Järkisaneeraus yritys

Urhokalevi

Onko kenelläkään kokemuksia maalaus yrityksestä. Järkisaneeraus. Meillä kävi tarjoamassa seinän maalausta. En ainakaan vielä luvannut. Sanoi että hinta voi muuttua jos ei tehdä nyt kauppaa.

355

36341

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jarrevaan

      On kokemusta kattoremontista. En suosittele. Meillä on nyt uusi peltikatto, joka on paikattu. Lasku tuli kuukautta sovittua aikaisemmin ym.

    • tytyväinentytsy

      Meillä täällä Vantaalla kattoremontissamme kaikki toimi todella hienosti ja pikaisesti. Lasku tuli työn jälkeen kuten sovittiinkin.. Kyllä minä suosittelen kyseistä yritystä, ainakin kattoremppaan.

      • Peltiasentaja

        Ai meni hienosti, kun laksu tuli työn jälkeen, voi ttu mikä pellefirma ja sutta tulee, vaikka hyvää tehdään, itekö bulvaani taas kirjoittaa


    • eipävuodaenää

      Meillä myös kattoremontti. Katto valmistui luvattua nopeammin, jälki hyvää. Ei valittamista.

    • joukoriihi

      Pitkän katto kilpailutuksen jälkeen päädyin järkisaneeraukseen enkä ole katunut päivääkään. Kaksi naapuriakin ottivat heiltä ja kehuivat myös.

      • Miljoonia

        Etsivät miljoona myyjiä🎯 Maksako katto miljoonan?


    • JärkeeVaiEikö

      Taitaa olla kaikki kehut omia kirjoituksia !

      • Ejj

        En suosittele, työn jälki todella surkeeta!!!!!


    • Eijärkee

      Todella huono kokemus. Kaikki mennyt päin v***ua. En voi todellakaan suositella.

      • pekkajokelan

        Suurinpiirtein näin.... huijausfirma


    • Järkeävaieientiiä

      Kuulostaa vähän jonkun muun kuin asiakkaan omalta kirjoitukselta :D

      • Järjetöntäkö

        Ja tämä edellinen kommentti taitaa taas olla järkevän "porukasta"


    • Järkevä-saneeraus

      Paarolas pyärivät ja koittavat myydä remontteja. Toivottavasti pojjjaat saa kauppaa aikaseks

    • Kotijärkikö

      Ovelta ovelle kuten imuri kauppiaat ?

      • kokemus7

        Vanhuksen luota vanhuksen luo. Hinnoittelu huijauksen rajoissa. Millään ei sovi peruutukset.... ihme touhua.


    • kokemus5

      Aivan surkea firma. Vanhuksia huijaavat minkä kerkiävät! Tämän firman edustajalle ei puhu tästä lähtien kukaan muu kuin asianajajani.

      Kattoremonttien hinnoittelusta saa referenssin

      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/404276-harski-meno-jatkuu-yle-remonttifirmat-painostavat-vanhuksia-ostamaan-50-prosentin

      Huijasivat Hämeessä tällä kertaa. Tulevat kotikäynnille kattoremonteista ja istuvat niin pitkään, että sopimus on allekirjoitettu!

      Rahat pois meininki. Kuluttaja-asiamies hoitakaa hommanne!

      • Hermostunut22

        Onko muita vastaavia kokemuksia samasta firmasta ?


      • Anonyymi

        Täsmälleen sama kokemus vanhempieni (85 ja 83 v.) kohdalla. Noin 6 vuotta sittenKävivät katolla ja ilmoittivat, että katto on uusittavassa kunnossa, vaikka jälkeenpäin kun tarkistutin asian, ei löytynyt edes yhden yhtä noussutta kattoruuvia ja muutenkin kattopellit täysin hyvässä kunnossa. Nimi kuitenkin muutaman tunnin istumisen jälkeen saatiin sopimuspaperiin ja isä talutettiin pankkiin ottamaan 69 000€: n laina, jota ei missään tapauksessa olisi pystynyt maksamaan. Pankkineitikin hälytti jo, että onko järkeä.
        Soitimme kyseisen yrityksen toimarille ja saatiin siä kautta sopimus purettua.
        Tänään taas olivat käyneet oven takana.

        Suosittelen vahvasti ensin tarkistuttamaan katon puolueettomalla taholla ja sitten tarpeen vaatiessa kilpailuttamaan.


    • Jt-59

      Teki kattoremontin kahdessa päivässä vei vanhat pellit pois kunnon työtä kaikki toimi nyt on komea katto kaikki toimi ok..

      • EiJärjenHäivää

        Harvinaisen typerä kommentti, joka ikinen yrittäjä vie romut pois ja siivoaa jälkensä lähtiessään. Romu kauppiaskin hakee tarvittaessa metallit ilmaiseksi pois pihalta ja jos itse jaksaa viedä ne romikselle, niin saa niistä metalleista rahaakin, vajaa 10senttiä kilolta.

        Sen lisäksi en ymmärrä mitä sillä on merkitystä tehdäänkö katto kahdessa viikossa, vai kahdessa päivässä. Kiireellä tekemällä yleensä vaan oikaistaan niin paljon kuin suinkin, eikä lahovaurioita tai muita korjausta vaativia toimenpiteitä, tehdä, vaan kaikki paska pitää piilotella mahdollisimman nopeaan sinne aluskatteiden ja peltien alle ja ei se asiakas maksa siitä, että yritys pääsee juosten vastatuuleen kusemalla, äkkiä laskuttamaan, vaan siitä että sen katto on yläpohjan rakenteita myöten oikeasti kunnossa.

        Asiakas kun joskus taloa myydessään myös vastaa siitä, että remontit on asianmukaisesti ja hyvää rakennustapaa noudattaen tehty.

        Sen lisäksi tulee aikamoinen tuntiveloitus jos vaikka kolmelta mieheltä laskuttaa parilta päivältä sen parikymmentätonnia, materiaalit ei niin paljoa maksa, eikä nuo työmiehetkään saa likimainkaan semmoista urakkaa, että se olisi mitenkään katsottuna profiilipeltejä ruuvailemalla perusteltua.

        Muutenkin vähän kyseenalaista kierrellä ihmisten ovilla kotirauhaa häiriten, pyytämättä ja yllättäen, esiintyä pätevänä ja ammattitaitoisena tarkastajana ja tulla tekemään ilmainen kartoitus provisiopalkalla,5 tai 10% provisio kun on 0€ =0€, niin pakkohan se on myydä, oli todellista remontin tarvetta tai ei. Ja absurdia perustella sitä yrittämisen vapaudella, kotirauhan kun pitäisi olla perustuslailla suojattu. Niin että jumalan terve vaan.


    • Järki_hoi

      Kiertävät omakotitaloissa Mäntsälässä puhumassa "mukavia" vanhuksille.

      • Takalukossajärki

        Älkää päästäkö sisälle. Prkle !!


    • Miesmxdmdm

      Tekivät viimevuonna meille omakotitalon katon. Ei valittamista.

    • järkihoi

      2 Järki Saneerauksen myyjää kierteli talosta taloon Mäntsälän Saarella.
      Vanhusten luo yrittivät päästä kauppoja tekemään. Olisivat halunneet tulla sisälle taloon.
      Olisivat halunneet tehdä vaikka mitä remonttia talossa.

      Valehtelivat, että heillä 2 kohdetta naapurissa. Kyselin, paskaa puhuivat myyjät

    • vanhus1936

      Ylihintaisia remontteja vanhuksille. Kaupat pitäisi tehdä myyntimiesten käynnin aikana. Istuvat pitkään ja yrittävät painostaa kauppaan.

    • väsyneet1931

      Voiko tästä myyntimiesten pakottamisesta tehdä kenellekkään viranomaiselle ilmoitusta.
      Istuivat meilläkin mäntsälässä nyt niin pitkään, että vaimon tärkeiden lääkkeiden ottaminen unohtui.
      Tuntuu että vanhojen ihmisten kimppuun hyökätään ja pakotetaan ostamaan.
      Tämä pitäisi saada loppumaan.

    • Matiasssi

      Lopella olivat pyörineet vanhoille ihmisille painostamalla myymässä ylihinnoiteltua remonttia. Soitin perään ja kysyin mikä juttu niin luuria korvaan. Huijareita ja mulkkuja.

    • Haluanperuakaupan

      En ymmärrä miksi lyövät luuria korvaan, kun yrittää selvittää asioita.
      Eikö ole mitään mahdollisuutta perua kauppaa ?

    • Noup62

      Toivottavasti kukaan ei haksahda tuohon firmaan, ainakaan kattoremontin osalta mutta eiköhän myyntitapa ole sama kaikissa hommissa? Ehkä voivat tehdä ihan ok työtä, siitä en tiedä koska sopimus olisi pitänyt tehdä saman tien eikä muualta olisi saanut pyytää tarjousta vertailuun!! Aivan 70-luvun pölyimurikauppiasmeininkiä. Mainittakoon että kun kerroin että ei kai kukaan enkä tietenkään minäkään ole tee sopimusta pyytämättä kilpailevia tarjouksia niin eipä sitten tullut ikinä tarjousta.
      Mutta kun taloustietoja katsoo viime vuodelta niin kai tappiota tekevän firman on ehkä pakko yrittää pakkomyydä ylihintaan, harmittaa vain heidän puolestaan jotka näihin haksahtaa, ja varsinkin jos puhutaan ikäihmisistä ja heidän rajallisista varoistaan.

      • jarjetonsaneeraus

        Järki-Saneerauksen jäljiltä ehjällä katollamme on nyt 8 lommoa, joista jokaisessa on turvakengän jälki. Saulio oli niin varman että kauppa tulee, potki ruuvit irti ja pellin lommolle.

        Heti olisi pitänyt päättää, eikä kirjallista tarjousta anneta.

        Eilen saimme uuden, 2000 euroa halvemman tarjouksen kirjallisena toiselta toimijalta.

        Kenenkään ei pitäisi tilata kattoa täältä. Reklamaatioon ei ole vastattu.


      • Koijattu

        Meitä pääsi Saulio kusettaa oikein kunnolla. Älkää alle kirjoittako sopimusta ennenkuin joku viisaampi tarkastanut sen!!! Saulio puhuu pelkkää paskaa.


      • Kaleva

        Nyt liikkuvat Keravalla. Tutkivat ja kuvaavat katon ongelmakohtia, kuvat eivät välttämättä kohteesta.


    • dfgdflkjld

      Ko "saneeraus"firman tyypit kävivät äsken pihalla, liikkuvat uudennäköisellä hopeanvärisellä bemarilla. Hätistin pihalta pois ja sanoin tilaavani virolaisilta halvemman kattorempan jos tarvitsen. Lähtivät saman tien.

      Vanhusten kannnattaa laittaa maistraattiin ja trafiin yhteystietojen luovutuskielto. Sitten helppoheikit ja puhelinmyyjät pysyvät kaukana.

    • huijareihinkyllästynyt

      'myivät' pitkälti yli kahdeksankymppisille vanhuksille kattoremontin kotikäynnillä nyt elokuun alussa. riippumaton asiantuntija kävi katsomassa kattoa ja totesi ettei mitään tarvetta katon uusimiselle ollut. remontti olisi rahoitettu lainalla (7 vuoden maksuajalla), jonka hoitokulut olisivat vieneet pariskunnan kaurapuurolle loppuelämäkseen. täysin moraalitonta siis. eivät suostuneet perumaan kauppaa vanhusten itse soittaessa ja halutessa perua. vasta sukulaisen soitto sai firman perumaan kaupan. häätäkää heti pois jos ilmaantuvat tontille.

    • Järkipuuttuu

      Miten voi olla mahdollista, että nyky yhteiskunnassa on tälläisen toimijan mahdollista toimia ja käyttää vanhempien ihmisten hyvä uskoisuutta täysin hyväkseen. Yritin purkaa äitini tekemää sopimusta, mutta ei onnistunut. Nyt olen menossa asianajajan puheille, jotta purku saataisiin tehtyä, koska äidilläni ei todellakaan ole varaa maksaa kallista kattoremonttia joka hänelle myytiin ja nimi piti laittaa heti paperiin.

      • huijareihinkyllästynyt

        ota yhteys myös mediaan ja tehkää se edunvalvonta valtuutus.


    • Pelokas1940

      Huijareita, kauppaavaat erilaisia remontteja vaikka en halua tai tarvitse. Vaikka kiellän, nämä tulevat aina vaan uudeelleen ja yrittävät kaupitella, Eikö tätä firmaa saa kuriin?

      • Poliisipaikalle

        Jos koet tilanteen uhkaavana, soita poliisit.


      • lakimiesOiva

        Ei saa antaa pelolle valtaa. Kaupustelu ja kerjääminen nykyisin sallittu kun järjestyslakia muutettiin.


    • KattoTuhosiElämän

      Olivat myyneet tuttavalle ylihintaisen kattoremontin erittäin pitkällä ja kalliilla rahoituksella.
      Tämmöinen ovelta ovelle kaupustelu pitää saada loppumaan, tuttavan vanha katto olisi toiminut hyvin vielä vuosia, mutta hänelle kerrottiin ja uskoteltiin että katto pitäisi uusia heti.
      Olen kirjoittanut asiasta nyt presidentille jotta tähän menoon saataisiin jotain tolkkua.
      Nyt kuitenkin yksi vanhus on velkavankeudessa ja hänellä ei ole varaa mihinkään muuhun, kuten oman terveyden ylläpitämiseen yms. Yritimme purkaa kaupan mutta meille lyötiin vaan luuria korvaan ja soittoihin ei enää vastattu.

    • samakokemus

      Kiertelevien remppamyyjien kauppa on aina kuluttajasuojalain mukaista kotikauppaa. Kotikaupassa on 14 päivän peruuutus oikeus.

      • luurikorvaan

        Järki Saneerauksen kanssa on hankala perua kauppoja koska eivät vastaa puheluihin. Kannattaa soittaa tuntemattomasta tai kaverin numerosta, mikä ei ole huijarifirman tiedossa.


      • samakokemus

        Itselläni on siis samantapainen kokemus ko firmasta kuin tässä kuvatut. Perumiseen ei tarvitse saada myyjää puhelimeen. Sähköposti riittää toimiston osoitteeseen.

        Suosittelen myös ilmoituksen tekemistä kuluttajansuojavirastoon. Rikosilmoitus on myös mahdollinen, jos 14 päivää on ummessa mutta on vahva epäilys myyntitilanteessa tapahtuneesta heikommassa asemassa olevan asiakkaan hyväksi käytöstä .

        Itselläni prosessi kesken. Ilmoitus tehty jo kuluttajasuojavirastoon. Eivät nämä huijarit katoa jos ihmiset vain kärsivät vahingon nahoissaan.


      • tarkka1961

        Jos ottaa yhteyttä sähköpostilla, kannattaa pyytää kuittaus. Kuluttajansuojalain mukaan kotimyyntiasiakkaalla on 14 vuorokautta aikaa perua kauppa.

        Ota huomioon seuraava: "Jos remontista tehdään sopimus sunnuntaina, maanantaihin mennessä tuskin on vielä ehtinyt syntyä kustannuksia. Jos taas aikaa on kulunut enemmän ja jotain on jo ehditty tehdä, kaupan purkaminen voi maksaa jonkin verran"


      • samakokemus

        Kaupan purkaminen ei maksa mitään ellei ole erikseen annettu kirjallista lupaa työn aloittamiseen ennen 14 päivän peruutus aikaa.

        Kuittaus kannattaa tosiaan pyytää. Sen myös sain toimiston osoitteesta. Antoivat jopa myynnistä vastaavan henkilön nimen, jotta voi keskustella heidän myyntitavoista. Sähköposti lähti jo. Saa nähdä mitä kommentoi yhdestä kusetusmyynnistä haiskahtaneesta tapauksesta. Luulisi että kiinnostaa. Näistähän voisi tehdä rikosilmoituksen.


      • samakokemus

        Myynnistä vastaava henkilö otti ongelman käsittelyyn asiallisesti. Toivottavasti saavat myyntijullit kuriin.

        Näillä palstoilla jurnuttaminen ei kuitenkaan auta mitään. Tehkää epäasiallisuuksista reklamaatio yritykseen ja/tai ilmoitus kuluttajansuojavirastoon. Nuoret myyntijullit kun touhuavat provikkapalkoillaan joskus aivan omiaan. Johto on tietenkin vastuussa, mutta tuskinpa nämä jullit kovin tarkasti raportoivat miten kaupat on saatu aikaiseksi.


      • Anonyymi
        samakokemus kirjoitti:

        Myynnistä vastaava henkilö otti ongelman käsittelyyn asiallisesti. Toivottavasti saavat myyntijullit kuriin.

        Näillä palstoilla jurnuttaminen ei kuitenkaan auta mitään. Tehkää epäasiallisuuksista reklamaatio yritykseen ja/tai ilmoitus kuluttajansuojavirastoon. Nuoret myyntijullit kun touhuavat provikkapalkoillaan joskus aivan omiaan. Johto on tietenkin vastuussa, mutta tuskinpa nämä jullit kovin tarkasti raportoivat miten kaupat on saatu aikaiseksi.

        Just näin, mitä täällä itkette. Ottakaa yhteyttä firmaan, jos aihetta ts olette/ luulette olevanne oikeassa.


    • Vantaallaremppa

      Soittelevat agressiivisesti Vantaalla. Uhkaavat tulla kotikäynnille. Kyseessä vanhukset!

    • Poliisi_varoittaa

      Poliisin julkaisema opas "Tietoa ikäihmisille kotona asumisen turvaksi".

      http://www.poliisi.fi/turvallisuus_ja_valvonta/neuvot/tietoa_ikaihmisille_kotona_asumisen_turvaksi

      Kodin pitäisi olla myös ikääntyessä ihmiselle suojan ja turvan paikka, jonka rauha on lailla turvattu. Uutisista saa aika ajoin kuitenkin kuulla, kuinka erityisesti iäkkäät henkilöt ovat joutuneet erilaisten väärinkäytöksien, ”pakkomyynnin” ja jopa rikosten uhriksi kotonaan. Tämä saa monet tuntemaan itsensä uhatuksi, vaikka tilastollisesti näyttää edelleen siltä, että iäkkäillä henkilöillä on muuta väestöä pienempi riski joutua rikoksen uhriksi. On kuitenkin tilanteita, joissa erityisesti iäkkäitä ihmisiä yritetään huijata tai viedä heidän omaisuuttaan muilla tavoin. Entuudestaan tuntemattomien henkilöiden lisäksi myös lähipiiriin kuuluvat voivat käyttää hyväksi ikääntyneen ihmisen luottamusta.

      • Espoossatieto

        Tulostin oppaan. Sivulla 6. Vanhustyön keskusliiton korjausneuvojien yhteystiedot. Ikääntyneet saavat asiantuntevan avun kaikissa remontteja koskevissa asioissa Vanhustyön keskusliiton
        korjausneuvojilta ilmaiseksi.


      • Pera56

        Jos poliisi tunnistaa ongelman, miksi se laita stoppia Järki Saneerauksen kaltaisille huijareille?


      • samakokemus

        Asioihin ei viranomainen puutu jos heille ei tehdä ilmoitusta. Ilmoitusten tekeminen on todella harvinaista. Edes reklamaatioita yrityksiin ei tehdä. Näillä palstoilla kyllä purnataan, mutta se ei auta. Poliisi tunnistaa ongelman yleisesti, mutta ei voi tehdä mitään, jos ei tarkempaa tietoa ole. Reklamoikaa ja muistakaa www.kkv.fi .

        Epäasiallinen myynti ei ole edes yrittäjän etu pidemmän päälle.


    • retkussaollaan

      Hyvää asiallista keskustelua ja neuvoja. Kiitos!

      • 01300Tikkurila

        Toivottavasti Järki Saneerauksen johto lukee palautetta ja lopettaa ovelta ovelle myynnin ja tarpeettomien ja ylihinnoiteltujen remonttien tarjoamisen. Painostaville myyntimiehille kenkää, ne tekevät hallaa yriyksen maineelle.


    • JärkikattokoEi

      01400 Vantaa
      Ei uskalla avata enää ovea jos sama kattomyyjä tulee taas ilmoittamatta pihaan ja alkaa väsyttämällä pakottaa tilaamaan kattoremonttia.
      Oli paikalla viimeksi yli kuusi tuntia ja ei suostunut lähtemään ennen kuin sanoin halustani käydä nukkumaan.

      • Rekolassa

        Asun kanssa Rekolassa, pitää olla varuilla, jos tulevat painostamaan kattoremonttiin. Kiitos tiedosta.


      • KeravasanooEI

        Kerjääminen ja kaupustelu kyltti laitettu. Soitan poliisit jos tulevat yksityisalueelle.


      • Anonyymi

        6 tuntia?


    • OpetelkaaSanomaanEI

      Tässä lueskellessa tätä keskustelua, tulee useammin sellainen viesti, että ovelta-ovelle-myynti pitäisi kieltää. Nämä yritykset, jotka tekevät tätä suoramyyntiä tai kotimyyntiä, ovat kuitenkin suurin osa niistä yksityisistä yrityksistä, jotka tuovat ERITTÄIN PALJON VERORAHOJA julkiselle sektorille käytettäväksi. Ei presidentti tai hallitus halua tätä rahavirtaa katkaista kieltämällä ovelta-ovelle myynnin.
      Huijaaminen ja moraaliton myynti on väärin ja pitäisi lopettaa, mutta jos ihmisillä, jotka eivät saneerauksesta tai jopa oman kodin kunnosta tiedä mitään, saa ovelta suoraan palvelua ja apua oman talon kunnossapitoon, ei ole mitään väärää myydä sinne asiallista remonttia. Kuitenkin ymmärsin, että suomalaisia työllistävä yritys kyseessä. Itse mieluummin maksan enemmän suomalaisesta työstä, kun 2000€ halvemmasta remontista, jossa verorahat menevät "väärään" paikkaan. Valtio kuitenkin tukee yksityisiä ostajia kotitalousvähennyksellä.

      Vaikka on minkälaista myyjää ovella, eivät he voi ketään ihmistä pakottaa remonttiin. Se, että on esim. muistisairas tai vanhempi henkilö, jolla ei ole edes nimenkirjoitusoikeutta on laiton kauppa ja näistä pitäisi ehdottomasti tehdä ilmoitus.

      • kelettä

        Oletko Järki Saneerauksen palveluksessa? Kaupustelu kotiovelle ei tuo huomattavaa verotuloa valtiolle, haittaa ihmisille kyllä. Ihmisten pitää pelätä kotona agressiivisiä häikäilettömiä myyntimiehiä. Jokainen osaa tilata remontin kotiin kun on sen tarpeessa.


      • Huijaritkuriin

        Vanhusten täytyy saada olla rauhassa kotona! Hyvä ja onnellinen vanhuus ilman holhoamista ja turvallisesti kotona asuen. Siihen ei kuulu Järki Saneerauksen taholta huijatuksi tuleminen!


      • Järkiasiakas
        kelettä kirjoitti:

        Oletko Järki Saneerauksen palveluksessa? Kaupustelu kotiovelle ei tuo huomattavaa verotuloa valtiolle, haittaa ihmisille kyllä. Ihmisten pitää pelätä kotona agressiivisiä häikäilettömiä myyntimiehiä. Jokainen osaa tilata remontin kotiin kun on sen tarpeessa.

        Tämä on avoin keskustelu, joten miksi tänne ei saisi kirjoittaa mitään positiivista ko firmasta? Onko tosiaan näin, että ne jotka täällä firmaa haukkuu puhuu totta ja jotka kehuu puhuu potaskaa? Itse Järki-Saneerauksen kanssa asioineena voin todeta, että laatu ja palvelu oli hyvää. Katon tekivät päivässä ja kattojen hinnoista olin hyvin perillä ennen ko firman edustajan tuloa nimittäin tarjouksia olin ottanut useampia vuosien varrella. Siltikään en ollut kattoa vaihtanut vaikka olisi pitänyt jo ajat sitten tehdä se. Olen tyytyväinen lopputulokseen ja ennen kaikkea siihen, että se katto on nyt vaihdettu! Mielestäni meidän kohdalla oli pelkästään hyvä asia, että myyjä oli hyvin innostunut ja tekevän oloinen kaveri. Voi olla, että muuten vielä 10 vuoden päästäkin olisi vanha katto ja todennäköisesti olis joutunut maksamaan siitä aika paljon enemmän, nimittäin hinnat ei tuuppaa laskemaan. Ja pahimmassa tapauksessa olis talo mädäntynyt mikäli en olisi saanut päätöstä tehtyä. Kiitos siitä Sauliolle, että auttoi minua (ikuista mietiskelijää) päätöksen teossa. Hinta ei halvin mutta ei myöskään kallein.

        Plussat:

        laatu erinomainen

        erittäin nopea asennus (1pv)

        myyjän "sitkeys" ja halu auttaa

        asiakaspalveluhenkiset asentajat

        Miinukset:

        tavoittaa heikosti (kiireitä?, mutta soittivat aina takaisin)

        lasku ei tullut op rahoituksen kautta kuten sovittiin, mutta tämä saatiin nopeasti korjattua

        Kokonaisarvosana 9

        Jokaisessa firmassa on omat hyvät ja huonot puolet mutta kaikesta huolimatta olen tyytyväinen ja voin suositella!


      • Eijatkoon

        Hyvää jälkimarkkimarkkinointia Järki Saneeraukselta. Tyytyväinen asiakas, joka on maksanut ylihintaa remontista ja herännyt yöllä kirjoittamaan firmalle mainospuhetta tänne Suomi24:en. Selkeitä asiavirheitä kirjoittajan alkuperäisen ja toisen viestin välillä. Ei jatkoon!


      • plösö

        - Mielestäni meidän kohdalla oli pelkästään hyvä asia, että myyjä oli hyvin innostunut ja tekevän oloinen kaveri.
        - Kiitos siitä Sauliolle, että auttoi minua (ikuista mietiskelijää) päätöksen teossa.
        - myyjän "sitkeys" ja halu auttaa

        Myyjän toimintaa kaupanteossa. Osa ihmisistä kokee tuon painostuksena saada kauppa aikaan.


      • Saulio

        Onko Saulion kynästä tämä Saneerauksen palvonta???


      • Järkiasiakas
        Eijatkoon kirjoitti:

        Hyvää jälkimarkkimarkkinointia Järki Saneeraukselta. Tyytyväinen asiakas, joka on maksanut ylihintaa remontista ja herännyt yöllä kirjoittamaan firmalle mainospuhetta tänne Suomi24:en. Selkeitä asiavirheitä kirjoittajan alkuperäisen ja toisen viestin välillä. Ei jatkoon!

        Mitä tarkoitat asiavirheillä alkuperäisen ja toisen kirjoituksen välillä? En tietääkseni ole tänne muuta kirjoittanut kuin tuon yhden?


      • Nolohomma
        Järkiasiakas kirjoitti:

        Mitä tarkoitat asiavirheillä alkuperäisen ja toisen kirjoituksen välillä? En tietääkseni ole tänne muuta kirjoittanut kuin tuon yhden?

        OpetelkaaSanomaanEI ja Järkiasiakas ovat sama keskustelija. Kirjoitustapa paljastaa. Noloa, tosi noloa.


      • Järkiasiakas
        Nolohomma kirjoitti:

        OpetelkaaSanomaanEI ja Järkiasiakas ovat sama keskustelija. Kirjoitustapa paljastaa. Noloa, tosi noloa.

        Vai niin :)


      • ISYLE
        Järkiasiakas kirjoitti:

        Vai niin :)

        Kun luet tätä keskustelua, huomaat tulleesi huijatuksi. Täällä on monia kommetteja myyntitavoista mitä huijarifirmat käyttävät. YLE ja IS ovat tehneet myös juttuja. Löydät ne tästä ketjusta.


      • Sailiohuijaa

        Varokaa! Järkisaneeraus kirjoittaa ylistäviä kommentteja.


      • VaiVieläVeroEuroja

        Vai erittäin paljon vero euroja. Itse näkisin, että kusettamalla asiakkaiden ja aluehallintovirastoa työaikalainsäädännön ylityömäärässä ka lisäksi noita teiniviiksisiä lestadiolais junioreita niin palkkauksessa, kuin työehdoissa, saadaan aikaan pikemminkin veronkiertoa ja vero eurojen menetystä valtiolta.

        Tarkoitan tuolla sitä, että uskonlahkolaiset ei maksa matka-ajan palkkoja, ei lain määräämiä ylityökorvauksia ja urakat on noille uuvateille vähän erilaisia, kuin edes työehtosopimusten minimit, keskituntiansiot on niin pieniä, että jäävät reilusti alle sen mitä nuo "urakkamiehet" ansaitsisivat ylitöinä, vaikka työt on myyty ja aikataulutettu niin, ettei niitä ole mahdollista saada normaalin 8h työpäivän aikana tehtyä ja koska ne on naamioitu urakoiksi, niin jää aluehallintovirastolle tekemättä ilmoitukset työntekijöiden ylitöistä ja käytännössä todellisuudessa tehtyjen ylityötuntien määrää ei tiedä edes saarnamies itse.

        Sen lisäksi duunareille, kun jättää duunarille ne ylityökorvaukset maksamatta ja maksaa jotain pikkulapsen urakkaa, jossa keskituntiansiot jää reilusti alle 20€/h, ei sillä mikään järisyttävän positiivinen vaikutus ole duunarin keskituntiansioihin ja lomarahoihin, vaan se työnantaja vetää käytännössä sen työmiehen lompakosta itselleen sen 10 000€ vuosittan vähän kikyrahaa kevyemmän pääomaverotuksen piiriin.

        Ammattiliitoihinhan ei lestaadiolaisjuniori saa liittyä, se kun olennaisesti haittaisi niiden kusettamista, niin ammattiliitolainen on automaattisesti lestaadiolaisyrittäjälle epärehellinen, änkyrä ja kommunisti.

        Tessejä tuskin on edes noiden teiniviiksien nähtävillä, vaikka laki yksiselitteisesti niin määrää.

        Sillä ei myöskään ole mitään merkitystä, mistä se yritys on kotoisin, samat verot ne joutuu Suomessa toimiessaan Suomeen maksamaan, kuten ne duunaritkin ja mitä kotitalousvähennykseen tulee, niin ei se sille yritykselle kuulu, eikä remontteja sillä kuulu mainostaa.

        Se on ihan sen yksityisen ihmisen henkilökohtainen tuki valtiolta ja kaiken lisäksi loppujen lopuksi aika mitätön summa, jos vertaa ylihintaisen ovelta ovelle kulkukauppiaan remontti hintaan.

        Jos haluaa veropoliittisesti ajatella, niin ne remontit kannattaa sitten tilata vain paikallisilta yrityksiltä, omasta kunnasta, jolloin yritysten maksamat kunnallisverot menee omaan kuntaan.


      • Anonyymi
        Järkiasiakas kirjoitti:

        Tämä on avoin keskustelu, joten miksi tänne ei saisi kirjoittaa mitään positiivista ko firmasta? Onko tosiaan näin, että ne jotka täällä firmaa haukkuu puhuu totta ja jotka kehuu puhuu potaskaa? Itse Järki-Saneerauksen kanssa asioineena voin todeta, että laatu ja palvelu oli hyvää. Katon tekivät päivässä ja kattojen hinnoista olin hyvin perillä ennen ko firman edustajan tuloa nimittäin tarjouksia olin ottanut useampia vuosien varrella. Siltikään en ollut kattoa vaihtanut vaikka olisi pitänyt jo ajat sitten tehdä se. Olen tyytyväinen lopputulokseen ja ennen kaikkea siihen, että se katto on nyt vaihdettu! Mielestäni meidän kohdalla oli pelkästään hyvä asia, että myyjä oli hyvin innostunut ja tekevän oloinen kaveri. Voi olla, että muuten vielä 10 vuoden päästäkin olisi vanha katto ja todennäköisesti olis joutunut maksamaan siitä aika paljon enemmän, nimittäin hinnat ei tuuppaa laskemaan. Ja pahimmassa tapauksessa olis talo mädäntynyt mikäli en olisi saanut päätöstä tehtyä. Kiitos siitä Sauliolle, että auttoi minua (ikuista mietiskelijää) päätöksen teossa. Hinta ei halvin mutta ei myöskään kallein.

        Plussat:

        laatu erinomainen

        erittäin nopea asennus (1pv)

        myyjän "sitkeys" ja halu auttaa

        asiakaspalveluhenkiset asentajat

        Miinukset:

        tavoittaa heikosti (kiireitä?, mutta soittivat aina takaisin)

        lasku ei tullut op rahoituksen kautta kuten sovittiin, mutta tämä saatiin nopeasti korjattua

        Kokonaisarvosana 9

        Jokaisessa firmassa on omat hyvät ja huonot puolet mutta kaikesta huolimatta olen tyytyväinen ja voin suositella!

        Ja siinä itse Saulio kirjoittaa ja yrittää pelastaa paska firmaa


    • Oikeusjakohtuus

      Muistisairaan tai muutoin vanhemman ihmisen tai yksinäisen naisen painostaminen kattoremonttiin on erittäin moraalitonta toimintaa.
      Toiminnasta on vireillä erittäin monta tutkintaa useissa eri viranomaisasteissa, kyseinen toimintatapa saadaan loppumaan viimeistään oikeuden määräämällä uhkasakolla.

    • rakennusmestari27

      Järki Saneeraus hakee uusia työtekijöitä (lähde yrityksen kotivut):

      "Yrityksemme voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme lisää energisiä tekijöitä vahvistamaan joukkoamme. Innostuneisuus ja positiivisuus ovat asioita, joita arvostamme.
      Et tarvitse aiempaa kokemusta myyntityöstä, sillä asenne ja persoonallisuus ennen kaikkea ratkaisevat! Meiltä saat parhaan myynnin koulutuksen ja toimivat työvälineet.
      Onko sinusta ottamaan haastetta vastaan? Soita meille tai tule käymään tiloissamme niin jutellaan lisää!"

      Eikö ammattitaitoa (esimerkiksi rakennusmestarin koulutus) tarvita jotta voi myydä remontteja ja laskea tarjouksia ovelta ovelle kaupassa?

      • Naamabookki

        Naamakirjassakin haku päällä: Järki-porukalla on pöhinä päällä! Nyt haetaan Myyntiedustajia, Asiakashankkijoita sekä Kattoasentajia. Otahan rohkeasti yhteyttä.


      • Parise11

        Onko sulla lukihäiriö? Ilmoituksessa sanotaan ettei tarvitse aiempaa MYYNTIKOKEMUSTA, rakennusmestarin koulutuksesta ei mielestäni sanottu mitään.


      • ralasertifikaatti
        Parise11 kirjoitti:

        Onko sulla lukihäiriö? Ilmoituksessa sanotaan ettei tarvitse aiempaa MYYNTIKOKEMUSTA, rakennusmestarin koulutuksesta ei mielestäni sanottu mitään.

        Järki saneerauksen omia kommentteja taas! Hommatkaa Rala-pätevyys, se on asiakkaalle merkki että yritys on luotettava.
        Minulla ei ole lukihäiriötä, tiedoksi vaan.


    • Varokaaremppaa

      Varoitus Vantaa ja Havukoski. Järki-saneerauksen myyjät soittelevat putkiremppa kohteessa. Useille asukkaille on tullut soittoja ja yritetty sopia tapaamista. Järki-saneeuraus ei ole alihankkija kohteessa.

    • Eimyyjiäkotiini

      Pystyisinkö mitenkään etukäteen ilmoittamaan etteivät saa tulla kotimme piha-alueelle ?
      Talossamme on Vantaalla ehjä katto, enkä halua ostaa väkisin uutta kattoa.

    • Lakimuutos

      Tyypillisesti myyjät ilmoittavat, että alueelle on tulossa runsaasti remontteja ja nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus saada tilaus tehtyä pienemmillä kuljetuskustannuksilla. Hämärämyyjät saattavat esittää myös muita paikkansa pitämättömiä väitteitä markkinoinnin tueksi. Sopimus vaaditaan allekirjoitettavaksi heti eikä harkinta-aikaa tai -mahdollisuutta anneta. Tähän on johtanut kesäkuussa 2014 tehty kuluttajansuojalain muutos.
      Sen mukaan kotimyynnissä yksilöllisesti valmistetuilla tuotteilla ei aikaisemmasta poiketen ole enää 14 vuorokauden palautusoikeutta. Kotimyyntiä harjoittavat yritykset ovat tulkinneen tämän siten, että harhaanjohtavan markkinoinnin perusteella ja kuluttaja-asiakasta painostamalla saatuja sopimuksia ei voisi peruuttaa.

      Järki Saneeraus toimii näin!

    • Huijaritlinnaan

      Ovat monesti miellyttäviä nuoria miehiä,ovat tekemässä tarkastuksia ja tarjousta ,joka onkin yllätys yllätys, tilaus ,joka sitoo ottamaan tuhansien eurojen remontin.

    • Pauli65

      Järki saneeraus laittoi meidän kodin katon kuntoon kahdessa päivässä. Oli aikaisemmin jo kahdesta eri firmasta tarjous. 200€ oli halvempi kuin seuraavaksi halvin. Työn jälki oli erinomainen.

      • Saneeraksenomakommentti

        Taitaa olla Saneerauksen omia tai maksettuja kommentteja. Jos kotimyyntinä kattoremontin ostit, mistä keksit muut tarjoukset? Viesti haisee,,,


      • Noloa

        Noloa, jos yrityksen pitää itse kirjoittaa ylistäviä kommentteja tänne keskusteluun.


      • Repe457
        Noloa kirjoitti:

        Noloa, jos yrityksen pitää itse kirjoittaa ylistäviä kommentteja tänne keskusteluun.

        Noloa jos et sinäkin nyt pikku hiljaa jo aikuistu ja suksi vi***un täältä Suomi24:stä missä 98% kommenteista on paskapuhetta. Ja ei, en ole Järki-Saneerauksen leivissä, kattoalalla kyllä itsekin...


      • kattolover
        Repe457 kirjoitti:

        Noloa jos et sinäkin nyt pikku hiljaa jo aikuistu ja suksi vi***un täältä Suomi24:stä missä 98% kommenteista on paskapuhetta. Ja ei, en ole Järki-Saneerauksen leivissä, kattoalalla kyllä itsekin...

        Menikö tunteisiin? Huutonaurua,,,


      • tuplanikkitaas

        Parise ja Repe457 ovat sama kirjoittaja. Asia selviää, kun katsoo kommenttien aikaleimoja. Parise11 kommentoi työnhakuilmoituksen vaatimuksia, selkeästi Järki saneerauksen porukkaa.


    • Epätoivoinentuusulasta

      Tänään oli vanhempieni luona käyty suorittamassa ilmainen kattotarkastus, jonka jälkeen yli 80 vuotiaille vanhemmilleni oli pakko myyty kattoremontti vanhaan rintamamiestaloon ja kattoremontin hinta on enemmän kuin koko talon arvo.
      Yritin soittaa ja tavoittaa myyjää, jotta olisin voinut vielä nyt lauantaina peruuttaa tilauksen ennen kuin kattofirma ehtii valmistamaan mitään remontissa tarvittavia tuotteita.
      En tavoittanut ketään, miten voisin edetä että saisimme peruutettua kattoremontin, koska vanhempani eivät edes ymmärtäneet että ovat sellaisen tilanneet ?

      • Oikeusperuakauppa

        Peru kauppa sähköpostilla. Laita viesti osoitteeseen: [email protected].

        Jos ottaa yhteyttä sähköpostilla, kannattaa pyytää kuittaus. Kuluttajansuojalain mukaan kotimyyntiasiakkaalla on 14 vuorokautta aikaa perua kauppa.

        Ota huomioon seuraava: "Jos remontista tehdään sopimus sunnuntaina, maanantaihin mennessä tuskin on vielä ehtinyt syntyä kustannuksia. Jos taas aikaa on kulunut enemmän ja jotain on jo ehditty tehdä, kaupan purkaminen voi maksaa jonkin verran".


    • ylenjuttu

      Ylen juttu remonttien kotimyynnistä:
      Vanhustyön Keskusliiton alueellisille korjausneuvojille on tullut useita yhteydenottoja vanhuksilta tai heidän omaisilta kotimyyjien ylihintaisista remonteista. Myyjät ovat painostaneet ikäihmisiä allekirjoittamaan sopimuksia remonttikohteisiin, joissa ei ole välttämättä ollut edes remontin tarvetta.

      https://yle.fi/uutiset/3-8940496

    • Huijariremontit

      Vanhuksia huijataan remonteilla.
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001214396.html

      Kaupustelijoiden kohdalla vanhuksille voi olla hankalaa torjua innokkaan myyjän tarjoamaa tuotetta. Poliisi ohjeistaakin vanhuksia katsomaan tarkasti, kenet päästää sisään asuntoonsa.
      Vanhuksille on pelottelun keinoin myyty esimerkiksi katto- ja putkiremontteja. Tekijät ovat tekeytyneet virkamiehiksi ja rakennustarkastajiksi päästäkseen sisään asuntoihin, jonka jälkeen myyntipuheet ovat alkaneet. Usein ei oikeasti ole edes mitään vikaa siinä nykyisessä katossa, mutta sieltä myyntimies ilmoittaa liioitellen, kuinka pahasti voi käydä, jos ei heti korjata. Silloin vanhempi ihminen helposti säikähtää ja laittaa nimensä paperiin, vaikka tarvetta ei olisi,

      Remonteista on pyydetty jopa 50–100 prosentin ylihintaa verrattuna paikallisiin palveluntarjoajiin. Tämän kaltaisia tapauksia tulee ilmi viikoittain. Vanhusten kanssa on myös sovittu rahoitussopimuksia, joita asianomaiset eivät ole täysin ymmärtäneet. Tällöin esimerkiksi kuolinpesälle saattaa myöhemmin tulla yllätyksenä 15 000–20 000 euron rahoitussopimus, jota on lyhennetty vain muutamilla sadoilla euroilla kuukaudessa. Sopimusten avulla myyntimiehet ja yhtiö saavat omansa heti, ja maksu jää vuosiksi vanhuksen ja myöhemmin kuolinpesän kontolle.

    • Ralayritys

      Lehdissä on ollut viime aikoina juttua alalla toimivasta huijausyrityksestä. Jotta välttyisit vastaavanlaiselta tilanteelta, varmista muutama asia ennen urakoitsijan valintaa.

      Tarkista onko yrityksellä RALA-pätevyys. Se kertoo sen, että yrityksen tekninen osaaminen ja resurssit on todennettu. Tarkista täältä:
      http://www.rala.fi/yrityshaku15/

      Järki-Saneeraus Group Oy (2797339-8) NurmijÄrvi
      Yritys ei ole RALA-pätevä tai -sertifioitu yritys.

    • HämeenHerra

      Perinteinen suomalaisten keskustelupalsta, jos sanot jotakin positiivista on se firman oma mies ja kaikki negatiivinen pitää varmasti paikkaansa.

      Tulivat nuoret pojat käymään meillä kattoa tarkistamassa ja luin näitä kommentteja heille ääneen. Kysyin, että kuinka paljon tämä vaikuttaa heidän toimintaan ja vastasivat naureskellen ettei ollenkaan. Näille palstoille voi kuka tahansa kirjottaa, myös kilpailijat. No näinhän se on.

      Tiesin paljonko naapuri oli maksanut saman kokoisesta katosta ja oli aivan linjassaan siihen. Uskalsin ja halusin ostaa.

      Enkä ole vanhus :)

      • trolliSaneeraus

        Järki saneeraus trollaa! Uskokoon ken tahtoo.


      • hommakuntoon

        Mitä nuoret pojat tarinoi, kun Järki Saneeraukselta puuttuu esimerkiksi RALA-pätevyys?

        Mitä pätevyys kertoo yrityksen toiminnasta?
        Tilaajavastuulain edellyttämät vaatimukset täyttyvät. Tekninen osaaminen ja resurssit on todennettu. Arvio perustuu referenssikohteisiin sekä henkilö- ja kalustoresursseihin. Vastuuvakuutuksista on huolehdittu. Tilinpäätöstiedot täyttävät lainsäädännön vaatimukset.


      • Triplanikki

        Hämeenherralla useita nimimerkkejä tässä keskustelussa!


      • luotto2

        Rala -pätevyyden omaavia rakennusalan yrityksiä on Suomessa 1523 kappaletta. Miksi Järki Saneeraus ei kuulu luotettujen ammattilaisten joukkoon?


      • mäntysuopaa

        Rohkea ja halukas mielikuvitusmies, tykkää nuorista pojista kenties.


    • asbestipurku

      Purettavassa katossa on tai saattaa olla asbestia tarkista, että purkutyön tekevällä yrityksellä on tähän tarvittava lupa. Sen voi tarkistaa täältä: https://asbestipurkuluparekisteri.ahtp.fi

      Järki-Saneerauksella ei ole tähän lupaa ja yritys ei löydy asbestipurkuluparekisteristä

    • JärkiMlä
    • Mäntsälänmummi

      Kävivät ovella ja yrittivät väkisin päästä sisälle, sain viimeisillä voimilla vedettyä oven kiinni.
      Huomasin vielä myöhemmin, että olivat käyneet katolla omin lupineen.
      Nykyisin ovet lukossa, koska en halua ostaa kattoremonttia ja minulla ei ole siihen edes varoja.

      • rikollista

        Tee rikosilmoitus. Rikollinen oveltaovelle huijaaminen ja kotirauhanhäirintä pitää saada loppumaan!


    • piirimyyjä2018
    • Eijärkeä

      Miksi hyvä katto pitäisi uusia ennen aikaisesti ?

    • 80v_alkoholisti

      Varoitus ovelta ovelle kiertävistä kattoremppamyyjistä!

      Kattofirman myyntitykki myi kymppitonnin urakan alkoholisoituneelle vanhukselle, joka ei edes omistanut taloa. Yksin elävät ja huonosti asioitaan hoitamaan kykenevät vanhukset ovat helppoja uhreja remonttifirmoille.
      Lahtelaiselle lähes 80-vuotiaalle miehelle saatiin myytyä kymppitonnin kattoremontti, josta riideltiin käräjäoikeudessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005486651.html

      • turharemppa

        "Ratkaisussa todetaan lisäksi, että vesikaton uusimiseen ei olisi edes ollut tarvetta."


      • juttutalteen

        Tämä oli hyvä. Kopioidaan juttu tänne, jos Itis poistaa sen:

        Kattofirman myyntitykki myi kymppitonnin urakan alkoholisoituneelle vanhukselle, joka ei edes omistanut taloa,
        Yksin elävät ja huonosti asioitaan hoitamaan kykenevät vanhukset ovat helppoja uhreja remonttifirmoille. Lahtelaiselle lähes 80-vuotiaalle miehelle saatiin myytyä kymppitonnin kattoremontti, josta riideltiin käräjäoikeudessa.

        Mies on pahasti alkoholisoitunut ja eikä ymmärrä enää raha-asioittensa hoidosta juuri mitään, mutta kotimyyntikeikan tehnyt kattofirman myyntitykki sai vanhuksen pistämään nimensä urakkasopimukseen eikä millään tavoin kyseenalaistanut vanhuksen toimintaa.
        Kaiken kukkuraksi mies asuu vuokralla omakotitalossa. Kattofirma ei selvittänyt kuka oli talon omistaja vaikka tiedon olisi saanut helpolla.

        Oikeuden ratkaisu: kattofirma saa maksaa kaiken Päijät-Hämeen käräjäoikeus ratkaisi riidan vanhuksen eduksi ja hylkäsi kattofirman kanteen. Kattofirma saa maksaa kaikki viulut.

        Kattofirman myyntitykki vieraili syksyllä 2016 lahtelaisen eläkeläismiehen luona ja sai tehtyä urakkasopimuksen. Vanhus asui yksin vuokralaisena kahden asunnon rintamamiestaloa.

        Alkoholisoitunut mies oli helppo sopijakumppani. Hän pisti nimensä paperiin vaikka ei edes omistanut taloa. Myyntitykin mielestä vanhus oli hyvin perillä asioista ja tiesi mihin nimensä laittoi.

        Kun firma ei saanut maksua kattoremontista se nosti kanteen ja vaati vanhukselta noin 10000 euroa remontista ja 6000 euron käräjöintikuluja.

        Tyttären mukaan hänen vanha isänsä ei raha-asioita edes ymmärtänyt eikä tiennyt mihin nimensä laittoi. Myöhemmin vanhus oli todennut, ettei ollut tehnyt mitään tilausta.

        Tyttären mukaan myyntiedustajan olisi pitänyt talossa vieraillessaan ymmärtää, että asiat eivät ole hyvin, sillä asunto oli niin siivottomassa kunnossa, ettei se enää ollut ihmisasunnoksi kelvollinen.

        Kun asentajat tulivat tekemään kattoremonttia viime vuoden marraskuussa ajoi vanhus heidät pois. Seuraavana päivänä tytär soitti kattofirmaan ja kertoi, että hänen isänsä ei edes olisi oikeustoimikelpoinen ja ihmetteli yrityksen toimintaa.

        Tyttärelle oli kerrottu, että isä kertoi olevansa muusikko ja heittävänsä vieläkin keikkoja. Tosiasiassa hän ei ole ollut koskaan muusikko vaan tehnyt elämäntyönsä romualalla.

        Tyttären mielestä isä ei ollut kykenevä hoitamaan asioitaan. Syksyllä 2016 isä saattoi useita kertoja päivässä soittaa mm. postin tuomien kirjeiden sisällöstä. Isän muisti pätki ja hänellä oli jatkuvia muistihäiriöitä. Pitkäaikaisena alkoholistina hänen taitonsa olivat heikentyneet eikä hän ymmärtänyt tilaansa.

        Tyttären lisäksi jutussa kuultiin todistajana myös vävyä. Hän oli vieraillut talolla ja kummastellut kattopeltejä ja puutavaraa tontilla. Vanhus oli kertonut, ettei tiedä niistä mitään, vaan vuokraisäntä oli ne tilannut.

        Rahoitushakemus netissä myyntiedustajan kanssa
        Remontin rahoitusta varten vanhus teki myyntiedustajan kanssa rahoitushakemuksen netissä. Henkilötiedot hakemukseen saatiin lähes kymmenen vuotta sitten vanhentuneesta ajokortista. Pankki ei kuitenkaan hyväksynyt rahoitussopimusta, koska tiedot oli saatu vanhentuneesta asiakirjasta ja lisäksi vanhus oli ruksannut tiedon, jonka mukaan hän omistaisi talon.

        Remonttimiehet tulivat uudelleen ja myyntiedustaja muistutti vanhusta tekemästään sopimuksesta, johon hän oli nimensä laittanut.

        Ratkaisussaan käräjäoikeus toteaa, että kattofirma sai tiedon vanhuksen alentuneesta kyvystä hoitaa asioitaan riittävän ajoissa. Oikeuden mukaan osoitus siitä oli vanhuksen käytös, kun hän ajoi remonttimiehet pois pihasta.

        Kattofirman kahta edustajaa kuultiin todistajina. Toisen kertomusta oikeus piti luotettavana, mutta toisen kertomuksessa oli vahva pyrkimys saada provisiopalkkainen urakkasopimus aikaiseksi.

        Oikeuden päätöksen mukaan vanhuksen alentunutta ymmärrystä urakkasopimuksen tekoaikaan osoittaa se, että hän oli antanut virheellisiä tietoja talon omistuksesta, ammatistaan ja 3000 euron eläketuloistaan, kun todelliset tulot olivat huomattavasti pienemmät.

        Kokeneen myyntimiehen olisi tullut ymmärtää, että vanhus ei käsittänyt urakkasopimuksen ja rahoitussopimuksen sisältöä. Vanhuksen kyky sopimuksen tekohetkellä hoitaa asioitaan oli oikeuden mukaan jo alentunut ja kattofirman kannalta oli kunnianvastaista tai arvotonta vedota urakkasopimukseen.

        Ratkaisussa todetaan lisäksi, että vesikaton uusimiseen ei olisi edes ollut tarvetta. Vanhukselle on myöhemmin määrätty edunvalvoja.

        Kattofirman on maksettava vanhuksen noin 2500 euron oikeuskulut. Käräjäoikeus antoi ratkaisunsa viime perjantaina. Tapauksesta kirjoitti ensimmäisenä Etelä-Suomen Sanomat.

        Katto tehtiin valmiiksi ja kattofirma ja talon omistaja ovat siitä myöhemmin käyneet neuvonpitoa. Talon omistaja ei ole ollut halukas maksamaan remonttia, koska ei ole sitä tilannutkaan.

        IS / Vesa Näveri


      • oikeusuttu

        Tästä lehtiutusta oli jo aiemmin keskustelua täällä.


    • Eimitäänsaneerauksia

      Ei ole kokemusta noin yli-innokkaista remonttikauppiaista, mutta en asukkaan ruuhka Suomessa.
      Täällä päin jättävät yleensä flyerin postilaatikkoon ja jos innostuvat oikein pihaan ajamaan, ne kyllä tunnistetaan. Ja saavat jäädäkkin sinne pihalle.

    • totuuskatto

      Vieläkö firma pystyssä? Karua luettavaa, tsemppiä huijatuille.

    • Eijärkisaneerausta

      Pitääkö ovet olla säpissä ?

      • Vilpillinenkatto

        Pitää ja kannattaa olla varovainen ovelta ovelle myyjien kanssa, Huijareita on paljon liikkeellä, ei ainoastaan Järki-Saneerauksen vilpillisessä mielessä liikkuvat myyntimiehet.


    • kysyväpää

      Onko paljastunut lisää Järki-Saneerauksen ylihinnoiteltuja tai tarpeettomia kattoremontteja?

    • Pasi741

      Firmalla näytti olevan tuoreen tiedon mukaan liikevaihto melkein 7me ja tulos melkeen 1miljoonaa..
      Ilmeisen toimiva ja tehokas konsepti ja ainakin työkaveri kehui heidän työjälkeä. Onko muilla rehellisiä kokemuksia hämeen laaturemontti tai järkisaneeraus?

      • kallistaon

        Järkisaneerauksen myyntimiehet kavi syksyllä 2017 ja yrittivät painostamalla tehdä kauppaa. Sain tarjouksen joka oli 9000 euroa kallimpi kun valitsemani urakoija. Työnlaadusta en tiedä mutta kallis Järkisaneeraus on. Myyntimiehet yrittivät olla ystävällisiä ja painostaa kauppaan kun olivat tontillani.


      • Levanto2107

        Bemari-pojat tuli vierailulle ja kauppasivat kattoremonttia ehjään kattoon. Paikka Levanto Mäntsälä. Se siitä asiantunmuksesta.


      • Haisevakommentti

        Taidat olla Järkisaneerauksen trolli. Kukaan ei kirjoita tänne kaverin kehuja tai miljoonan liikevoittoa. Luultavasti olet Järkisaneerauksen omistaja tai lähipiiristä.


    • Itäuusimaa2018

      Miksi ehjä katto pitäisi uusia ?
      Ajoin kaupustelijat omasta pihastani pois!

      • provikka

        Oliko Bemari-myyntitykit asialla? Lipevät 2 jätkää olla ei ole mitään muuta mielessä kun saada provikka kaupasta keinoin millä hyvänsä.


      • LariMlä

        Harmaa BMW pyöri Mäntsälässä. Toinen myyjistä kiipesi katolle ilman lupaa.


    • MOTjuttu

      MOT voisi tehdä jutun tästä huijarifimasta!

      • HannuKarpolla

        Harmi kun Karpolla on asiaa lopetettu.


    • TarpeenMukaanRemontti

      Kun lukee noita teidän järkevien ihmisten kirjoittamia kommentteja kattokorjauksista, niin tulee mieleen, onko tässä maassa tosiaan liikkeellä pelkästään huijareita ja yrittäminen kiellettyä. Omakotitalojen omistajille / asukkaille tulee nykyään lähes viikottain erilaisia korjaustarjouksia puhelimitse ja kotikäyntien muodossa; Kattourakoitsijoilta, putkisaneeraajilta, ikkunansaneeraajilta ym.
      Moni vanhempi ihminen kokee näiden myyntimiesten / - naisten myyntitoiminnan uhkaavaksi, ja näin varmaankin on. Monella vanhuksella on kuitenkin lapsia ja/tai muita sukulaisia, jotka voivat auttaa vanhusta tekemään järkeviä ratkaisuja. Näitä "apureita" on syytä käyttää hyväksi. Jos ei lähipiiristä apuria löydy, on syytä kääntyä auttavan viranomaisen puoleen.
      Reilut kolmekymmentä vuotta sitten rakensin omakotitalon. Työn aloitin ostamalla pystymetsää ja kaatamalla itse puut. Rakennuspaikalla sahattiin puut kenttäsirkkelillä ja laitettiin kolmeen tapuliin. Laitoin tuolloin talooni Rannilan Tiiliskainen peltikaton. Kolme vuotta takaperin ilmestyi "kattosaneeraajat" pihallemme. Annoin luvan käydä katolla ja tehdä tarjouksen. Ensimmäinen tarjous oli 26 500 €, eli noin 1 000 euroa / neliömetri, kun katon kokonaispinta-ala on 260 neliömetriä. Kaksi viikkoa myöhemmin sain tarjouksen toisesta firmasta, hinta 24 500 €. Ja kuinka ollakaan ilmestyi vielä kolmas halukas tarjoaja, joka lupasi tarjouksen parin päivän sisällä, vaan eipä sitä tarjousta koskaan tullut.
      Ensimmäinen tarjoaja olisi halunnut nimen sopimuspaperiin heti, mutta suostui siihen, että nukun yli yön ja mietin asiaa. Ei tullut sopimusta heidän kanssa seuraavanakaan päivänä.
      Toinen tarjoaja antoi miettiä rauhassa. Vaan hinta oli mielestäni edelleen aivan liian korkea.
      Ja kuten jo totesin, kolmas luovutti heti.

      Olin jo päättänyt, että vaihdan kattopellit tulevan toukokuun aikana itse, kahden veljeni, vävyni ja poikani avustamana. Tähän työhön ei minun kuitenkaan enää tarvitse ryhtyä, sillä sain asiallisen tarjouksen kattofirmalta, jonka annoin tehdä työn. Nyt voin olla varma, että minun elinaikanani ei katonkorjaus tarvetta ole, ja seuraavakin asukas voi asua talossa rauhallisin mielin.

      Älkää hyvät ihmiset kirjoittako mihinkään sopimuksiin nimeänne, vaikka tuntuisi kuinka, että teitä siihen painostetaan. Mikäli ette pääse eroon kotiinne tulleista "uhkaajista", soittakaa apua paikalle.

      • lakijaoikeus

        Kotimyynti tai ovelta ovelle myynti pitäisi kieltää lailla. 14 päivän peruutusaika on liian lyhyt.


      • Poliisivaroittaa

    • TekstinKorjaus

      Korjaus tekstiin; "Ensimmäinen tarjous oli 26 500 €, eli noin 1 000 euroa / neliömetri, kun katon kokonaispinta-ala on 260 neliömetriä".
      Huom!. Tulipa tuohon edelliseen viestini tarjouksen neliöhintaan yksi nolla liikaa. Neliöhinta pitää olla 100 euroa / neliömetri. Käytännössä itse kattopeltien neliöhinnat vaihtelevat 10 - 20 euron välillä.

    • Hintasaneeraus

      Varoitus!!! Järkisaneeraajat tarjoavat muitakin kun kattoremppoja. Minulle tarjottiin ulkovuorauksen uusintaa kun eivät muuta keksineet! Kauppa olisi pitänyt tehdä heti, hinta kalliimpi jos kaupat myöhemmin.

    • Perskutasaakuta

      Ilmeisesti firmalla riittää kuitenkin asiakkaita ja kaikki eivät lue näitä viestiketjuja, mikä on harmillista, jos yriryksen toiminta on tuota tasoa.

      • nettisaneeraus

        Huijarifirmat iskevät kyntensä heikommassa asemassa oleviin ihmisiin esimerkiksi vanhuksiin. Vanhukset eivät osaa hakea tietoa internetistä. Tätä suomi24-sivua ei ole helppo löytää jos tekee haun sanalla järkisaneeraus.


    • PettynytTomintaan

      Hyvinkäällä kävi 9.3 kaksi myyntimiestä tekemässä "kuntokartoituksen" katolle. Toinen kävi katolla ja yläpohjassa ottamassa kuvia. Sitten tultiin sisälle ja käytiin kuvia läpi, ensin muutama yleiskuva katosta, ja sitten pienen puhelimen selailun jälkeen näytettiin kuvia "meidän katosta" harjalla puhki ruostuneita peltejä, piipun niskat ruostuneet puhki, repeilleet saumat yms tummuneita lautoja välikatossa. Sitten laskettiin tarjous katon uusimisesta joka oli hyvinkään yhteishankkeen takia "halpa" hieman alle 200000e kattopintaa vajaa 200neliötä. Tarjouksesta oli erittäin hankalaa saada palveluille hinnan puolesta erittelyjä vaan tarjous kuulemma lasketaan kokonaisuutena ettei oikein voi eritellä mitenkään. Sopimus olisi tietenkin pitänyt heti allekirjottaa, ja kun ilmoitin että en aio tehdä noin isoa päätöstä muutaman kuvan takia vaan haluan käydä kesällä katolla käymässä, sekin oli heidän mielestään turhaa ja tarpeetonta kun ovat jo kartoittaneet ja kuvanneet katon. Lopulta noin 3h päästä luovuttivat ja sanoivat että tulevat maanantaina käymään uudestaan että saan miettiä rauhassa muutaman päivän. Myyjiä ei sen koommin olekkaan näkynyt pihalla ja täältä luettuani olen siihen erittäin tyytyväinen. Koko paketin kruunasi tänään käynti katolla, kävin heidän näyttämät paikat läpi missä "on reikiä" ja huomasin että kuvat joita minulle oli aiemmin näyttetty eivät olleet edes minun katolta otettu. Piippujen niskoissa oli 10cm lunta päällä joten niistä ei ole edes voitu ottaa kuvia, harjalla päissä ei kuvien mukaisia reikiä näkynyt missään. Eli valehtelevat suoraan päin naamaa ja näyttää kuvia toisista katoista.

      • Puolivalli

        Hirveä hinta kyllä jos liki kakssattaatuhatta 200 neliön katosta. Herranen aika, sehän on tonnin/neliö! En kyllä laita kattoa tänä kesänä niinku oli aluksi tarkoitus.. :O, ootko kysyny jostain paikalliselta toimijalta, että saisko alle sajantuhannen uutta kattoa? Nimittäin sitten jo kannattais lämmäyttää nimi ales lappuun ja kaupat pois kuleksimasta!


    • Kyläpoliisi

      Epämääräisillä asioilla liikkuvia kaupustelijoita on taas havaittu etenkin iäkkäiden ihmisten ovilla.
      Kotimyyjistä on hyvä puhua perhepiirissä samaan tapaan kuin valepoliiseista.

      Poliisi neuvoo, ettei tuntemattomia pidä päästää sisälle.

      Järki Saneeraus tekee ovelta ovelle myyntiä.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005652824.html

      • Mattiveikkolasta

        Onko Järki-Saneerauksella epämääräisiä kaupustelijoita? Meillä ainakin kaikki tehtiin mitä luvattiin ja hintakin oli markkinahinta


      • huijarimyyjät

        Täällä on bongattu, että nuoret Bemarilla liikuvat myyntimiehet huijaavat ihmisiä Järki Saneerauksen nimissä. Itsellä kokemusta heistä, 3 kertaa ovat tunkeutuneet tontilleni vuoden aikana. Sisälle taloon en päästä ja katolle ei ole asiaa.


      • Mattiveikkolasta

        Miten he on huijannut ihmisiä?


      • järkihoi

        Kannattaa lukea tämä viestiketju niin ymmärrät. Toivottavasti ymmärrät! Asia käy selväksi normaalin ajattelykyvyn omaavalle lukijalle.


    • RistoMäntsälästä

      Olisiko mahdollista pyytää ettei tuon firman myyjät tulisi enää iäkkäiden vanhempieni luokse kaupustelemaan!

      • lakimuutosheti

        Kaupustella saa ihan lain voimalla. Vanhukset ovat turvattomia kun Järkisaneeraus tulee painostamaan kauppaan.


      • apuva

        Ota yhteys:
        Neuvoja remonttitarpeissa:
        ARA, puh. 029 525 0800
        Vanhustyön keskusliitto, puh. 09 350 8600
        Neuvoja sopimusasioissa:
        Kuluttajaneuvonta, puh. 029 553 6901


    • EiJärkiKatolle

      Tälläinen järjetön painostaminen pitää saada loppumaan.

      • alposaari

        Suomessa ei ketään kyllä pakoteta tekemään kauppaa, itseä saa syyttää jos turhasta työstä menee sopimuksia allekirjoittamaan.


    • lakimiesneuvoo

      Kilpailu- ja kuluttajaviraston lakimies neuvoo remontin teettäjää olemaan tarkkana ennen sopimuksen tekemistä.

      Hälytyskellojen pitäisi soida päässä heti, jos kotiin tupsahtanut esimerkiksi uutta kattoa kaupitteleva remonttimies sanoo tarjouksen olevan voimassa vain tämän illan. Kyse on silloin jo varsin aggressiivisesta markkinoinnista ja painostamisesta.

      Kilpailu- ja kuluttajaviraston lakimies Katri Väänänen sanoo, että erityisesti suhteellisen hintavista remonttipalveluista ja niiden kotimyynnistä tulee virastoon entistä enemmän yhteydenottoja.

      – Varsinkin ikääntyneiden omaiset ottavat usein yhteyttä, kun on noussut epäily siitä, onko hinta ollut kohtuuttoman suuri. Toki huijaustapaukset ovat asia erikseen.

      Väänänen neuvoo turvautumaan ensimmäisenä aikalisään.

      – Ei kannata tehdä sopimusta heti, vaan ottaa selvää, mitä vastaava remontti maksaa muilla. Kannattaa myös ylipäätään miettiä, onko remontille ylipäätään tarvetta

    • Eikovinjärkevää

      Äitini katolle oltiin kiivetty, mutta onneksi satuin paikalle ja lopetin kaupustelun siihen paikkaan heti.

    • Unto1955

      Varoitus, Bemari kiertää nyt Kirkkonummella!

    • vuotava_katto

      Onko Järki Saneeraus asialla? "Usein nämä markkinamiehet ovat vielä lipeväkielisiä nuoria miehiä, jotka puhuvat varsinkin vanhukset pyörryksiin. Myydään mitä sattuu ja huimaan hintaan. Hirveä kiire tuntuu asennusten ja nimien kanssa olevan, ettei vaan kukaan ehdi kysyä neuvoa muilta"

      https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/4bd34243-b88d-4e5a-86fc-0f9cb9001b5e_uh.shtml

      Kari joutui keskelle kattohelvettiä - peltiä leikelty miten sattuu, aukoista vesi sisään ja pellit repsottivat: ”Kaikki olivat kuulemma ammattilaisia”

      Kari Saarisen kodin kattoremontti oli tuhoon tuomittu heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Saarisen mukaan asennusmiehet eivät osanneet pienimmässäkään määrin mitään peltisepäntöitä.

      Kari Saarisen kodin kattoa oli uusittu jo muutaman päivän ajan. Vanha huopakatto oli saanut mennä, ja tilalle tehtiin peltikattoa.

      Saarinen esitteli paikalle kutsumalleen aluepäällikölle kattoremontin asennusjälkeä.

      Päätyräystäspeltien asentamiseen oli käytetty apuna lekaa. Toisen lappeen pellit kiersivät siinä määrin, että peltien alareunasta oli päätetty leikata nakertajalla siivut pois, jotta ne istuisivat paremmin räystäälle.

      Lasikuistin kattopellistä oli leikattu paloja pois, koska ne eivät olisi muuten mahtuneet varsinaisen katon lappeen alle.

      – Siihen jäivät aukot, joista vesi pääsee vesikattoon. Paloportaat olivat seinällä, mutta matkan varrella niihin oli tullut lommoja ja naarmuja. Samoin oli vesikourujen ja syöksytorvien kanssa. Lapetikkaat olivat niin vinossa, että niiden ylin osa oli jäänyt asentamatta - muuten ne olisivat törmänneet savupiippuun, Saarinen kertoo.

      Saarinen oli jo aiemmin huomannut, että räystäälle kiinnitetyt laudat olivat vinossa.

      – Ei siihen kummoisia välineitä tarvittu, että sen näki. Toisen lappeen pellit olivat paikallaan, mutta siten, että huomasin joidenkin ruodelautojen puuttuvan pellin alta. Siihen kohtaan, kun joskus astuisi, antaisi pelti periksi heti. Harjalla pellit repsottivat siinä määrin, että siellä ei oltu tehty tuentaa ollenkaan.

      Asentajat katolla ilman turvavälineitä
      Asentajat olivat firmasta, jonka myyntiedustaja oli muutamia viikkoja aiemmin tupsahtanut Karin kotipihaan. Kari oli jo hyvän aikaa suunnitellut vaimonsa kanssa tarjouksen pyytämistä vesikaton, rännien ja kattoturvalaitteiden uusimisesta, joten myyntiedustajan ilmaantuminen oli onnellinen sattuma.

      Tarjousta kirjoittaessaan myyntiedustaja kehui yrityksen ammattitaitoiset ja koulutetut asentajat ja kertoi, kuinka heidän asentajansa käyttävät aina turvavälineitä. Telineetkin tulisivat heiltä talon puolesta. Pariskunnalle kerrottiin, että asentamisessa menisi korkeintaan viikko.

      Jo ensimmäisenä työpäivänä Saarisen vaimo huomasi, että asentajat heiluivat katolla ilman turvavaljaita ja -telineitä.

      – Jyrkällä harjakatolla, jonka harjakorkeus on noin 7, 5 metriä. Räystäältäkin on alas pudotusta reilu neljä metriä. Lupasin reklamoida asiasta illalla.

      Remontti oli edennyt hyvää vauhtia, mutta Saarinen huomasi jo ensimmäisen päivän jälkeen, että työtapojen lisäksi asennusjälki oli puutteellista.

      Työ oli kuitenkin vielä kesken, joten Saarinen tyytyi vain lähettämään reklamaatiosähköpostia aluepäällikölle.

      ”Kaikki olivat kuulemma ammattilaisia”
      Toisena asennuspäivänä työt olivat edenneet siinä määrin, että toisen päätyräystään räystäspellit olivat paikallaan, lasikuistin kattopellit, osa vesikouruista ja palo- sekä lapeportaat olivat asennettuina. Edelleenkään missään ei näkynyt turvallisuuskaiteita tai -telineitä.

      Saarinen otti valokuvat asennuksesta ja soitti aluepäällikölle.

      – Hän tulikin käymään ja kävimme läpi kohdat, joissa oli mielestäni puutteita.

      Aluepäällikkö suhtautui asiaan vakavasti. Uusien kattopeltien lisäksi taloon tilattiin metrikaupalla lisää räystäs- ja harjapeltejä sekä vesikouruja ja syöksytorvia.

      – Kun kysyin asennusporukan ammattitaidosta aluepäälliköltä, hän sanoi töitä olevan niin paljon, että oli pakko haalia väkeä lisää. Kaikki olivat kuulemma ammattilaisia ja koulutettuja yrityksen puolesta.

      Työt jatkuivat, mutta työnjälki ei kohentunut.

      Asentajat olivat moukaroineet piipun pellit lähes paikalleen, kun toiselta työmaalta soitettiin, että kyseessä olivat väärät pellit. Oikeat, mittatilaustyönä Saarisen kotiin tehdyt pellit olivat toisella työmaalla.

      – Ja ei kun purkamaan. Tässä vaiheessa virheitä oli tehty jo niin paljon, että päätin olla ottamatta työtä vastaan ennen kuin se olisi korjattu ammattitaitoisesti.

      Lopulta urakka valmistui. Saarinen ei allekirjoittanut asentajien lappusia, koska hän halusi tarkastaa katon rauhassa viikonlopun aikana. Surkea lopputulos oli selvillä jo ennen tarkastusta.

      – Piippu oli saanut peltinsä, mutta liitoskohta harjapeltiin oli ollut niin hankala, että asentajat olivat päättäneet jälleen leikellä peltiä. Tällä kertaa sillä seurauksella, että piipun juureen kasaantuvalle lumelle syntyi suora reitti katteen alle. Moukarilla silotellut räystäspellit repsottivat edelleen. Harjapellin alla lapepeltien päät oli tukematta.

      • Matti67

        Ei taida järkisaneeraus olla niin iso firma että aluepäällikköä olisi?


      • matti67_sucks

        Myyntipäällikkö=aluepäällikkö.


    • Tepi7.7

      Järki saneeraus kävi tädin luona tekemessä katto tarkastuksen ja sen jälenn näyttivät kuvia jostain purku talon katosta että on täynnä reikiä. Täysiä huijareita. Oikean tarkistuksen jälkeen yllättäen katos ei löytynyt ainoatakaan reikää.

      • härskikatto

        Härskiä toimintaa. Kusettavat vanhuksia!


    • Koulukiusattu

      Tuntuu tämä keskustelu Järki Saneeraus firmasta siltä että vanhat koulukiusaajat jatkavat täällä omaa pahaa oloaan.
      Meille tämä firma teki uuden peltikaton, 244 m2 aumakattoon ,läpiviennit, piippu,ilm,laite,viem,tuul,lapetikkaat.tarjouksia oli 2 muusta firmasta, ja hintatieto 2 tutun teettämästä peltikaton hinnasta. Hinta oli lähes 7000 euroa halvempi, kuin suomen elementtikatto, joka oli kallein. Muut hinnat olivat 16-18 tuhatta euroa. Joten turha puhua ylihinnoittelusta.
      Katto valmistui 2 päivässä asentajia 6 kpl katolla, olemme tosi tyytyväisiä uuteen kattoon.
      Ja ennenkuin ammutte minutkin alas, niinkuin muutkin joilla on hyviä kokemuksia niin käykää kurkkaamassa peiliä, kiitos.

      • Unelmakatto

        Missä tähän kattoon saa tutustua? Taitaa olla taas Järkisaneerauksen myyntimiesten kirjoituksia.


    • Koulukiusattu

      Se on kyllä nähtävänä, kunhan laitat tähän puhelin numerosi, soitan satavarmasti.

      • Unelmakatto

        En ihmettele miksi olet ollut koulukiusattu. Lopeta säälissä rypeminen. Myyä tai suosittelija antaa numeron. En usko että kattoremppaa on tehty kun kohde on salainen. Pyysin asiallisesti saada nähdä preferenssin, en sitä saanut.

        "Hinta oli lähes 7000 euroa halvempi, kuin suomen elementtikatto". Pitää laittaa postia tai soittaa elementtikatolle ja pyytää hinta-arvio 250m2 katosta vastaavilla herkuilla sinun unelmakattosi.


    • Koulukiusattu

      Jatkan vielä sen verran että sinulla ei ole omaa kokemusta ko. Firmasta, selvitellään myös se puhelimessa, odottelen.

      • Unelmakatto

        Nolo kommentti. Olen joutunut Järkisaneerauksen myyntipoikien ahdistamaksi kotonani 3 kertaa. Myyjät liikkuvat pareittain bemarilla ja tunkevat väkisin tontille ja sisälle. Naapureitani on myös ahdisteltu. Paikkana P-Mäntsälä tarkemmin Kaukalampi-Saarentaus-Levanto alue. Riittääkö tämä selvitys? Voit tarkistaa asian myyntipoikien ajopäiväkirjoista.


    • Lisäystämoukalle

      Laitatko itse osoitteesi nettiin, voin lähettää sinulle paperit ko.kattoremontista, arvasin ettet kykene laittamaan puhelinnumeroasi tänne MOUKKA.
      Jätä jo katkeruutesi,hommaa itsellesi elämä.

      • Unelmakatto

        Uskomatonta. Järkisaneerauksen "asiakas" menettää itsehillintänsä keskustelussa. Markkinointiyrityksesi epäonnistui. Minulla ei ole tarvetta antaa tänne puhelinnumeroani tai osoittettani, olen perustellut asian jo aiemmin. Kaikki keskustelua seuranneet huomaavat, että olet Järkisaneerauksen trolli. Tämä nimimerkki "koulukiusatun" katto case on nyt loppunkäsitelty.


    • Järkijulkkiksia

      Näyttää ottavan aika lujille järki porukkaa, pitääkö mennä paikalle kahdestaan sen takia, että voidaan painostaa vai mikä syy tähän on?
      Onko asiakkaalle näytetty sellaisia valokuvia, jotka eivät ole kyseisen talon katosta?
      YLE / MOT selvittää asiaa! (on ilmoitettu)

    • setyytyväinen

      Et tietenkään antanut puhelinnumerosi, koska jänkätyksesi tällä palstalla loppuisi NUIJA.
      Jokainen vetäköön johtopäätöksen sinusta joka jänkättää täällä kuukausi kaupalla eri nimimerkeillä.
      Toistan vielä tyytyväisyyteni kattoremonttiimme, sinun "iloksesi ".
      Vertaan ajatuksiasi joita vuodatat tänne : niinkuin lehmä veteen Pas...taisi.
      Hyvästi NUIJA.
      The End.

      • Unelmakatto

        On pakko vielä palata tähän kirjoitteluusi. En trollaa täällä vaihtaen nimimerkkiä kuten eräs joka aloitti trollauksen nimimerkillä koulukiusattu. Olen kirjoittanut ketjuun 3 viestiä aiemmin eri nimimerkillä. Kaikki ovat koskeneet Järkisaneerauksen kotimyyntiä ja kaupustelua P-Mäntsälässä.
        Nyt on tullut muutama viesti lisää nimimerkillä unelmakatto sinun kanssasi. Ketjussa on 157 viestiä tällä hetkellä.
        Sinäkö lopettasit lopettaisit minun asiallisten mielipiteiden esittämisen täällä somessa? Järkisaneeraus? Molemmat yhdessä? Onneksi Suomessa on vielä jonkinlainen sananvapaus mikä on kirjattu Suomen perustuslakiin. Sitä ei Järkisaneerauksen trolli pysty rikkomaan.


    • ettäsellasta
      • ILjuttu240119

        Iltalehden juttu:
        Aggressiivisen remonttikaupan pimeän puolen nähnyt ammattilainen ei itsekään enää luota myyntimiehiin - tällaisia ovat häikäilemättömimmät kaupustelukeinot.
        Kuluttajaviranomaiselle tulvii ilmoituksia kyseenalaisesti toimivista kotimyyntifirmoista. Yli 30 vuotta myyjänä työskennellyt Jari tuntee bisneksen kääntöpuolen ja tahtoo varoittaa kuluttajia.

        Kotimyyntejä tekevien remonttifirmojen kyseenalaiset myyntitaktiikat ovat viime aikoina työllistänee kuluttajaviranomaisia.

        Pahimmillaan asiakkaita taivutellaan tuhansien eurojen remonttisopimuksiin loputtomilla myyntipuheilla ostajaehdokkaan omassa kodissa. Kauppojen peruutusehdot jäävät ostajalle epäselviksi - jos niistä edes kerrotaan.

        Viime keväänä Kilpailu- ja kuluttajavirasto nimesi kuusi firmaa, joiden aggressiiviseen myyntitoimintaan se oli joutunut puuttumaan. Kuluvalla viikolla Kuluttuja-lehti puolestaan uutisoi miljoonavoittoja keränneiden firmojen valitusryöpyistä ja omistajuussuhteista.

        Viisikymppisellä Jarilla on myyntialalta yli 30 vuoden kokemus. Vuosien aikana myös hän on työskennellyt firmoissa, joiden myyntikäytännöt eivät kaikilta osin kestä päivänvaloa.

        – Tunnistan tämän ilmiön, josta viime aikoina on uutisoitu. Mielestäni on erittäin hyvä asia, että ihmiset havahtuvat näiden firmojen toimintaan ja valittavat kokemuksistaan kuluttajaviranomaiselle, Jari sanoo.

        Jari on tehnyt uransa pääkaupunkiseudulla useiden eri yritysten palveluksessa. Hän on työskennellyt monilla toimialoilla, viimeisimpänä LVI-bisneksessä.

        – Usein firmojen ohjeistuksena on vain, että tulosta pitää tulla ja nopeasti. Itse kuitenkin tahdon tehdä työni mahdollisimman reilusti.

        Jarin nimi on haastattelua varten muutettu, sillä hän ei tahdo entisten työnantajiensa ja kollegoiden tunnistavan häntä.

        Jarin kokemuksen mukaan myyjien painostava tyyli juontaa juurensa usein siihen, että johtoporras asettaa esimiehille kovat tulospaineet. Ne puolestaan heijastetaan rivimyyjiin.

        Monissa myyntifirmoissa työtä tehdään provisiopalkalla. Tienaaminen perustuu myyjien tekemien kauppojen määrään.

        – Olen saanut monessa firmassa erittäin hyvän koulutuksen ja perehdytyksen. Sellaisen tunteen, että työntekijästä on välitetty. Usein asiat sujuvatkin hyvin niin kauan, kun kauppa käy, Jari kertoo.

        Bisnesmenestyksen pimeällä puolella hän on saanut nähdä työnantajien ahneutta ja palkkausta koskevia riitoja.

        – Tietyt käytännöt ovat kyllä ärsyttäneet. Eräässä aiemmassa työpaikassani myyjillä oli ennen pieni pohjapalkka, jonka päälle tulivat provikat. Sitten johtajisto painosti työntekijät siirtymään pelkkään provikkaan. Tämä tietenkin johti riitatilanteisiin ja aiheutti myyjille epävarmuutta, Jari kertoo.

        Toimeentulopaineistettu myyjä voi helposti sortua häikäilemättömiin myyntikikkoihin. Jari on itse saanut kuulla firman toimitusjohtajan suusta ohjeen, jonka mukaan asiakkaan eteiseen ”kannattaa vain röyhkeästi mennä sisään”.

        Myyjäkonkari kokee tällaisen toiminnan ahdistavana ja epäreiluna.

        – Minä ajaisin sellaisen myyjän välittömästi pois kodistani. Ymmärrän, että jossakin päin Suomea tällainen voi mennä läpi. Pihalle saapuviin vieraisiin suhtaudutaan eri tavalla eri puolilla maata. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla tällainen ei missään nimessä onnistuisi, Jari toteaa.

        Alan ammattislangissa puhutaan ”väsyttämisestä”.

        Käytännössä se tarkoittaa kaupankäyntitilannetta, jossa asiakas suostuu lopulta allekirjoittamaan myyntisopimuksen vain siksi, että saa sinnikkään myyjän ulos kodistaan.

        Väsyttämisen lisäksi yksi asiakkaan harhautuskeino on se, että myyjä jättää hänet tahallaan epätietoisuuden tilaan.

        – Ei voi olettaa, että tavallinen kansalainen osaisi kysyä monipuolisesti kysymyksiä vaikkapa maalämmön myynnistä. On myyjän vastuulla varmistaa, että asiakas tietää mistä kaupat tehdään. Ei voi olettaa, että asiakas osaa itse kysyä kaiken.

        Jarin mukaan varsinkin LVI-alalla myyjät saattavat kaupata tuotteita pelon varjolla.

        Käyttövesijärjestelmä vaihtuu hanakasti uuteen, kun vanhusta säikytellään tarpeeksi kauan vesivahingon riskillä.

        Myyntimaailman kovassa ytimessä keinoja kaihtamattomat ”miljoonamyyjät” saattavat saada osakseen ihailua, mitä Jari ei lainkaan ymmärrä.

        Hänen mieleensä on jäänyt teknologialaitteiden leasing-sopimuksilla kikkaillut kollega, joka teki isot rahat solmimalla asiakasfirmojen kanssa päällekkäisiä sopimuksia.

        Jarin mukaan pomoporras oli asiasta tietoinen. Toimintaa katsottiin silti läpi sormien.

        – En voinut sietää, että johto tiesi asiasta, mutta myyjän toimintaa silti hehkutettiin.

        Jarin näkemyksen mukaan työntekijöiden vaihtuvuus on monessa myyntityöpaikassa suurta ammatin kuluttavuuden vuoksi. Myös hän on saanut seurata vierestä, kun pitkää päivää tekevät kollegat ovat palaneet loppuun työssään.

        Ihmisten koteihin tunkeutuvia ja painostaviksi koettuja myyjiä koskeva keskustelu on kiteytynyt varsinkin ikäihmisten ympärille. Jari toteaa kainostelemattoman suorasanaisesti, ettei hän ”itsekään enää luota myyntimiehiin”.


    • viksupoika61

      Joo, katselin BMW-poikien tarjousta v-2017 katon vaihto varttikatteesta peltikattoon. Ihan vaan kommenttia 280 neliöö . Luetteloidut työt:Lapetikkaan,läpivientien,syöksyjen,vesikourun ja mineriittikatteen purku.
      Asennustyöt luetteloitu: Pystyruode 32x100 =280M2
      Aluskate hengittävä =280m2
      Tuuletuslauta 22x100 =280m2
      Ruodelauta 22x100 =280m2
      Katon oikaisu puukiiloilla =280m2
      Pintamaalatun otsalaudan asennus = 70m

      Tiilikuviokate JL GRAND 0,6mm polttomaalattu =280m2
      Harjalista 21m
      Päätyräystäslista 28m

      Läpiviennit
      Piipunpelti 7-10 reikää 1 kpl
      Velux kattoikkuna 1 kpl
      Viemärin tuuletusputken pellitys 3 kpl

      Kattoturvatuote:
      Lapetikassarja 3kpl 3m
      Lumiestesarja 4kpl 3m

      Sadevesituotteet
      Vesikouru puolipyöreä 42,00m
      Syöksyputket OKT pyöreä 4,00m


      Lisätyöt /asentaja 60e/tunti


      Alennettu hinta 27 000,-

      Huom! Asiakas hoitaa jätteiden kuljetuksen


      Siis tässä em. Järkisaneerauksen "tarjous"

      Saa ottaa kantaa ja pitääkin!

      En ollut seniili ja onnistuin perumaan tämän tyrkytyksen!

      Onneksi oli 4pvä aikaa perua sopimus ja huom sähköisesti eli jos et olisi omistanut konetta, olisi työ tehty väkisin.

      • Santtukoo

        Miksi peruit? Kuulostaa minusta aika halvalta tarjoukselta, ottaen huomioon että asbestin purku taitaa nykyään olla aika kallista hommaa.


      • heikkkkki

        Ihan tuli mieleen tästä uutisesta
        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0cb2cddb-b3d9-4e41-8480-d9fb00e6eea9
        kohta "Hämeessä toimivasta remonttiyrityksestä koittivat väkisin myydä rahoituksella melkein 30 000 euron vesikattoremontin väkisin vanhemmilleni. Kilpailutin ja sain ihan yhtä hyvän katon puoleen hintaan, Lasse kirjoittaa."
        Heh.

        Minusta kuulostaa myös todella kalliilta.
        Nimimerkki Santtukoo: asbestin purku on luvanvaraista toimintaa. Sitä en tiedä onko tällä firmalla lupia olemassa joka nimimerkille viksupoika61 kattoa tarjosi? Naapuri teetti uuden katon 12000 eurolla kun toinen yritys teki 25000 euron tarjouksen. Kannattaa olla tarkkana.


      • asbestinpurkutyölupa

        http://asbestipurkuluparekisteri.ahtp.fi/

        Järki-Saneerausta ei löydy Aluehallinnon ylläpitämästä asbestinpurkutyöluparekisteristä. Tarkastettu tiedot:

        Järki-Saneeraus Oy, Y-tunnus 2531690-9
        Järki-Saneeraus Group Oy, Y-tunnus 2797339-8

        Asbestipurkutyötä saavat tehdä yksityiset henkilöt tai elinkeinonharjoittajat sekä oikeushenkilöt kuten esimerkiksi osakeyhtiöt, jotka ovat saaneet siihen luvan. Lupaviranomainen Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto työsuojelun vastuualue pitää asbestipurkutyöluvista rekisteriä.


      • Santtukoo
        asbestinpurkutyölupa kirjoitti:

        http://asbestipurkuluparekisteri.ahtp.fi/

        Järki-Saneerausta ei löydy Aluehallinnon ylläpitämästä asbestinpurkutyöluparekisteristä. Tarkastettu tiedot:

        Järki-Saneeraus Oy, Y-tunnus 2531690-9
        Järki-Saneeraus Group Oy, Y-tunnus 2797339-8

        Asbestipurkutyötä saavat tehdä yksityiset henkilöt tai elinkeinonharjoittajat sekä oikeushenkilöt kuten esimerkiksi osakeyhtiöt, jotka ovat saaneet siihen luvan. Lupaviranomainen Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto työsuojelun vastuualue pitää asbestipurkutyöluvista rekisteriä.

        Tätä juuri ajoinkin takaa, kattofirmat teettää asbestin purkutyöt ulkopuolisella tekijällä (hinnat pyörivät pikaisen kartoituksen pohjilta 20-25€/m2 välillä). Tuollaisen 280 neliöisen katon purku voi siis olla herkästi yli 6000€.


      • hohhoijakkaa

        "Kattofirmat teettää asbestin purkutyöt"
        mutta ylhäällä postatussa tarjouksessahan lukee "Huom! Asiakas hoitaa jätteiden kuljetuksen!"

        Eli vaikuttaa pikemminkin siltä että tuossa tapauksessa asiakas laitetaan itse
        a) kuljettamaan vaaralliset asbestijätteet pois
        b) kustantamaan asbestijätteiden kierrätyksen ja tämähän on hyvin kallista

        että niin miten se "asbestin purkutyö ulkopuolisella tekijällä nostaa hintaa" juttu menikään ??? Missä se ulkopuolinen asbestipurkufirma oli tässä tarinassa?
        Tuskin se niinkään on, että asbestipurkufirma tulisi katon vain purkamaan ja asiakas kuljettaa jätteet pois? Eihän se noin edes saisi mennä. Jos työmaalla olisi asbestipurkufirma niin heidän tulee huolehtia purkutyöstä kokonaisuudessaan, myös jätteiden asianmukaisesta poisviennistä, eikä jätteiden jättäminen asiakkaan huoleksi sitä todellakaan ole.

        Mineriittikaton purkaminen vaatii asbestipurkutyöluvat, ennen vuotta 2016 katon on saanut purkaa ilman lupiakin jos levyt saadaan kokonaisena irti, enää ei saa.

        Nimimerkillä "Santtukoo" on kyllä niin kierteleviä ja maanittelevia vastauksia että hän taitaa itse olla niitä ovelta ovelle kierteleviä kaupustelijoita. Jalkaa oven väliin ja eteiseen vaan vaikka ei kutsuttaisikaan.. Jokainen tietysti hankkii elantonsa omalla tavallaan. Nukutko yösi hyvin?


      • Santtukoo
        hohhoijakkaa kirjoitti:

        "Kattofirmat teettää asbestin purkutyöt"
        mutta ylhäällä postatussa tarjouksessahan lukee "Huom! Asiakas hoitaa jätteiden kuljetuksen!"

        Eli vaikuttaa pikemminkin siltä että tuossa tapauksessa asiakas laitetaan itse
        a) kuljettamaan vaaralliset asbestijätteet pois
        b) kustantamaan asbestijätteiden kierrätyksen ja tämähän on hyvin kallista

        että niin miten se "asbestin purkutyö ulkopuolisella tekijällä nostaa hintaa" juttu menikään ??? Missä se ulkopuolinen asbestipurkufirma oli tässä tarinassa?
        Tuskin se niinkään on, että asbestipurkufirma tulisi katon vain purkamaan ja asiakas kuljettaa jätteet pois? Eihän se noin edes saisi mennä. Jos työmaalla olisi asbestipurkufirma niin heidän tulee huolehtia purkutyöstä kokonaisuudessaan, myös jätteiden asianmukaisesta poisviennistä, eikä jätteiden jättäminen asiakkaan huoleksi sitä todellakaan ole.

        Mineriittikaton purkaminen vaatii asbestipurkutyöluvat, ennen vuotta 2016 katon on saanut purkaa ilman lupiakin jos levyt saadaan kokonaisena irti, enää ei saa.

        Nimimerkillä "Santtukoo" on kyllä niin kierteleviä ja maanittelevia vastauksia että hän taitaa itse olla niitä ovelta ovelle kierteleviä kaupustelijoita. Jalkaa oven väliin ja eteiseen vaan vaikka ei kutsuttaisikaan.. Jokainen tietysti hankkii elantonsa omalla tavallaan. Nukutko yösi hyvin?

        Mitään tarjousta tähän ketjuun ei ole postattu. Kirjoittaahan saa mitä mieleen tulee, mutta olisi mukava nähdä, mitä tarjouksessa oikeasti on eritelty. Mikäli lapuissa todella lukee, että asiakas huolehtii jätteiden kärräämisen, niin tyhmä saa olla, jos tarjoukseen tarttuu. Jos tätä sivustoa lukee joku, joka katon on teettänyt, niin voisi tulla kertomaan, jääkö jätteet asukkaan vastuulle. Firman taloustiedoista päätellen tuntuu oudolta, että noin paljon remontteja saavat tehdä, vaikka jätteet jää pihamaalle.

        Rehellisten myyjien työtä arvostan, mutta oman elantoni hankin ihan muulla tavalla kuin ovilla ramppaamalla, kiitos huomiosta kuitenkin.


      • sanonpahanvain

        Eli kyseenalaistatkin yllä jonkun postaaman tarjouksen todenperäisyyden vasta kun puhuitkin itsesi pussiin? Aiemmin tarjous oli mielestäsi mitä mainioin ja se olisi kannattanut hyväksyä, mutta nyt "mitään tarjousta ei ole tähän ketjuun postattu" ja "kirjoittaahan saa mitä mieleen tulee, mutta olisi mukava nähdä mitä tarjouksessa oikeasti on"..
        Että sellasta, hyvä hyvä! Ihan hyvä väistöliike, heh.

        Kannattaa varmaan vielä treenata myyntipuheita muillekkin kuin eläkeläisille..


      • Santtukoo
        sanonpahanvain kirjoitti:

        Eli kyseenalaistatkin yllä jonkun postaaman tarjouksen todenperäisyyden vasta kun puhuitkin itsesi pussiin? Aiemmin tarjous oli mielestäsi mitä mainioin ja se olisi kannattanut hyväksyä, mutta nyt "mitään tarjousta ei ole tähän ketjuun postattu" ja "kirjoittaahan saa mitä mieleen tulee, mutta olisi mukava nähdä mitä tarjouksessa oikeasti on"..
        Että sellasta, hyvä hyvä! Ihan hyvä väistöliike, heh.

        Kannattaa varmaan vielä treenata myyntipuheita muillekkin kuin eläkeläisille..

        Taas sitä erehtyi luulemaan, että täällä saisi kerrankin käytyä asiallista keskustelua aiheesta, mutta kun ei niin ei. Näköjään nettitrollit eivät väsähdä milloinkaan. Pitänee itse pyytää tarjous tältä porukalta, siinähän tuo selviää.


      • Rakentamisenlaatu
        Santtukoo kirjoitti:

        Taas sitä erehtyi luulemaan, että täällä saisi kerrankin käytyä asiallista keskustelua aiheesta, mutta kun ei niin ei. Näköjään nettitrollit eivät väsähdä milloinkaan. Pitänee itse pyytää tarjous tältä porukalta, siinähän tuo selviää.

        Pyydätkö tarjoukseen Järki-Saneerauksen RALA-sertifioinnin ja -pätevyyden mukaan ?

        https://www.rala.fi/

        RALA-pätevyys kertoo yrityksestä, että tilaajavastuulain vaatimukset täyttyvät.
        Tekninen osaaminen ja resurssit on todennettu referenssikohteiden sekä henkilö- ja kalustoresurssien osalta. Vastuuvakuutuksista on huolehdittu ja tilinpäätöstiedot täyttävät lainsäädännön vaatimukset


      • Anonyymi
        Rakentamisenlaatu kirjoitti:

        Pyydätkö tarjoukseen Järki-Saneerauksen RALA-sertifioinnin ja -pätevyyden mukaan ?

        https://www.rala.fi/

        RALA-pätevyys kertoo yrityksestä, että tilaajavastuulain vaatimukset täyttyvät.
        Tekninen osaaminen ja resurssit on todennettu referenssikohteiden sekä henkilö- ja kalustoresurssien osalta. Vastuuvakuutuksista on huolehdittu ja tilinpäätöstiedot täyttävät lainsäädännön vaatimukset

        Sieltähän tuo näyttää löytyvän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sieltähän tuo näyttää löytyvän.

        Hienoa! Milloin tämä sertifiointi saatu?


      • Anonyymi

        Sertifiointi puuttui vielä helmikuussa. Viestiketjussa on tästä linkki ja millä y-tunnuksella tietoja haettu.


    • Talovm.1990

      Kokemus:
      Paljon löytyy vikoja jos nämä veijarit päästää tutkimaan paikkoja.
      "Tällä alueelle jo kaksi muutakin remonttia tulossa"
      Hirveä kiire saada nimi paperiin samana/seuraavana päivänä.
      Täytyy tehdä ISO remontti
      Itse en löytänyt mitään korjattavaa...Eli seuraavasti meni:
      Viime viikolla vaimo yksin kotona ja päästi nämä Järkisaneenaruksen Ex-Pertit ihan välipohjaan tutustumaan. Voi onnea! Emme olisi aavistaneetkaan kuinka HIRVEÄN HUONOSSA KUNNOSSA meidän talo on: kaikki läpiviennit vuotaa ja uusi peltikatto on välttämättömyys!
      VAI ONKO???? Meillä kun on perusteellisesti n 7-8v sitten puhdistettu ja suojakäsitelty tiilikatto.
      Itse juuri ½h sitten ko tilasta ulos kömpineenä en löytänyt mitään merkkejä kosteudesta asiattomissa paikoissa eli muutama vuosi sitten laitettu puhallus-selluvilla on ok ja kuiva kaikkialta. Aainostaan Ex-Perttien sinne tallaamat syvät kuopat rikkovat harmaata harmoniaa, niitä siinä sitten täyttelin, kun Ex-Perteillä itsellään oli ollut hirveä kiire. kuitukankainen aluskate on kuiva ja ehjä, eikä siinä ole veden valumajälkiä missään kohti. Se on pölyinen ulkopinnaltaan (tiedän koska asensin itse lapetikkaat joku vuosi sitten ja tiiliä oli nosteltava ylös niin etää alsukatteenkinäki) joten valumat näkyisivät tosi selvästi. Läpivienneistä yhden villaeriste oli n 7-8 vajonnut paljasten muoviputken ja tästä aluskatteen aukosta näki jopa kattotiilien alapinnalle: ei ongelmia. Täytyy tuo putki käydä vielä korjaamassa piiloon, Oliko valunut eriste itse vai oliko joku auttanut? Piipun pinnalla tai lähellä tai missään läpivienneissä tai ympärillä ei kosteuden merkkejä
      Ei tule isoa eikä pientä remonttia
      Jäi vaikutelma epärehellisestä toiminnasta.

    • trollilleterkut

      Kiitos Järkisaneeraus,saimme hyvän,edullisen,katon kauttanne.Terveiset Espoosta.

      • Vastatrolli

        Onnea uudelle katolle, toivottavasti sait alennnusta kun tulit trollaamaan asian tänne. Opettele kirjoittamaan oikein kun trollaat seuraavalla kerralla. Vinkkinä kerron, että pilkun ja pisteen jälkeen tulee välilyönti. Jos et osaa, Säkkiset Järkisaneerauksen toimistolla avustaa sinua trollaamisessa.


      • Hyvällävaan
        Vastatrolli kirjoitti:

        Onnea uudelle katolle, toivottavasti sait alennnusta kun tulit trollaamaan asian tänne. Opettele kirjoittamaan oikein kun trollaat seuraavalla kerralla. Vinkkinä kerron, että pilkun ja pisteen jälkeen tulee välilyönti. Jos et osaa, Säkkiset Järkisaneerauksen toimistolla avustaa sinua trollaamisessa.

        Onko sulla paha olla? Vaikutat jotenkin huolestuttavalta..


      • dude32

        Voin hyvin, kiitos kysymästä. Olen huolissani henkilöistä jotka eivät osaa kirjoittaa tai peräti lukea kunnolla. He saattavat tehdä sopimuksia ja hankintoa mitkä eivät ole heidän etujensa mukaisia. Moni voi joutua kiertävien kotimyyjien uhriksi kuten media ja poliisi on näkyvästi viime asiasta tiedottanut. Järkisaneeraus kauppaa kattoremontteja ovelta ovelle ja on mahdollisuus, että "vajaakykyinen" ostaa ylihinnoitellun tai tarpeettoman remontin.


    • Samajatkaa

      Älä huoli minun kirjoitustaidosta,katto on jo maksettu käteisellä, kiitos vielä kattoasentajille.

    • eimeilleainakaan

      On se kyllä kumma kun Järkisaneerauksen myyntimies ei ymmärrä selvää suomen kieltä. Kun pyydetään poistumaan ei lähde millään. Puhua papattaa pari tuntia vaikka sanotaan EI. Kysyy vielä milloin ollaan kotona seuraavana päivänä, aikoo kai tulla jatkamaan painostustaan ylihintaiselle katolle. Seuraavaa kertaa ei tule koska silloin tyyppi poistuu virkavallan kyydissä!

      • ettäskehtaatte

        Niin, mikähän on tällaisten "tulemme kotiisi myymään väkisin" yritysten tulevaisuus jos ja kun kotimyynti kielletään?
        Julkisuudessa on ollut monesti esillä että ollaan huolissaan vanhuksista, ja erityisesti juuri tuo pakolla vänkääminen aiheuttaa ongelmia minkä ikäiselle vain.
        Myyjät ovat töissä provisiopalkattuina joten houkutus pakottamiselle on suuri.
        Ja yritysten taholta sanotaan kirkkain silmin että "vastuu kannetaan, ei myydä väkisin, ei myydä vanhuksille, olemme vastuullisia!" ja takahuoneessa vain tirskutaan ja nauretaan kun nämä selitykset menee läpi.
        Mistä lähtien myynti on ollut pakottamista, vänkäämistä ja painostamista?

        Jos provisiopalkatut työntekijät eivät myy, on palkka minimaalinen.

        Ei voi muuta sanoa tällaisille kuin että ETTÄS KEHTAATTE.
        Kotimyynnin lakimuutosta odotellessa...


    • Ihmetelkovasti

      Ottaa koville, jos joku on ollut tyytyväinen kattoremonttiin.

      • Seksisaneeraus

        Saatteko seksuaalista tyydytystä Järkisaneerauksen toimistolla kirjoittamalla ylistäviä kommentteja? Kaikki huomaa, että Järkisaneeraus esiintyy asiakkaana ja yrittää mainostaa firmaa. Bemarilla liikkuvat myyntimiehet voisitte erottaa, provikalla kusettavat ihmisiä.


    • Kansalaisaloite

      Voisiko joku tehdä kansalaisaloitteen kotimyynnin lakimuutoksesta!
      Silloin nämä bemareilla liikkuvat henkilöt eivät voisi tulla painostamaan koteihimme.

    • Kotirauhanrikkominen

      Bemarilla liikkuneet myytihenkilöt (kaksi poikaa) tuli pihaamme ja kiipesi talomme katolle.
      Menin kysymään, että mitä he touhuavat ja kuka heidät on kutsunut kotiimme. Alkoivat selitellä jotakin ontuvaa kattotarinaa. Pyysin heitä poistumaan välittömästi tai muussa tapauksessa soittaisin poliisit paikalle, pojat lähtivät ja lähetin sähköpostitse poliisille pihassa vierailleen ajoneuvon rekisteritunnuksen sekä kerroin sähköpostissa heidän tunkeutuneen luvatta kotirauhan sisältämälle kotimme alueelle.

    • Ihmetelkovasti

      Ottaa koville, jos joku on ollut tyytyväinen kattoremonttiin.

      • Harmaalla-alueella

        Järkisaneerauksen toimistolla ottaa koville, kun totuus yrityksen toiminnasta on paljastunut. Kotimyyntiä harjoittava ja kyseenalaisin keinoin kauppaa tekevä yritys.


    • Rami55

      Kattoremontti tehtiin sovitussa ajassa, siistiä työtä, suomalaiset miehet, hyvät materiaalit. Se, mitä sovittiin, piti kaikki kutinsa.

      • kysely

        Ostitko kotimyyntinä vai otitko tarjouksia muilta firmoilta?


    • Anonyymi

      Huomasin saman, ottaa lujille jos joku on tyytyväinen kyseiseen yritykseen, jaksavat samat häiriköt aina vastata, olet myyntimies, voi voi.

      • Anonyymi

        Järkisaneerauksen toimisto trollaa taas. Siellä on pelko perseessä että kotimyynti kielletään.


    • Anonyymi

      Mitä sanoin, lujille ottaa samalle päivystäjälle.

      • Anonyymi

        "Asiakas" kehuu, mainostaa ja trollaa jatkuvasti Järkisaneerauksen puolesta. Uskottavaa?


    • Anonyymi

      Pakko olla ylihintaisia kattoremontteja.. Otin vähän selvää ketä siellä on töissä ja katselin verotietoja yms.. Myyjät ja asentajat tienaavat yli 100 000e vuodessa. Pomot tienaavat 200-300 000e vuodessa. Löytyy verotiedoista. Silti firma tekee vajaa 
      1,5 miljoona euroa voittoa reilu 8 miljoonan liikevaihdolla... Tämä varmasti kertoo kaiken olennaisen millasilla hinnoilla tyrkyttävät remontteja. Eivät hirveästi mainosta toimintaansa joten tulee mieleen että kaikessa hiljaisuudessa liikkuvat ovelta ovelle myymässä ylihintaisia kattoja. Todella ahnetta touhua!!

      • Anonyymi

        Iltasanomien juttu kotimyynnistä, Järkisaneeraus toimii näin.

        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006101084.html

        Ex-kotimyyjä paljastaa: Näin ikäihmisille myydään jopa 4 kertaa normaalia kalliimpia remontteja .
        Remonttien kotimyynnissä käytetään entisen myyjän mukaan hyväksi iäkkäiden yksinäisyyttä ja tekeydytään sydämellisiksi. Eläkeläisiä kannattaa pommittaa, koska heiltä kaupat saa useammin kuin nuoremmilta. Ja helpoiten ylihintaa.
        Yhä useamman eläkeläisen ovelle tullut ystävällisen oloinen, mutta määrätietoinen myyjä, joka kertoo liikkuvansa remonttiasialla. Hän pyrkii sisään tai tahtoo ainakin varata esittelyä varten ajan, jolloin molemmat puolisot ovat kotona.
        Kotimyyjä voi kaupata vaikkapa katon, julkisivun, ikkunoiden, ovien, keittiöiden, kylpyhuoneiden tai saunojen kunnostusta tai maalausta. Yhä useammin asialla on käyttövesiputkien, viemäreiden, lämpöverkkojen ja sähköjärjestelmien remontin myyjä.
        Myyjä pyrkii Leevin mukaan antamaan itsestään mukavan ja luotettavan vaikutelman ja saamaan asiakkaat pitämään itsestään. Alussa puhutaan kaikesta muusta kuin remontista kuten matkailusta, autoista, harrastuksista, perheestä, urheilusta ja aikaisemmasta työstä.
        Eläkeläiset ovat usein melko yksinäisiä ja Leevin mukaan otettuja siitä, että joku on kiinnostunut heidän elämästään. Sydämellisellä jutustelulla myyjä pyrkii synnyttämään vastapuolessa eräänlaista kiitollisuudenvelkaa saadakseen kaupat.
        Kaupan solmimisella on Leevin mukaan kiire, koska ostajaa ei saa päästää selvittämään, mihin hintaan joku muu tekisi vastaavan remontin. Jos ostaja alkaa puhua tarjousten pyytämisestä muilta, joissain tapauksissa myyjä voi huomauttaa, että muut käyttävät eri tekniikkaa, joten asukas ei voi saada vertailukelpoista tarjousta.
        Hintaneuvottelussa yksi kikka on soittaa ”myyntipäällikölle”. Asiakkaasta voisi olla epäilyttävää, jos myyjä olisi valmis pudottamaan hintaa esimerkiksi kymmeneksen. Puhelussa ”voi tulla ilmi, että lähiviikolta yksi asennus on sattumoisin siirtynyt”. Jos asiakkaalle käy tuo ajankohta, hintaa voidaan pudottaa. Silti se voi olla yhä selvästi yläkanttiin.
        Mitä kovempi hinta, sitä paremman provision myyjä saa. Myyjällä voi olla lupa laittaa hinnan päälle jopa neljännes lisähintaa. Siitä hän voi saada puolet itselleen.


    • Anonyymi

      YLE:n uutinen 13.5.2019: Vanhuksia huijataan ostamaan turhia ja ylihintaisia remontteja – asiantuntija kieltäisi lailla remonttien kaupustelun yli 65-vuotiaille.

      Vanhustyön keskusliitolla on 14 alueellista korjausneuvojaa, jotka voivat avustaa remonttia suunnittelevia ikäihmisiä. Palvelu on ilmainen, mutta remontin asiakkaat maksavat itse.
      Vanhuksiin kohdistuvat huijaukset ja aggressiivinen myyntityö on kuitenkin lisääntynyt sitä vauhtia, että apua tarvittaisiin myös lainsäätäjiltä, sanoo Jukka Laakso.
      – Tästähän päästäisiin jos uusi eduskunta kieltäisi remonttien kotimyynnin yli 65-vuotiaille. Se on ainoa keino saada tämä ongelma kokonaan kuriin, sanoo Laakso.

      Remonttikauppiailla ei pitäisi olla mitään asiaa kenenkään kotiin pyytämättä,!

      Linkki: https://yle.fi/uutiset/3-10781010

    • Anonyymi

      Kävivät meilläkin kauppaamassa remonttia.. tutkin hieman taustoja.

      JÄRKI-SANEERAUS GROUP OY tehnyt viime tilikaudellaan -490000 euron tappion.
      Siis melkein puoli miljoonaa MIINUSTA, TAPPIOTA.

      Voiko tuollaiselta odottaa takuuta?
      Kun ovelta ovelle kaupustelu kielletään niin mitäs sitten?

    • Anonyymi

      Teitte hienon katon, kiitos ammattilaisille, suosittelen lämpimästi.

      • Anonyymi

        Maksoitko ylihintaa? Ovelta ovelle kiertävät myyjät liikkuvat ns harmaalla alueella. Tässä ketjussa on useita viestejä, missä varoitetaan varsinkin vanhempia henkilöitä. Mediassa on ollut viime aikoina useita artikkeleita kotimyynnin vaaroista.


    • Anonyymi

      Pyysin tarjouksen kolmesta paikasta, päädyttiin tähän, no nyt odottelen kommenttia, olet myyntimies.

      • Anonyymi

        Saat kommentin kuten pyysit. Olet Järkisaneerauksen trolli, et oikea maksava asiakas. Harva asiakas kehuu apinan raivolla talon kattoa. Pulinat pois. Olet maalitettu ja jauhotettu.


    • Anonyymi

      Rinteen uusi hallitus laittaa Järkisaneerauksen kuriin. Lue juttu:

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d3073cbb-17d4-4e1b-9556-5426bdf7aec1

      Ohjelmassa kohta
      16. Häiritsevätkö puhelinmyyjät? Eivät ehkä kauaa
      Hallitus halua rajoittaa puhelin- ja kotimyyntiä tiukemmin kuluttajan suojaksi.

      Hyvä uudistus. Toivottavasti uusi kotimyyntilaki saadaan pian voimaan, ihmiset saa olla rauhassa kaupustelulta.

    • Anonyymi

      Tänään kiertelevät Helsingin Pakilassa. Myyjä luovutti heti ”ei kiitos” lausahduksen jälkeen, sillä en ollut ihanteellinen höpsö vanhus vedätettäväksi. Katto sen sijaan on selkeästi uusimisen tarpeessa, mikä näkyy pitkälle.

    • Anonyymi

      Jos kysytään kokemusta, vastaan, olet naurettava häirikkö.

      • Anonyymi

        Järkisaneerauksen myyntijullit ovat häiriköitä. He kiertävät ovelta ovelle kauppaamassa ylihintaisia remontteja kyseenalaisin myyntikeinoin. Vanhukset ovat erityisesti vaarassa.


    • Anonyymi

      No nyt vain odotetaan kotimyynnin kieltämistä, siihen loppuu silmänkannon poikien harrastama vanhuksien kusettaminen. Harmi että tuli rakennettua uudet tilat keskelle ei mitään.

    • Anonyymi

      Vanhuksille tapahtuvassa kotimyynnissä elinkeinonharjoittajan on kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, että vanhus ymmärtää, mistä kaupassa on kysymys, sillä muuten sopimus ei ole oikeudellisesti sitova. Elinkeinonharjoittaja ei myöskään tietoisesti saa käyttää hyväkseen esimerkiksi henkilön muistisairautta tai muuten iästä johtuvaa harkintakyvyn alenemista. Kuluttajariitalautakunnan ratkaisukäytännön mukaan tällaisessa tilanteessa kaupan tai sopimuksen purku on perusteltua.
      Järkisaneeraus on ei anna armoa tehdessään kauppaa vanhusten kanssa.

    • Anonyymi

      Kiitos hienosta työstä Karkkilassa!

      • Anonyymi

        Oliko hinta- ja laatusuhde kohdallaan?


      • Anonyymi

        Kysykää aina tarjous myös muualta, älkää allekirjoittako sopimusta ensimmäisellä käynnillä ja varmistakaa että katto on oikeasti remontin tarpeessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kysykää aina tarjous myös muualta, älkää allekirjoittako sopimusta ensimmäisellä käynnillä ja varmistakaa että katto on oikeasti remontin tarpeessa.

        Juuri näin, aina pitää kysyä myös muualta tarjous eikä allekirjoittaa sopimusta missään tilanteessa heti. Järkisaneerauksella on hinnat pilvissä. Toinen firma antoi10 000 euroa halvemman tarjouksen meille ja edustaja sanoi käytyään katon katsastamassa, ettei kattoremontillamme ole mitään kiirettä.
        Tämän jälkeen kattomme tarkasti vielä perusteellisesti luotettava rakennusalan asiantuntija ja lausunto oli: Kattonne on täysin KUNNOSSA, ei tarvitse tehdä yhtään mitään.


    • Anonyymi

      Aivan turhaan uusivat äitini katon ja yritettiin peruuttaa niin eivät suostuneet.

    • Anonyymi

      Hienosti meni remontti, nyt on turvallinen katto päällä.

      Terveiset riksusta!

    • Anonyymi

      Vanhemmalle tuttavapariskunnalle tarjottiin juurikin kattoremppaa (normi rintamamiestalo) hintaan 10700 €. Tästä tarvikkeiden osuus olisi ollut n. 3700 €. Kuullostaa päivän työlle tuo 7000€ aika kovaksi hinnaksi..

      • Anonyymi

        Halpa, kun tai jos euroilla selviää! Monella Järkisaneerauksen asiakkaalla on mennyt terveys ja yöunet. Monella on pelko että ovelta ovelle myyjät tulevat uudelleen painostamaan kauppaan.


      • Anonyymi

        Onko tämä Järki Saneeraus niitä lesta-mafian firmoja?


      • Anonyymi

        Ei kyllä ryöstö hinnalta kuulosta.


      • Anonyymi

        Vaikea sanoa, onko ryöstöhinta. Kuulostaa siltä mutta onko tarjouksessa mukana mahdollisesti asbestin purkua tai muuta erikoisosaamista vaativaa. Kannattaa ottaa tarjoukset usealta toimijalta niin ei tule petetyksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko tämä Järki Saneeraus niitä lesta-mafian firmoja?

        Lessunperkeleethän siellä vaikuttaa, ei toki kaikki kuulemma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko tämä Järki Saneeraus niitä lesta-mafian firmoja?

        kyllä on!


    • Anonyymi

      Tässäpä rehellinen kokemus.
      Pyörivät alueellamme ja kävivät meilläkin, koska kattoremontti oli joka tapauksessa omakotitaloomme edessä.
      Kyseessä noin 15-20vuotias palahuopakatto.
      Myyntiedustaja kävi ullakolla ja katolla pyörimässä ja huonossa kunnossa huopa alkoikin olemaan ja muutamista paikoista päästänyt jo vettä lävitse siten että vanhat kattopuut (ei kattotuolit) olivat paikoin kärsineet lahovaurioita.
      Eipä siinä päädyttiin tilaamaan kattoremontti heiltä, hintoja oli jo entuudestaan kilpailutettu eikä hinta vaikuttanut pahalta.
      Myyntitapahtumassa ja sopimusta laadittaessa keskusteltiin hyvinkin yksityiskohtaisesti itse työsuoritteesta ja sen sisällöstä. Muun muassa lahojen rakenteiden purkamisesta (erikseen mainittu sopimuksessa), työturvallisuuden huomioimisesta, etukäteen tiedottamisesta kun remontti aloitetaan, suunnitelmasta jonka myyntiedustaja laati jonka mukaan itse asennusporukka suorittaa työn kohteessa jne.
      No eipä siinä vielä mitään ja kaikki vaikutti hyvältä. Kunnes tulin yksi päivä kotiin huomatakseni että siellähän se porukka on katolla hommissa, eipä ilmoitettu etukäteen mitään. Meillä 2 koiraa, jotka tietty kotona keskenään työpäivän ajan, helvetin stressaantuneina ja kuset ja paskat matolla kun eivät ymmärrä mitä ulkona tapahtuu.
      Kävinpä sitten katolla katsomassa mitä tapahtuu. Asennusporukalla ei ollut sitä hienoa ja mainostettua suunnitelmaa siitä mitä tulee tehdä matkassa. Katolta oli purkamatta vanha ilmanvaihdon hormi, joka oli tarkoitus korvata uudella Vilpe läpiviennillä. No lähtihän se vanha piippu sitten pois kun itse työnjohdon tehtävät hoiti.
      Asennusporukka poistui tältä erää ja laitoin sähköpostia järkisaneeraukselle;muun muassa koiran paskasta, työturvallisuudesta (ei ollut kaiteita eikä telineitä vaan ihan nojatikkailla kuljettiin), pihalla tapetusta rhodosta, sopimuksen vastaisesta puutavaran käytöstä (sovittiin 32 ruoteet ja laitettiin kuitenkin 22), täysin tekemättömästä lahopurusta (lahojen purku oli kuitenkin meille merkittävä tekijä sopimuksessa, koska halusimme riskirakenteet pois) ja oli sitä muutakin ongelmaa jo tässä vaiheessa.
      Seuraavana päivänä sieltä jo soiteltiin ja lupailtiin asiat tulla hoitamaan kunnolla loppuun ja sovittiin päivämääräkin. Sähköpostitse vastausta ei saa, koska ilmeisesti välttelevät paperijäljen jättämistä.
      Sitten jatkettiin hommia sovittuna ajankohtana ja hommat saatiinkin pulkkaan oman työpäivän aikana. Kotona odotti vastaanottopöytäkirja allekirjoitettavaksi ovella, ja puutavara röykkiö pihalla (jätteiden poisvienti kuuluu sopimuksen mukaan heille).
      Itse en omien kiireiden vuoksi kerennyt ullakolle kiipeilemään reiluun viikkoon, mutta eipä se puuröykkiökään kiirettä pihalta ole pois pitänyt.
      Sitten ullakolle liittämään lieden poistoa uuteen Vilpeen ja tarkastamaan lahopurkujen suoritus. Uusia hienoja tikkaita ylös, jossa huomasin että tikkaat kiinnitetty sinkityillä pulteilla, jotka jo nyt vähän hapettuneet. Sama kiinnitystapa myös kulkusillassa, ei "ihan" ole tarkoitettu sähkösinkittyjä pultteja vesisateeseen. Vesikatolla jonkun verran pellin palasia ja puun palasia, no okei siivoillaan samassa pois.
      Ullakolle; vanhan iv-läpiviennin purkujätteet huopakaton palasineen jätetty ullakolle lojumaan. Mitään lahopurkuja ei ole suoritettu. Vilpen läpivientiä ei ole asennusohjeen mukaan kiinnitetty sisäpuolelta, epäilys herää onko muitakaan asennusohjeen mukaisia toimenpiteitä suoritettu, eipä tuolla läpiviennillä ole mitään takuita kun ohjeita laiminlyöty. Läpivienti piippu asennettu niin lähelle kattotuolia, että vähän joutuu vasaraa näyttämään että kanavan liitettyä. Vilpen oma eriste lytyssä, kun ei sekään mahdu kunnolla (20mm solukumi) eli eipä tule kyseeseenkään että lieden poiston vaatima EI30 paloeriste saadaan asennettua kanavan ympärille ja kondensoimisen riski ilmeinen ullakolla kun kanavaa ei voida eristää.
      Omat työkalut, kimpsut ja kampsut kasaan ja ulos ravistelemaan puhallusvillat pois vaatteista, eipä tullut valmista ja lieden kanava jääkööt kytkemättä kun siirtämään sen vilpen joka tapauksessa joutuu...
      Pois tullessa huomaan vielä että uusittavaksi sovittu vanhan takanpiipun pellityksen hattu on uusimatta, koska tässäkin oli riskirakenne vanhan hatun kiinnityksessä (eipä siis ole tarkastettu muutenkaan piipun kuntoa vaikka niin oli tarkoitus samassa tehdä)
      Piipitykseen vähän viiniä ja tietokoneelle kirjoittamaan virallista reklamaatiota työsuoritteesta. Rekkula maailmalle ja nyt odotellaan... To be continued jahka joskus vastauksen saan...

      Eli suosittelen kaikkia ainakin jo tässä vaiheessa tarkastamaan itse tai jos ei ymmärrä niin pyytää joku muu tarkastamaan sopimuksen sisältö ja tehty työsuoritus huolella.
      Ilmeisesti Järkisaneeraus on sitä mieltä että homma on valmis kun vastaanottopöytäkirjakin on jätetty ovelle.
      Siinähän ne minun 5000 merkkiä sitten olikin, katsotaan mikä on lopputulos, mutta seuraavalle ovelta ovelle kauppiaalle en jaksa koiriani lukita oven taakse kauppiaan suojaksi...

      • Anonyymi

        Kyseinen poppoo kaupitteli meillekkin kattoa, ja tulin lukemaan kokemuksia ennen hyväksymistä. Hyvä että tulin.

        Hyvin kirjoitettu kokemus ja selkeästi ihmiseltä joka tietää näistä asioista! Hyvä että kerrankin kokemus on asiantuntevalta ihmiseltä, eikä joltakin sellaiselta joka ei oikeasti tiedä kattoremonteista yhtään mitään.

        Taidan päätyä toiseen kattofirmaan. Näiden tarjouskin oli puolet kalliimpi kuin toinen pitkän linjan suomalainen ja ammattimainen hyväksi puhuttu tekijä.
        En edes ymmärrä miten nämä kehtaavat laittaa niin korkeat hinnat, varsinkin jos työn jälki on tuollaista. Minulle ainakin yli 10000e hintaero tarjouksessa on merkittävä, sillä tekee sitten vaikka mielummin uuden keittiön.


      • Anonyymi

        Kiitos hyvästä raportista! Jos Järkisaneerauksen työnjälki ja toiminta on kertomasi mukaista, miten tavallinen asiakas pystyy valvomaan tai vaatimaan että sovitussa remontissa pysytään.
        Toivottavasti saat Järkisaneerauksen kanssa sovittua, että puutteet korjataan ja saat mahdollisen hyvityksen vaivoistasi.


      • Anonyymi

        Itse en ymmärrä rakentamisesta mitään, luotan että sovittu urakka tehdään miten on sovittu. Huonoa mainosta firmalle, jos tehdään sutta ja sekundaa.


    • Anonyymi

      Olen sitä mieltä että kaikki kyseisen firman tekemät katot tulisi tarkastaa läpi ja jos on virheitä niin nostettaisiin porukalla joukkokanne jossa vaadittaisiin vahingonkorvaukset sopimusrikkomuksista sekä tietysti edellytettäisiin korjaamaan kaikki tehdyt virheet ja tekemättä jätetyt sovitut sekä maksetut asiat. Tätä varten voisi perustaa oman facesivun jossa pyydettäisiin tätä asiaa epäileviä työn teettäjiä ilmoittautumaan. Juristikulut eivät nouse kohtuuttomiksi silloin kun asiassa on useita asianomaisia. Kuka ottaisi asiaa hoitaakseen ?

      • Anonyymi

        Hyvä juristi 220 euroa alv tunti ja aineistosta tulee iso ja istuntopäiviä useita.


    • Anonyymi

      Ketä kiinnostaisi nähdä järkisaneerauksen tarjouksia? Niitä olisi tuossa aikamoinen nippu kertynyt. Osassa tarjouksissa myydään ns pellin vaihto. Eli käytetään aluskatteena ''kondensisuojana'' Eli ruoteiden päälle vain aluskate jä pelti päälle. 2 mieheltä siis helppo päivän homma. Ja hinnat PALJON kalliimpia verraten muihin firmoihin.

      • Anonyymi

        aijaa.com kautta voit jakaa ne tarjoukset kaikkien nähtäville. Laita tulemaan ja ihmetellään täällä niitä yhdessä.


      • Anonyymi

        Siis täähän on oikeesti laitonta. Aluskate vanhojen ruoteiden päälle ja pelti sen päälle. A) Aluskate tulee olemaan ruuvikiinnityksistään täynnä reikiä B) aluskate tulee olemaan kuopalla harjan suuntaisesti likö tarkoittaa sitä että vesi pääsee vapaasti liikkumaan vanhojen ruoteiden välissä harjan suuntaisesti = tskuu varmasti vuotava katto. Kiertäisin kaukaa tämän yrityksen.


    • Anonyymi

      Kiinnostaa toki. Tänne voi lisätä liitetiedostoja.

    • Anonyymi

      Arvioisin että kattopelti maksaa noin 9e/neliö. Jos näitä tekee työkseen, on hinta katon tekijälle varmaan vieläkin halvempi.
      Lehdessä luki että kyläkoulun uusi katto maksaa 60000e. Arvioin kyläkoulun olevan 200 neliötä.
      Yhteensä siis tarveaineet maksaa 200x9=1800e.

      Kuulostaa tosi halvalta, joten kerrotaan varmuuden vuoksi vaikka kahdella. Sovitaan että tarveaineet maksaa 3600e.
      Tähän 3 päivää työtä, josta jokainen työntekijä saa esimerkiksi 20e/tunti. Sovitaan työntekijöitä olevan kyseisellä työmaalla 5. Työntunteja on 8.
      Työntekijöihin menee kolmessa päivässä yhteensä siis 2400e.
      Tähän polttoainekulut ja muuta, 1000e riittää varmasti.

      3600e 2400e 1000e = katto maksaa yritykselle 7000e.
      Asiakkaalta veloitetaan 60000e. Voittoa kertyy siis 53000e. Hintojen kerrotaan olevan tiukkoja tarjouksia joista ei voida joustaa.
      Onneksi asiakkaalle voidaan kuitenkin tarjota osamaksua.

      Toki kannattaa huomioida että työmaalla voi mennä puutavaraa. Lauta maksaa 40snt/metri.

      Toisesta firmasta katon saattaisi saada kolmasosan hinnalla, tekijöinä pitkän alan vanhan liiton ammattilaisia,
      kun taas toisissa kattofirmoissa tekijät koulutetaan nuorista pojista parissa päivässä.

      Tässä aika läpinäkyvästi kattojakin tehneen kirvesmiehen arvio näistä kattofirmoista ja niiden katteista yleensä. Ei juuri tietystä firmasta, tulin vain lukemaan ja kommentoimaan kun lehdestä luin.
      Kaikkea hyvää.

      • Anonyymi

        Silti toimijoita menee nurin kun sieniä sateella. Ja isoimpien toimijoiden liikevoitto 5-10% välillä, (kattokeskus, Vesivek, Kymppi-Katto)

        Ja jos hintojen kerrotaan olevan tiukkoja, ne yleensä on sen kyseisen firman kulurakenteella sitä. Eihän täällä mitään raksaliikkeitä olisi olemassakaan kun aina se niin kutsuttu ''kirvesmies'' tekee aina niin helvetin halvalla kaiken.

        Ihan normaalia bisnestä, eikä näissä firmoissa kuin toimitusjohtajat ja muutamat muut tienaa yli 100k, mikä nyt ihan ymmärrettävissä jos yrityksen liikevaihto on 40-100miljoonan välillä.

        Paitsi poikkeuksia on, niin sanottuja kusettajia kuin järkisaneeraus. Tekee remontit puolet nopeammin, puolet vähemmän työntekijöitä ja kaksikertaiset hinnat. Lainataan vaikka toimitusjohtajaa lehtijutussa:

        – Yritys on kehittänyt omaa toimintatapaansa matkimatta muita. Prosesseja on tehostettu, minkä vuoksi pystymme tekemään kattoremontin nopeammin kuin kilpailijat pienemmällä työntekijämäärällä. Jos kattoremontin tekeminen kesti alkuvuosina neljä päivää, tällä hetkellä teemme sen kahdessa, Eerik Säkkinen kertoo.

        Lähde: https://www.yrittajat.fi/uutiset/575674-hameen-vuoden-nuori-yrittaja-tavoitteena-perustaa-seitseman-uutta-toimipistetta-10#89d14a10

        Eli tuo sinun laskelmasi on täysin oikeassa, noin 7000€ on pellin vaihto ruoteet, mutta ei sillä tuplapystyä tee. Et huomioinut autojen maksuja, veroja, hallin vuokria etc eli tuommoiseen 200neliöön pellin vaihto, aluskate kondensisuojaksi ja ruoteet katteineen maksaa noin 11000€ ränneineen ja firmalle jää tästä ihan kelpo kate!

        Mutta kysyyssä on siis vain katteen vaihto, joka varmasti on 10vuoden päästä homeessa, kun ilma ei pääse kiertämään juuri ollenkaan, jonka takia kattoremontti on hyvin lyhyt ikäinen!

        Esimerkkinä noin 100neliön katto, 1:3 joka on tiilen painosta romahtanut jo keskimäärin 7cm, sisältäen tikkuruoteen purun ja paljon lahovauriokorjauksia, kaikki otsalaudat vaihtoon ja mahdollinen kattoniskan vaihto. Isoilla kilpailijoilla hinta aikalailla kailla noin 12000€ kokonaisvaltainen remontti. Vastaava työ järkisaneerauksella noin 20000€, mistä siis noin 8000€ ilmaa.

        Tähän kohteeseen tarjottiin myös ns katteen vaihtoa, eli tiilet pois, aluskatetta vaan ''kondensisuojaksi'' ja peltiä päälle. Hinta noin 15000€, ja tälläinen työ tehtynä on kaikkien hyvien rakennustapojen vastaista.

        Liitteenä järkisaneerauksen vaihtoehdot tarjouksesta: https://aijaa.com/Fl4vRN


        Mitä mietteitä tämmöinen herättää ihmisissä? Pitäisikö kotimyynti nyt saada jo pikkuhiljaa kiellettyä, ei tämmöisten järkisaneerauksien ja putkipuolella kotisunin toiminta perustu kuin vanhojen ja ymmärrättömien ihmisten kusetukseen.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.evonluonto.fi/property/rayskalan-suuri-huvila/

        Jos kyseessä on tämä kiinteistö niin kuvien perusteella kyllä sanoisin olevan vähintään 500 neliötä kattoa.

        Itse olen töissä kattofirmalla ja tarkistin myös muutamalta tutulta osoitteella eikä Räyskälän kartano ole muutamalta isolta ja parilta pieneltä tarjouksia pyytänyt. 65000€ on todella kallis remontti ja myös aivan järjetön tehdä, kyseessä siis VAIN 60v vanha konesauma, joka olisi vaatinut vain huoltomaalauksen...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Silti toimijoita menee nurin kun sieniä sateella. Ja isoimpien toimijoiden liikevoitto 5-10% välillä, (kattokeskus, Vesivek, Kymppi-Katto)

        Ja jos hintojen kerrotaan olevan tiukkoja, ne yleensä on sen kyseisen firman kulurakenteella sitä. Eihän täällä mitään raksaliikkeitä olisi olemassakaan kun aina se niin kutsuttu ''kirvesmies'' tekee aina niin helvetin halvalla kaiken.

        Ihan normaalia bisnestä, eikä näissä firmoissa kuin toimitusjohtajat ja muutamat muut tienaa yli 100k, mikä nyt ihan ymmärrettävissä jos yrityksen liikevaihto on 40-100miljoonan välillä.

        Paitsi poikkeuksia on, niin sanottuja kusettajia kuin järkisaneeraus. Tekee remontit puolet nopeammin, puolet vähemmän työntekijöitä ja kaksikertaiset hinnat. Lainataan vaikka toimitusjohtajaa lehtijutussa:

        – Yritys on kehittänyt omaa toimintatapaansa matkimatta muita. Prosesseja on tehostettu, minkä vuoksi pystymme tekemään kattoremontin nopeammin kuin kilpailijat pienemmällä työntekijämäärällä. Jos kattoremontin tekeminen kesti alkuvuosina neljä päivää, tällä hetkellä teemme sen kahdessa, Eerik Säkkinen kertoo.

        Lähde: https://www.yrittajat.fi/uutiset/575674-hameen-vuoden-nuori-yrittaja-tavoitteena-perustaa-seitseman-uutta-toimipistetta-10#89d14a10

        Eli tuo sinun laskelmasi on täysin oikeassa, noin 7000€ on pellin vaihto ruoteet, mutta ei sillä tuplapystyä tee. Et huomioinut autojen maksuja, veroja, hallin vuokria etc eli tuommoiseen 200neliöön pellin vaihto, aluskate kondensisuojaksi ja ruoteet katteineen maksaa noin 11000€ ränneineen ja firmalle jää tästä ihan kelpo kate!

        Mutta kysyyssä on siis vain katteen vaihto, joka varmasti on 10vuoden päästä homeessa, kun ilma ei pääse kiertämään juuri ollenkaan, jonka takia kattoremontti on hyvin lyhyt ikäinen!

        Esimerkkinä noin 100neliön katto, 1:3 joka on tiilen painosta romahtanut jo keskimäärin 7cm, sisältäen tikkuruoteen purun ja paljon lahovauriokorjauksia, kaikki otsalaudat vaihtoon ja mahdollinen kattoniskan vaihto. Isoilla kilpailijoilla hinta aikalailla kailla noin 12000€ kokonaisvaltainen remontti. Vastaava työ järkisaneerauksella noin 20000€, mistä siis noin 8000€ ilmaa.

        Tähän kohteeseen tarjottiin myös ns katteen vaihtoa, eli tiilet pois, aluskatetta vaan ''kondensisuojaksi'' ja peltiä päälle. Hinta noin 15000€, ja tälläinen työ tehtynä on kaikkien hyvien rakennustapojen vastaista.

        Liitteenä järkisaneerauksen vaihtoehdot tarjouksesta: https://aijaa.com/Fl4vRN


        Mitä mietteitä tämmöinen herättää ihmisissä? Pitäisikö kotimyynti nyt saada jo pikkuhiljaa kiellettyä, ei tämmöisten järkisaneerauksien ja putkipuolella kotisunin toiminta perustu kuin vanhojen ja ymmärrättömien ihmisten kusetukseen.

        Ei huhhuh. Vittu miten edes vastuutonta!! Tää firma on nurin ennen vuotta 2025


    • Anonyymi

      Ammattilaisen kirjoitus. Itse en ymmärrä rakantamisesta mutta odotan saavani rahoilleni parhaan ja sopivimman vaihtoehdon. remontissa. Järkisaneerauksen toiminta on ns harmaalla alueella ja moraalitonta. Kuinka paljon meitä kusetettuja on?

    • Anonyymi

      Varokaa nyt kiertelevät Kellokoskella. Väkisin yritti kaveri sisälle!!!

      • Anonyymi

        Kyseinen toiminta taitaa olla jo kotirauhan rikkomista. Toivottavasti Järkisaneerauksen johto seuraa tätä keskustelua ja puuttuu asiaan. Ihmisten pitää saada olla rauhassa kotona pelkäämättä Järkisaneerauksen vierailuja.


    • Anonyymi

      Sujuen meni remontti Espoossa,
      katto on hieno!

      • Anonyymi

        "Sujuen", kerrotko tarkemmin? Toivottovasti hintakin oli kohdallaan ja et tullut huijatuksi.


    • Anonyymi

      Komea uusi halli on 54-tien varressa, eipä tosin ihmekkään kun kerran kusettavat ihmisiä. Tuollainen hehtaarihalli ei ole ihan ilmainen rakentaa, ellei sitten uskonveljet ole ollut "talkoissa" taivaspaikan toivossa. Yläkerrassa näkyi flappitaulu olevan, siellä varmaankin opastetaan myyjiä miten saadaan hyväuskoisilta rahat pois. Moraali veks.

      Kymppikatosta sen verran että samanlainen huijarifirma sekin on, 20te 130m2 rmt:n katosta. Toivotaan että lakimuutoksella saadaan kiellettyä nämä lestojen bisnekset ennenkuin tulee ruumiita.

    • Anonyymi

      Täysi huijari firma. Meille olisi vaihdettu katto heti seuraavana päivänä. Tarjous reiluun ylihintaan. Heidän mielestä vuotokohtia useita mm läpiviennit, piipun pellitys. Todellisuudessa priimä katto. Muka useita kohteita lähellä. Pyysin osoitteita. Kävin seuraavana päivänä ko osoitteessa. Ei kattoremonttia. Älkää päästäkö sisään!!

    • Anonyymi

      Ex-lestadiolainen Matias paljastaa remonttibisneksen huijauskikat – ”En ollut sen rehellisempi kuin muutkaan”.

      Kotimyyntiyritykset tähtäävät siihen, ettei asiakas löydä niitä, vaan ne löytävät asiakkaan .Myös Matias käytti omassa työssään kaikkia mahdollisia asiakashankintatapoja puhelinmarkkinoinnista ovelta ovelle kiertämiseen. Matiaksen mukaan myyjän on ensi töikseen pyrittävä luomaan itsestään mukava ja luotettava vaikutelma. Aseina tähän ovat siisti pukeutuminen ja mukavien juttelu.
      Remontista ei useinkaan puhuta aluksi ollenkaan. Jutunjuurta väännetään muun muassa autoista, harrastuksista, perheestä ja urheilusta.

      Sydämellisellä ja ymmärtäväisellä jutustelulla tähdätään eräänlaisen kiitollisuudenvelan kasvattamiseen, joka lisää kaupan toteutumisen todennäköisyyttä. Matiaksen mukaan myyjälle on useimmiten varsin yhdentekevää, missä kunnossa eläkeläisten vanhat ikkunat, viemäröinnit tai katto ovat – kunhan tilalle saa myytyä uudet.

      Järki Saneeraus toimii samalla tavalla. Yrityksen "kartoittajat" liikkuvat pareittan ja painostavat ihmisiä kauppoihin.

      Lue koko juttu Iltalehdestä 5.1.2020:

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/93474dee-383c-4c26-91a7-5aa58d676457

    • Anonyymi

      Säästövinkki:
      Katon tekeminen ei ole vaikeaa. Lähes jokainen rakennusalalla ollut tietää miten katto tehdään.
      Keskikokoisen omakotitalon katon materiaalit maksaa muutaman tonnin. Osaava talkooporukka tekee katon muutamassa päivässä. Kattofirmoilta keskikokoisen talon katto maksaa yleensä vähintään 30000e. Voit siis säästää merkittävän summan rahaa.
      Sama katto voi maksaa toisessa firmassa 30000e ja toisessa 10000e.
      Älkää siis olko tyhmiä ja tuhlatko rahojanne, tai pahimmassa tapauksessa ottako lainaa kattoremontteihin.

      Pahinta hölynpölyä on "normaali hinta 35000e mutta nyt saat katon tarjoushintaan 30000e!" kun vertailemalla saat sen katon oikeasti paljon halvemmalla.

    • Anonyymi

      Kyllä se niin on että järkisaneeraus, kotisun, walttia ja homemap on kaikki lestadiolaisten firmoja ja samat tyypit pyörii joka firmassa.

      Toiseksi tämä uusi villitys näillä kahdella kattofirmalla on ekoremontti. Eli vesikate veks rätti vaan alle ja uus vesikate päälle. Eihän tuossa oo mitään järkeä..

      Tätä ekoremontti spesialistia voi käydä ihan tuolla "kasvupolut" nimisessä firmassa (joka muuten myöskin on lestamesta) tervehtimässä. Siellä on semmonen kun Markus (Ollut yht'aikaa homemapilla, walttialla ja järkisaneerauksella). On jännä muuten et kasvupolut menee firmaan X ja auttaa firmaa kasvamaan nii lopputuloksena; liikevaihto laskee, työntekijöiden olot huononee, irtisanoutumisia, palkat laskee duunareilla ja päällystöllä nousee. Hyvä homma Markus. Kun erilainen nippu lestoja lyö päät yhteen niin ei herran tervehdys mitä paskaa siitä syntyykään.

      Palatakseni ekoremonttiin niin hinta tippuu vähän vs. Oikea kattoremontti (-10-20% ison remontin hinnasta)
      Vaikka todellisuudessa työtä tehdään suhteessa hinnan alennukseen helvetisti vähemmän, sekä asentajillekin on omaan urakka lappuun jo valmiiksi laskettu urakka pienemmäksi siten että neliöitä on pikkusen vähemmän, kattokulma ei täsmää jne. Kyllä lestat vaan osaa saatana olla roistoja.
      Sanotaan että aluskattella on takuuta yms. Mut sehän raukeaa kun se asennetaan väärin ja reijitetään suoraan jo asennus vaiheessa. Ja vesikatteen takuut raukeaa yleensä jo sillon ku se siirtyy ko. Tuotteen tekijältä eri firmalle.

      Jos oikeesti haluutte hinta/laatu suhteen hyväksi niin pienemmät "nyrkkipaja" firmat tekee laatua eikä hätiköi remontin kanssa (koska rahan ahne lesta pomo ei soita että joko remontti valmis. Kiire kiire kiire!!) siitä syystä että yksinkertaisesti pikkufirma kyykkää helposti jos puskaradiossa soi paskaa.

      En ole lesta, katolla töissä tai mitään muutakaan. Yritän nyt vaan valottaa kuluttaja-asiakasta toimimaan rationaalisesti ja tarjouksen kanssa ei ikinä kannata hötkyillä.

      Liikaa nämä lestadiolais firmat saavat muuten pahaa aikaiseksi.

      • Anonyymi

        Järki kaatuu ahneuteen viimeistään 2021


    • Anonyymi

      Kannattaisi keskittyä oman elämän laatuun, eikä jakaa omaa pahaa oloa muille, lopettaisit jo, myös ammattiapua on saatavilla.

      • Anonyymi

        Järkisaneerauksen johto ja omistajat ei kestä asiallista arvostelua ja keskustelua yritykseksestä. Toivottavasti kotimyynti kielletään vuoden 2021 loppuun mennessä, koska siihen liittyy kauppoja jotka täyttävät petoksen tunnusmerkit. Remonttien kotimyynti ja muukin kotimyynti on pitkäaikainen ongelma, mikä tulee korjata lainsäädännöllä.

        Millaista ammattiapua Järkisaneeraus tarjoaa?

        Hyvä artikkeli kotimyynnin onjelmista:

        https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000005975397.html


    • Anonyymi

      Järkisaneerauksen myyntijullit kiertää ovelta ovelle vaikka Korona-viruksen vuoksi Suomi on poikkeustilassa. Tällä toiminnalla tauti ei ainakaan taitu, hävetkää!

      • Anonyymi

        Tässä kohtaa ei varmasti pitäisi olla kenellekään epäselvää kuinka vakavasta taudista Koronassa on kyse etenkin heille jotka kuuluvat korkean riskin ryhmiin. Vanhukset ovat karanteenissa kotona ja Järkisaneerauksen myyjät menevät tekemään kauppoja sinne. Vastuutonta ja mielestäni laitonta.


      • Anonyymi

        Kyllä toi on naurettavaa, nää häiskät kiertää ovelta ovelle, luulis hävettävän, maassapoikjeustila, eikö voisi nää kulkukoiratkin sitä kunnioittaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä toi on naurettavaa, nää häiskät kiertää ovelta ovelle, luulis hävettävän, maassapoikjeustila, eikö voisi nää kulkukoiratkin sitä kunnioittaa!

        Kopioitu Järkisaneerauksen Facebookista: "Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia toimia ja olemmekin muuttaneet myös myyntitapaamme. Olemme ohjeistaneet myyjiä pitämään asiakkaisiin reilun etäisyyden. Katon kartoitus ja tarjouksen tekeminen eivät edellytä lähikontaktia tai sisällä käymistä. Myös asennus voidaan suorittaan täysin turvallisesti ilman korona-altistusta. Kattoremontti vaatii aina kartoituksen paikanpäällä, sitä ei voi tehdä etänä. Tämän vuoksi tapaamme asiakkaita myös heidän kotiovillaan. Varsinaiset kaupat voi tehdä sähköpostin välityksellä tai vaikka videopuhelussa."

        Toivon, että viranomaiset puuttuvat Järkisaneerauksen vastuuttomaan toimintaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kopioitu Järkisaneerauksen Facebookista: "Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia toimia ja olemmekin muuttaneet myös myyntitapaamme. Olemme ohjeistaneet myyjiä pitämään asiakkaisiin reilun etäisyyden. Katon kartoitus ja tarjouksen tekeminen eivät edellytä lähikontaktia tai sisällä käymistä. Myös asennus voidaan suorittaan täysin turvallisesti ilman korona-altistusta. Kattoremontti vaatii aina kartoituksen paikanpäällä, sitä ei voi tehdä etänä. Tämän vuoksi tapaamme asiakkaita myös heidän kotiovillaan. Varsinaiset kaupat voi tehdä sähköpostin välityksellä tai vaikka videopuhelussa."

        Toivon, että viranomaiset puuttuvat Järkisaneerauksen vastuuttomaan toimintaan!

        Mikä on yrityksen vastuu, kun myyjät kiertävät ovelta ovelle ja levittävät mahdollisesti Korona-virusta? Säkkinen, järki hoi, älä jätä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kopioitu Järkisaneerauksen Facebookista: "Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia toimia ja olemmekin muuttaneet myös myyntitapaamme. Olemme ohjeistaneet myyjiä pitämään asiakkaisiin reilun etäisyyden. Katon kartoitus ja tarjouksen tekeminen eivät edellytä lähikontaktia tai sisällä käymistä. Myös asennus voidaan suorittaan täysin turvallisesti ilman korona-altistusta. Kattoremontti vaatii aina kartoituksen paikanpäällä, sitä ei voi tehdä etänä. Tämän vuoksi tapaamme asiakkaita myös heidän kotiovillaan. Varsinaiset kaupat voi tehdä sähköpostin välityksellä tai vaikka videopuhelussa."

        Toivon, että viranomaiset puuttuvat Järkisaneerauksen vastuuttomaan toimintaan!

        Tosi törkeää toimintaa, toivottavasti asiakkaat huomaavat. Yritys vaarantaa ihmishenkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kopioitu Järkisaneerauksen Facebookista: "Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia toimia ja olemmekin muuttaneet myös myyntitapaamme. Olemme ohjeistaneet myyjiä pitämään asiakkaisiin reilun etäisyyden. Katon kartoitus ja tarjouksen tekeminen eivät edellytä lähikontaktia tai sisällä käymistä. Myös asennus voidaan suorittaan täysin turvallisesti ilman korona-altistusta. Kattoremontti vaatii aina kartoituksen paikanpäällä, sitä ei voi tehdä etänä. Tämän vuoksi tapaamme asiakkaita myös heidän kotiovillaan. Varsinaiset kaupat voi tehdä sähköpostin välityksellä tai vaikka videopuhelussa."

        Toivon, että viranomaiset puuttuvat Järkisaneerauksen vastuuttomaan toimintaan!

        Mielestäni ihan asiallinen reagointi yritykseltä. Puoli vuotta riittää näyttämään, millä rakennusalan firmoilla oli valmiudet sopeutua koronatilanteeseen. Paljon tulee konkursseja, sekä yritys- että henkilötasolla, mutta sanoisin, että ne yritykset, jotka tästä haastavasta vaiheesta pääsevät yli, tulevat olemaan Suomen markkinoilla vaikeasti päihitettäviä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielestäni ihan asiallinen reagointi yritykseltä. Puoli vuotta riittää näyttämään, millä rakennusalan firmoilla oli valmiudet sopeutua koronatilanteeseen. Paljon tulee konkursseja, sekä yritys- että henkilötasolla, mutta sanoisin, että ne yritykset, jotka tästä haastavasta vaiheesta pääsevät yli, tulevat olemaan Suomen markkinoilla vaikeasti päihitettäviä.

        Yritys kirjoittaa: "Kattoremontti vaatii aina kartoituksen paikanpäällä, sitä ei voi tehdä etänä. Tämän vuoksi tapaamme asiakkaita myös heidän kotiovillaan".

        Vastuutonta toimintaa! Järkisaneerauksen pitää lopettaa heti ovelta ovelle kaupustelu. Myyjät saattavat levittää Korona-virusta koska he tapaavat paljon ihmisiä. Ikäihmisten karanteeni ei toimi koska Järkisaneeraus rahanhimossaan rikkoo sitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yritys kirjoittaa: "Kattoremontti vaatii aina kartoituksen paikanpäällä, sitä ei voi tehdä etänä. Tämän vuoksi tapaamme asiakkaita myös heidän kotiovillaan".

        Vastuutonta toimintaa! Järkisaneerauksen pitää lopettaa heti ovelta ovelle kaupustelu. Myyjät saattavat levittää Korona-virusta koska he tapaavat paljon ihmisiä. Ikäihmisten karanteeni ei toimi koska Järkisaneeraus rahanhimossaan rikkoo sitä.

        Uusimaa on menossa eristykseen ja Järkisaneerauksen myyjät kiertää vielä ovelta ovelle. Toivottavasti konkurssi edessä kun bisnes on tärkeämpää kun ihmisten terveys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uusimaa on menossa eristykseen ja Järkisaneerauksen myyjät kiertää vielä ovelta ovelle. Toivottavasti konkurssi edessä kun bisnes on tärkeämpää kun ihmisten terveys.

        Voisiko nämä ovelta ovelle kiertäjät saada pysäytettyä!


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      30.3.2020 Järkisaneerauksen Facebook-sivulta kommentti: "TÄYSIN vastuutonta toimintaa ko. yritykseltä lähettää kaupparatsuja ovelta ovelle käymään tämmöisinä aikoina..! 😡 Tänään pyörivät Sipoon alueella. En todellakaan suosittele tämmöistä firmaa näin vastuuttoman toiminnan pohjalta".

      Järjenvastaista toimintaa! Omistaja Säkkinen on täysin vastuuton lähettäessään myyntimiehet kaupustelemaan tälläisenä aikana.

      • Anonyymi

        Miksi nämä tulevat karanteenissa olevien ihmisten luokse lisäämään tartuntariskiä ?
        Eikö heitä saa millään pysymään poissa näinä poikkeusaikoina ?
        Jos kerran ovelta ovelle tapahtuva yhden päivän mittainen virpominen on kielletty, niin miten ovelta ovelle kaupustelua ei saada pysäytettyä ?


    • Anonyymi

      Mistä tietää että kevät on saapunut pk-seudulle?
      Romanikerjäläiset kerjäävät kaduilla ja remonttifirmojen myyjät kerjäävät ihmisten ovilla.

      Valtiovallan pitäisi puuttua tähän kotimyyntiin nyt kovalla kädellä. Romanikerjäläiset lähtivät jo ja nyt korona tarjoaa ns. hopeatarjottimella mahdollisuutta päästä myös tästä haitallisesta ilmiöstä lopullisesti eroon!

      Edesvastuutonta kiertää ihmisten ovilla nyt kun pitäisi välttää ihmiskontakteja. Kaiken lisäksi remonttifirmojen unelma asiakkaat on heitä jotka kuuluvat koronaviruksen riskiryhmiin.

      • Anonyymi

        Älkää päästäkö Järki Saneerauksen henkilöitä sisälle, ettei koronavirus pääse leviämään ja aiheuttamaan vaaratilanteita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älkää päästäkö Järki Saneerauksen henkilöitä sisälle, ettei koronavirus pääse leviämään ja aiheuttamaan vaaratilanteita.

        Tiistaina 31.3.2020 klo 11.00 Sipoon Martinylässä sama juttu! Kiinteistön omistajat jo melkein 90-vuotiaita, eli riskiryhmään kuuluvia. TÄYSIN vastuutonta toimintaa tämmöisenä aikana! 😡 Terveisin, tontin kolmas riskiryhmään kuuluva.

        Ote Järkisaneerauksen facebookista. Järkisaneeraus vaarantaa ihmishenkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiistaina 31.3.2020 klo 11.00 Sipoon Martinylässä sama juttu! Kiinteistön omistajat jo melkein 90-vuotiaita, eli riskiryhmään kuuluvia. TÄYSIN vastuutonta toimintaa tämmöisenä aikana! 😡 Terveisin, tontin kolmas riskiryhmään kuuluva.

        Ote Järkisaneerauksen facebookista. Järkisaneeraus vaarantaa ihmishenkiä.

        Ei tänäänkään perjantaina 3.4. käynyt kuin kaksi herraa eli teidän myyjät oven takana. Kannattaisiko vielä kerran kerrata ne ohjeenne myyjillenne?

        Lähde Järkisaneeraus facebook. Vastuuton ovelta ovelle kaupustelu jatkuu ja ihmishenkiä vaarannetaan. Vankilaan joutaisi koko Järkisaneeraus porukka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tänäänkään perjantaina 3.4. käynyt kuin kaksi herraa eli teidän myyjät oven takana. Kannattaisiko vielä kerran kerrata ne ohjeenne myyjillenne?

        Lähde Järkisaneeraus facebook. Vastuuton ovelta ovelle kaupustelu jatkuu ja ihmishenkiä vaarannetaan. Vankilaan joutaisi koko Järkisaneeraus porukka.

        Tunkevat sisälle, vaikka pyydetään pysymään ulkona, koska meillä kaksi kuuluu koronan riskiryhmään. Eivät ota kuuleviin korviin vaan alkavat painostamaan kattoremonttiin. Pitäisikö ottaa yhteyttä viranomaisiin ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tunkevat sisälle, vaikka pyydetään pysymään ulkona, koska meillä kaksi kuuluu koronan riskiryhmään. Eivät ota kuuleviin korviin vaan alkavat painostamaan kattoremonttiin. Pitäisikö ottaa yhteyttä viranomaisiin ?

        Kannattaa ottaa. Poliisilla on paras tietämys, voiko Järkisaneeraus kierrellä tälläisenä poikkeusaikana ja mahdollisesti levittää korona-virusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tunkevat sisälle, vaikka pyydetään pysymään ulkona, koska meillä kaksi kuuluu koronan riskiryhmään. Eivät ota kuuleviin korviin vaan alkavat painostamaan kattoremonttiin. Pitäisikö ottaa yhteyttä viranomaisiin ?

        Rikollista toimintaa. Järkisaneeraus altistaa riskiryhmään kuuluvat korona-virukselle ja rikkoo kotirauhaa tunkeutumalla koteihin. Rikosilmoitus netin kautta, poliisin pitää tutkia asia. Poliisi päättää, aloitetaanko tutkinta vai ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rikollista toimintaa. Järkisaneeraus altistaa riskiryhmään kuuluvat korona-virukselle ja rikkoo kotirauhaa tunkeutumalla koteihin. Rikosilmoitus netin kautta, poliisin pitää tutkia asia. Poliisi päättää, aloitetaanko tutkinta vai ei.

        Järkisaneerauksen kaksi poikaa kävi ulko-ovemme takana kolistelemassa, mutta emme avanneet, olemme itse riskiryhmään kuuluvia ja karanteenissa. Olisi kuitenkin hyvän tavan mukaista olla tulematta kenenkään pihaan ilmoittamatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Järkisaneerauksen kaksi poikaa kävi ulko-ovemme takana kolistelemassa, mutta emme avanneet, olemme itse riskiryhmään kuuluvia ja karanteenissa. Olisi kuitenkin hyvän tavan mukaista olla tulematta kenenkään pihaan ilmoittamatta.

        Näyttivät valokuvia ja kysyin, että mistä katosta nuo valokuvat, näytin toisen yrityksen ottamia kuvia. Menivät hiljaisiksi ja jutut alkoivat takeltelemaan, eipä tullut kauppaa, kusetuksen maku jäi!


    • Anonyymi

      Jos haet kyseisestä firmasta töitä ilman että tunnet ketään niin joudut välittömästi epäilysten kohteeksi en voi suositella toimitusjohtajan käytös on ihan ala-aste tasolla älkää vaan ihmiset erehtykö sotkeutumaan tuohon yritykseen missään muodossa täytyy olla heti asiantuntija muuten ei jatkoon

    • Anonyymi

      Kovin aggressiivista myyntitoimintaa, ja erittäin kallista tarjousta tyrkyttivät. Kiire oli saada nimet paperiin, ei allekirjoitettu. Jos firma haluaa asiakkaita niin varmasti heille sopii että tehdään vaikka kahden kuukauden päästä, nämä olisivat halunneet aloittaa urakan jo viikon päästä.

      • Anonyymi

        Kiipesivät talon katolle ilman lupaa ja näyttivät joitakin valokuvia, ilmeisesti toisesta talosta koska edellisellä viikolla oli käynyt toisen kattoyrityksen edustaja ja heillä kuvat olivat toisenlaiset, epäily vedättämisestä jäi erittäin voimakkaana!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiipesivät talon katolle ilman lupaa ja näyttivät joitakin valokuvia, ilmeisesti toisesta talosta koska edellisellä viikolla oli käynyt toisen kattoyrityksen edustaja ja heillä kuvat olivat toisenlaiset, epäily vedättämisestä jäi erittäin voimakkaana!

        Miksi et silloin myyjille ilmoittanut epäilyksestä .


      • Anonyymi

        Kattoremontti tämän firman kautta on täydellinen kusetus. Jos luotat heihin ja tilaat näiltä remontin he osaavat hyödyntää luottamuksesi edukseen. Katto minkä he asentavat on asennettu väärin, se ei vastaa normaalia kattoremonttia ja hyviä rakennustapoja. Uudet pellit lyödään vanhan rakenteen päälle ilman asianmukaisia alusrakenteita. Tämä on noin 40% normaalin kattoremontin työmäärästä ja materiaalista mutta heidän toimesta tämä maksaa kuitenkin enemmän kuin oikea kattoremontti.


    • Anonyymi

      Kävivät meilläkin katsomassa. Mutta kun en suostunut kaupankäyntiin "mummonhuijaustekniikalla", niin katkaisivat kaupankäyntikeskustelun. Otin muualta.

      • Anonyymi

        Eikö niitä saada millään estettyä etteivät tulisi ilman lupaa paikanpäälle tekemään väkisin kauppaa.


    • Anonyymi

      Meillä hyvä kokemus, myyntitapahtumasta remonttiin saakka meni niin kuin sovittiin. Kaksi päivää koko homma, kiitos js

      • Anonyymi

        Hyvä että olet tyytyväinen- Tuliko Saneerauksen myyntimiehet korona aikana kotiovelle vaikka ylimääräisiä kontakteja on THL;n ja STM:n suosituksesta pyydetty välttämään? Oliko myyjillä maskit ja tuliko myyjät sisälle taloon? Toivottavasti vertailit hintoja, monesti paikallinen yritys on halvempi vaihtoehto.


      • Anonyymi

        Kotimyynti on vastuutonta näin korona aikana. Järki Saneeraus on täysin piittaamaton ihmisten terveydestä ja viranomaisten suosituksista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä että olet tyytyväinen- Tuliko Saneerauksen myyntimiehet korona aikana kotiovelle vaikka ylimääräisiä kontakteja on THL;n ja STM:n suosituksesta pyydetty välttämään? Oliko myyjillä maskit ja tuliko myyjät sisälle taloon? Toivottavasti vertailit hintoja, monesti paikallinen yritys on halvempi vaihtoehto.

        Maski päässä tuli ovelle ja maski päässä sisälle. Meidän tapauksessa ei missään kohtaa painostettu tekemään kauppoja heti, tehtiin kuitenkin. Varmasti on osaavia tekijöitä muitakin mutta nämä tekevät alusta loppuun kaiken itse, se ratkaisi eikä ollut ylihintainen.


    • Anonyymi

      Iäkkään äitini ovella käyty jo lukuisia kertoja, "yllättyvät" joka kerta kun kerrotaan että käyty jo ja tarjous annettu. Mihin asti Suomen laki sallii oman pihapiirin puolustamisen? Odottavat niin kauan kun äidin kunto heikkenee ja saavat nimen paperiin, pahinta vielä jos ei muisteta perua 14vrk kuluessa. tämä on se pelin henki. Kun toimitaan osakeyhtiön alla niin viranomaiskeinot vähissä, teeppä tuollaista yksityishlönä.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Jos Järki Saneerauksen toiminta on kertomasi mukaista. minusta se on härskiä. Jos se ei ole lain mukaan rikollista, se on moraalitonta ja siihen tulee puuttua. Poliisin on tultava paikalla jos myyjät tulevat ja he eivät suostu poistumaan. En tiedä voiko lähestymiskieltoa hakea näitä myyjiä vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos Järki Saneerauksen toiminta on kertomasi mukaista. minusta se on härskiä. Jos se ei ole lain mukaan rikollista, se on moraalitonta ja siihen tulee puuttua. Poliisin on tultava paikalla jos myyjät tulevat ja he eivät suostu poistumaan. En tiedä voiko lähestymiskieltoa hakea näitä myyjiä vastaan.

        Härski ja moraaliton sopisikin hyvin jatkoksi järkihallin seinään missä firman arvot lukevat


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Härski ja moraaliton sopisikin hyvin jatkoksi järkihallin seinään missä firman arvot lukevat

        Täällä Porvoossa AINOA negatiivinen seikka oli toimeksiannon myyntitapahtuma! Myyjä ilmoitti töykeästi, että ei poistu ennen kuin soppari on allekirjoitettu! ELI ÄLKÄÄ PÄÄSTÄKÖ SISÄLLE! Voi tehdä autossaan tarjouksen, jonka sitten käytte kurkkaamassa! Myyjän rakennusalan ammattitaidottomuus oli surkeata, sekä muutoinkin luikuri puheissaan!!!
        Tein kuitenkin sopparin, sillä minulla oli vertailukohteena useita muita tarjouksia ja kokonaisuudessaan tämä veti pisimmän korren.
        RUUSUT:
        Aloittamisen ajankohtaa muutettiin ja jenkattiin myöhemmin (ei myyjän toimesta) vaivatta ja
        rakennustarpeitten tuoja sai
        haasteellisessa paikassa kuorman sentilleen haluamalleni paikalle!
        Otin omasta työstäni vapaata ja olin koko urakan ajan paikalla tarkkailijana.
        Vanha katto oli aivan joka suuntaan vino ja aalloilla, eikä mikään kulma ollut suorassa kulmassa, mutta homman hoiti kaksi aivan uskomattonan etevää ammattimiestä! Eivät hermostuneet kysymyksiini ja yhdessä mm. katsoimme mihin ja miten pahimmat vinoudet voidaan rakennusteknisesti parhaiten häivyttää! Kerrassaan loistavia ammattimiehiä, upea katto riuskasti ja lorvimatta toteutettuna! KIITOS VIELÄ KERRAN!
        Yt. Torppari Suomenkylästä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä Porvoossa AINOA negatiivinen seikka oli toimeksiannon myyntitapahtuma! Myyjä ilmoitti töykeästi, että ei poistu ennen kuin soppari on allekirjoitettu! ELI ÄLKÄÄ PÄÄSTÄKÖ SISÄLLE! Voi tehdä autossaan tarjouksen, jonka sitten käytte kurkkaamassa! Myyjän rakennusalan ammattitaidottomuus oli surkeata, sekä muutoinkin luikuri puheissaan!!!
        Tein kuitenkin sopparin, sillä minulla oli vertailukohteena useita muita tarjouksia ja kokonaisuudessaan tämä veti pisimmän korren.
        RUUSUT:
        Aloittamisen ajankohtaa muutettiin ja jenkattiin myöhemmin (ei myyjän toimesta) vaivatta ja
        rakennustarpeitten tuoja sai
        haasteellisessa paikassa kuorman sentilleen haluamalleni paikalle!
        Otin omasta työstäni vapaata ja olin koko urakan ajan paikalla tarkkailijana.
        Vanha katto oli aivan joka suuntaan vino ja aalloilla, eikä mikään kulma ollut suorassa kulmassa, mutta homman hoiti kaksi aivan uskomattonan etevää ammattimiestä! Eivät hermostuneet kysymyksiini ja yhdessä mm. katsoimme mihin ja miten pahimmat vinoudet voidaan rakennusteknisesti parhaiten häivyttää! Kerrassaan loistavia ammattimiehiä, upea katto riuskasti ja lorvimatta toteutettuna! KIITOS VIELÄ KERRAN!
        Yt. Torppari Suomenkylästä

        Luinko oikein, että sinut painostettiin kauppaan? Miten uskalsit tilata jos myyjä oli ammattitaidoton ja luikuriakin lasketteli? Tunkeutuko myyjä kotisi sisälle eikä suostunut poistumaan pois vaikka pyysit?
        Onneksi olet tyytyväinen lopputulokseen eli sait haluamasi katon.


    • Anonyymi

      Mmm .

      • Anonyymi

        Eikö näiltä lopu jo asiaakkst kesken?

        Tullaan kaupustelemaan puhelimia, ovia ja ikkunoita pitkin... huoh


    • Anonyymi

      Sopimus piti kirjottaa kovalla kiireellä. Pankkilainapaperitkin oli mukana. Tarkemmin katsottuna korko oli 7,95 ja maksuaika 131 kk!! Eli kulutusluottoa kauppaavat. Homma alkoi hieman myöhässä ja paukkupakkasilla nuoret miehet rivakasti työskentelivät. Sitten viimemetreillä homma jotenkin hyytyi. Katto valmis, mutta paha maku jäi monista pienistä yksityiskohdista ja turhista leveistä, lupauksista. Vähän kyllä kaduttaa.

    • Anonyymi

      En suosittele. Aikataulut eivät pitäneet. Työn jälki oli myös ala-arvoista. Myyjät osasivat kyllä puhua ympäri.

      • Anonyymi

        Eivät tee tarjousta vaan suoraan sopimuspaperi pöytään ja puhuvat niin pitkään mukavia ihan kuin vanhat kaverit ja mainitsevat niin monta tutun tutun tutun nimeä, että joku osuu kohdilleen ja sitten ollaan niin kavereita, melkeinpä jo sukua. Istuvat niin kauan perseellään, että saavat nimet paperiin, ei aikomustakaan jatkaa matkaa. "Ostajalla" ei ole aikaa tutkia sopimusta tarkemmin eikä myöskään "saa" pyytää kilpailevia tarjouksia. Kyseenailaista toimintaa = huijausta.


    • Anonyymi

      Osaavat varmaankin kattoremontteja tehdä, mutta, ISO MUTTA, markkinoivat asiantuntijuutta ja "pakko"myyvät kattoja vaikka todellista tarvetta ei olisi.

      Ja tässä asiantuntijuudessa moni menee halpaa. Valitettavasti kohteena vanhukset, lisäksi yrittävät saada väkisin nimen paperiin käynnin yhteydessä. Ei anna tarjousta kuten normaali yritykset tekevät. Kantavat mukana tulostimet ja tekevät rahoitussopimukset paikan päällä.

      Eräs tuttava joutui tällaisen pakkomyynnin kohteeksi, mutta onni onnettomuudessa luottotiedon tarkastus ei mennyt läpi, joten myynti ei onnistunut. Tilanne oli ollut painostava ja yllättyi itsekin miten ei osannut puhaltaa peliä poikki.

      Rahoituskuvio on myös sellainen jota kannattaa välttää. Jos omistat kiinteistön, saat todennäköisesti sitä vastaan lainaa suoraan pankista joka on kuluiltaan huomattavasti edullisempi ja turvallisempi vaihtoehto.

      Vanhusten ovilla pakkomyynti on mielestäni vähintäänkin moraalitonta varsinkin kun katoissa ei välttämättä ole mitään vaihtoon vaadittavaa ongelmaaj a usein myös katot olleet hyvässä kunnossa vain pinta näyttänyt sitten pinttyneeltä ja tähän vedottu. Osa "oikeista" vioista myös hoituisi paikkauksilla mutta pakkomyynnillä uutta kattoa pyritään saamaan.

      Nurmijärvi-Häämeenlinna akselilla on useita tapauksia joista tietoa vastaavista tapauksista ja kaikissa kyseessä Järki Saneeraus, ja toimintatapa useasti samankaltainen. Saattaa riippua myös myyjästä, sillä jotkut ovat sanoneet, ettei ollut ongelmia, mutta tiedossa ei kaikista tapauksista ole oliko kyseessä asiakkaan itse pyytämä tarjous vai ovimyynti.

      Joten vähintäänkin pyytäkää aina vain tarjous vaikka yrittäisivät suoraan kauppaan.

      Kattoremontti on sellainen investointi, että sitä varten kannattaa vähintään 3 eri yritykseltä pyytää tarjous. Kannattaa myös etsiä kokemuksia vaikka täältä netin syövereistä jos ei tutuilta saa tietoa pätevistä ja ammattimaisista, sekä ennen kaikkea moraalisesti toimivista yrityksistä.

    • Anonyymi

      Meillä onnistu kaikki moitteettomasti. Vaikea katto oli tehdä ja en voi muuta sanoa kuin kiitos. Voin suositella.

      • Anonyymi

        Ihan hyvän näkösiä kattoja tekevät mutta rakenne on täysin väärä. Moni kakku päältä kaunis.


      • Anonyymi

        Tästä kommentista näkee että Järkiväki seuraa tätä ketjua ja kiittää itseään välillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan hyvän näkösiä kattoja tekevät mutta rakenne on täysin väärä. Moni kakku päältä kaunis.

        Nimeommmmaaa :D


    • Anonyymi

      Tilattiin pellinvaihto tiilijäljitelmällä, toimitus ensi viikolla. Alkoi ihmetyttään nämä epäilevät kommentit, kun ainakin meille asentavat kokonaan uuden kondensikatteen pellin alle. Hintaeroa kahteen muuhun tarjoukseen n. 20%. Meillä avoin ullakkotila niin en nähnyt mitään syytä teettää uutta ristikkoa edellisen päälle kun ongelmat meidän tapauksessa oli katteessa, ei rakenteessa.

      • Anonyymi

        Seuraa tekemistä niin näet nipun työturvallisuus rikkomuksia sekä mahdollisen aluskatteen vaurioitumisen, reijittämisen.


      • Anonyymi

        Kai ne epäilykset herää siitä, kun ette asenna pystyruodetta vanhan vaakaruoteen päälle. Uusi aluskate menee kuopalle vaakasuuntaisissa linjoissa ja siinä se kondenssivesi makaa kunnes työntyy limitysten läpi rakenteeseen. Myöskään pellin ja aluskatteen väliin ei jää kunnollista tuuletusrakoa, jos pellin ruuvaa suoraan aluskatetta vasten. Hintaeron ei pitäisi olla -20% vaan -70% verrattuna rakennusliikkeisiin, jotka katon kunnolla tekee.
        J: n Terve!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kai ne epäilykset herää siitä, kun ette asenna pystyruodetta vanhan vaakaruoteen päälle. Uusi aluskate menee kuopalle vaakasuuntaisissa linjoissa ja siinä se kondenssivesi makaa kunnes työntyy limitysten läpi rakenteeseen. Myöskään pellin ja aluskatteen väliin ei jää kunnollista tuuletusrakoa, jos pellin ruuvaa suoraan aluskatetta vasten. Hintaeron ei pitäisi olla -20% vaan -70% verrattuna rakennusliikkeisiin, jotka katon kunnolla tekee.
        J: n Terve!

        Kiitos kommenteista, sain myyntimieheltä loistavat perustelut heränneisiin kysymyksiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos kommenteista, sain myyntimieheltä loistavat perustelut heränneisiin kysymyksiin.

        Jaa tännekin nämä loistavat perustelut kaikille tiedoksi.... jos on muutakin kuin maksimoitu kate minimoidulla materiaali-ja työaikustannuksella.


      • Anonyymi

        Hah, jos pelkkä pellin vaihto, niin hinta pitäisi olla 50% -70% halvempi kuin muilla, eikä silloin ole kyse kattoremontista, vaan katteen vaihdosta.
        Rakennekin on täysin väärä, koska järkisaneeraus asentaa vanhan VAAKARUOTEEN päälle aluskatteen (vesi jää pusseihin) ja ruuvaa pellin suoraan aluskatteeseen kiinni (aluskatteeseen tehdään reikiä, noin 7kpl/m2), ilman mitään tuuletusvälejä. HALOO!!!HÄVETKÄÄ JÄRKISANEERAUS!!!

        Oikein tehtynä pitäisi vanhan vaakaruoteen päälle ensin asentaa pystylauta (jotta kondensivesi pääsee esteettä valumaan ohi seinälinjan räystäälle, josta se tuulettuu pois) , sen päälle aluskate, sitten tuuletuspystylauta (ruoteet, vanha eikä uusi, eivät saa hangata aluskatetta) ja sitten uusi vaakaruode, johon lappeiden oikaisun jälkeen kiinnitetään pelti.
        Lisäksi uusi otsalautakierto ja uudet kourut,syöksyt ja kattoturvatuotteet.


    • Anonyymi

      Suomalaiset työntekijät ja rikkovat suomalaista työturvallisuuslainsäädäntöä. Se tästä firmasta.

    • Anonyymi

      Meille teki järkisaneeraus juuri tuommoisen pellinvaihto ratkaisun keski-suomeen.. Vanhassa katossa toimi tuuletus hyvin ja rakenne oli kunnossa. Se oli todella hyvä ratkaisu meidän kattoon. Kaikki meni hyvin ja ei valittamista täältä.

      • Anonyymi

        Huom! Järkkysaneerauksen oma kommentti jälleen.
        (Jos johonkin pelkkä pellinvaihto riittää niin max.40€/kattoneliö asennettuna sisältäen piipunpellit ym. kuuluu hinnan olla)


    • Anonyymi

      Järkyttävän kallis kun huomio että kyse on pelkästä pellinvaihdosta ilman kunnollista tuuletuksen lisäystä. Nämä nykyajan säät on mennyt niin hankaliksi että tuuletusta pitää lisätä, ei vähentää, eikä pitää nykyisellään.

    • Anonyymi

      Meille lahteen tarjosi vesivek 14000€ pelkän pellinvaihdon, järkisaneeraus tarjosi pellinvaihto kondensisuoja eikä ollut paljon tuota kalliimpi. Kaksi muuta tarjousta reilusti hintavampia. Ollaan tyytyväisiä, kiitos järkimiehet

      • Anonyymi

        Voivoi.. onko vesivekkikin lähtenyt tarjoamaan feikkiremontteja. Huonostihan niillä taitaa mennä, mutta olisivat edes jatkaneet kattoremonttien parissa. Salaojia ja pellinvaihtoja.. mitä seuraavaksi...
        Aluskate maksaa noin 50€-100€ yhteen kattoon. Sehän ei paljon ”remontin” hintaa nosta mikäli vain suoraan pellin alle vetäistään. Ja niinhän ei saisi tehdä kuten jotkut aiemmin kertoikin....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voivoi.. onko vesivekkikin lähtenyt tarjoamaan feikkiremontteja. Huonostihan niillä taitaa mennä, mutta olisivat edes jatkaneet kattoremonttien parissa. Salaojia ja pellinvaihtoja.. mitä seuraavaksi...
        Aluskate maksaa noin 50€-100€ yhteen kattoon. Sehän ei paljon ”remontin” hintaa nosta mikäli vain suoraan pellin alle vetäistään. Ja niinhän ei saisi tehdä kuten jotkut aiemmin kertoikin....

        Järkisaneeraus kaatuu tulevaisuudessa reklamointi ongelmiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voivoi.. onko vesivekkikin lähtenyt tarjoamaan feikkiremontteja. Huonostihan niillä taitaa mennä, mutta olisivat edes jatkaneet kattoremonttien parissa. Salaojia ja pellinvaihtoja.. mitä seuraavaksi...
        Aluskate maksaa noin 50€-100€ yhteen kattoon. Sehän ei paljon ”remontin” hintaa nosta mikäli vain suoraan pellin alle vetäistään. Ja niinhän ei saisi tehdä kuten jotkut aiemmin kertoikin....

        No ei varmasti vesivek ole tarjonnut tuollaista :D Menehän sinne luukkuun niin saatat saada jotain kauppoja itsekin, paitsi että näyttää olevan täysi päivätyö tämä netissä kommentoiminen ja räksyttäminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei varmasti vesivek ole tarjonnut tuollaista :D Menehän sinne luukkuun niin saatat saada jotain kauppoja itsekin, paitsi että näyttää olevan täysi päivätyö tämä netissä kommentoiminen ja räksyttäminen.

        Hauska kommentti keskellä päivää;)
        Tulikohan näin hassusti omaa päiväohjelmaa kuvaava letkautus sieltä jostain luukusta… tuhkaluukusta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei varmasti vesivek ole tarjonnut tuollaista :D Menehän sinne luukkuun niin saatat saada jotain kauppoja itsekin, paitsi että näyttää olevan täysi päivätyö tämä netissä kommentoiminen ja räksyttäminen.

        ”Luukkuun”. Kyllä huomaa että kaikissa katto ketjuissa vaan anonyymisti käydään haukkumassa kilpailevia yrityksia. Ei täällä kyllä varmasti suomi 24 keskusteluissa montaa vakavasti otettavaa kommenttia oo


    • Anonyymi

      Vieläkö nämä käy ovilla vanhuksia huiputtamassa vai joko on käry käynyt?

      • Anonyymi

        Taloustietojen mukaan näyttää järjellä kulkevan. On myös hyvä muistaa että ovelta ovelle myyntiä tekee kaikki katto yritykset ja muidenkin alojen yritykset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taloustietojen mukaan näyttää järjellä kulkevan. On myös hyvä muistaa että ovelta ovelle myyntiä tekee kaikki katto yritykset ja muidenkin alojen yritykset.

        Huijareilla ”kulkee” aina hetken. Taloustiedot on varmaan kunnossa kun 5t euron rempasta laskutetaan 20t. Se, että myydään kotimyyntinä ei tee huijaria. Huijari maksaa oppirahat kunhan Suomen ensimmäinen ryhmäkanne etenee ja saa julkisuutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huijareilla ”kulkee” aina hetken. Taloustiedot on varmaan kunnossa kun 5t euron rempasta laskutetaan 20t. Se, että myydään kotimyyntinä ei tee huijaria. Huijari maksaa oppirahat kunhan Suomen ensimmäinen ryhmäkanne etenee ja saa julkisuutta.

        Nyt meni väärään ketjuun, sitäpaitsi k.riihimäki maksoi sen kanteen jo hiljaiseksi, eli se vene porskuttaa edelleen.


    • Järki-Saneerauksen myyjä tunki sisään ja väänsi sopimuspaperia kouraan. Saisin kuulemma 5 tonnin alennuksen, kun naapurikadulla alkaa sama työ viikon päästä. Ei kun kun nimeä vaati soppariin.

      Sain kuitenkin kimmokkeen asiasta ja lähetin tarjouspyynnön 8 yritykseen. Sain 4 tarjousta. Järki-Saneerauksen tingitty erikoishintakin oli 3 tonnia kalliimpi kuin saamani halvin tarjous.

      Päädyin toiseksi halvimpaan tarjoukseen, koska tarjoaja oli lähiseudun peltiliike, joka on sata vuotta tehnyt täällä rakennuspeltihommia. Minulle ei ole mitään arvoa sillä, tuleeko urakoisija paikalle vaikka kahdella nosturilla, helikopterilla ja sadan miehen joukkueella. Työ saa kestää näin kesäaikaan viikon tai kaksi. Jos sataa, avoimet rakenteet suojataan pressulla.

      Minulla ei ole mitään arvoa erikoisruuveille, ihmemaaleille ja avaruusajan aluskatemateriaaleille. Ruukki Oy antaa pelleille 15 vuoden takuun pinnoitteelle ja 40 vuoden takuun itse pellille- Minä pärjään näillä takuilla hautaan saakka.

      Älkää uskoko niitä ovelle tunkevia kusettajia. Jos katto pitää uusia, kysykää apua joltakin, joka vähän tietää asioista. Eikä naapurikadullakaan koskaan alkanut sitä Järki-Saneerauksen lupaamaa kattoremonttia, jonka vuoksi minäkin olisin saanut sen roiman alennuksen.

    • Anonyymi

      Takuu ja reklamaatio ongelmiin kaatuvat. Niin paljon kuulee riitaisista kaupoista kun asiakkaat ymmärtävät missä ongelmissa ovat kun taloaan myyvät.

      • Anonyymi

        Tekevät myös poikkeustapauksissa ihan normaalejakin kattoremontteja, mutta VAIN mikäli asiakas sitä erikseen osaa vaatia. Tämän yrityksen liikeidea on tehdä ”kattoremontti” ihmiselle joka ei ymmärrä aiheesta mitään ja laskuttaa tyypillisen remontin hinta, mutta tehdä räikeästi vajaavaisella sisällöllä oleva ”eko/kevytremontti”.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tekevät myös poikkeustapauksissa ihan normaalejakin kattoremontteja, mutta VAIN mikäli asiakas sitä erikseen osaa vaatia. Tämän yrityksen liikeidea on tehdä ”kattoremontti” ihmiselle joka ei ymmärrä aiheesta mitään ja laskuttaa tyypillisen remontin hinta, mutta tehdä räikeästi vajaavaisella sisällöllä oleva ”eko/kevytremontti”.

        Lähes sanatarkasti kuultiin nämä jutut erään toisen, hyvinkin tunnetun kattofirman myyjän kertomana kun kilpailutettiin remonttia. Myyntitaktiikkana näytti olevan kilpailijoiden mustamaalaaminen, jäi erikoinen maku koko hommasta. Tunnistat varmaan itsesi kun luet tämän. Järkisaneeraus teki meille täysin samanlaisen tarjouksen kuin kaksi muutakin tekijää, esittelivät kyllä myös sen keveämmän remontin, joka ei kylläkään meidän kattoon soveltunut. Kiitos projektista, katto on hieno!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähes sanatarkasti kuultiin nämä jutut erään toisen, hyvinkin tunnetun kattofirman myyjän kertomana kun kilpailutettiin remonttia. Myyntitaktiikkana näytti olevan kilpailijoiden mustamaalaaminen, jäi erikoinen maku koko hommasta. Tunnistat varmaan itsesi kun luet tämän. Järkisaneeraus teki meille täysin samanlaisen tarjouksen kuin kaksi muutakin tekijää, esittelivät kyllä myös sen keveämmän remontin, joka ei kylläkään meidän kattoon soveltunut. Kiitos projektista, katto on hieno!

        Hyvä et tiesitte ettei se keveä versio soveltunut vaikka sitä siis taas yrittivätkin, huoh…
        Tästä ei käyny ilmi kuka sen katon teki mut pää asia että ette tähän humpuukiin lähteneet
        (Joku voi kyll luulla et on Järkisaneerauksen ite kirjoittama itkuvirsi… tsemppii)


    • Anonyymi

      On totta että taloa myydessä on oltava tarkka jos kyseessä järkisaneerauksen pellin vaihto. Kyse on oikeudellisesti "TIEDONANTOVIRHEESTÄ" jos menee puhumaan kattoremontista.

      • Anonyymi

        Pellin vaihtoa ehkä pahempi se niitten kondensialukate pelti…. ilman uusia aluslautoja pommi.
        Raastuvassa ”PETOS” nimikeellä


    • Anonyymi

      Walttia meni jo, reklamaatiot kaatoi. Järki seuraa kun riittävän moni talo vaihtaa omistajaa ja väännöt alkaa.

    • Anonyymi

      Erittäin hyvä asiakaskokemus koko projektin ajan alusta loppuun. Hyvä laatu niin materiaaleissa kuin työssäkin. Lopussa pikku reklamaatio ja se hoidettiin kuntoon alta aikayksikön. Suosittelen todellakin!

    • Anonyymi

      Aloittivat toissapäivänä ja tänään valmis eli kolme päivää. Kaikki meni hienosti ja ongelmitta. Vanha peltikatto vaihdettiin uuteen. Oli neljä tarjousta ja kaikilla identtinen rakenne ja hintakin samaa luokkaa. Järkisaneeraus voitti hyvän ja perusteellisen myyntityö takia. Lopputulos erinomainen, suosittelen.

      • Anonyymi

        Ei voi olla neljää ecoremonttitarjousta yhtäaikaisesti. Jos 4 tarjousta niin 1-2 korkeintaan tarjoaa pellinvaihdon ja 2-3 tarjoaa oikean kattoremontin.


    • Anonyymi

      REKLAMOINTI EI TOIMI tässä firmassa.
      Tein reklamaation vuoden -21 syksyllä. Katon jiirikohta tehty huolimattomasti ja lumien sulamisvedet valuu räystäslaudoille. Nyt räystäslaudat menee uusiksi siltä kohtaa. Lisäksi osa räystäskouruista liian lyhyitä ja vedet valuu katolta kourun ohi.
      Kun yhteydenottoa eikä asentajia näkynyt niin otin yhteyttä puolen vuoden jälkeen -22 keväällä. Sieltä kerrottiin, että reklamaatio on hoidettu. Asentajaa en ole nähnyt käyvän, eikä kohteita ole korjattu. Luultavasti käynyt niin, että asentaja käynyt paikalla. Kun ketään ei ollut kotosalla niin laittoivat homman tehdyksi. Ilmeiseti olettavat, että voivat tulla milloin heille sopii asiasta etukäteen ilmoittamatta.

      Konttoristi kirjasi reklamoinnin uudelleen ja pyysin ilmoittamaan etukäteen asentajan tulosta. Kun mitään ei taaskaan kuulunut niin helmikuussa -23 huomautin jälleen asiasta. Vastaus oli ”Infosin reklamaatiostanne ryhmän vetäjää. Laitan hänelle erikseen vielä viestiä asiasta.”
      Taaskin radiohiljaisuus eikä mitään kuulu eikä tapahdu.

      Sanoisin, että aika huonosti hoidettu reklamaatio. Olettavat, että aika tekee tehtävänsä. Ei ainakaan tässä tapauksessa tule käymään niin.

      Eli kannattaa seurata asennusvaihetta tarkkaan ja löytää asennusvirheet sillä tämän firman kohdalla
      REKLAMOINTI EI TOIMI

    • Anonyymi

      Tämä yritys tulee menemään konkurssiin samallailla kun veljensä firma, reklamaatioihin mitä eco remontoista tulee tulevaisuudessa paljastumaan.

    • Anonyymi

      Puuta ei laiteta riittävästi ja ruoteet ei ole linjassa. Näiden katolle on turha haaveilla aurinkopaneeleita, ellei sitten ole kyse saumakatosta.

    • Anonyymi

      avi on nostanut järkisaneerausta vastaan 5 syytettä työsuojelurikoksista!

      että semmoista!

      • Anonyymi

        Järki-Saneeraus Oy:n työturvallisuusrikos tuomioista on kirjoitettu sakkoja toimitusjohtajalle ja iso yhteisösakko yritykselle.

        Tieto oli lehdessä (Hämeen Sanomat) mutta vain otsikkoa pääsi lukemaan ja paria ekaa riviä, loput tiedot olivat vain lehden tilaajille.

        Onko tietoa mistä ja miten laaja-alaisesta sekä isosta asiasta tässä on kysymys?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Järki-Saneeraus Oy:n työturvallisuusrikos tuomioista on kirjoitettu sakkoja toimitusjohtajalle ja iso yhteisösakko yritykselle.

        Tieto oli lehdessä (Hämeen Sanomat) mutta vain otsikkoa pääsi lukemaan ja paria ekaa riviä, loput tiedot olivat vain lehden tilaajille.

        Onko tietoa mistä ja miten laaja-alaisesta sekä isosta asiasta tässä on kysymys?

        Syytteessä oli kuusi syytekohtaa. Kaikissa kohdissa kyse oli Järki-Saneerauksen vuonna 2021 suorittamista kattotöistä, joissa putoamissuojat olivat puutteelliset tai puuttuivat kokonaan eikä työntekijöillä ollut asianmukaisia suojavälineitä. Osassa syytekohdista myös telineet olivat olleet puutteellisia.


    • Anonyymi

      Kuka hullu menee tilaamaan eco remontin.. siinä vasta tikittävä aikapommi..

    • Anonyymi

      Mietin tässä miten on mahdollista, että lehtitietojen (HäSa) mukaan tj Säkkisen tulot on olleet viime vuonna 140 000 € ja hän on saanut työsuojelurikkomuksista 80 päiväsakkoa à 6 € eli vain 480 €. Kuusi euroa on minimi eli sama kuin 0-tuloilla. Noilla tuloilla ja viidellä huollettavalla sakon olisi pitänyt olla 14 000 €. Siinä on tainnu ylemmät tahot ja Jessen rukoilut auttaa... Vastaus kysymykseen: En anna rahojani tälle jeesusteluporukalle.

      • Anonyymi

        Ei ole taidettu käyttää noita tulotietoja käyttää, kun on työsuojelurikkomuksesta sakkoja kirjoitettu 😂


    • Anonyymi

      Näillä jeesustelioilla on tarkoitus vaan huijata asiakkailta rahat ja kusettaa minkä kerkiävät. Työntekijöiden arvostus nolla, huima vaihtuvuus muutaman vuoden sisällä henkilökunnassa. Mutta johto porskuttaa.

    • Anonyymi

      Järkisaneerauksen katon asennuksen takuuajan päätyttyä katto alkoi vuotaa. Lukuisiin yhteydenottoihin ilmoitettiin aina asiaa hoitavan henkilön nimi. Ko. henkilö ei koskaan vastannut yhteydenottoihin. Järkisaneeraukselle on samantekevää, vuotaako heidän tekemänsä katto. Ei ikinä enää Järkisaneerausta! Olisimme jopa valmiita maksamaan korjauksesta, mutta firmaa ei kiinnosta korjata omia virheitään.

      • Anonyymi

        Ainoa tapa korjata on tehdä koko katto uusiksi.


    • Anonyymi

      Sama tilanne täällä. Ei ikinä ole korjaajia näkynyt, kehutaan kyllä myyntitilanteessa mutta siihen se on jäänyt. Toivottavasti muut ei lankea

    • Anonyymi

      Meillä mummo on nyt ongelmissa kun väkisin myyty

      • Anonyymi

        On surullista, todella surullista.


    • Anonyymi

      Miksi nämä keskustelut pitää aina pilata nettitrollien toimesta? Tämäkin ketju näyttää olevan täynnä kehuja, haukkuja ja kaikkea siltä väliltä. Suurin osa viesteistä pelkkää piruilua remonttialaa kohtaan. Mikä on nykyään oikea kanava löytää aitoja asiakaskokemuksia vai pitääkö tässä luottaa myyntimiehen sanaan ja omaan ihmistuntemukseen?

    • Anonyymi

      Suuri kiitos ahkeroille tekijöille!

    • Anonyymi

      Kymenlaaksossa pyörineet ja myyneet "katteenvaihtoremonttia" ovelta ovelle. Päätökset pitää tehdä heti ja hintaluokka täysin sama kuin oikeassa kattoremontissa, jossa tehdään uudet pohjat ja kiinnitetään huomiota katon tuuletukseen.
      Sen verran tuttua puuhaa talonrakennusasiat, että haiskahtaa hyvin nopeasti petokselle, kun laitetaan pelti suoraan aluskatteen päälle. Ensinnäkään se ei ole kattoremontti ja toisekseen se on mitä luultavimmin hyvien rakennustapojen ja -määräysten vastainen. Tätähän yritetään kovasti peitellä näyttämällä kuponkia jossa on joku täysin rakennysmääräyksistä irrallinen instanssi, joka on antanut "hyväksynnän" tälle katteenvaihtorakenteelle. Rakennusinsinööriliiton ja Rakennusliiton/kattoliiton opukset kertovat oikean tavan tehdä kattoremontti ja tätä "katteenvaihtoremonttia" ei sieltä näytä löytyvän.
      Ja ongelmathan perus kuluttajalle tulevat viimeistään ilmi, kun taloa myydään ja kuntotarkastaja toteaa katon olevan rak.määräysten vastainen eikä sitä voi myydä uutena. Tsemppiä kaikille jotka tähän "ekoremonttiin" ryhtyvät.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1535
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1354
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1267
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1146
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe