Tanssiuskomuksille kyytiä!

Tanssiharrastuksesta liikkuu tanssia harrastavien naistenkin keskuudessa monenlaisia uskomuksia, joista kaikki eivät läheskään aina ehkä täysin vastaa tanssilavoillamme eivätkä tanssiravintoloissammekaan vallitsevaa todellisuutta. Mikä lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumimme komeissa miehissä ihanaa naista eli sinua viehättää? Laitat itsesi kotona oikein nätiksi ja niiaat kilpailevan lavatanssiharrrastusaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeitten miesten kanssa vain ja ainoastaan säästösyistä tekemäsi monen tunnin kimppakyydin jälkeen hakualueella yhdelle foorumimme komeimmista miehistämme ja tunnet, kuinka vatsanahassasi kipristelee, kun häikäisevä hymy häivähtä tämän uskomattoman komistuksen koko virheettömän purukaluston leveydeltä ja ihmettelet, miksi tämä mies antaa juuri sinulle parketilla aikamoista haipakkaa eikä edes hataralla tekosyyllä pakkeja, kuten kilpailevan lavatanssiharrastusaiheisen foorumin lähes yhtä komeilla miehillä yleensä on tapana?

Kilpailevan lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin kukkoilevat ja lähes yhtä komeat miehet keksii seuraavana aamuna tai ehkä jo kotimatkallaan keskenään selitykseksi peräkammaripojan syndroman, mutta vikaan meni, kuten itsekin tuon komean miehemme kanssa jo kotimatkalla vähän epäilit. Itsekinhän olet jo jonkin aikaa nimittäin ollut sitä mieltä, ettei edes pari bussilastillista lähes yhtä komeata vaikkakin omista mielistään erittäin tanssitaidollista miestä juurikaan nosta naisten rivissä hakuinnostusta. Miestenhaulla salamannopeasti naistenriviin ronklaamaan ryntäävää mainitut pari bussilastillista lähes yhtä komeata miestä sen sijaan selittää sinunkin mielestä jo jonkin verran.

Täsmällisempi selitys on kuitenkin ihanien naisten tiivistyminen komeitten, siis kaikkein cooleimpien miesten ihoille. Foorumimme cooleimpien miesten ilmaantuessa tanssipaikoille kyynerpäätaktikointi naistenrivissä lisääntyy sen verran, että siitä syntyy hakurivissä etuilustakin naisten kesken pientä suukopua. Kilpailevan lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeat herrat alkavat käydä siinä vaiheessa niin kuumina, että ihanatkin naiset alkavat haihtua heidän tanssi-ihottumien vaivaamien ihojensa läheltäkin. Cooleimmaksi jäävät tällöin foorumimme komeat herrat, joten ei ole mikään tanssifysikaalinenkaan ihme, että ihania alkaa väkisinkin tiivistyä heidän ihoilleen.
Ilmoita


Pitkä juttu eikä mitään sanomaa.
4 VASTAUSTA:
Siinä lienee se sanoma että vain alfat kelpaa, samahan se on netin seuranhaku sivustoilla ensin kaikki käy alfat läpi ja sitten vasta kun ei heille enää kelpaa alkaa muut kiinnostamaan tai ei.
Oliko katkeruuden lausahdus, saattoi olla mutta ainakin eletystä elämästä opittua.
Naaraat eivät välttämättä pidä siitä, että uros käy hirmu kuumana. Alfa-uros poikkeaa tässä mielessä kaikista muista uroksista siinä, että alfa-uros ajautuu todella harvoin tilanteisiin, joissa hänen tarvitsisi edes lämmetä. Alfa-uros on siis jo tästäkin syystä täysin cool verrattuna muihin uroksiin, jotka käyvät jo siitäkin syystä höyryävän kuumina, kun kuvittelevat, että alfa-uros ilmestyi paikalle näyttääkseen jollekin heistä kaapin paikan tai jopa heille kaikille ikiomat kaapin paikat. Nuo muut urokset eivät näytä ollenkaan tajuavan, että koska he tietävät jo omien kaappiensa paikat, alfa-uros voi olla mille tahansa paikalle ilmestyessään aina niin cool.
Olihan siinä sanoma, pidin.
Elämä__on kirjoitti:
Siinä lienee se sanoma että vain alfat kelpaa, samahan se on netin seuranhaku sivustoilla ensin kaikki käy alfat läpi ja sitten vasta kun ei heille enää kelpaa alkaa muut kiinnostamaan tai ei.
Oliko katkeruuden lausahdus, saattoi olla mutta ainakin eletystä elämästä opittua.
Kaikki tietävät,
että (lava)tanssi on vain esileikkiä pystyasennossa julkisesti. Naisille ehkä siveellisempää tarjota itseään "vain tanssia harrastamalla".
Eläinmaailmassa yleensä koiraat/urokset esittelevät soidinmenoissa itseään.
+Lisää kommentti
Lavatanssit on huoria halvempi harrastus.
Ilmoita
Kun kilpailevan lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeat miehet kuin omamme kirjoittelevat tanssikokemuksistaan foorumille keskellä yötäkin, koettavatko he manipuloida naisia? Puhelimesi poksahtelee yöpöydälläsi kuin shamppanjapullon korkki merkkinä siitä, että lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin omiin miehiimme verrattuna lähes yhtä komeat miehet kirjoittaa sinnikkäästi foorumille, kunnes sinä huokaiset tai joku muu foorumin ihanista naisista huokaisee ja hamuaa yöpöydältä puhelinta ja ryhtyy unenpöpperöisenä haromaan hiuksiaan silmiltään antaakseen foorumin miehille peukkua.

Kilpailevan lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeat miehet oppii nopeasti, mitä välittömiä seurauksia heidän foorumipäivityksistään koituu. He katsovat keskustelukin tilanteita puhtaan omahyväisesti omista näyttöruuduistaan keskellä yötäkin ajattelematta sitä kenenkään naisenkaan herättämisenä saati manipuloimisena. Ei todellakaan ole näissä lavatanssiharrastuskaan piireissä poikkeuksellista, että nainen tulee huomaamattaan opettaneeksi esimerkiksi kilpailevan lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeille miehille jotain, jonka lopputulos onkin hänelle hyvin epäkäytännöllinen.

Yölliset lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin päivitystottumukset saavat yleensä melko harmittomasti alkunsa siitä, että joku noista lähes yhtä komeista miehistä kuin omamme sattuu kaippaamaan yöllä esimerkiksi keskusteluseuraa. Jos sinä eli ihana nainen havahdut mihin tahansa aikaan vuorokaudesta puhelimesi shamppanjapullokorkkimaiseen poksahteluun ja yrität hiljentää miehen antamalla hänelle peukkua, mies kokee tulleensa huomatuksi yöllisestäkin päivittelystään kilpailevalle lavatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumille ja tilanteesi pahenee entisestään.
6 VASTAUSTA:
Voiko tuota enää yhtään monimutkaisemin sanoa!
mutkatsuoriksi kirjoitti:
Voiko tuota enää yhtään monimutkaisemin sanoa!
Kuka näitä puupäisiä kirjoituksia edes lukee?
Kilpailevan lavatanssiharrastusaiheisen keskusteluforumin lähes yhtä komeat nirsot miehet ovat tämän foorumin komeita miehiä useammin ylpistyneitä ja kaljuuntuneita. Kun jo pälvikaljuisetkin miehet alkaa pokkaa vain tiettyä naislajia, ihanien naisten tanssiinpääsy voi hankaloitua ja tanssitunnelmaan pääsy vaikeutua. Tällöin tilanteeseen olisi foorumimme erittäin vaatimattomien, mutta saamarin tuuheatukkaisten ja komeitten miesten mielestä ehkä syytäkin jo puuttua.

Ratkaisuna voisi olla alkaa ihanien naisten, kuten esimerkiksi juurikin sinun toimista olla systemaattisesti kiinnittämättä kilpailevan lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin suulaimpiin, lähes yhtä komeisiin miehiin kuin omamme mitään huomiota silloin, kun he taas päivittää tanssikokemuksiaan ja niitä iänikuisia ronklaamisoikeuksiaan foorumille.

Samaan aikaan sinun on palkittava foorumimme komeita miehiä toiveittesi mukaisesta tanssihakukäyttäytymisestäkin: foorumimme komeita miehiä tulisi kaltaisesi ihanan naisen toimista huomioida ja kehua foorumipäivityksessä juuri sellaisina hetkinä, jolloin kilpailevan lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin miehet hekumoivat tanssi-illoillaan ja lukemattomilla taaskin hakematta jättäneillään naisilla. Kenties komeimman miehemme kanssa tietenkin kokoajan seurustellen samalla ja sitten luonnollisestikin leikkisästi rapsutellen ennen nukkumaanmenoa. Niin juuri totta se on, sillä ethän tietenkään siinä vaiheessa edes tiedä, keitä ne toiset foorumimme komeat miehet ovat, joten varmaksi sitä ei saata luvata.
ihmetystäherättää kirjoitti:
Kuka näitä puupäisiä kirjoituksia edes lukee?
Minä ainakin, pidin
ihmetystäherättää kirjoitti:
Kuka näitä puupäisiä kirjoituksia edes lukee?
Minusta on mukava kirjoitella näitä. Löysin nimittäin mummulasta isoisän aikoinaan tilaamia Suosikki-nimisiä nuortenjulkaisuita ja ihastuin etenkin päätoimittajan ilmaisutyyliin, jota olen näissä yrittänyt jäljitellä. Vielä vähän harjoitusta eikä varmasti kukaan voisi varmuudella sanoa, kumpi jutun takana olisi, mikäli en olisi laajentanut omia ilmaisumuotoiluja siten, että kirjoitan niissä kenties juuri sinun kaltaisellesi ihanalle naiselle enkä niinkään kehuakseni itseäni tai kavereitani, jotka vastapalvelukseksi kehuisivat omissa jutuissaan minua.
ihmetystäherättää kirjoitti:
Kuka näitä puupäisiä kirjoituksia edes lukee?
Varmaan aika harva, koska kehujakin on tullut näin vähän. Ihminen on kylläkin taipuvaisempi moittimaan kuin kehumaan ja moittiikin heti, kun saa tilaisuuden. Tätä voidaan tietysti pitää merkkinä siitäkin, ettei näistä ole löytynyt mitään moittimisen aihetta eikä monikaan lukijoista ole ilmeisesti kateuksissaan sitten kehunutkaan.
+Lisää kommentti
Jaahas, puuttuu enää Vaino Harhan kommentti.
1 VASTAUS:
Mitäköhän Harhan Vainolle hyvinkin pitkälti tapahtui? Niin on hiljainen viime vuodenkin ollut, että mutta eipä silti ole vielä ikävä tullut.
+Lisää kommentti
Tanssiinkutsujen esittäminen ja tanssiinkutsuihin julkisesti tanssilavalla vastaaminen tuntuu monista nololta, vaikka esimerkiksi kilpailevalla lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla esitetty tanssiinkutsu ja siihen vastaaminenkin näyttäisi tuntuvan todella järkevältä ilmeisesti sen virtuaalin luonteen vuoksi, jolloin myös naamapakkien antaminen vaikuttaa useista täysin luontevalta ja siten vaivattomalta puuhalta, kunhan vain teeskentelee, ettei ole edes huomannut epämieluisan virtuaalihakijan mainitulla foorumilla esittämää tanssiinkutsua. Eritoten naisten tanssilavalla esittämää tanssiinkutsua pidetään kilpailevan lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin aktiivikirjoittajien keskuudessa hyvin nolona tapahtumana aktiivikirjoittajien puolin ja toisin siis sukupuoliriippumattomasti. Naisen esittämää virtuaalitanssiinkutsua puheena olevalla foorumilla pidetään samaisten aktiivikirjoittajien toimesta täysin normaalina lavatanssiharrastuksiin liittyvänä toimintana.

Niin kuin lavatanssiharrastuksessa yleensäkin, voidaan myös lavatanssiharrastuksesta kilpailevalla foorumilla keskusteltaessa havaita tietty epäsuhta harrastuksestamme keskustelevienkin ja aika-ajoin erittäin kielteisiä kantojaan nimenomaisesti naistenhakuihin ilmaisevien lähes yhtä komeitten miesten kuin omamme ja naisten lukumäärien kesken. Keskustelevia naisia on ehkä nelisenkymmentä ja miehiä parisenkymmentä eli tilanne muistuttaa tältäkin osin täysin lavatansseissa vallitsevaa miesnaisepäsuhtaa. Omalla foorumillammehan on paljon enemmän paljon komeampia miehiä, joten tämä on fooruminakin täydellinen poikkeus, joka vain entisestään vahvistaa sääntöä. Kummalliseksi tilanteen tekee tarkemmin ajateltuna se, että aktiivisesti keskustelevista naisista suurin osa on sitä mieltä, että naistenhaku on omituista puuhaa ja vaatii lisää miesten hakuvuoroja, vaikka keskustelevia naisiakin on moniverroin keskusteleviin, lähes yhtä komeisiin miehiin kuin omamme nähden. Eikö olisi myös keskustelevien naisten etujen mukaista vaatia enneminkin pelkkiä naistenhakuvuoroja? Jokin tuossa omituisuusyhtälössä ei ehkä sittenkään ole aivan sitä, miltä ensisilmäyksellä saattaa kilpailevan foorumin keskusteluita seuratessa näyttää.

Tarkastellessamme yleismuotoista lavatanssitapahtumaa, havaitsemme, että keskimääräiseksi tauottomaksi tanssiajaksi saadaan: 4 h x 60 min/h = 240 min. Taitavimmaltakin mieheltä menee yhden naisen tanssitteluihin kerrallaan 3 min/biisi x 2 biisi/nainen = 6 min/nainen, jolloin mies ehtii tanssittaa: 240 min / (6 min/nainen) = 40 nainen. Sattumoisin määrä näyttäisi ikäänkuin täsmäävän kilpailevalla lavatanssiharrastusaiheisella foorumilla aktiivisesti keskustelevien, omituisena naisten hakuvuoroa pitävien naisten lukumäärään. Tämän lisäksi havaitaan, että suosituimmissa tansseissa kilpailevan foorumin lähes yhtä komeata miestä kuin omamme pystyy leikiten miestenhaun turvin jättämään hakematta ällistyttävän hämmästyttävän määrän ihania, kenties juurikin kaltaisiasi naisia kohdistamalla hakunsa tiettyihin naisiin: ( 500 nainen/mies - 40 nainen/mies ) x 20 mies/tanssit = 9200 nainen/tanssit!

Toisaalta, jos ajattelemme naisia, joihin nämä lähes yhtä komeat miehet kohdistavat hakunsa, havaitsemme, että nämä naistenhakuihin nurinkurisesti suhtautuvat naiset saavat yksissä ja samoissa tansseissa tanssia: 40 nainen x 20 mies/nainen = 800 mies, vaikka suosituimmissa tansseissa on keskimäärin juuri ja juuri puolet naisten määrästä miehiä: 500 nainen x 0,5 mies/nainen = 250 mies! Ja hyvin monet sadat kenties juuri kaltaisesi ihanat naiset eivät saa tanssia kuin silloin tällöin, ehkä muutaman miehen kanssa illassa. Onko mielestäsi enää mikään ihme, että nuo miehet ja naiset uskottelevat, että se on naistenhaku aivan omituista puuhaa ja puhuvat suureen ääneen miestenhaun ihanuudesta?
10 VASTAUSTA:
Jaahas , tämä Ihmebatu on taas pitkästä aikaa palannut ihmekirjoituksiensa kanssa.Pitää sanoa , että kaikenlaista itsensä huvittajaa tähän maailmaan mahtuu.Ei jaksa lukea tuota , kuin pari riviä.
kirjoitinkirjoitin kirjoitti:
Jaahas , tämä Ihmebatu on taas pitkästä aikaa palannut ihmekirjoituksiensa kanssa.Pitää sanoa , että kaikenlaista itsensä huvittajaa tähän maailmaan mahtuu.Ei jaksa lukea tuota , kuin pari riviä.
Kyllä tämä oli kuitenkin ensimmäinen kerta, kun joku esittää joitain numeroita, jotka vaikuttavat naistenhakuasian suosittelemattomuuteen. Nuo karut numerot myös selittävät sitä, mitä tähän saakka ei ole pystytty pro- eikä tavistanssijoitten toimesta selittämään: miksi pro-tanssijasta (esimerkiksi susta) ei yhtään tunnu siltä, että olisi jotain piiriä, minkä kesken hakuvuorot jaetaan ja miksi tavistanssijasta (esimerkiksi susta) puolestaan tuntuu siltä, että on olemassa jotain piiriä, minkä kesken hakuvuorot jaetaan.

Tähän saakka ollaan oltu liikkeellä pelkällä mutulinjalla, mutta nyt on ensimmäistä kertaa niin paljon kylmiä numeroitakin lavatanssiharrastuksesta, etteivät kaikki jaksa niitä kaikkia numeroita edes lukea.
numerotonlöydetty kirjoitti:
Kyllä tämä oli kuitenkin ensimmäinen kerta, kun joku esittää joitain numeroita, jotka vaikuttavat naistenhakuasian suosittelemattomuuteen. Nuo karut numerot myös selittävät sitä, mitä tähän saakka ei ole pystytty pro- eikä tavistanssijoitten toimesta selittämään: miksi pro-tanssijasta (esimerkiksi susta) ei yhtään tunnu siltä, että olisi jotain piiriä, minkä kesken hakuvuorot jaetaan ja miksi tavistanssijasta (esimerkiksi susta) puolestaan tuntuu siltä, että on olemassa jotain piiriä, minkä kesken hakuvuorot jaetaan.

Tähän saakka ollaan oltu liikkeellä pelkällä mutulinjalla, mutta nyt on ensimmäistä kertaa niin paljon kylmiä numeroitakin lavatanssiharrastuksesta, etteivät kaikki jaksa niitä kaikkia numeroita edes lukea.
"miksi pro-tanssijasta (esimerkiksi susta) ei yhtään tunnu siltä, että olisi jotain piiriä, minkä kesken hakuvuorot jaetaan ja miksi tavistanssijasta (esimerkiksi susta) puolestaan tuntuu siltä, että on olemassa jotain piiriä, minkä kesken hakuvuorot jaetaan."

Ei selitä. C.S. Lewis kirjoitti tämän linkin taakse kaiken mitä tarvitsee tietää sisäpiireistä.

http://www.lewissociety.org/innerring.php
Tuskinpa tällä Lewisillä on ollut mitään sen eriskummallisempaa syytä mittavaan kirjoitukseensa kuin se, että jos joku haluaisi tietää tuollaisen piirin kaikki hänen mielestään tietämisen arvoiset puolet (ilmeisesti sisä- ja ulkopuoli), niin sieltähän ne sitten löytyvät.

Itse olen sattumoisin kuitenkin hieman perehtynyt myös kaiken muun teoriaan, jonka yhtenä pääpostulaattina pidetään käytännöllisten havaintojen kanssa huikaisevassa sopusoinnussa olevaa havaintoa, että kaiken lisäksi on aina jotain muutakin, jota Lewiskään ei vaan ole tullut ottaneeksi huomioon tai on tahallaan jättänyt kaiken muun mainitsematta syistä, joita voimme tässä vain arvailla.

Täysin tieteellisesti tarkasteltuna paras esimerkki tästä kaikesta muusta on Universumi, josta on löytynyt joka kerta jotain muutakin heti sen jälkeen, kun parhaat tiedemiehemme ovat väittäneet viimeinkin keksineensä, millainen se on ja kuinka se toimii. Tältä pohjalta aloin alustavasti tarkastella tätäkin uskomusta naistenhakutuokioitten epäedullisuudesta lava- ja ravintolatanssiharrastuksille, koska tanssiharrastus on erittäin pieni osa Universumia ja Universumin on osoitettu toimivan samalla tavalla sekä mikro- että makrotasolla eli tismalleen kaiken muun teorian mukaisesti.

Olen tästä huolimatta jopa jonkun verran taipuvainen epäilemään, että Universumissa saattaisi olla mikro- ja makrotasojen lisäksi muitakin tasoja, mutta en ole vielä ennättänyt perehtyä asiaan tämän tarkemmin, sillä ajatus näistä kaikista muista tasoista juolahti vasta äskeistä kirjoittaessani mieleeni - todennäköisesti ensimmäisenä maailmassa, siis koko Universumissa sen toimintaperiaatteesta johtuen - vasta nyt.
henkilönumero47 kirjoitti:
Tuskinpa tällä Lewisillä on ollut mitään sen eriskummallisempaa syytä mittavaan kirjoitukseensa kuin se, että jos joku haluaisi tietää tuollaisen piirin kaikki hänen mielestään tietämisen arvoiset puolet (ilmeisesti sisä- ja ulkopuoli), niin sieltähän ne sitten löytyvät.

Itse olen sattumoisin kuitenkin hieman perehtynyt myös kaiken muun teoriaan, jonka yhtenä pääpostulaattina pidetään käytännöllisten havaintojen kanssa huikaisevassa sopusoinnussa olevaa havaintoa, että kaiken lisäksi on aina jotain muutakin, jota Lewiskään ei vaan ole tullut ottaneeksi huomioon tai on tahallaan jättänyt kaiken muun mainitsematta syistä, joita voimme tässä vain arvailla.

Täysin tieteellisesti tarkasteltuna paras esimerkki tästä kaikesta muusta on Universumi, josta on löytynyt joka kerta jotain muutakin heti sen jälkeen, kun parhaat tiedemiehemme ovat väittäneet viimeinkin keksineensä, millainen se on ja kuinka se toimii. Tältä pohjalta aloin alustavasti tarkastella tätäkin uskomusta naistenhakutuokioitten epäedullisuudesta lava- ja ravintolatanssiharrastuksille, koska tanssiharrastus on erittäin pieni osa Universumia ja Universumin on osoitettu toimivan samalla tavalla sekä mikro- että makrotasolla eli tismalleen kaiken muun teorian mukaisesti.

Olen tästä huolimatta jopa jonkun verran taipuvainen epäilemään, että Universumissa saattaisi olla mikro- ja makrotasojen lisäksi muitakin tasoja, mutta en ole vielä ennättänyt perehtyä asiaan tämän tarkemmin, sillä ajatus näistä kaikista muista tasoista juolahti vasta äskeistä kirjoittaessani mieleeni - todennäköisesti ensimmäisenä maailmassa, siis koko Universumissa sen toimintaperiaatteesta johtuen - vasta nyt.
Universumissa on sellainen ilmiö, että ihmiset jotka ymmärtävät universumista paljon tunnistaa helpoiten uteliaisuudesta. Uteliaisuus on esimerkiksi sitä, että jos on kiinnostunut jostain asiasta, ja joku muu antaa hänelle lähdeviitteen hänelle aiemmin tuntemattomaan materiaaliin koskien asiaa, utelias lukee materiaaliin innolla, eikä varsinkaan ala ennen lukemista tekemään johtopäätöksiä sen sisällöstä.
No enhän minä sitä kuitenkaan sanasta sanaan siitäkään syystä lukenut, etten edes ymmärtänyt kaikkia siinä käytettyjä sanoja, mutta tällä ei ainakaan kaikilta osin ollut mitään tekemistä sen kanssa, että Lewisin kirjoituksessaan käyttämä kieli oli minulle vieraampi. Nimittäin minulle kieleltään tutummissakin kirjoituksissa käytetään muutamia sanoja, joita en todellakaan ymmärrä tai ymmärtämiäni sanoja ja jopa kokonaisia lauseita ellei peräti kappaleita sekä kirja- ynnä lava- ja ravintolanssiharrastusraporttisarjoja, joihin kirjoitettujen sanojen käyttötarkoitus jää minulle enemmän tai vähemmän epäselväksi eli joita lukiessa tulee jollain tapaa vahva tunne, että itse olisin ehkä muotoillut sen hieman toisin, mikäli siinä tosiaankin on kysymys siitä, mistä otsikossa ja mahdollisessa prologissa mainittiin.

Lava- ja ravintolatanssiharrastuksista keskusteltaessa käytettyjen sanojen tarkoituksen puheena ollen Lewisin kirjoitus piirien eri puolista kiteytyy mielestäni yhteen lauseeseen, nimittäin siihen, jonka hän muotoili siten, että: "jokainen järkevä ihminen täällä...". Käytännössähän tuota muotoilua käytetään kilpailevalla lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla joko sellaisenaan tai hieman toisin muotoiltuna tuotaessa esiin väitettyjä naistenhaun lisäämisen epäedullisuuksia esimerkiksi siten, että kirjoittaja toteaa: "Jokaisen järkevän lavatanssinharrastajan pitäisi sanomattakin ymmärtää, että mikäli naisille annettaisiin lisää hakuvuoroja, naiset repisivät miehet pieniksi kappaleiksi!"

Mutta kuten laskelmillani osoitin, tämä ei ole mahdollista, koska suosituimmissakin tansseissa on juuri ja juuri puolet naisten määrästä miehiä: 500 nainen x 0,5 mies/nainen = 250 mies, jolloin naiset eivät pystyisi edes halutessaan repimään miehiä enempään kuin kahteen kappaleeseen, joista pienimmätkään eivät olisi varsinaisesti pieniä kuin ehkä siinä tapauksessa, että kahtia revitty mies oli poikkeuksellisen pieni.
Lewis kirjoitti, että sisäpiireihin ei kannata haluta, koska ihmisen tekee onnettomaksi halu kuulua sisäpiireihin. Se tekee onnettomaksi, koska aina kun pääsee kovasti haluamaansa sisäpiiriin, paljastuu että on olemassa vielä sisempi sisäpiiri, ja kuulumattomuus tuohon sisempään sisäpiiriin tekee nyt samalla tavalla onnettomaksi kuin aiempi kuulumattomuus siihen ulompaan sisäpiiriin johon pääsi jäseneksi.

Lewis kirjoitti myös, että näiden sisäpiirien, joiden olemassaolon tarkoitus on vain rajata ihmisiä sisäpiireihin, lisäksi on olemassa toisia, luonnollisempia sisäpiirejä, joihin ei ole mitään pääsykokeita. Näihin sisäpiiriin ei ole kuitenkaan helppo päästä, koska näihin pääsee vain kovalla työllä, olemalla ammattilainen.

Lewis ei tarkoittanut ammattilaisella "proota", vaan ihmistä osaa tehdä sen mitä on tekemässä. Lavoilla on suosittuja tanssijoita, ja suosittujen tanssijoiden lisäksi on sellaisia jotka eivät ole ihan yhtä suosittuja koska eivät osaa kaikkia temppuja ja ole suosittuja, mutta jotka oikeasti osaavat tanssia.

Kappaleiksi repimisessä olet väärässä, koska laskelmasi perustuvat virheelliseen oletukseen että naiset jakaantuisivat tasan, eli repimään kappaleiksi yhtä monta miestä kukin nainen. Todellisuudessahan näin ei ole, vaan naiset keskittyisivät suosittujen miesten repimiseen potenssilain mukaisessa suhteessa. Virheellinen oletuksesi perustuu siihen, että naisten psyyke on samanlainen kuin miehillä olisi vastaavassa tilanteessa, jossa mielenkiinto tanssipareja kohtaan jakautuisi tasaisesti. Näinhän ei ole, koska miestä ei kiinnosta kuinka suosittu nainen on muiden miesten mielestä, vaan se kuinka paljon nainen itsessään miestä kiinnostaa. Naista taas ensisijaisesti kiinnostaa se, kuinka suosittu mies on muiden naisten mielestä.
Niin mutta jokainen järkevä ihminenhän täällä tajusi kirjoitustani lukiessaan jo sanomattakin sen, että nuo naiset, jotka nytkin suhtautuvat etenkin lavatanssiharrastuksesta tehdyistä miesnaistasapainotilastollisista havainnoista huolimatta täysin nurinkurisesti omien hakumahdollisuuksiensa jopa monikymmenkertaistamiseen, eivät tulisi hakemaan sinua, vaikka naistenhakuja lisättäisiin. Tämän takia en sitä siinä katsonut tarpeelliseksi mainita. Niin se vaan menisi, että sinä joutuisit tanssimaan muiden kanssa tai hakemaan naisten vuorolla.
Toihan ei voi pitää paikkaansa, koska järkevät ihmiset eivät ylipäänsä ole täällä saati että jaksaisivat lukea kirjoituksiasi.
Käytännöllisiä ihmisten keskeisiä kanssakäymistilanteita tarkkailtaessa on kuitenkin havaittu, että kaikkia ihmisiä yhdistää yksi ja sama piirre: kaikki tuollaisista tilanteista tehdyt tutkimukset osoittavat, että ihminen viihtyy paremmin itseään viisaamman seurassa eikä niin helposti hankkiudu mielestään itseään typerämpien seuraan. Tähän sääntöön on tutkimusten mukaan vain kaksi poikkeusta: ensinnäkin se, että ilmenee mahdollisuus tienata sievoisia summia typerysten kustannuksella ja toisaalta se, että ilmenee oiva mahdollisuus vaikuttaa itseään viisaammalta mielestään itseään tyhmempien eli typerysten kustannuksella mielestään itseään viisaampien keskuudessa.

Tällöin on ilmiselvää, että jo yksi typerys, joka jaksoi lukea kirjoituksiani edes sieltä täältä, riittää saattamaan ne mielestään sinua ja minua viisaampien tietoisuuteen jälkimmäisestä syystä, jonka mainitsin.
+Lisää kommentti
On hieno tanssia ja hieno nussia.
Ilmoita
Mikäli tanssinopettajalla on ollut pahoja ongelmia lava- tai ravintolatanssin oppimisessa, tämä ongelma näkyy usein kilpailevalla lava- ja ravintolatanssiaiheisella keskustelufoorumillakin. Ilmiö johtuu siitä, että tanssinopettaja oli tanssia ja etenkin sen opettamista härkäpäisesti opetellessaan todennäköisesti alitajuisesti yhdistänyt esimerkiksi ihanan, kenties juurikin sinun kaltaisesi naisen lähelle mennessä tulevat pelko- ja ahdistustilansa joihinkin artisteihin, jotka olivat vain sattumalta esiintymässä juuri silloin, kun tanssinopettaja meni kokeilemaan uusien oppiensa toiminnallisuutta käytännöllisessä joko lava- tai ravintolatanssitilanteessa.

Vielä ei ole saatu täysin kattavaa tutkimustulosta siitä, kuinka palko- ja ahdistustilojaan artistiin projisoivan tanssinopettajan tunneilla käyvät pärjäävät vastaavissa tilanteissa, mutta on olemassa viitteitä siihen suuntaan, että paremminkin voisivat pärjätä. Nimittäin kansainvälisten opetustutkimusten mukaanhan esimerkiksi sellaisten vanhempien, jotka olivat projisoineet tiettyjen luku- ja kirjoitusaineitten pelkotilojaan tiettyihin opettajiinsa, lapset pärjäsivät esimerkiksi fysiikan kokeissa keskimääräistä kehnommin vain ja ainoastaan siinä tapauksessa, jos vanhemmat yrittivät opettaa lapsille fysiikkaa eli yrittivät jääräpäisesti auttaa lapsiaan fysiikan kotitehtävien ratkaisuissa. Opetuksesta tehdyt tutkimukset siis osoittavat, että tällöin pelko- ja ahdistustila tarttuu opettajasta oppilaaseen ja myös silloin, kun opettaja ei ole vanhempi vaan on esimerkiksi täysin satunnaisen luokan fysiikanliitutaulun ajattelemisestakin pelko- ja ahdistustilan saava sijaisopettaja astelemassa mainitulle liitutaululle.

Valmistumaisillaan olevan tutkimustuloksen mukaan tanssin oppimisen vaikeudet voivat johtua tanssikansanomaisesti ilmaistuna puujalkaisuudesta ja rautakankimaisuudestakin, mutta tanssinopettajan asenteilla voi olla myös tanssioppilaaseen vielä suurempi vaikutus etenkin silloin, kun opettaja kirjoittaa kilpailevalle lava- ja ravintolatanssiaiheiselle keskustelufoorumille omista, kenties tiedostamistaan pelkotiloistaan, jotka hän on projisoinut tiettyyn tai tiettyihin artisteihin. Jos tanssinopettaja viestittää foorumillakin oppilailleen, että artistin keikoilla ei ole kivaa tai artistin keikoilla ei mahdu hänen opettamallaan tavalla tanssimaan, oppilaat voivat ottaa "neuvosta" vaarin ja se voi vaikuttaa heidän oppimiseensa ja pelkotilojensa karttumiseen.
Ilmoita
Arkisista arkisin lava- ja ravintolatanssiharrastus nousee arvossaan, kun tietää, kuinka himoittuna aikoinaan pidettiin tanssitaitoa. Afrodysiksihän näetsen katsottiin jo muinoin taito, joka liittyi ja auttoi seksuaalisuuteen ja oli peräisin eksoottisesta maanosasta kuten esimerkiksi Afrikasta, josta tulee myös näitten taitojen luonteva yleisnimitys Afrodysi. Afrodysi on tanssiharrastuksesta puhuttaessa hedelmällisyyttä esittelevää ja seksuaalista halua lisäävää sekä joissain tanssihurjastelutapauksissa jopa seksuaalista toimintakykyä ei ehkä enää lisäävää, mutta kenties tilapäisesti edes jollain tapaa palauttavaa puuhastelua parketilla ja sen ympärillä.

Vielä nykyäänkin parhaina afrodyseinä pidetään etenkin sellaisia tanssitaitoja, jotka ovat muita harvinaisempia ja joita saadakseen on käytävä esimerkiksi melko edullisia viikonlopputanssileirejä. Leireillä seksuaalisia haluja on herätelty paitsi flirttailemalla niin myöskin taivuttelemalla ja jalkoväleihin astumalla ja tietenkin harvinaista musiikkia poski poskessa kuuntelemalla.

Monille muille tuttuakin tutummat tanssit ovat voineet joskus olla afrodysejä. Esimerkiksi kipakkaa polkkaa on joskus pidetty afrodysinä eli hedelmällisyyttä ja seksuaalista toimintakykyä osoittavana ja entisestään lisäävänä. Kaikki alkoi kuitenkin mennä päin mäntyä, sillä meillä alettiin kuulla huhuja peräti Amerikan mantereelta saakka (luultavasti kiertoteitse) peräisin olevasta uudesta afrodysistä, foxtrotista heti sen jälkeen, kun kaikki olivat oppineet polkkaa. Sen jälkeen usko polkan afrodysiseen vaikutukseen alkoi hiipua ja joutivat polkkataidot ainakin tässä afrodysisessä mielessä tanssitaitoromukoppaan.
Ilmoita
Riitely lisääntyy ruuhkatansseissa ja hakualueelle palaaminen sekä palauttaminenkin saattaa kestää yli puoli minuuttia. Mikä sitten aiheuttaa riidat? Onko kysymyksessä väärinkäsitys vai ehkä sittenkin täysin tahallinen tönäisy? Lava- ja ravintolatanssin sekä harrastajat että ammattilaiset sekoittavat usein syyn ja seurauksen keskenään eivätkä välttämättä ymmärrä tai halua ymmärtää tanssiparkettidynamiikkaa kovinkaan hyvin. Etenkin tönäisyn aiheuttajan tunnistaminen on monille tanssin harrastajille ja ammattilaisillekin kauhean hankala yhtälö ratkaistavaksi. Nimittäin tanssivalla ihmisellähän tunetustikin on tapana syyttää hirvittävistä ongelmistaan kaikkia muita paitsi ei itseään.

Tönäisy tulee yleensä parin askeleen päästä pokkauksesta ja niiauksesta, koska edessä oleva tanssipari ottaa vasta tanssiasentoa tai tulee muuten vaan eli lähinnä törkeästi eteen: riitoja aiheuttavat tönäisyt alkavat näin ollen toimia heti pokkauksesta tai niiauksesta ja pientä tai sitä isompaa riitaa tulee melko varmasti jo alle kahdessa minuutissa. Tanssiriita on täten verrattain yleinen harmi ympäri vuoden koti- ja yhä suositumman tanssiturismin vuoksi ulkomaisillakin tanssipaikoilla ja se tulee usein juurikin tönäisyn, mutta monasti myös tanssiasennon sekä toisinaan jopa tanssikuvion takia. Tanssiriita kuitenkin eroaa esimerkiksi kotiriidasta siinä, että nainen joutuu aina pitämään nahjusmaisen miehen puolia eikä pääse samalla tavalla sivaltamaan edes terävällä kielellään omaa nahjustaan niin kuin kotiriidassa.

Heti tanssien jälkeen riita yleensä jatkuu somessa, missä riidellessä voi mennä rattoisasti monta yötä ja päivää. Muiden tekniikkaongelmia voi ja kannattaakin nostaa esiin ja syyttää eritoten tanssikursseja käymättömiä sekä faneja, sillä taitavamman eli enemmän tanssikursseja käyneen mahdollisiin tekniikka- ynnä muihin sen semmoisiin ongelmiin puuttumista ei välttämättä pidetä parhaana mahdollisena ideana, minkä tähden on vakiintunut uskomus, että alunperin esimerkiksi tönäisystä tai kuviosta sekä tanssiasennosta syntyvän tanssiriidan aiheuttaa aina vähemmän tanssitaitoinen osapuoli. Vähemmän tanssitaitoisina pidettyjen osapuolten epäilyksille tanssiriitojen todellisista aiheuttajista on aina näihin päiviin saakka somessakin enemmän tai vähemmän hyväntahtoisesti vain hymähdelty.

Kilpailevalla lava- ja ravintolatanssiaiheisella keskustelufoorumilla on kuitenkin moni ravintola- ja lavatanssiharrastajia ehkä jopa yllättäen otettu ensiaskeleita kohti päinvastaista suuntaa ja asetettu tiettävästi ensikerran kyseenalaiseksi enemmän tanssikursseja käyneen esiintyminen tansseissa ja tuotu esiin mahdollisuus, että todellinen syy tönäisyn ja tanssiasennon sekä kuvion aiheuttamaan tanssiriitaan olisi ehkä sittenkin ollut paremmassa tanssitaidossa. Tämä on yllättäen juuri se sama syy, jota vähemmän tai ei lainkaan tanssikursseja käyneet ovat jo vuosikymmeniä väittäneet todelliseksi syyksi jatkuviin tanssiriitoihin!
2 VASTAUSTA:
Kirjoitat niin vaikeaselkoisesti ettei näitä melkein jaksa lukea saati ymmärtää, mutta tän kerran olet oikeassa.
oletoikeassa kirjoitti:
Kirjoitat niin vaikeaselkoisesti ettei näitä melkein jaksa lukea saati ymmärtää, mutta tän kerran olet oikeassa.
Luultavasti kirjoitusteni huolellisempi tutkinta paljastaisi niistä ensinnäkin vielä isomman joukon detaljeja kuin olet niitä mitä ilmeisimminkin hyvin ylimalkaisesti lukiessasi löytänyt ja toisaalta myös puutteita. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että kaikista tähän mennessä tutkituista kirjoituksista jokaisen detaljien ja puutteiden määrä vaihteli sen mukaan, mitä kirjoittaja piti tärkeänä ja mitä ei pitänyt tärkeänä mainita.

Mikä tahansa kirjoitettukin hölynpöly (kunnon kirjoituksessa hölynpölyä sirotellaan detaljien päälle tismalleen oikeassa suhteessa) aiheuttaa tämän lisäksi lukijalleen visaisen ongelman, jota hän ei ehkä tiedosta. Esimerkissämme satunnainen ja perusaskeleensa kanssa tuskaileva lukija löytää punakynää avukseen käyttämällä lava- ja ravintolatanssiaiheiselle keskustelufoorumille lähetetyn hölynpölyn seasta viimeinkin kaipaamansa detaljin - esimerkiksi tanssin perusaskeleen ohjeen, mutta ei saakaan sitä toimimaan musiikin tahtiin, vaikka jotkut on ohjetta foorumilla kauheasti kehuneet. Puuttuiko esimerkissämme punakynällä yliviivatun hölynpölyn seasta kenties jokin muukin detalji?

Kukaan foorumin hölynpölyttäjistä ei luonnollisestikaan katsonut kovinkaan tärkeäksi mainita sitä, että koska lukijan aivon toinen puoli prosessoi kirjoituksen informaatiota ja toinen puoli melodiaa, johon perusaskel-detaljin löytänyt yrittää perusaskelta mennä, aivokurkiaiselle jää kuitenkin hyvin epäselväksi, millä tavalla kuultu melodia ja luettu perusaskel prosessoidaan jaloissa.
+Lisää kommentti
Lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumillemme silloin tällöin ja ehkä jopa useamminkin vilkaiseva kenties juurikin sinun kaltaisesi ihana nainen ei epäile, etteivätkö tänne kirjoittelisi näitten tanssiharrastusten paitsi komeimmat niin myöskin tuuheatukkaisimmat sekä tavoitellummat ukko- ja poikamiehet. Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen foorumin lähes yhtä komeat ja tuuheatukkaiset sekä hieman vähemmän tavoitellummat miehetkin tänne näyttävät omia tanssipuumerkkejään säännöllisesti jättävän, mutta heidät jo tuntien et luonnollisestikaan pidä heitä läheskään yhtä jännittävinä vaihtoehtoina onnistunutta lava- tai ravintolatanssillista illallista silmällä pitäen kuin foorumimme hyvin salaperäisiä komistuksia, jotka eivät menneistä eivätkä tulevistakaan tekemisistään missään foorumillakaan juurikaan kertoile.

Mielenkiintosi foorumiamme kohtaan voi jopa alitajuisesti liittyä siihen tosiasiaan, että käytännössä jokainen kilpailevan foorumin lähes yhtä komeista miehistä sekä tanssii että kirjoittaa omasta mielestään parhaana ja taitavimpana. Toisaalta heidän tansseissa hakematta jättämiensä, kenties juuri sinun kaltaistesi naisten lukumäärä oli viimeksikin niin käsittämättömänkin suuri, että et enää usko heidän lupauksiinsa tanssia edes läheskään kaikkien naisten kanssa.

Komeat miehemme hajaantuvat lava- ja ravintolatanssiharrastuksiin kuin punaiset ja keltaiset puun lehdet jakaantuvat satunnaiselta pihalta haravoituun lehtikasaan: punaiset lehdet ovat paljon harvinaisempia eikä niitä keltaisten lehtien tapaan joka kasasta edes etsimällä löydy. Tästä huolimatta jo yksikin punainen lehti erottuu haravoitsijan kuten esimerkiksi sinun kaltaisesi ihanan naisen mielenkiintoa ja mielikuvitusta huomattavissa määrin herättävästi suurestakin keltaisten lehtien kasasta, vaikka lukemattomat ja siten hyvin tavanomaiset keltaiset lehdet näyttävätkin tekevän kaikkensa haudatakseen tuon punaisen lehden alleen. Juuri tämän vuoksi kaltaisesi ihana nainen valitsee lukemattomien keltaisten lehtien joukosta punaisen lehden ja asettaa sen esimerkiksi sievään kehykseen.
Ilmoita
top!
Ilmoita
Paljon on naisia keille tuo on rauhallisesti tanssittuna tanssitaivas, ja tämä on tosi. Siitähän luonnollisesti seuraa että se on myös miehelle...
1 VASTAUS:
Toisin kuin monasti uskotellaan ei maksimaalisen lava- eikä ravintolatanssinautinnonkaan salaisuus tosiaankaan ole kuviossa, vaan siinä, kuinka sen tekee tai jättää tekemättä.
+Lisää kommentti
Miksi bussilastillinen kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeata miestä kuin omamme ei tee kenties juuri sinun kaltaisesi ihanan naisen lava- eikä ravinolakaan tanssi-illallista täydelliseksi? Aivan niin, keskustelufoorumimme vaatimattomienkin miesten mielestä avainsana on omakehuskelu! Nimittäin, kun lueskelemme tai kuuntelemme vaikkapa vain pari minuuttia omakehuskelua, aivoihin alkaa kertyä voimakkaita kyllästymissignaaleja. Varsinkin tanssin aikaisen keskustelun kannalta katsoen kaltaisesi ihanan naisen olisi näin ollen hyvä saada kuunnella miehen puhetta sellaisesta aiheesta, että siitä haluaa kuulla aina vain lisää. Ei siis ole mikään ihme, että mieluummin ensinnäkin pyydät kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeata miestä olemaan tyystin vaiti varsinkin tanssinne ja hakualueelle palautuksen aikana ja toisaalta pyydät, että meidän uskomattomankin komea ja monin tavoin myös paljon salaperäisempi miehemme kertoisi sinulle lisää ajatuksistaan myös tanssinne jälkeen buffetissakin.

Onhan kaltaisesi ihanan naisen nimittäin varmasti mukavampi kuunnella puhetta, jossa on miellyttävä baritoni, joka on foorumimme komeille miehille ominainen ja jotain mielikuvitustasi hurjasti kiihoittavaa, kuin puhetta jossa on kimitystä tai mökellystä sekä tietenkin sitä tanssimunkkilatinaa, joka puolestaan on hyvin ominaista kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeille ja siveille miehille joka kerta, kun he aukaisevat näppäimistönsä tai suunsa eli lähinnä kehuskellakseen jälleen kerran itseään ja niitä tanssiharrastuksellisia pien- ja suursaavutuksiaan.
Ilmoita
Aloitteleva tanssiharrastaja saattaa kuvitella, että kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen foorumin kommenteissa vähän väliä näkyvän lähes yhtä komean miehen kuin omamme omia kehuskelevat ja etenkin muiden tanssitaitoja moitiskelevat kommentit perustuisivat jonkinlaiseen tanssitaitotestiin ja olisivat siten suoraan verrattavissa esimerkiksi tanssii-tähtien-kanssa-tanssitelevisiokilpailun arvosteluperusteisiin. Mutta kuten kenties juuri sinun kaltaisesi ihana nainen monista kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komean miehen kanssasi (vrt takiasi) tanssilattialla ja sen vierellä kokemista kauheista tai sitä hirvittävämmistä lava- ja ravintolatanssivastoinkäymisistä viisastuneena tietää, varsinkin kehujen yhteys todelliseen lava- ja ravintolatanssitilanteeseen on lähes olematon. Saatat myös epäillä, että foorumimme tuuheatukkaisten ja lempeä- sekä kätisten- että äänisten komistusten tanssitaitoja vähättelevällä kilpailevan ravintola ja lavatanssiharrastusaiheisen lähes yhtä komealla, mutta selvästi pälvi- tai sitä laajempi kaljuuntuneella sekä kauhean kova- ja levottomakätisellä ynnä kimittävällä miehellä on silloinkin ns oma tanssilehmä ns ojassa.

Tämä tekee kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen foorumin lähes yhtä komean miehen kanssa tanssimisesta yleensä painajaista, sillä kilpailevan foorumin lähes yhtä komean miehen kanssa tanssiva, kenties juuri sinun kaltaisesi ihana nainen ei voi olla varma siitä kuinka oikea vienti oikeasti on. Tähän ongelmaan ratkaisuksi foorumimme komeat miehet ehdottavat ratkaisuksi, että kaltaisesi ihana nainen etsisi tanssipaikalta yhden komistuksistamme ja tanssisi vertailun vuoksi hänen kanssaan koko illan: ensimmäinen ero, jonka varmasti saamarin tuuhean tukan lisäksi huomaisit on, ettei komistuksemme edes pokatessaan saati töpätessään ilmoita todellista saati epätodellista tanssitaitoaan tanssikilometreissä, kuten kilpailevan foorumin lähes yhtä komeilla miehillä on viimeistään pienimmänkin ravintola tai lavatanssillisen vastoinkäymisen tullessa koppavasti tanssitaitojasi hieman tai jopa sitä enemmän epäillen ilmoittaa.
Ilmoita
Useaan kertaanhan on kieltämättä kuultu uutisia sekä ravintola- että lavatanssiharrstushankkeista, joitten kunnianhimoisena tavoitteena on hankkeitten puuhahenkilöitten toimista vakuutettu olleen tuoda lava- ja ravintolatanssiharrastusten piireihin kosolti lisää lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumillamme vaikuttavien salaperäisten komistustemme kaltaisia miehiä. Yksikään mainituista hankkeista ei kuitenkaan ole syistä, joita voimme tässä vain arvailla, osoittautunut suoranaiseksi läpihuutotanssijutuksi missään muussa mielessä kuin siinä, että ne ovat kariutuneet heti alkumetreilleen, mikä on merkinnyt sitä, että suurimmalla osalla kenties juuri sinun kaltaisistasi lava- ja ravintolatansseja harrastavista ihanista naisista ei edelleenkään ole tilaisuutta päästä lähelle lähellekään näin komeita miehiä.

Erityisesti taajamissa ja haja-asutusalueilla, kenties juuri sinun kaltaistesi ihanien ja ilman komeita tanssittajia vaille jääneitten naisten saamiseksi lähelle foorumimme kaltaisia komistuksia on kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeitten miesten aina niin ansiokkaista toimista ehdotettu ja toteutettukin jopa matalan tanssitaidon joko ravintola- tai lavatanssikisoja tai molempia. Suurimmaksi ongelmaksi kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeat miehet ovat tällaisissa matalan tanssitaidon kisoissa kertoneet sen, että he ovat joka kerta joutuneet kisaamaan niissä toisiaan vastaan eikä komeita miehiä ole kertaakaan saatu kisoihin mukaan. Ei liene kovin suuri yllätys, että hyvin monet kaltaisesi ihanat naiset ovat olleet aika pitkälti samaa mieltä.

Foorumimme komistukset puolestaan ovat antaneet ymmärtää, että mikäli heillä olisi pienintäkään aikomusta lähteä tekemään sellaista numeroa tanssitaidoista, niin tokihan he katsoisivat voivansa osallistua hieman korkeammankin tanssitaidon sekä ravintola- että lavatanssikisoihin.
Ilmoita
Kyllä tällä kanavalla miehet osaa puhua naisille ihanan selkeesti! Muilla kanavilla se on aina sitä hymistelyä ja punastelevaa hihittelyä ja jää parhaimmillaankin ujon hymiön tasolle.
Ilmoita
Pienistä ja sitä suuremmista silmäpeleistä ja jokseenkin katteettomista tanssittelulupauksista alkunsa saanut kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeitten miesten lavatanssivallankumous on väistymässä foorumimme komistusten alettua ravintolatanssiharrastustensa ohella hienoisesti lisätä myös lavatanssiharrastusaktiviteettejään. Tämän on viime aikoina mielihyvin tajunnut yhä useampi kenties juuri sinun kaltaisesi ihana nainen saatuaan pieniä vihjeitä foorumimme komeista miehistä.

Esimerkkinä komeista miehistämme voidaan mainita Erkki (nimi on todennäköisesti muutettu), joka kertomansa mukaan haluaisi kadehdittavankin tuuhealla ja erittäin huolitellulla jenkkitukallaan kiinnittää kenties juurikin sinun kaltaisesi ihanan naisen huomiota muuallekin kuin vain lihaksikkaaseen vartaloonsa. Sivusta katsottuna Erkki näyttää tietyllä tavalla pienemmältä kuin kilpailevan foorumin lähes yhtä komeat miehet, mutta edestä ja takaa katsottuna selvästi suuremmalta. Kysymyksessä ei kuitenkaan ole juonikkaalla tanssipaita eikä -housuvalinnalla aikaan saatu optinen harha, jollaisia kilpailevan foorumin lähes yhtä komeat miehet tapaavat alituiseen luoda, vaan Erkki on osoittautunut puolueettomissa mittauksissakin paljon suuremmaksi. Suuremmasta koostaan huolimatta Erkki mahtuu melko kivuttomasti kenties juuri sinun kaltaisesi naisen lava- tai ravintolatanssikimppakyytiin, kunhan penkkiä voi säätää kojelaudasta riittävän etääs eikä takapenkille ole otettu kilpailevan foorumin lähes yhtä komeita miehiä, koska he voisivat liiskautua penkin väliin.

Erkin koko komeus ei ole pelkkiä numeroita puntarissa eikä mittauspäiväkirjassa, vaan Erkki vakuuttaa kaltaisesi ihanan naisen myös sekä pakaroittensa kireydellä että äänensä syvyydellään ja sillä, että etenkin ruuhkatansseissa Erkin levät hartiat pääsevät varsinaisiin oikeuksiinsa. Niistä huolimatta Erkin vaatima tanssitila on kaltaisesi ihana nainen mukaan lukien jopa alle neliömetrin!
Ilmoita
Lava- ja ravintolatanssiharrastusten komeimpien miesten etsintä kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin avulla on jo pitkään ollut lähinnä kenties juuri sinun kaltaistesi ihanien naisten puuhaa, mutta tätä kautta löydösten kerrotaan jääneen varsin laihoiksi ja parhaimmillaankin vain melko komeiksi. Nimittäin oman foorumimme saamarin tuuheatukkaisten ja leveäharteisten kaltaisten komistusten jatkuva poissaoleilu on kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla vierailtaessa kaltaistesi ihanien naisten toimista aina merkeille pantu.

Suomen 24: seen kuitenkin on kenties juuri sinun kaltaisesi ihanan naisen onneksi muodostumassa Suomen ja ehkä koko Euroopan tälläkin hetkellä suurin lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisten keskusteluitten hurjan komeitten miesten keskittymä. Meitä ei toistaiseksi todellakaan ole ainakaan turhan montaa, mutta kenties juuri siinä piileekin kaltaisesi ihanan naisen foorumiamme kohtaan osoittaman herkeämättömän mielenkiinnon syy. Tästä huolimatta jokainen foorumimme komistuksista kykenee tarjomaan ainakin yhdelle kaltaisista ihanista naisista kerrallaan unohtumattomia lava- ja ravintolatanssihetkiä ja tietenkin niitä ihania kimppakyytejäkin sekä kaikkea muutakin niihin liittyvää luonnollisesti täydellisen luottamuksellisesti. Tähän eivät kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeat miehet pysty jo siitäkään syystä, että heidän on jo kotimatkalle lähdettäessä pakko päivittää kaikki flaksitkin yksityiskohtineen kilpailevalle keskustelufoorumille kenen tahansa luettaviksi.
Ilmoita
Lava- ja ravintolatanssiaiheisen keskustelufoorumimme saamarin tuuheatukkaisten ja kadehdittavankin leveäharteisten miesten, tässä jäsenmäärältään tämän tarkemmin yksilöimätön ryhmittymä on jokin aika sitten aloittanut antaa silloin ja mikseipä tällöinkin kuulua itsestään kenties juurikin sinun kaltaisille ihanille naisille, jotka etsiskelevät keskimääräistä jopa jonkin verran komeampaa tanssiseuraa. Tämä komeitten miestemme ryhmittymä on aivan uudenlainen miesten tanssikerho, joka on toteutettu aivan erilaisella lähestymistavalla verrattuna perinteisiin miesten tanssitteluetuja mustasukkaisesti valvoviin tanssiyhteenliittymiin, joista luonnollisestikin parhaana esimerkkinä pidetään kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeitten miesten tanssittelupoolia, jossa etukäteen jaetaan paitsi tanssipaikat niin myöskin tanssiteltavat naiset, jotta jokaisen mainitussa poolissa olevan miehen tanssi-ilta olisi ensinnäkin mahdollisimmankin onnistunut eikä toisaalta syntyisi niin pahoja tanssittelueturistiriitoja poolin lähes yhtä komeitten miesten kesken.

Keskustelufoorumimme komeitten miesten ryhmittymää sen sijaan on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa komeitten miesten tanssikerho, joka on vartavasten kenties juuri sinun kaltaistesi ihanien naisten entistä parempia tanssitunnelmia silmällä suunniteltu ja toteutettu. Kerhomme komeaa miestä esimerkiksi naisten haulla lähestyessäsi sinun ei tarvitse miettiä esimerkiksi rukkasen todennäköisyyttä, koska komeitten miestemme ei tarvitse etukädeltä jakaa tanssitteluvuorojaan, mikä puolestaan on hyvin ominaista kilpailevan foorumin lähes yhtä komeille miehille: onhan sanomattakin hyvin ymmärrettävää, että heidän hakusysteeminsä voisi mennä hyvin pahasti sekaisin, jos he eivät antaisi sinulle rukkasia, kun yrität jotakuta heistä hakea.
Ilmoita
Lava- ja ravintolatanssiaiheisen keskustelufoorumimme komeilla miehillä epäillään kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeitten miesten aina niin ansiokkaista toimista olevan erittäin voimakas vaikutus kaltaisesi ihanan naisen kykyyn arvioida tanssitaitoja. Nimittäin tämä selittäisi mainittujen lähes yhtä komeitten miesten mukaan sen, miksi kaltaisesi ihanat naiset tekevät niin usein kilpailevan foorumin lähes yhtä komeitten miesten mielestä tanssitaitojen virhearvioita valitessaan naisten haulla hanakasti miesten rivistä yhden tai useamman komistuksistamme.

Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin miehet ovat päätelleet, että komean miehemme ollessa hakurivissä kaltaisesi ihanat naiset arvioivat miehemme komeutta suhteessa lähes yhtä komeisiin kilpailevan foorumin miehiin, joita aina onkin sankoin joukoin millä tahansa tanssipaikalla. Kilpailevan foorumin lähes yhtä komeitten miesten mukaan kaltaisesi ihana nainen arvioi tästä syystä miehemme poikkeuksetta aivan liian komeaksi jopa komeammaksi kuin nuorempi Rchard Kere, joka kilpailevan foorumin lähes yhtä komeitten miesten mielestä osaa edes tanssia ainakaan niin hyvin kuin he. Käytännössä siis komean miehemme ilmestyessä tanssipaikalle kaltaisesi ihana nainen jättää kilpailevan foorumin lähes yhtä komeitten miesten mielestä heidät hakematta täysin väärin perustein.
Ilmoita
Lava- ja ravintolatanssiaiheisen keskustelufoorumimme komistuksista löytyy tanssien jälkeen selkeästi enemmän kosmetiikkajäämiä kuin kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin melkein yhtä komeista miehistä. Kosmetiikathan ovat kemikalioita, joita kenties juuri sinun kaltaisesi ihanat naiset käyttävät suloisissa huulissa ja viekoittelevasti räpsyvissä rilmäripseissä foorumimme komistusten kaltaisten miesten houkuttimena, mutta yhtä hyvin niitä voi kemikalioita eri sävyisinä tarttua poskiltakin sekä huumaavaa parffyymiä samettiselta iholta.

Näitä kosmeettisten kemikalioitten jäämiä ei juurikaan ole todettu edes pariviikkoisten konkaritason tanssiharrastusleireilyjen jäljiltä kilpailevan foorumin melkein yhtä komeilla miehillä, joten ei liene kovin suuri ihme, että foorumimme komeissa miehissä jo ensimmäisen alkeistunnin jälkeen merkillisesti kohonnut kemikaliojäämäpitoisuus on aiheuttanut suurta huolestuneisuutta kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeitten miesten keskuudessa.
Ilmoita
Olet jälleen kerran toiveikkaana lähdössä ties kuinka monetta kertaa tansseihin. Luonnollisestikin otat parhaan ystävättäresi ja huulipunan mukaasi ja haluaisit löytää tansseista ainakin yhden lava- ja ravintolatanssiaiheisen keskustelufoorumimme salaperäisistä komistuksista, koska et taas haluaisi encoren jälkeen hätistellä ystävättäresi pontevalla avustuksella kimpustasi kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeita miehiä. Kuinka sinun siis kannattaisi tällä kertaa toimia toisin, jotta toiveillasi olisi edes joitain mahdollisuuksia käydä toteen?

Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeitten miesten itsepintaisten lähestymisyritysten välttämiseksi kaltaisesi ihanan naisen olisi hyvä muistaa juuri ennen tansseihin lähtöä vielä kerran tarkistaa kilpailevalta foorumilta, ovatko nämä lähes yhtä komeat, mutta erittäin paljon kukkoilevammat miehet jo alun neljättä tuntia - aika, joka kaltaiseltasi ihanalta naiselta menee oikein nätiksi laittautumiseen - uhonneet olevansa menossa samaiseen tanssipaikkaan, jonne itse olit ajatellut lähteä. Mikäli vaikuttaa siltä, että se on sama tanssipaikka, suosittelemme kaltaistasi ihanaa harkitsemaan jotain toista tanssipaikkaa. On kuitenkin tällä toisellakin tanssipaikalla huomattava, että sielläkin suurin ongelmistasi on se, että mahdollisesti paikalla oleilevan komistuksemme haku ei onnistu, ellet toimi todella nopeasti. Muussa tapauksessa komistuksemme haku on jopa kaltaisesi ihanan naisen kannalta katsoen aivan liian myöhäistä!
Ilmoita
Tanssi uskomusten pois kitkentä on NIIN toivotonta puuhaa että en usko tällä sinänsä toki mainiolla keskustelulla juurikaan olevan mitään vaikutusta tanssi uskomusten harventumiseen jo siitäkään syystä että tanssi harrastuksen aloittaa vuosi tasolla muuta ma ihminen ja sitten pitäisi heille kirjoittaa uudestaan tämä sama satsi vääriksi osoitettuja uskomuksia koska he ovat aivan varmoja että näinhän se on.
Ilmoita
Ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumimme taustoilla vaikuttavaa uutta komeitten miesten tanssikerhoa ihanemmaksi on vaikea yhdenkään toisen miesten tanssikerhon hyvän tanssimaun puitteissa tulla. Komistuksemmehan loivat uuden tanssikerhon idean saunaillan avulla. Ideasta kypsyi ja kypsistyy yhä vieläkin kaikista muista tähän ideaan saakka nähdyistä miestentanssikerhoista täysin erilainen tanssikerho, josta voi silloin ja mikseipä tällöinkin tiedottaa myös binääristi, minkä tähden se se vetää puoleensa jopa runsaasti yli 90 prosenttia eripuolilla Suomea tanssia harrastavien kaltaistesi ihanien naisten huomiosta.

Ei siis ole mikään yllätys, että tanssikerhomme hirmu komeitten ja saamarin tuuheatukkaisten miesten kenties juurikin sinun kaltaisiltasi ihanilta naisilta saaman palautteen mukaan uusi tanssikerhomme on jopa yli 75 prosenttia ihanempi kuin miestentanssikerhojen aiemman ihanuusennätyksen omaava kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeitten ja pälvikaljuisten miesten tanssikerho. Komistustemme kanssa tanssineet ihanat naiset ovat jälkeenpäin kuvailleet kokemustaan taivaalliseksi ja huokailleet kaihoisina, etteivät milloinkaan voi unohtaa sellaista naisenkäsittelytaituruutta, joka ei ole heidän kokemustensa mukaan lainkaan ominaista kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelfoorumin lähes yhtä komeitten miesten tanssikerholle, jossa panostetaan ainoastaan niihin kuvioihin eikä lainkaan ihaniin naisiin.
Ilmoita
Lava- ja ravintolatanssiaiheisen keskustelufoorumimme komeitten miesten tanssikerhoa on pidetty sekä kaltaistesi ihanien naisten toimesta tanssivallankumouksellisena että kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeitten miesten toimista huijauksena. Tämä johtuu siitä, että aina näihin päiviin saakka kilpailevan foorumin lähes yhtä komeitten miesten kerholla ei ole ollut kilpailijoita, minkä tähden se onkin ollut niin hallitsevissa tanssitteluasemissa, että sitä on jo kauan pidetty yhtenä vanhoillisimmista naisten tanssihakuoikeuksien tasa-arvoistamisen vastustajana ja jopa miesten hakuvuoroja puolustavana ääritanssiliikkeenä. Nimittäin moni kaltaisesi ihana nainen on saanut tuta mainitun foorumin lähes yhtä komeitten miesten kuin omamme julistamia tanssivaltakunnallisia hakusaartoja ehdotettuaan kilpailevalla foorumilla naistenhakuvuorojen lisäyksiä.

Kaltaisiasi ihania naisia vartavasten varten perustettu komeitten miestemme tanssikerho on kilpailevan foorumin lähes yhtä komeitten miesten henkilökohtaisten tanssitunnelmien kohotusmielessä muinoin muodostetulle kerholle niin poikkeuksellinen väite, että nämä suhtautuvat mukamas täysin päinvastaisesta näkökulmasta perustetun miesten tanssikerhoomme suuresti vähätellen ja jopa epäillen. He ovat kuitenkin kritisoineet komeitten miestemme tanssikerhoa ulkonäköön ja tanssitaitoon liittyen, vaikka miehemme ovat luontaisesti näin komeita ja tanssitaitoisia.
Ilmoita
En jaksanut lukea yhtäkään kirjoitelma, mutta kommentoin kahta sanaa. "komeita miehiä". Totuus on, että komeita miehiä ei tansilavoilla liiku. Tanssiharrastus on siitä hyvä laji,että ei ulkonäkö ole kriteeri vaan tanssitaito ja pilke silmissä voittaa komeuden.
1 VASTAUS:
Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeat miehet kuin omamme ovat jo jonkin aikaa selvitelleet, mikä erottaa komeat miehemme lähes yhtä komeista miehistä. Foorumimme komeat miehet ovat tällä välin tehneet tarkkoja muistiinpanoja ihanien naisten tanssikäyttäytymisestä ja havainneet, että ihana nainen herkistyy komean miehen tarpeille paljon helpommin kuin lähes yhtä komean. Ihanalla naisella, joka on viettänyt pariminuuttisen komean miehemme käsivarsilla, on hymy huulilla toisin kuin naisella, joka joutui lähes yhtä komean miehen viemäksi. Tämä johtuu luultavasti siitä, etteivät kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeat miehet ilmeisesti halua edistää keidenkään muiden tanssitunnelmia, vaan jopa poistuvat kesken ja kaiken tansseista eli väittömästi kliimaksinsa saavutettuaan, jotta oma tunnelma ei lähtisi laskuun tai jopa lässähtäisi kenties juuri sinun kaltaistesi ihanien naisten takia.
+Lisää kommentti
Esimerkiksi tanssikengän pohjallisen kitkakertoimen alustava ja lopullinen laskelmointi on ollut kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeitten miesten yhteinen harrastus. Tämän voidaan olettaa johtuneen siitä, että tanssiparketin aiheuttama kitka on perinteisestikin saattanut nousta noille lähes yhtä komeille miehille kuin omamme melkeinpä yhtä suureksi kuin hirmuinen kitka, jota he ovat kokeneet yrittäessään lähestyä kenties juurikin sinun kaltaistasi ihanaa naista. Näin ollen ei todellakaan voida todeta noitten lähes yhtä komeitten miesten liikehtivän kaltaistesi ihanien naisten joukossa lähestulkoonkaan yhtä vaivattomasti ja sulavasti kuin keskustelufoorumimme komistuksilla varsin luontaisesti on aina ollut tapana.

Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeat miehet ovat viime aikoina lähteneet erinäisissä olosuhteissaan kaipaamiaan kitkattomuuksia eli luistoja hakiessaan menneet jopa niin pitkälle, että ovat mitä ilmeisimminkin epähuomiossa tulleet samalla romuttaneeksi yhden kaikkein tanssiaikain sitkeimmistä tanssiuskomuksistaan: nimittäin sen, että hurja tai sitä kovempi vauhti mukamas korjaisi ainakin heidän pahimpia tanssiteknillisiä virheitään. Monista kenties juuri sinun kaltaisistasi ihanista naisista ja foorumimme komistusten kaltaisista miellyttävistä miehistä tämä romutus saattaa ainakin näin ensilukemalta vaikuttaa erittäin suurelta tanssihelpotukselta. Tästä huolimatta on odotettavissa, että tilanteemme pahenee entisestään, sillä tanssiuskomustenkin summa on tunnetusti aina vakio, mistä viimeisimpänä esimerkkinä voidaan tässä yhteydessä mainita kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin kehittelemä uusi tanssiuskomus, jonka mukaan luisto mukamas korjaisi ainakin heidän pahimpia tanssiteknillisiä virheitään ja takaisi siten tunnelmaltaan erinäisten kitkojen vuoksi täysin lässähtämättömiä tanssikokemuksia.
Ilmoita
Voiko tanssioilla olla näin paljo uskomuksii
1 VASTAUS:
Niitä tulee aina vaan lisää entisten lisäksi. Yksi pahimmista on, että: "mähän osaan jo tanssii"
+Lisää kommentti
Tanssiharrastusten piirissä väitetään olevan jopa toistakymmentä lava- ja ravintolatanssiaiheisen keskustelufoorumimme salaperäisten komistusten kaltaista miestä. Väite on uskalias, sillä ensinnäkään näin komeita poikalapsia ei synny läheskään joka vuosi ja toisaalta kilpailevan ravintola ja tanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeat miehet tuppaavat uskottelemaan itselleenkin olevansa lähes yhtä komeita ja lähes yhtä taitavia kenties juurikin sinun kaltaisesi ihanan naisen käsittelijöitä, vaikka luokittelevat naiset laidasta laitaan sen perusteella, että nainen osaa tai ei osaa tanssia. Eräät kilpailevan keskustelufoorumin lähes yhtä komeista ja täysin kaltaistesi ihanienkin naisten käsittelytaidottomista miehistä jopa yrittävät opettaa naisia tanssimaan nimenomaisesti itselleen mieluisilla tavoilla, mitä on pidettävä kiistattomana todisteena siitä, että kilpailevan keskustelufoorumin lähes yhtä komeilla miehillä ei ole eikä tule olemaan pienintäkään aikomusta edistää kenenkään muun kuin itsensä tanssitunnelmaa. Oman foorumimme komeat miehet eivät tällaiseen syyllisty siitäkään syystä, että erittäin naisenkäsittelytaitoisen miehen tulee sanomattakin olla selvillä siitä, että kaltaisesi ihanat naiset eivät lainkaan pidä siitä, että mies lähtee teitä edes näissä tansseissa edes hienovaraisesti neuvomaan.
Ilmoita
Tanssiuskomuksista kenties vanhin ja siinä mielessä lähes kaunein uskomus, että sitä ovat yksinoikeudellaan markkinoineet kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen naistenhakuvuoroja sekä tanssihenkeen että -vereen vastustavat lähes yhtä komeat miehet kuin oman keskustelufoorumimme salaperäiset komistukset, on varmasti myös sinun kaltaisesi ihanan naisen mielestä ollut se, että tanssitaito ratkaisisi kysymyksen siitä, kuka pääsee milloinkin tanssimaan.

Tästä uskomuksestahan sinullakin tulee myös jopa jokseenkin tanssitaidottomien tuttaviesi ja täysin tanssitaidottomienkin vieraittesi kanssa hyvin usein puhetta siten, että: mitä hyötyä siitä tanssitaidosta on ja mistä sellaisen voisi saada ja missä ja milloin sitä voisi käyttää? Kuitenkin useimmin kaltaisesi ihana ja tanssitaitoinen nainen pohdiskelee noita tanssitaidollisia kysymyksiä istuskellessaan ja seisoskellessaan toisten kaltaistesi ihanien naisten kesken tanssiparketin reunalla jälleen kerran miesten haulla, kun tanssipaikalla on esimerkiksi bussilastillinen naistenhakuvuoroihin erittäin nuivasti suhtautuvia kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeita miehiä, jotka ovat ainakin omien sanojensa mukaan opetelleet tanssimaan ja kehuvat herkeämättä nimenomaisesti tästä syystä jopa joutuvansa viettämään koko illan parketilla täysin vailla mahdollisuuksia edes pieniin huilitaukoihin, mikäli mahdollisia, heille aina niin tanssipakkopullamaisia naistenhakuvuoroja ei tässä huilitaukomielessämielessä oteta tanssihuilitaukotarkasteluihin mukaan, koska naistenhakuvuoro on heille oiva tilaisuus vaihtaa kuivaa tanssipaitaa.

Mikäli jätämme tanssitaitoon liitetyt uskomukset tanssiin pääsystä omaan arvoonsa, voimme varsin asiallisesti todeta, että tanssitaito on kenen tahansa muihin sosiaalisiin, siis jo olemassa oleviin sosiaalisiin taitoihin lisättävä uusi sosiaalinen taito, josta on kiistatta hyötyä vain silloin, kun sitä yrittää minkä tahansa muun sosiaalisen taidon tavoin käyttää tilanteissa, joissa on vastaavalla tai edes jollain muulla tavalla sosiaalisesti taitavia henkilöitä läsnä. Juuri tästä syystä sosiaalisten taitojensa valikoimaan nimenomaisesti tanssitaidon lisännyt kaltaisesi ihana nainen joutuu miestenhaulla pohdiskelemaan niin usein tanssiparketin reunalla muiden ihanien naisten kanssa tanssitaidon todellista merkitystä.
3 VASTAUSTA:
Tänäänpä taidan taas uskaltautua testaamaan sen hankitun tanssitaidon oletettavia hyötyjä. En kuitenkaan odota suuria, sillä silloin yleensä joutuu pettymään karvaasti, kun paikalla on jälleen kymmenittäin toinen toistaan ihanampia naisia.

Lähden kuitenkin sillä mielellä, että nautin ihanasta musiikista ja jokaisesta tanssista, jolloin minut lattialle haetaan. Ja ihan pikkuriikkisen haikeasti luon ujon katseeni tanssipaikan komeimpien miesten puoleen (eihän siellä muuten muita olekaan - sillä jokainen tanssiva mies on kaunis)- ja toivon, että pääsisin juuri sen oikean käsivarsille.

Oikein hyvää tanssi-iltaa kaikille!
Lava- ja ravintolatanssiaiheisella keskusteluforumillamme vaikuttavan, kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmien edistämismielessä perustetun täysin uudenlaisen miestentanssikerhomme tansseissa silloin ja mikseipä tällöinkin poikkeavat salaperäiset komistukset ovat toisinaan joutuneet ongelmiin foorumimme kanssa naisten suosiosta kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiaiheiselle keskustelufoorumille puhtaasti miesten tanssitunnelmien edistämismielessä perustetun perinteisen miesten tanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten kanssa, mutta konfliktitilanteet ovat johtuneet siitä, että täysin uudenlaisen miestentanssikerhomme komeat ja erittäin naisenkäsittelytaitoiset miehet ovat kaltaistesi ihanien naisten keskuudessa naistenhaullakin niin suosittuja.

Näin kävi nimeltä mainitsemattomassa tanssipaikassa Einollekin (Einon nimi saattaa olla muutettu, koska miestentanssikerhomme rekrytointitilaisuuksissa ei luonnollisestikaan tarkisteta rekrytoitavan papereita, mikäli rekrytoitava on kaltaisistasi ihanista naisista muodostetun arviointiraadin mielestä riittävän komea ja tarpeeksi naisenkäsittelytaitoinen), kun kilpailevan miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet huomasivat kaltaistesi ihanien naisten kyynerpäätaktikoivan tanssisalin narikan puoleisella ovella. Syyksi paljastui komea Einomme, joka oli juuri ilmestynyt narikkajonon päähän jättääkseen sinne syyspomppaansa asianmukaisesti säilytettäväksi. Kilpailevalle lava- ja ravintolatanssiaiheiselle keskustelufoorumille oman miestentanssikerhonsa perustaneet lähes yhtä komeat miehet säntäsivät autoilleen hakemaan niille säästösyistä jättämiään pomppiaan ja kiilasivat syyspompat kainaloissaan narikkajonossa Einon eteen ja alkoivat Einon sisäänpääsyä vielä enemmän viivyttääkseen riidellä narikkahenkilökunnan kanssa narikkalipun hinnasta!
Suureksi harmiksemme Einon tapaus sai runsaasti miestentanssikerhomme salaperäisten komistusten muutoinkin kaikin sekä mahdollisin että aivan mahdottominkin tavoin karttelemaa mediahuomiota osakseen, kun kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin miestentanssikerhon jäsen kirjoitti tapauksen tiimoilta seikkaperäisen selostuksen mainitulle foorumille. Tämä lähes yhtä komea mies kuin meidän Einomme haki narikan puoleisella ovella Einon takia kyynerpäätaktikoivista kaltaisistasi ihanista naisista takaa päin luultavasti puoliväkisin tanssimaan erästä ihanaa naista, jonka oli tullut tuntemaan todella keveänä vietävänä eli seuraajana. Tämä kilpailevan miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies kertoi venäyttäneensä jo siinä hakuyhteydessä jo entuudestaan useimpina muinakin tanssi-iltoina renanneen olkapäänsä lopullisesti, koska tämä ihana nainen ei mukamas yllättäen lähtenytkään lähellekään keveästi tuon lähes yhtä komean miehen taluttelemana parketille. Ja parketilla tämä ihana nainen oli tämän lähes yhtä komean miehen kertoman mukaan heittäytynyt vielä raskaammin vietäväksi eli saamaristi vastaanhangoittelevaksi seuraajaksi ja alkanut suorastaan roikkua tämän lähes yhtä komean miehen siinä vaiheessa olkapäästä jo todella kipeällä käsivarrella.

Nimettyään tuon ihanan naisen foorumilla ikään kuin hirmuiseksi tanssikostoksi roikkujanaiseksi tämä lähes yhtä komea mies kuin oma Einomme surkutteli vuolain sanakääntein kovaa tanssikohtaloaan ja piloille menneitä tanssejaan kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiaiheisella keskustelufoorumilla ja syytti tätä roikkujanaiseksi nimeämäänsä ihanaa naista siitäkin, että oli joutunut lähtemään kipeällä kädellä ajelemaan kesken tanssien yksinään kotia kohti, vaikka väitti olleensa siellä vain tanssimassa!
+Lisää kommentti
On teillä jutut
2 VASTAUSTA:
No onhan nämä yhdet parhaimmista viimeaikoina julkaistuista ainakin.
Nyt kyllä komppaan minäkin. 125% sesti
+Lisää kommentti
Tanssiharrastuspiireissä ylivoimaisesti tuuheimmat tukat löytyvät ravintola- ja lavatanssiaiheisen foorumimme komeilta miehiltä, jotka toisinaan tanssittelevat kaltaisiasi ihania naisia. Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeat ja varsin pahoin kaljuuntuneet miehet sen sijaan yrittävät kiinnittää ihanienkin naisten huomiota itseensä esimerkiksi kehuskelemalla tanssi- sekä taidoillaan että paidoillaan.

Tämä tanssinharrastajille tuttu seikka tulee etenkin kaltaisillesi ihanille naisille esiin miesten haulla, kun tanssipaikan naistenrivin edessä pasteeraa yksikin bussilastillinen kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeata miestä ronklaamassa, jolloin orkesterinaitiosta tulevat kohdevalot heijastuvat verrattaenkin häikäisevällä tavalla pälvi- ja täyskaljuista kaltaistesi ihanien naisten silmiin.

Keskustelfoorumimme salaperäiset komistukset kuitenkin tiedostavat, että kaltaisesi ihanan naisen on hyvin vaikea silmämääräisesti arvioida, kuinka tuuheita komistustemme tukat itseasiassa ovat, joten he antavat esimerkiksi kimppakyydissä ollessaan kaltaisesi ihanan naisen haroa mielin ja määrin tuuheita hiuksiaan, jotta pienimmällekään epäilykselle ei jäisi tässäkään mielessä sijaa: nimittäin keskustelufoorumimme komeat miehet ovat täysin yksimielisesti sitä mieltä, ettei edes kaltaisesi ihanan naisen edes pitäisi yrittää arvioida komeitten miestemme hiusten tuuheutta katselemalla, koska näin tiheistä hiuspehkoista ihmissilmä ei mitenkään voi erottaa kaikkia hiuksia.
Ilmoita
Noin kello kahdeksan tanssit tunnetustikin lähes yhtä komeitten miesten seurassa kuin lava- ja ravintolatanssiaiheisen keskustelufoorumimme salaperäiset komistukset on monena iltana kaltaisellesi ihanalle naiselle tuttuakin tutumpi tapahtuma. Eikä tämäkään ilta ole varsinainen poikkeus.

Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeat miehet houkuttelee kaltaistasi ihanaa naista noin kello kahdeksan tansseihin kehumalla tanssitaitojaan ja erikoisia vientejään sekä silmäpelitaitojaan foorumilla. Näinpä ollen noin kello kahdeksan tansseissa onkin kaltaisellesi ihanalle naiselle suosikkiorkesterin kera tarjolla koko joukko kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeata miestä arvioimassa erittäin kriitillisellä silmällään kaltaistesi ihanien naisten kattavaa valikoimaa. Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komean miehen voisi kaltaisesi ihana nainen tilata foorumilta aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Tällöin kaltaisesi ihana, noin kello kahdeksan tansseihin suuntaava nainen voisi ainakin periaatteessa nauttia lähes yhtä komean miehen kanssa kilpailevan foorumin erikoisuuden: nimittäin joko pälvi- tai kokokaljuromantiikkaa huokuvan Ballroom Dance Drive In: in tai Drive Out: in tai molemmat.
3 VASTAUSTA:
Siis, paras seuraavaksi suunnata noin kello kahdeksan tansseihin ja nauttia molemmista.

Niillä hiuksilla, niiden puuttumisella tai vähyydellä ei muuten ole mitään merkitystä. Kunhan ei vaan yritä peitellä mitään vaan on reilusti sitä mitä on.

Silmäpeli sen sijaan on ihan tervetullutta, jopa suotavaa. Puolin jos toisinkin, eritoten kaltaistenne komistusten toimesta. Vaikeuksia voi kylläkin aikaansaada se kun luot häikäisevän polvianotkauttavan hymysi puoleeni, sen huomaavat myös kymmenet muut ihanat naiset, joiden polvet luonnollisestikin notkahtavat aivan kuten minulla. Toivottavasti kaikki ne, jotka eivät ole katsettasi huomanneet, tulkitsevat naisten notkuvat polvet tanssikoreografiaan kuuluviksi.
Lava- ja ravintolatanssiaiheiselle keskustelufoorumillemme riehakkaassa saunaillassa saadun idean pohjalta hiljakkoin perustettu täysin uudenlainen miestentanssikerho ei valitettavasti ole vielä ehtinyt tanssittamaan läheskään kaikkia kaltaisiasi ihania naisia. Täysin uudenlaisella miestentanssikerhollamme on siis huomattavia tanssitteluaikatauluvaikeuksia, minkä tähden arviolta useampi tuhat kaltaistasi ihanaa naista odottelee jo varsin kärsimättömänä omaa vuoroaan. Ja hyvin monet ihanat naiset ovat kilpailevallakin ravintola- ja lavatanssiaiheisella keskustelufoorumilla ilmaisseet haluavansa tanssia jokaisen täysin uudenlaisen miestentanssikerhomme salaperäisen komistuksen kanssa niin pian ja niin kauan kuin mahdollista.

Täysin uudenlainen miestentanssikerhomme on saanut kaltaisiltasi ihanilta naisilta useita tiedusteluita mahdollisuuksista etuilla tanssittelujonossa esimerkiksi kokonaisedullisten tanssikimppakyyditysten avulla molempiin suuntiin. Tanssitteluvuorovastaavamme puhelin poksahtelee yötä päivää kaljapullokorkkimaisesti kaltaistesi ihanien naisten tiedustellessa kilpailevallekin ravintola- ja lavatanssiaiheiselle keskustelufoorumille jättämissään päivityksissään, missä kohdassa tanssitteluvuorojonoa he nyt mahtavat olla. Tanssitteluvuorovastavamme mukaan tanssitteluvuorotilanne muuttui lukemattomien kaltaistesi ihanien naisten kannalta katsoen täysin kestämättömäksi, kun havaittiin, että täysin uudenlaista miestentanssikerhoamme pitäisi tanssitteluvuorotoiveitten laajamittaisemmaksi toteuttamiseksi suurentaa huomattavasti.
Minusta tuntuu kyllä nyt siltä, että hiusten tuuheudella on sittenkin tiettyä merkitystä. Vai miten olisi muutoin selitettävissä tämä, että tässäkin ihana nainen kiinnostui heti, kun alettiin keskustellakin kilpailevien miestentanssikerhojen hiusten tilastollisista tuuheuseroista? Mikäli huhut tälle palstalle perustetun täysin uudenlaisen miestentanssikerhon komeitten miesten hiusten tuuheuksista pitävät vähänkin paikkaansa, niin tuskinpa tuokaan ihana nainen saisi edes ruuhkatansseissa silmiään irti niin tuuheasta kuontalosta jo senkään vuoksi, että se olisi niin harvinainen näky tanssipaikoilla, että varmasti kiinnittäisi kaikkien muittenkin ihanien naisten huomiota.
+Lisää kommentti
Täysin uudenlaisesta miestentanssikerhostamme siellä ja mikseipä myöskin täällä aika-ajoin kantautuvia mielenkiintoisia huhuja innokkaasti seuraava kaltaisesi ihana nainen olisi tietysti hyvin mielissään, mikäli salaperäiset komistuksemme saataisiin suostuteltua kerhopotrettiin, joka sitten vaivihkaa vuodettaisiin netiin esimerkiksi foorumimme kanssa kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiaiheisella keskustelufoorumilla kenties juurikin sinun kaltaisesi ihanan naisen kauniitten silmien iloksi. Täysin uudenlainen miestentassikerhomme ei kuitenkaan tällaisia potrettihuhuja kommentoi, sillä tällainen nettiin vuodettu potrettikuva ole tällä hetkellä vähäisimmässäkään määrin ajankohtainen tavoite, koska täysin uudenlainen miestentassikerhomme ei ole ryhtymässä perinteiseksi miestentanssikerhoksi, jollaisena kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiaiheisella keskustelufoorumilla näyttäytyy lähes yhtä komeitten miesten tanssittelukööri, jonka tapoihin kuuluu vähän väliä vuotaa nimen omaisesti siellä vakituisesti vaikuttavien lähes yhtä komeitten miesten omien tanssijälkitunnelmien edistämismielessä omia kuviaan, joitten autenttisuudesta ei läheskään aina ole täyttä varmuutta.
Ilmoita
Lava- ja ravintolatanssiaiheisen keskustelufoorumimme Ballroom dance gentlemen eli kaltaisesi ihanan naisen huokailuin: kauhean komeat miehemme eivät etu- eivätkä jälkikäteenkään ilmoittele käymistään tansseista, joten täysin uudenlaisen miestentanssikerhomme salaperäisten komistusten tulevista tanssisuunnitelmista ei luonnollisestikaan voi saada samanlaisia ennakkotiedotteitakaan kuin kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten vähän väliä kilpailevalle keskustelufoorumille jättämistä ilmoituksista, joissa jopa mainitaan kaikki nekin tanssipaikat, jonne lähes yhtä komeat miehet eivät ole ainakaan toista kertaa menossa, nimiltä.

Salaperäisyydellään täysin uudenlainen miestentanssikerhomme haluaa ylläpitää ja entisestään kohottaa kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelmaa jo kotoa lähtiessä: nimittäin mikäli salaperäiset komistuksemme olisivat jättäneet esimerkiksi kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiaiheiselle keskustelufoorumille ilmoituksen, jossa todettaisiin, ettei yksikään komistuksistamme ole menossa siihen tanssipaikkaan, jonne kaltaisesi ihana nainen on lähdössä, latistaisi se kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelmia jo tansseihin lähtiessä kovin. On tietysti myönnettävä, että kilpailevan perinteisen tanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten vastaava ilmoitus kohottaa kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelmia jo kotoa lähtiessä huimasti, mutta kysymyshän on täysin eri miestentanssikerhollisesta lähes yhtä komeita miehiä. Vai mitä?
Ilmoita
Kenties juurikin sinun kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmat ovat näihin tanssipäiviin saakka varmasti sinunkin mielestäsi olleet lievään laskusuuntaan kokolailla jumiutuneita, sillä täysin uudenlaisen miestentanssikerhomme kaltaisten komistusten tansseissa ensinnäkin näkeminen ja toisaalta näköhavainnon jälkeinen kiinni saaminen on tähän saakka ollut kaltaisellesi ihanalle naiselle huomattavasti haasteellisempi manööveri kuin mitä kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeitten miesten ns tanssijutuista voisi päätellä. Tämä on johtunut luonnollisestikin siitä, että aina täysin uudenlaisen miestentanssikerhomme perustamiseen saakka tanssipaikoilla on kaltaistesi ihanien naisten toimista nähty ainoastaan bussilasteittain perinteis(t)en miestentanssikerho(je)n lähes yhtä komeita miehiä.

Näin ollen ei ole mikään ihme, että esimerkiksi kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten mielestä saunaillassa saadun idean pohjalta syntynyt täysin uudenlainen hirmu komeitten miestemme tanssikerho ei ollut varsinaisesti ainakaan kovin toivottu tanssialuevaltaus. Oli kuitenkin vain ajan kysymys, koska näin piti käydä: ennalta jaettuihin tanssitteluvuorokuvioihinsa kangistuneitten lähes yhtä komeitten miesten tanssikerhodinosauriaitten aika näyttää olevan auttamattomasti ohitse!
Ilmoita
Viimeaikoina myös näillä lava- ja ravintolatanssiaiheisilla keskustelufoorumeilla on näkynyt kirjoituksia täysin uudenlaisesta miestentanssikerhosta ja sen salaperäisistä komistuksista. Ei siis ole mikään ihme, että monet kenties juurikin sinun kaltaisesi ihanat naiset ovat jo tovin kovin mietiskelleet, voisiko tästä jo jonkin verran puhutusta täysin uudenlaisesta miestentanssikerhosta olla apua esimerkiksi kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten aiheuttamaa tanssitunnelmien lässähtämistä vastaan?

Viimeaikoinahan esimerkiksi kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiaiheiselle keskustelufoorumille on ilmestynyt tämän täysin uudenlaisen miestentanssikerhon kanssa kaltaistesi ihanien naisten suosiosta kilpailevan perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten kirjoituksia, joissa arvostellaan jyrkin sanoin kaltaistesi ihanien naisten tanssitaitoa ja kehutaan lähes yhtä komeitten miesten tanssitaitoja. Tanssilähtökohtaisestikaan tämä ei taatusti ole omiaan ainakaan entisestään kohottamaan kaltaisesi ihanan naisen tansseihinlähtö- saati tansseissaolotunnelmia, vaikka tarkoituksena luultavasti onkin jossain vaiheessa paljastaa, että kilpailevalla perinteisellä miestentanssikerholla on sattumoisin toteututtamistaan vailla valmiina monia lähes yhtä komeitten miesten suosittelemia tanssikursseja, joilla kaltaisesi ihanat naiset voisivat oppia tanssimaan kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita miehiä miellyttävällä tavalla.

Tämän täysin uudenlaisen miestentanssikerhon tavoitteen sen sijaan on sen perustamisesta saakka ollut se, että sen salaperäiset komistukset jakaisivat keskinään vinkkejä ja tanssiniksejä siitä, kuinka komistustemme tanssi ynnä muu sensemmoinen tanssimiseen liittyvä aktiviteetti sujuisi, että se miellyttäisi kaltaistasi ihanaa naista.
Ilmoita
Onko olemassa toista harrastusta, joka perustuisi näin pitkälti pelkkiin uskomuksiin? Esimerkiksi keihäänheitto- ja kuulantyöntöharrastuksessa mittanauha kertoo totuuden harrastajan todellisesta tasosta riippumatta siitä, millaisella tyylillä hän sitä keihästään heittää tai kuulaansa työntää. Hiihtoharrastuksessa hiihtotyylistä ja hiihtovarusteista huolimatta kello kertoo totuuden harrastajan todellisesta tasosta. Postimerkkeilyssäkin kokoelman arvokkain postimerkki kertoo postimerkkiharrastajan tasosta hyvin paljon. Naisharrastajankin tasosta kertoo hyvin paljon se, millaisia naisia hän harrastaa ja vastaavasti miesharrastajankin. Tanssiharrastuksessa tanssiharrastajan tason sensijaan ratkaisevat tanssiharrastajan omat uskomukset ennenkaikkea muiden tanssitasoista!
Ilmoita
Kaltaistesi ihanien naisten suosiosta kilpailevia miestentanssikerhoja on käytännössä noin kaksi. Nimittäin kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeitten miesten täysin perinteinen miestentanssikerho sekä lava- ja ravintolatanssiaiheisen foorumimme salaperäisten komistusten vasta äskettäin perustama täysin uudenlainen miestentanssikerho. Mutta mitä sitten oikeastaan pitäisi kaltaisesi ihanan naisen huomioon ottaa näiden kahden miestentanssikerhon väliltä valitessaan?

Molemmista miestentanssikerhoista löytyvät lähes samat kuviot, joten tässä mielessä kaltaisesi ihanan naisen pienehkön pähkäilyn jälkeen lopulta valitsemalla miestentanssikerholla ei kieltämättä olekaan niin suurta merkitystä. Mutta mikäli ajattelemme sitä tosiasiaa, että tuossa kilpailevassa täysin perinteisessä miestentanssikerhossa on yksinomaan lähes yhtä komeita miehiä, joille lukuisten naisten tiedetään antaneen hatkat ja sitä, että tässä täysin uudenlaisessa miestentanssikerhossa kerrotaan olevan saamarin tuuheatukkaisia ja kauhean komeita miehiä, joista yhdenkään ei ainakaan täysin yleisesti tiedetä saaneen yhtiäkään hatkoja, valinnalla alkaakin jo olemaan aikamoista merkitystä kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelmien ylläpito- ja varsinkin entisestäänkohottamismielessä!
Ilmoita
Lava- ja ravintolatanssiaiheisella keskusteluforumillamme on viime aikoina havaittu merkkejä salaperäisistä komistuksista, mikä luonnollisestikin oitis herätti kaltaisesi ihanan naisen toiveita kauhean komean miehen löytämisestä tansseista. Vaikka kauhean komeita miehiä onkin myös tällä foorumillamme kaltaisesi ihanan naisen mielestä paljon odotettua vähemmän, heidän olemassaolostaan vihjaavat foorumillamme kaltaistasi ihanaa naista jollain käsittämättömällä tavalla puhuttelevat kirjoitukset, joiden lämmin sävy saattaa kertoa myös viriiliydestä. Kirjoituksia on siellä täällä.

Näitä kirjoituksia on aika vaikea selittää muutoin kuin sillä, että toisin kuin kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiaiheisella keskustelufoorumilla kaiken yötäkin toisilleen tanssitaidoillaan kerskailevat lähes yhtä komeat miehet, nämä salaperäiset komistuksemme poikkeavat silloin tällöin foorumillamme kirjoittamassa nimenomaisesti kenties juurikin sinun kaltaisellesi ihanalle naiselle. Näiden salaperäisten komistustemme alkuperä eivätkä jatkosuunnitelmatkaan kuitenkaan ole kaltaistasi ihanaa naista varsin ymmärrettävistä syistä pikkaisen harmittavasti tiedossa, mutta jo pelkkä tieto näitten komistustemme olemassaolosta sai kaltaisesi ihanan naisen ajattelemaan, ettei tanssiharrastus ehkä sittenkään ole aina sitä yhtä ja samaa kuvioitten ja musiikkien mukamas tulkintojen puurtamista lähes yhtä komeitten miesten kanssa.
Ilmoita
Kaltaisesi ihanan naisen puhelin ilmoittaa vähän väliä perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen päivityksestä kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiaiheiselle keskustelufoorumille. Ei ole kuitenkaan ole kovin tärkeätä lähteä aina niin sievistä toimistasi lukemaan noita päivityksiä, joissa brassaillaan lähinnä väitetyillä tanssitaidoilla ja uskomattomankin monilla taaskin hakematta jätetyillä kaltaisillasi ihanilla naisilla. Nimittäin tanssitunnelmiesi parhaan nousun takaamisen kannalta katsoen erittäin tärkeitä ovat lava- ja ravintolatanssiaiheisella keskustelufoorumillamme täysin uudenlaista miestentanssikerhoaan pitävien salaperäisten komistusten kieltämättä erittäinkin harvalukuisat päivitykset, jotka sisältävät esimerkiksi oikaisuja kilpailevan perinteisen tanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten luultavasti kateuksissaan levittämille juoruille täysin uudenlaisen miestentanssikerhomme komistuksista.

Jo pitkään on tiedetty, että miltä tahansa tanssipaikalta löytyy tukuttain tämän täysin uudenlaisen miestentanssikerhon kauhean komeitten miesten kanssa kaltaistesi ihanien naisten suosiosta kilpailevia täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita miehiä, jotka pyrkivät siekailematta käyttämään hyväkseen kaltaistasi ihanaa naista omien tanssitunnelmiensa kohottamiseksi myös siten, että jättävät tahallaan sinua hakematta ja todennäköisesti hakevat tanssihekumoissaan raskaasti huohottaen omien tanssitunnelmiensa entisestään kohottamismielessä monta kertaa viereltäsi ja jopa takaasi. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisten komistusten ei ole tuollaiseen osoitettu syyllistyneen, sillä täysin uudenlaisen miestentanssikerhon tanssiydinajatuksenahan on sen perustamisesta saakka ollut nimenomaan kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelmien kohottaminen.
Ilmoita
Lava- ja ravintolaharrastusaiheisella keskustelufoorumillamme vaikuttava täysin uudenlainen miestentanssikerho on saanut kehuja kaltaisiltasi ihanilta naisilta, jotka arvostavat tanssipartnereissaan luontaista komeutta. Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteinen miestentanssikerho puolestaan tunnetaan itse keksityistä (musiikintulkinnallisista syistä) kuvioista, joista toiset kieltämättä ovat tomivempia kuin toiset, mutta tästä huolimatta perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet eivät kaltaisesi ihanan naisen mielestä ehkä sittenkään aivan yllä komeusfinaalin pistesijoillekaan.

Parasta tuossa täysin perinteisessä miestentanssikerhossa kaltaisesi ihanan naisen mielestä on varmasti se, että täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita miehiä riittää kaikkina sekä vuorokauden että vuodenaikoina sankoin joukoin kaikille mahdollisille ja aivan mahdottomillekin tanssipaikoille, jolloin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen kanssa tanssiessa ilta sujuu nopsempaan odotellessa täysin uudenlaisen miestentanssikerhon kauhean salaperäistä komistusta ehkä ilmestyväksi tanssipaikalle. Ei siis ole mikään ihme, että kaltaistesi ihanien naisten mielestä täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies sopii vallankin mainiosti tanssipartneriksi naiselle, jolla ei ole aikomustakaan yöpyä häntä tanssittelevan lähes yhtä komean miehen kanssa.
Ilmoita
outoa outoa
Ilmoita
Lava- ja ravintolatanssiaiheisen keskustelufoorumimme täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisistä komistuksista Reino päätyi kieltämättä riehakkaitten ravintolatanssipikkujoulujen jälkeen vaihtotanssikenkineen kaikkineen tankotanssiryhmän kimppakyytiin ja haluaisi nyt, että hänet jätettäisiin myös tämän tankotanssiryhmän ihanien naisten toimista edes hetkiseksi rauhaan. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon perustajajäsen Reino kertoo muistavansa melko selvästi nauttineensa pikkujouluissa ainakin rosollia ja todennäköisesti muutamia pitkiäkin, joita pikkujouluihin saapuneet ihanat naiset olivat hänelle melkeinpä kaikkien tanssien lomissa suorastaan tuputtaneet.

Joitain tunteja myöhemmin Reino havahtui tankotanssiryhmän minibussissa mainitun ryhmän ihanien naisten kaahatessa Reinon vaihtotanssikengät takapaksissa kohti vierasta kaupunkia. Reinon mukaan hän on tankotanssiryhmän kimppakyytiin joutumisensa jälkeen saanut useita tiedusteluita mainitun tankotanssiryhmän ihanilta naisilta ja epäilee, että hänen salaperäisyytensä on uhattuna. Tanssipikkujouluissakin ilmeisesti olleet ihanat naiset ovat ottaneet niin ahkerasti yhteyttä, että saamarin tuuheatukkainen Reinon on katsonut viisaimmaksi kaupungilla liikkuessaan käyttää tekopartaa ja ajaa itsensä kaljuksi, jotta hänet sekoitettaisiin kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeisiin miehiin ja jätettäisiin rauhaan.
Ilmoita
Tätänykyä hyvinkin moni kaltaisesi ihana nainen tuskailee, ettei löydä mistään lava- ja ravintolatanssiaiheisella keskustelufoorumillamme silloin ja mikseipä tällöinkin vaikuttavan täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisten komistusten yhteystietoja. Salaperäiset komistukset saivat kaltaisesi ihanat naiset kuumeisesti etsimään näitä yhteystietoja kirjoitettuaan lava- ja ravintolatanssiaiheiselle foorumillemme ensimmäisen kerran.

Tilanne on kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelmien entisestään kohottamismielessä kieltämättä melko harmillinen, sillä kaltaisesi ihana nainen tarvitsisi näitä yhteystietoja vain tiettyä tarkoitusta varten: nimittäin jos kaltaisesi ihana nainen haluaisi saada selville, minne tämän täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäinen komistus on aikeissa poiketa tanssimaan. Ilman yhteystietoja tämä ei kaltaisellesi ihanallekaan naiselle onnistu. Tästä huolimatta täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäiset komistukset eivät suosittele, että kaltaisesi ihana nainen tässäkään mielessä kovin paljon luottaisi kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten ylläpitämän suositellut tanssipaikat rekisterin tietoihin, mikäli kaltaisellasi ihanalla naisella on tarkoituksenaan päästä tanssitunnelmiensa kohottamismielessä tanssimaan hieman komeampien miesten kanssa.
Ilmoita
Musiikintulkinnallisista syistään itse keksimiään kuvioita jääräpäisesti tekevät kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin perinteisen miestentanssikehon lähes yhtä komeat miehet eivät välttämättä ole lava- eikä ravintolakaan tanssitunnelmiesi kohottamisen kannalta katsoen aivan niin harmillisia kuin miltä kaltaisestasi ihanasta naisesta saattaa niitä kuvioita seuratessa ehkä tuntua. Ja vaikka perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet vakuuttavat, että he ovat siellä (niin kuin ovatkin) vain tanssimassa, ei kaltaisesi ihanan naisen itse asiassa kannattaisi tyystin jättää lava- ja ravintolatanssiaiheisella keskustelufoorumillamme vaikuttavan täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisten komistusten kanssa suosiostasi kilpailevan täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita miehiä poies lava- eikä ravintolakaan tanssiohjelmastaan.

Kaikki kaltaisesi ihanat naiset ovat varmasti jo riittämiin nähneet perinteisen tanssikerhon lähes yhtä komeita miehiä, joita pasteerailee esimerkiksi miestenhaulla ihanien naisten rivin edustalla huolellisesti arvioimassa kaltaisiasi ihania naisia sievistä päistä aina mahdollisiin vasara- ja paljon todennäköisempiin liikavarpaisiin. Vasaravarpaathan tunnetustikin ovat siellä vain tanssimassa oleville perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeille miehille täysin vastustamaton näky, sillä he tuntuvat pitävän vasaravarpaita täysin varmana merkkinä siitä, että kaltaisesi ihana nainen osaa ja tarvittaessa haluaa liikkua hyvinkin elegantisti keimaillen stilettikoroilla. Tästä huolimatta kaltaisesi ihanat liikavarpaisetkin naiset kieltäytyvät perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten jatkuvasti ehdottelemista jatkohauista ja palaavat takaisin hakuriviin niin pian kuin se kohteliaisuusnäkökohdat huomioon ottaen suinkin on mahdollista, koska kaltaisesi ihanat naiset tietävät, ettei perinteisen miestentanssikehon lähes yhtä komeaa miestä, joka on siellä vain tanssimassa, tietenkään kannata edes harkita ottavansa yöksi kotiin.

Kaltaisesi ihanan naisen kannattaa kuitenkin käyttää täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita miehiä alentamaan tanssikyytikustannuksiaan lähtemällä lähes yhtä komeitten miesten kyydissä tansseihin ja palaamalla tansseista tanssipaikalle mahdollisesti ilmestyneen täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisen komistuksen, jollaiselle tanssi ei välttämättä ole perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen lailla pääasia eli se juttu, kanssa. Ja muistathan että jopa kesäiltaisin perinteisen miestentanssikerhon lähes miestä on todella vaikea saada sohvalta liikkeelle, koska hän hoitaa siinä tuntikausia kauheita suoni- sekä kohjujaan että kramppejaan eikä suostu ottamaan huulilleenkaan mitään muuta kuin ehkä merisuolaa.
Ilmoita
Vielä vähän yli puoli vuotta sitten kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiaiheisella keskustelufoorumilla päämajaansa pitävän perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet nauroivat makeasti kaltaisillesi ihanille naisille, kun nämä haaveilivat edes vähän komeammista miehistä. Sitten lava- ja ravintolatanssiaiheiselle keskustelufoorumillemme ilmestyi kirjoituksia täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisistä komistuksista ja täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten hymyt alkoivatkin vähitellen hyytyä.

Tuohon saakka kaltaistesi ihanien naisten tanssittajina tanssipaikoilla toimivat täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet, minkä tähden juuri täysin perinteiseen miestentanssikerhoon liitetään yleisimmät tanssittelutoiminnot kuten esimerkiksi rukkaset ja naistenhaulla saniteettitilassa ja vaihtotanssipaitalaatikolla lusmuilu. Näitä toimintojaan hyödyntämällä perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet tähtäsivät yksinomaan omien tanssitunnelmiensa kohottamiseen kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmien kustannuksilla jopa siinä määrin, että kehuivat jälkeenpäin tulleensa entistä paremmalle tuulelle havaittuaan lukemattomien kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmien voimakasta lässähähtelyä ympäristössään.

Kaltaisesi ihanan naisen onneksi salaperäisten komistusten täysin uudenlainen miestentanssikerho on ollut jo jonkin aikaa täällä, vaikka kovinkaan moni kaltaisistasi ihanista naisista ei olekaan vielä onnistunut ainakaan kaikkia tämän täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisistä komistuksista tanssipaikoilla tapailemaan. Tästä huolimatta voidaan jo puhua erittäin merkittävästä kaltaisiesi ihanien naisten tanssitunnelmallisesta läpimurroksesta, sillä konkreettinen toivo paremmista tanssitunnelmistasi on vihdoinkin totta!
Ilmoita
Joulu on joidenkin toiveiden puolittaisen tai jopa sitä täyteläisemmän täyttymisen aikaa, mutta tästä huolimatta kauhean moni kaltaisesi ihana nainen jaksaa toivoa ja ennen kaikkea uskoa, että lava- ja ravintolatanssiaiheisen keskustelufoorumimme salaperäisten komistusten saunaillassa saadun idean pohjalta perustama täysin uudenlainen miestentanssikerho löisi ilmiönä laajemminkin läpi koko tanssiharrastuksen kentän.

Etenkin tanssitunnelmien kohottamismielessä kaltaisesi ihanat naiset toivovat, että kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet vaihdettaisiin niin pian kuin mahdollista edes vähän komeampiin jo siitäkin syystä, että perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet keräävät tanssipaikoilta tietoja kaltaisesi ihanan naisen esimerkiksi taidosta ja halukkuudesta seurata sekä mummokenkäindeksistä ja lähettävät nämä tiedot internettiin kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiaiheiselle keskustelufoorumille muidenkin arvosteltavaksi.

Tämän vuoksi oli hyvin monen kaltaisesi ihanan naisen mielestä jo aikakin, että tanssittelumarkkinoille ilmestyi täysin uudenlainen miestentanssikerho, jonka salaperäiset komistukset eivät lähetä yhteystietojaankaan minnekään. Nimittäin, kun täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäinen komistus ilmestyy ennalta ja jälkeenkin päin ilmoittamatta tanssipaikan narikkajonoon, kaltaisesi ihanan naisen vaisto kyllä kertoo, että tanssi paikan ilmassa on silloin jotain aivan erityistä.

Näissäpä tanssimerkeissä täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäiset komistukset toivottavat kaltaisellesi ihanalle naiselle oikein hyvää Joulua.
Ilmoita
Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteistä miestentanssikerhoahan on hyvin usein arvosteltu siitä, etteivät mainitun perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet edes yritä tehdä edes symbolisesti mitään sellaista, mikä edes pikkiriikkisen vähentäisi kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmien lässähtelyä. Lava- ja ravintolatanssiharrastusaihesella keskustelufoorumillamme jo jonkin aikaa vaikuttaneen täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisiä komistuksia kaltaisesi ihanat naiset ovat puolestaan ylistäneet siksi, että jo yksikin täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäinen komistus riittää tanssipaikalle ilmestyessään nostamaan kaltaistesi ihanien naisten odotukset ja sitä kautta tunnelmat kattoon.

Kysymys ei tiettävästi ole mistään sattumasta missään muussa kuin siinä mielessä, että kaltaisesi ihana nainen voi havaita täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisen komistuksen tanssipaikoilla vain sattumalta, mikäli onni on tavallista enemmän myötä. Nimittäin kerrotaan täysin uudenlaisen miestentanssikerhon sääntöihin kirjatun, että kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelman lässähtämisellä ei saa edes jälkikäteen uhkailla, kuten täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeilla miehillä on tapana tehdä. Ja että salaperäisen komistuksen tulee edistää kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelmaa eikä omaansa.
2 VASTAUSTA:
.....hmhhm...hymiö voisi olla punasteleva moisesta vuodatuksestasi. Kieltämättä vatsanpohjaa kihertävää kirjoittelua, kujeilun kuhertelua
Katselee kirjoitti:
.....hmhhm...hymiö voisi olla punasteleva moisesta vuodatuksestasi. Kieltämättä vatsanpohjaa kihertävää kirjoittelua, kujeilun kuhertelua
Eikö olekin mielenkiintoista, että lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumimme täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisiltä komistuksilta on tullut läjäpäin juuri sellaista, vaikka kukaan heistä ei ilmiselvästikään ole pidätellyt yhtään? Nimittäin kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeilta miehiltähän näyttäisi tulevan järjestään sitä omakehua, vaikka jokainen heistä pidättelee tosissaan.
+Lisää kommentti
Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet eivät tähän mennessä ole vielä kertaakaan edes epäsuorasti myöntäneet sitä, mikä on ollut jo jonkin aikaa kaltaistesi ihanien naisten melko julkisena salaisuutena: nimittäin sitä ettei mainittu perinteinen miestentanssikerho kertakaikkiaan ole voinut mitään sille, että kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmat ovat mainittujen lähes yhtä komeitten miesten kanssa tanssiessa tavalla tai toisella varsin pahasti lässähdelleet.

Lava- ja ravintolatanssiaiheisen keskustelufoorumimme salaperäisten komistusten perustaman täysin uudenlaisen miestentanssikerhon alettua herättää lukemattomien kaltaistesi ihanien naisten huomiota perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet joutuivat tanssipuolustuskannalle, minkä tähden perinteisessä miestentanssikerhossa jouduttiin muuttamaan strategioita ja kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmien lässähtämisten syiksi alettiin vaivihkaa esittämään kehnoja orkestereita ja huonoja sekä väli- että päälevyjä, joihin perinteisen miestentanssikerhon itse keksimät kuviot eivät vaan istu, mikä ilmenee siten, että kaltaisesi ihana nainen joutuu heti todella pahoihin vaikeuksiin näitä orkestereita ja välilevyjä perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen kanssa tanssiessa. Tällä tavalla perinteinen miestentanssikerho on siis valmis epäsuorasti myöntämään vikaa olleen hieman (mutta paljon vähemmän kuitenkin kuin kaltaisissasi ihanissa naisissa) myös heidän lähes yhtä komeissa miehissä!
Ilmoita
Karkealta arviolta ainakin muutamien salaperäisten komistusten lava- ja ravintolatanssiaiheisella keskustelufoorumillamme vaikuttava täysin uudenlainen miestentanssikerho on kaltaistesi ihanien naisten kertomusten mukaan todellinen hurmurihirmu, josta näyttää löytyvän kaltaistesi ihanien naisten polviennotkauttelutehoja peräti useammankin kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeitten miesten täysin perinteisen miestentanssikerhon verran. Keskusteltaessa tansseissa ja kimppakyydeissä kaltaistesi ihanien naisten kanssa, kaltaisesi ihanat naiset ovat kaihoisasti huokaillen kuvailleet täysin uudenlaista miestentanssikerhoa ainakin Suomen ja kenties jopa maailman ensimmäiseksi kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmia todellakin kohottavaksi miestentanssikerhoksi.

Tämä ei ole suurikaan ihme, kun ajattelemme, että ällistyttävän polviennotkauttelutehon takana epäillään olevan ainakin muutamia hyvin salaperäisiä komistuksia, joista jokainen pystyy yksinäänkin prosessoimaan ja kohottelemaan useiden kymmenien kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmia pelkästään ilmestymällä tanssipaikalle. Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten asema kaltaistesi ihanien naisten tanssittelumarkkinoilla onkin täysin uudenlaisen miestentanssikerhon alaperäisten omistusten takia heikentynyt ja hyvin monet kaltaisesi ihanat naiset ovat alkaneet pohtia, tarvitaanko täysin perinteistä miestentanssikerhoa enää ensinkään. Tästä huolimatta lukemattomien kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmia varsin pahoin lässäytellyt täysin perinteinen miestentanssikerho on jatkanut härkäpäistä kilpailemistaan kaltaistesi ihanien naisten tanssittelumarkkinoilla.
Ilmoita
Vainoharhan henki leijuu yllämme ja aiheuttaa voimakasta iloa.
Ilmoita
Moni kaltaisistasi ihanista naisista harrastaa lava- ja ravintolakin tansseja etkä sinäkään mitä ilmeisimminkään ole varsinainen poikkeus, vaikka tanssia harrastavista miehistä suurin osa onkin lähes yhtä komeita kuin lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumillemme täysin uudenlaisen miestentanssikerhonsa perustaneet salaperäiset komistukset. Kimppakyydeissä ja tansseissa sekä seuraavia tanssiatakkeja suunniteltaessa on kaltaistesi ihanien naisten kanssa ja kesken keskusteltu kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeista miehistä, koska he ovat niin monien kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmallinen ongelma.

Yhdeksi selitykseksi kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmien kiihtyvälle lässähtelylle on esitetty täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten perusaskeleen vähentämistä ja itse keksittyjen kuvioitten lisäämistä. Sen takia kaltaisesi ihanan naisen askeleen kerrotaan sattuvan kerta kerralta kehnommin yhteen täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten askelten kanssa. Järkevästi ajateltuna tämä kuitenkin on myös kaltaisesi ihanan naisen mielestä ehkä vain osa tanssitotuutta. Nimittäin perussyy siihen, että kaltaisesi ihana nainen saa tansseista yhä vähemmän tunnelmia, on tanssiopetusympäristön radikaali muutos.

Viime vuosikymmenen aikana täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten valittavaksi on tullut valtava määrä täysin sekä uudenlaisiksi että vanhanaikaisiksi mainostettuja tanssilajeja, mutta heitä on täysin perinteisen miestentanssikerhon vanhimpien vakaista toimista vannotettu käymään vain tanssimassa kuitenkin siten, ettei tanssipaikoilla ryhdyttäisi uusienkaan tanssilajien perusaskelikkoihinkaan, vaikka tanssikurssiteollisuus on suurentanut tanssikurssien ja tanssileirien kokoja eli lisännyt niillä käyvien kaltaistesi ihanien naisten lukumääriä huomattavasti.

Täysin uudenlaisessa miestentanssikerhossa puolestaan näytettäisiin myönnettävän, etteivät ainakaan sen salaperäiset komistukset ole tottuneet hallitsemaan tällaista yltäkylläisyyttä. Tämä saattaa täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisten vanhimpienkin mukaan johtua siitä, että kaltaisesi modernin ja ihanan naisen vaistot ovat yhä vieläkin kivikautiset, jolloin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeilta miehiltä tukahduttamat vastaavat vaistot tekevät kaltaisillesi ihanille naisille kauheita tanssikaruhnpalveluksia ja tanssitunnelmat lässähtävät pahoin.
2 VASTAUSTA:
En nyt jaksanut paneutua alkuosaan tuossa "annatuksessasi"
Onko se välttämätöntä ollenkaan paneutua kaikkeen. Kuka jaksaa?!
Kysynkin:
Minkälainen ero on elämänlaadulla tanssivalle verrattuna tanssimattomaan, kun on ylitetty 70 raja?
Minkälainen on täysin uudenlainen miestentanssikerho?
Onko sinne ali-ikäraja?
Miten vanhempi tanssimies arvioi ladyn olevan "ihana", ja mihin häntä verrataan?
Silloinhan pitäisi olla oppinut tuntemaan kaikki tanssiladyt?!

Mistä vanhempi tanssimies arvioi ihailemansa ladyn vaistot (ja mitkä vaistot) olevan kivikautisia?
Tietenkin, jos kerran sanalla kivikautinen tarkoitetaan jotain muuta, kuin mihin olen sen oppinut käytettävän, voin ymmärtää asian ilman selityksiäkin. Silloinhan en ole kivikautisilla vaistoilla varusteltu, vai, koska ymmärsin kysyä?
Moni ihana nainen on aina näihin päiviin saakka käyttänyt kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita ja tuuheatukkaisia miehiä tanssitunnelmiensa kohottamisyrityksissään. Vähän aikaa sitten ihanat naiset saivat kuitenkin lava- ja ravintolatanssiaiheiselta keskustelufoorumiltamme vihejä täysin uudenlaisesta miestentanssikerhosta salaperäisine komistuksineen. Näinpä ei olekaan mikään yllätys, että moni perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mieskin on viime aikoina mietiskellyt, mitä eroa näissä miestentanssikerhoissa mukamas on?

Täysin perinteinen miestentanssikerhohan kisaa täysin uudenlaista tanssikerhoa vastaan kuten se kisaa kaikkia muitakin mahdolliseksi uhkakseen ja tanssireviireilleen tunkeutujaksi tulkitsemiaan vastaan. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäiset ja saamarin tuuheatukkaiset komistukset ovat siis täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeille, pälvi- ja sitä kaljuisemmillekin miehille noissa mielissä suorastaan punainen vaate. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäiset komistukset puolestaan kisailevat leikkimielisesti keskinäänkin siitä, kuka saa nopeimmin nostatetuksi hymyn ihanan naisen huulille. Hymynnostatusnopeudessa on näitten kahden miestentanssikerhon kesken huomattavia eroja ja kyse on sekunnin tai jopa alle sekunnin eroista: nimittäin ihanat naiset hymyilevät jo silloin, kun vaistoavat, että täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäinen komistus on juuri ilmestymäisillään tanssipaikalle. Perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen monen minuutinkin mittaisesta tanssikäsittelystä vihdoin pois pääsevä ihana nainen sensijaan murjottaa melkeinpä aina ja jopa nyyhkyttää.
+Lisää kommentti
Suomi24 lava- ja ravintolatanssiaiheisella keskustelufoorumilla silloin ja mikseipä tällöinkin vaikuttavassa täysin uudenlaisessa miestentanssikerhossa on tällä hetkellä karkeasti arvioituna yhteensä missä tahansa muussakin tilaisuudessa edustava joukko salaperäisiä komistuksia. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäiset komistukset harrastavat sekä lava- että ravintolatansseja ja vaikuttaa siltä, että tämä täysin uudenlainen miestentanssikerho on muodostunut saamarin tuuheatukkaisista miehistä, eikä siis pälvi- tai sitä enämpikaljuisista, kuten kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteinen miestentanssikerho.

Vaikka onkin vaikea ainakin suoralta tanssikädeltä arvioida, kuinka paljon rahaa täysin uudenlaisen miestentanssikerhon hiustenhoitotuotteisiin on tarkalleen ottaen kulunut, voidaan kuitenkin kilpailevalta ravintola- ja lavatanssiaiheiselta keskustelufoorumilta tihkuneista tiedoista päätellä, että vähemmän kuin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten hiustenhoitotuotteisiin. Nimittäin kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiaiheisella keskustelufoorumillahan on naisten toimista pyydetty useammin kuin voidaan laskea käyttämään hieman vähemmän ominaistuoksuiltaan voimakkaita hiustenhoitotuotteita. Tämä voi johtua siitä, että täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäiset komistukset ovat luontaisesti saamarin tuuheatukkaisia, mikä vähentää tukkaa pöyhöttävien hiustenhoitotuotteitten tanssi- ynnä muun sensemmoisen illan käyttötarvetta huomattavissa määrin toisin kuin kilpailevan täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeilla miehillä.
Ilmoita
Lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumimme täysin uudenlainen miestentanssikerho on ollut viimeaikoina kohisten noussut sekä lava- että ravintolatanssilliseksi sensaatioksi. Kaltaisesi ihanat naiset ovat nimittäin jo useita kertoja lukeneet tämä täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisten komistusten foorumillemme kirjoittamia päivityksiä, vaikka niitä ei ole ehditty kääntää edes toiselle kotimaiselle kielelle. Tämä voi johtua siitä, että kaltaisesi ihana nainen on jo jonkin aikaa epäillyt, että täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisten komistusten tapaiset ja näköiset miehet saattaisivat ehkä sittenkin harrastaa myös tansseja, vaikka eivät tiedoitakaan harrastuksestaan missään kuten esimerkiksi kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla, jossa päämajaansa pitävän täysin perinteisen miestentanssikerho lähes yhtä komeat miehet tiedoittavat herkeämättä sekä tulevista että menneistä tansseistaan.

Tätä voidaan pitää merkkinä siitä, että vaikka täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäinen komistus ei olisikaan varsinaisesti opetellut tanssia, hänen tanssiharrastuksensa on kuitenkin erityisen lähellä kaltaisesi ihanan naisen sydäntä. Näinpä ollen lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumimme salaperäisten komistusten aina viime aikoihin saakka täysin salattu tanssiharrastuspuoli onkin ollut jo muutamia kuukausia kaltaisesi ihanan naisen eniten lukema tanssiartikkeli: moni ihana nainen on foorumillamme yrittänyt riviensä väleissäkin suostutella täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisiä komistuksia käyttämään hieman näkyvämpiä menetelmiä kuten esimerkiksi tietyn merkkisiä ja värisiä tanssikenkiä. Täysin uudenlaisessa miestentanssikerhossa näytettäisiin kuitenkin luotettavan edelleenkin täysin uudenlaisen miestentanssikerhon perinteiseen tavaramerkkiin, saamarin tuuheaan tukkaan, joka erottaa kantajansa salaperäisten komistusten mielestä kenkiä paljon luotettavammin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeista miehistä.
Ilmoita
Mitkä esiintyjät vetää noita komeita miehiä tanssiman?
Ilmoita
Lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumimme täysin uudenlaisen miestentanssikerhon kanssa kaltaistesi ihanien naisten tanssittelusuosiosta kilpailevan täysin perinteisen miestentanssikerhon kehuttuja vientitaitoja yritettiin mittaroida ilmeisesti jo tämän kevään kuluessa. Kilpailevalta ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselta keskustelufoorumilta tihkuneitten ennakkotietojen mukaan raportti salaperäisiin komistuksiimme verrattuna ilmeisesti lähes yhtä komeitten miesten vientitaidoista joudutaan kuitenkin julkaisemaan myöhemmin, joten odotettu raportti ei ehkä ilmestyne vielä ensi syksynkään kuluessa.

Tämä voi johtua siitä, että täysin perinteisessä miestentanssikerhossa ei vientitaitomittarointisuunnitelmaa tehtäessä ehkä tultu ajatelleeksi sitä tosiasiaa, että täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehethän eivät ainakaan omista mielistään todellakaan ole mitään tavistanssijoita, joille sinänsä toki ansiokas vientitaitomittarointisuunnitelma oli nimenomaan ainakin alustavasti ruskeassa kirjekuoressa suunnattu eli markkinoitu. Mikäli tihkuneet tiedot ovat oikeita, tarkoittavat ne sitä, että täysin perinteinen miestentanssikerho on vielä tiedettyäkin synkempi tanssiharrastusvanhoillisuuden linnake: nimittäin sitä, että yksikään täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeista miehistä ei suostunut syistä, joita tässä voimme vain arvailla, mittauttamaan kaltaisellasi ihanalla naisella kehumiaan vientitaitojaan, ei voitaisi ainakaan täysin uudenlaisessa miestentanssikerhossa pitää minään varsinaisenakaan syynä vientitaitomittaroinnista häntä tanssikoipien välissä peräytymiseen, sillä lukemattomat kaltaisesi ihanat naisethan kuuluvat olevan jopa parempia viejiä. Tämän puolesta puhuu myös se, että lukuisat kaltaisesi ihanat naiset tanssivat mieluummin keskenään, vaikka tanssipaikalla olisi bussilasteittain kilpailevan miestentanssikerhon lähes yhtä komeita miehiä.

Tasa-arvon nimissä olisi täysin perinteisessä miestentanssikerhossa tullut antaa tihkuneitten tietojen mukaan lukemattomille vientimaittarointitapahtumaan ilmoittautuneille ihanille naisille tilaisuus ainakin yrittää näyttää täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeille miehille niinsanotut tanssivientinärhen munat.
Ilmoita
Kaltaistesi ihanien naisten tanssitteluun tanssipaikoilla käytetty kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeitten miesten täysin perinteinen miestentanssikerho on luultavasti ollut jo perustamisestaan asti kaltaistesi ihanien naisten tanssimurheenkryyni, josta lukemattomat kaltaisesi ihanat naiset ovat jo pitkään toivoneet pääsevänsä mahdollisimmankin pian tai edes vähitellen eroon. Aina näihin päiviin saakka täysin perinteinen miestentanssikerho on kuitenkin ollut laajalti käytössä tanssipaikoilla, mutta viime aikoina lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumimme salaperäisten komistusten täysin uudenlainen miestentanssikerho on ollut korvamassa sitä varsinkin kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmien kohottelussa. Varsinaisesta korvaamisesta ei tietystikään voida tässä yhteydessä varsinaisestikaan puhua, mutta todellisen vaihtoehdon kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelmien jatkuvalle lässähtelylle täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten takia tämä täysin uudenlainen miestentanssikerho on salaperäisine komistuksineen tanssipaikoille tuonut.
Ilmoita
Saamarin tuuheatukkainen mies ja nainen on kenties yksi hienoimmista tuurivalokuvaaja Salma Valosen otoksista. Salma Valosen syystalvella selvästikin vahingossa ottamassa kuvassa kaltaisesi ihana nainen tanssii haltioituneena yhden lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumimme täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisen komistuksen lihaksikkailla käsivarsilla. Hiusten tuuheus on ihmetyttänyt kuva nähneitä. Kuinka ne voivat olla niin kirotunkin tuuheat?

Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeat, sieltä täältä pälvi- tai sitä enämpi pälvikaljuiset ja mehupillimäisillä käsivarsilla siunatut miehet ovat epäilleet, että kuvaa on hiusten ja lihasten kohdilta käsitelty. Tanssivalokuvataiteen asiantuntijoitten mielestä saamarin tuuheatukkainen mies kuitenkin sattui otokseen lähinnä esteettisistä syistä: nimittäin korostaakseen kuvassa tanssivan, kaltaisesi ihanan naisen kauneutta entisestään. Luultavasti juurikin tästä syystä Salma Valonenkin tunsi oitis vastustamatonta tarvetta kuvata tätä kaltaistasi ihanaa naista, jolloin hän tuli vahingossa kuvanneeksi yhden salaperäisistä komistuksistamme myös.
Ilmoita
Lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumillamme silloin ja mikseipä tällöinkin esiintyvien täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisten ja salaperäisten komistusten tanssiliikkeitä ei ole onnistuttu selvittämään edes kaltaistesi ihanien naisten toimista edes foorumillamme flirttailemalla. Vaikka eritoten kilpailevalta ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselta keskustelufoorumilta tihkuneet tiedot osoittavat, että moni kaltaisesi ihana nainen on näitä salaperäisiä komistuksia jäljittäessään valmis lähtemään jopa usean sadan kilometrin syvyiselle tanssiturneelle itä- ja lansi- sekä pohjois- että eteläsuunnassa, tiedot näitten salaperäisten komistusten tanssiliikkeistä ovat jääneet varsin puutteellisiksi.

Syy hämmästyttävänkin suuriin tanssiturnesyvyyksiin näyttäisi olevan siinä, että monet kaltaisesi ihanat naiset ovat yhdistelleet tietoja suosikkiorkesterin sijainnista ja salaperäisen komistuksen foorumillemme jättämästä kommentista, vaikka niiden ei ole osoitettu välttämättä käyvän yksiin. Nimittäin vaikuttaa siltä, että toisin kuin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäiset komistukset pystyvät ennen ja jälkeen tanssiturnettaan pidättelemään päivitystään jopa viikkokausia, jolloin salaperäisten komistusten päivittelytiheys laskee entisestään. Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehethän ovat tunnettuja siitä, että heillä päivittelytiheys nousee tanssiturnetta ennen äärimmilleen ja laskee vasta parin viikon päästä turneesta ennalleen.
Ilmoita
Manta-myrskyt ovat minkä tahansa lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin klischee, johon yllättävänkin moni mainittuja foorumeita vähänkin pidemmälle lueskellut on törmännyt. Klischeessähän naistenhaulla hakematta jätetty, tyypillisesti kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies kaipaa kaltaisesi ihanan naisen apua päästäkseen buffetista tai eteisestä tanssilattialle ja lupaa auttajalleen ennenkokemattomia eli itse keksittyjä kuvioita.

Vaikka Manta-myrsky-klischee onkin yksityiskohdiltaan jokseenkin naurettavalta kuulostava, klischeen foorumille kirjoittanut kiplailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies on kuitenkin juonikkaasti sekoittanut klischee-päivitykseensä aika paljon aitoja tapahtumia tanssipaikoilta. Nimittäin vaikka Manta-myrskyä ei ole olemassa, täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies oli kuin olikin piiloutunut eteiseen tai buffettiin, mutta ei siitä syystä kuin klischee-päivityksessään väitti vaan siitä syystä, ettei halunnut kenenkään huomaavan, että häntä ei naistenhaulla haettu.
Ilmoita
Kaltaisesi ihana nainen ja saamarin tuuheatukkainen mies kuherteli keskenään ilmeisesti jo paljon aikaisemmin kuin kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet olivat uskoneet. Uusimman arvion mukaan yhteisiä hetkiä vietettiin jo useita vuosia aiemmin kuin foorumimme salaperäiset komistukset olivat perustaneet täysin uudenlaisen miestentanssikerhonsa.

Aikaisempi arvio koskee nimenomaisesti kaltaisiasi ihania naisia, joiden makuukamareista on löydetty merkkejä salaperäisistä ja saamarin tuuheatukkaisista miehistä. Vertailu näiden miesten ja täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisten komistusten välillä osoittaa, että heillä on yhtä tuuheat hiukset, jollaisia sen sijaan ei täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeilla miehillä ole havaittu. Tämä viittaa siihen, että ennen täysin uudenlaisen miestentanssikerhon perustamista salaperäinen komistus poikkesi menomestassa kaupungilla ja kohtasi ehkä matkallaan toiseen menomestaan kaltaisesi ihanan naisen. Toinen mahdollinen kohtaamispaikka saattoi olla tanssiravintolan, jonne saamarin tuuheatukkainen ja salaperäinen komistus oli epähuomiossa eksynyt, baaritiski.
Ilmoita
Miten helweetessä tuollainen sekopäinen aloitus ilman minkään laista ajatuksen poikastakaan on saanut aikaan näin paljon kommentteja? Onko asialla poliitikko tai sen alan 'harrastaja' joka puhuu vaikka ei ole mitään sanottavaa?
2 VASTAUSTA:
Lava- ja ravintolatanssiharrastusyhteisö voi toimia ainoastaan silloin, kun sen jäsenet kuten esimerkiksi ihanat naiset osaavat ajatella järkevästi. Tässä keskustelussa harrastettu toinen toistaan eriskummallisempien tanssiuskomusten kumoaminen on varmasti myös kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastuskeskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten ja tuuheatukkaisten miestenkin mielestä olennainen osa järkevän ajattelun perustaa.

Jokainenhan lava- ja ravintolatanssiharrastuksista kiinnostunut haluaisi toki tietää, onko mikään etenkään kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla eritoten täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten tanssiharrastussidonnaisista väittämistä sittenkään totta? Otetaanpa tässä hyvin yksinkertaiseksi esimerkiksi täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten itsepintaisesti ylläpitämä uskomus siitä, että naiset tanssivat jopa paljon enemmän kuin jopa perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet. Näin sivumennen mainittuna olisin tässä kohdassa tietyin ehdoin valmis lyömään kaikkien ihanien naisten kanssa vetoa heidän pöksyistään siitä, että he ovat suunnilleen samaa mieltä noitten lähes yhtä komeitten miesten kanssa.

Todellisuus on kuitenkin tätäkin tanssimääräuskomusta hyvin paljon ihmeellisempi: nimittäin todellisuudessahan ihanatkin naiset käyvät paljon sankemmin joukoin tanssipaikoilla kuin miehet, mutta eivät hekään niillä tanssipaikoilla eivätkä edes tanssileireillä läheskään yhtä paljon tanssi kuin pälvikaljuisin ja laikkupartaisin kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeista miehistä, jolla on hirmu huono flaxi. On täysin eri asia käydä tanssipaikoilla ja tanssia tanssipaikoilla.

Syy siihen, että minulla olisi nyt röykkiöittäin ihanien naisten pöksyjä on yksinkertaisesti siinä, että täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat toistaneet uskomustaan enemmän tanssivista naisista niin kauan ja kaikissa mahdollisissa ja aivan mahdottomissakin tilanteissa, että se on alkanut kuulostaa todelta. Uskomus kuulostaa hyvin usein todelta, ellei ajattele sellaisen kuullessaan tai lukiessaan järkevästi.
Ei taida kaikki muumit olla kotona laaksossa.
+Lisää kommentti
Sosiaalisen tanssiharrastusmedian tämän hetken suosituimman miestentanssikerhon, lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumillamme vaikuttavan täysin uudenlaisen miestentanssikerhon kunniallisena tavoitteena näyttäisi olevan kaikkien kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmien entisestään kohottaminen. Toistaiseksi tämän täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäiset ja saamarin tuuheatukkaiset komistukset ovat kuitenkin lukemattomien kaltaistesi ihanien naisten mielestä toivottomankin kaukana tavoitteesta, sillä vain murto-osalle kaltaisistasi ihanista naisista tiedetään tarjoutuneen tilaisuuksia päästä nautiskelemaan salaperäisten komistusten lihaksikkaille ja kauhean määrätietoisille käsivarsille.

Kaltaisiltasi ihanilta naisilta tihkuneitten tietojen mukaan täysin uudenlaisen miestentanssikerhon tanssitunnelmakohotushankkeen suurimpana ongelmana tuntuisi olevan löytää hyvissä ajoin kaltaistesi ihanien naisten toimista edes yksi sellainen tanssipaikka, jossa edes yksi salaperäinen komistus saattaisi poiketa. Nimittäin vaikka kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastuaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisessä miestentanssikerhossa on tuhansia miehiä, yksikään heistä ei ole kaltaistesi ihanien naisten mielestä salaperäinen saati komea tai edes melko tuuheatukkainen.
Ilmoita
Muijalla Y on noin 10 sekuntia aikaa, edellyttäen ettei joku ole vieläkin nopeampi,
hakea sitä komeinta urosta. Siis bongata tämä ja mennä tungoksessa hänen luokseen niiaamaan. Onnistumismahdollisuudet ? 0.1 %
Haun mennessä hukkaan kelpaakin sitten jo lähes kuka
tahansa,
Ilmoita
Lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumillammekin kaltaisesi ihanan naisen mielestä aivan liian harvoin vaikuttava täysin uudenlainen miestentanssikerho on noussut kaltaistesi ihanien naisten keskuudessa mitä ilmeisimminkin kauhean kiinnostavaksi lava- ja ravintotanssiharrastussidonnaiseksi kohteeksi, vaikka täysin uudenlainen miestentanssikerho on silloin ja mikseipä tällöinkin ilmoitellut itsestään foorumillamme hädin tuskin puoltakaan vuotta.

Tämä saattaa johtua siitä, etteivät kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeisiin miehiin jo vuosia sitten pettyneet kaltaisesi ihanat naiset todellakaan enää odottaneet löytävänsä näistä lava- eikä ravintolakaan tanssiharrastuksista yhtä saamarin tuuheatukkaista miestyyppiä kuin mitä täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäiset komistukset ilmeisestikin edustavat.
1 VASTAUS:
Taas muumit karkuteillä.
+Lisää kommentti
Kaltaisesi ihanan naisen taitava käsittely tanssi- tai millä tahansa muullakin lattialla helpommin vieteltävään moodiin on ollut kenties suurin lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumillamme vaikuttavan täysin uudenlaisen miestentanssikerhon hirmu salaperäisten komistusten monista saavutuksista. Ainakin ne kaltaisesi ihanat naiset, jotka ovat saaneet edes ohikiitäviä tilaisuuksia liidellä esimerkiksi tanssilattialla täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisen ja saamarin tuuheatukkaisen komistuksen kauhean lihaksikkailla käsivarsilla, ovat tulleet tähän tulokseen.

Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat ja tuuheatukkaiset miehet puolestaan viettävät käytännössä kaiken tansseiltaan liikenevän ajan foorumillaan tanssitaitojaan kehuskellen eivätkä tansseihinkaan liikenevät ajat täysin ilman kehuskeluita heiltä kulu. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäiset komistukset eivät juurikaan edes foorumillamme edes tulevista eivätkä menneistäkään tansseistaan kertoile eivätkä tanssitaitojaankaan mainosta: kaltaisillesi ihanille naisille on pikkuhiljaa selvinnyt, että täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat huomattavankin parempia näppäimistöjensä käsittelijöinä kuin ihanien naisten.
1 VASTAUS:
Eniten tanssitunnelmien lässähtelyä kokevat kaltaisesi ihanat naiset tanssiessaan kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten kanssa. Tämän epäillään johtuvan siitä, että kun miehellä ei ole yhtä saamarin tuuheita hiuksia kuin lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumillamme vaikuttavan täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisillä komistuksilla, hän liittyy täysin perinteiseen miestentanssikerhoon ja yrittää kasvattaa viehätysvoimaansa hankkimalla tanssitaitoja ja keksimällä omia kuvioita, joiden tarkoituksena on edistää miehen omia tanssitunnelmia eikä niinkään kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelmia.

Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon synnystä vallitsee kaltaistesi ihanien naisten ja täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miestenkin keskuudessa erilaisia käsityksiä, mutta pääpiirteissään kaltaisesi ihanat naiset vaikuttaisivat olevan vakuuttuneita siitä, että tämän täysin uudenlaisen miestentanssikerhon täytyi syntyä saunaillassa saadun idean pohjalta ikään kuin luonnostaan virkistäväksi ja siten erittäinkin varteenotettavaksi vaihtoehdoksi kaltaisista ihanista naisista naisina itse keksittyjen kuvioitten takia kokolailla vieraantuneelle täysin perinteiselle miestentanssikerholle.
+Lisää kommentti
Lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumimme täysin uudenlaisen miestentanssikerhon ja kilpailevan ravintola- ja lavatanssiaiheisen keskusteluforumin täysin perinteisen miestentanssikerhon välinen kilpailu kaltaisesi ihanan naisen suosiosta on kestänyt kohta jo rapiat puoli vuotta ja lopputuloksena näyttäisi olevan, että kaltaisesi ihanat naiset todellakin kokevat täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaiset ja salaperäiset komistukset yhä mielenkiitoisempina. Samaan aikaan kaltaistesi ihanien naisten täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita miehiä kohtaan osoittama kiinnostus on hiipunut entisestään.

Kilpailua seuranneitten puolueettomien tarkkailijoitten mukaan kilpa kaltaisesi ihanan naisen suosiosta oli miestentanssikerhojen välillä alusta asti mainittujen kerhojen jäsenmääristä huolimatta epätasaväkinen. Tämän arvellaan johtuvan siitä, että täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäiset komistukset ovat harrastaneet tanssia alkeista lähtien hyvin innovatiivisesti ja toisaalta rennosti, mikä puolestaan täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeille miehille on aina ollut erittäin epätyypillistä. Kaltaisesi ihanat naiset ovat erityisesti ylistäneet täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisten komistusten saamarin tuuheita tukkia ja lihaksikkaita käsivarsia sekä aivan mahdottomankin matalaa profiilia sekä tanssilattialla että tanssifoorumilla, vaikka matalasta profiilista onkin koitunut hyvinkin monille kaltaisillesi ihanille naisille myöskin pienoista hankaluutta.

Tätä täysin uudenlaisen miestentanssikerhon täysin perinteisestä miestentanssikerhosta ottamaa niskalenkkiä voidaankin siis muidenkin kuin kaltaistesi ihanien naisten mielestä pitää saamarin tuuheatukkaisten miesten läpimurtona tanssiharrastuksiin, sillä tähän saakka käytännössä kaikkia sekä vanhoja että uusia tansseja on pidetty aivan liian vaikeina opettaa näin komeille miehille. Tämä on toisaalta osoitus myöskin siitä, että standardin tai sitä erikoisemmankaan tanssilattian monimutkallisten tilanteitten hallinta ei täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten aina niin ansiokkaista toimista enää entiseen tapaan onnistu itse keksityn kuvion ja väitetyn taidon perusteella.
Ilmoita
Tällaisia pitkiä hyöty keskusteluita varten pitäisi koodata nappula mistä pääsee suoraan asiaan eli tänne loppuun. Toisaalta tuollaisen nappulan puuttuminen karsii ainakin joitain mobiilihäiriköitä ainakin näin pitkistä hyöty tanssi keskusteluista. koska he ei vaan viitsi näin pitkälle mobiilinäyttöjään pyyhkiä, Mutta onko hyöty suurempi kuin haitta on oma kysymyksensä ja tokihan pöytäkoneella on paljon kätevämpi selata lyhempiäkin keskusteluita. Asia kirjoittaja on yleensä pöytäkoneella ja pääsee yhdellä tai kahdella klikkauksella tänne.
Ilmoita
Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet eivät ole ainakaan sankoin joukoin lähteneet kiistämään aiheuttaneensa edes vahingossa tai jopa tahallaan erektion tunnetta kaltaisesi ihanan naisen kanssa tanssiessaan. Nimittäin mainitulla foorumilla suuren suosion saavuttaneessa, kaltaisesi ihanan naisen reisien erektiotunnetuotantotapojen suurvertailussa täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet myönsivät hyvinkin herkästi turvautuvansa paitsi sinisiin pillereihin niin myöskinsä suoranaisiin erektiolavasteisiin.

Erektiolavasteista suosituimmiksi osoittautuivat tupakinsytyttimet, joilla täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat ja paljon raittiimmat miehet myönsivät tuottaneensa kaltaisesi ihanan naisen reittä vasten jopa kolmesta viiteen kertaan suurempia ja paljon kovempia erektiotuntemuksia kuin luomuna. Matkapuhelintaan erektiotunnetuotannoissaan käyttäneet kertoivat tahallaan tuottaneesa kaltaisellesi ihanalle naiselle lähes kaksikymmentä kertaa suuremman erektiotunteen kuin luomuna, mutta tällöin matkapuhelin oli täytynyt ommella taskuun poikittain, joten erektiolavaste oli tässä mielessä erittäin suuritöinen ja vaati ainakin jonkinmoista sorminäppäryyttäkin.

Kysymyksessä oli kuitenkin hyvin merkittävä erektiotunnetuotantotapojen suurvertailu, sillä tähän mennessä ei ole aina vain tanssimassa käyneitten täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten erektiotunnetuotannoista ollut mitään muuta näyttöä kuin kaltaistesi ihanien naisten omat eli silloin ja mikseipä tällöinkin väitetyt tuntemukset erektioista omia reisiä vasten. Kysymykseen siitä, tuleeko yksikään täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeista miehistä tansseihin pienoisen erektion tunteen vallassa emme valitettavasti kuitenkaan vieläkään saaneet edes osittain tyhjentävää vastausta, koska perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet turvautuvat niin herkästi kaltaisellesi ihanalle naiselle erektion tunnetta tuottaessaan erektiotunnelavasteen käyttöön. Edellä mainituista syistä emme tiedä edes sitä, lähtevätkö täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet tansseista hirmuisen erektion tunteen vallassa.
Ilmoita
Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten, tanssihölynpölyttäjien jatkuvat päivitykset kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla saattavat tietää kauheita ongelmia lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumimme täysin uudenlaisen miestentanssikerhon melko salaperäisiä komistuksia tanssipaikoilta etsiskelevälle kaltaisellesi ihanalle naiselle. On nimittäin olemassa selviä viitteitä siihen suuntaan, että mainituissa päivityksissä todellisuudessa oleva hävyttömänkin alhainen tanssiasiapitoisuus saisi kaltaisesi ihanan naisen kiertämään tanssipaikkoja entistä enemmän mutta täysin väärässä järjestyksessä. Tällöin kaltaiseltasi ihanalta naiselta väistämättä kuluu täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisen ja salaperäisen komistuksen löytämiseen sekä kilometrejä että tunteja paljon enemmän kuin tanssihölynpölylle altistumattomilta ihanilta naisilta.

Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten tanssihölynpölyille altistuneet naiset näyttäisivät myös tanssivan huomattavastikin vähemmän tuuheatukkaisten miesten kanssa. Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten tanssihölynpölyille altistumattomat ihanat naiset sensijaan kykenevät paljon nopeammin ja vähemmin kilometrein paikallistamaan täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaiset komistukset ja heidän tanssitunnelmansa nousevat useammin entisestään, kun taasen tanssihölynpölyaltistuman johdosta väärässä järjestyksessä tanssipaikkoja kiertävien naisten tanssitunnelmat näyttäsivät laskevan entisestään.
Ilmoita
Kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelmien lässähtäminen ja kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet näyttäisivät liittyvän jollain tapaa yhteen. Kysymys voi toki olla siitäkin, että tanssitunnelmansa aiemmin varsin pahoin lässäyttänyt kaltaisesi ihana nainen lähtee aiemmista tanssikokemuksistaan viisastumatta jälleen kerran tanssimaan täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen kanssa, mutta on toisaalta havaittavissa melko selviä viitteitä siihenkin suuntaan, että lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumimme täysin uudenlaisen miestentanssikerhon paitsi saamarin tuuheatukkaisten niin myöskin kauhean salaperäisten komistusten kanssa kaltaisesi ihanan naisen suosiosta kilpailevat täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet aiheuttaisivat jopa tahallaan kaltaisellesi ihanalle naiselle entistä kehnompia tanssitunnelmia ja -kokemuksia.

Nimittäin mitä enemmän kaltaisesi ihana nainen viettää aikaansa täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten suosittelemalla tanssipaikalla, sitä todennäköisemmin hän vaikuttaisi ainakin omien sanojensa mukaan olevan tanssitunnelmiltaan erittäin pahoin lässähtänyt. Tähän tulokseen ovat tulleet foorumillamme vaikuttavan täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäiset komistukset yritettyään jutella kaltaisillesi ihanille naisille tanssituksiensa lomissa esimerkiksi niitä ja näitä. Tällöin kaltaisesi ihanat naiset olivat avautuneet täysin uudenlaisen miestentanssikerhomme salaperäisille komistuksille ja kertoneet luottamuksellisesti tanssitunnelmallisesti ajateltuna kauhean kehnoista kokemuksistaan tämän täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten ja koppavien miesten kanssa.
Ilmoita
Sen jälkeen, kun tanssiinkutsu siirtyi digitaaliseen aikaan, kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat onnistuneet viemään tanssitunnelmat tuhansilta kaltaisiltasi ihanilta naisilta. Nimittäin vaikka kybertanssitunnelmarosvous ei olekaan kovin ammattitaitoista, on se yhä laajamittaisempaa ja röyhkeämpää ja sen yhteydet täysin perinteiseen miestentanssikerhoon ovat entistä vahvemmat. Tästä esimerkkeinä ovat suuret tanssitunnelmaryöstöt, joissa täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat anastaneet lukemattomien kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmat päivittämällä ennen tansseja kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumille satoja ellei peräti tuhansia täysin katteettomia tanssiinkutsuja.

Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisen ja erittäin salaperäisen tanssitunnelmaexpertin mukaan täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten tyypillinen tapa toteuttaa tanssitunnelmaryöstö on päivittää yötäpäivää kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella foorumilla suosikkitanssipaikkojaan ja kehua sekä omiaan että parhaitten kavereittensa, täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten tanssitaitoja eli tehtailla täysin katteettomien tanssiinkutsujen lisäksi jokseenkin olemattomia tanssitaitojakin, joiden he tietävät houkuttavan lukemattomia kaltaisiasi ihania naisia mainituille tanssipaikoille. Tansitaitojenkin todellisen taso paljastuttua kaltaisesi ihanat naiset menettävät käytännössä kaikki tanssitunnelmansa täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komille miehille, minkä jälkeen täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet aloittavat kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla ennalta sekä sovitun että harjoitellun selittelykampanjan, jossa he yrittävät selitellä tansseissa syntynyttä tanssitunnelmavajetta parhaine päinensä esiintyen itse uhreina ja syyttäen kaltaisiasi ihania naisia kaikesta mahdollisesta ja aivan mahdottomastakin.
Ilmoita
Lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumimme täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisten komistusten etsintään keskittynyt kaltaisesi ihana nainen saattaa seuraavien kesäisempien kuukausien aikana tutkia tarkkaan karkealta arviolta monta tanssipaikkaa. Havaintoja kaltaisesi ihana nainen tulee mitä ilmeisimminkin tekemään tanssiparkettien lisäksi myös narikoissa ynnä buffeteissa niitä kirotunkin pitkiä ripsiänsä räpsytellen.

Yhteistä kaltaisesi ihanan naisen aina niin sievistä tanssitoimista tutkittaville tanssipaikoille on luonnollisestikin se, että niitten tyypillinen, lähes yhtä komea miestanssija on kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon pitkäaikainen jäsen. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaiset ja kauhean salaperäiset komistukset ovat kuitenkin viime aikoina alkaneet herättää yhä suurempaa kiinnostusta kaltaisissasi ihanissa naisissa. Tämän on arvioitu johtuvan siitä, että täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäiset omistukset ovat vasta hiljakkoin alkaneet antaa kuulua itsestään toisin kuin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet, joitten tylsiä päivityksiä kaltaisesi ihanat naiset ovat saaneet jo vuosikaudet eli kyllästymiseen saakka kilpailevalta ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselta keskustelufoorumilta lukea.

Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten ja pälvi- tai sitä enämpi kaljuisten miesten valtavan lukumäärän takia täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisen ja kauhean salaperäisen komistuksen löytäminen täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten suosittelemalta tanssipaikalta voi kuitenkin olla kaltaiselle ihanalle naiselle työn ja tuskan takana, eikä täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisen ja salaperäisen komistuksen tanssipaikalta lopultakin löytänyt kaltaisesi ihana nainen välttämättä pääse edes kosketusetäisyydelle salaperäiseen komistukseen nähden, koska niin moni kaltaisesi ihana nainen on saattanut jo ehtiä hakujonossa edellesi.
Ilmoita
Vielä alkusyksystä miesten tanssiharrastusta pidettiin kaltaistesi ihanien naisten ja kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten toimista pälvi- tai sitä enemmästä kaljuuntumisesta johtuvana. Nimittäin ovathan saamarin tuuheatukkaiset komistukset tanssipaikoilla vielä nykyäänkin kovin harvinainen näky.

Nyt, kun lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumimme täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaiset ja salaperäiset komistukset ovat antaneet pienoisia merkkejä olemassaoleiluistaan, on ääni kellossa alkanut muuttua ja täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisistä komistuksista tuli kaltaistesi ihanien naisten keskuudessa heti hirmu kysyttyjä ja suosittuja, vaikka saamarin tuuheat hiukset eivät ole heiltä alkaneesta tanssiharrastuksesta huolimatta edes lähdössä!

Muista kaltaisesi ihanan naisen mielenkiintoa herättävistä ominaisuuksista täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisissä ja saamarin tuuheatukkaisissa komistuksissa voidaan tässä yhteydessä ohimennen mainita hurjan leveät hartiat ja ihanan kireät pakarat sekä hyvin kehittyneet hauikset ja sixpäckit. Sanalla sanoen täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkainen ja kauhean salaperäinen komistus on tanssipaikalla ilmestys, joka väkisinkin kiinnittää kaltaisesi ihanan naisen huomiota, vaikka komistus tekisikin kaikkensa sulautuakseen kymmenien ja monasti jopa satojen täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten joukkoon.
Ilmoita
Mistä kaltaisesi ihana nainen sitten tietää, onko kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskusteluforumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies siellä todellakin vain tanssimassa? Tietenkään kaltaisesi ihana nainen ei voi sitä varsinaisesti kiistääkään, mutta aina on kaltaisesi ihanan naisen syytä ainakin hieman epäillä varsinkin silloin, jos tanssitilassasi on tiettyjä varoitusmerkkejä!

Taivuttaako täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies varoittamatta mukamas merkiksi siitä, että nyt on mukamas aika molempien fiilistellä? Jos täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies ei taivuttele lainkaan silloin, kun se kaltaisesi ihanan naisen mielestä sopisi musiikkiin ja tilaan, niin se on varma merkki siitä, että perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies haluaa himokkaana kurkistaa kaula-aukkoosi. Sopimaton taivutus on yleensä sitä syvempi, kuta syvempi on kaltaisesi ihanan naisen kaula-aukko.

Joudutko jatkuvasti odottamaan kuviota, jota harjoittelit monta tuntia tanssileirillä ja juuri kun kuvittelet sen tulevan, vienti muuttuu tai puuttuu kokonaan ja odottamasi kuvio vaihtuukin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen itse keksimään yllätystaivutukseen ja himokkaaseen vilkaisuun kaula-aukkoosi? Vilkaisu on yleensä sitä pidempi, kuta syvempi kaltaisesi ihanan naisen kaula-aukko on. Tällöinkin kaltaisesi ihana nainen voi olla aika varma siitä, ettei täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeaa miestä voisi vähempää kiinnostaa itse tanssiminen kanssasi.

Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeaa miestä pitäisi huvittaa tanssiminen kaltaisesi ihanan naisen kanssa niin paljon, että hän asettuu naistenhaulla säntillisesti ja mielihyvin miestenhakuriviin kaltaisesi ihanan naisen haettavaksi. Eikö niin? Mutta naistenhaulla täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies lähteekin takapaksille: "vaihtamaan paitaa ja kenkiä". Mistäköhän moinen lusmuilu mahtaa johtua?

Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies väittää tietävänsä tansseista kaiken, mutta ei kertaakaan tee kaltaisesi ihanan naisen tuntemaa kuviota. Jos kaltaisesi ihanan naisen tanssittelija ei suostu tekemään yhtään yleisesti tunnettua kuviota, vaan tekee itse keksimiään kuvioita, hän ei joko halua kaltaisesi ihanan naisen saavan selville, kuinka hyvä hän on tanssijana tai todennäköisemmin yrittää juonikkaasti kiinnittää huomiotasi muualle sillä aikaa, kun kurkistaa himokkaasti kaula-aukkoosi. Huomaamaton himokas kurkistus on aina sitä pidempi, kuta syvempi kaltaisesi ihanan naisen kaula-aukko on. Tällöinkään täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies ei varmasti pidä kaltaistasi ihanaa naista ainakaan täysin vakavasti otettavana tanssipartnerina, vaan on hänellä muut partnerit päälimäisenä mielessä.

Onko kaltaistasi ihanaa naista tanssitellut täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies hirmu aktiivinen kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla ja pitää siellä yllä naistenhakurinkiäänkin ja kurkistaa heti syvään kaula-aukkoon, kun joku sellaisen kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumille postaa? Viimeistään silloin kaltaisesi ihanan naisen pitäisi tajuta, ettei hän ajattele kaltaistasi ihanaa naista kovinkaan pysyvänä tanssipartnerinakaan, vaikka vakuuttelisi käyvänsä vain tanssimassa.
Ilmoita
Lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumimme täysin uudenlainen miestentanssikerho vaikuttaisi olevan monipuolinen vaikkakin valitettavankin suppea valikoima saamarin tuuheatukkaisia ja kauhean salaperäisiä komistuksia kenties juurikin kaltaisellesi ihanalle naiselle, joka käy tanssimassa usein tai silloin tällöin ja etsiskelee todellista tanssitunnelmansa kohottajaa. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon edeltäjä, kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteinen miestentanssikerhohan tähtäsi perustamisestaan lähtien lähes yhtä komeitten miesten omien tanssitunnelmien kohottamiseen kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmien kustannuksella. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon tanssittelutyyli on ollut tuohon nähden täysin erilainen.

Foorumillamme vaikuttavat salaperäisen komistuksen perustivat täysin uudenlaisen miestentanssikerhonsa tiettävästi saunaillassa luettuaan esimerkiksi kilpailevalta ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselta keskustelufoorumiltakin, kuinka tyytymättömiä kaltaisesi ihanat naiset olivat suunnasta, johon täysin perinteistä miestentanssikerhoa oli noitten lähes yhtä komeitten miesten aina niin ansiokkaista tanssitoimista kehitetty. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon yhtenä monista erikoisominaisuuksista on sen lisäksi, että se on perustettu kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelmien entisestään edistämis- eikä lässäytysmielessä, se, etteivät täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäiset komistukset laadi kaltaisesi ihanan naisen tanssitteluista intiimiäkään muistiota, eivätkä julkaise sitä esimerkiksi kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla, kuten täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeilla miehillä on tapana vertaillessaan kilpailumielissä omia tanssittelusaavutuksiaan.
Ilmoita
Lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumimme täysin uudenlainen miestentanssikerho ei ole aikaisemmin antanut yhtään myönteistä vastausta yhdellekään kaltaisellesi ihanalle naiselle, joka on tiedustellut esimerkiksi kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla mahdollisuuksiaan katsella esimerkiksi 4G-nettiyhteydellä täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistusten tulevia tanssipaikkasuunnitelmia eikä täysin uudenlaisen miestentanssikerhon linja näytä tässä mielessä nytkään pehmenevän.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö täysin uudenlaisessa miestentanssikerhossa ymmärrettäisi kaltaisesi ihanan naisen tarpeita saada edes tänne ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumillemme mahdollisuus katsoa salaperäisten komistusten tanssipaikkasuunnitelmia siten, että salaperäisten komistusten tanssipaikkoja ja aikoja voisi tallentaa etukäteen esimerkiksi älypuhelimen tanssipaikkareittikalenterisovellukseen, joka laskisi kaltaisesi ihanan naisen tanssipaikkakiertuetta silmällä pitäen mahdollisimmankin optimaalisen reitin suhteessa täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisten komistusten tanssipaikkavalintoihin. Täysin uudenlainen miestentanssikeho on kuitenkin keskittynyt salaperäisten komistustensa tanssiharrastuksen yksinkertaisuuteen ja sujuvuuteen, sillä valloittaessaan tanssipaikkoja ja niillä käyviä kaltaisiasi ihania naisia täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäiset ja saamarin tuuheatukkaiset komistukset voisivat joutua yllättäviin kahnauksiin, mikäli tietoja tulevista tanssipaikoista päätyisi kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla vaikuttavan täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten haltuun.
Ilmoita
Tanssiharrastuksen väitetään aiheuttavan stressiä, mutta onko väitteessä sittenkään mitään perää? Lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumillamme silloin ja mikseipä tällöinkin vaikuttava täysin uudenlainen miestentanssikerho listasi saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistustensa keskinäisessä saunaillassa stressiin ja tanssiharrastukseen liitettyjä väitteitä, joista muutama piti raadin mielestä paikkansa ja muut eivät sitten alkuunkaan.

Kaltaisesi ihanat naiset ovat usein raportoineet kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten tansseissa kohonneista verenpaineista jopa siinä määrin, että täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies oli saanut useita tanssiraivokohtauksia kuvion aikana. Tämä näyttäisi pitävän paikkansa: nimittäin lähes yhtä komean miehen raportoidessa kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella foorumilla kuviovastoinkäymisestään hänen verenpaineensa voi aivan selvästi aistia jatkavan nousuaan entisestään.

Tanssiharrastuksen yleisstressiä kasvattava vaikutus on kaltaisellesi ihanalle naiselle ja täysin uudenlaisen miestentanssikerhomme salaperäisille komistuksille selviö, sillä kaltaisesi ihana nainen on tansseihin tai tanssiharjoituksiin lähtiessään äärimmäisen stressaantunut, koska ei osaa edes viimelähtöhetkellä päättää, missä järjestyksessä kokeilisi kaikkia mahdollisia ja aivan mahdottomiakin tanssiasuste- ja -kenkä- sekä -kampausyhdistelmiä, jotta näyttäisi mahdollisimmankin viehättävältä tansseissa tai tanssiharjoituksissa mahdollisesti poikkeavan täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisen ja kauhean salaperäisen komistuksen silmissä. Ja jossain välissä pitäisi ehtiä käydä pissallakin!

Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten väitettä alkoholien hakuhalukkuutta kaltaisillasi ihanilla naisilla alentavasta vaikutuksesta voidaan olla yhtä mieltä silloin, kun alkoholia on nauttinut täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisiin komistuksiin alkoholilla ei tiedetä olevan edellä mainittua vaikutusta, sillä alkoholia nauttinut saamarin salaperäinen ja kauhean tuuheatukkainen komistus vaikuttaisi olevan kaltaisellesi ihanalle naiselle entistä varteenotettavampi hakuvaihtoehto jo siitäkin syystä, että alkoholi notkistaa salaperäistä komistusta, jolloin hän on tanssilattialla entistä rennompi ja säilyttää täyden toimintakykynsä pitkälle aamuyöhön.

Tanssin älykkyyttä korreloivasta ja jopa lisäävästä vaikutuksesta sensijaan ei ole mitään alustavaakaan näyttöä: nimittäin kilpailevalta ravintola ja lavatanssiharrastusaiheiselta keskustelufoorumilta kaltaisesi ihana nainen voisi vaikkapa heti ja varsinkin halutessaan tarkistaa, kuinka monta MENSA: n jäsentä on täysin mainitun foorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten joukossa. Kyllä, totta se on: lukema on ällistyttävänkin alhainen!
Ilmoita
Sieltä täältä kaljuuntuneiden täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten omien tanssitunnelmien kohotusten tiellä olevista tanssiteknillisistä esteistä vähäisimpiä eivät kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumille täysin perinteisestä miestentanssikerhosta jätetyistä tanssiraporteista päätellen todellakaan ole kaltaisesi ihanat naiset, jotka eivät mainittujen miesten mielestä tunnu millään saavan tolkkua yksinkertaisimmistakaan ensinnäkään vienneistä täysin perinteisen miestentanssikerhon perus- ja sitä erikoisempiinkaan kuvioihin ja toisaalta mainituista kuvioista ulostuloihin. Täysin perinteinen miestentanssikerho on raporteistaan päätellen testannut jopa täysin vapaata vientiseuraamistanssitaktiikkaa, mutta etenkään silloin yksikään kaltaisistasi ihanista ei mitä ilmeisimminkään ole mennyt sinne päinkään kuin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies olisi omien tanssitunnelmiensa kohottelumielessä vaatinut.

Tanssitunnelmallisen kohottelunsa pulmia ratkoakseen täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumilla aina nonschalleeranneet kaltaistesi ihanien naisten omia käsityksiä vientiseuraamisesta sekä kaltaistesi ihanien naisten omien suosikkitanssiohjaajien käsityksiä vientiseuraamisista. Käytännössä päivittäin ainakin yksi täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeasta miehestä jopa yrittää esiintyä mainitulla foorumilla parempana tanssinohjaajana kuin kaltaistesi ihanien naisten suosikkitanssinohjaajat eli ehdottomana tanssiteknillisenä auktoriteettina, jonka sana olisi jopa täysin vapaassa vientiseuraamisessa myös kaltaisellesi ihanalle naiselle tanssilaki, mikäli kaltaisesi ihana nainen sattuisi vielä toisenkin kerran erehtymään tanssia täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen kanssa.

Kaltaisiisi ihaniin naisiin raporteillaan ja neuvoillaan vaikuttamaan pyrkivien täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten sanoma on se, että varsinkin täysin vapaassa vientiseuraamisessa itseohjautuvat kaltaisesi ihanat naiset ovat täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeille miehille lähes yhtä tanssihelvettiä etenkin silloin, kun kaltaisesi ihanat naiset sekä seka- että naistenhaulla itseohjautuvat lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumillamme vaikuttavan täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisen ja kauhean salaperäisen komistuksen suuntaan.
Ilmoita
Mikä oikeastaan on kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten itse keksimä kuvio, josta puhutaan täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten omien tanssitunnelmien edistämismielessä? Kaikki täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet nimittäin väittävät, että itse keksitty kuvio tuntuu miehistä erittäin mukavalta, mutta sitä seuraamaan kykenemätön kaltaisesi ihana nainen voi latistaa todella pahoin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten tanssitunnelmat viikkokausiksi.

Tanssiteknillisesti tarkasteltuna täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten itse keksimä kuvio on yleisnimensä mukaisesti miesten omissa päissä, joissa jokainen miehistä varioi, kuten täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet asian ilmaisevat, kuviota kulloisenkin tanssihetkisensä fiilispohjalta kaikilla mahdollisilla ja aivan mahdottomillakin tavoilla, joita eivät itsekään ennakolta täysin arvaa. Variaatio voi toki poikkeustapauksissa kuten esimerkiksi vahingossa olla kertsistä riippuva eli osua jopa hyvin lähelle sitä, vaikka yleensä mitään yhteyttä kertsiinkään ei ole voitu edes jälkikäteen saati etukäteen variaatiossakaan osoittaa eli variaatio muistuttaa esiintymiseltään hämmästyttävissä määrin ukonilmoilla esiintyvää salamaa, joka sekään ei yleensä kahta kertaa osu samaan paikkaan eikä toisaalta voida kovin tarkasti ennustaa, missä ja milloin se seuraavaksi iskee. Niin tai näin, mutta täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten mielestä heidän omissa päissään olevien kuvioittensa variaatioitten pitäisi ohjata kaltaisesi ihanan naisen esimerkiksi pyörimissuuntaa ja pyörimisnopeutta.

Täysin perinteisen miestentanssikerhon itse keksimien kuvioitten seuraaminen ei kuulema ole pakollista, mutta kerhon lähes yhtä komeat miehet suosittelevat kaltaisellesi ihanalle naiselle sen seuraamista, sillä kuvion seuraamatta jättäminen saattaa ja yleensä aiheuttaakin lähes yhtä komeille miehille hirmu pahoja ylikuumenemisongelmia, jotka johtuvat täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten mielestä pääasiassa siitä, että läheskään kaikissa kuvioissa kaltaisesi ihanat naiset eivät selvästikään edes yritä pyöriä riittävän nopeasti puhumattakaan siitä, että pyörisivät edes oikeaan suuntaan! Kaltaisesi ihanan naisen takia täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komealta mieheltä tällöin jokseenkin myttyyn mennyt kuvio ja sen variaatio saattaa täten aiheuttaa jopa elinikäisen tanssivälirikon lähes yhtä komean miehen kanssa!

Kun kaltaisellasi ihanalla naisella on yllä mainittuja vapputanssiongelmia kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten kanssa, lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumillamme silloin ja mikseipä tällöinkin vaikuttava täysin uudenlainen miestentanssikerho suosittelee kaltaistasi ihanaa naista ottamaan rohkeasti yhteyttä tanssipaikalla todennäköisesti oleskelevaan kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmien entisestään edistämisen asiantuntijaan, täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaiseen ja kauhean salaperäiseen komistukseen.

Näissäpä merkeissä täysin uudenlainen miestentanssikerho toivottaa kaltaisellesi ihanalle naiselle oikein hauskaa ja muutoinkin mukavaa Wappua.
Ilmoita
Ensi kesän lavatanssi-iltoina koetaan koko Suomen alueella verrattaenkin harvinaisia tapahtumia, kun lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisella keskusteltufoorumillamme vaikuttavan täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaiset ja kauhean salaperäiset komistukset kulkevat siellä ja mikseipä täälläkin tanssilavojemme lippuluukkujen editse. Kaltaisesi ihana nainen ei luonnollisestikaan tarvitse näitten harvinaisten editsekulkujen havaitsemiseen kaukoputkea eikä kiikaria, mikäli sattuu olemaan juuri samaan aikaan lippuluukun takaisella tanssilavalla.

Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet kulkevat myös mutta hirveän sankoin joukoin koko Suomen alueella samojen lippuluukkujen editse, mutta heidän lippuluukkujen editsekulut eivät todellakaan tee kaltaisiisi ihaniin naisiin samanlaista vaikutusta. Eivätkä kaltaisesi ihanat naiset kovin mielissään ole siitäkään, että kilpailevalta ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselta keskustelufoorumilta tihkuneitten ennakkotietojen mukaan täysin perinteisen miestentanssikerhon tanssitteluetupiirijaostot ovat lähes yhtä komeitten miestensä talkoovoimin päättäneet pitää koko ensi kesän silmällä tanssilavojen lippuluukkujakin ympäri tanssivan Suomen saadakseen selville, keitä nämä täysin uudenlaisen miestentanssikerhon kauhean salaperäiset ja saamarin tuuheatukkaiset komistukset oikein ovat.
Ilmoita
Lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumillamme toisinaan vaikuttavasta täysin uudenlaisesta miestentanssikerhosta on tullut aihe, joka kiinnostaa kaltaistasi ihanaa naista kovin. Nimittäin foorumillamme ilmestyneen muutaman päivityksen takia ei liene enää yhtään kaltaistasi ihanaa lava- ja ravintolatansseja harrastavaa naista, joka ei tuntisi tarinaa täysin uudenlaisen miestentanssikerhon synnystä muutamia kuukausia sitten saunaillassa. Saunahuvilan vilpolassahan tapahtui nimittäin valtaisa alkurysähdys ja sillä hetkellä kieltämättä hirvittävältä tuntunut takaisku, saamarin tuuheatukkaisen ja kauhean salaperäisen komistuksenkin refleksiä nopeampi saunajuomakorihyllykön romahdus siten, että karkealta arviolta teräshierretyn betonin kovuinen lattia hajoitti kaikki korilliset, minkä jälkeen saunaosaston lattioilta saattoi varovasti löylykauhoa erilaisten mielisaunajuomien koktailia.

Alkurysähdyskertomus ei kuitenkaan varsinaisesti vastaa kaltaisesi ihanan naisen oikukasta mieltä kiehtoviin suuriin kysymyksiin kuten esimerkiksi: Eikö saunaillassa sattunutta alkurysähdystä ennen tosiaankaan ollut mitään muuta kuin kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeitten miesten täysin perinteinen miestentanssikerho? Mitä mielisaunajuomia koreissa oli? Mikä määräsi alkurysähdyksen hetken? Oliko saunajuomakorihyllykössä kauheasti kenties ylikuormaakin?

Etenkin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat vihjailleet, ettei kaltaisesi ihanan naisen kysymyksissä olisi mitään mieltä, sillä täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaiset ja salaperäiset komistukset eivät mukamas muistaisi saunaillastaan varovaisen saunakauhomisen alkua pidemmälle. Todellisuudessa idea täysin uudenlaisen miestentanssikerhon perustamisesta kirkastui saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistusten astellessa lasinsirpaleita väistellen löylyihin: yht'äkkiä eräs heistä tajusi osaavansa masurkkaakin potkaistessaan seuraavan askeleensa tiellä olevan pullonpohjan elegantisti sivuun!
Ilmoita
Just joo. Aivan liian lyhyitä kirjoitelmia. Yritä vähän pidempiä, jos ossaat.
Ilmoita
Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat täysin tyytyväisiä lavatanssiharrastuksen perushakusysteemiin. Perushakusysteemin kivijalkaan, miestenhakuun ei täysin perinteisen miestentanssikerhon epävirallisenkaan kannan mukaan tarvitse tehdä mitään muutoksia, koska täysin perinteisen miestentanssikerhon virallisenkin kannan mukaan etenkään kaltaisillasi ihanilla naisilla ei ole lainkaan tanssiinhakusilmää ja loputkin naisista hakisivat hekin täysin vääriä, nimittäin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita miehiä, jolloin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten mahdollisuudet päästä tanssittelemaan kaltaisiasi ihania naisia kaventuisivat oleellisesti vielä nykyisestäänkin varsinkin nyt, kun täysin perinteisen miestentanssikerhon tanssitteluetupiireihin on mitä ilmeisimminkin ilmaantunut täysin perinteistä miestentanssikerhoa jopa jossain määrin huolestuttava kilpailija, kauhean salaperäisyyden verhoamaa täysin uudenlainen miestentanssikerho saamarin tuuheatukkaisine komistuksineen.

Lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla silloin ja mikseipä tällöinkin vaikuttavassa täysin uudenlaisessa miestentanssikerhossa puolestaan korostetaan sitä, että saamarin tuuheatukkainen ja kauhean salaperäinen komistus voi todellakin olla kaltaisellesi ihanalle naiselle varsin varteenotettava vaihtoehto, vaikka sellainen ei varsinaisesti istukaan täysin perinteisen miestentanssikerhon allekirjoittamiin naistentanssihakusuosituksiinkaan siitä huolimatta, vaikka täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistusten kaltaisia miehiä onkin tanssipaikoilla hirveän paljon vähemmän, kuin kaltaisesi ihanan naisen mielestä pitäisi olla.
Ilmoita
Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet kokevat erittäinkin herkästi tanssimustasukkaisuutta kaltaisiasi ihania naisia kohtaan, mikä onkin kaltaisesi ihanan naisen mielestä ensinnäkin täysin luonnollista ja toisaalta jokseenkin sietämätöntä. Lukuisat kaltaisesi ihanat naiset ovat raportoineet, että täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten tanssimustasukkaisuus ja kateus heräävät, kun kaltaisesi ihanan naisen huomio kohdistuu muualle kuin heihin kuten esimerkiksi täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaiseen ja kauhean salaperäiseen komistukseen. Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet saattavat tällöin ylireagoida kauhean voimakkaasti ja myös murjottaa eteisessä ja kahviossa.

Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon näkemyksen mukaan täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten tunteet on tärkeätä tällöin ainakin ohimennen ottaa kaltaisesi ihanan naisen toimesta huomioon ja olla edes vähän myötätuntoinen lähes yhtä komeitten miesten itkutanssipotkuraivareita kohtaan, mutta samalla kaltaisesi ihanan naisen tulisi opastaa näitä lähes yhtä komeita miehiä osoittamaan tanssitunteitaan yhtä ihanilla tavoilla kuin täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaiset ja salaperäiset komistukset. Tämä voi olla jopa kaltaisellesi ihanalle naiselle erittäin haastava tehtävä, mikäli kysymyksessä on täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten mielestä mukamas suosikkiartistin jälleen kerran niin pahasti ruuhkauttamat tanssit, ettei orkesteriaitionkaan edessä taaskaan mahtuisi tekemään etenkään niitä itsekeksittyjäkään kuvioita.

Opastuksen kulmakivenä tulisi olla se, että täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies voisi kokea olevansa jossain vaiheessa tulevaa kesää tahi edes kuluvaa vuotta ehkä sittenkin kaltaisesi ihanan naisen tanssitteluvuorossa, mikä yleensä hillitsee miehen harmillisimpien tanssitunteiden ilmaisumuotoiluja. Tanssitteluvuoroistasi riitelyä kaltaisesi ihanan naisen olisi ehkä syytä viimeiseen saakka täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten kanssa yrittää välttää, sillä täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet tunnetustikin ovat tanssi(ttelukin)riitelyn kauhean jääräpäisiä ammattilaisia!
Ilmoita
Kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumille täysin perinteisestä miestentanssikerhosta viime päivinä jätetyt päivitykset vihjaavat, että täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet saattaisivat ehkä sittenkin ryhtyä mahdollisesti jopa jo tulevan tanssikesän lopulla tai viimeistään syksymmällä käyttämään kaikille muille kuten esimerkiksi kaltaisellesi ihanalle naiselle tuttuja lava- ja ravintolatanssin standardikuvioita itse keksittyjen sijaan. Epäily jossain vaiheessa väistämättä tulevista standardikuvioista heräsi, kun täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet antoivat päivityksissään ymmärtää, että he odottavat opettelemilleen standardikuvioilleen ehkä jopa parissa kolmessa vuodessa lähes yhtä suosiota kaltaistesi ihanien naisten keskuudessa, kuin lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumillamme vaikuttavan täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaiset ja kauhean salaperäiset komistukset ovat muutamassa kuukaudessa saavuttaneet.

Täysin perinteisen miestentanssikerhon päivitykset eivät paljasta sitä, mitä lajia lähes yhtä komeat miehet aikovat noin tiukalla aikataululla standardikuvioitten myötä petrata hieman helpommin kaltaistesi ihanien naisten toimista ymmärrettäviksi ja siten edes jollain tapaa seurattaviksin, mutta hurjimpien tanssilava-arvailuitten mukaan kysymyksessä olisi joko hyppyhumppa tai perinteinen valssi. Tätä käsitystä vahvistaa sekin, että täysin perinteisen miestentanssikerhon johtokuntaan ennätysvauhdilla noussut ja mitä ilmeisimminkin jonkinmoisia tanssipedakogisia valmiuksiakin härkäpäisesti opetellut lähes yhtä komea mies on päivityksissään ainakin epäsuorasti myöntänyt, että täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet eivät kertakaikkiaan ole täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistusten ilmaannuttua muutama kuukausi sitten täysin perinteisen miestentanssikerhon tanssittelumestoille kestäneet ravintola- ja lavatanssiharrastuskehityksessä mukana ja toimivat juurikin tästä syystä tanssipaikoilla pääasiassa itse keksittyine kuvioinensa kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmien lässäyttäjinä.
Ilmoita
Täysin perinteinen miestentanssikerho kärsii mitä ilmeisimminkin todella pahoista tanssitunnelmien lässähtämisongelmista, jotka mainitun kerhon lähes yhtä komeitten miesten kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselle jättämien päivitysten mukaan johtuvat itse keksittyjen kuvioitten seuraajista eli kaltaisistasi ihanista naisista. Vaikka itsekeksittyjen kuvioitten ja variaatioitten tietokantaa ylläpitävä täysin perinteinen miestentanssikerho julkaiseekin käytännössä heti pieleen menneen haun jälkeen seikkaperäisiä itse keksittyjen kuvioitten sekä variaatioitten seuraamisohjeita, kaltaisesi ihana nainen saattaa nopeimmillaankin lukaista ne vasta seuraavana aamuna kilpailevalta ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselta keskustelufoorumilta nautittuaan täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisen ja kauhean salaperäisen komistuksen kanssa aamusumpit.

Käytännössä kaikki kaltaisesi ihanat naiset ovat kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten mielestä tuskastuttavankin hitaita lukaisemaan heidän pikavauhdeilla julkaisemia seuraamisohjeitaan ja vaarantavat siten täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten tanssitunnelmat jo heti seuraavalla miestenhakuvuorolla. Täysin perinteinen miestentanssikerho on yrittänyt käyttää jopa kovia keinoja tilanteensa parantamiseksi: lähes yhtä komeat miehet ovat väläytelleet jopa hakuboikotteja, mutta ainakin tähän saakka kaltaisesi ihanat naiset ovat olleet vakaasti sitä mieltä, että täysin perinteinen miestentanssikerho ei voi pakottaa edes kättä väkisin vääntämällä naisia seuraamaan itsekeksittyjä kuvioitaan eikä variaatioitaankaan!
Ilmoita
Voisiko joku ystävällisesti tiivistää tämän ketjun sanoman? Olen aivan kaikista seuroista ulkopuolella ja liian kärsimätön yrittämään ymmärtää näitä vuodatuksia. Jos tanssitaidon opettelu vaatii noin korkealentoista ajattelua, minun on varmaan keskittyvä muihin harrastuksiini:)
1 VASTAUS:
Eihän tätä jaksaiskaan pitää yksin pystyssä. Kiitos kun kävit täällä.
Kuuntelen juuri "Valkoiset kielot" se kovasti rauhoittaa. Suosittelen kuuntelemaan, jos ei jalka ala vipattamaan. Valssin tanssityylinä yleensä pyrin unohtamaan että voin kuunnella rauhassa. Jos olisi valssin sijaan ollutkin bugg, ei kuuntelusta tulisi mitään, sillä rytmi veisi mukanaan.
+Lisää kommentti
Useat kaltaisesi ihanat naiset ovat vähän väliä joutuneet tanssitaidollisiin vaikeuksiin suostuttuaan epähuomiossa tanssimaan täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen kanssa esimerkiksi odoteltuaan jo jonkin aikaa varsin kärsimättömästi täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaista ja kauhean salaperäistä komistusta ilmestyväksi tanssipaikalle. Monien kaltaistesi ihanien naisten tanssikokemusten perusteella täysin perinteisen miestentanssikerhon kähes yhtä komea mies hiipii pokkaamaan nimenomaan miestenhaulla eli vie kaltaisesi ihanan naisen tanssimaan käytännössä omin luvin, jolloin seurauksena väistämättä on kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelman täydellinen lässähdys.

Kaltaisesi ihanat naiset ovat purkaneet turhautumistaan pääasiassa kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumille, jonne päivityksiä on täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten takia täydellisesti lässähtäneitten tanssitunnelmien tiimoilta jätetty useita kappaleita. Kaltaisesi ihanat naiset ovat olleet aluksi harmistuneita ja lopulta jopa ärsyyntyneitä siitä, että täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat ensin puoliväkisin vieneet tanssilattialle ja lähteneet heti väkisin viemään itse keksittyjä kuvioita ja variaatioita. Monilta kaltaisiltasi naisilta on tällöin kadonnut tieto tanssisuunnastakin ja jalkojenkin toiminta on pahoin häiriintynyt, kun täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies on yrittänyt kaikesta huolimatta viedä itse keksimänsä kuvion variaation askelta, vaikka kaltaisesi ihanan naisen edessä tai takana olisi ollut orkesterin aitio: törmääminen valmiiksi viritettyyn basso- ja komppikitaraan sekä rumpusettiin että sähköurkuharmooniin ei todellakaan ollut kaltaisesi ihanan naisen tanssitapahtumatoivelistalla se ykkösjuttu.

Täysin uudenlainen miestentanssikerho kannattaa periaatteessa uusimpien kuvioitten ja jopa variaatioittenkin vientejä myös kaltaisillesi ihanille naisille, mutta moittii hieman täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita miehiä mitä ilmeisimminkin luvattomankin heikoista merkkauksista myös itse keksimissään vienneissään. Ei sellainen hetken mielijohteesta riuhtaistu tai väännetty vienti ole kenenkään kuviota sivustakaan seuraavan mielestä ok. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistusten mielestä myös peruskuvion pitäisi olla täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeilla miehillä nykyistä paremmin merkattu. Kaikkia kuvioita ei kuitenkaan tulisi yrittää merkata edes kaltaisellesi ihanalle naiselle niin selvästi kuin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet pitävät tapoinaan tehdä: nimittäin merkkaukset nimenomaisesti niihin vienteihin, joilla olisi tarkoitus saada kaltaisesi ihana nainen seuraamaan esimerkiksi tanssien jälkeisille jatkoille, tulisi olla hyvinkin paljon huomaamattomampia ja hienovaraisempia, jotta olisi edes tanssiteoreettisia mahdollisuuksia onnistua.
Ilmoita
Useat kaltaisesi ihanat naiset ovat vähän väliä joutuneet tanssitaidollisiin vaikeuksiin suostuttuaan epähuomiossa tanssimaan täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen kanssa esimerkiksi odoteltuaan jo jonkin aikaa varsin kärsimättömästi täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaista ja kauhean salaperäistä komistusta ilmestyväksi tanssipaikalle. Monien kaltaistesi ihanien naisten tanssikokemusten perusteella täysin perinteisen miestentanssikerhon kähes yhtä komea mies hiipii pokkaamaan nimenomaan miestenhaulla eli vie kaltaisesi ihanan naisen tanssimaan käytännössä omin luvin, jolloin seurauksena väistämättä on kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelman täydellinen lässähdys.

Kaltaisesi ihanat naiset ovat purkaneet turhautumistaan pääasiassa kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumille, jonne päivityksiä on täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten takia täydellisesti lässähtäneitten tanssitunnelmien tiimoilta jätetty useita kappaleita. Kaltaisesi ihanat naiset ovat olleet aluksi harmistuneita ja lopulta jopa ärsyyntyneitä siitä, että täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat ensin puoliväkisin vieneet tanssilattialle ja lähteneet heti väkisin viemään itse keksittyjä kuvioita ja variaatioita. Monilta kaltaisiltasi naisilta on tällöin kadonnut tieto tanssisuunnastakin ja jalkojenkin toiminta on pahoin häiriintynyt, kun täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies on yrittänyt kaikesta huolimatta viedä itse keksimänsä kuvion variaation askelta, vaikka kaltaisesi ihanan naisen edessä tai takana olisi ollut orkesterin aitio: törmääminen valmiiksi viritettyyn basso- ja komppikitaraan sekä rumpusettiin että sähköurkuharmooniin ei todellakaan ollut kaltaisesi ihanan naisen tanssitapahtumatoivelistalla se ykkösjuttu.

Täysin uudenlainen miestentanssikerho kannattaa periaatteessa uusimpien kuvioitten ja jopa variaatioittenkin vientejä myös kaltaisillesi ihanille naisille, mutta moittii hieman täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita miehiä mitä ilmeisimminkin luvattomankin heikoista merkkauksista myös itse keksimissään vienneissään. Ei sellainen hetken mielijohteesta riuhtaistu tai väännetty vienti ole kenenkään kuviota sivustakaan seuraavan mielestä ok. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistusten mielestä myös peruskuvion pitäisi olla täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeilla miehillä nykyistä paremmin merkattu. Kaikkia kuvioita ei kuitenkaan tulisi yrittää merkata edes kaltaisellesi ihanalle naiselle niin selvästi kuin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet pitävät tapoinaan tehdä: nimittäin merkkaukset nimenomaisesti niihin vienteihin, joilla olisi tarkoitus saada kaltaisesi ihana nainen seuraamaan esimerkiksi tanssien jälkeisille jatkoille, tulisi olla hyvinkin paljon huomaamattomampia ja hienovaraisempia, jotta olisi edes tanssiteoreettisia mahdollisuuksia onnistua.
Ilmoita
Useat kaltaisesi ihanat naiset ovat vähän väliä joutuneet tanssitaidollisiin vaikeuksiin suostuttuaan epähuomiossa tanssimaan täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen kanssa esimerkiksi odoteltuaan jo jonkin aikaa varsin kärsimättömästi täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaista ja kauhean salaperäistä komistusta ilmestyväksi tanssipaikalle. Monien kaltaistesi ihanien naisten tanssikokemusten perusteella täysin perinteisen miestentanssikerhon kähes yhtä komea mies hiipii pokkaamaan nimenomaan miestenhaulla eli vie kaltaisesi ihanan naisen tanssimaan käytännössä omin luvin, jolloin seurauksena väistämättä on kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelman täydellinen lässähdys.

Kaltaisesi ihanat naiset ovat purkaneet turhautumistaan pääasiassa kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumille, jonne päivityksiä on täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten takia täydellisesti lässähtäneitten tanssitunnelmien tiimoilta jätetty useita kappaleita. Kaltaisesi ihanat naiset ovat olleet aluksi harmistuneita ja lopulta jopa ärsyyntyneitä siitä, että täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat ensin puoliväkisin vieneet tanssilattialle ja lähteneet heti väkisin viemään itse keksittyjä kuvioita ja variaatioita. Monilta kaltaisiltasi naisilta on tällöin kadonnut tieto tanssisuunnastakin ja jalkojenkin toiminta on pahoin häiriintynyt, kun täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies on yrittänyt kaikesta huolimatta viedä itse keksimänsä kuvion variaation askelta, vaikka kaltaisesi ihanan naisen edessä tai takana olisi ollut orkesterin aitio: törmääminen valmiiksi viritettyyn basso- ja komppikitaraan sekä rumpusettiin että sähköurkuharmooniin ei todellakaan ollut kaltaisesi ihanan naisen tanssitapahtumatoivelistalla se ykkösjuttu.

Täysin uudenlainen miestentanssikerho kannattaa periaatteessa uusimpien kuvioitten ja jopa variaatioittenkin vientejä myös kaltaisillesi ihanille naisille, mutta moittii hieman täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita miehiä mitä ilmeisimminkin luvattomankin heikoista merkkauksista myös itse keksimissään vienneissään. Ei sellainen hetken mielijohteesta riuhtaistu tai väännetty vienti ole kenenkään kuviota sivustakaan seuraavan mielestä ok. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistusten mielestä myös peruskuvion pitäisi olla täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeilla miehillä nykyistä paremmin merkattu. Kaikkia kuvioita ei kuitenkaan tulisi yrittää merkata edes kaltaisellesi ihanalle naiselle niin selvästi kuin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet pitävät tapoinaan tehdä: nimittäin merkkaukset nimenomaisesti niihin vienteihin, joilla olisi tarkoitus saada kaltaisesi ihana nainen seuraamaan esimerkiksi tanssien jälkeisille jatkoille, tulisi olla hyvinkin paljon huomaamattomampia ja hienovaraisempia, jotta olisi edes tanssiteoreettisia mahdollisuuksia onnistua.
Ilmoita
Useat kaltaisesi ihanat naiset ovat vähän väliä joutuneet tanssitaidollisiin vaikeuksiin suostuttuaan epähuomiossa tanssimaan täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen kanssa esimerkiksi odoteltuaan jo jonkin aikaa varsin kärsimättömästi täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaista ja kauhean salaperäistä komistusta ilmestyväksi tanssipaikalle. Monien kaltaistesi ihanien naisten tanssikokemusten perusteella täysin perinteisen miestentanssikerhon kähes yhtä komea mies hiipii pokkaamaan nimenomaan miestenhaulla eli vie kaltaisesi ihanan naisen tanssimaan käytännössä omin luvin, jolloin seurauksena väistämättä on kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelman täydellinen lässähdys.

Kaltaisesi ihanat naiset ovat purkaneet turhautumistaan pääasiassa kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumille, jonne päivityksiä on täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten takia täydellisesti lässähtäneitten tanssitunnelmien tiimoilta jätetty useita kappaleita. Kaltaisesi ihanat naiset ovat olleet aluksi harmistuneita ja lopulta jopa ärsyyntyneitä siitä, että täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat ensin puoliväkisin vieneet tanssilattialle ja lähteneet heti väkisin viemään itse keksittyjä kuvioita ja variaatioita. Monilta kaltaisiltasi naisilta on tällöin kadonnut tieto tanssisuunnastakin ja jalkojenkin toiminta on pahoin häiriintynyt, kun täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies on yrittänyt kaikesta huolimatta viedä itse keksimänsä kuvion variaation askelta, vaikka kaltaisesi ihanan naisen edessä tai takana olisi ollut orkesterin aitio: törmääminen valmiiksi viritettyyn basso- ja komppikitaraan sekä rumpusettiin että sähköurkuharmooniin ei todellakaan ollut kaltaisesi ihanan naisen tanssitapahtumatoivelistalla se ykkösjuttu.

Täysin uudenlainen miestentanssikerho kannattaa periaatteessa uusimpien kuvioitten ja jopa variaatioittenkin vientejä myös kaltaisillesi ihanille naisille, mutta moittii hieman täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita miehiä mitä ilmeisimminkin luvattomankin heikoista merkkauksista myös itse keksimissään vienneissään. Ei sellainen hetken mielijohteesta riuhtaistu tai väännetty vienti ole kenenkään kuviota sivustakaan seuraavan mielestä ok. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistusten mielestä myös peruskuvion pitäisi olla täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeilla miehillä nykyistä paremmin merkattu. Kaikkia kuvioita ei kuitenkaan tulisi yrittää merkata edes kaltaisellesi ihanalle naiselle niin selvästi kuin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet pitävät tapoinaan tehdä: nimittäin merkkaukset nimenomaisesti niihin vienteihin, joilla olisi tarkoitus saada kaltaisesi ihana nainen seuraamaan esimerkiksi tanssien jälkeisille jatkoille, tulisi olla hyvinkin paljon huomaamattomampia ja hienovaraisempia, jotta olisi edes tanssiteoreettisia mahdollisuuksia onnistua.
Ilmoita
Useat kaltaisesi ihanat naiset ovat vähän väliä joutuneet tanssitaidollisiin vaikeuksiin suostuttuaan epähuomiossa tanssimaan täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen kanssa esimerkiksi odoteltuaan jo jonkin aikaa varsin kärsimättömästi täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaista ja kauhean salaperäistä komistusta ilmestyväksi tanssipaikalle. Monien kaltaistesi ihanien naisten tanssikokemusten perusteella täysin perinteisen miestentanssikerhon kähes yhtä komea mies hiipii pokkaamaan nimenomaan miestenhaulla eli vie kaltaisesi ihanan naisen tanssimaan käytännössä omin luvin, jolloin seurauksena väistämättä on kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelman täydellinen lässähdys.

Kaltaisesi ihanat naiset ovat purkaneet turhautumistaan pääasiassa kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumille, jonne päivityksiä on täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten takia täydellisesti lässähtäneitten tanssitunnelmien tiimoilta jätetty useita kappaleita. Kaltaisesi ihanat naiset ovat olleet aluksi harmistuneita ja lopulta jopa ärsyyntyneitä siitä, että täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat ensin puoliväkisin vieneet tanssilattialle ja lähteneet heti väkisin viemään itse keksittyjä kuvioita ja variaatioita. Monilta kaltaisiltasi naisilta on tällöin kadonnut tieto tanssisuunnastakin ja jalkojenkin toiminta on pahoin häiriintynyt, kun täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies on yrittänyt kaikesta huolimatta viedä itse keksimänsä kuvion variaation askelta, vaikka kaltaisesi ihanan naisen edessä tai takana olisi ollut orkesterin aitio: törmääminen valmiiksi viritettyyn basso- ja komppikitaraan sekä rumpusettiin että urkuharmooniinkin ei todellakaan ollut kaltaisesi ihanan naisen tanssitapahtumatoivelistalla se ykkösjuttu.

Täysin uudenlainen miestentanssikerho kannattaa periaatteessa uusimpien kuvioitten ja jopa variaatioittenkin vientejä myös kaltaisillesi ihanille naisille, mutta moittii hieman täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita miehiä mitä ilmeisimminkin luvattomankin heikoista merkkauksista myös itse keksimissään vienneissään. Ei sellainen hetken mielijohteesta riuhtaistu tai väännetty vienti ole kenenkään kuviota sivustakaan seuraavan mielestä ok. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistusten mielestä myös peruskuvion pitäisi olla täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeilla miehillä nykyistä paremmin merkattu. Kaikkia kuvioita ei kuitenkaan tulisi yrittää merkata edes kaltaisellesi ihanalle naiselle niin selvästi kuin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet pitävät tapoinaan tehdä: nimittäin merkkaukset vienteihin, joilla olisi tarkoitus saada kaltaisesi ihana nainen seuraamaan esimerkiksi tanssien jälkeisille jatkoille, tulisi olla hyvinkin paljon huomaamattomampia ja hienovaraisempia, jotta niillä olisi edes tanssiteoreettisia mahdollisuuksia onnistua.
Ilmoita
Useat kaltaisesi ihanat naiset ovat vähän väliä joutuneet tanssitaidollisiin vaikeuksiin suostuttuaan epähuomiossa tanssimaan täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen kanssa esimerkiksi odoteltuaan jo jonkin aikaa varsin kärsimättömästi täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaista ja kauhean salaperäistä komistusta ilmestyväksi tanssipaikalle. Monien kaltaistesi ihanien naisten tanssikokemusten perusteella täysin perinteisen miestentanssikerhon kähes yhtä komea mies hiipii pokkaamaan nimenomaan miestenhaulla eli vie kaltaisesi ihanan naisen tanssimaan käytännössä omin luvin, jolloin seurauksena väistämättä on kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelman täydellinen lässähdys.

Kaltaisesi ihanat naiset ovat purkaneet turhautumistaan pääasiassa kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumille, jonne päivityksiä on täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten takia täydellisesti lässähtäneitten tanssitunnelmien tiimoilta jätetty useita kappaleita. Kaltaisesi ihanat naiset ovat olleet aluksi harmistuneita ja lopulta jopa ärsyyntyneitä siitä, että täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat ensin puoliväkisin vieneet tanssilattialle ja lähteneet heti väkisin viemään itse keksittyjä kuvioita ja variaatioita. Monilta kaltaisiltasi naisilta on tällöin kadonnut tieto tanssisuunnastakin ja jalkojenkin toiminta on pahoin häiriintynyt, kun täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies on yrittänyt kaikesta huolimatta viedä itse keksimänsä kuvion variaation askelta, vaikka kaltaisesi ihanan naisen edessä tai takana olisi ollut orkesterin aitio: törmääminen valmiiksi viritettyyn basso- ja komppikitaraan sekä rumpusettiin että urkuharmooniinkin ei todellakaan ollut kaltaisesi ihanan naisen tanssitapahtumatoivelistalla se ykkösjuttu.

Täysin uudenlainen miestentanssikerho kannattaa periaatteessa uusimpien kuvioitten ja jopa variaatioittenkin vientejä myös kaltaisillesi ihanille naisille, mutta moittii hieman täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita miehiä mitä ilmeisimminkin luvattomankin heikoista merkkauksista myös itse keksimissään vienneissään. Ei sellainen hetken mielijohteesta riuhtaistu tai väännetty vienti ole kenenkään kuviota sivustakaan seuraavan mielestä ok. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistusten mielestä myös peruskuvion pitäisi olla täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeilla miehillä nykyistä paremmin merkattu. Kaikkia kuvioita ei kuitenkaan tulisi yrittää merkata edes kaltaisellesi ihanalle naiselle niin selvästi kuin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet pitävät tapoinaan tehdä: nimittäin merkkaukset vienteihin, joilla olisi tarkoitus saada kaltaisesi ihana nainen seuraamaan esimerkiksi tanssien jälkeisille jatkoille, tulisi olla hyvinkin paljon huomaamattomampia ja hienovaraisempia, jotta niillä olisi edes tanssiteoreettisia mahdollisuuksia onnistua.
Ilmoita
Useat kaltaisesi ihanat naiset ovat vähän väliä joutuneet tanssitaidollisiin vaikeuksiin suostuttuaan epähuomiossa tanssimaan täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen kanssa esimerkiksi odoteltuaan jo jonkin aikaa varsin kärsimättömästi täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaista ja kauhean salaperäistä komistusta ilmestyväksi tanssipaikalle. Monien kaltaistesi ihanien naisten tanssikokemusten perusteella täysin perinteisen miestentanssikerhon kähes yhtä komea mies hiipii pokkaamaan nimenomaan miestenhaulla eli vie kaltaisesi ihanan naisen tanssimaan käytännössä omin luvin, jolloin seurauksena väistämättä on kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelman täydellinen lässähdys.

Kaltaisesi ihanat naiset ovat purkaneet turhautumistaan pääasiassa kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumille, jonne päivityksiä on täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten takia täydellisesti lässähtäneitten tanssitunnelmien tiimoilta jätetty useita kappaleita. Kaltaisesi ihanat naiset ovat olleet aluksi harmistuneita ja lopulta jopa ärsyyntyneitä siitä, että täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat ensin puoliväkisin vieneet tanssilattialle ja lähteneet heti väkisin viemään itse keksittyjä kuvioita ja variaatioita. Monilta kaltaisiltasi naisilta on tällöin kadonnut tieto tanssisuunnastakin ja jalkojenkin toiminta on pahoin häiriintynyt, kun täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies on yrittänyt kaikesta huolimatta viedä itse keksimänsä kuvion variaation askelta, vaikka kaltaisesi ihanan naisen edessä tai takana olisi ollut orkesterin aitio: törmääminen valmiiksi viritettyyn basso- ja komppikitaraan sekä rumpusettiin että urkuharmooniinkin ei todellakaan ollut kaltaisesi ihanan naisen tanssitapahtumatoivelistalla se ykkösjuttu.

Täysin uudenlainen miestentanssikerho kannattaa periaatteessa uusimpien kuvioitten ja jopa variaatioittenkin vientejä myös kaltaisillesi ihanille naisille, mutta moittii hieman täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita miehiä mitä ilmeisimminkin luvattomankin heikoista merkkauksista myös itse keksimissään vienneissään. Ei sellainen hetken mielijohteesta riuhtaistu tai väännetty vienti ole kenenkään kuviota sivustakaan seuraavan mielestä ok. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistusten mielestä myös peruskuvion pitäisi olla täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeilla miehillä nykyistä paremmin merkattu. Kaikkia kuvioita ei kuitenkaan tulisi yrittää merkata edes kaltaisellesi ihanalle naiselle niin selvästi kuin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet pitävät tapoinaan tehdä: nimittäin merkkaukset vienteihin, joilla olisi tarkoitus saada kaltaisesi ihana nainen seuraamaan esimerkiksi tanssien jälkeisille jatkoille, tulisi olla hyvinkin paljon huomaamattomampia ja hienovaraisempia, jotta niillä olisi edes tanssiteoreettisia mahdollisuuksia onnistua.
Ilmoita
Useat kaltaisesi ihanat naiset ovat vähän väliä joutuneet tanssitaidollisiin vaikeuksiin suostuttuaan epähuomiossa tanssimaan täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen kanssa esimerkiksi odoteltuaan jo jonkin aikaa varsin kärsimättömästi täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaista ja kauhean salaperäistä komistusta ilmestyväksi tanssipaikalle. Monien kaltaistesi ihanien naisten tanssikokemusten perusteella täysin perinteisen miestentanssikerhon kähes yhtä komea mies hiipii pokkaamaan nimenomaan miestenhaulla eli vie kaltaisesi ihanan naisen tanssimaan käytännössä omin luvin, jolloin seurauksena väistämättä on kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelman täydellinen lässähdys.

Kaltaisesi ihanat naiset ovat purkaneet turhautumistaan pääasiassa kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumille, jonne päivityksiä on täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten takia täydellisesti lässähtäneitten tanssitunnelmien tiimoilta jätetty useita kappaleita. Kaltaisesi ihanat naiset ovat olleet aluksi harmistuneita ja lopulta jopa ärsyyntyneitä siitä, että täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat ensin puoliväkisin vieneet tanssilattialle ja lähteneet heti väkisin viemään itse keksittyjä kuvioita ja variaatioita. Monilta kaltaisiltasi naisilta on tällöin kadonnut tieto tanssisuunnastakin ja jalkojenkin toiminta on pahoin häiriintynyt, kun täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies on yrittänyt kaikesta huolimatta viedä itse keksimänsä kuvion variaation askelta, vaikka kaltaisesi ihanan naisen edessä tai takana olisi ollut orkesterin aitio: törmääminen valmiiksi viritettyyn basso- ja komppikitaraan sekä rumpusettiin että urkuharmooniinkin ei todellakaan ollut kaltaisesi ihanan naisen tanssitapahtumatoivelistalla se ykkösjuttu.

Täysin uudenlainen miestentanssikerho kannattaa periaatteessa uusimpien kuvioitten ja jopa variaatioittenkin vientejä myös kaltaisillesi ihanille naisille, mutta moittii hieman täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita miehiä mitä ilmeisimminkin luvattomankin heikoista merkkauksista myös itse keksimissään vienneissään. Ei sellainen hetken mielijohteesta riuhtaistu tai väännetty vienti ole kenenkään kuviota sivustakaan seuraavan mielestä ok. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistusten mielestä myös peruskuvion pitäisi olla täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeilla miehillä nykyistä paremmin merkattu. Kaikkia kuvioita ei kuitenkaan tulisi yrittää merkata edes kaltaisellesi ihanalle naiselle niin selvästi kuin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet pitävät tapoinaan tehdä: nimittäin merkkaukset vienteihin, joilla olisi tarkoitus saada kaltaisesi ihana nainen seuraamaan esimerkiksi tanssien jälkeisille jatkoille, tulisi olla hyvinkin paljon huomaamattomampia ja hienovaraisempia, jotta niillä olisi edes tanssiteoreettisia mahdollisuuksia onnistua.
Ilmoita
Silloin ja mikseipä tällöinkin tansseissa käyvä lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumimme täysin uudenlaisen miestentanssikerhon kauhean salaperäinen ja saamarin tuuheatukkainen komistus kertoo, ettei ole tehnyt hiuksia tuuheuttavalla shamppoolla oikeastaan koskaan mitään. Hän on kuitenkin huomannut, että kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelmien entisestään kohottaminen on paitsi hyvin mielenkiintoista niin myöskinsä erittäin haastavaa puuhaa.

Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkainen ja kauhean salaperäinen komistus paljastaa, että suunnittelee kesäisiä tanssikiertueitansa nimenomaisesti kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelmien entisestään kohottamista silmälläpitäen. Hänen vientikäden jälkensä onkin tämän vuoksi näkynyt eritoten tänä kesänä useilla tanssilavoilla, joilla kaltaistesi ihanien naisten silmät ovat alkaneet loistaa, kun on menty esimerkiksi cha-cha-cha-klassikoita tai rokettirollia hämmästyttävänkin pienessä ja siten intiimissä tilassa. Lisäksi kauhean salaperäinen komistus on vienyt lihaksikkailla käsivarsillaan kaltaisillesi ihanille naisille hitaita.

Kesä on kuulemma ollut pari viimeistä kuukautta tanssillisesti erittäin kiireistä aikaa, vaikka saamarin tuuheatukkainen ja kauhean salaperäinen komistus liittyi täysin uudenlaiseen mistentanssikerhoon vasta viime syksynä saunailassa.
Ilmoita
Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteinen miestentanssikerho epäilee, että lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumillamme silloin ja mikseipä tällöinkin itsestään kuulua antavan täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkainen ja hirmu salaperäinen komistus on kesän mittaan tanssitellut ainakin yli 325 kaltaistasi ihanaa naista. Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat täysin varmoja, että tanssitteluitten tarkoituksena on ollut entisestään edistää kaltaistesi ihanien naisten siihen mennessä saavuttamia tanssitunnelmia.

Tanssitunnelmien entisestään edistämiset on tiettävästi toteutettu tanssilavoilla ympäri Suomen ja täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet saivat vinkkejä entisestään huomattavissa määrin kohonneista tanssitunnelmista kaltaistesi ihanien naisten kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumille jättämistä päivityksistä. Täysin perinteinen miestentanssikerho väittää, että täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkainen ja kauhean salaperäinen komistus on härskisti käyttänyt mitä ilmeisimminkin standardikuvioita, joita täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet eivät ole vieläkään tunnistaneet!

Täysin perinteisen miestentanssikerhon mukaan saamarin tuuheatukkaisella ja kauhean salaperäisellä komistuksella on tämän takia ollut mahdollisuus saada kaltaisiltasi ihanilta naisilta yhteystietoja, joita saatetaan jossain vaiheessa käyttää treffailuun. Kaiken lisäksi tanssiteltuja kaltaisiasi ihania naisia on ollut Ruotsissakin!
Ilmoita
Lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumimme täysin uudenlaisesta miestentanssikerhosta on saatu uutta, mitä ilmeisimminkin tietoa tarkkailemalla tanssilavojen pysäköintialueitten tyhjiä pysäköintiruutuja! Kaltaistesi ihanien naisten mukaan se on kuin oppisi karpalolonkerotuopillisesta vilvoittavilla jäillä lisää tutkimalla kuplia.

Nämä pysäköintiruudut toki näyttävät päällisin puolin tarkasteltuna täysin tyhjiltä, mikäli vesakoita ja heinikoita on niiltä kohdin joskus hoideltu, mutta kaltaisesi ihanat naiset ovat huomanneet, että ne ovat hoitelutasoistaan riippumatta täpötäynnä kaltaistesi ihanien naisten siihen mennessä sekä saavuttamien että kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten pahoin lässäyttämien tanssitunnelmien entisestäänkohottamispotentiaalia.

Koska saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistusten perustaessa täysin uudenlaisen miestentanssikerhonsa lähes vuosi sitten saunaillassa, ei tiedetty lava- eikä ravintolakaantanssiharrastuspiireissä tanssitunnelmien entisestään kohottamismahdollisuuksista mitään, ovat kaltaisesi ihanat naiset alkaneet tarkkailla tanssilavojen pysäköintialueitten tyhjiä parkkiruutuja täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten autojen dominoidessa täysiä!
Ilmoita
Magnetismin puute on pahaksi kaltaisesi ihanan naisen koko vartalolle ja eritoten sydämelle. Se aktivoi kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita miehiä, jotka pyrkivät kaltaistesi ihanien naisten tanssitunnelmien lässäyttelyihin. Tästä aiheutuu kaltaisellesi ihanalle naiselle luonteeltaan magnetismille täysin vastakkaisia hylkimisreaktioita.

Magnetismi sensijaan kannustaa kaltaistasi ihanaa naista etsiskelemään tanssilavoilta lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumime täysin uudenlaisen miestentanssikerhon kauhean salaperäisiä ja saamarin tuuheatukkaisia komistuksia: tuollaisen komistuksen havaittuaan kaltaisesi ihana nainen alkaa aistia selittämätöntä vetovoimaa, siis selitettynä magnetismia, joka alkaa täysin vastustamattomasti vetää kaltaistasi ihanaa naista komistuksen puoleen.

Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeissa miehissä on kaltaistasi ihanaa naista puoliinsa vetävää magnetismia harmittavankin vähäisessä määrin, mikä ilmenee täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten hirmu levottomina jalkoina, minkä tähden täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet juoksentelevat päät kolmansina tanssijalkoinaan ympäriämpäri tanssilavojen etsiskellessään edes yhtä kaltaistasi ihanaa naista, jolle ei tulisi heti pokkauksesta magnetismille vastakkaista hylkimisreaktiota.

Magnetismi on keskeisessä asemassa kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelmien entisestään kohottamisessa. Magnetismi tekee hyvää myös kaltaisesi ihanan naisen sydämelle, sillä täysin uudenlaisen miestentanssikerhon kauhean salaperäisen ja saamarin tuuheatukkaisen komistuksen havaitseminen aiheuttaa kaltaisesi ihanan naisen sydämen sykkeen täysin sekä luonnollista että lisäaineistamatonta ja siten erittäinkin toivottavaa kohoamista ja jopa suoranaista läpätystä, mikä voi tuntua tykytyksenä kaltaisesi ihanan naisen rinnoissa sekä eräissä muissa notkean vartalon osissa.
Ilmoita
Kaltaistesi ihanien naisten päivitykset tanssiharrastusaiheisilla keskustelufoorumeilla saattavat kertoa, onko tanssipaikalla ollut yhtään täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaista ja kauhean salaperäistä komistusta.

Nimittäin selittyykö kaltaisesi ihanan naisen siihen mennessä saavuttaman tanssitunnelman entisestään nousu tanssipaikoilla olleilla, kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten mielestä jonkinlaisen tanssiharrastuspaikkatarinan mukaan mukamas saunaillassa syntyneen täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisillä komistuksilla, on toistaiseksi ollut hieman kiistanalainen kysymys? Kaltaistesi ihanien naisten päivitysten summittainen ja siten erittäin laajamittainen tarkkailu on siis tähän saakka ollut täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten paras idea täysin uudenlaisen miestentanssikerhon kauhean salaperäisten komistusten arvoituksen ratkaisemiseksi, vaikka kaikkien kaltaistesi ihanien naisten jättämien päivitysten analysointi onkin ollut täysin perinteisen miestentanssikerhon lukemattomille, lähes yhtä komeille miehille hirmu hankalaa ja paljon aikaa vievää puuhaa.

Taannoin täysin perinteisen miestentanssikerhon toimesta pidetyn lavatanssikurssin priimukset, sattumoisin lähes yhtä komeat miehet ehdottavat, että mikäli nämä täysin uudenlaisen miestentanssikerhon kauhean salaperäiset ja saamarin tuuheatukkaiset miehet todellakin olisivat vastuussa kaltaisesi ihanan naisen siihen mennessä saavuttaman tanssitunnelman kohoamisesta entisestään, täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisten komistusten jäljille voitaisiin päästä niinsanottujen nopeitten päivitysten avulla! Näiden äärimmäisenkin tanssitunnelmaisten ja lyhytsanaisten sekä reaaliaikaisten tanssitapahtumapäivitysten uskotaan täysin perinteisessä miestentanssikerhossa johtuvan tanssipaikoilla sillä hetkellä olevista täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisista ja kauhean salaperäisistä komistuksista.

Nimittäin täysin perinteisessä miestentanssikerhossa on päätelty, että kaltaisesi ihanan naisen olisi hyvinkin mahdollista törmätä satunnaisella tanssipaikalla täysin uudenlaisen miestentanssikerhon kauhean salaperäiseen ja saamarin tuuheatukkaiseen komistukseen sitä todennäköisemmin, kuta pidemmäksi ja kouheroisemmaksi kaltaisesi ihanan naisen tanssipaikkaturnee muodostuisi.
Ilmoita
Nykyään kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla vaikuttava täysin perinteinen miestentanssikerho on kaikkein kauimmin olemassa ollut miestentanssikerho. Täysin perinteistä miestentanssikerhoa onkin aina näihin päiviin saakka pidetty kurinalaisena ja sen lähes yhtä komeitten miesten tanssitaitoa jumalaisena.

Somettumisen ansiosta tai oikeastaan sen takia täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat kuitenkin yksi toisensa jäljestä alkaneet paljastua: heidän jäljiltään kilpailevalta ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselta keskustelufoorumilta löytyy joka päivä useita päivityksiä, joissa enemmän tahi vähemmän suoraan tiedustellaan tanssiseuraa kaltaisiltasi ihanilta naisilta eivätkä suoranaiset tanssiharrastusskandaalitkaan ole täysin perinteisen miestentanssikerhon somettumisen jälkeen entiseen tapaan kovin pienten porukoitten salaisuuksina säilyneet.

Esimerkiksi useasti tanssikurssilla sitä ennen ollut täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea ja tuuheatukkainen mies sopi kaltaisesi ihanan naisen kanssa standardikuviotanssikurssista. Kurssi oli hädin tuskin alkanut, kun mies teki toisen ihanan naisen kanssa itse keksimiään kuvioita. Tuosta ensimmäisestä kaltaisestasi ihanasta naisesta tuli käytännössä hätävara, jonka kanssa tämä lähes yhtä komea mies yritti flirttailla vielä neljästi, ennen kuin kaltaisesi ihana nainen esti viestit ja puhelut miehen numerosta. Tuokin standardikuviotanssikurssilla alkanut juttu päättyi kuitenkin aika nopeasti samoin, sillä jo ruokailutauolla tämä lähes yhtä komea ja tuuheatukkainen mies alkoi tanssikurssipäivitystä laatiessaan flirttailla kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla kolmannen kaltaisesi ihanan naisen kanssa.

Tähän kolmanteen tapaukseen liittyy myös kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin tanssivideoskandaali, jossa tämän täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen ei olisi pitänyt edes esiintyä. Nimittäin mies oli ruokatauolla flirttaillessaan sopinut illemmalla tanssittelevansa tuota kaltaistasi ihanaa naista standarditanssikuviokurssin läheisessä tanssipaikassa, mutta olikin ilmoittanut myöhemmin iltapäivällä nyrjäyttäneensä standarditanssikuviokurssin tuoksinoissa vientikätensä olkapään, minkä vuoksi hänen ilmoituksensa mukaan olikin lähdettävä standarditanssikuviokurssilta suoraan kotiin olkapäätä jääpussein parantelemaan.

No eihän tämä ruokailutauolla flirttailtu nainen nähnyt mitään syytä lähteä standarditanssikuviokurssin läheiseen tanssipaikkaan, koska matka oli kovin pitkä eikä takeita hyvästä tanssittajastakaan tämän harmillisen tapaturman takia enää ollut. Nainen päätti mennä kotinsa läheiseen tanssipaikkaan ja kuvasi orkesterinaition edustalta suosikkiartististaan videon, jonka lähetti kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiaiheiselle keskustelufoorumille. Muut täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet alkoivat heti peukuttaa ja ylistää tämän lähes yhtä komean miehen itse keksimiä kuvioita, kun hän vilahti videolla orkesteriaition kohdalla viidettä kaltaistasi ihanaa naista tanssitellen ja faneja puskien. Tällöin kaikille kaltaisillesi ihanille naisille selvisi, mistä oli kysymys, mutta vahinko oli jo tapahtunut.
Ilmoita
Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin täysin perinteinen miestentanssikerho uusintakatsastutti kuluneella viikolla pitämistään hitsailutalkoistansa huolimatta kaikkien tanssiaikojensa ehjimmän tanssikimppakyytivaununsa! Perinteinen miestentanssikerho katsastutti kuluvana vuonna siis jo toista kertaa peräkkäin Keinokäännös II -nimistä tanssikimppakyytivaunuansa, joka lopulta myös katsastusinsinööriä hieman epäilyttäen poistui katsastusasemalta ainoastaan hitsailutaloissa sulaneen rekisterikilven valon korjauskehoituksen kera.

Täysin perinteisen miestentanssikerhon mukaan vihdoinkin katsastettu Keinokäännös II on kriitillinen osa täysin perinteisen miestentanssikerhon tavoitteissa lähettää lähes yhtä komeita miehiään tansseihin. Juuri katsastetun Keinokäännös II: n on täysin perinteisen miestentanssikerhon kuormaustesteissä laskettu olevan jopa parikolmekertaa tilavampi kuin edeltäjänsä Keinokäännös I, joka toissa viikolla yritti viedä täysin perinteisen miestentanssikerhon pelleasuun pkeutunutta puheenjohtajaa ja rahastonhoitajaa Halloween-tansseihin.
Ilmoita
Kenties juurikin sinun kaltaisesi ihana nainen selvitti tanssitunnelmansa lässähtämisen syyn vihdoinkin. Tämän ihanan naisen ystävättärienkin mukaan viime joulukuussa tehdyssä tanssitunnelmatestissä tunnelman lässähdys johtui hyvin suurella todennäköisyydellä täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeain miesten ongelmista. Ystävättäret tarkkailivat naistenrivin takaa tanssitunnelmatestissä noin kolmea kuviota, jotka variaatioineen kattoivat täysin perinteisen miestentanssikerhon koko tanssi-illan, kertoo kaltaisesi ihana nainen tiedotteessaan.

Näkemänsä perusteella ystävättäret uskovat ongelman olleen jokaisessa noin kolmessa kuviossa, joita täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet koko illan varioivat, siinä, että ne olivat itse keksittyjä. Kuvioitten tarkoituksena näytti aivan selvästi olevan päästä kaltaisesi ihanan naisen läheisyyteen, mutta niistä puuttuivat varioituinakin kaikki alkeistanssillisetkin elementit, mikä sai tämän kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelman lässähtämään kerta toisensa jälkeen varsin pahoin. Ystävättäret päättelivät tästä, että täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten luulot olivat riittävän suuret jahdatakseen itse keksityillä kuvioilla kaltaistasi ihanaa naista. Tämä lisäsi kuitenkin tanssitunnelman lässähtämisen mahdollisuutta, sillä ystävättäretkään eivät havainneet vastaavaa kaltaisesi ihanan naisen saatua lopulta naistenhaun lopulla kiinni täysin uudenlaisen miestentanssikerhon kauhean salaperäisen ja saamarin tuuheatukkaisen komistuksen, jota oli tavoitellut siitä lähtien, kun oli havainnut komistuksen jättämässä talvipalttootaan narikkaan.
Ilmoita
Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon löydyttyä Suomi24-tanssiharrastuskeskustelufoorumiltamme kaltaisesi ihanat naiset alkoivat toivoa siitä ja eritoten sen saamarin tuheatukkaisista ja kauhean salaperäisistä komistuksista piristyslääkettä kilpailevalla ravintola ja lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla mitä ilmeisimminkin aina olleen täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten ja tuuheatukkaisten miesten itse keksimille kuvioille. Nimittäin täysin perinteisen miestentanssikerhon itsekeksittyjä kuvioita tanssiessahan kaltaisesi ihanan naisen sievän aivon hiphop-kampuksessa aivosolun viestintä tunnetustikin heikkenee, mikä väistämättä lässäyttää kaltaisesi ihanan naisen siihen mennessä saavuttamaa tanssitunnelmaa varsin pahasti.

Saamarin tuuheatukkaisen ja kauhean salaperäisen komistuksen kanssa tanssiminen sensijaan näyttäisi edistävän kaltaisesi ihanan naisen siihen mennessä saavuttamaa tanssitunnelmaa entisestään. Erityisen runsaasti kauhean salaperäisiä ja saamarin tuuheatukkaisia komistuksia on jäsenmäärään suhteutettuna nimenomaisesti täysin uudenlaisessa miestentanssikerhossa. Ja jo yhdenkin täysin uudenlaisen miestentanssikerhon kauhean salaperäisen ja saamarin tuuheatukkaisen komistuksen ilmestyminen tanssipaikalle elvyttää kaltaistesi ihanien naisten hiphop-kampuksten aivosolut, jolloin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten ja tuuheatukkaisten miesten lässäyttämä tanssitunnelma alkaa todellakin parantua.
Ilmoita
Täysin uudenlainen miestentanssikerho testasi täysin perinteisen miestentanssikerhon itse keksityt kuviot ja tuli siihen tulokseen, että ne sopivat siihen, mihin ne on kehiteltykin: nimittäin täysin perinteisen miestentanssikerhon omien tanssitunnelmien kohottamiseen. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisten ja hirmu salaperäisten komistusten järjestämässä testissä suurimmaksi ongelmaksi koettiin, että täysin perinteisen miestentanssikerhon itse keksityt kuviot on niin selkeästi profiloitu lähes yhtä komeille ja tuuheatukkaisille sekä salaperäisille miehille, että niitten käytöllä ei voi olla saamatta kaltaisesi ihanan naisen siihen mennessä saavuttamaa tanssitunnelmaa lässähtämään.

Tanssilajeille ominaisten perus- ja sitä edistyneemmät askeleettomuudet korvasi kaikissa testatuissa täysin perinteisen meistentanssikerhon itsekeksityissä kuvioissa ns turpakäräjämahdollisuus, jota täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaiset ja salaperäiset komistukset pitivät tositanssitilanteessa jopa todennäköisenä, jota hyödyntämällä seuraajaa eli kaltaistasi ihanaa naista mitä ilmeisimminkin voi läksyttää itsekeksityn kuvion aivan mahdottomista seuraamisongelmista heti parketilla ja jopa viikkojenkin päästä kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla.
Ilmoita
Täysin perinteisen miestentanssikerhon erotiikkapäivitysepisodi arvatenkin muodostui 2010-luvun toistaiseksi suurimmaksi tanssiharrastuskohusomepäivitykseksi, jossa puntaroitiin kenties juurikin sinun kaltaisesi ihanan naisen sekä tanssivallankäyttäjien eli täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten asemia ja asentoja tanssilattialla. Vain aniharva kohusomepäivityksen kilpailevalta ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselta keskustelufoorumilta lukenut nimesi päivityksen seksistiseksi saati tanssiharrastuspornografiseksi pläjäykseksi, jonka ilmeinen kohderyhmä oli kuka tahansa kaltaisistasi ihanista naisista.

Täysin perinteinen miestentanssikerho julkaisi erotiikkapäivityksensä erään mitä ilmeisimminkin kaltaisesi ihanan naisen tanssiasentoihin liittyvän päivityksen innoittamana. Tanssiharrastuserotiikkapäivityksen jälkeen täysin perinteisen miestentanssikerhon lakkauttamista ei uskallettu vaatia edes tanssihuumorimielessä, vaikka kysymyksessä oli täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten mielestä erittäin hauska ja jopa sarkastishuumorimainen keskustelu erittäin tärkeästä ja varsin ymmärrettäsistä syistä siihen saakka ääneen vaietusta aiheesta, josta aikuiset kieltämättä ovat silloin ja mikseipä tällöinkin puhuneet toisilleen hiljaa kuiskaillen. Ja täysin perinteinen miestentanssikerho saikin pitää valta-asemansa sekä ravintola- että lavatanssiharrastuksissa.

Näinpä ollen erotiikkapäivitys vilkastutti kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla toviksi keskustelua täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten tanssiasennoista ja kaltaistesi ihanien naisten velvollisuuksista tanssilattioilla. Keskeisintä keskustelussa oli, millä perusteella kaltaisellasi ihanalla naisella ei kertakaikkiaan ole keskustelussa mainituissa täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten tanssiasennoissa edes sievän nokan koputtamista ja millaisia tanssiasennontuottajia kaltaisesi ihanat naiset parhaimmillaan ovat sekä millainen kaltaisesi tanssia harrastava ihana nainen pinnallisimmiltaan oikeastaan on.
Ilmoita
Keskeiset ideologiset periaatteet osoittavat, että tanssi panostaa interaktiivisuuteen ajattelematta huomaamattomia haittatekijöitä. Eräitä yksityiskohtia lukuunottamatta naistenhaku näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa viimeaikaisia absurdeja väittämiä. Tapahtumat viime aikoina osoittavat, että miestenhaku parantaa laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä. Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että sekahaku ratkaisee ongelmia tutkittaessa yhä enemmän meitä haittaavia taakkoja.
Vaihtelevalla menestyksellä myös tanssin väliaika ennakoi osaltaan liian vähäisiä tuotannollisia resursseja. Ottaen huomioon oman tilanteensa, voi vain todeta, että kiimaiset naiset yllättää toimivuudellaan, ja selvittää samalla huomaamattomia haittatekijöitä.
Ilmoita
Kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin kiistaton kuningas, täysin perinteinen miestentanssikerho kokee pääasiassa esiteollisen yhteiskuntamme aikana perustetuilla tanssilavoillamme esiintyvän tanssitunnelman yhä yksinoikeudekseen, koska täysin perinteinen miestentanssikerho ensinnäkin perustettiin samoihin aikoihin ja toisaalta siksi, että täysin perinteisen miestentanssikerhon mielestä tanssitunnelma kuuluu erottamattomana osana itsekeksittyihin kuvioihin ja itsekeksittyjä kuvioitaan kehittelevän lähes yhtä komean ja tuuheatukkaisen miehen tanssimuotokuvaan. Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten onkin pakko jatkuvasti kehitellä yhä uusia kuvioita tavoitellessaan kaltaistesi ihanien naisten kustannuksilla omia siivujaan himoitsemistaan tanssitunnelmista. Ellei niitä keksi, epäonnistuu - jos ei kaltaisesi ihanan naisen moderneissa silmissä, niin takuulla täysin perinteisen tanssikerhon kutakuinkin yhtä komeitten ja tuuheatukkaisten miesten vanhoillisissa silmissä.

Kun lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumillamme tehtiin ensimmäiset havainnot täysin uudenlaisesta miestentanssikerhosta kauhean salaperäisine ja saamarin tuuheatukkaisine komistuksineen, alkoi täysin perinteisen miestentanssikerhon kehittelemien itsekeksittyjen kuvioitten ote kaltaistesi ihanien naisten tanssiharrastuksista hellittää: kaltaistesi ihanien naisten katseet kääntyivät tanssipaikoilla yhä yseammin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeista ja tuuheatukkaisista miehistä täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisiin ja kauhean salaperäisiin komistuksiin. Vallalle pääsi kaltaistesi ihanien naisten keskuudessa optimismi siitä, että kaikkien niitten itsekeksittyjen kuvioitten epäonnistuneitten seuraamisyritysten jälkeen kaltaisesi ihana nainen saattaisi ehkä sittenkin päästä tanssitunnelmaan kampauksesta ja huulipunasta riippumatta - kunhan seuraa saamarin salaperäistä ja kauhean tuuheatukkaista standardikuviota vievää komistusta.
Ilmoita
Kaltaistesi ihanien naisten samettisilta ihoilta löytynyt feromoni viittaisi esi- ja sitä myöhemmänkin aviollisen huikentelukemian olevan vallalla kaikissa kartoituksessa mukana olleissa tanssipaikoissa. Löytö siis käytännössä vihjaa, että vastaavaa kemiaa löydettäisiin muiltakin tanssipaikoilta.

Tämä täysin uudenlaisen miestentanssikerhon kauhean salaperäisten ja saamarin tuuheatukkaisten komistusten tunnistama feromoni näyttää kuuluvan huikenteluketjuferomoneihin. Huikenteluketjuferomonithan ovat jokseenkin negatiivisesti täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeisiin ja tuuheatukkaisiin miehiin varautuneita feromoneita ja reagoivat heihin siksi erittänkin voimakkaasti hylkien. Huikenteluketjuferomoneita pidetäänkin täysin perinteisessä miestentanssikerhossa pääsyyllisinä täysin uudenlaisen ja heidän tanssitteluetujaan uhkaavan miestentanssikerhon ilmestymiseen lava- ja ravintolatanssiharrastuskentälle.
Ilmoita
Minusta kirjoittajan tyyli ja ajatuksenjuoksu viittaa vahvasti lavoillakin silloin tällöin esiintyvään ns. omituiseen höpöttäjään. Joko avohoitopotilas tai muuten rassukka jonka pitää täällä purkaa kun ei lavalla oikein pelitä.
1 VASTAUS:
Tuo on NIIN totta! Viimeksikin happi loppui ja alkoi pierettää. Vai meniköhän se toisin päin.
+Lisää kommentti
Tanssitunnelman saavuttaminen saati siihen mennessä saavutetusta entisestään kohottaminen kenties minkään muun harrastuksen kohdalla ei ole naiselle yhtä haastavaa kuin tanssiharrastuksen. Kumpi miestentanssikerho - täysin perinteinen vaiko kenties täysin uudenlainen - olisi naisen tanssitunnelman entisestään kohottamisen kannalta paras valinta? Ja millaista tanssitunnelmaa kaltaisesi ihana nainen ylipäätään tarkemmin ajateltuna kaipaa?

Moni kaltaisesi ihanakin nainen uskottelee itselleen ja ystävättärilleen lässähtäneesstä tanssitunelmastaan huolimatta käyttäneensä täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean ja tuuheatukkaisen miehen sitä ennen valittuaan oikeaa miestentanssikerhoa. Mutta tosiasiassa täysin perinteinen miestentanssikerho voi olla ja yleensä onkin kaikkea muuta kuin oikea valinta. Nimittäin täysin perinteisen miestentanssikerhon hiertävät, kummallista kutinaa (näppylöitä) aiheuttavat ja syviä painaumia pakaraankin jättävät lähes yhtä komeat ja tuuheatukkaiset miehet eivät siis missään nimessä ole ainakaan jatkossa sopiva valinta, vaikka kaltaisesi ihana nainen olisikin tähän saakka kuitannut "oireet" lässähtäneen tanssitunnelman asiaankuuluvina jälkinä.
Ilmoita
Tanssilavoillamme pörhistelee tukuttain täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita ja tuuheatukkaisia miehiä. Väite perustuu kaltaistesi ihanien naisten kuluvana tanssisuvena ja sitä ennen tanssipaikoillamme tekemiin niukkoihin havaintoihin täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisista ja kauhean salaperäisistä komistuksista. Viime vuoden loppupuolellahan kaltaisesi ihanat naiset tekivät tanssihistoriaa, kun he kertoivat lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumillamme havainneensa ensimmäiset merkit tästä täysin uudenlaisesta miestentanssikerhosta, joka oli syntynyt nimenomaan saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistusten yhdistyessä tanssikerhoksi riehakkaassa saunaillassa.

Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon havaitseminen oli mullistava asia, sillä se ikäänkuin kääntäen vahvisti kaltaistesi ihanien naisten synkät epäilykset täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten tanssitunnelmia pahoin lässäyttelevistä vaikutuksista. Täysin uudenlaista miestentanssikerhoa analysoimalla kaltaisesi ihanat naiset onnistuivat nimittäin päättelemään, että toisin kuin täysin merinteisessä miestentanssikerhossa siellä salaperäiset komistukset ovat esimerkiksi lähempänä kahtasataa senttimetriä kuin sataakuuttakymmentä.

"Se oli yksinkertaisesti ihanaa ja sai ainakin minut herkeämättä kyselemään tanssipaikan muilta naisilta, kuinka yleisiä tämän kokoiset salaperäiset komistukset tanssipaikoillamme ovat ja miten usein ja missä vaiheessa he ilmestyvät narikkaan?": eräskin tuollaisen saamarin tuuheatukkaisen ja kauhean salaperäisen komistuksen uskomattomankin lihaksikkailla käsivarsilla hetkisesksi liitelemään päässyt kaltaisesi ihana nainen huokaillen muisteli kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla, jota kukkakeppimäiset täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat ja tuuheatukkaiset miehet pitävät mitä ilmeisimminkin ikiomana tanssiharrastusraportointimandaattinaan.
Ilmoita
Kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla raportoiva täysin perinteinen miestentanssikerho on kaikessa hiljaisuudessa ottanut haparoivia askeleita kohti standardikuvioihin perustuvaa koreografiaa. Täysin perinteisen miestentanssikerhon uudessa tanssikoreografiavisiossa standardit kuviot ja lajinmukainen vienti saattaisi toistaiseksi vielä melko kaukaisessa tulevaisuudessa edistää entisestään kaltaisesi ihanan naisen siihen mennessä saavuttamaa tanssitunnelmaa eikä lässäyttää sitä ainakaan niin pahoin kuten tällä hetkellä täysin perinteisen miestentanssikerhon itse keksimillä kuvioilla on tapana tehdä. Tämän vision hengessä täysin perinteisessä miestentanssikerhossa on alettu salaa katsella standardikuviovideoita juutupesta.

Kyseessä ovat vasta ensimmäiset askeleet standardikuvioitten opettelemiseksi koreografiaa varten, mutta täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistusten tanssiedesottamuksia kateellisina seurattuaan vakuuttuneita siitä, että toimiessaan standardit kuviot ehkä sittenkin tarjoaisivat huomattavia tanssitunnelmien kohottamismahdollisuuksia kaltaisillesi ihanille naisille. Ainakin kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelman lässähtäminen voisi täysin perinteisen miestentanssikerhon laskelmien mukaan viivästyä ensimmäisestä tahdista jopa kuudenteen viiva kahdeksanteen.
Ilmoita
Tuleeko kenellekään mieleen vielä yhtä tai mikseipä useampaakin tanssiuskomusta, jolle ei vielä ole tässä kyytiä annettu, mutta jolle tai joille toivoisi viimeinkin kyytiä annettavan?
2 VASTAUSTA:
Tanssimies lähti vain tanssimaan.
lähtix kirjoitti:
Tanssimies lähti vain tanssimaan.
Kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla vaikuttavan täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet on tiettävästi yksi kaikkien tanssiaikojen eniten kaltaistesi ihanien naisten siihen mennessä saavuttamia tanssitunnelmia lässäyttänyt tanssiharrastuspahis. Tanssiharrastusraporteissaanhan täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea ja tuuheatukkainen mies nimittäin on aina erittäin tyylikäs tanssimies, hirmu scharmikas viejä ja luonnollisestikin vain tanssimassa. Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten ja salaperäisten miesten tanssiraporttien tanssiharrastuspyhimysmäiset hahmot vaikuttaisivat siis olevan ainakin joiltain osin sepitettä tanssiharrastusraporteissa maituilla tanssipaikoilla olleitten kaltaistesi ihanien naisten omien tanssikokemusten perusteella.

Tanssiraportillisissa kommenteissaan kaltaisesi ihanat naiset ovat juonikkaine sanakäänteineen kuvailleet täysin perinteisen miestentanssiharrastuskerhon lähes yhtä komeitten miesten luonnetta synkäksi kolmikoksi, jossa kiteytyy mariseminen, makiavellismi ja tsygopatia. Mariseminen kuvaa sekä itse- että kuvioriittoista käytöstä. Makiavellismi viittaa himokkuuteen maistella tanssihunajata kaltaisesi ihanan naisen tunteista ja pyynnöistä piittaamatta. Tsygopatia merkitsee herkeämätöntä pyrkimystä kaltaisesi ihanan naisen samettiselle iholle.

Normaalin tanssiharrastusraportin ja tanssiharrastuspersoonallisuushäiriön raja näyttäisi siis olevan eritoten kilpailevalla ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisella keskustelufoorumilla raportoivilla täysin perinteisen miestentanssikerhonn lähes yhtä komeilla miehillä jopa jonkin verran liukuva. Lievimmissä tapauksissa kaikissa kolmessa piirteessä ei välttämättä ole kysymys puhtaasti tanssiteknillisestäkään ongelmasta, vaan enneminkin sinänsä toki täysin inhimillisiin tanssitapahtumien jälkeenpäin omalta kannalta katsoen parhain mahdollisin päin selittelyyn liittyvien taipumusten ääripäästä.
+Lisää kommentti
Kaltaisesi ihana nainen toisensa jälkeen on ollut tanssipaikoilla mitä ilmeisimmikin jo jonkin aikaa vähän sitä mieltä, että kaikki miehet eivät ehkä näytä yhtä varteenotettavilta vaihtoehdoilta tanssiteltavaksiantautumismielessä. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaiset ja kauhean salaperäiset komistukset päättivät kuluneena kesänä laittaa epäilyksen koetukselle. He kiersivät nimittäin huomiota herättämättä kattavan valikoiman tanssilavoja, jotka olivat olleet täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeiten ja tuuheatukkaisten miesten suosimien tanssilavojen hottis-100-listalla kesinä 1885-2016 ja ryhtyivät selvittämään kaltaisesi ihanan naisen mielestä tanssiteltavaksiantautumismielessä varteenotettavimman miestyypin anatomiaa.

Kesän kuluessa selvisi, että tanssipaikkojen varteenotettavin miestyyppi tanssiteltavaksiantautumismielessä oli kaltaistesi ihanien naisten mielestä kauhean salaperäinen ja saamarin tuuheatukainen siten, että miehessä on riittoisa ripaus herrasmiesmäisyyttä erottamaan hänet myös silmät suljettuina illan viimeisillä hitailla tanssittaessa kukkoilevista täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä tuuheatukkaisista ja komeista miehistä. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon tutkimustuloksen perusteella voidaankin todeta, etteivät kaikki miehet todellakaan vaikuta kaltaisestasi ihanasta naisesta yhtä varteenotettavalta vaihtoehdolta tanssiteltavaksiantautumismielessä: nimittäin liiaksi täysin perinteisen miestentansikerhon lähes yhtä komeita ja tuuheatukkaisia miehiä vähänkin muistuttava mies ei näytä edes suurin tanssivaivoin nousevan kovin korkealle kaltaistesi ihanien naisten tanssiteltavaksiantautumismielessä varteenotettavimpien miestyyppien listoilla.
Ilmoita
Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies etsii naistenhakurivistä kohdetta, joka on väritykseltään tumma tai mieluiten vaalea eli parilla sanalla sanoen kaltaistasi ihanaa naista. Tuollaisen täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen ruumis on varsinkin selästä melko tuuhean karvan peitossa, mutta päälaella ei ole yleensä yhtä tuuheaa karvoitusta. Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea mies on hyvin runsaslukuinen ilmestys tanssipaikoilla kautta koko vuoden: niitä voi olla esimerkiksi buffetissa ja tanssipaikan pysäköintialueella eikä kaltaisesi ihanan naisen todellakaan ole helppo hätistellä niitä pois kimpustaan. Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten miesten levinneisyysalueen raja noudattelee laitimmaisen tanssipaikan tontin takalaitaa.

Täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komea ja tuuheatukkainen mies valitsee kohteensa näköaistinsa avulla, jolloin kaltaisesi ihana nainen saa täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen ällistyttävänkin liukkaasti liikkeelle. Joskus täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen hyökkäyksestä ei ole varsinaistakaan haittaa, mutta suurin osa kaltaisistasi ihanista ja vähän muunkinlaisista naisista allergisoituu täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komean miehen tuuhealle selkäkarvoitukselle, joka tanssipaidan läpi hyvin epämiellyttävällä tavalla pistelee. Tällöin seurauksena on kauhean ikävä selkäkarvoitusihottuma, jonka vuoksi kaltaisesi ihanan naisen iholle nousee kivuliaita paukamia ja kihelmöiviä vesikelloja.
Ilmoita
Tuuheatukkaisimmat miehet tulevat täysin perinteisen miestentanssikerhon ulkopuolelta! Nimittäin kuin tyhjästä tanssipaikan narikkaan silloin ja mikseipä tällöinkin ilmestyvien kauhean salaperäisten komistusten lähteestä on kuluneen kesän aikana saatu kenties juurikin sinun kaltaistesi ihanien naisten aina niin ansiokkaista toimista lisää tietoja ja havaintoja. Nuo kaltaistesi ihanien naisten keräämät tiedot ja havainnot tarjoavat vakuuttavia todisteita siitä, että näitten tanssipaikoillamme tavattavien saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistusten lähde todellakin on jokin muu kuin täysin perinteinen miestentanssikerho.

Havaintojen mukaan tuuheat hiukset omaavien miesten jakauma tanssipaikoilla ei ole tasainen vaan on se enneminkin satunnainen, koska täysin perinteisestä miestentanssikerhosta nimittäin saapuu kaikille tanssipaikoille joka ilta jopa yli tuhatkuusisataa prosenttia enemmän lähes yhtä komeita ja tuuheatukkaisia miehiä kuin täysin uudenlaisesta miestentanssikerhosta. Näin epäsäännöllinen jakauma ei täsmää kilpailevan ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin, joka tunnetustikin on täysin perinteisen miestentanssikerhon pääkallonpaikka, kuvagallerian kanssa, joten kaltaisesi ihanat naiset pitävätkin hyvin varmana sitä, etteivät nämä saamarin tuuheatukkaiset ja kauhean salaperäiset komistukset millään voi olla täysin perinteisestä miestentanssikerhosta.

Tanssipaikoilla kaltaistesi ihanien naisten toimista sillointällöin tavattujen salaperäisten komistusten kohtaamistodennäköisyydeksi laskettiin kesäkuukautisen havaintojakson perusteella ehkä kerran kesässä. Lähes yhtä komeita ja tuuheatukkaisia täysin perinteisen miestentanssikerhon miehiä kaltaisesi ihanat naiset olisivat voineet havaintojakson aikana tavata useita kymmeniä joka ilta, mikäli olisivat halunneet.
Ilmoita
Yleensä hän on lava- ja ravintolatanssiharrastuspaikan ainoa saamarin tuuheatukkainen ja kauhean salaperäinen komistus. Kaltaisesi ihanan naisen siihen mennessä saavuttaman tanssitunnelman entisestään kohottamista ja viereisestä parista flirttailevan toisen ja ehkä kolmannenkin ihanan naisen kanssa silmäpelailemista, jotta mahdollisimmankin moni kaltaisesi ihana nainen saisi edes aavistuksia tanssitunnelmista: tällaista on täysin uudenlaisen miestentanssikerhon kauhean salaperäisen ja saamarin tuuheatukkaisen komistuksen lava- ja ravintolatanssiharrastus täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeitten ja tuuheatukkaisten miesten keskellä.

Hän on oivaltanut, että kannattaa ilmanmuuta viettää sekä lava- että ravintolatanssiharrastusaikaa täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä tuuheatukkaisten ja komeitten miesten keskellä, koska se on varminta. Täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistusten kanssa ei hänen mielestään ole mitään syytä pyrkiä aikaa viettämään muutoin kuin kerhon sääntömääräisissä saunailloissa: nimittäin jos tanssipaikalla olisi muita täysin uudenlaisen miestentanssikerhon salaperäisiä komistuksia, he olisivat kaikki omillaan, mutta kun huolellisesti ympäröi itsensä täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeilla ja tuuheatukkaisilla miehillä, kaltaisesi ihanan naisen suosiosta kilpailevista ei ole pelkoa.
Ilmoita
Suomi24-lava- ja ravintolatanssiharrastuskeskustelufoorumia tiedotuskanavanaan silloin ja mikseipä tällöinkin pitävä täysin uudenlainen miestentanssikerho antaa kenties juurikin sinun kaltaisellesi ihanalle naiselle muutamia vinkkejä saamarin tuuhetukkaisen ja kauhean salaperäisen komistuksen lähestymiseen.

Mikäli tanssipaikalla havaitsemasi kauhean salaperäisen ja saamarin tuuheatukkaisen komistuksen kainalossa on jo mielestäsi melkeinpä sinun kaltaisesi ihana nainen, tiedustele ensin häneltä, voisitko kenties vaihtaa parikolme sanaa komistuksen kanssa kahden ja kesken. Jos salaperäinen komistus on on kuin satumaisen onnenkantamoisesi ansiosta yksin, sinun on parasta lähestyä komistusta viipymättä, vaikka et vielä tuntisikaan häntä.

Kun kohtaat esimerkiksi tanssipaikan narikassa saamarin tuuheatukkaisen ja kauhean salaperäisen komistuksen ensimmäistä kertaa, tervehdi häntä asettumalla komistuksen kulkureitille. Pidä ryhti hyvänä ja aseta kätesi lanteillesi siten, että tervehtimisasentosi voi tulkita haasteeksi. Muista kuitenkin puhua komistukselle lempeällä äänellä.

Älä milloinkaan ryntää kauhean salaperäisen ja saamarin tuuheatukkaisen komistuksen perään ja asetu odottamaan komistuksen selkäpuolelle. Komistus saattaa pitää sitä jahtaamisena.

Saamarin salaperäisen ja kauhean tuuheatukkaisen komistuksen eleistä voi kaltaisesi ihana nainen saada vihiä, tunteeko komistus olonsa mukavaksi seurassasi. Mikäli komistus vilkuilee kelloaan tai kehittelee toinen toistansa hatarempaa tekosyytä, lopeta kauhean salaperäisen komistuksen saamarin tuuhean tukan pörröttäminen ja jos mikään muu ei auta, niin anna komistukselle mahdollisuus tanssia kanssasi hieman avoimemmassa otteessa, jolloin komistus ei enää ehkä tunne olevansa ansassa.

Ja lopuksi kaltaisesi ihanan naisen tulisi muistaa, että vaikka tuntisit komistuksen mielestäsi kuinka hyvin, älä siitä huolimatta jätä edes tanssipaikalla komistusta hetkeksikään yksin muiden mielestäsi melkeinpä yhtä ihanien naisten tanssipaikalla ollessa!
Ilmoita
Täysin perinteisen miestentanssikerhon ympärillä jatkuva kohu poiki jälleen uuden kohun, kun tanssitteluvastaava Jamppo Kerho (kalju) kieltäytyi jälleen ojentamasta kättä häntä miestenrivistä hakemaan tulleelle kaltaisellesi ihanalle naiselle. Kerhon mukaan päätös kieltäytyä hausta ei suinkaan tapahtunut viime hetkellä, vaikka sellaisen kuvan on tanssitteluasiasta voinut siinä hakutilanteessa saada, sillä Kerholle entuudestaan tuntematon tanssiinhakija pöllähti siihen kesken valkkaamisprosessin.

Kerho sanoo ilmoittaneensa jo iltapäivällä tanssinjärjestäjälle, ettei halua tanssitella tuntemattomia naisia niissä tansseissa. Nimittäin päätös liittyy hänen mukaansa suoraan tuntematon tanssiinhakija -ongelmaan. Tällöin se (käden ojentaminen) oltaisiin voitu tulkita niin, että täysin perinteisen miestentanssikerhon johtokunta ja Kerho tanssitteluvastaavana ikäänkuin hyväksyisi tuollaiset hakuylilyönnit, jollainen siinä hakutilanteessa olisi syntynyt. Sitäpaitsi muutkin täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeat miehet ovat Kerhon mukaan monasti kertoneet tuntemattoman tanssiinhakijan tanssittelun yhteydessä ilmenneistä ongelmista kuten esimerkiksi kankeasta seuraamisesta ja sekaannuksista askelissa.

Tuntematon tanssiinhakija on Kerhon mielestä sinänsä toki hyvä, mutta Kerho kertoo tanssitelleensa heitä jo riittävästi eikä ole kertaakaan siitä pitänyt eikä se hänen mukaansa siitä miksikään muutu. Ja ovathan tuntemattomat tanssiinhakijat Kerhon mukaan itsekin myöntäneet nämä tanssiinhakuylilyöntinsä toteamalla enemmän tahi vähemmän suoraan, ettei heidän ehkä sittenkään olisi pitänyt milloinkaan Kerhoa tanssiin hakea eikä täysin perinteisen miestentanssikerhon tanssitteluvastaavakaan voi Kerhon mielestä missään tanssitteluolosuhteissa lähteä siitä, tuollainen tanssiinhakutoiminta olisi ok.
Ilmoita
Lava- ja ravintolatanssiharrastustaivaalla tapahtuu Pääsiäisenä. Nimittäin lähes yhtä komeitten ja tuuheatukkaisten miesten ikioma tanssikerho, täysin perinteinen miestentanssikerho tuhoutuu näillä näkymin Pääsiäisenä. Näin toteavat täysin perinteisen miestentanssikerhon atk-asiantuntijat, vaikka aikoinaan hekin lupasivat, että täysin perinteinen miestentanssikerho ei tuhoudu ikinä.

Täysin perinteisen miestentanssikerhon tanssiuutispalvelu Tanhua nimittäin ilmoitti äskettäin saaneensa atk-osastolta kuulla, että Mikromikko ei enää lähetä dataa kuvaputkelle eikä eikä näppäimistölle eikä vastaanota dataa näppäimistöltä. Niinpä täysin perinteisen miestentanssikerhon Mikromikkoa ei voi enää hallita, joten Mikromikko pyörii nyt omillaan ja todennäköisesti palaa Pääsiäisenä atk-pöydällä, kun atk-ajan hammas nakertaa käytännössä jo yli kaksikymmentä vuotta sitten atk-romuksi muuttunutta Mikromikkoa yhä ahnaammin kohti vihoviimeistä sykliä.

Mikromikon kovalevyn laakeri rutisee yhä voimakkaammin - jo yli 98 desibeliä (dB)! Laakerista voi täysin perinteisen miestentanssikerhon tuhoutuessa irrota puolengrammanpainoisia kuulia, kertoo täysin perinteisen miestentanssikerhon tanssiuutispalvelu Tanhua ja jatkaa, että täysin perinteisen miestentanssikerhon jäsenrekisteri ja minne menossa kalenteri sekä kilpailevalle ravintola- ja lavatanssiharrastusaiheiselle keskustelufoorumille kirjoitettavien tanssiraporttien kannalta katsoen elintärkeä Word95 ovat viimeisimmän ennusteen mukaan Pääsiäisenä tuhoutuvan Mikromikon kovalevyllä eikä luotettavan Mikromikon varmuuskopioita ole atk-osaston asiantuntijoitten mielestä ennennkään tarvinut ottaa.
Ilmoita
Kuinka monta täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeata ja tuuheatukkaista miestä tarvitaan lässäyttämään usean sadan kenties juurikin sinun kaltaisesi ihanan naisen tanssitunnelma?

Ei yhtään. Nimittäin jo pelkkä ajatus tanssimatkalla siitä, että siellä on taas niitä täysin perinteisen miestentanssikerhon lähes yhtä komeita ja tuuheatukkaisia miehiä odottelemassa, saa hyvin monelta kenties juurikin sinun kaltaiseltasi ihanalta naiselta tanssitunnelman minimissänsä lievään laskuun.
Ilmoita
Moi!

Kuka siellä?
Ilmoita
Voitteko kuvitella, että edellisestä tanssiuskomukselle annetusta kyydistä on kulunut jo yli vuosi?
Ilmoita
Miltäköhän kenties juurikin sinun kaltaisen ihanan naisen vatsanpohjasta tuntuu, kun lueskelet täältä näitä täysin uudenlaisen miestentanssikerhon saamarin tuuheatukkaisten ja kauhean salaperäisten komistusten sekä etsintä- että käyttöohjeita?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tanssiuskomuksille kyytiä!

Tanssiharrastuksesta liikkuu tanssia harrastavien naistenkin keskuudessa monenlaisia uskomuksia, joista kaikki eivät läheskään aina ehkä täysin vastaa tanssilavoillamme eivätkä tanssiravintoloissammekaan vallitsevaa todellisuutta. Mikä lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumimme komeissa miehissä ihanaa naista eli sinua viehättää? Laitat itsesi kotona oikein nätiksi ja niiaat kilpailevan lavatanssiharrrastusaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeitten miesten kanssa vain ja ainoastaan säästösyistä tekemäsi monen tunnin kimppakyydin jälkeen hakualueella yhdelle foorumimme komeimmista miehistämme ja tunnet, kuinka vatsanahassasi kipristelee, kun häikäisevä hymy häivähtä tämän uskomattoman komistuksen koko virheettömän purukaluston leveydeltä ja ihmettelet, miksi tämä mies antaa juuri sinulle parketilla aikamoista haipakkaa eikä edes hataralla tekosyyllä pakkeja, kuten kilpailevan lavatanssiharrastusaiheisen foorumin lähes yhtä komeilla miehillä yleensä on tapana?

Kilpailevan lavatanssiharrastusaiheisen keskustelufoorumin kukkoilevat ja lähes yhtä komeat miehet keksii seuraavana aamuna tai ehkä jo kotimatkallaan keskenään selitykseksi peräkammaripojan syndroman, mutta vikaan meni, kuten itsekin tuon komean miehemme kanssa jo kotimatkalla vähän epäilit. Itsekinhän olet jo jonkin aikaa nimittäin ollut sitä mieltä, ettei edes pari bussilastillista lähes yhtä komeata vaikkakin omista mielistään erittäin tanssitaidollista miestä juurikaan nosta naisten rivissä hakuinnostusta. Miestenhaulla salamannopeasti naistenriviin ronklaamaan ryntäävää mainitut pari bussilastillista lähes yhtä komeata miestä sen sijaan selittää sinunkin mielestä jo jonkin verran.

Täsmällisempi selitys on kuitenkin ihanien naisten tiivistyminen komeitten, siis kaikkein cooleimpien miesten ihoille. Foorumimme cooleimpien miesten ilmaantuessa tanssipaikoille kyynerpäätaktikointi naistenrivissä lisääntyy sen verran, että siitä syntyy hakurivissä etuilustakin naisten kesken pientä suukopua. Kilpailevan lavatanssiaiheisen keskustelufoorumin lähes yhtä komeat herrat alkavat käydä siinä vaiheessa niin kuumina, että ihanatkin naiset alkavat haihtua heidän tanssi-ihottumien vaivaamien ihojensa läheltäkin. Cooleimmaksi jäävät tällöin foorumimme komeat herrat, joten ei ole mikään tanssifysikaalinenkaan ihme, että ihania alkaa väkisinkin tiivistyä heidän ihoilleen.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta