Renault Kadjarin koeajo

EhkäOstan

Joko olette koeajanut Kadjarin? Olisi mukava kuulla muidenkin mielipiteitä.

18

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • frank6868686

      Mukava peli, hyvä näkyvyys ja jämäkkä ajaa. Automaatilla rentoa ajamista. Tavaratila on pieni. Neliveto-automaatti-dieseliä odotellessa.

    • rhtrhth

      Karsean näköinen keula joten ei jatkoon.

    • Hyvä_oli

      Kävin ajamassa, vaikutti aika hyvältä, vaikkakaan pikkuinen bensakone ei vakuuttanut. Vakavasti harkitsen tuon ostamista - isommalla dieselillä ja nelivetoisena.

      • Hyvä_oli

        Ostin juuri tuon nelivetomallin, viikko on ajeltu. Todella tyytyväinen olen.


    • Poju83

      Tänään kävin ottamassa kylmätyypit. Materiaalien laatu ja viimeistely olivat kohdallaan jo "zen" varustelupaketin yhteydessä. Koeajo jäi tällä kertaa väliin, kun liikkeessä ei ollut esillä automaattivaihteista (edc-kaksoiskytkin) versiota. Sen verran hyvältä paketilta tuo kaiken kaikkiaan vaikutti, että täytyy lähipäivinä suorittaa koeajo edc-vaihteistolla varustetulla yksilöllä.

    • renaultkad

      Renault Kadjar TCe 130- bensakoneella testattu tänään. Tässä kommentit:
      - moottori vääntää mukavasti jo alhaalta ja vie mukavasti autoa.
      - ajo-ominaisuudet yllätys, melko jämäkkä ja ei huoju. Kaupungissa helppo ajaa. Maantiellä mukava ja melko hiljainen hyvällä päällysteellä. Laadukkaan oloinen kokonaisuus.
      -tilat sisällä hyvät ja etenkin takana. Tavaratila vaikutti tavalliselta keskiluokan farmarin kokoinen.

      Korkealta näkyvyys hyvä ja suuret taustapeilit.
      Tässä seuraava vahva autoehdokas.

    • rellulla

      Tekisi mieli houkutella ukko koeajolle. Mahtuuko pitkä mies kuskin paikalle yhtä hyvin kuin Meganessa? Entä mahtuuko laskettelusukset, kun laskee toisen takapenkin? Onko siis yhtä paljon tilaa kuin Meganessa? Näyttää jotenkin lyhyemmältä.

      • muutamia.juttuja

        Mahtuu laskettelusukset. Harmi vaan, että ei ole suksiluukkua, vaan pitää koko toinen puoli takapenkistä kääntää, jolloin takapenkkiläiset joutuvat istumaan kylki kyljessä toinen keskipaikalle. Ihme kun ei ole suksiluukkua voinut tehdä, vaikka ainakin Bose-varustelutasossa on keskellä kääntyvä kyynärtuki mukitelineinen, jonka takana olettaisi olevan suksiluukun, muttei ole. Pitää ehkä itse sahata siihen joku luukku :D

        Muutenkin on muutamia omituisuuksia, mitkä luulisi nykyisin olevan perusjuttuja, varsinkin paremmin varustelluissa versioissa. Mutta puuttuu mm. auton nopeuden mukaan säätyvä äänenvoimakkuus, valaistus muiden kuin kuskin ovien ikkunannostinkytkimissä, kertapainallustoiminto vain kuskin ikkunassa, ei automaattisesti taittuvia sivupeilejä, vaikka sähköllä taittuminen onkin, ei lukitusta eikä valaistusta hansikaslokerossa, eikä kaasujousia konepellissä.


    • Karjar-kuski

      Meillä päädyttiin valitsemaan Kadjar. Tilaa on enemmän ja ulkonäkö viehätti myös Qassua enemmän. Päätimme luottaa siihen, että panostukset laatuasioissa näkyvät ja myös tuntuvat jälleenmyyntihinnoissa n. 4 vuoden päästä. :) Ton hintaluokan autoissa on kuitenkin kaikissa jotain toivomisen varaa. On myös kokemusta sekä Subarusta, Toyotasta, Rellun Lagunasta, Volvoista, Volkkareista ja Bemuista. Näistä Subaru, Toyota ja Volvot olivat luotettavia. Bemun ja volkkarin kanssa on ollut tyyreimmät ja vakavimmat ongelmat. Lagunassa oli pientä sähkövikaa ja laakerijuttua, mutta ei mitään isoja juttuja. Aika näyttää oliko hyvä vai huono päätös.

    • dgdfgfdgdfg

      Varmaankin haluttu käytettynä kun Ranskalaisista lähtee jo kolmannes hinnasta kun saa kilpiin.

    • kiinnostus_heräsi

      Tänään oli Hesarissa koeajettuna. Enimmäkseen positiivista arviota. Moitittavaa listalta löytyi "ranskalainen pehmeys". Se pistää kyllä kiinnostumaan autosta. Täytyypä käydä koeajamassa keväämmällä. Nykyinen auto on C5 Tourer Hdi163 automaatilla, josta on vaikea pistää paremmaksi. Hiukan korkeampi se voisi kyllä olla.

      • Katjaar

      • pökkelöitä

        Pehmee jousitus lisää pitoa talvikelissä! Japsin pompottovalla jousituksella mennään mettään! Huom!!! Jos ei osaa käsitellä!


    • Autoäijä

      Kadjar koeajettu ja tilattu! Ja koeajettu aika monta muuta ennen sitä, nyt ei lähdetty ostamaan minkään merkkistä autoa vaan vähän korkeampaa, automaatilla, golfbagit pitää mahtua kyytiin, sisustan laadukkuus ja taloudellisuus ei haittaa. Valinta kohdistui Kadjariin, diesel automaatti Bosena vielä vähän lisäherkkuja päälle. Oikeastaan se vastine mitä rahalle sai oli jopa hämmästyttävän hyvä. Kannattaa lueskella myös esimerkiksi netistä testejä ja koeajoja englannista, muutamia lainauksia sieltä: "melkein premium mutta maksaa kolmanneksen vähemmän" vertailua esimerkiksi Tiguaniin "Tiguan maksaa paljon enemmän eikä lisärahalle saa oikein mitään katetta". En ole minkään automerkin kiihkeä fani, minulla on ollut 30 vuoden aikana lähes kaikista maista ja merkeistä , ainoastaan korealaisista ei ole vielä kokemuksia, tälläkin hetkellä perheessä kolme erimerkkistä autoa, joten katson pystyväni jollain tavalla puolueettoman arvion antamaan.

    • puurastaja

      Hyvä ostos. Meillä vastaava Sähkösäätöisellä Kuljettajan istuimella.

    • Renööö

      Olen harrastanut autoja koko elämäni ja tiedän niistä suhteellisen paljon - ainakin omasta mielestäni. Etsin nimenomaan järkevää autoa, jossa hinta/laatu/koko olisi sympioosissa. Kun Kadjar on vielä ihan sairaan makean näköinen (varsinkin tulenpunaisena) ja siinä on 4 vuoden takuu, valita oli helppo. Järkiauto, joka ei kuitenkaan näytä järkiautolta vaan päinvastoin: siinä on japsitekniikka ja ranskalainen muotoilu keskiluokan SUV:ssä 4 vuoden takuulla. Valinta oli helppo: Kadjar 1,5 dCi aut Bose- varusteilla - ja ei kun poppi soimaan ja baanalle!

      • korjaamopäällikkö

        Juu huomaa että olet harrastanut ERITTÄIN vähän autoja & autojen laittamista. Ota pää pois PERSEESTÄ.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2001
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1908
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1495
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe