten intian tyyliin....sen jälkeen kaikki tunnistaa raiskarin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe