2000News. Kun nainen tuli kaapista.

2000News

Good Evening from Nasaret Miu Miau.
Topics are The Woman.

----------------------

2012 Astrologisen kausivaihdoksen jälkeen on sopivaa kysyä: Tulivatko naisen ulos kaapista?

- Eivät vielä ole tulleet, mutta kovaa vauhtia edetään. - vastasi lehmätutkija M.Teuvo

- Eletty vain 3 vuotta. Mitä sinä odotat? - Teuvo jatkoi.

Mitä nainen haluaa, mitä nainen tahtoo? Naisella on samat arvot kuin ennen, tissit, keho, pää, vagina. Todettu on, mutta muutos tuntuu siten, että niitä näkee tykistön kapteeneina ja presidentteinä.

Sanonta kuuluu: kun nainen jättää kotiliesiä, niin yhteiskunta kärsii. Onko nykyisin yksinäisyyttä, pahoinvointia, moraalittomuutta?

Naisen arvo on sosialismi, keskiverto, tasaarvo. Jaetaan omaisuutta, tehdään yhdessä töitä, jaetaan perheitä, lapsia, seksikumppaneita, koteja, tavaroita. Miksi on pahoinvointia?

Onko naapurirouva äitisi arvoinen? Onko ystävä lapsi oman lapsesi arvoinen? Ei ole. Kun ei ole yhtymäkohtaa ihmisiin, kotimaahan, itseensä, työhön ja kaikkeen, niin se kasvattaa aivoja, mutta on haastavaa. Miksi on kaikki sekoittunutta? Koska on Globaalista liikettä. Maapallo liikkuu historiassa eteenpäin ja ihmisrotu yhtenäistyy. Pirstaleisuus, irrallisuus on välttämätöntä.

Äiti, missä olet?! - huudamme.
Lapseni, tule luokseni! - huudatte.

Eikös äiti pidä huoltaa, sanoo vieras rouva ja vie lastasi, eikä äiti sano mitään vastaan. Vilkuttaa hyvästiksi. Kova äiti on sosialismin perikuva. Tarvitaan vahvaa Perheyhteiskunta käytäntöä, muuten nainen sosiaalistuu liikaa hulluuden partaalle. Mies tulee ja palauttaa lapsen, äidin.

Nainen on Jumala ja paholainen, kun lapsi katsoo anelevasti silmiin ja nainen jättää.

Miehen järjellinen suunta on vertikaalinen ja naisen horisontaalinen. Risti on välimuoto. Kepit pitävät toisiaan yhdessä, eivätkä suorat leviää. On tasapaino. Homolesbo suhteissa on kovuutta, vauhtia, mutta ei ole kumottavuutta.

Mitä sitten tapahtuu naiselle 4.8.2015?
Hyvä kysymys.

Paikallisesti sitä ja tätä.
Yhteiskunnallisesti Suomessa ja muualla....
Suomessa nainen taistelee seksistä. On viehättävää nuorisoa ja ankaraa vanhusväestöä. 3 vuotta vanha maapallo ei ole vielä edes alkutaipaleellaan. Eka chakra jyrää meitä. Miten perheelle käy, miten kotimaalle käy, miten kaikelle käy?
Globaalisti nainen taistelee seksistä.

Samassa, muistakaa, on tasapainoa. Jos on voimaa niin on vastavoimaa. Reflektioteoria kertoo, että objektit ovat suhteessa.

Nainen yrittää olla hyvä äiti, hyvä älyn käyttäjä, hyvä työtekijä, vaimo ym. Samassa nainen käy kuumana, hän piilottelee vaginaansa tamppooneja ja leikkikaluja, hän puristaa jalkansa tiukasti yhteen ja pyllystelee mielellään ja salakavalasti. Kuka minä olen - hän ajattelee. Pitkään jatkuu orgasmi satoja? tuhansia vuosia? Mutta kun loppuu, niin ei ole enää kuumottavuutta. Silloin alkaa äitiys. Silloin minä synnyt maapallolle uudelleen, sillä en ole tyytyväinen nykyiseen syntyvyyteen, äitiyteen, sillä kolmas osa naisista keisarileikataan ja lapsia hoidetaan erillään vanhemmiltaan ja äidit eivät rintaruokki ja perheet eroavat.

En minäkään tiedä seksistä kaikkea, vaikka luen aiheesta kirjoja. Tai sitten synnyt Pluton aikana, (tai Nibiruna? siihen on vaikea päästä, voin nähdä vilausta siitä) viimeisenä älynä, jos akka heittää.

Tarjoaako nainen sinulle palvelujaan? Mitä mietit? Kieltäytyä tai suostua. Nainen on niin siisti, koska alla on kosteaa. Käsiä pestään desinfiointiaineella ja kotia puhdistetaan kahdesti päivässä. Kusi tuoksuu hajuvedelle.

Nainen tulee kaapista kuin tsunami. Varokaa ihmiset kun tissimeri hyökkää, kun naiskauneus - Pleyads jumalat valloittavat. Silloin teistä tulee orjaa ja vain älysahaajatekniikot säilyvät. Muut liukuvat nesteissä. Ei muuta.

Alaston vapaa nainen on aikamme perikuva. Ei lapset, ei miehet, ei mikään ole esteenä, kun nainen hyökkää vastaan ja lyö älläkällä kaiken vastaantulevan. Siitä tulee jähmeää ja nainen tartuttaa kaikki omiin pisaroihinsa. Teistä tulee heidän orjaan

Haluan, haluan orgasmia.

Nainen elää himossa. Haluan orgasmia.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Stefu ja blörffi tuli helikopterilla hämeenlinnan Aulangolle

    Nyt äkkiä paparazzit paikalle kun show jatkuu.. ei helpota mitä pellejä 😂
    Kotimaiset julkkisjuorut
    114
    4352
   2. Onko Kankaanpää keissi lavastus?

    Siis vähän samaan tapaan kuin vihreiden puoluetoimiston ikkunaan ilmestyy hakaristejä aina sopivasti juuri vaalien alla?
    Maailman menoa
    316
    1735
   3. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

    Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
    Maailman menoa
    255
    1696
   4. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

    On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    63
    1541
   5. Mies mitä luulet

    miten paljon meillä olis seksiä,jos alettas olemaan?
    Ikävä
    75
    1321
   6. Onkos tietoa minkälaisista kodeista nämä pidätetyt tulevat?

    Vähän vaikuttaa siltä, että eivät kovin hyvistä kodeista.
    Kankaanpää
    34
    1207
   7. Eka rokottamaton linnaan 93 vuotiaan taposta

    Rokottamatoton kotihoitaja tappoi pirteän 93 vuotiaan vanhuksen tartuttamalla "tahallaan" oletetun korona viruksen :) https://www.iltalehti.fi/korona
    Maailman menoa
    232
    1053
   8. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

    Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
    Ikävä
    31
    997
   9. Miks mä vieläkin

    Mietin sua, miten sä voit tulla ajatuksiin kokoajan, ei tajua ei.. Eiks sen ois jo pitänyt mennä ohi.
    Ikävä
    46
    919
   10. Ähtärin puukotus

    Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
    Ähtäri
    29
    897
   Aihe