Haitin musta magia

blacks_stories

Otsikon mukaisesti ystäväni tuli Haitilta ja toi mukanaan minulle muistoksi reissusta erikoisen pienen pullon jossa oli mustaa nestettä jonka hän väitti liittyvän voodoohun Hän pyysi että ottaisin sitä käsilleni että pian alkaisi tapahtua kummia mitä ei tavallisesti koe. Heh eh eh, no jos hyvä ystävä kehoittaan niin tekemään niin olkoon sitten ajattelin ja otin mustaa rasvamaista ainetta käsiini joka hieroessa katosi kuin imeytyen. Mitään ei tietenkään tapahtunut mutta ystävä jatkoi sanoen tähän tapaan, osta yksi arpa kioskilta hyvään tarkoitukseenhan raha menee jossain puitteissa jos et voita. No siinä kioskilla poiketessa samaan aikaan ystävän lähtiessä pois ostin arvan mikä merkillistä oli voitto arpa. Ei työntekoa kuitenkaan voinut voitolla jättää. Ajattelin että ostan toisenkin kun yksikin antoi noinkin mukavasti. Voittoarpa osui jälleen. Jopas nyt ajattelin. Lähdin kotiin enempää tapahtuneesta ajattelematta. Mainittakoon tämä ystäväni oli sattuneesta innostuneempi ja arvaten liitti sen tämän tuomansa "pimeän aineen" tekosiksi. Kotona avasin omat tavanomaiset keskustelukanavat netissä ja siihen juttusille yllättäen tuli nuorehko tyttö jolle olisin voinut olla ikäerolla isäkin. Tuo tyttö puhui levottomia minulle kuin riivajan vallassa ehdotellen kaikenlaista peliä. Hävyttömät puheet jatkuivat niin että teki mieli sanoa hänelle suoraan että oletko nuoresta iästäsi huolimatta jo täyshoro niin rivoja hän minulle viestitteli. Eikä mennyt aikaa kun yllättäen juttusille saapui varttuneepi nainen joka halusi puheyhteyteen kanssani puhelimella. Miten menin suostumaan henkilökotaisten puhelinnumeroiden vaihtamiseen. Hänen puheet olivat samaa mitä olivat tuolla nuoremmalla kijoittelijallakin. Tätä vanhempaakin naista olisi pitänyt kyydittää kovaa. Jopas jopas tuumailin näitä yllättäviä äkkikäännöksiä. Yöllä heräsin kun seinään ikään lyötiin nyrkillä parikin kertaa mutta käydessäni tarkistamassa asijaa ei löytynyt mitään syytä siihen. Hautasin mustan pullon jakamaan yllätyksiään jollekkin rakennusmiehelle. Tuo ystävänikin on päässyt asian yli eikä ole kysynyt enää mitään tuliaisestaan.

http://img04.deviantart.net/89e5/i/2009/192/2/5/black_magic_2_by_liam_stock.jpg

3

141

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • enkatkeraollenkaan

   Mukavalta kuulostaa vaan jos vaatimattomaan elämään tyytymätön nuori raksanmies löytää mustan putelin ja kokee elämän valosamman puolen, rahan tuoksun, ottaa toki lopputilin, haistattaa pomolle, näkee suuret kaupungit, iloiset baarit, määrättömät flrtit, keinuvat tyttöjen takamukset, nauttikoot hah haa

   https://www.youtube.com/watch?v=bx3s99FNXzI

   päin vastoin oppikoon tietämään syvällä pimeässä on enää tarttua kiinni vain kuunvalosta kuin myöskin on luovuttava kaikesta ja annetava sydän itse pirulle. Viimeistään kun puteli on tyhjä :P

  • black_stories

   Et naperoilla olis riittävän jännää kesälomien loppuessa ajattelin jatkaa vähäsen et ehkä ja ehkä pullo sisällöltään liittyi voodohon. Väitetään Voodoon käsittelevän varsinkin pyhiä esineitä sekä kauheaa, näkymätöntä ja käsittämätöntä voimaa. Näin niissä yhteyksissä merkillisen unen mikä oli erehdyttävän todentuntuinen valveilla olemisen kanssa. Aurinkoinen kirkas päivä ja kohotin kädessä mustaa pulloa joka imi itseensä ympäristön valoisuutta. Tuntui jälkeenpäin et pullon sisälältö mahdollisesti pyrki unen kautta vaikuttamaan valintoihin. Ehkä kohdallani parempi unohtaa tuo lahja varsinkaan kun en voi elää nuoruuttani uudestaan. Voodoon henki elää aina samanlaisena. Pöö!

   http://img.wallpapergang.com/25processed/risen 2 learn voodoo magic.jpg

  • xxeeexxss

   En osaa sanoa mistä oli kysymys mutta ,minulla oli aikoinaan haitilainen "kummityttö". Autoin häntä kymmenisen vuotta ja sinä aikana elämässäni tapahtui paljon positiivista. Ei mitään lottovoittoja tai ihmeitä mutta normaalia parempia asioita. Olisiko ollut Haitin valkoista magiaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   35
   4217
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   123
   1881
  3. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   173
   1096
  4. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   191
   921
  5. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   881
  6. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   169
   881
  7. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   726
  8. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   40
   725
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   36
   716
  10. Sellaista........

   Nyt tähän puuttuu muutkin🤷‍♀️...mä en kestä.
   Ikävä
   50
   680
  Aihe